Συμπαντικός ζωντανός οργανισμός Γαία.


Οι Έλληνες δεν προσκυνούν ΚΑΝΕΝΑΝ!! διότι οι θεοί κοιτούν κατάματα το Θεό!! διότι μόνον έτσι κατανοούν τον εαυτό τους! ενώ ο δημιουργός αυτού του κόσμου, αυτός ο μαύρος, μας θέλει πάντα δούλους..αυτός ο τιποτένιος!

Ερμής Τρισμέγιστος:
Και δεν κρίθηκε άξιος ενός ανάξιου θαύματος, αυτός που είναι ανώτερος από τα πάντα..... ποιός; ο άνθρωπος!


Στον κόσμο των αντιθέτων δεν προσκυνάς τον δημιουργό αυτού του κόσμου για να πάρεις αυτό που επιθυμείς, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΣ αλλά του παίρνεις το κεφάλι, διότι δεν υπάρχουν άμαχοι, αλλά ένας συνεχής πόλεμος, όπου ο δυνατότερος κερδίζει.

Στον κόσμο των αντιθέτων Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ οδηγείται από την ανδρεία ψυχής την ελεύθερη επιλογή με την ελεύθερη σκέψη του λόγου της Αρμονίας που πηγάζει από το Αγαθό..και επειδή αυτός ο κόσμος δεν είναι αγαθός αλλά συνεχώς βρισκόμαστε μέσα σε μάχη δεν υπάρχουν άμαχοι! αλλά ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!


Σε αυτόν τον κόσμο των αντιθέτων κάθε μας ενέργεια, προκαλλεί την ισόποση ανταπόδωση του αντιθέτου, σύμφωνα με τους Νόμους της ισόποσης ανταπόδωσης που επικρατούν στον κτιστό κόσμο των αντιθέτων, όπου το ανώτερο πνεύμα εξουσιάζει το κατώτερο, ακόμη και όταν είμαστε αδρανείς πάλι ενεργούμε, διότι κάποιος άλλος ενεργεί εις βάρος μας.

Οπότε για να επέλθει η Αρμονία πρέπει να δράσουμε με οδηγό όχι το κατώτερο πνεύμα που εξουσιάζει το σώμα μας, δηλαδή με τα θνητά όπου ο δυνατός εξουσιάζει ως δικό του δούλο τον κατώτερο, αλλά με τις τρεις αρετές της ψυχής μας που είναι, η ελεύθερη επιλογή που πηγάζει από την ανδρεία ψυχής, δηλαδή την αμετάβλητη θέληση του Νου της Αρμονίας της ψυχής.

Το Αγαθό δεν υπάρχει πουθενά μέσα στους Οκτώ Ουρανούς. Άρα ενεργούμε πάντα με τις ενέργειες των Επτά Ουρανών της Αρμονίας. Και οι ενέργειες της Αρμονίας είναι το θυμοειδές το επιθυμητικόν το λογιστικόν. το Ιερόν Πυρ. που είναι η εικόνα της ζωής. (Άσβεστο Πυρ του Πανάγαθου Φωτός)

morfeas sky


Ειλικρινά τα γράφω μόνον για τον εαυτό μου, διότι είναι αδιανόητο να κατανοήσουν τα νοητά, τα ανθρώπινα λογικά αισθητά ζώα.

morfeas sky


ΑνθΡΩπΟς..ΟΡΑ ΟΡΩ...
ΑΝθρΩπΟΣ..ΝΩΑΣ..ΝΟΩ..
ΑΝθρΩπΟΣ..ANΩΟΣ..ΑΝΩ ΝΩΑΣ ΝΟΩ.

Επτά Ουρανούς Διοικητές ΟυΡΑ ΝΟΥΣ  ΝΟΥΣ ΟΡΑ Νους-κεφάλι

Kαλώς ορίσατε θεοί στην Γαία είσαστε ανώτεροι όλων των θεών που ζουν στους ανώτερους Ουρανούς ο Άνθρωπος μπορεί να ζει σε οποιαδήποτε μορφή γι'αυτό όπου και να εκδηλωθείτε να ζείτε ως θεοί! ψηλά το κεφάλι! ο Νους σας οδηγεί!.
Γνώρισε το Αγαθό μέσα σου γνώρισε τον θεό μέσα σου και θα ελευθερωθείς.

morfeas sky

Οι άνθρωποι δεν μπορούμε να διανοηθούμε κάτι διαφορετικό από ότι έχει σχέση με το υλικό μας σώμα, ακόμη και οι θεοί που πλάθουμε στο μυαλό μας έχουν σώμα σαν το δικό μας, με όμοια μορφή.


Φανταστείτε λοιπόν αφού είμαστε κατ εικόνα του θεού, (Νους), ότι ολόκληρο το σύμπαν (Νους) είναι ο θεός, και ότι εμείς είμαστε μια μικρογραφία του, τα κύτταρα του, και ότι φέρουμε τον ίδιο Νου με το θεό, και ότι βρισκόμαστε μέσα στο θεό, μέσα στο σώμα του θεού, και ενδυόμαστε όλες τις μορφές όλων των οργάνων δίνοντας ζωή στα όργανα του, (επτά φύσεις),  με σκοπό να φέρουμε την Αρμονία, και ότι αυτός ο θεός (Νους) παραμένει ο ίδιος στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, χωρίζεται δε το άλογο σώμα του (δοχείο της Ύλης) σε επτά όργανα-φύσεις που διοικούνται από τους Επτά Νους Διοικητές τα Επτά δημιουργήματα του δεύτερου Νου δημιουργού, που έχουν όμοιο Νου με την κεφαλή αυτού του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού τον δεύτερο Νου δημιουργό, και ότι η δική μας φύση που ενδυθήκαμε είναι η πιο κατωφερή, ενώ η ανώτερη βρίσκεται μέσα στο κεφάλι, μέσα στο Νου του δεύτερου Νου δημιουργού, τον έβδομο ουρανό.

Και ο μεν Νους, ο έβδομος Ουρανός, οι Επτά Ουρανοί, ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΑΙ και κινούνται από την ψυχή του δεύτερου Νου δημιουργού, που είναι η εικόνα  του Όγδοου Ουρανού, η εικόνα του Άγιου Λόγου. 


Οι δε μονάδες ψυχές του πυρός και πνεύματος (των Α-πλανών) κινούνται μέσα στους επτά ουρανούς, στο καθαρό ενεργειακό πυρ της φωτιάς κάθε Ουρανού, και η μοίρα αυτών των ψυχών είναι να ενώνονται με κάθε φύση-όργανο κάθε Ουρανού στον οποίο ανήκουν, και να γεννούν τα σύνθετα υλικά σώματα θεϊκά ή θνητά, τα γένη και τα είδη των πλάνη-τών.

Μόνον οι ανθρώπινες ψυχές κατέχουν την ενέργεια του πυρός και πνεύματος των Επτά Ουρανών, αλλά εμείς εδώ στην Γη, γίναμε ένα με την γήινη φύση, το πιο κατωφερή όργανο-φύση που γεννά μόνον σύνθετα θνητά μεταβαλλόμενα σώματα.


Νους είναι ο κόσμος, κόσμος είναι το δοχείο της Ύλης, ο Αδιαίρετος Λόγος η κίνηση αυτού του κόσμου, (ο ζωντανός συμπαντικός οργανισμός), Νους και Αδιαίρετος Λόγος είναι η ζωή του θεού, ενώ οι μονάδες αυτού του Αδιαίρετου Λόγου είναι οι ψυχές, που κινούνται μέσα σ'αυτόν τον κόσμο μέσα στην ζωή του Θεού, μέσα στο Θεό, μέσα στους Επτά Ουρανούς και τις Επτά φύσεις όργανα του κτιστού κόσμου.

..........
.......................

Η Ζωή του Αληθινού Θεού Φως και Ζωή είναι καθ'ολοκληρίαν Πανάγαθος Νους και Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος δίχως φύλο, το ίδιο και οι Δυνάμεις, οι οποίες Δυνάμεις είναι τα όντα που δεν έχουν ούτε αρσενικό φύλο, ούτε θηλυκό φύλο, διότι δεν είναι σώμα.


Εικόνα του Θεού είναι ο Αδιαίρετος Νους και Άγιος Λόγος, που ενώθηκε με το άλογο και 
αδρανή δοχείο της Υλης, το σώμα, κι έγινε Νους και σώμα, ο Αρρενόθηλυς Αδρανής Συμπαντικός οργανισμός.

Ο ζωντανός αρρενόθηλυς συμπαντικός οργανισμός, είναι η κίνηση του δοχείου της Ύλης, το οποίο διαχωρίζεται σε Τέσσερα στοιχεία, φωτιά, αέρας, γη, νερό, όπου ο Νους ενεργεί με το ισχυρότερο στοιχείο της φωτιάς, γίνεται ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος, και δημιουργεί τις Επτά φύσεις των Α-πλανών, και των πλάνη-των.

Αυτός ο ζωντανός συμπαντικός οργανισμός κινείται από την ψυχή του δεύτερου Νου δημιουργού, και η δική του εικόνα είναι οι Επτά Ουρανοί Διοικητές, που ενεργούν στις Επτά φύσεις-όργανα, φέροντας την Τάξη στην Αταξία του δοχείου της Ύλης.

Ενώ οι μονάδες κάθε Νου Διοικητή είναι οι ψυχές, η εικόνα των Δυνάμεων, που κινούνται μέσα στον ζωντανό συμπαντικό οργανισμό, μέσα στην εικόνα της ζωής του δεύτερου Νου δημιουργού.

.............
...............................

Ο ζωντανός Αρρενόθηλυς Συμπαντικός οργανισμός η εικόνα του δεύτερου Νου δημιουργού χωρίζεται σε Επτά Ουρανούς Διοικητές ( ΟυΡΑ ΝΟΥΣ  ΝΟΥΣ ΟΡΑ ) Νους-κεφάλι, περικλείουν τα Επτά όργανα-φύσεις, τα οποία οργανώνουν με τάξη και Αρμονία για την σωστή λειτουργία τους, και μέσα τους κινούνται οι ψυχές οι οποίες οδηγούνται χωρίς ελεύθερη επιλογή από το πνεύμα κάθε φύσης για να δίνουν την ζωή στα όργανα του σώματος φέροντας την τάξη και την Αρμονία. 

Οι ψυχές είναι ασώματες, είναι τα αντι-σώματα, (πνεύμα του πυρός), που γεννούν τα σώματα. και όταν οδηγούνται από την ψυχή φέρουν την Αρμονία στο όργανο-σώμα της φύσης που ενδύθηκαν. Αν όμως οδηγούνται από τα άλογα σώματα που δεν φέρουν το Νου αλλά μόνον τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις (άλογη φύση-όργανο) αρρωσταίνουν, διότι οδηγούνται από την Αταξία.


morfeas sky


Και εδώ έρχεται ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή, και οι δικές του ασώματες ανθρώπινες ψυχές, όπου ο άνθρωπος δεύτερος θεός έγινε όμοιος με την ψυχή του δεύτερου Νου δημιουργού, και οι ανθρώπινες ψυχές οι μονάδες του Ανθρώπου δεύτερου θεού ενώθηκαν με τις ψυχές των Επτά Ουρανών, και δημιουργήθηκαν σε κάθε φύση από τις Επτά φύσεις τα γένη και τα είδη των ανθρώπινων σωμάτων που θα ενδυθούν οι ανθρώπινες ψυχές, κι έγιναν κι αυτές τα αντι-σώματα που γεννούν τα ανθρώπινα σώματα θεϊκά και θνητά μέσα στα Επτά όργανα του συμπαντικού οργανισμού. 

Αυτό το μπορούν μόνον οι ανθρώπινες ψυχές, να παίρνουν οποιαδήποτε ανθρώπινη μορφή μέσα στους Επτά Ουρανούς, και αν θελήσουν θα ξαναγυρίσουν στον Όγδοο Ουρανό για να ετοιμαστούν να ξαναγίνουν Δυνάμεις μέσα στο Θεό Φως και Ζωή, ενώ οι ψυχές των Επτά Ουρανών του δεύτερου Νου δημιουργού ζουν αποκλειστικά μέσα στον κάθε ουρανό από τους επτά που ανήκουν.

Και όσο περισσότερο κατέβαιναν οι ανθρώπινες ψυχές βαθιά μέσα στην πυκνή Υλη, μέσα στα πιο κατωφερή όργανα του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού, (στην κάθοδο τους προς τον Άδη), ο δεύτερος Νους δημιουργός, η ψυχή του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού,  ο αισθητός θεός των Επτά οργάνων θέλησε να αφομοιώσει στο σώμα του όλες τις ανθρώπινες ψυχές εξουσιάζοντας τες, όπως εξουσιάζει τις δικές του ψυχές, ως αντισώματα του δικού του οργανισμού. 

Γι'αυτό διαχώρισε όλα τα σώματα στον πιο κατωφερή Ουρανό σε αρσενικό και θηλυκό, και από τότε όλες οι ανθρώπινες ψυχές που είχαν έρθει σε αυτόν τον κατωφερή Ουρανό εγκλωβίστηκαν στα υλικά Δια-χωρισμένα ανθρώπινα θνητά σώματα, λόγω της Λήθης και της Άγνοιας που προκαλλούν στις ανθρώπινες ενσαρκωμένες ψυχές, οι οποίες πλέον νομίζουν ότι είναι μόνον ψυχές αυτού του Ουρανού και αυτής της πιο κατωφερής φύσης των πλάνη-των.

Και οι ανθρώπινες ψυχές εκεί που ήταν οι Δυνάμεις, από άϋπνο και δίχως φύλο Πατέρα, από τότε που αφομοιώθηκαν με τον ζωντανό συμπαντικό οργανισμό στα πιο κατωφερή όργανα του-των πλανητών, έγιναν τα υπάκουα αντι-σώματα ψυχές, του πιο κατωφερή Ουρανού, (του Δία), που ενσαρκώνονται τα θνητά σώματα των πλάνη-των.



morfeas sky



Το σώμα μας, μια ανεξάντλητη κάνουλα αηδίας!
Το σιχαμερό και αποκρουστικό σπίτι της ανθρώπινης ψυχής…

Σκεφτείτε κάτι, ο θεός είναι ένας ζωντανός συμπαντικός οργανισμός, όπως και ο άνθρωπος εδώ στην Γη. Αντιλαμβάνεται το σώμα του εσωτερικά με τις αισθήσεις, ως όλον. Ενώ εμείς που βρισκόμαστε μέσα στο σώμα του και αντιλαμβανόμαστε το όργανο του σώματος του το οποίο ενδυθήκαμε και με το οποίο κινούμαστε, και από τα ίδια οργανικά στοιχεία αποτελούμαστε τρεφόμαστε και ζούμε. 


Σε ποιο όργανο του σώματος νομίζετε ότι ζούμε σε έναν παραλληλισμό με το ανθρώπινο σώμα; διότι και το σώμα μας είναι μία αντιγραφή των επτά οργάνων - φύσεων. Φυσικά στο πιο κατωφερή όργανο του σώματος το οποίο ποιο είναι; 

Ποιμάνδρης:

καὶ μετ'ὀλίγον σκότος κατωφερὲς ἦν, ἐν μέρει γεγενημένον,
φοβερόν τε καὶ στυγνόν, σκολιῶς ἐσπειραμένον, ὡς <ὄφει>
εἰκάσαι με· εἶτα μεταβαλλόμενον τὸ σκότος εἰς ὑγρᾶν τινα φύσιν, ἀφάτως τεταραγμένην καὶ καπνὸν ἀποδιδοῦσαν,
ὡς ἀπὸ πυρός, καί τινα ἦχον ἀποτελοῦσαν ἀνεκλάλητον γοώδη·
εἶτα βοὴ ἐξ αὐτῆς ἀσυνάρθρως ἐξεπέμπετο, ὡς εἰκάσαι φωνῇ πυρός


Μην ξεχνάτε ότι το δοχείο της Υλης η γη και το νερό είναι τα άλογα στοιχεία, η υγρή φύση, είναι το στυγνόν σκότος.

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια σωστή αηδία και γι’ αυτό δεν πρέπει να αμφιβάλει κανείς!

Γεμάτο κατά 90% από τρισεκατομμύρια μη ανθρώπινα βακτήρια, με βλέννες να στάζουν από κάθε άνοιγμά του και τρόπο λειτουργίας που θα έκανε ακόμα και τον πιο σκληρόπετσο να ξανασκεφτεί αν θα φάει το φάι του, το εσωτερικό μας δεν είναι να το πιάνεις στο στόμα σου ελαφρά τη καρδία.

Το γεγονός ότι δεν συνειδητοποιούμε πόσο σιχαμερό είναι μόνο ως ευλογία μπορεί να λογιστεί, καθώς πώς αλλιώς θα συνεχίζαμε απρόσκοπτα τη ζωή μας;

Το καζάνι της αηδίας σιγοβράζει όμως και συχνά-πυκνά γινόμαστε αποδέκτες του αποκρουστικού, αν και πάλι τείνουμε να το περνάμε στα ψιλά, ως άλλος αμυντικός μηχανισμός λες για να συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε χωρίς περαιτέρω ενοχλητικές σκέψεις.

Κρατηθείτε λοιπόν καθώς τα δεδομένα που θα δούμε μια τάση για έμετο θα την επιφέρουν. Και βέβαια προσοχή, καθώς μετά τη γνώση πισωγύρισμα δεν έχει…

Αν αντέχετε να μάθετε τι είναι το σώμα μας μπείτε και διαβάστε:

Αποβολή… νέκρας

Ποιμάνδρης: Ερμητικά κείμενα: [Λόγος Α]:
καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα.

ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου.


Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος λέει για το ανθρώπινο σώμα:
[Λόγος Ζ]»

«§2. Και πρώτα πρέπει να αποβάλλεις το χιτώνα που φοράς, το ύφασμα της αγνωσίας, το στήριγμα της κακίας, τον δεσμό της φθοράς, το σκοτεινό περίβλημα, τον ζωντανό θάνατο, τον νεκρό που αισθάνεται, τον τάφο που σέρνεις μαζί σου, τον ένοικο ληστή, τον μισούντα που αγαπά και τον φθονούντα που μισεί.
[Λόγος Ζ]»

«§6. Τέκνο μου, αν πρώτα δεν μισήσεις το σώμα σου δεν θα μπορέσεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου.»


ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ;
ἐσπειραμένον, ὡς <ὄφει> εἰκάσαι με· εἶτα μεταβαλλόμενον τὸ σκότος

καὶ μετ'ὀλίγον σκότος κατωφερὲς ἦν, ἐν μέρει γεγενημένον,
φοβερόν τε καὶ στυγνόν, σκολιῶς ἐσπειραμένον, ὡς <ὄφει>
εἰκάσαι με· εἶτα μεταβαλλόμενον τὸ σκότος εἰς ὑγρᾶν τινα φύσιν, ἀφάτως τεταραγμένην καὶ καπνὸν ἀποδιδοῦσαν,
ὡς ἀπὸ πυρός, καί τινα ἦχον ἀποτελοῦσαν ἀνεκλάλητον γοώδη·
εἶτα βοὴ ἐξ αὐτῆς ἀσυνάρθρως ἐξεπέμπετο, ὡς εἰκάσαι φωνῇ πυρός

  

Το βλέπετε το φίδι;

ἐσπειραμένον, ὡς <ὄφει> εἰκάσαι με· εἶτα μεταβαλλόμενον τὸ σκότος

Τώρα δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι εστί το φίδι! 
ειδικά εσείς που κάνετε ά-λογο sex



morfeas sky

Έχει η ψυχή φύλο; Είναι οι ψυχές είτε αρσενικές είτε θηλυκές;


Η αληθινή ασώματη ψυχή μας βρίσκεται έξω από τον πλανήτη, έξω από το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη, στο καθαρό αυτής της φύσης δημιούργημα,  είναι αρρενόθηλυς πνεύμα του πυρός,  ενώ εμείς εδώ είμαστε αρσενικά και θηλυκά σώματα οργανικής ύλης, που κατοικούμε μέσα στο ..σκότος, την υγρή φύση, το αποχετευτικό σύστημα του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού.

Τα σώματα που είναι αρσενικά και θηλυκά είναι θνητά και χρειάζονται τις γεννήσεις μέσα από την ανανέωση των σωμάτων, ειδάλλως αν ήταν αθάνατα σώματα, δεν θα χρειαζόταν αυτά τα Δια-χωρισμένα σώματα για να συνεχίζουν να υπάρχουν.

morfeas sky



χα χα ωραία ερώτηση: 


Πού βρισκόμαστε όταν σκεπτόμαστε;

Ανάλογα τι κατευθύνει την σκέψη μας, ο Νους; η καρδιά; ο επεξεργαστής εγκέφαλος των υλικών σωμάτων; η καρδιά που συνδέεται με αυτόν τον επεξεργαστή; η καρδιά που συνδέεται με το κάτω κεφάλι;..είναι πολλά βλέπεις αυτά που σκέφτονται, ποιο είναι το Αληθινό; ΚΑΝΕΝΑ όλα είναι εικόνα της εικόνας ω! Εικόνα!


Αλλά το πιο αληθινό απ'όλα είναι ο Νους και η καρδιά όταν μόνον αγαπούν, και μόνον δίνουν απλόχερα τα πάντα σ'αυτό που αγαπούν, και τίποτα δεν ζητούν, σκέψου λοιπόν τι είναι αυτό που ονειρεύεσαι απ'όλα, και θα κατανοήσεις τι σου δημιουργεί αυτές τις σκέψεις. Ο Νους; η καρδιά; ο επεξεργαστής Νους; ο επεξεργαστής καρδιά; το άλογο κάτω κεφάλι; τα ποδάρια;


χα χα μικρόβια είμαστε εμείς που σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι με σκληρή άπονη καρδιά, αντισώματα με τον επεξεργαστή των αισθήσεων του σώματος την καρδιά, που οδηγείται από την λογική του επεξεργαστή εγκεφάλου, ή σκεφτόμαστε ως Ιδεατός Άνθρωπος με το Νου και ψυχή.

Νους και ψυχή..Νους είναι ο Αδιαίρετος Νους και Άγιος Λόγος, δεν έχει φύλο διότι δεν είναι σώμα, ενώ ψυχή είναι η αρρενόθηλυς καρδιά, διότι είναι σώμα: υλικό και διαχωρισμένο, αιθερικό, ή ελαφρύτερο πνεύμα..Νους και ψυχή

morfeas sky



Αν δεν εξισώσουμε τον εαυτό μας με το Θεό είναι αδύνατον να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, δηλαδή το Θεό. TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑ-ΣΤΑΣΗ

ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ




ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός δημιουργήθηκε όμοιος με τον Πατέρα όλων Τριαδικό Θεό, Ζωή και Φως Είναι Πανάγαθο Φως όπως ο Πατέρας του, αλλά και ως Ζωή βρίσκεται με τις Δυνάμεις μέσα στο Θεό..
Και ο άνθρωπος ο δεύτερος θεός κατέχει την ένατη και δέκατη Μονάδα του πνεύματος Ζωή και Φως του Αρχέτυπου κόσμου.



Και εξουσιάζει τα πάντα ο Άνθρωπος, δημιουργώντας τα πάντα, με την Αμετάβλητη και Αγαθή θέληση του, ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως, ο Αγαθός Νους και ο Αδιαίρετος Αμετάβλητος Αγαθός Φωτεινός Λόγος του, όπου το ανώτερο πνεύμα το Αγαθό, η Αγαθή πρόθεση και Αμετάβλητη θέληση του για τα πάντα, δημιουργεί και εξουσιάζει τις υπόλοιπες κατώτερες Οκτώ Μονάδες του πνεύματος, οι οποίες ανήκουν στον κτιστό κόσμο του Ογδου Ουρανού, την εικόνα του Θεού.

Και ο Πατέρας όλων των δημιουργημάτων, Φως και Ζωή, έδωσε στον Άνθρωπο δεύτερο θεό την πάσα εξουσία σε όλα τα δημιουργήματα του, και ο άνθρωπος δεύτερος θεός θέλησε να ζήσει και κατανοήσει τα δημιουργήματα του Πατέρα του, τους Οκτώ Ουρανούς του κτιστού κόσμου, και ο Πατέρας του τον συγχώρεσε γι'αυτό.

Ο Ογδοος Ουρανός είναι η εικόνα του Θεού Πατέρα Φως και Ζωή, ο Όγδοος Ουρανός είναι Νους και Αδιαίρετος Άγιος Λόγος, όπου ενώθηκε-ενδύθηκε ο Νους το σώμα-δοχείο της Υλης, και έγινε Νους και σώμα, η εικόνα του Θεού, ο συμπαντικός αδρανής οργανισμός, και ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος, η εικόνα του Φωτεινού Λόγου, αντέγραψε αυτό το αδρανή αισθητό και ά-λογο σώμα και του έδωσε κίνηση, διαχωρίζοντας το μέσα σε Επτά Νους Ουρανούς Διοικητές-και Επτά όργανα-φύσεις που δημιούργησε, όσα είναι και τα όργανα-φύσεις, του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού.

Και το ανθρώπινον σώμα έχει Επτά όργανα.

Ο Άγιος Λόγος περιέκλεισε εσωτερικά του, σε ένα ενεργειακό πλέγμα-κεφάλι-σώμα-έβδομο Ουρανό, αυτό το Αδρανή σώμα-δοχείο της Υλης, το οποίο δίνοντας του κίνηση διαχωρίστηκε σε Τέσσερα άλογα και αισθητά στοιχεία: φωτιά, αέρας, γη, νερό, ενώθηκε ο Άγιος Λόγος με αυτά τα στοιχεία της Υλης, και δημιουργήθηκε η μεταβολή, η εικόνα του Άγιου Λόγου μέσα στον Έβδομο Ουρανό, ο δεύτερος Νους δημιουργός. ο αισθητός θεός των Επτά Οργάνων του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού, που πλέον βρίσκεται σε κίνηση από το δικό του Νου, και γίνεται εσωτερικά του Έβδομου Ουρανού το αισθητό φωτισμένο πνεύμα, ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος, αφού ενώθηκε με την φωτιά, και στην κάθοδο του βαθιά μέσα στα πιο κατωφερή όργανα του σώματος του, μεταβάλλεται σε κατώτερο αισθητό πνεύμα της φύσης των πλάνη-τών, του δικού του σώματος των Επτά οργάνων-φύσεων.

Φωτισμένο Πνεύμα, είναι ο Αγιος Λόγος που δημιούργησε τον δεύτερο Νου δημιουργό την ψυχή του, που ενώθηκε με την φωτιά, και από την ένωση αυτή γεννήθηκε μέσα εσωτερικά του Έβδομου Ουρανού  ο δεύτερος Νους δημιουργός, που εμπεριέχει ως δικό του κόσμο το κεφάλι-Νου που κινεί τον ζωντανό συμπαντικό οργανισμό του, με τα δικά του δημιουργήματα τα Επτά κεφάλια, τους Επτά Νους Διοικητές, τα επτά κατώτερα πνεύματα, όπου το δικό του φωτισμένο πνεύμα (Νους και φωτιά), όταν ενώνεται με κάθε κατώτερη φύση-όργανο του συμπαντικού οργανισμού του, γεννιέται το ανάλογο πνεύμα, διότι όσο πιο βαθιά μέσα στο σώμα, τόσο πιο σύνθετη είναι η φύση των Επτά οργάνων, άρα όσο πιο σύνθετη η φύση-όργανο με τα τέσσερα στοιχεία αποκλειστικά, τόσο κατώτερο είναι και το πνεύμα του Διοικητή Ουρανού που περικλείει διοικεί και εξουσιάζει εσωτερικά του δικού του Ουρανού το όργανο σώμα αυτού του συμπαντικού οργανισμού.

Ο Άγιος Λόγος βρίσκεται ενωμένος με τον Όγδοο Ουρανό, το Αδρανή σώμα του συμπαντικού οργανισμού.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι η εικόνα του Άγιου Λόγου, περικλείει το δικό του ζωντανό σώμα-οργανισμό,  όπως και όλες οι ανθρώπινες ψυχές περικλείουν το δικό τους σώμα-ζωντανό ανθρώπινο οργανισμό εξωτερικά, το συγκροτούν, και το κινούν. όπως το θέλει ο Νους. 

Ο Άνθρωπος η ανθρώπινη ψυχή, ο άνθρωπος της Γης, κατέχει και τα Επτά όργανα του συμπαντικού ζωντανού οργανισμού, κατέχει και το Νου τον έβδομο Ουρανό, αλλά και το νου της Γαίας (επτά ενέργειες της Αρμονίας του πνεύματος) ...στο χέρι μας είναι ποιος Νους θα μας καθοδηγεί..είμαστε Ουσιωδώς όμοιοι με τον Όγδοο Ουρανό, αλλά και Ουσιωδώς όμοιοι με το Υπερούσιο..ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

Οι Επτά Ουρανοί είναι τα Επτά δημιουργήματα του δεύτερου Νου δημιουργού, είναι οι Επτά Νους Διοικητές, ουσιωδώς όμοιοι με την νοητή ουσία του δεύτερου Νου δημιουργού. 

Διαφέρουν όμως στο πνεύμα εσωτερικά στον ουρανό τους, διότι ενώνονται έκαστος με τις επτά φύσεις, τα επτά διαφορετικά όργανα του συμπαντικού ζωντανού οργανισμού, καθώς κάθε όργανο του σώματος έχει διαφορετική σύνθεση, άρα ότι είναι Νους άρα νοητό και ενώνεται με το δοχείο της Υλης. γίνεται πνεύμα νοερό. ο αισθητός θεός, διότι ο Νους είναι ο θεός η αθανασία, και όχι το σώμα.

Οι Επτά Νους Διοικητές. είναι όπως οι ψυχές, περικλείουν εξωτερικά το κάθε σώμα-όργανο του συμπαντικού ζωντανού οργανισμού, από τα Επτά όργανα, το κεφάλι εσωτερικά του έβδομου ουρανού που είναι το φωτισμένο πνεύμα, και ούτω καθ'εξής..

Εμείς εδώ στην Γαία (πλανήτης Γη) βρισκόμαστε στο πιο κατωφερή όργανο του συμπαντικού οργανισμού, στην κοιλιακή χώρα με τα έντερα.


Ποιμάνδρης:
καὶ μετ'ὀλίγον σκότος κατωφερὲς ἦν, ἐν μέρει γεγενημένον,
φοβερόν τε καὶ στυγνόν, σκολιῶς ἐσπειραμένον, ὡς <ὄφει>
εἰκάσαι με· εἶτα μεταβαλλόμενον τὸ σκότος εἰς ὑγρᾶν τινα φύσιν, ἀφάτως τεταραγμένην καὶ καπνὸν ἀποδιδοῦσαν,
ὡς ἀπὸ πυρός, καί τινα ἦχον ἀποτελοῦσαν ἀνεκλάλητον γοώδη·
εἶτα βοὴ ἐξ αὐτῆς ἀσυνάρθρως ἐξεπέμπετο, ὡς εἰκάσαι φωνῇ πυρός.




Σας φαίνεται απίστευτο ε; κι όμως, το βλέπετε το φίδι; και την σπειροειδή μορφή των εντέρων; είμαστε μια αντιγραφή τα σώματα μας, του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού.

morfeas sky

..όνειρα αληθινά και φωτεινά..

morfeas sky

Σχόλια

  1. Βρίσκεσαι μέσα σε έναν πλανήτη - όργανο του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού.

    Τι πιστεύεις ότι μπορείς να δεις μέσα από το πιο κατωφερή όργανο;
    Μόνον τα απόβλητα του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού.

    Αυτό είσαι, ένα απόβλητο σκατό που νομίζει ότι κάτι κάνει, ότι είναι τα πάντα χαχα

    Φαντάσου λοιπόν, ότι κάθε κύτταρο έχει ηλεκτρισμό, και ότι οι κάτοικοι εκείνης της περιοχής αυτού του οργάνου αυτόν τον ηλεκτρισμό θα τον θεωρούν ως ήλιο ως γαλαξία κτλ.

    Φαντάσου επίσης ότι πάνω σε κάθε κύτταρο κατοικούν ιογενή βακτήρια, δηλαδή το ζωικό βασίλειο της Γης,

    Τι νομίζεις μετά από όλα αυτά ότι είσαι εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας