ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY


                                   

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Γνωρίζεις τι εμπεριέχει μέσα του το εμβόλιο; Γνωρίζεις τι είναι το εμβόλιο mRNA το οποίο για πρώτη φορά το δίνουν σε ανθρώπους; Μόνον οι ανόητοι θα κάνουν ένα εμβόλιο που αλλάζει το DNA τους και γεμίζει το αίμα τους με πολύ τοξικά νανοστοιχεία για τα οποία δεν έχει γίνει καμία έρευνα για τις παρενέργειες μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες. Οποιος δέχεται να κάνει αυτό το εμβόλιο συνενεί να γίνει πειραματόζωο, με άγνωστες επεκτάσεις για την υγεία του, με ανίατες ασθένειες και μέχρι τον θάνατο.

Το εμβόλιο mRNA του Κορωνοιού, πρόκειται για Τρανς Μόλυνση όπως το ονομάζουν, ένα μίγμα νανοτεχνολογίας με DNA ζώων που θα είναι εμφυτεύσιμο μέσω των υποχρεωτικών εμβολιασμών που επιδιώκουν σε όλη την ανθρωπότητα.


Κρίνε μόνος σου!
Δεν υπάρχει κορονοϊος. Είναι απάτη.
Αυτό που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο, είναι μια κοινή γρίπη. Αυτό που έκανε η Cabal / το βαθύ κράτος, είναι να προωθήσει αυτόν τον ιό ως θανατηφόρο ιό (κορωνοιό) και έτσι να δημιουργήσει υστερία.

Το φυσιολογικό κάθε χρόνο, είναι να πεθαίνουν πάντα αρκετοί άνθρωποι από τη γρίπη. Αυτό βλέπουμε και τώρα.

Αυτό που θέλει η Cabal, είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να εμβολιαστούν. Σε αυτό το εμβόλιο εναντίον του κορονοϊού. Με αυτόν τον τρόπο, θεωρούν, ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι από αυτόν τον ιό θα πεθάνουν, τόσο περισσότερο θα τρομοκρατηθούν οι υπόλοιποι, και θα τρέξουν να κάνουν το εμβόλιο.

Σημείωση!!! Μην κάνετε το εμβόλιο, μην εμπιστεύεστε τους γιατρούς ή τους γιατρούς που λένε ότι θέλουν να βοηθήσουν στην προστασία σας. Αντίθετα, πάρα πολλοί από αυτούς γνωρίζουν τι μεγάλος κίνδυνος υπάρχει αν εμβολιαστείτε.

Το εμβόλιο κατασκευάζεται στην Αγγλία και είναι ο Bill και η Melissa Gates που έχουν την πατέντα. Είναι διατεθειμένοι να βεβαιωθούν πρώτα, ότι σχεδόν όλοι οι άνθρωποι θα εμβολιαστούν, ώστε η νέα παγκόσμια τάξη, η ατζέντα 2030, να μπορέσει να εισαχθεί το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, το εμβόλιο εκτός από την υγεία σας, θα επηρεάζει και την βούληση σας, την σκέψη σας. (βλέπε σε συνδιασμό το εμβόλιο με την τεχνολογία 5G)

..........

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ;
Μετάνθρωποι. Μετ(α)λλαγμένοι όπως τις ντομάτες θα μας κάνουν. θα χάσουμε και αυτό το ελάχιστο μυαλό που απέμεινε από την καθημερινή πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ

Το εμβόλιο mRNA του Κορωνοιού, πρόκειται για Τρανς Μόλυνση όπως το ονομάζουν, ένα μίγμα νανοτεχνολογίας με DNA ζώων που θα είναι εμφυτεύσιμο μέσω των υποχρεωτικών εμβολιασμών που επιδιώκουν σε όλη την ανθρωπότητα.

..........

Το εμβόλιο θα έχει μέσα του νανοτεχνολογία, τεχνητή νοϋμοσύνη, η οποία θα ενεργοποιηθεί με το δίκτυο 5G ..επίσης θα εγχύσουν DNA ζώων, ώστε να μεταλλαχθεί ο ανθρώπινος ζωντανός οργανισμός, σε ένα ζόμπι που θα το οδηγεί η τεχνητή νοημοσύνη
                        

..........


TI EINAI O KΟΡΩΝΑΙΟΣ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣTO EMΒΟΛΙΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΘA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ DNA ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ DNA ΖΩΩΝ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ DNA.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ Η ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΙΑ
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G


Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΣΤΙΣ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 060606 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΡΥΠΤΟΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Όλοι οι εμβολιασμένοι έχουν πλέον αριθμό barcode
               


ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ (ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 99,9% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA ΛEΓΕΤΑΙ ΤΡΑΝΣ-ΜΟΛΥΝΣΗ
ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΕΝΩ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΤΟΞΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΝEI ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G

Aν σας ρωτήσει κάποιος που το παίζει έξυπνος τι είναι το εμβόλιο mRNA του Κορωνοιού, θα του απαντήσετε το εξής, ότι πρόκειται για Τρανς Μόλυνση όπως το ονομάζουν, ένα μίγμα νανοτεχνολογίας με DNA ζώων που θα είναι εμφυτεύσιμο μέσω των υποχρεωτικών εμβολιασμών που επιδιώκουν σε όλη την ανθρωπότητα.

morfeas sky

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ 
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ BARCODE 

Ακριβώς αυτό που συζητάμε! έγραψα τον αριθμό 54:D0:2A:BB:ΑΕ:BA από την φωτογραφία του κινητού που δίνω πιο πάνω , και αναζήτησα στην Coogle και τι μου βγάζει; 

"Λίστα διαθέσιμων αξιόπιστων πιστοποιητικών ρίζας στο iOS 10 Ο Χώρος πιστοποιητικών iOS περιέχει αξιόπιστα πιστοποιητικά ρίζας που είναι προεγκατεστημένα στο iOS. " 

"Σχετικά με τη λίστα επιτρεπόμενων πιστοποιητικών ασφάλειας" "Υποδομή Δημοσίου Κλειδιού ΑΠΕΔ " ERMIS κτλ κτλ 


Συνήθως τα καινούρια έξυπνα κινητά μόλις ανοίγεις το bluetooth διαβάζουν όλους τους κωδικούς που απόκτησαν οι εμβολιασμένοι μέσω της νανοτεχνολογίας - πατέντας που βρίσκεται πλέον μέσα τους και δεν μπορούν να την αφαιρέσουν! 

Πλέον σύμφωνα με την Νομολογία του 2013 όσοι αποκτούν barcode ανήκουν στην εταιρία και δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα. 

Απίστευτη απόφαση του 2013 απ'το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ μετατρέπει τον (εμβολιασμένο με mRNA) άνθρωπο σε..ιδιοκτησία! 

Εάν έχετε εμβολιαστεί με mRNA, είστε πλέον ιδιοκτησία και δεν έχετε πια πρόσβαση στο Ανθρώπινο Δίκαιο: Ανώτατο Δικαστήριο 2013 – Παθολογία έναντι Myriad Genetics 

Ο εμβολιασμένος με mRNA μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Όσλο, το mRNA των εμβολίων, μπορεί να επηρεάσει το ανθρώπινο DNA. 

Σε απόφαση υπόθεσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου το 2013 – Παθολογία vs Myriad Genetics, Inc – το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε ότι δεν μπορεί κάποιος να κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το ανθρώπινο DNA καθώς είναι «προϊόν της φύσης». 

Ωστόσο, στο τέλος της απόφασης, το Ανώτατο Δικαστήριο έγραψε ότι εάν αλλάξει το γονιδίωμα ενός ανθρώπου με εμβόλια mRNA (που χρησιμοποιούνται σήμερα), τότε το (τροποποιημένο) γονιδίωμα μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι έκαναν το «εμβόλιο» είναι τώρα τεχνικά «κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας». 

Οτιδήποτε κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι «ιδιοκτησία» και εμπίπτει στον ορισμό του «trans ανθρώπινου». 

Όλοι οι άνθρωποι (εμβολιασμένοι με mRNA εμβόλιο) που νομικά αναγνωρίζονται ως «trans άνθρωποι», δεν έχουν πρόσβαση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα ή στα Δικαιώματα που χορηγούνται από το Κράτος. 

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ταξινομούνται ως κάτι 100% οργανικό ή ανθρώπινο. 

Επομένως, τεχνικά, όποιος έχει αυτό το «εμβόλιο» δεν μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. 

Υπήρξαν μερικά νομικά έγγραφα που συζητούν αυτό πρόσφατα, οπότε θα πρέπει να υπάρξει διευκρίνιση σχετικά σύντομα. Προς το παρόν όμως, ισχύει η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.


Ολοι οι εμβολιασμένοι πλέον έχουν barcode Eπίσημα η Ευρωπαική ένωση μας το λέει κατάμουτρα!! Κοινώς έτσι αρχίζει το Χάραγμα!!
                                   

Πόσοι άραγε δολοφόνοι και συνεργοί που δεν μιλούν στα Δημόσια νοσοκομεία υπάρχουν σ'αυτή την Ελλάδα την διαλυμένη χωρίς καμιά συνείδηση να τους οδηγεί; είναι όντως Έλληνες όλοι αυτοί; πολύ αμφιβάλλω.

Στις ΗΠΑ καθώς εκεί όλα είναι ιδιωτικά πληρώνονται εκεί, τα νοσοκομεία παίρνουν $ 4600 για έναν ασθενή πνευμονίας / $ 13000 για έναν ασθενή COVID, και αν χρησιμοποιήσουν έναν αναπνευστήρα παίρνουν $ 39,000 για έναν ασθενή COVID ΓΙΑΤΙ;
Θα σου δώσω την απάντηση του DAVID ICKE από εκείνον τα αντέγραψα.

Γιατί οι άνθρωποι που είχαν ήδη COVID δεν έχουν ανοσία; επειδή η ασθένεια δεν υπάρχει, οπότε φυσικά και δεν έχετε ανοσία, οπότε θα είσαι θετικός αφού αρρωστήσεις με οποιαδήποτε άλλη ασθένεια!

Απώτερος στόχος τους είναι ο πλήρης έλεγχος μας, ο έλεγχος του μυαλού. Θέλουν αλληλεπίδραση ανθρώπου - μηχανής
και όχι αλληλεπίδραση από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ήδη σπέρνουν αυτόν τον σπόρο με alexa ' s στο σπίτι σας, αυτόματοι τίτλοι στο ίντερνετ κλπ

Τα 2 μέτρα απόσταση ο κανόνας εξ αποστάσεως που προωθούν και δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη - είναι για να μας κάνει κοινωνικά απόμακρους Τα ίδια ισχύουν και με τις μάσκες, σταματάει την ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Η Κίνα αναφέρεται ως Technocrocy και ήδη χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου.

Με ρωτάτε τι μπορούμε να κάνουμε;

Nα γίνουμε όλοι ερευνητές της Αλήθειας, διότι μόνον ένας άνθρωπος που κατέχει γνώση είναι ελεύθερος. Οι υπόλοιποι πάντα θα είναι σκλάβοι έτοιμοι προς την σφαγή τους κάθε στιγμή.

Εσύ τι νόμιζες; Ότι έκαναν το 5G για να σερφάρουμε πιο γρήγορα; Με το εμβόλιο εγχύουν νανοσωματίδια τα οποία ιχνηλατούν ολόκληρο το σώμα και σε συνδιασμό με την Λουσιφεράσι θα ενσωματωθούμε με το δίκτυο 5G διότι ολόκληρο το σώμα μας θα γίνει μια κεραία...κτλ

Μιλάμε για ΤΗΝ σκλαβιά ....

Mετά βλέπω όλους αυτούς τους προσκυνημένους, και αναρωτιέμαι ώρες ώρες, τους αξίζει κάτι καλύτερο;


morfeas sky

Από μια απάντηση μου σε κάποιον από όλους αυτούς που πιστεύουν ότι τους λέει η τηλεόραση επειδή το λένε όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως όπως το BBC (εδώ γελάμε) και όχι μόνον τα ελληνικά MME άρα αποκλείεται να σου λένε ψέματα. ...αυτή είναι η λογική του κοπαδιού.

Είδες πόσο ευκολόπιστος είσαι; Ενω σου δίνω αποδείξεις από το ίδιο CDC που λέει ότι δεν υπάρχει Covid 19 και ενώ είπες ότι αν σου δώσω αποδείξεις θα το αποδεχτείς, δεν το δέχτηκαν οι ψευδαισθήσεις σου που έχεις πλασσει στο μυαλό σου. Συνεχίζεις να πιστεύεις τα ΜΜΕ τα οποία είναι πλήρως ελεγχόμενα τα οποία είναι αυτά που κατευθύνουν την δική σου σκέψη και τα δικά σου συναισθήματα. Δεν σκέφτεσαι εσύ ούτε αισθάνεσαι εσύ, αλλά αυτοί που κατευθύνουν την σκέψη σου άρα και τα συναισθήματα σου.

Ο Έλληνας σκέφτεται ελεύθερα ορθά και μόνος του με οδηγό το ένστικτο του, και αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει από το κοπάδι.

Δεν θα προσπαθήσω άλλο να σε πείσω, είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι θέλεις, όποιος έχει μάτια βλέπει, όποιος έχει αυτιά ακούει.

Ο άλλος ο ανόητος για να μου αποδείξει ότι υπάρχει ο κόβιντ μου έδωσε την σελίδα του CDC την οποία μετέφρασα και την έκανα ανάρτηση διότι αυτά που γράφει είναι αυτά που υποστηρίζω, ότι ΔΕΝ έχουν απομονώσει ούτε ταυτοποιήσει τον κόβιντ, άρα όλοι σας δεν ξέρετε τι διαβάζετε γιατί από μυαλό μηδέν. Άντε πάτε να αντιγράψετε όσα σας λέει η τηλεόραση γιατί μόνον αυτό σας αξίζει και πολύ ασχολήθηκα.

Εδώ σου δίνω σημερινή ανάρτηση από τους ιατροδικαστές στην Ελλάδα που αμφισβητούν ευθέως όλους τους θανάτους από κόβιντ και όλα τα τέστ. Γύρισε τώρα από την άλλη και συνέχισε τον βαθύ ύπνο σου.

https://www.pronews.gr/ygeia/980127_epistoli-iatrodikaston-stin-kyvernisi-amfisvitoyn-toys-thanatoys-apo-covid-19-den

Για να καταλάβεις την έκταση της διαφθοράς των ΜΜΕ παγκοσμίως θυμήσου τι έγινε στις αμερικανικές εκλογές όπου όλα μα όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως υποστήριζαν τον Μπάιντεν και όλα μα όλα τα ΜΜΕ ήταν εναντίον του Τραμπ

Είδες που δεν απαντάς στο ερώτημα μου; Σου απέδειξα πόσο εύκολα είναι ελεγχόμενα 100% όλα τα ΜΜΕ...κι εσύ κάνεις τον κούκο.

Είδες κάποιο από τα μεγάλα ΜΜΕ να υποστηρίζει η τουλάχιστον ας έχει πει την άποψη έστω του Τραμπ; Εδώ του έκλεισαν τον λογαριασμό στο Facebook το κατανοείς; Ολόκληρο Πρόεδρο των Η.Π.Α. εν ενεργεία του διέγραψαν το προφίλ του, την μόνη φωνή που είχε, αφού κανένα ΜΜΕ δεν τον στήριζε. ΚΑΝΕΝΑ.

Από εκεί και πέρα αναρωτιέσαι γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Σκέψου τι λένε σήμερα, ή κάνεις το εμβόλιο ή απολύεσαι, ή κάνεις το εμβόλιο ή κλείνει το μαγαζί σου,

Αναρωτήθηκες τι θα έχει μέσα το εμβόλιο; Τίποτα δεν θα μπορείς να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις αν δεν έχεις πάρει το Χάραγμα.

Καλά πιστεύεις ακόμη ότι θα σου πουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ όσον αφορά το πόσοι πέθαναν και θα πεθαίνουν καθημερινά από το εμβόλιο; Εδώ τρως αμάσητο το παραμύθι τους καθημερινά με τους δήθεν νεκρούς από τον ανύπαρκτο κόβιντ. Το εμβόλιο αυτό θα θανατώσει έναν τεράστιο πληθυσμό παγκοσμίως διότι θέλουν μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Και ενώ θα πεθαίνουν από τα εμβόλια τα οποία θα είναι συνεχή ανά τέσσερις μήνες, θα λένε ότι πέθαναν από κόβιντ.

Η στείρωση σου λέει κάτι που προκαλούν τα εμβόλια; Ήδη ο δυτικός κόσμος έχει γηρασμένο πληθυσμό, διότι μέσω της μόδας που προωθούν κατάφεραν από τρία παιδιά κατά μέσον όρο τα ζευγάρια πλέον να κάνουν μόνον ένα παιδί. Δες στην Ελλάδα όπου το 2020 είχαμε 45.000 λιγότερες γεννήσεις...αυτό είναι πανδημία και φονικός ιός!....τους υπόλοιπους λαούς δεν τους υπολογίζουν καθόλου, διότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να τους εξαλείψουν με την βία μέσα από διάφορους μεθόδους..βλέπε τα κομμουνιστικά καθεστώτα της Κίνας και της Β.Κορεας.

Ειλικρινά τώρα μιλάς σοβαρά; Σου επιβάλλουν αυτή την στιγμή ένα εντελώς πειραματικό εμβόλιο που τα αποτελέσματα του θα αρχίσουν να γίνονται διακριτά μετά από πέντε χρόνια, άρα έχουν κάνει την μαζα πειραματόζωα εθελοντές και ζητάς και αποδείξεις; Η καλύτερη απόδειξη είναι ο εμβολιασμός με ένα εμβόλιο που δεν υπάρχουν δεδομένα όσον αφορά για τις μακροχρόνιες παρενέργειες του.

Η σιγουριά οφείλεται στο ότι αυτό το εμβόλιο δεν είναι σαν τα άλλα που είχαμε συνηθίσει, αλλά είναι εμβόλιο mRNA το οποίο έχει μέσα του ξένο DNA και δεύτερον νανοσωματίδια από νανοτεχνολογία....συνέδεσε το με το δίκτυο 5G που μας ετοιμάζουν παγκοσμίως, όπου διαφημίζουν ότι χάρην σ'αυτό το δίκτυο θα μπορούν τα αυτοκίνητα να κινούνται μόνα τους με την τεχνητή νοημοσύνη, όπου θα βλέπεις στον ουρανό και παντού διάφορες αισθητές μορφές με ήχο και δεν θα ξέρεις τι είναι πραγματικό και τι όχι. Ετσι θέλουν να συνδέσουν σε αυτό το παγκόσμιο δίκτυο την ανθρωπότητα, όπου θα χάσει και το ελάχιστο μυαλό που της απέμεινε, και όλοι θα γίνουν άβουλα όντα, υποχείρια της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία θα έχει εμφυτευτεί στο σώμα και τον εγκέφαλο σου, και να σου πάρει τον έλεγχο 100%

Νομίζεις ότι τα βγάζω από το μυαλό μου όλα αυτά; Τι πιστεύεις ότι είναι το Χάραγμα;

Ψάξε να βρεις τι είναι το εμβόλιο mRNA όπου η ίδια η Microsoft του Μπιλ Γκέιτς το προωθεί και είναι ο ίδιος που έχει μέσα του την πατέντα με σειριακό αριθμό 666 με την τράπεζα του κρυπτονομίσματος που προωθούν, και θα είναι συνδεδεμένη με έναν κεντρικό υπολογιστή. 

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα όσον αφορά τι ακριβώς είναι το εμβόλιο mRNA που μας επιβάλλουν αυτή την στιγμή βασικά ψάξε μόνος σου και θα βρεις όλες τις απαντήσεις.

morfeas sky

TΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ Ή ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ;



Kαι τι είναι ο γέρων και κάθε γέροντας που εκπροσωπεί μια θρησκεία με τυφλή πίστη; σοφός; θεόπνευστος; 

Μα ο Θεός είναι Νους καθαρός, ο Λόγος, η Ζωή, γι'αυτό μας δόθηκε η Λογική ως εικόνα του Λόγου, και όχι η τυφλή πίστη των άλογων αισθήσεων! διότι άλλο είναι οι αισθήσεις της ψυχής και άλλο οι αισθήσεις του σώματος!

Για τον λόγο αυτόν μόνον η Φιλοσοφία μας οδηγεί στην Αλήθεια, διότι είναι η μόνη που σε αναγκάζει να σκέφτεσαι, να διαλογίζεσαι με το Νου και την καρδιά τα πάντα, και την φύση την οποία ενωθήκαμε, και την αληθινή μας Νοητή Ουσία η οποία είναι Ομοούσια με το Υπερούσιο Αγαθό.

Ηταν μια καλή ευκαιρία να δούμε πόσοι ανόητοι κυκλοφορούν στην Ελλάδα όπου υπακούν και αντιγράφουν ότι τους πει ο αφέντης τους, χωρίς ίχνος δικής τους ορθής κριτικής σκέψης, χωρίς ίχνος προσωπικής έρευνας.

Άψυχα υπάκουα ανθρωποειδή όλοι τους. Οπότε μην σας ακούσω γιατί κατάντησε έτσι η Ελλάδα, διότι ΔΕΝ είναι όλοι Έλληνες στην ψυχή, αλλά άψυχοι ελληνόφωνοι που κάνουν ότι και τα ζώα, ακριβώς το ίδιο! μιας και τους οδηγεί η θνητή τους φύση, σε τι διαφέρουν από τα ζώα; στην λογική; έχουν ορθή λογική κριτική σκέψη οι ελληνόφωνοι; γεμίσαμε από δαύτους, όπως γεμίσαμε σήμερα από ανθρωποειδή μετανάστες ώστε να μην αφήσουν ποτέ την Ελλάδα και τους Έλληνες να σηκώσουν Κεφάλι! διότι ο Νους κάνει την διαφορά ο Λόγος η λογική! και όχι η τυφλή πίστη του κοπαδιού! η τυφλή πίστη στον φόβο για το άγνωστο! διότι ποτέ δεν αναζήτησαν να ερευνήσουν αυτό που δεν υπάρχει γι'αυτούς! ένα ξέρουν ότι δεν ξέρουν τίποτα! Άρα τι σχέση έχουν με το Θεό; Καμιά!

Γι'αυτό πάντα θα υπομένουν τα ανθρωποειδή την Μοίρα!

..........

Μα και ο ίδιος ο Αίσωπος δεν κρίνει τώρα; Κατηγορεί τα Ανόμοια, διότι μόνον τα Όμοια είναι φίλοι. Τα Ανόμοια ποτέ δεν είναι φίλοι. Αλλά ποιος θα τα κατανοήσει όλα αυτά;

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ!!

Διότι άλλα λέει ο Αίσωπος και άλλα καταλαβαίνετε εσείς σύμφωνα με τις άλογες πεποιθήσεις σας (τα Ανόμοια).


morfeas sky


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..