Αν δεν εξισώσουμε τον εαυτό μας με το Θεό είναι αδύνατον να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, δηλαδή το Θεό. TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑ-ΣΤΑΣΗ






Μόνον το Αγαθό μας ενώνει..τίποτα άλλο

Η αγάπη είναι τα καρφιά που ενώνουν το σύνθετο σώμα. Νους υγιής εν σώματι υγιεί. Αν πρώτα δεν αγαπήσουμε τον εαυτό μας είναι αδύνατον να αγαπήσουμε οτιδήποτε άλλο, και για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας πρέπει να μας οδηγεί το Αγαθό, αρκεί πρώτα να κατανοήσουμε τι είναι το Αγαθό και όχι η αγάπη, διότι η αγάπη έχει μέτρο, πότε αγαπά περισσότερο και πότε λιγότερο, ειδικά όταν έχει να κάνει με τους ανθρώπους γύρω μας..

Η αγάπη είναι μεταβαλλόμενες άλογες αισθήσεις, άρα είναι ακραίο ψεύδος διότι μεταβάλλεται σε λύπη και οργή.

morfeas sky


O Aληθινός Θεός είναι Πανάγαθος Νους, σκεφτείτε Νοητά ταξιδέψτε με το Νου σας! πηγαίνετε στην άκρη του σύμπαντος, βγείτε έξω από αυτό!! διότι ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ μια σκέψη μας ολόκληρος ο κτιστός κόσμος! και φυλακιστήκαμε σε ένα ανθρωπόμορφο ά-λογο ζώο! που σέρνεται πάνω στο σκότος της Γης, γεμάτο από ανάγκες άρα και από κακία..επτάμισυ δις ψυχές που έγιναν ανθρώπινα άλογα ζώα!

morfeas sky


Τι σημαίνει Ανάσταση; "Ανά-σταση" Ανέλθετε από την στάση! Ανασηκωθείτε από την στάση της νοητής ουσίας, και αρχίστε να σκέφτεστε με το κεφάλι (Αγαθό Νου-κόσμο) αρχίστε να κινείτε τον Αδιαίρετο Λόγο!! Λόγος είναι η Ζωή! ο Αδιαίρετος Λόγος! η κίνηση του Αγαθού Νου-κόσμου!  η παύση της νοητής στάσης! Σηκωθείτε από την νοητή στάση που σας εγκλώβισε ο Εωσφόρος το φωτισμένο πνεύμα, το κεφάλι ο Νους του συμπαντικού οργανισμού, ο Έβδομος Ουρανός, διότι διέλυσε τον σύνδεσμο της επαφής με το Νου της ψυχής μας, και αυτή τη στιγμή είμαστε νεκροί!~ διότι μας οδηγούν οι μεταβαλλόμενες άλογες αισθήσεις του σώματος, και όχι το κεφάλι!  η Αληθινή μας νοητή Ουσία! ο Νους!! διότι ο δικός μας Νους είναι Ουσιωδώς όμοιος με τον Νου του Ογδοου Ουρανού την εικόνα του Θεού, και Ουσιωδώς όμοιος με το Υπερούσιο Ζωή και Φως, την Αλήθεια της Ζωής, το Πανάγαθο (Φως) Νου και τον Αδιαίρετο Φωτεινό Λόγο. Φως και Ζωή.

morfeas sky

Εμείς ζούμε μέσα στα σκ@τά! μέσα στην πλάνη της Γης!
Αφοδεύονται τα σκατά. δηλαδή πεθαίνουν τα σώματα, και ανακυκλώνουν οι ψυχές με τις γεννήσεις.


morfeas sky


Τώρα σε ποιους απευθύνομαι είναι ένα θέμα προς συζήτηση..

γιατι νιωθω πως ...ειναι προσωπικη ερωτηση?

Μίλησα με τον εαυτό μου διότι πολύ αμφιβάλλω αν κάποιος άλλος έχει κατανοήσει ότι ζει μέσα σε ένα matrix φυλακισμένος, συνειδητά και όχι μένοντας μόνον στα λόγια, ότι ναι μεν όλα είναι ψεύτικα αλλά μέχρι εκεί χωρίς να το ψάξει παραπέρα.

Μόνον το Αγαθό μας ενώνει..τίποτα άλλο

Η αγάπη είναι τα καρφιά που ενώνουν το σύνθετο θνητό σώμα. Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Αν πρώτα όμως δεν αγαπήσουμε τον εαυτό μας είναι αδύνατον να αποκτήσουμε ξανά την αθανασία, και για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας πρέπει να μας οδηγεί το Αγαθό, και όχι το σώμα.
Αυτός είναι, παιδί μου, ο δρόμος που οδηγεί προς τα κει.

Πρέπει δηλαδή, παιδί μου, πρώτα να εγκαταλείψεις το σώμα σου, πριν το τέλος, να νικήσεις ζωή (του σώματος) που είναι γεμάτη αγωνίες και αφού νικήσεις να ανέλθεις.

ΛΟΓΟΣ Ζ

Πρώτα απ΄όλα όμως πρέπει να σκίσεις το χιτώνα που φοράς, το ύφασμα της άγνοιας, το υποστήριγμα της κακίας, τα δεσμά της φθοράς, τον σκοτεινό περίβολο, τον ζωντανό θάνατο, τον αισθητό νεκρό, τον φορητό τάφο, τον ληστή που κατοικεί μέσα σου, αυτόν που σε μισεί για όσα αγαπά και σε φθονεί για όσα μισεί.

Τέτοιος είναι ο εχθρικός χιτώνας που φόρεσες, που σε τραβά προς τα κάτω προς το μέρος του, ώστε να μην κοιτάξεις προς τα πάνω κι αντικρίζοντας την ομορφιά της αλήθειας και το αγαθό που κρύβει μέσα της, μισήσεις την κακία του.


morfeas sky

χωρις να ψαξει παραπερα ?
τη.. συνειδητοποιηση ?
τη...δραπετευση ?
η' ...τον ...διαχειριστη ?


Ειχα θεσει μια ερωτηση πριν...μερες..
"που τελειωνει το matrix?"
Δεν απαντηθηκε ποτε.
Για τον "καθενα" τελειωνει ...διαφορετικα.
Οσο υπαρχει ο "καθενας"...ειναι matrix.
Στη Μοναδα ειναι η Αρχη.


Ακομη και ο ..διαχειριστης..εχει...ξεφυγει?

Εσυ...ποσο "παραπερα"...εχεις παει?


Εγώ έχω πάει πέρα από τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός πέρα από την Αλήθεια της Ζωής που είναι οι Δυνάμεις.

Είπα κάποια στιγμή ότι τα όντα είναι εικόνα.
Τα μη όντα είναι η αλήθεια.


Ο διαχειριστής είναι η Μηχανή το πνεύμα-matrix.
O ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ βρίσκεται έξω από την μηχανή.

"Εγω εχω παει.."
Υπαρχει το ..Εγω..
Τι σε κανει να πιστευεις πως η Αληθεια που βρηκες ...ειναι η μονη Αληθεια?
Τι σε κανει να πιστευεις πως..νικησες το συστημα και..υπερεβης αυτου?
Το ανθρωπινο χαρακτηριστικο ειναι η αμφισβητιση και η αναζητηση.
Ενα..Συστημα σαν αυτο..θεωρεις πως ..ειναι αδυνατον να προνοησε "ενα πεπλο Αληθειας"γι αυτους που θα εφταναν σε Ανωτερα επιπεδα Αναζητησης?


Εγώ είμαι ένα απειροελάχιστο τμήμα του αληθινού μου εαυτού.
Εσείς οι άλλοι δεν γνωρίζετε το αληθινό σας εγώ, αλλά αυτό το εγώ που σας έδωσε το matrix.
Δεν είπα ότι νίκησα το matrix αν το είχα νικήσει θα δημιουργούσα στη στιγμή ότι επιθυμούσα. Αυτή τη στιγμή γευομαι κι εγώ όπως όλοι οι άλλοι την κακία του matrix διότι αυτός ο κόσμος είναι η κακία.

Σκοπός μας δεν είναι η αναζήτηση της Αλήθειας, αλλά να θυμηθούμε, "ανάμνηση ψυχής" ώστε αφού έρθουμε σε επαφή με το Νου της ψυχής μας, να αρχίσουμε να θυμόμαστε μέχρι ποιου σημείου μπορεί να σκεφτεί ο Νους μας. 


Μέχρι ποιου σημείου ανοίχτηκε ο ορίζοντας των σκέψεων και οραματισμών σου; Μέχρι ποιο σημείο έφτασε ο δικός σου Νους να οραματίζεται;


Ο Σκοπος κανει το Νου να οραματιζεται.
Οταν "αγγιζεις"το Σκοπο..τοτε βρισκεις την Αληθεια και παυεις την Αναζητηση.
Εκει υπαρχει η..διαφορετικοτητα των Δυναμεων.
Καποιες "εγκλωβιζονται" σε μια Ανωτερη Αληθεια πους τους προσφερεται απο το Συστημα και παυουν την Αναζητηση ..
Καποιες...δε σταματουν το ταξιδι..αν δεν ενωθουν με τον εσωτερικο τους οδηγο


Εγω..για να απαντησω την ερωτηση σου..συνεχιζω να ταξιδευω...


Η Αγαθή Αμετάβλητη Θέληση κάνει το Νου να οραματίζεται, και ότι οραματίζεται ο Νους το δημιουργεί στη στιγμή με τον Λόγο την Αμετάβλητη Αγαθή μας θέληση η οποία εξουσιάζει τα πάντα!!.

Εμείς εδώ σκεφτόμαστε με τα χέρια, με το σώμα, και με αυτό δημιουργούμε, με κούραση, με πόνο, με σωματικό πόνο με συναισθηματικό πόνο, διότι το σώμα είναι αίσθηση, ..και όχι νοητά με το Νου. Μας οδηγεί το σώμα και οι ανάγκες του σώματος, και η ψυχή μας γίνεται δούλος του σώματος, είναι βαρυφορτωμένη και υποφέρει με τα όργανα του σώματος που ενδύθηκε, τις άλογες αισθήσεις..


Μόνον ο Νους ταξιδεύει, κινείται, κινεί τα πάντα, και δημιουργεί τα πάντα, όχι το σώμα.
Είμαστε ότι σκεφτόμαστε, ο Νους, ή το άλογο σώμα.


Αν σκεφτώ ότι πεινάω, μπορώ να πιστέψω ότι θα βρω εξ ουρανού ότι έχω ανάγκη; επειδή το πιστεύω ακράδαντα και Αμετάβλητα με την Αμετάβλητη θέληση μου;
Η θα εργαστώ σαν δούλος του σώματος από φόβο, για να αποκτήσω ότι έχω ανάγκη;


Αν λοιπόν είμαστε ανίκανοι να ξεπεράσουμε τα θνητά και γινόμαστε δούλοι του σώματος, τότε πως θα ανέλθουμε στα ανώτερα και θεϊκά; Μόνον όταν αποκτήσουμε το Νου! 


Πως; όταν ο δικός μας επεξεργαστής εγκέφαλος είναι ανίκανος να αποδεχτεί ότι είναι Ουσιωδώς όμοιος με το θεϊκό Νου της ψυχής; ο ίδιος ο Νους δημιουργός; ο Ιδεατός Άνθρωπος; Αλλά αποδέχεται ότι είναι το απολύτως τίποτα; ένα άλογο θνητό σώμα; οπότε αδηγείται από αυτό; από τις πέντε αισθήσεις του σώματος;

Αν δεν εξισώσουμε τον εαυτό μας με το Θεό είναι αδύνατον να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, δηλαδή το Θεό.


Η ταπείνωση λοιπόν είναι δειλία, είναι φόβος θεού, είναι κακία, είναι μεταβαλλόμενη αίσθηση, διότι σκλαβώνει τον Αμετάβλητο θεϊκό Νου, τον ίδιο το Θεό, στο άλογο αισθητό σώμα.

morfeas sky

matrix μεσα στο matrix του πλανήτη..πλάνη της Γης..
Μάθετε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε μια σκέψη πέραν της πραγματικότητας της γειτονιάς σας, γιατί υπακούτε τους νόμους, γιατί φοβάστε τους ένστολους, γιατί φοβόσαστε το αύριο..κτλ

Είμαστε ό,τι σκεφτόμαστε, και αυτό δημιουργούμε ως δημιουργός Νους που είμαστε.

Το ίδιο γινόταν στην αρχαιότητα, το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.


Πως ελέγχονται επτάμισυ δις άνθρωποι; κάνοντας τις ίδιες σκέψεις, όπου το παγκόσμιο συνειδητό μέσα από την αλληλεπίδραση δημιουργεί την πραγματικότητα που ζούμε, είτε ατομικά εμείς οι ίδιοι, είτε συλλογικά σε επίπεδο πόλης, κράτους, παγκόσμιο γίγνεσθαι.


morfeas sky

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ

                       


Προσέξτε το σχήμα του συμπαντικού οργανισμού, έχει όμοιο σχήμα με την ανθρώπινη ψυχή που περικλείει το ανθρώπινο σώμα.

Ο Πανάγαθος Νους και ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος δημιούργησε την εικόνα του, τον Ένα, συμπαντικό οργανισμό, τον αρρενόθηλυ Νου και Αδιαίρετο Άγιο Λόγο, ο Ογδοος Ουρανός, όπου ο δικός του κόσμος είναι το αδρανή και αγέννητο δοχείο της Υλης, δηλαδή είναι Ένας συμπαντικός Ζωντανός οργανισμός, αδρανής στο σώμα χωρίς κίνηση (σώμα-το αδρανή δοχείο της Υλης).

Οπου ο Νους και ο Αδιαίρετος Αγιος Λόγος, ο Ογδοος Ουρανός, ο Ένας, είναι η εικόνα του Τριαδικού Θεού Ζωή και Φως.

Και οι Επτά Ουρανοί είναι η κίνηση αυτού του Συμπαντικού Οργανισμού, οι Επτά κατωφερείς φύσεις είναι οι Επτά συμπαντικοί οργανισμοί
(τα Επτά όργανα του σώματος) της εικόνας του Άγιου Λόγου που είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός του πυρός και πνεύματος.

Οι Επτά συμπαντικοί οργανισμοί, οι επτά φύσεις, τα Επτά όργανα, οι επτά Νους Διοικητές, θα έλεγα ότι είναι ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ, ότι ακριβώς και το ανθρώπινο σώμα μας, όπου ο Έβδομος Ουρανός είναι ο Νους το κεφάλι, το ελαφρύ πνεύμα του πυρός-καρδιά, (Νους και ψυχή-καρδιά), και ο αέρας των πλάνη-των είναι ο Νους και η καρδιά, του πνεύματος και της λογικής, που διευθύνει τα πιο κατωφερή άλογα όργανα του συμπαντικού οργανισμού το σκότος, και το σκότος είναι το υπόλοιπο σώμα με τα πόδια.

Και κάθε φύση είναι από μόνη της είναι ένας συμπαντικός οργανισμός με το δικό της πνεύμα που συνεργάζεται και οδηγεί την άλογη φύση, το άλογο σώμα της.

Από την ανώτερη φύση, (Νους), ως την κατώτερη φύση της Γαίας. Το χειρότερο σώμα δηλαδή......κάπου στα αποχετευτικά όργανα του σώματος ζούμε, της ανακύκλωσης των κοπράνων-σωμάτων.

morfeas sky
                   


Nους και παγκόσμια ψυχή, είναι ο Νους και η καρδιά, ο Όγδοος Ουρανός, είναι ο Άγιος Λόγος, η Εικόνα του Τριαδικού Θεού.

Ο Νους και η καρδιά, (παγκόσμια ψυχή), ο Όγδοος Ουρανός, διαχωρίζεται σε Επτά κατώτερους Νους, και Επτά κατώτερες παγκόσμιες ψυχές, σε Επτά Νους Ουρανούς Διοικητές, είναι Πανταχού Παρών και τα πάντα πληρών, μέσα από αυτούς τους Επτά Νους Ουρανούς Διοικητές, Τα Επτά κεφάλια, και κινεί και διευθύνει το άλογο σώμα του (δοχείο της Υλης) όπως το θέλει ο Νους και η καρδιά.


Παρών εννοεί, παντού, σε παρελθόν, παρόν, μέλλον.

Το κεφάλι-Ουρανός ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ είναι το πνεύμα του πυρός που κινεί αυτόν τον συμπαντικό ζωντανό οργανισμό, είναι ο Νους και η  παγκόσμια ψυχή του Έβδομου Ουρανού, ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο αισθητός θεός, το φωτισμένο πνεύμα, και τα Επτά δικά του δημιουργήματα είναι τα κατώτερα Επτά κεφάλια-Ουρανοί του συμπαντικού ζωντανού οργανισμού του, που διοικούν τα Επτά άλογα όργανα του σώματος του, όπως το αποχετευτικό σύστημα-όργανο του, στον πιο κατωφερή Ουρανό, την Γαία.

Ενδυθήκαμε τα κόπρανα, γι'αυτό γεννιόμαστε αυξανόμαστε και αποβαλλόμαστε και αναγεννιόμαστε από την αρχή με μια νέα μετενσάρκωση.

Αν σας αρέσει να ζείτε ως κόπρανο και να σκέφτεστε ως μικρόβιο των κοπράνων ά-λογα, καλά να πάθετε, είσαστε αυτό που σκέφτεστε ότι είσαστε, κοπριές, Αλλά είναι κρίμα εσείς που είσαστε Υπεράνω Ολων ακόμη και Υπεράνω του Όγδοου Ουρανού να ζείτε ως στυγνό σκότος, ως μικρόβιο των κοπράνων του συμπαντικού ζωντανού οργανισμού, ο οποίος θέλησε να σας αφομοιώσει στα κόπρανα του για να σας εξουσιάζει και να σας απορροφά την Ζωϊκή σας ουσία! για να τον υπηρετείτε ως σκλάβοι του! Κι εκεί που εξουσιάζατε τα ΠΑΝΤΑ τώρα γίνατε κουράδες σε ΟΛΑ!

morfeas sky   

Συμπαντικός ζωντανός οργανισμός Γαία.

ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ



Δείτε καλά την φωτογραφία, και προσέξτε αυτά που θα σας πω.

Ο ήλιος, οι ακτίνες του, είναι ο αγαθός νους της ψυχής μας, το νοητό αγαθό φως, που εισέρχεται ως πληροφορία στο δικό μας κεφάλι και οδηγείται η λογική μας από την αγαθή θέληση μας για τα πάντα.

Η ατμόσφαιρα του πλανήτη είναι ο αέρας, είναι τα όμορφα συναισθήματα της καρδιάς μας, που όταν καθοδηγούνται από τον αγαθό Νου την αγαθή θέληση μας επιφέρουμε την φρόνηση στο σώμα μας, στην ψυχή μας.

Η θάλασσα είναι το υγρό στοιχείο της σύνθετης φύσης μας, είναι τα κύματα, η εναλλαγή των συναισθημάτων μας, αλλά και η ήρεμη θάλασσα μας επιφέρει την ομορφιά της καρδιάς του αγαθού μας Νου.

Η ξηρά τώρα, είναι το στοιχείο της γης, το σκότος, είναι όλα τα άσχημα συναισθήματα της καρδιάς μας, η ηδονή της λύπης, η κακία, τα άλογα μας πάθη δίχως λογική, δίχως την αγαθή θέληση μας, και αυτό διότι όλη αυτή η κακία προέρχεται από το ψεύτικο φως του πυρήνα της Γης (Τάρταρα - σκίασμα επί της γης, η σκιά που λέει και ο λιακόπουλος), όπου αυτή η φωτιά καίει ολοκληρωτικά το σώμα μας, όπου με το νερό σβήνει η κακία των άλογων αισθήσεων όταν οδηγούνται από τον αέρα της καρδιάς και την αγαθή θέληση του Αγαθού νοητού φωτός του ήλιου.

morfeas sky


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..