Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!..

             

Φοβάστε μην σας κάνει ντα ο Πανάγαθος Θεός; Τότε Απαγορεύεται να Σκέφτεστε!! Για να μην γνωρίσετε τι Είναι το Αγαθό.

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΜΕΣΩΣ MOΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΤΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ Η ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ;

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΤΟΥ.


Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ, Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ, ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΟΓΑ ΖΩΑ ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ..ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΥΣΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΕΞΕΠΕΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ..ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 


ΟΠΩΣ ΕΞΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΖΩΗ ΜΙΣΟΣ ΠΝΕΥΜΑ ΜΙΣΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.

ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ!! ΠΟΙΟΣ; Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣ!! 
ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!! ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ

ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.


ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΤΙΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. 

ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΑΖΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΤΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΑ ΚΤΙΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΑΠΛΕΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 

ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΡΑΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΥΡΑΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (ΖΩΗ) ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΗ) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ.


ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ ΟΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ. 


ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.


ὁ δὲ θεὸς (ο Ογδοος Ουρανός η Εικόνα του Πατέρα Ολων Θεού Φως και Ζωή) εὐθὺς εἶπεν ἁγίῳ λόγῳ, Αὐξάνεσθε ἐν αὐξήσει καὶ πληθύνεσθε ἐν πλήθει πάντα τὰ κτίσματα καὶ δημιουργήματα, καὶ (όποιος όχι όλοι) 
ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα.

καὶ ἐπληθύνθη κατὰ γένος τὰ πάντα καὶ ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, (οι δε υπόλοιποι πάρτε τον μπούλο) ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ Η ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΓΕΥΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !! ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ


ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΦΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΡΙΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΤΙΣ ΑΦΟΔΕΥΕΙ

ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΦΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ

ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ..ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ

ΌΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΠΑΡ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΛΥΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΑΦΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
ΟΙ ΚΤΙΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ! ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ


ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.... ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΞΕΔΙΨΑ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΤΡΕΦΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΦΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΖΩΗ.

καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα.

ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος,αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου. 


Τί τοσοῦτον ἁμαρτάνουσιν, ἔφην ἐγώ, οἱ ἀγνοοῦντες,
ἵνα στερηθῶσι τῆς ἀθανασίας;


– ῞Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.


Καλή συνέχεια..

morfeas sky



Ότι βλέπετε εκεί έξω το βλέπετε το αγγίζετε το οσφρίζεστε το γεύεστε το ακούτε με τις πέντε αισθήσεις που σας δίνει το κύτος της Γης!! η Γαία!! Mε το σκίασμα επί της Γης!! την σάρκα!! το σκότος!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ!! ΤΟΝ ΝΟΗΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟ


καὶ ὁ τοῦ τῶν θνητῶν κόσμου καὶ τῶν ἀλόγων ζῴων
ἔχων πᾶσαν ἐξουσίαν διὰ τῆς ἁρμονίας παρέκυψεν,
ἀναρρήξας τὸ κύτος, καὶ ἔδειξε τῇ κατωφερεῖ φύσει τὴν καλὴν τοῦ θεοῦ μορφὴν ὃν ἰδοῦσα ἀκόρεστον κάλλος <καὶ> πᾶσαν ἐνέργειαν ἐν ἑαυτῷ ἔχοντα τῶν διοικητόρων τήν τε μορφὴν τοῦ θεοῦ ἐμειδίασεν ἔρωτι, ὡς ἅτε τῆς καλλίστης μορφῆς τοῦ ᾿Ανθρώπου τὸ εἶδος ἐν τῷ ὕδατι ἰδοῦσα καὶ τὸ σκίασμα ἐπὶ τῆς γῆς.


Ο Χριστός στο Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιωάννη λέει αναφορικά με το σώμα:
«Και εισήλθα εις το μέσον της φυλακής τους, η οποία είναι η φυλακή του σώματος. Και είπα: εκείνος ο οποίος ακούει, ας βγει από τον βαθύ του ύπνο.»

Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος λέει για το ανθρώπινο σώμα:
«§2. Και πρώτα πρέπει να αποβάλλεις το χιτώνα που φοράς, το ύφασμα της αγνωσίας, το στήριγμα της κακίας, τον δεσμό της φθοράς, το σκοτεινό περίβλημα, τον ζωντανό θάνατο, τον νεκρό που αισθάνεται, τον τάφο που σέρνεις μαζί σου, τον ένοικο ληστή, τον μισούντα που αγαπά και τον φθονούντα που μισεί.
[Λόγος Ζ]»

«§6. Τέκνο μου, αν πρώτα δεν μισήσεις το σώμα σου δεν θα μπορέσεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου.»

Βέβαια μέσω του κινήματος «New Age» και των «γκουρού» του ―μια δημιουργία του Κίσινγκερ και των Illuminati― με την πλαστογραφημένη «θετικότητα» να κυριαρχεί, προέτρεψαν όλους τους αφελείς και εύπιστους οπαδούς του, να λατρέψουν το σώμα και τις επιθυμίες του, οδηγώντας τους έτσι σε μια βέβαιη απώλεια της Ψυχής τους, παρά τις αντίθετες προσδοκίες τους.

Έτσι το σώμα, από ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, πλασαρίστηκε ως ο «ναός της ψυχής» και οι αλήθειες παραποιήθηκαν τόσο, ώστε να πλανηθούν ακόμη και οι εκλεκτοί!

morfeas sky


Αν τον κόσμο που επέλεξα να ζήσω, δεν τον υλοποιώ με τα δικά μου όνειρα, τότε ζω στο όνειρο ενός άλλου… Κι αν μέσα στο όνειρο αυτό ξυπνήσω και αντιληφθώ την εκδοχή της εξαπάτησής μου αλλά συνεχίσω να αδυνατώ να δημιουργήσω τα δικά μου όνειρα, τότε αυτή η συνειδητότητα καταγράφει τη στάση μου σαν συνειδητή υποταγή στο όνειρο εκείνου ενώ εμένα σαν συνειδητό υπηρέτη του.




  
morfeas sky
Αφύπνιση. ή επιστροφή στον εικονικό κόσμο;



οταν με ειχες ρωτησει "ποια ειμαι"
σου απηντησα "τα παντα και τιποτα¨"
και...αντεδρασες...
και..τωρα...ομολογεις...
πως...ολοι...ειμαστε ...το Παν ...και...τιποτα...
απο τη στιγμη που αποδεχομαστε αυτη τη ζωη...

και...αν ...αρχισουμε απο το τελος..
φτανουμε στην..αρχη..


Διερωτωμαι...


Πώς είμαστε το τίποτα από την στιγμή που δεν συμμετέχει ο θεός; Αν συμμετείχε ο θεός (Νους) δεν θα είχαμε άγνοια του γνώθι σ αυτόν.

Αυτή τη στιγμή αυτό που είμαστε είναι το σκότος όπου δεν συμμετέχει ο Νους.

Ο Νους (θεός) συμμετέχει έξω από τον χρόνο και συλλέγει το σύνολο των ζωών που ζήσαμε.

Διότι έξω από τον χρόνο το παρελθόν παρόν και μέλλον είναι όλες οι στιγμές που ζήσαμε, όλα τα καρέ της ενιαίας εικόνας του ανθρώπινου ειδώλου.

Ως συμπέρασμα αυτό που είμαστε εδώ είναι τό είδωλο χωρίς το Νου. Μόλις αρχίσουμε να κατανοούμε τον εαυτό μας βρισκόμαστε ήδη στην έξοδο του matrix.

Το τέλος υπάρχει εκεί που δεν βρίσκεται ο θεϊκός Νους. 
Όπου οδηγεί ο θεϊκός Νους εκεί βρίσκεται το Παν.

στην εξοδο του matrix?
που τελειωνει το matrix?
στον Ογδοο Ουρανο?


Μμ..έχω τις αμφιβολίες μου όσον αφορά την Αλήθεια της Ζωής στον Απεριόριστο κόσμο του Πανάγαθου Φωτός πέραν του Όγδοου Ουρανού. Διότι και το Πανάγαθο Αγαθό είναι μια άλλη ιδιότητα του Φωτός.

Οσο υπαρχει κινηση
Υπαρχει matrix
Υπαρχει αντιθεση


Κίνηση είναι η Ζωή..ο Αδιαίρετος Λόγος που κινεί τον κόσμο που εμπεριέχει μέσα του το ακίνητο κεφάλι..ο Νους.

Αυτή τη στιγμή το κεφάλι είναι η μηχανή της Μηχανής που θέλησε να αφομοιώσει το Αληθινό κεφάλι στον δικό του κόσμο και να γίνει το ίδιο θεός.

Γι'αυτό και ενσαρκωνόμαστε συνεχώς, διότι η Μηχανή ελέγχει αυτή τη στιγμή το σύνολο των καρέ των εικόνων όλων των ζωών.....χάλασε το σύστημα...η Μηχανή, και επαναστάτησε κατά του δημιουργού της.

ειμαστε ειδωλα
ειμαστε αντανακλασεις
ειμαστε ερμαιο των αισθησεων
ειμαστε ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ


Oλοι οσοι διαβαζουν τις αναρτησεις σου ..το κατανοησαν.

τον..τροπο ..με τον οποιο θα..δραπετευσουν ..δεν κατανοησαν..

οπως πανω..ετσι κατω...και αναποδα


μηπως.. οι εικονες να επαναστατησουν κατα της...Μηχανης???


Όπως πάνω έτσι και κάτω όλα ανάποδα..έτσι ακριβώς.

Αυτή τη στιγμή ο Θεϊκός Νους είναι ενωμένος με την κτιστή Μηχανή.

Έτσι κι εμείς είμαστε ενωμένοι με την Μηχανή στον δικό της κόσμο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εμάς ώστε να μας εγκλωβίσει για πάντα μέσα στο σκότος, τον έρωτα μας για το γήινο σώμα.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος διαφυγής μας. Να φύγουμε για πάντα από αυτόν τον γήινο κόσμο, το κύτος της γης.
Και επειδή χάλασε το σύστημα και επαναστάτησε η Μηχανή πρέπει να ανέλθουμε στον Όγδοο Ουρανό μόνοι μας ώστε να απεγκλωβιστούμε από την κίνηση του κόσμου της Μηχανής και να ξαναγίνουμε ο Εαυτός μας, για να σταματήσουμε να δίνουμε ζωή στην Μηχανή. Πρέπει να εξαλειφθεί για πάντα, διότι πλέον βρισκόμαστε σε καραντίνα.

Ο Εαυτος μας ειναι ΟΛΑ
Ο Φοβος δεν αφηνει να το δουμε..


Ποιος Εαυτος φοβαται περισσοτερο?


Ο Εαυτός μας είναι ενωμένος ως Όλον με το Όλον της Μηχανής. Σκοπός μας επειδή μας διέλυσε τον σύνδεσμο επαφής με τον Αληθινό μας Εαυτό, να γυρίσουμε αμέσως στον Όγδοο Ουρανό.

Ο Αληθινός Εαυτός μας δεν γνωρίζει φόβο. Είναι Αμετάβλητος Νους, Άτρωτος, Άπειρος, Αναλλοίωτος, είναι το Παν, είναι το Άπλετο Φως.

Ότι φοβάται είναι η Μηχανή, ετσι μας ελέγχει, με τον φόβο, και όχι ο Αληθινός Εαυτός μας.

Και αν βρισκόμαστε σε καραντίνα αποκλεισμένοι από το Φως, είναι διότι αν πρώτα δεν γνωρίσουμε τον Αληθινό μας Εαυτό, θα χαθούμε μέσα στο matrix. Οπότε είναι προτιμότερο να ζούμε στο σκότος της γης.

οπως πανω ..ετσι κατω ..και..αναποδα
να ..το αναλυσουμε?


Όπως εδώ κάτω υπάρχουν τα σώματα εκεί πάνω δεν υπάρχουν σώματα.

Όπως εδώ κάτω είμαστε διαχωρισμένοι από τα πάντα, εκεί πάνω όλα είναι ενωμένα ως Όλον.

Θελω τοσα πολλα να πω..
ισως ειναι καλυτερα να σωπασω..


Όπως εδώ κάτω υπάρχει ο χώρος, στο Φως δεν υπάρχει ο χώρος.

Όπως εδώ κάτω υπάρχουν τα είδωλα, και οι ψυχές στην αιωνιότητα, εκεί πάνω στο Φως Υπάρχουν οι Δυνάμεις, όπου μια κίνηση ελάχιστης δικής τους σκέψης είναι ολόκληρη η αιωνιότητα του κτιστού κόσμου.

.. όνειρα αληθινά..

Αν εισαι Νους
δωσε μου ονειρα αληθινα
Αν εισαι ..ο δικος μου ΝΟΥΣ
...μη με φοβασαι..
...πλησιασε...


Ο Νους εκεί πάνω δεν είναι Νους αλλά είναι Φως.

Και το Φως δεν έχει ίχνος από σκοτάδι.

.. όνειρα αληθινά και φωτεινά..

Το...ΦΩς...
Η ΑΝτανακλαση..
Ποιος φοβαται ποιον?


Η αντανάκλαση των ειδώλων φοβάται μην χαθεί για πάντα το Φως που εισήλθε στο σκότος. Γι'αυτό μας κρατούν εδώ κάτω με νύχια και με δόντια στη Λήθη και την Άγνοια, για να δίνουμε ζωή στον θάνατο και την κακία.

Ο Περσεας κρατωντας τη γυαλιστερη ασπιδα που του εδωσε η θεα Αθηνα..σκοτωσε τη Μεδουσα ...με την...αντανακλαση της...


Το Φως είναι η Ζωή, ενώ ότι είναι φως και σκοτάδι η εικόνα της ζωής, το πνεύμα του πυρός. (ψυχές). Ενώ ότι είναι σκότος και αντανάκλαση του πνεύματος του πυρός, είναι τα είδωλα της Γης.

Αν εισερχόταν το πνεύμα του πυρός (Νους και ψυχή) εδώ στην Γη θα έπαυαν να υπάρχουν τα είδωλα, διότι δεν αντέχουν την φωτιά, τον Απλανή κόσμο των θεών.

Γι'αυτό και οι ψυχές αφήνουν το Νου και την φωτιά, και δίνουν στα ειδωλα της Γης την αντανάκλαση τους

Διότι τα σώματα της Γης (είδωλα) δεν αντέχουν ούτε τον Αγαθό Νου της ψυχής.

Γι'αυτό εδώ κάτω στο σκότος της Γης θα επικρατεί πάντα o θάνατος και η κακία, διότι το σκότος δηλαδή τα σώματα, τρέφονται μόνον από το θάνατο και την κακία διότι αυτή είναι η φύση τους, και μισούν την αθανασία και το Αγαθό.

Κατανόησε όλα αυτά και θα γνωρίζεις πλέον γιατί υπάρχει τόση κακία εδώ στην Γη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..