ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ


Το θέμα είναι πόση αλήθεια μπορεί να δεχτεί ο καθένας μας.

Η αλήθεια πάντα αποκρύπτεται από τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν τέτοιες αλήθειες, παρελθόν παρόν και μέλλον, είναι ένα και το αυτό.


Εμείς βιώνουμε τον παρόν αλλά το παρελθόν δεν έφυγε και το μέλλον έχει είδη παιχτεί, δύσκολο να δεχτούν αυτή την αλήθεια!! !!

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ Η ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΦΩΣ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΕΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ NA TO KATAΦΕΡOYME ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΒΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ AΦOY ΓΝΩΡΙΖEI ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ MATRIX

ΝΑΙ ΠΡΟΔΕΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
Αυτό προσωπικά εγώ το ξέρω, τα πάντα είναι σκηνοθετημένα, όλα με ακρίβεια, μια μεγάλη παραγωγή, που δεν έχει προηγούμενο, και οι άνθρωποι δεν μπορούν να την κατανοήσουν και να την δεχτούν , είπα εγώ προσωπικά το γνωρίζω, αλλά το θέμα είναι πόσοι από μας το γνωρίζουν αυτό, και πόσοι μπορούν να δεχτούν αυτή την αλήθεια , γιατί το μυαλό του κάθε ανθρώπου είναι ποτισμένο με το παραμύθι της κοινής λογικής.

Μα, η ίδια η κοινή λογική, μας αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ο χρόνος, και ότι, όλα όσα ζούμε είναι νοητά, ότι όλα είναι ενέργεια, δηλαδή "πληροφορία" που ενυπάρχει στον τεχνητό νου τον οποίο ενδυθήκαμε, και αυτός μας οδηγεί σ'αυτόν τον κόσμο, όπου όλα είναι προδεδιαγραμμένα, που θα γεννηθούμε και τι ζωή θα ζήσουμε. ..

Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον..
Αρχαιοελληνική παροιμία

Σου το δείχνουν μπροστά στα μάτια σου, σου το λένε ότι είσαι Νους που ενδύεσαι αισθητά σώματα, κι εσύ νομίζεις είναι..αληθινό παραμύθι αυτό που ζεις.

Leona Lewis - I See You [Theme from Avatar]Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΈΡΒΑΣΗ, οπότε θεωρείται ως αλήθεια αυτό που είπε ο Ερμής Τρισμέγιστος, ότι δηλαδή, άλλοι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να επιβλέπουν τα θνητά ως θνητό ανθρώπινο είδος και να δοξάζουν τα θεία, και άλλοι άνθρωποι για να ζουν σε ανώτερους κόσμους..είναι θέμα αυτογνωσίας και επιλογής.

morfeas sky

Σχόλια 1. Οι Έννοιες του Πεπρωμένου και της Μοίρας Χρησιμοποιούνται, για να Χαρακτηρίσουν τα Γεγονότα, Που Δεν μπορούμε να Ελέγξουμε.

  Οι Λέξεις Μοίρα και Πεπρωμένο, παρότι στην Σύγχρονη Εποχή, έχουν την ίδια σημασία και χρησιμοποιούνται ως συνώνυμα, στην Αρχαιότητα, είχαν διαφορετικές έννοιες...

  Η λέξη Μοίρα διαχωρίζεται, από το Πεπρωμένο και Συμβολίζει, την Δύναμη ή τον Παράγοντα που Προσδιορίζει, την Ακολουθία των Γεγονότων.

  Είναι μια έννοια που συναντάται, στην Αρχαία Ελληνική, στην Ρωμαϊκή, αλλά και στη Νορβηγική Μυθολογία.

  Στην Αρχαία Ελλάδα, οι Μοίρες ήταν Θεότητες που Όριζαν, την Σειρά των Γεγονότων, στην ζωή ενός Ανθρώπου.

  Στη Μυθολογία, καθόριζαν τα Γεγονότα που θα Συμβούν, από τη Γέννηση μέχρι και τον Θάνατο. Απεικονίζονταν, ως γυναίκες που έπλεκαν, καθώς αλληγορικά έπλεκαν, το νήμα της ζωής του ανθρώπου.

  Η έννοια της Μοίρας στην Αρχαία Ελλάδα, χρησιμοποιούταν, ως η Συγκέντρωση των Δυνάμεων, που Επηρεάζουν τον Άνθρωπο.

  Η λέξη Μοίρα ταυτίζεται, με την Αρχαιοελληνική σημασία, της λέξης Δαίμονας. Η λέξη Δαίμονας ετυμολογικά, Προέρχεται από το ρήμα Δαίω, δηλαδή Μοιράζω. Αντίστοιχα, η λέξη Μοίρα προέρχεται, από το Αρχαίο ρήμα Μείρομαι, που και εδώ, σημαίνει Μοιράζω.

  Δηλαδή Είναι Οι Δυνάμεις, Που Ορίζουν Τι Κομμάτι, Θα Πάρει Ο Καθένας Στην Ζωή.

  Κατανοούμε, ότι οι Μοίρες όριζαν τα γεγονότα, στις ζωές των ανθρώπων. Ήταν ένας τρόπος, για τους τότε ανθρώπους να προσωποποιήσουν, τις δυνάμεις που επηρέαζαν, τα γεγονότα της ζωής τους.

  Ο Δημόκριτος Πίστευε, Ότι Αυτές Οι Έννοιες, Ήταν Δημιουργήματα Των Ανθρώπων, Για Να Καλύπτουν Την Αβουλία Τους.

  Επίσης τα άτομα, που είχαν Ισχυρές Πνευματικές Ικανότητες, όπως οι Μάγισσες και οι Μάντεις πιστεύονταν, ότι είχαν την Δύναμη της Μοίρας.

  Αυτό λέγονταν, γιατί μπορούσαν με τις Δυνάμεις τους, να επηρεάζουν τις ζωές των ανθρώπων... Από τα προηγούμενα διαφαίνεται, ότι τα άτομα αυτά, μπορούσαν να υπερβούν την Μοίρα, με την Δύναμη της Θέλησής τους.

  Από την άλλη μεριά το Πεπρωμένο, έχει την έννοια του Αναπόφευκτου. Η λέξη Πεπρωμένο προέρχεται από το ρήμα Πόρω, που σημαίνει Εκτελώ, Επινοώ... Το Πεπρωμένο είναι κάτι, που έχει ήδη εκτελεστεί ή έχει ήδη επινοηθεί... Μας Δίνει την Έννοια, της Κατάληξης... Είναι οι καταστάσεις στις οποίες, δεν έχουμε την δύναμη να τις αλλάξουμε, γιατί είναι πλέον αργά. Τα γεγονότα, έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους, σαν μια χιονοστιβάδα, που έχει ξεκινήσει να κυλά.

  Συγκρίνοντας τις Δύο Έννοιες, το Πεπρωμένο Υπονοεί, την Απουσία Επιλογής, Ενώ η Μοίρα Βασίζεται, στις Δυνατότητες του Ανθρώπου, για να Προσδιορίσει το Μέλλον του.

  Διατηρώντας, αυτή την Διαφορά στο νου μας, Κατανοούμε ότι Έχουμε την Δυνατότητα, να Ελέγξουμε τη Μοίρα μας, για να μην Προβούμε, σε Καταστάσεις Πεπρωμένου...

  Δηλαδή, Καταστάσεις Που Δεν Ελέγχονται, Καθώς Όπως Λέει Και Το Γνωστό Ρητό: «Το Πεπρωμένο, Φυγείν Αδύνατον».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ..


  "οι Μοίρες όριζαν τα γεγονότα, στις ζωές των ανθρώπων."
  "μπορούσαν να υπερβούν την Μοίρα, με την Δύναμη της Θέλησής τους."

  "το Πεπρωμένο, έχει την έννοια του Αναπόφευκτου."
  "Η λέξη Πεπρωμένο προέρχεται από το ρήμα Πόρω, που σημαίνει Εκτελώ, Επινοώ...
  Το Πεπρωμένο είναι κάτι, που έχει ήδη εκτελεστεί ή έχει ήδη επινοηθεί...
  Μας Δίνει την Έννοια, της Κατάληξης...
  Είναι οι καταστάσεις στις οποίες, δεν έχουμε την δύναμη να τις αλλάξουμε

  Το Πεπρωμένο Υπονοεί, την Απουσία Επιλογής.
  Ενώ η Μοίρα Βασίζεται, στις Δυνατότητες του Ανθρώπου, για να Προσδιορίσει το Μέλλον του.

  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ..
  Είναι ο κόσμος όλος και η πραγματικότητα η οποία θα συναντήσουμε μπροστά μας, στην εδώ ζωή μας.
  Όλα είναι προδιαγεγραμμένα, που θα γεννηθούμε, και ποια ζωή θα ζήσουμε, αφού η μοίρα ποτέ δεν θα σταματήσει να δημιουργεί γεγονότα υπέρ του πεπρωμένου μας το οποίο είναι προδιαγεγραμμένο πριν ακόμη γεννηθούμε.

  Άρα το πεπρωμένο είναι αδύνατον να το αποφύγουμε, διότι σε έναν εικονικό κόσμο matrix πρέπει όλα να είναι προδιαγεγραμμένα από πριν.
  Και η μοίρα οδηγείται από το πεπρωμένο για να μας επιβάλλει με τις συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες ενέργειες του το πεπρωμένο μας.

  Επιβάλλει στην εδώ ζωή μας την μοίρα και το πεπρωμένο μας, εφόσον γινόμαστε ένα με τα υλικά πάθη μας, ένα με αυτόν τον κόσμο, διότι όσο περισσότερο εξαρτώμαστε από τις ανάγκες του σώματος μας, τις επιθυμίες του σώματος μας, τα πάθη του σώματος μας, τόσο περισσότερο μας εξουσιάζει η μοίρα, άρα και το πεπρωμένο, και μας επιβάλλει την ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα σου απαντήσω τον νέο έτος, λόγω... ειμαρμένης, ότι έδωσες θα λάβεις, έτσι δεν πάει; Χαχαχαχα! (Στον ίδιο χρόνο που μου απαντάς, λοιπόν θα επανέλθω... :p )

  Σημείωση: η λέξη Ειμαρμένη προέρχεται από το απρόσωπο ρήμα Είμαρται, που σημαίνει είναι Πεπρωμένο. Η Ειμαρμένη είναι το Πεπρωμένο, το από την Μοίρα διδώμενο, το αναπόφευκτο. Και ο Νόμος της Ειμαρμένης είναι Νόμος της Πνευματικής Δικαιοσύνης που καθιέρωσε ο Πνευματικός Κόσμος.

  Ο Νόμος της Ειμαρμένης όχι μόνον δεν αντιστρατεύεται τον Νόμο της Ελευθερίας της Συνειδήσεως, αλλά, αντίθετα, βασίζεται σ’ αυτόν. Συγκεκριμένα στον άνθρωπο, οι Μοίρες που καθορίζουν την Ειμαρμένη, δίδουν ή στερούν Δυνάμεις και καθορίζουν τις Δοκιμασίες, που πρέπει να περάσει... Έτσι ανά πάσα στιγμή, τίθεται στον κάθε άνθρωπο το δίλημμα, ποιόν δρόμο να ακολουθήσει.

  Αρκετά είπα... τα υπόλοιπα του χρόνου! (Να! Για να μάθεις! :P)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μόνο δεκαπέντε ημέρες άργησα να σου απαντήσω για να δοκιμάσω τις αντοχές της εγκράτειας σου χα χα και όσον αφορά αυτά που πρόσθεσες, συμφωνώ σε όλα εκτός από το τέλος, που πάλι μου τα χαλάς με την συμπεριφορά σου, η οποία πάντα επικροτεί τις υποτιθέμενες δοκιμασίες της μοίρας στην ψυχή μας, που δήθεν έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν στην εξέλιξη της ψυχής μας.

  Ξέχασες όμως ότι η ψυχή δεν εξελίσσεται, διότι είναι το τελειότερο "σώμα" που φέρει τον Αδιαίρετο Λόγο στον πυρήνα της. Άρα πόσο ακόμη να τελειοποιηθεί η ψυχή; αφού φέρει όλες τις ενέργειες της Αρμονίας των Επτά Ουρανών του κτιστού κόσμου. Πέραν των Επτά Ουρανών δεν υπάρχουν οι ψυχές, αλλά μόνον ο Λόγος οι Δυνάμεις.

  Απλά όσο γινόμαστε ένα με αυτόν εδώ τον υλικό κόσμο, τόσο περισσότερο θα υποφέρουν οι ψυχές μας, αφού θα οδηγούνται από τις άλογες ανάγκες της σάρκας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εντάξει λοιπόν... τώρα θα δοκιμάσω τις δικές σου αντοχές Εγκράτειας... τον επόμενο χρόνο που θα σου απαντήσω, σε όσα λες... βέβαια δεν έχω αποφασίσει ακόμα, Ποιον Μήνα του Νέου Έτους θα είναι.... θα το σκεφτώ...χαχαχαχα!!!! (Έχω την απάντηση... αλλά δεν στην λέωωω) Θα την γράψω μόνο να μην την ξεχάσω... για όποτε... :)

   Διαγραφή
  2. Δεν υπάρχει άλλη τελειότερη απάντηση από αυτή που έδωσα. ..δέχομαι μόνον τα συγχαρητήρια σου. Αν δεν αλλάξεις δεδομένα θα συνεχίζεις να πιστεύεις ότι κάποια στιγμή θα εξελιχθείς σε αυτόν τον θνητό κόσμο των θνητών σωμάτων. Το δίπολο όμως άλλα μας λέει..ότι μια πάνω μια κάτω, μια θα εξελίσσεται η ανθρωπότητα στην Γη, και μια θα παθαίνει καθίζηση, και θα γυρίζει στπον κόσμο των σπηλαίων και φτου από την αρχή...χαχαχαχα είμαι ο ένας και Μοναδικός.

   Διαγραφή
  3. Πριτςςςς... Δεν ψήνομαι... Μην Επιμένεις Μοναδικέ!!! ΔΕΝ σου Λέωωω, του χρόνου που θα μου πει η Ειμαρμένη, πότε να σου απαντήσω... τότε θα μάθεις!!! Χαχαχαχα!!!

   Διαγραφή
  4. Ο Μορφέας μίλησε.. είπε: και ότι λέει είναι ατράνταχτο Αληθινό και Δεδομένο.

   Διαγραφή
  5. Επειδή ο Χρόνος δεν υφίσταται, είναι Άχρονος, και είμαι μία Large ψυχή, θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι, μέσα από αυτό που θα σου στείλω.

   http://www.to-en.gr/Newton/p12_t.htm

   Διαγραφή
  6. Διάβασα το εν λόγω κείμενο και παρατηρώ ότι οι ψυχές φεύγοντας από εδώ εγκλωβίζονται πάλι μέσα στο matrix με σκοπό να ξαναενσαρκωθούν. Ο στίβος, ( κύκλος-φούσκα) όπου τους επιβάλλουν ποια ζωή να επιλέξουν μέσα από ένα σώμα. Ξεκάθαρα μας μιλά για έναν εικονικό κόσμο matrix των μεταβαλλόμενων αισθήσεων, όπου αναγκάζεται η ψυχή να επιλέξει, διότι δεν γνωρίζει τι υπάρχει πέρα από το matrix. .

   Διαγραφή
  7. Ο στίβος είναι ο ενεργειακός κύκλος όπου απορροφά τις ψυχές και τις εγκλωβίζει μέσα στην ενεργειακή φούσκα του πεπρωμένου, και αναγκάζει με δολιότητα, να επιλέξουν μια άλλη καινούρια ζωή σαν ένα παιχνίδι δίχως τέλος-άπειρο, ζώντας οι ψυχές μια ψεύτικη εικονική πραγματικότητα, σύμφωνα με τις επιλογές που τους δίνονται από τον επιστάτη.
   Ξεκάθαρα μιλαμε για έναν εικονικό κόσμο matrix.
   Αν λοιπόν ερωτευτήκαμε τις αυταπάτες της εικονικής ζωής καλά να πάθουμε, αφού μαζι με τα καλά, αναγκαζόμαστε να ζήσουμε και όλα τα άσχημα.

   Διαγραφή
 5. Να σου προσδώσω τα συγχαρητήρια μου, διότι σήμερα μου έμαθες κάτι που αγνοούσα! ότι η Ειμαρμένη είναι το Πεπρωμένο, το από την Μοίρα διδώμενο πεπρωμένο των ενσαρκωμένων σωμάτων που ενδύθηκε η ψυχή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε Ευχαριστώ... (το γνώριζα, διαισθητικά, ότι το αγνοούσες...) Λοιπόν τα λεμε... όποτε.

   Διαγραφή
 6. ΟΣΟΙ ΔΙΨΑΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΝ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ! www.theartoflife.gr και στο youtube TimelessToday ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου