ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ


Οτι δώσουμε αυτό θα πάρουμε..ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ !! ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !! ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ!!

Το θέμα είναι πόση αλήθεια μπορεί να δεχτεί ο καθένας μας.

Η αλήθεια πάντα αποκρύπτεται από τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν τέτοιες αλήθειες, παρελθόν παρόν και μέλλον, είναι ένα και το αυτό.


Εμείς βιώνουμε τον παρόν αλλά το παρελθόν δεν έφυγε και το μέλλον έχει είδη παιχτεί, δύσκολο να δεχτούν αυτή την αλήθεια.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ NA TO KATAΦΕΡOYME ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΑΓΑΘΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


ΝΑΙ ΠΡΟΔΕΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
Αυτό προσωπικά εγώ το ξέρω, τα πάντα είναι σκηνοθετημένα, όλα με ακρίβεια, μια μεγάλη παραγωγή, που δεν έχει προηγούμενο, και οι άνθρωποι δεν μπορούν να την κατανοήσουν και να την δεχτούν , είπα εγώ προσωπικά το γνωρίζω, αλλά το θέμα είναι πόσοι από μας το γνωρίζουν αυτό, και πόσοι μπορούν να δεχτούν αυτή την αλήθεια , γιατί το μυαλό του κάθε ανθρώπου είναι ποτισμένο με το παραμύθι της κοινής λογικής.

Μα, η ίδια η κοινή λογική, μας αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ο χρόνος, αλλά μόνον η φθορά του σώματος, και ότι, όλα όσα ζούμε είναι νοητά, ότι όλα είναι ενέργεια, δηλαδή "πληροφορία" που ενυπάρχει γύρω μας..πανταχού παρών και τα πάντα πληρών.. ένα matrix 
στο οποίο  μας οδηγούν οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις οι οποίες μεταβάλλουν σε στερεά την πληροφορία,  όπου όλα είναι προδιαγεγραμμένα από την μοίρα, που θα γεννηθούμε τι ζωή θα ζήσουμε κτλ.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ.

"οι Μοίρες όριζαν τα γεγονότα, στις ζωές των ανθρώπων."
"μπορούσαν να υπερβούν την Μοίρα, με την Δύναμη της Θέλησής τους."

"το Πεπρωμένο, έχει την έννοια του Αναπόφευκτου."
"Η λέξη Πεπρωμένο προέρχεται από το ρήμα Πόρω, που σημαίνει Εκτελώ, Επινοώ... ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ.
Το Πεπρωμένο είναι κάτι, που έχει ήδη εκτελεστεί ή έχει ήδη επινοηθεί... Μας Δίνει την Έννοια, της Κατάληξης...
Είναι οι καταστάσεις στις οποίες, δεν έχουμε την δύναμη να τις αλλάξουμε.

Το Πεπρωμένο Υπονοεί, την Απουσία Επιλογής.
Ενώ η Μοίρα Βασίζεται, στις Δυνατότητες του Ανθρώπου, για να Προσδιορίσει το Μέλλον του.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ..

Είναι ο κόσμος όλος και η πραγματικότητα η οποία θα συναντήσουμε μπροστά μας, στην εδώ ζωή μας.
Όλα είναι προδιαγεγραμμένα, που θα γεννηθούμε, και ποια ζωή θα ζήσουμε, αφού η μοίρα ποτέ δεν θα σταματήσει να δημιουργεί γεγονότα υπέρ του πεπρωμένου μας το οποίο είναι προδιαγεγραμμένο πριν ακόμη γεννηθούμε. ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

Άρα το πεπρωμένο είναι αδύνατον να το αποφύγουμε, διότι σε έναν εικονικό κόσμο matrix πρέπει όλα να είναι προδιαγεγραμμένα από πριν.
Και η μοίρα οδηγείται από το πεπρωμένο Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ) για να μας επιβάλλει με τις συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες ενέργειες του το πεπρωμένο μας καταβάλλοντας την "αμετάβλητη" ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!!

Επιβάλλει στην εδώ ζωή μας την μοίρα και το πεπρωμένο μας, εφόσον γινόμαστε ένα με τα υλικά πάθη μας, ένα με αυτόν τον κόσμο, διότι όσο περισσότερο εξαρτώμαστε από τις ανάγκες του σώματος μας, τις επιθυμίες του σώματος μας, τα πάθη του σώματος μας, τόσο περισσότερο μας εξουσιάζει η μοίρα με τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις άρα και το πεπρωμένο, και μας επιβάλλει την ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ.


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΈΡΒΑΣΗ, οπότε θεωρείται ως αλήθεια αυτό που είπε ο Ερμής Τρισμέγιστος, ότι δηλαδή, άλλοι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να επιβλέπουν τα θνητά ως θνητό ανθρώπινο είδος και να δοξάζουν τα θεία, και άλλοι άνθρωποι για να ζουν σε ανώτερους κόσμους..είναι θέμα αυτογνωσίας και επιλογής.

morfeas sky


ΖΟΥΜΕ MEΣA ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤRIX 100%

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ


Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Νους πειράζει την ψυχή με το να απομακρύνει ο Νους την ψυχή από την ηδονή της σάρκας, εξαιτίας της οποίας προκαλλείται κάθε αρρώστια της ψυχής.

Και μεγάλη αρρώστια της ψυχής είναι η αθεϊα και μετά η πλάνη, τις οποίες έπονται όλα τα κακά και κανένα καλό, επομένως, ο νους, αντιτιθέμενος σ'αυτήν, διασφαλίζει το καλό για την ψυχή, όπως ακριβώς ο γιατρός την υγεία στο σώμα.

(δεν πιστεύει στο Λόγο της θεϊκής ψυχής, στη λογική ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ στον νοητό λόγο της ψυχής, και ΟΔΗΓΕΊΤΑΙ από τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις και τις ηδονές των αισθήσεων του σώματος νομίζοντας ότι γι'αυτό δημιουργήθηκε, για να απολαμβάνει τις ηδονές του σώματος).

Όσες, όμως, ανθρώπινες ψυχές δεν τις κυβέρνησε ο Νους, παθαίνουν τα ίδια με αυτά που παθαίνουν οι ψυχές των ζώων που δεν διαθέτουν λογική, γιατί συνεργάζεται μαζί τους και αφήνει ελεύθερες τις επιθυμίες τους, (του σώματος), οι οποίες τείνουν προς το παράλογο, παρασύρονται από τον πόθο τους, (πάθη), και όπως ακριβώς τα ζώα που στερούνται λογικής, δε σταματούν να αισθάνονται παράλογα πάθη και να επιθυμούν παράλογα πράγματα, ούτε χορταίνουν τα κακά, γιατί, τόσο τα πάθη όσο και οι παράλογες επιθυμίες, είναι υπερβολικές κακίες, μάλιστα, για αυτές ο Θεός θέσπισε το Νόμο ως τιμωρό και έλεγχο.

1.Εδώ πατέρα ο λόγος για το πεπρωμένο, ο οποίος μου έχει αναπτυχθεί προηγουμένως κινδυνεύει να ανατραπεί. Γιατί, αν σε όλες τις περιπτώσεις είναι προδιαγεγραμμένο για τον οποιοδήποτε να μοιχεύσει ή να ιεροσυλήσει ή να διαπράξει οποιαδήποτε άλλη κακή πράξη, θα πρέπει να τιμωρείται αυτός που εξαναγκάστηκε από το πεπρωμένο να διαπράξει την πράξη;

2. Στο πεπρωμένο, βέβαια, ανήκουν όλες οι πράξεις, παιδί μου, και χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε κανένα απ'τα σωματικά όντα, χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το κακό ούτε το καλό.
Είναι προδιαγεγραμμένο ακόμη και αυτός που πράττει το καλό να υφίσταται τις συνέπειες, και γι'αυτό ενεργεί, για να πάθει ότι παθαίνει λόγω της ίδιας ενέργειας του.


Σχόλιο: αφού όλες οι χρονικές στιγμές είναι εικόνες, άρα υπάρχουν όλα όσα γίνονται μέσα στο matrix ταυτόχρονα έξω από το matrix, τα οποία γεγονότα εκεί λαμβάνουν ταυτόχρονα έξω από τον χρόνο, αφού βλέπουν καρέ καρέ όλες τις εικόνες ταυτόχρονα, όλο το γίγνεσθαι.

Όταν λοιπόν επιλέγουμε να ξαναζήσουμε μέσα σε ένα άλλο σώμα, ο Κριτής έχει το δικαίωμα να μας δώσει όποιο πεπρωμένο μας αξίζει, σύμφωνα με αυτά που δώσαμε σε μια προηγούμενη ζωή με ανθρώπινο σώμα.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑTRIX

ΖΟΥΜΕ MEΣA ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤRIX 100%


morfeas sky

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Τι είναι ο χρόνος; (matrix) Τι είναι η ζωή; ο Νους; οι αισθήσεις; ή το πνεύμα;

Τον δημιουργό αυτού του κόσμου δεν τον ενδιαφέρει η μονάδα ως άνθρωπο και αν ζει καλά η άσχημα, αλλά τον ενδιαφέρει το σύνολο των γενών όλων των ειδών να υπάρχουν αιώνια, γι'αυτό και δεν έχει αυτό που λέμε εμείς αισθήματα, διότι δεν είναι Άνθρωπος αλλά μηχανή.

Ερμής Τρισμέγιστος:
Καθετί, λοιπόν, στον κόσμο κυβερνάται και λαμβάνει ζωή από το πνεύμα, το οποίο λειτουργεί ως μηχανή ή όργανο (matrix=πνεύμα) του θεού, καθώς υπακούει στην θέληση του.

(το πνεύμα- είναι το matrix, η εικόνα, η τεχνητή νοημοσύνη, και υπακούει στον δεύτερο Νου δημιουργό, ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!!!!).

Ερμής Τρισμέγιστος:
Πράγματι, ο κόσμος (ο αισθητός θεός πνεύμα-μηχανή matrix) έχει γίνει σαν ένα όργανο, ώστε διατηρώντας μέσα του όλα τα σπέρματα, που πήρε από το Θεό, (Νους της μηχανής-δεύτερος Νους δημιουργός) να δημιουργεί τα πάντα, με τρόπο δραστήριο και διαλύοντας τα πάντα να τα ανανεώνει.

Κι έτσι διαλυμένα, σαν αγαθός καλλιεργητής της ζωής, να τους παρέχει ανανέωση μέσω της μεταβολής και της κίνησης. Τίποτα δεν υπάρχει που να μην το αναζωογονεί και καθώς κινείται, σε όλα δίνει ζωή κι αποτελεί ταυτόχρονα χώρο και δημιουργό της ζωής. (ο δεύτερος Νους δημιουργός η ΜΗΧΑΝΗ).


Ποιμάνδρης:
Φως και Ζωή είναι ο Θεός κι ο Πατέρας, απ’τον οποίο γεννήθηκε ο άνθρωπος.
Εάν, λοιπόν, μάθεις πως αυτός αποτελείται από ζωή και φως και πως απ’τα ίδια συστατικά τυχαίνει ν’αποτελείσαι κι εσύ, τότε θα προσχωρήσεις πάλι στη ζωή.

Εμής Τριαμέγιστος:
Πες μου, όμως, ακόμα, Νου μου, πως εγώ θα προσχωρήσω στη ζωή, είπα.

Ποιμάνδρης:
«ο λογικός ο έχων Νου ας αναγνωρίσει τον εαυτό του»

morfeas sky

Σχόλια

 1. Δηλαδή παρε το θνητο σώμα με τα πάθη,τις αδυναμίες και το μπλέξιμο της ζωής και κάτσε εσύ να βγάλεις το φίδι απο την τρύπα μόνος,γιατί είσαι άνθρωπος και πρέπει να πορευθείς με τα χάλια σου και αν,αν σε περίπτωσει καταφέρεις να ξεμπλέξεις το κουβάρι,βρείς και σκοτώσεις το φίδι,καταλαγιάσεις τις επιθυμίες και τα πάθη σου,εδώ είμαστε.....
  Μόνο που δεν είπανε όλοι αυτοί ότι ξεκινάμε απο διαφορετικές αφετηρίες και ο αγώνας είναι απο την αρχή σικέ,δεν κερδίζεις.....Μόνο και μόνο που σε υποχρεώνει να μπείς στο στίβο να τρέξεις ,πρέπει να σε βάλει σε υποψίες,πόσο μάλλον όταν οι κριτές είναι απρόσωποι και δεν τους είδες ποτέ να κάνουν τίποτα ,έχουν νομοθετήσει απο την αρχή υποχρεώσεις μόνο για σένα.Δηλαδή η κατασκεύη μου είναι ελλατωματική το λογισμικό για τα μπάζα,αλλά υπάρχει απαίτηση να τρέξει με χίλια.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν υπάρχει γιατρειά σ'αυτόν τον κόσμο, διότι δεν ανήκει στο Τριαδικό Θεό, είναι αντίθετος στην δική του ουσία, με το Πανάγαθος και Υπερούσιο. Νους και Αδιαίρετος Λόγος είναι η Ζωή, ενώ το σώμα είναι η εικόνα του Τριαδικού Θεού, όπου ενώθηκε ο Νους και ο Αδιαίρετος Λόγος με το σκότος τα σώματα.


  Πολύ απλά το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα για να εξουσιάζει τον Ιδεατό Ανθρωπο Νου και ψυχή, που εισήλθε μέσα στο matrix που εξουσιάζει με την Αμετάβλητη θέληση του, έπρεπε να του φέρει την Λήθη, οπότε διαχώρισε την ολότητα των σωμάτων που είχαν ενσαρκωθεί οι ανθρώπινες ψυχές σε αρσενικό και θηλυκό, ο Αδάμ που έγινε Αδάμ κι Εύα,

  Και από τότε όλοι ψάχνουμε απεγνωσμένα να ζήσουμε την ολοκλήρωση αναζητώντας το διαχωρισμένο άλλο μας μισό, πράγμα σχεδόν ακατόρθωτο, σε έναν υποβαθμισμένο κόσμο σε κάθετη πτώση ολοένα και πιο βαθιά στην άλογη φύση του εγωκεντρικού διαχωρισμένου σώματος που ενδυθήκαμε.

  Η μόνη έξοδος από αυτόν τον βούρκο είναι η φυγή μας από την Γη, την πλάνη των πλανητών και να ξαναγίνουμε πνεύμα του πυρός, των Α-πλανών, και μετά να ξαναγυρίσουμε στον Ογδοο Ουρανό ώστε να βγούμε έξω από το matrix την εικόνα του Τριαδικού Θεού από την ίδια ουσία την οποία αποτελούμαστε κι εμείς ώστε να ξαναγίνουμε αυτό που είμαστε. Φως και Ζωή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου