ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

David Icke Banned interview

Eιλικρινά τι άλλαξε από τις προηγούμενες χρονιές; To 2020 oι θάνατοι στον αριθμό είναι ίδιοι και λιγότεροι σε κάθε χώρα.. Για ποια πανδημία μας μιλούν; Και αν μου πει κάποιος ότι αυτό οφείλεται στα lockdown το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην Σουηδία όπου όλοι είναι ελεύθεροι χωρίς κανένα lockdown.

Δεν υπάρχει ο Covid 19 διότι ΠΟΤΕ δεν έχει απομονωθεί ούτε ταυτοποιηθεί ούτε καλλιεργηθεί. Άρα τι εμβόλια μας κάνουν;

H ύπαρξη του ανύπαρκτου Covid 19 εξαρτάται από τα τεστ Κορωνοιού το οποία είναι 100% αναξιόπιστα, διότι διαβάζουν όλους τους γνωστούς ιούς ως Covid 19. (που πήγε η γρίπη; εξαφανίστηκε και έγινε κι αυτή Covid 19).

Δεν υπάρχει Κορωνοιός, (Covid 19 ) διότι ποτέ δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί. Είναι στην φαντασία μας, όπως το χάπι πλασέμπο.

..ΟΙ ΚΙΝEΖΟΙ ΔΕΝ AΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΝEΝΑΝ ΚΟΡΩΝΟΙO. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΙΟ Covid 19 ??


Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη του ανύπαρκτου Covid 19 KΑΝΕΙΣ διότι ποτέ δεν έχει απομονωθεί αυτός ο ιός και ποτέ δεν έχει ταυτοποιηθεί ώστε να τον καλλιεργήσουν. 

ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ KΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΎΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ COVID 19 ΣΤΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ 100% όλα τα τεστ PCR, σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) βγαίνουν "ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ"! (Εκθεση Μπόργκερ).

O ίδιος ο κατασκευαστής των μοριακών τεστ γράφει πως αυτά τα Τεστ δεν ανιχνεύουν κανέναν Covid 19 ..άρα μας κοροϊδεύουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ COVID 19 H AΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΟΥ

Αυτό το τροπάριο να πάω στα νοσοκομεία να κολλήσω ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Μιλάω με Αποδείξεις.

Είπαμε είναι η γνωστή γρίπη. Απλά την ονόμασαν covid 19 με μπόλικη τρομολαγνεία για να πάρουν όλα αυτά τα μέτρα και να μας υποδουλώσουν.
                       

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ COVID 19 ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ 

TO IΔΙΟ ΤΟ CDC ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ COVID 19 

Διαβάστε τι γράφει το CDC για το αν υπάρχει απομόνωση του Covid 19 εκεί που γράφει Συζήτηση - Συμπερασματικά στο τέλος.. 

Συμπερασματικά 

Συμπερασματικά, αναφέρουμε ότι αν και μια ανθρώπινη κυτταρική σειρά πνευμόνων υποστήριζε την αντιγραφή του SARS-CoV-2, (COVID 19) ο ιός δεν διαδόθηκε σε καμία από τις δοκιμασμένες ανοσοκυτταρικές σειρές ή τα κύρια ανθρώπινα ανοσοκύτταρα. 

Αν και δεν παρατηρήσαμε μια παραγωγική μόλυνση στα πρωτογενή Τ λεμφοκύτταρα CD4+, παρατηρήσαμε σωματίδια που μοιάζουν με ιό σε αυτά τα κύτταρα με ηλεκτρονική μικροσκόπηση.

Έτσι, ο SARS-CoV-2 μπορεί να εισέλθει στα κύρια Τ λεμφοκύτταρα CD4+ αλλά δεν μπορεί να αναπαραχθεί αποτελεσματικά. 

Τα δεδομένα μας ρίχνουν φως σε ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπινων κυττάρων που μπορεί ή όχι να είναι επιτρεπτά για τον αναδιπλασιασμό του SARS-CoV-2 και η μελέτη μας προτείνει έντονα ότι τα ανθρώπινα ανοσοκύτταρα που δοκιμάστηκαν δεν υποστηρίζουν μια παραγωγική μόλυνση με SARS-CoV-2. 



Ειλικρινά την ζωή σου θέλω να σώσω από εκεί και πέρα αν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο να το κάνεις. Τι γράφει εδώ; 

τα ανθρώπινα ανοσοκύτταρα που δοκιμάστηκαν δεν υποστηρίζουν μια παραγωγική μόλυνση με SARS-CoV-2. 

ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ;
Δεν υπάρχει ο Covid 19 διότι ΠΟΤΕ δεν έχει απομονωθεί ούτε ταυτοποιηθεί ούτε καλλιεργηθεί. Άρα τι εμβόλια μας κάνουν;

Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη του ανύπαρκτου Covid 19 KΑΝΕΙΣ διότι ποτέ δεν έχει απομονωθεί αυτός ο ιός και ποτέ δεν έχει ταυτοποιηθεί ώστε να τον καλλιεργήσουν. 

αλλά δεν μπορεί να αναπαραχθεί αποτελεσματικά.
   

Γιατί είσαστε τόσο ευκολόπιστοι; Γιατί πιστεύετε τους κατ'επανάληψην ψεύτες; Καταρχήν κανένας δεν απομόνωσε τον ιό, άρα κανένας δεν γνωρίζει αν υπάρχει στ'αλήθεια αυτός ο κορωνοιός, όταν κανείς μα κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη του! και απλά κάνουν υποθέσεις! κατ'εντολήν του ανωτέρου τους που τους διοικεί! και αυτός υπακούει στις εντολές των ανωτέρων του! αλλιώς θα χάσει τα πάντα! ανεβαίνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο την πυραμίδα μιας ελίτ ελάχιστων που διοικεί και εξουσιάζει οκτώ δις ανθρώπους!

Ναι! δέκα "άνθρωποι" εξουσιάζουν οκτώ δισεκατομμύρια ανθρώπους!! τόσο δύσκολο και απίστευτο σας φαίνεται; Δείτε τι γίνεται στα έντυπα στα ηλεκτρονικά και σε όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ

Αλλωστε όσοι πεθαίνουν έχουν άλλες ασθένειες και απλά τους βαπτίζουν με κορωνοιό, ενώ κάλλιστα μπορεί να είναι ένας απλός ιός της γρίπης δηλαδή των κορωνοιών που ήδη υπάρχουν τόσα χρόνια και έχουν απομονωθεί ο καθένας από αυτούς, και ήδη γνωρίζουν την ύπαρξη τους. Αυτός ο κοροιδοιός όμως ποτέ δεν έχει απομονωθεί από κανέναν! άρα κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξή του!

Για ποιο εμβόλιο μας μιλούν λοιπόν; όταν δεν υπάρχει κορωνοιός; μα φυσικά προωθούν το εμφυτεύσιμο μεταλλαγμένο RNA που καταστρέφει το DNA των ανθρώπων. και πολλά άλλα όπως τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων.

..........
..................

ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ
....ΟΙ ΚΙΝEΖΟΙ ΔΕΝ AΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΝEΝΑΝ ΚΟΡΩΝΟΙO. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΙΟ 
Covid 19 ??

AΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ....ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!! 
David Icke Banned interview

DAVID ICKE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19

Γιατί η κυβέρνηση μας απαγόρεψε να κάνουμε σκέψεις περί ανυπαρξίας του Κορωνοιού;  😎  ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ ΕΠΙΑΣΕΝ....Δεν θα καθήσω να ασχοληθώ. Μυαλό θέλει!  😎

..........
....................

(προσθέτω την 30 / 08 / 2021)
Αυτή είναι πανδημία! 4,5 εκατ. δηλώθηκαν ως «θάνατοι από covid» σε σύνολο 7,9 δισ. του παγκόσμιου πληθυσμού.
Είναι πανδημία αυτό; Μόνον 4.000.000 πεθαίνουν κάθε χρόνο από πνευμονία και κανείς δεν ασχολείται. Δεν υπάρχει covid 19 ούτε πανδημία!

..........

ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΣΤ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ


ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΖΟΜΠΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ME DNA ΖΩΩΝ

Οσοι έχουν κάνει το τεστ του Κορωναιού με την μπατονέτα μέσα στην ρινική κοιλότητα έχουν ήδη εμβολιαστεί και δεν το ξέρουν...

Tι βάζουν μέσα την μπατονέτα;

Μας εμβολιάζουν χωρίς να το ξέρουμε με τα ενδορινικά Τεστ.

Δεν υπάρχει Covid 19 απλά μας βάζουν μέσω των τοξικών νανοστοιχείων ξένο DNA.  Οι τοξικές επιδράσεις των νανοσωματιδίων στη λειτουργία του εγκεφάλου είναι άγνωστες.

Αυτά που μας βάζουν τι σκοπό έχουν;
Mεταλλαγμένος άνθρωπος, όπως οι μεταλλαγμένες ντομάτες, όπως το μεταλλαγμένο κρέας που τρώμε. κτλ.

Ενας γεννετικά τροποποιημένος οργανισμός


Φανταστείτε τι θα κάνουν με τα εμβόλια mRNA

Οι προ-κλινικές μελέτες που χρησιμοποιούν εγκλεισμό φαρμάκων σε συστήματα νανοσωματιδίων βελτίωσαν τη στόχευση από τη μύτη στον εγκέφαλο και τη βιοδιαθεσιμότητα στον εγκέφαλο. Ωστόσο, οι τοξικές επιδράσεις των νανοσωματιδίων στη λειτουργία του εγκεφάλου είναι άγνωστες.



Το εμβόλιο mRNA είναι ιός και δεν το ξέρω; Αντισώματα είναι που παράγει το κύτταρο. Αυτό θέλουν να κάνουν, να καταστρέψουν τα κύτταρα που δημιούργησε ο θεός για να γίνουν αυτοί θεοί.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με έναν ιό;

Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Ούτε υπάρχει ο Covid 19 αλλά όλο αυτό γίνεται για την ολοκληρωτική αλλοίωση του DNA των ανθρώπων, για αυτό σε κάθε τέστ παίρνουν δείγμα DNA ώστε να δουν σε αυτούς που έκαναν ήδη τέστ εμβολιασμό σε μικρές δόσεις χωρίς να το ξέρουν τι άλλαξε, και για να εμβολιάσουν και τους άλλους με τα τεστ χωρίς να το ξέρουν παίρνοντας τους ταυτόχρονα δείγμα από το DNA τους ώστε να πειραματιστούν πάνω σε αυτό.

Πειραματόζωα θεωρούν την ανθρωπότητα και δεν τους νοιάζει αν θα αρρωστήσει ή πεθάνει, ή μάλλον θα έλεγα ότι δεν τους νοιάζει αν μειωθεί ο πληθυσμός της Γης. Άλλωστε θεωρούν ότι η ανθρωπότητα τους ανήκει....ποιοι; τα Ερπετικά μυαλά που ζουν ανάμεσα μας.

Όσοι επιβιώσουν από τα εμβόλια θα μεταλλαχθούν λόγω της δεύτερης αλυσίδας DNA που δημιουργείται στα κύτταρα τους από ερπετικό DNA.
                                    

ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΣΤ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ
Οσοι έχουν κάνει test Covid 19 έχουν ήδη εμβολιαστεί με νανοκάψουλες που μεταφέρουν το φάρμακο στον εγκέφαλο.

Όχι δεν καταστρέφουν την υπόφυση..απλά βάζουν το φάρμακο στον εγκέφαλο και καταστρέφουν τον εγκέφαλο προκαλώντας επίσης αυτοάνοσα νοσήματα με τα νανοσωματίδια τα οποία είναι πολύ τοξικά και δεν γίνει έχει καμία έρευνα πάνω στις επιδράσεις τους στον άνθρωπο.

Oι ίδιοι οι επιστήμονες μας το λένε  εδώ και καιρό, απόδειξαν ότι κατάφεραν να μεταφέρουν φάρμακο στον εγκέφαλο μέσω της μπατονέτας.
                       

ΟΣΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΣΤ COVID ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ
ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ

ΠΟΛΛΑ ΖΟΜΠΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ....

Μπορούν οι εμβολιασμοί να γίνονται ενδορινικά, μέσω της μπατονέτας, όπως τα τέστ;


«Σμήνη μικροσκοπικών ρομπότ που μπορούν να εγχυθούν»
                     

                    



ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: 

Για όσους έχουν κάνει ή θα κάνουν τέστ.
PCR Test στην Αίγυπτο... την εποχή των Φαραώ ! Δείτε τι κάναν τους σκλάβους...

Φανταστείτε τι θα κάνουν με τα εμβόλια mRNA

Οι προ-κλινικές μελέτες που χρησιμοποιούν εγκλεισμό φαρμάκων σε συστήματα νανοσωματιδίων βελτίωσαν τη στόχευση από τη μύτη στον εγκέφαλο και τη βιοδιαθεσιμότητα στον εγκέφαλο. Ωστόσο, οι τοξικές επιδράσεις των νανοσωματιδίων στη λειτουργία του εγκεφάλου είναι άγνωστες.

Η ανασκόπηση συζητά το ρόλο των νανοθεραπευτικών στη θεραπεία διαταραχών του εγκεφάλου μέσω της παροχής από τη μύτη έως τον εγκέφαλο, τους μηχανισμούς απορρόφησης φαρμάκων μέσω του ρινικού βλεννογόνου στον εγκέφαλο, στρατηγικές για την υπέρβαση του αιματοεγκεφαλικού φραγμού του εγκεφάλου, στρατηγικές νανοδιαμόρφωσης για βελτιωμένη στόχευση του εγκεφάλου μέσω ρινικής οδού και ζητήματα της νευροτοξικότητας των νανοσωματιδίων.


Oι ίδιοι οι επιστήμονες μας το λένε  εδώ και καιρό, απόδειξαν ότι κατάφεραν να μεταφέρουν φάρμακο στον εγκέφαλο μέσω της μπατονέτας.

Αυτό ακριβώς μας λένε οι επιστήμονες, ότι μπορούν μέσω της μπατονέτας από την μύτη να περάσουν νανοσωματίδια με το φάρμακο ή τους ιούς που θέλουν ή οτιδήποτε άλλο στον εγκέφαλο. 

Με τα τέστ λοιπόν δεν παίρνουν μόνον δείγμα από το δικό μας DNA ώστε να το επεξεργαστούν για τους δικούς τους λόγους, αλλά μπορούν να μας βάλουν και ότι θέλουν μέσα στον εγκέφαλο μας, όπως και με τα εμβόλια με τον ίδιο τρόπο μπορούν να μας βάλουν ότι θέλουν μέσα στο σώμα μας. 

Επίσης δεν έχουν κάνει εργαστηριακές έρευνες όσον αφορά για να δουν το πόσο επικίνδυνο είναι να εισέρχονται στον εγκέφαλο μας αυτές οι τοξικές νανοσυσκευές.

Για ποιον λόγο πρέπει να τους εμπιστευόμαστε πλέον; Είναι επικίνδυνοι!

Πείτε στη Melinda Gates ότι μπορούμε να εγχύσουμε ρομπότ αυτές τις μέρες:
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΝΑΝΟ ΝΕΥΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ


..........
....................

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19
                         

Στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 στην Αγγλία έδωσαν μια παράσταση όπου το γήπεδο γέμισε κρεβάτια νοσηλείας γεμάτα από ασθενείς και παιδιά, και ένας τεράστιος μαύρος χάρος με μια  τεράστια σύρριγγα στο χέρι..ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ κατά του ανύπαρκτου Covid 19

Ποιος σου είπε ότι το εμβόλιο της απλής γρίπης είναι mRNA;
Αρα τι εμβόλιο μας κάνουν;

Στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 στην Αγγλία έδωσαν μια παράσταση όπου το γήπεδο γέμισε κρεβάτια νοσηλείας γεμάτα από ασθενείς και παιδιά, και ένας τεράστιος μαύρος χάρος με μια τεράστια σύρριγγα στο χέρι..ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA κατά του ανύπαρκτου Covid 19

Στο εμβόλιο της απλής γρίπης υπάρχει ταυτοποιημενος ιός άρα και μπορούν να τον καλλιεργήσουν και να παράγουν αντισώματα κάποια στιγμή.

Στον Covid 19 δεν υπάρχει απομόνωση και ταυτοποίηση, άρα κανένας δεν μπορεί να καλλιεργήσει αυτόν τον ανύπαρκτο ιό πόσο δε να παράγει αντισώματα. Άρα τι εμβόλιο μας κάνουν;
Mε λίγα λόγια συνοπτικά. Δεν υπάρχει Covid 19 διότι ποτέ δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί, άρα κανείς στον πλανήτη δεν μπορεί να κάνει καλλιέργεια αυτού του ανύπαρκτου ιού διότι πολύ απλά δεν υπάρχει. Και όποιος έχει συμπτώματα των απλών ιώσεων το ονομάζουν Covid 19.

Από εκεί και πέρα το εμβόλιο mRNA αποτελείται από τοξικά νανοσωματίδια τα οποία μεταφέρουν μέσα τους ξένο DNA το οποίο δημιουργεί μια δεύτερη αλυσίδα ξένου DNA μη ανθρώπινο στον οργανισμό μας, αρα μεταλάσσουν τον ανθρώπινο οργανισμό σε κάτι άλλο. Επίσης με το εμβόλιο στέλνουν αντισώματα αυτού του ξένου DNA στο εργοστάσιο παραγωγής αντισωμάτων κάθε ανθρώπινου κυττάρου, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να αντιμετωπίζει οτιδήποτε ξένο ως εχθρό του, καταστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο τον ίδιο του τον εαυτό, δηλαδή τα ανθρώπινα κύτταρα μας, και ταυτόχρονα το κάθε όργανο του σώματος μας, μέσα στο οποίο βρίσκονται αυτά τα κύτταρα. Μιλάμε για γενοκτονία του ανθρώπινου γένους στην Γη, και όσοι εμβολιασμένοι επιζήσουν θα γίνουν κάτι άλλο μη άνθρώπινο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
                                
(TO ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ)

Διαβάστε τι έχει πει:
Στις Ιατρικές σχολές δεν διδάσκεται η αντικειμενική ιστορία της Ιατρικής. Πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αυτό, απο την στιγμή που οι χρηματοδότες είναι οι Φαρμακευτικές εταιρίες.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΟΝ COVID 19 ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19

KATAΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΜΙΛΑΜΕ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο COVID 19
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ

Μόλις πεθαίνει ένας ασθενής από Κορωνοιό, πρέπει άμεσα να του πάρουν δείγμα ιστού, να βρουν και απομoνώσουν και ταυτοποιήσουν τον ιό στο δείγμα, κάνοντας καλλιέργεια πολλαπλασιασμού στον ιό. Αν δεν βρει όμως κανέναν Κορωνοιό ο Ιατροδικαστής και οποιοσδήποτε ιατρός, τότε δεν πάσχει, μα ούτε πέθανε ο ασθενής ποτέ από Covid 19

Αυτοί κάνουν εικασίες χωρίς καμιά απόδειξη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ COVID 19

Διότι σε κανέναν ασθενή - νεκρό δεν έγινε καλλιέργεια αυτού του ιού-δείγματος από κορωνοιό, αφού ΔΕΝ υπάρχει κορωνοιός Covid 19 (αφού ποτέ δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί).

απομαγνητοφώνηση ενός τμήματος του βίντεο... 

[Βασική αρχή του εμβολιασμού είναι ότι αυτός ο οποίος νόσησε για το συγκεκριμένο νόσημα για το οποίο φτιάχνουμε ένα εμβόλιο, δεν εμβολιάζεται, διότι θα πάθει ανεπάρκεια οργάνων και θα πεθάνει…

Το αντίσωμα είναι μια πρωτεΐνη ή οποία παράγεται από τον οργανισμό προκειμένου να αναγνωρίσει τον εχθρό ο οποίος έχει εισαχθεί μέσα στο σώμα και ονομάζεται αντιγόνο. Αντιγόνο είναι οτιδήποτε διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν λοιπόν αποκτούμε αντισώματα, πάνε και κάθονται στις λεγόμενες βιβλιοθήκες αντισωμάτων του DNA μας…

Κάθε φορά που νοσούμε βγαίνει το συγκεκριμένο αντίσωμα, άρα λοιπόν όσοι έχουμε νοσήσει έχουμε ήδη τα αντισώματα. 
Σε περίπτωση λοιπόν που εμβολιαστούμε ενώ έχουμε ήδη αντισώματα πεθαίνουμε ακαριαίως,… διότι το λεμφικό σύστημα παθαίνει μία εμπλοκή, έρχεται ο ερυθηματώδης λύκος…

Κάθε φορά που εμβολιαζόμαστε για αντισώματα που έχουμε, το σώμα παράγει αντισώματα εναντίων του ίδιου του του εαυτού, στην ουσία παθαίνει κύρωση όλων των οργάνων και σιγά σιγά φτάνει σε ένα σύστημα που ο εγκέφαλος λέει «κλείνε» και έτσι πεθαίνεις. Αυτό γίνεται διότι μπερδεύετε η πληροφορία. 
Η πληροφορία λοιπόν σε μοριακό επίπεδο είναι αλάνθαστη. Και να πούμε ότι την πληροφορία αυτή την έφτιαξε ο ίδιος ο «Θεός». 

Όταν λοιπόν έρχεται ο άνθρωπος, ένα τίποτα, και την μαδάει, και την αποσυντονίζει, ο οποιοδήποτε αποσυντονισμός μέσα στις αλυσίδες του DNA επιφέρει είτε τον θάνατο είτε την καρκινογένεση. Ένα από δύο θα συμβεί.

Παναγιώτης Σκαρλάτος: Επιστήμονας EQF 6, ISCED 0914, Ιατρική Διάγνωση & Θεραπεία Τεχνολογίας Βιολογικών-Ιατρικών Εργαστηρίων

..........
.......................


Πρέπει να δείτε το βίντεο του Πάνου Σκαρλάτου Βιοιατρικού επιστήμονα ειδικής διάγνωσης και θεραπείας τεχνολογιών.

ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Η ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ DNA ;

Οποιος κάνει το εμβόλιο mRNA το οποίο είναι ένα δηλητήριο και το οποίο μεταλλάσσει το ανθρώπινο DNA αυτομάτως αποκτά μια δεύτερη αλυσίδα DNA που του εμφυτεύτηκε, και αυτομάτως εκτός της μετάλλαξης του ανθρώπου σε κάτι άλλο, θα αρρωστήσει εν καιρώ και από ανίατες ασθένειες.

Γι'αυτό σας βάζουν να υπογράψετε ότι μόνον εσείς φέρετε την ευθύνη για την υγεία σας κάνοντας το εμβόλιο του κορωνοιού.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ


..........
....................

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:





Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά παραδέχεται πως δεν έχει καμία μελέτη απομόνωσης “SARS-COV-2” που να εκτελέστηκε από κάποιον, οπουδήποτε, ποτέ…!!!
Εσύ πας να δηλητηριάσεις το αίμα σου και να πεθάνεις με έναν φρικτό θάνατο από ένα “εμβόλιο” και για έναν «ιό» ο οποίος… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!!
Το CDC (Κέντρον Προλήψεως Νοσημάτων) δήλωσε ότι ο κορωνοϊός (COVID-19) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ από τον Ιούλιο φέτος….!!!

Βόμβα μεγατόνων: Πού είναι ο κορωνοϊός;;; ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ;;;Το CDC λέει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ..!!!

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ CDC ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ…!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ…!!!

“Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ποσοτικοί αποµονωθέντες ιοί του 2019-nCoV,δοκιµασίες διαλογής [διαγνωστικές δοκιμές] που έχουν σχεδιαστεί για την ανίχνευση του RNA του 2019-nCoV, δοκιμάστηκαν με χαρακτηρισμένα αποθέματα in vitro μεταγραφόμενου πλήρους μήκους RNA… “

Η φράση-κλειδί εδώ  είναι:

“Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ποσοτικοί αποµονωθέντες ιοί του 2019-nCoV…”

 

Κάθε αντικείμενο που υπάρχει μπορεί να ποσοτικοποιηθεί, δηλαδή να μετρηθεί. Η χρήση του όρου «ποσοτικοί» σε αυτήν τη φράση σημαίνει ότι το CDC δεν έχει μετρήσιμη ποσότητα του ιού, επειδή δεν είναι διαθέσιμος. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ CDC ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΟ…!!!



Και για να μην μπερδευτείτε από την χρονολογία ο COVID 19 είναι ο γνωστός φετινός κορωνοιός. 


Στην πόλη Wuhan,επαρχία Hubei, στην Κίνα, εμφανίστηκε συρροή κρουσμάτων πνευμονίας. Στις 9 Ιανουαρίου 2020 οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για νέο στέλεχος κορωνοϊού (2019-nCoV). 

..........
....................
                       

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ COVID 19 ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ CDC EΔΩ; Για την απομόνωση του ιού, εμβολιάσαμε κύτταρα Vero E6 με δείγματα δειγμάτων μεσαίου στροβίλου και παρακολουθούσαμε τα κύτταρα για κυτταροπαθητικά αποτελέσματα (CPE) καθημερινά. Σε σχέση με τα εικονικά εμβολιασμένα κύτταρα...

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΒΙΝΤ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

Συμπερασματικά, αναφέρουμε ότι παρόλο που μια ανθρώπινη πνευμονική κυτταρική σειρά υποστήριξε την αντιγραφή του SARS-CoV-2, ο ιός δεν διαδόθηκε σε καμία από τις δοκιμασμένες κυτταρικές γραμμές του ανοσοποιητικού συστήματος ή σε πρωτογενή ανθρώπινα ανοσοκύτταρα. Αν και δεν παρατηρήσαμε παραγωγική μόλυνση σε πρωτογενή Τ λεμφοκύτταρα CD4 +, παρατηρήσαμε σωματίδια που μοιάζουν με ιό σε αυτά τα κύτταρα με ηλεκτρονική μικροσκοπία. Έτσι, το SARS-CoV-2 μπορεί να εισέλθει σε πρωτογενή Τ λεμφοκύτταρα CD4 +, αλλά δεν μπορεί να αναπαραχθεί αποτελεσματικά. Τα δεδομένα μας ρίχνουν φως σε ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπινων κυττάρων που μπορεί ή όχι να είναι ανεκτά για αντιγραφή SARS-CoV-2, και η μελέτη μας δείχνει έντονα ότι τα ανθρώπινα ανοσοκύτταρα που δοκιμάστηκαν δεν υποστηρίζουν παραγωγική μόλυνση με SARS-CoV-2.

 Έτσι, το SARS-CoV-2 μπορεί να εισέλθει σε πρωτογενή Τ λεμφοκύτταρα CD4 +, αλλά δεν μπορεί να αναπαραχθεί αποτελεσματικά.

Η παρουσία μόνο του CPE δεν δείχνει επιτυχημένη απομόνωση ενός κοροναϊού. Τα δείγματα μεσαίου στροβίλου από ενήλικες με οξεία αναπνευστική δυσχέρεια μπορεί συχνά να περιέχουν άλλα μικρόβια, συμπεριλαμβανομένων ιών ( 23 ). Έτσι, για να προσδιορίσουμε τα προϊόντα απομόνωσης κυτταρικής καλλιέργειας, τα προσδιορίσαμε με αλληλουχία για να επιβεβαιώσουμε ότι αντανακλούν τους ασθενείς που μολύνουν το SARS-CoV-2 παγκοσμίως, επιλέγοντας SARS-CoV-2 / SB3-TYAGNC για πειραματική έρευνα, επειδή αυτή η απομόνωση παρήγαγε λιγότερες μειοψηφικές αλληλουχίες ( Πίνακας ). 

Η παρουσία μόνο του CPE δεν δείχνει επιτυχημένη απομόνωση ενός κοροναϊού.

“Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ποσοτικοί αποµονωθέντες ιοί του 2019-nCoV…”

Κάθε αντικείμενο που υπάρχει μπορεί να ποσοτικοποιηθεί, δηλαδή να μετρηθεί. Η χρήση του όρου «ποσοτικοί» σε αυτήν τη φράση σημαίνει ότι το CDC δεν έχει μετρήσιμη ποσότητα του ιού, επειδή δεν είναι διαθέσιμος. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ CDC ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΟ…!!!

Η παρουσία μόνο του CPE δεν δείχνει επιτυχημένη απομόνωση ενός κοροναϊού.

Έτσι, για να προσδιορίσουμε τα προϊόντα απομόνωσης κυτταρικής καλλιέργειας, τα προσδιορίσαμε με αλληλουχία

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΟΒΙΝΤ 19 ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ Ο COVID 19 OTI BΡΗΚΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ COVID 19



..........
....................

Dr Rob Oswald, Phd
«Έχω διδακτορικό στην ιολογία και την ανοσολογία. 

Είμαι επιστήμονας κλινικής εργαστηρίου και έχω δοκιμάσει 1500 "υποτιθέμενα" θετικά δείγματα Covid 19 που συλλέχθηκαν εδώ στη Σ. Καλιφόρνια. 

Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ κάναμε τον έλεγχο μέσω των αξιώσεων του Koch και της παρατήρησής μου σε ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης), δεν βρήκαμε NO Covid σε κανένα από τα 1500 δείγματα. 

Αυτό που βρήκαμε ήταν ότι όλα τα 1500 δείγματα ήταν ως επί το πλείστον γρίπης Α και μερικά ήταν γρίπη Β, αλλά όχι μεμονωμένη περίπτωση Covid, και δεν χρησιμοποιήσαμε το B.S. Δοκιμή PCR. 

Στη συνέχεια, στείλαμε τα υπόλοιπα δείγματα στο Στάνφορντ, στο Κορνέλ, και σε μερικά από τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας και βρήκαν τα ίδια αποτελέσματα όπως και εμείς. Βρήκαν τη γρίπη Α και Β. 

Όλοι μας στη συνέχεια μίλησαν στο CDC και ζήτησαν βιώσιμα δείγματα COVID, τα οποία το CDC είπε ότι δεν μπορούσαν να παράσχουν καθώς δεν είχαν δείγματα.

Έχουμε καταλήξει στο απόλυτο συμπέρασμα μέσω όλων των ερευνητικών και εργαστηριακών εργασιών μας, ότι o COVID 19 είναι φανταστικός.

Η γρίπη ονομάστηκε Covid και οι περισσότεροι από τους 225.000 νεκρούς ήταν νεκροί λόγω συννοσηρότητας όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνος, διαβήτης, εμφύσημα κ.λπ. 

Δεν έχω βρει ακόμη ένα βιώσιμο δείγμα του Covid 19 για να εργαστώ.

Εμείς στα 7 πανεπιστήμια που κάναμε τις εργαστηριακές δοκιμές σε αυτά τα 1500 δείγματα, μηνύουμε το CDC για απάτη Covid 19 το CDC δεν μας έχει στείλει ακόμη ένα βιώσιμο, απομονωμένο και καθαρισμένο δείγμα του Covid 19. 

Εάν δεν μπορούν ή δεν θα μας στείλουν ένα βιώσιμο δείγμα, λέω ότι δεν υπάρχει Covid 19, είναι φανταστικός. 

Οι τέσσερις ερευνητικές εργασίες που περιγράφουν τα γονιδιωματικά εκχυλίσματα του ιού Covid 19 δεν ήταν ποτέ επιτυχημένα στην απομόνωση και τον καθαρισμό των δειγμάτων. 

Και οι τέσσερις εργασίες που γράφτηκαν στο Covid 19 περιγράφουν μόνο μικρά κομμάτια RNA που είχαν μήκος μόνο 37 έως 40 ζεύγη βάσεων και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ. 

Ένα ιικό γονιδίωμα είναι συνήθως 30.000 έως 40.000 ζεύγη βάσεων. Με τόσο κακό όσο ο Covid υποτίθεται ότι είναι παντού, γιατί κανένας σε οποιοδήποτε εργαστήριο σε όλο τον κόσμο δεν έχει ποτέ απομονωθεί και καθαρίσει αυτόν τον ιό στο σύνολό του; 

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν βρει ποτέ τον ιό, το μόνο που βρήκαν ποτέ ήταν μικρά κομμάτια RNA τα οποία ποτέ δεν ταυτοποιήθηκαν ως ιός.

Έτσι, αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι ένα άλλο στέλεχος γρίπης όπως κάθε χρόνο, ο COVID 19 δεν υπάρχει και είναι φανταστικός. 

Πιστεύω ότι η Κίνα και οι παγκοσμιοποιητές ενορχήστρωσαν αυτήν την φάρσα COVID (η γρίπη που μεταμφιέζεται ως νέος ιός Covid 19) για να φέρουν παγκόσμια τυραννία και ένα παγκόσμιο κράτος ολοκληρωτικής επιτήρησης της αστυνομίας, και αυτό το σχέδιο περιλάμβανε μαζική απάτη. "

Δρ Rob Oswald, Phd

..........
....................

Ενα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στην Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά την δημοσίευση συμπερασμάτων 23 διεθνών ιολόγων, μικροβιολόγων και σχετικών επιστημόνων, που αποδεικνύουν ότι όλα τα τεστ PCR, σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) βγαίνουν "ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ"! (Εκθεση Μπόργκερ).

Σ΄αυτά τα τεστ βασίστηκε όλη η πολιτική "αντιμετώπισης της πανδημίας". Οι έρευνες, οι δρακόντιες επιστημονικές συμβουλές, για οικονομικά λοκντάουν, για πρόστιμα, ξύλο, συλλήψεις, κοινωνική αποστασιοποίηση.

Ένα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στην Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο

..........
....................

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ

ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΓΡΙΠΗΣ (ΚΟΡΩΝΟΙΟΥΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΩΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟ COVID 19

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ

Το εμβόλιο θα έχει μέσα του νανοτεχνολογία, τεχνητή νοϋμοσύνη, η οποία θα ενεργοποιηθεί με το δίκτυο 5G ..επίσης θα εγχύσουν DNA ζώων, ώστε να μεταλλαχθεί ο ανθρώπινος ζωντανός οργανισμός, σε ένα ζόμπι που θα το οδηγεί η τεχνητή νοϋμοσύνη 
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕI COVID 19 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΠΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ COVID 19

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

όλα τα τεστ PCR, σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) βγαίνουν "ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ"! (Εκθεση Μπόργκερ).

ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ

Είπαμε είναι η γνωστή γρίπη. Απλά την ονόμασαν covid 19 με μπόλικη τρομολαγνεία για να πάρουν όλα αυτά τα μέτρα και να μας υποδουλώσουν.

Dr Rob Oswald, Phd
Εμείς στα 7 πανεπιστήμια που κάναμε τις εργαστηριακές δοκιμές σε αυτά τα 1500 δείγματα, μηνύουμε το CDC για απάτη Covid 19 το CDC δεν μας έχει στείλει ακόμη ένα βιώσιμο, απομονωμένο και καθαρισμένο δείγμα του Covid 19.

Εάν δεν μπορούν ή δεν θα μας στείλουν ένα βιώσιμο δείγμα, λέω ότι δεν υπάρχει Covid 19, είναι φανταστικός.

Οι γιατροί χρησιμοποιούν διάγνωση όχι τεστ, οπότε μπορούν να πουν ότι μοιάζει με COVID 19 όταν τα συμπτώματα θα μπορούσαν να ήταν αρκετά άλλα πράγματα.

Ψεύτικη πανδημία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ για έλεγχο

Το DNA είναι ένα τεράστιο μόριο, που αποτελεί την ΜΗΤΡΑ του γενετικού μας υλικού.

Για να πραγματοποιήσει το DNA κάτι που είναι κωδικοποιημένο μέσα του, έχει έναν και μοναδικο τροπο:

παραγει ενα ΜΕΡΙΚΟ αντιγραφο ενος τμηματος του εαυτου του, που κατοπιν αυτο σαν αγγελιαφορος βγαινει απο τον πυρηνα και πηγαινει στα εργοστασια κατασκευης πρωτεϊνων του κυτταρου και τους μεταφερει τις εντολες του DNA. Αυτος ο αγγελιαφορος λεγεται mRNA (messenger-RNA).

Αν εγω τωρα εισαγω σε ενα κυτταρο (με το εμβόλιο), ενα τεχνητο mRNA (ξένο ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA) αυτο αναγνωριζεται σαν αγγελιαφορος του DNA και το κυτταρο υπακουει και παραγει οτι γραφει αυτος ο αγγελιαφορος.

Ειναι ευνοητο λοιπον οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΖΗ η δικαιολογια "δεν μπαινει στον πυρηνα και στο DNA", αφου η δουλιτσα εχει ΗΔΗ γινει, σαν οι πληροφοριες που φερνει να ηταν γραμμενες στο DNA και να ηρθαν απο εκει!

Γιατι να μπει; Δεν χρειαζεται!

Εχει γινει ουσιαστικα ενα hacking του DNA.
Κοροϊδευουμε το καθε κυτταρο μας, οτι ταχα το DNA του περιεχει αυτο το κομματι γενετικου κωδικα και οτι ταχα το DNA επιθυμει την παραγωγη των ταδε πρωτεϊνων...

Σχεδόν όλοι οι γιατροί συμμετέχουν σε αυτή την ΑΠΑΤΗ

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ

..........

Στο Ισραήλ που έχει σχεδόν ολοκληρωτικά εμβολιαστεί έχουν αυξηθεί οι θάνατοι...

Όπου η ίδια η εταιρεία λέει ότι το εμβόλιο της περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς... σελίδα 29 παράγραφος 6.

morfeas sky

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ Η ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΙΑ
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G
..........
....................

Εγώ γιατρός δεν είμαι μα τόσα νοσοκομεία, οι γιατροί λένε ψέματα;

ΝΑΙ !! ΤΌΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΊΝΑΙ; ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ !! ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΕΝΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ !!

Δεν υπάρχει καθόλου ή υπάρχει και δεν χρειάζεται να φοβόμαστε;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ....ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!! ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!

Εγώ λέω δεν ξέρω υπάρχει γρίπη και δεν είναι τόσο όσο το περιγράφουν..από την άλλη πάλι δεν ξέρω

Πες μου τι διαφορετικό έχει αυτός ο ανύπαρκτος ιός που δεν έχουν όλοι οι άλλοι

Ενας γιατρός μου είπε πως όταν έχεις κορωνοιό, έχεις δύσπνοια στα πνευμόνια, αυτό ξέρω τίποτα άλλο.

Δηλαδή με την απλή γρίπη δεν υπάρχουν τα ίδια συμπτώματα;


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

Η δρακόντεια αντίδραση της Κίνας να κάνει αποκλεισμό, στη συνέχεια έγινε το σχέδιο για κάθε χώρα όπως συμβούλεψε ο Π.Ο.Υ. 

Οι δοκιμές στην Κίνα έγιναν παίρνοντας υγρό από τους πνεύμονες ανθρώπων με τον " ιό " και ακόμα δεν έχει απομονωθεί (ο ιός), πράγμα που σημαίνει ότι δοκιμάζουν για γενετικό υλικό (μετάλλαξη ανθρώπινου DNA) και όχι για ιό.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στην Κίνα επειδή δοκίμαζαν το γενετικό υλικό, δεν είναι ιός (και δεν υπάρχει!)
Οι γιατροί χρησιμοποιούν διάγνωση όχι τεστ, οπότε μπορούν να πουν ότι μοιάζει με COVID 19 όταν τα συμπτώματα θα μπορούσαν να ήταν αρκετά άλλα πράγματα.

Ψεύτικη πανδημία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ για έλεγχο
Ξέρουμε επίσης ότι δεν είναι ιός γιατί αν ήταν ιός θα έπαιρνε και πολλά παιδιά.

ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΩΣ ΙΟΣ COVID 19

Στις ΗΠΑ καθώς πληρώνονται εκεί, τα νοσοκομεία παίρνουν $ 4600 για έναν ασθενή πνευμονίας / $ 13000 για έναν ασθενή COVID, και αν χρησιμοποιήσουν έναν αναπνευστήρα παίρνουν $ 39,000 για έναν ασθενή COVID ΓΙΑΤΙ;

Γιατί οι άνθρωποι που είχαν ήδη COVID δεν έχουν ανοσία;
επειδή η ασθένεια δεν υπάρχει, οπότε φυσικά και δεν έχετε ανοσία, οπότε θα είσαι θετικός αφού αρρωστήσεις με οποιαδήποτε άλλη ασθένεια!

Απώτερος στόχος τους είναι ο πλήρης έλεγχος μας, ο έλεγχος του μυαλού. Θέλουν αλληλεπίδραση ανθρώπου - μηχανής
και όχι αλληλεπίδραση από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Ήδη σπέρνουν αυτόν τον σπόρο με alexa ' s στο σπίτι σας, αυτόματοι τίτλοι στο ίντερνετ κλπ

Τα 2 μέτρα απόσταση ο κανόνας εξ αποστάσεως που προωθούν και δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη - είναι για να μας κάνει κοινωνικά απόμακρους Τα ίδια ισχύουν και με τις μάσκες, σταματάει την ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Η Κίνα αναφέρεται ως Technocrocy και ήδη χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου.

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ψυχοπαθής.

 DAVID ICKE

..........
....................

Μην κάνετε ποτέ το εμβόλιο

Η καλύτερη και πιο διευκρινιστική εξήγηση (από γιατρό) για το αν το mRNA εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έχει κάποια επιρροή ή σχέση με το DNA

Το DNA είναι ένα τεράστιο μόριο, που αποτελεί την ΜΗΤΡΑ του γενετικού μας υλικού.

Για να πραγματοποιήσει το DNA κάτι που είναι κωδικοποιημένο μέσα του, έχει έναν και μοναδικο τροπο:

παραγει ενα ΜΕΡΙΚΟ αντιγραφο ενος τμηματος του εαυτου του, που κατοπιν αυτο σαν αγγελιαφορος βγαινει απο τον πυρηνα και πηγαινει στα εργοστασια κατασκευης πρωτεϊνων του κυτταρου και τους μεταφερει τις εντολες του DNA. Αυτος ο αγγελιαφορος λεγεται mRNA (messenger-RNA).

Αν εγω τωρα εισαγω σε ενα κυτταρο ενα τεχνητο mRNA αυτο αναγνωριζεται σαν αγγελιαφορος του DNA και το κυτταρο υπακουει και παραγει οτι γραφει αυτος ο αγγελιαφορος. 

Ειναι ευνοητο λοιπον οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΖΗ η δικαιολογια "δεν μπαινει στον πυρηνα και στο DNA", αφου η δουλιτσα εχει ΗΔΗ γινει, σαν οι πληροφοριες που φερνει να ηταν γραμμενες στο DNA και να ηρθαν απο εκει!

Γιατι να μπει; Δεν χρειαζεται!

Εχει γινει ουσιαστικα ενα hacking του DNA.

Κοροϊδευουμε το καθε κυτταρο μας, οτι ταχα το DNA του περιεχει αυτο το κομματι γενετικου κωδικα και οτι ταχα το DNA επιθυμει την παραγωγη των ταδε πρωτεϊνων...

..........
....................

ΑΚΟΥ ΚΟΣΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Η ΜΕΘ ήταν πάντα γεμάτες και ποτέ άδειες, άνθρωποι ετοιμοθάνατοι περίμεναν 15 μέρες για μια θέση σε ΜΕΘ
Μάθαμε τότε κάτι ;

Στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης FOCUS FM γυναίκα γιατρός η κ.Εύη Καγιά ξεσκέπασε τα πάντα περί κορωνοϊού.

Μίλησε για αμφίβολα εμβόλια γενετικής μετάλλαξης.
Είπε ότι τα τεστ τους βγάζουν όλους θετικούς χωρίς να μπορούν να ανιχνεύσουν κορωνοϊό.

Είπε ότι η ίδια έκανε 4 τεστ και όλα έβγαιναν διαφορετικά.

Μίλησε για πρωτοφανή χούντα και δικτατορία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μιλούσαν για γεμάτα νοσοκομεία ενώ ήταν άδεια.

Είπε πολλά και ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι γιατροί που σέβονται τον όρκο που έδωσαν και δεν ξεπουλήθηκαν με αντάλλαγμα την συνείδησή τους.

Είπε ότι παραιτούνται γιατροί που δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην απάτη.


morfeas sky


                           

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ COVID 19

Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2021

Σε μία πρωτοφανούς έκτασης πλαστογράφηση - παραποίηση των επίσημων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για τον συνολικό αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα για το έτος 2019 και 2020 προχώρησε η ίδια η ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα η ΕΛΣΤΑΤ παρουσίασε πως το 2019 είχαμε 117.171 θανάτους παραποιώντας το δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει η ίδια την 1η Οκτωβρίου 2020 για τα συγκεντρωτικά δεδομένα του 2019.

Σύμφωνα με το δελτίο που εκδόθηκε πριν από 120 ημέρες, οι θάνατοι το 2019 ανήλθαν σε 124.965 (63.088 άνδρες και 61.877 γυναίκες) και ήταν περισσότεροι σε ποσοστό 2.5% σε σχέση με τους θανάτους της κορωνο-χρονιάς του 2020, οι οποίοι ανέρχονται κατά την ΕΛΣΤΑΤ σε 121.444.

Άρα σε σχέση με το 2019, το 2020 είχαμε λιγότερους θανάτους στον γενικό πληθυσμό και άρα καταρρέει το κυβερνητικό αφήγημα περί της πανδημίας που έπρεπε να κλειδωθούν όλοι οι Έλληνες στα σπίτια τους.

Eιλικρινά τι άλλαξε από τις προηγούμενες χρονιές; Οι θάνατοι στον αριθμό είναι ίδιοι και λιγότεροι σε κάθε χώρα.. Για ποια πανδημία μας μιλούν; 

Και αν μου πει κάποιος ότι αυτό οφείλεται στα lockdown το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην Σουηδία όπου όλοι είναι ελεύθεροι χωρίς κανένα lockdown.

Δεν υπάρχει ο Covid 19 διότι ΠΟΤΕ δεν έχει απομονωθεί ούτε ταυτοποιηθεί. Άρα τι εμβόλια μας κάνουν;



ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟ PRONEWS ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΣΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
     

              Βρήκα το άρθρο του Pronews στα κατοχικά νέα 

EΔΩ

Το βρήκα και εδώ.. τελικά πρόλαβαν και το αντέγραψαν πολλοί   https://corfuvoice.gr/skandalo-parapoiisan-ta-stoicheia-thanaton-tou-2019-tis-elsta-gia-na-deiksoun-afksisi-to-2020-logo-koronoiou-deite-pinakes/

...................
..........


ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ 
COVID 19

ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ

35 χρόνος Αλβανός που πέθανε στην Ισπανία από τον δήθεν φονικό ιό και όταν ή σωρός του έφτασε στην Αλβανία και ζήτησε ή οικογένεια του νεκροψία ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχε καρδιά

Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό

Για αυτό απαγορεύεται η νεκροψία τελικά και στην Ελλάδα.

Θα έχεις δει το βίντεο από Ισπανία , που παίρνουν τα όργανα από ασθενείς που πέθαναν από τον ιό

Το telegram έχει πάρει φωτιά όλοι οι του τραμπ ανεβάζουν απίστευτα πράγματα εάν κάνω το λάθος κ ανεβάσω εδώ με έκλεισαν.

Γιατί δέκα χρόνια ερμητικά κλειστά τα φέρετρα; για να μην κολλήσουμε κοροιδο ιό; ή για να μην δούμε τα όργανα που λείπουν;

morfeas sky


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ CΟVID 19 

ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΦΕΦΡΟΥΑΡΙΟ 2020 ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΡΟΙΔΟ ΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

09 - 02 - 2021

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ εναντίον όλων - Για μια μη πανδημία, του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ Covid 19

Τώρα πείτε μου ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ σταματήσουν την εξάπλωση του Coronavirus που στην πραγματικότητα πρόκειται και είναι μια ασθενής ελαφριά εποχιακή γρίπη

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΕΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΧΑΡΗΝ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ COVID 19

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

δείτε μόνοι σας ...
Το πρωί όλα new

Το νέο νομοσχέδιο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι τρομακτικό - η νομική διαφωνία είναι η επίθεσή μας σύμφωνα με το κοινό δίκαιο ...

Ερχόμενοι στη νομοθεσία-Ηνωμένο Βασίλειο
Λογαριασμός Coronavirus (HC Bill 122)

Το έκτακτο νομοσχέδιο Coronavirus θα εξεταστεί ως ΔΙΚΑΙΟ
Σήμερα βλέπει τη 2η ανάγνωση, αν περάσει, θα προχωρήσει αμέσως στην 3η και μετά. Και περιέχει τα πιο δρακόντια μέτρα που έχουν προταθεί ποτέ στη Βρετανία σε καιρό ειρήνης.

Αυτό θα ψηφιστεί μέσω του Κοινοβουλίου και οι εξουσίες θα διαρκέσουν δύο χρόνια

Οι νέες δυνάμεις θα επηρεάσουν την ελευθερία ΜΑΣ και θα αφαιρέσουν τα δικαιώματά ΜΑΣ - Και έτσι το κύριο σώμα, πιθανώς μεταφράζεται ως ...

* Η αναγκαστική κράτηση και απομόνωση για οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, και για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

* Οι αρχές θα μπορούν να πάρουν ΔΥΝΑΜΙΚΑ βιολογικά δείγματα από το σώμα σας.

Τα δικαιώματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ
Δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε νόμιμα δικαιώματα
οικονομικής κρίσεως ή διορθωτικά μέτρα.

* Οι εξουσίες διαρκούν έως 2,5 χρόνια

Οι δυνάμεις καταστολής κλειδώματος θα μπορούσαν να αποτρέψουν τις διαμαρτυρίες ενάντια σε μέτρα.

Περιλαμβάνονται ΔΕΛΤΙΑ

* Οι κρατικές διασφαλίσεις επιτήρησης αποδυναμώθηκαν.

Το Track & Trace θα χρησιμοποιηθεί ως ισοδύναμο παρακολούθησης ταξιδιού, και όπου ELECTRONIC TAG - Το κινητό σας

* Μειώθηκαν οι προστασίες των ανθρώπων από την αναγκαστική κράτηση στα νοσοκομεία και τη θεραπεία βάσει του νόμου για την ψυχική υγεία.

Εάν κάνετε οποιαδήποτε επίθεση στα νοσοκομεία το ίδρυμα μπορεί να σας επιτεθεί εναντίον σας και να σας επιβάλλει τον εγκλεισμό σας στην φυλακή.

* Οι αποτεφρώσεις μπορούν να επιβληθούν ασχέτως τις προσωπικές σας και θρησκευτικές σας επιθυμίες.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ τον φόνο των ασθενών τα εγκλήματα που διαπράττουν στα νοσοκομεία πλέον ΔΕΝ θα μπορείτε.

* Αλλαγές στο σύστημα δικαστηρίου. Η συνολική ΑΦΑΙΡΕΣΗ προσωπικών και αστικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με το Κοινό Δίκαιο

* Καταχώριση θανάτων, θα δηλώνονται όλοι από Covid

* Δεν θα υπάρχουν έρευνες για ύποπτους θανάτους!
Θα δικαιολογούνται ως θάνατος με Covid 19

* Δεν απαιτείται απαίτηση για ιατρική πιστοποίηση για ταφές ή αποτεφρώσεις!  
Μπορούν κυριολεκτικά να δολοφονήσουν, χωρίς έρευνα.

Το πιο τρομακτικό μέρος;

* Μόνο ΕΝΑ ιατρικός «αξιωματικός» απαιτείται για να υπογράψει την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ που σημαίνει ...

Στον πραγματικό κόσμο θα μπορούν να σας αναγκάσουν να δεχτείτε φάρμακα. Ή να σας εγχύσουν υποχρεωτικά τα συνεχή εμβόλια του θανάτου!!!! και με ότι άλλο θεωρούν κατάλληλο.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη και χειρότερη απειλή για τις δικές σας ελευθερίες

Πρόγραμμα 8 σημ. 1. **

Οι Τοπικές Αρχές θα εξαιρούνται τώρα από την τήρηση των καθηκόντων τους σύμφωνα με το The Care Act 2014.
 

Πρόγραμμα 11
Το BBC δεν θα σας πει ότι ...

Εάν κάποιος πεθάνει ενώ βρίσκεται υπό κράτηση της αστυνομίας ή οποιουδήποτε τύπου επιμέλειας, θα μπορούν απλά να κάνουν ότι θέλουν το σώμα χωρίς καμιά ιατρική εξέταση ή πιστοποίηση ή έρευνα...κοινώς θα δολοφονούν απρόσκοπα όποιον θελήσουν!

Λάβετε τα γεγονότα ...


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΥΡΗΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΒ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ εναντίον όλων - Για μια μη πανδημία, του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ Covid 19
Τώρα πείτε μου ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ σταματήσετε την εξάπλωση του Coronavirus που στην πραγματικότητα είναι μια ασθενής ελαφριά εποχιακή γρίπη


morfeas sky

Σχόλια

  1. Το φάρμακο αυτού του ιού που δεν ξέρω αν είναι γιος της κορόνας ή των γραμμάτων θεραπεύεται με την υδροξυχλωροκίνη. Υπάρχουν και άλλα. Όμως το κλειδί της υγείας είναι στο καλό ανοσοποιητικό που το έχουμε συνέχεια σχεδόν σε καταστολή με τις όξινες τροφές που τρώμε. Ή τρέφεσαι αλκαλικά και δεν κινδυνεύεις από τίποτε ή αν δεν μπορείς να το κάνεις διαθέτεις 240 ευρώ και ασφαλίζεις την υγεία της οικογένειάς σου όλης για 10 τουλάχιστο χρόνια με την συσκευή DE AQUA της εταιρείας DETA ELIS .Υπάρχουν και άλλων εταιρειών παρόμοια προϊόντα αλλά αυτή είναι κατά πολύ ανώτερη. Η υγεία μας είναι θέμα γνώσεων που δυστυχώς δεν γνωρίζουν σχεδόν όλοι οι γιατροί μας ενώ πιστεύουν πως γνωρίζουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού η υδροξυχλωροκίνη θεραπεύει, τότε δεν πρόκειται για καινούριο ιό, αλλά για τους ίδιους ιούς που γνωρίζουμε ήδη και έχει δοκιμαστεί πάνω τους με επιτυχία το συγκεκριμένο φάρμακο. Τι καλύτερο φάρμακο βέβαια είναι ο καθαρός Νους, Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

      Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ !!! ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΣΕ ΚΩΛΟ-ΙΟ (ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ) απο την ημερα που βγαλανε το ονομα του ιου ΧΑΘΗΚΕ η λεξη γριπη .... ΗΔΗ αυτος ο ιος ειναι τουλαχιστον απο το 1965 ..... ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΧΗΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ και μιλαω για την Ελλαδα...ο κοσμος εχει θυμωσει αγρια αλλα και αυτοι που πιστευουν στον ιο αμα μαθουν θα εξαγριωθουν περισσοτερο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eννοείται, είναι ιός των κορωνοιών της γρίπης των οποίων ήδη γνωρίζουμε τόσα χρόνια, και λόγω της μετάλλαξης τους, άλλες χρονιές είναι ήπια η μορφή τους, και άλλες πιο δυναμική, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Το θέμα είναι ότι όλη αυτή η τερατογένεση αυτής της σχιζοφρενικής τους φαντασίας, μιας ελίτ υπανθρώπων, μας οδηγεί στο πολυπόθητο "εμβόλιο" τους, στην γενετική μετάλλαξη του ανθρώπου σε ένα υβρίδιο, όπου η τεχνητή νοϋμοσύνη μέσω της τεχνολογίας 5G θα καθοδηγεί όλες τις ενέργειες και επιλογές του, και με σκοπό η ανθρωπότητα να γίνει υποχείριο και ιδιοκτησία μιας ελίτ που είναι η κορυφή της πυραμίδας.

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς ο μεγάλος αριθμός του πληθυσμού είναι ΠΡΟΒΑΤΑ και πείθονται από τα ΜΜΕ που είναι μερικώς συνεταιράκια των κατασκευαστών (μεγαλοφαρμακευτικών εταιριών του Σορος και των παγκοσμιοποιητών, των απάνθρωπων καθαρμάτων, βδελυγμάτων του κόσμου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mια ημέρα έκαναν "απεργία" οι δημοσιογράφοι και ηρεμήσαμε. Από εκεί πρέπει να καταλάβουν όλοι το επικοινωνιακό παιχνίδι όλων των διεφθαρμένων ΜΜΕ που σκοπό έχει τον εκφοβισμό των Ελλήνων, και αυτό συμβαίνει παγκοσμίως. Επίσης όπως οι αστυνομικές δυνάμεις είναι μισθοφόροι του κράτους υπακούν στις εντολές της κάθε κυβέρνησης και ας είναι εντολές ενάντια την ελευθερία των πολιτών αυτού του κράτους, Με τον ίδιο τρόπο όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα δημόσια νοσοκομεία είναι υπάλληλοι μισθοφόροι του κράτους, και υπακούν στις εντολές της κάθε κυβέρνησης, και ας είναι ενάντια των πολιτών αυτού του κράτους, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν όλοι από τον ανύπαρκτο covid 19 ενώ έχουν εξαφανιστεί όλες οι άλλες ασθένειες. Είναι ντροπή για την Ελληνική κοινωνία να της συμπεριφέρονται κατ'αυτόν τον τρόπο και κανείς να μην αντιδρά χάρην του ατομικού συμφέροντος. Όλοι αυτοί και τόσοι άλλοι ξεπουλούν την συνείδηση τους, την ψυχή τους, για τριάντα αργύρια.

      Διαγραφή
  4. Οι εξωγήινοι,θα κατακτήσουν σύντομα τη γη κι ούτως ή άλλως θα γίνουμε σκλάβοι τους και θα μας κάνουν ό,τι θέλουν, οπότε τσάμπα η φασαρία.Εκτός,αν πρόκειται για κόλπο, ώστε να μεταλλαχτεί το ανθρώπινο dna και να μη μπορέσουν να μας χρησιμοποιήσουν ως αντικείμενα μελέτης και να πάρουν, ίσως, κάποια όργανά μας που μπορεί να τους φανούν χρήσιμα,στην εξέλιξή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου το θέσω αλλιώς, αν όντως υπάρχουν εξω-γήινοι, είναι ο Απόλλωνας, όπου ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας γράφει το εξής:

      Σύμφωνα με την ιστορία που διδάσκεται σήμερα, ο τελευταίος χρησμός που δόθηκε από το Μαντείο των Δελφών, διά στόματος Πυθίας, συνέβη το 362 μ.Χ. και αποδέκτης ήταν ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου, ο Ιουλιανός ο Παραβάτης, ο οποίος όταν αποφάσισε να εκστρατεύσει κατά των Περσών έστειλε ανθρώπους να ρωτήσουν στο μαντείο των Δελφών αν θα έπρεπε να κάνει αυτή την εκστρατεία.

      Ο χρησμός αυτός που σήμερα όλοι γνωρίζουμε, είναι ο εξής: «Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μαντίδα δάφνην, ου παγάν λαλεούσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ».

      Δηλαδή: «Πείτε στον βασιλιά, πως έπεσε κατάχαμα το περίτεχνο οίκημα, (ΧΩΪΚΌ ΔΟΧΕΊΟ- ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΏΜΑ) κι ούτε ο Φοίβος Απόλλων έχει πια κατοικία, (ΠΝΕΥΜΑ - ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ) ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα, και το ομιλών νερό στέρεψε». Χάθηκε και το νερό που μιλούσε»

      ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
      ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ.
      Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
      ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ (ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ).

      Και ο χρησμός της Πυθίας συνεχίζει:

      «Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται».

      «Θα έρθει ημέρα που ο Φοίβος (Απόλλων - Νους Αιθέρας - Νους και ψυχή) θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα».

      Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ

      ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

      Οσον αφορά τα τεκμαινόμενα αυτή την στιγμή οι υπηρέτες του "κτιστού" πνεύματος, τα ανθρωποειδή, κάνουν την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια τους να προγραμματίσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό μέσα στην τεχνητή νουμοσύνη, ώστε να εγκλωβίσουν το Αληθινό πνεύμα μέσα στα ανθρώπινα σώματα για πάντα. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ


      Διαγραφή
  5. ευγε!!!!!!!!!!!!ενα-μεγαλο-ευγε!!!!!!!!!μεχρι-τον-ουρανο!!!!!!!!!!!!ευγε-σε ολουσ εσασ ου σχολιασατε και καυτηριασατε το ψεμα και αβναδειξατε την αληθεια σασ ευχαριστουμε ολουσ απο καρδιασ ευγε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποιο-δυνατα-δε-μπορω-να-το-πω!!!!!γιατι-μασ-κοψαν-τη-μουσικη-στα-μαγαζια-και-θα-νομισουν-ποσ-τραγουδω!!!!ποτε-δεν-τουσ-φοβηθηκα--εε-λοιπον--με-ολοι-τη-δυναμημου-που-ειναι-τεραστια- ευγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ευγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεευυυυγγγγγγεεεεεε !!!!!!!! ευγε μα αρεσουν πολλυ αυτα τα θεματα ερευνασ θεογωνιασ να ευρευνω το αγνωστο και-ειδεικα-τον-αγνωστο-ευατομου-θα-σασ-παρακαλουσα------αν-καποια-φορα διαθεσετε-λιγο-απο-τον-πολυτιμο-και-πανακρυβο-χρονοσασ-να-μου-στελνετε-τετοια-αθρα-η-σχολεια------------σασ-γραφω-το------------------------7apollon7@gmailcom h ermisapollon-feismpoyk--profilm-exv--kitrino-fonto-dia-kai-apollon-----------------ευχαριστω-ευγε!!!!!σε-ολα-τα-αδερφιαμασ-εγκαρδιοτατα-και-γρηγορη-λευτερια-στη-πατριδα-μασ-!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..