Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση. Ερμής Τρισμέγιστος


Ερμής Τρισμέγιστος:

Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση. Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ; 


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ

Είναι οι καθαρές άϋλες ενέργειες ΠΥΡ  που κινούν το σύμπαν ουρανό, οι οποίες έλκονται από πολύ μεγάλο έρωτα από τον Αδιαίρετο Νου και Λόγο που εισέρχεται ως ΜΟΝΑΔΑ στο σύμπαν-ουρανό. 
Ενώνονται μαζί του αυτές οι άϋλες ενέργειες και ο Αδιαίρετος Λόγος αποκτά ένα άλλο είδος κίνησης, αυτό της ψυχής, και δημιουργείται η ψυχή από πυρ και πνεύμα.

Και η ψυχή κινείται στο καθαρό άϋλο της φύσης δημιούργημα του κάθε ουρανού μέσα στον δικό της Αμετάβλητο νοητό κόσμο εξουσιάζοντας τα πάντα.

Όταν η ανθρώπινη ψυχή η οποία είναι η μόνη που κατέχει τον Αδιαίρετο Λόγο που είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Αρχέτυπο Φως, (διότι ο Αδιαίρετος Λόγος της ανθρώπινης ψυχής δεν ανήκει στον κτιστό κόσμο), ενωθεί μέσα στον κύκλο-ουρανό ενός πλανήτη με τις ενέργειες του πλανήτη (φωτιά, αέρας, γη, νερό), ενώνεται μαζί τους η ψυχή, και αποκτά ένα άλλο είδος κίνησης, αυτή του σύνθετου ανθρώπινου αισθητού σώματος της Γης.

Οι ανθρώπινες ενσαρκωμένες ψυχές-Μονάδες, δίνουν την νοερή ζωή στα αισθητά ανθρώπινα σώματα-είδωλα (νοερό πνεύμα--φωτιά-αέρας), που ενσαρκώνονται, η ανθρώπινη ψυχή όμως δεν συμμετέχει καθόλου, αλλά συμμετέχει μόνον το πνεύμα του κτιστού Νου δημιουργού που μας δόθηκε ως λογική στο άλογο σύνθετο αισθητό ανθρώπινο σώμα, δηλαδή το κτιστό νοερό πνεύμα είναι ο εγκέφαλος του ανθρώπου, ο οποίος λειτουργεί ως μηχανή-υπολογιστής. 


Διαθέτει μνήμη διαχωρίζοντας όλες τις πληροφορίες που ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΩΜΑ με τις πέντε αισθήσεις τις οποίες διαχωρίζει σε τρεις χρόνους, παρελθόν παρόν και μέλλον, και σύμφωνα με αυτά κινείται ο άνθρωπος της Γης. (διανοητική κίνηση).

Ο Αρχέτυπος κόσμος είναι η Αλήθεια της Ζωής, (Δυνάμεις), εικόνα της ζωής είναι οι ψυχές, που η μοίρα τους είναι να ενσαρκώνονται τα είδωλα της Υλης μέσα στους Επτά Ουρανούς.morfeas sky
....

Ερμής Τρισμέγιστος:

Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση. Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη. 

Το θέμα είναι πόση αλήθεια μπορεί να δεχτεί ο καθένας μας.

Η αλήθεια πάντα αποκρύπτεται από τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν ότι παρελθόν παρόν και μέλλον, είναι ένα, ενιαίο, και ότι δεν υπάρχουν οι τρεις χρόνοι από μόνοι τους ξεχωριστά, διότι είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργεί το αισθητό μας σώμα.


Ολα όσα ζούμε είναι προερχόμενα από το υποτιθέμενο παρελθόν παρόν και μέλλον, κινούμαστε μέσα σε έναν μεταβαλλόμενο νοερό (αισθητό) χώρο, μέσα από ένα αισθητό μεταβαλλόμενο σώμα όλη μας την "ζωή", όπου τα αισθητήρια όργανα του σώματος μας, οδηγούν όλες μας τις σκέψεις που δημιουργεί ο εγκέφαλος μας, σύμφωνα με τους τρεις χρόνους, και σύμφωνα με τα αισθητήρια όργανα του σώματος μας, που χωρίζει εγκέφαλος μας σε παρελθόν, παρόν, μέλλον, άρα και όλες μας οι επιλογές, η λογική του εγκεφάλου μας, οδηγούνται από τις άλογες αισθήσεις, μέσα από τις άλογες ανάγκες του αισθητού μεταβαλλόμενου σώματος.

Κάθε σκέψη που κάνει ο εγκέφαλος μας ενεργοποιείται ως δεδομένη πληροφορία που αποθήκευσε και αποδέχτηκε ως την μόνη πραγματικότητα μέσω των πέντε αισθήσεων του σώματος μας.

Από την γέννηση μας και μετά, μέσα από τα πέντε αισθητήρια όργανα του σώματος μας, αποθηκεύσαμε ως πραγματικότητα και αληθινή πληροφορία, στην αποθήκη πληροφοριών του εγκέφαλου μας, όλο το γίγνεσθε του χώρου γύρω μας που περιβάλλει το σώμα μας, και όλες αυτές οι δεδομένες πληροφορίες που αποδεχτήκαμε ως αλήθεια μας οδηγούν μέσα από τους τρεις χρόνους, διότι ο εγκέφαλος μας αποθήκευσε όλες τις πληροφορίες που πήρε από τα αισθητήρια όργανα του σώματος μας ως πληροφορία παρελθοντική, ως πληροφορία τωρινή, ως πληροφορία μελλοντική.

Και οι αισθήσεις ενεργοποιούνται από το σώμα, και το σώμα οδηγείται από τις ανάγκες, και οι ανάγκες οδηγούν τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ = ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ της σάρκας (εγκέφαλο του αισθητού ανθρώπινου σώματος), μέσα από τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις, γι'αυτό και θεωρείται η σάρκα άλογη, δίχως λογική, διότι, ενώ φέρει το Νου δεν φέρει τον Αδιαίρετο Λόγο της θεϊκής ψυχής του, μα οδηγείται από τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις της σάρκας.

Αυτή τη στιγμή όλοι νομίζετε ότι ζείτε έτσι δεν είναι; 

Ζωή είναι ο Αδιαίρετος Αμετάβλητος Νους και Λόγος, και όχι οι αισθήσεις, άρα αυτή τη στιγμή δεν ζούμε, αλλά αντιθέτως βρισκόμαστε αλυσοδεμένοι στο σπήλαιο του σκότους την ανυπαρξία της ζωής, όπου μας οδηγούν οι άλογες αισθήσεις του Κρόνου, (Χρόνου), που τρώει τους ανθρώπους καθημερινά απορροφώντας τους όλη τους την ζωϊκή ενέργεια, δηλαδή κρατά δέσμιο του σώματος την ανθρώπινη ψυχή για να δίνει την ζωή και να τρέφει την ανυπαρξία του τίποτα, που μισεί και απεχθάνεται την αθανασία, γι'αυτό και μισεί τους ανθρώπους, την ανθρώπινη θεϊκή ψυχή, τον Αδιαίρετο και Αμετάβλητο Νου και Ανθρώπινο Λόγο.

Δεν έχουμε την ικανότητα να ενεργοποιήσουμε τον Αμετάβλητο και Αδιαίρετο νοηματικό Νου και Λόγο της θεϊκής  ψυχής μας.
Και αυτό γιατί ενωθήκαμε με την άλογη σύνθετη σάρκα που δεν είναι ούτε γη, ούτε νερό, ούτε αέρας, ούτε φωτιά, παρότι έχει και τα τέσσερα στοιχεία η σύνθεση της, αλλά αντιθέτως λόγω της σύνθετης αυτής φύσης των ανόμοιων αυτών στοιχείων, μας προκαλλεί όλες τις συνεχείς μεταβολές στον συναισθηματικό μας κόσμο, αλλά και στο αισθητό μεταβαλλόμενο σώμα, και αυτός μας οδηγεί, η άλογη σάρκα, και μας κατευθύνει, σε έναν κόσμο ανύπαρκτο, διότι όταν δεν μας οδηγεί  ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος, τότε δεν υπάρχει και η Ζωή...και μας οδηγούν οι άλογες  ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ η ανυπαρξία του Λόγου, σε έναν κόσμο ενός Νου (ο κτιστός δεύτερος Νους δημιουργός) που έχει ως δικό του Αδιαίρετο κόσμο το δοχείο της σύνθετης διασπασμένης Ύλης, δηλαδή την ανυπαρξία του Λόγου, άρα και την ανυπαρξία της Ζωής!

morfeas sky

Μα μέσω των αναγκών του σώματος μας εξουσιάζει.
Οπότε; Το δίδαγμα ποιο είναι;


Ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουμε, θεωρούμαστε ήδη νεκροί, διότι δεν μας οδηγεί ο Λόγος, η Ζωή! αλλά οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις της σάρκας! και σάρκα είναι τα τέσσερα στοιχεία, αυτό που δεν είναι η ζωή, αλλά η ανυπαρξία της ζωής.


Ερμής Τρισμέγιστος:
Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση. Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη. 
(θάνατος είναι η παύση των ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ αισθήσεων, δηλαδή η διάλυση της σύνθεσης των Τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων της Ύλης. Άρα θάνατος είναι η Ζωή!!) 

Το γεγονός όμως οτι μπορούμε και παρατηρούμε και αντιλαμβανόμαστε αυτό που μας συμβαίνει, δεν σημαίνει οτι δεν είμαστε εντελώς νεκροί αλλά κάτι ζει μέσα μας; 
Κάτι που είναι πέρα από την ύλη και τις αισθήσεις; 

Πόσοι άνθρωποι πάνω στην Γη νομίζεις ότι έχουν αντιληφθεί αυτό που συζητάμε;


Ως το σημείο που παρατηρεί ένας άνθρωπος την εξουσία που έχουν επάνω του τα συναισθήματα, πολλοί. Ύστερα όμως έρχεται η στιγμή που πρέπει στην πράξη να ελέγξει κανείς τα συναισθήματα του, τις αισθήσεις, και όλοι εγκαταλείπονται σ’ αυτά χωρίς να δώσουν μάχη.


Ός το σημείο που όλες οι θρησκείες διδάσκουν στους ανθρώπους την ΑΓΝΟΙΑ και τους προετοιμάζουν για μία νέα επάνοδο στην Γη με μια νέα μετενσάρκωση, διδάσκοντας τους από μικρή ηλικία ότι πρέπει να ΚΡΙΘΟΥΝ για τα αμαρτήματα τους. Οπότε δεν έχουν καμία ελπίδα να σωθούν.


«Εγώ έδωκα εις αυτούς τους Λόγους Σου (του Πατέρα), και ο κόσμος εμίσησεν αυτούς, διότι δεν είναι εκ του κόσμου τούτου, καθώς εγώ δεν είμαι εκ του κόσμου τούτου.»
[Ιωάννης ΙΖ:14]


«43. Δια τι δεν γνωρίζετε την λαλιάν μου; Διότι δεν δύνασθε να ακούσητε τον λόγο μου. 44. Σεις είσθε εκ πατρός του διαβόλου και τας επιθυμίας του πατρός σας θέλετε πράττητε. Εκείνος ήτο εξ αρχής ανθρωποκτόνος και δεν μένει εν τη αληθεία, διότι αλήθεια δεν υπάρχει εν αυτώ· όταν λαλεί το ψεύδος εκ των ιδίων λαλεί, διότι είναι ψεύτης και ο πατήρ αυτού του ψεύδους. … 47. Όστις είναι εκ θεού, τους λόγους του θεού ακούει. Δια τούτο σεις δεν ακούετε, διότι εκ θεού δεν είστε.»
[Ιωάννης Η]

Τώρα πώς κάποιοι σκοταδόψυχοι, αλλοίωσαν και αμαύρωσαν την ταυτότητα του Χριστού, μετατρέποντάς Τον, σε «Υιό» του «άρχοντα του κόσμου τούτου», δηλαδή του «…ποιητή ουρανού και γης…» και ως εκ τούτου, του κατασκευαστή του Μάτριξ, αυτό είναι απορίας και θλίψης άξιο!!

Έτσι η διαστρεβλωμένη θρησκεία, συνεχίζει να μακαρίζει στις εκκλησίες της, αυτόν τον ανθρωποκτόνο, τον πατέρα του ψεύδους, τον διάβολο που δηλώνει «θεός».

Σχόλια

 1. Διάβασα μία πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, σχετική με την διαδικασία του θανάτου μας, και θα θελα να στην μεταφέρω...

  "{...Δεν υπάρχει θάνατος... Υπάρχει, όπως ξέρετε, είσοδος σε πληρέστερη ζωή. Υπάρχει απαλλαγή από τους περιορισμούς, του σάρκινου φορέως. Η διαδικασία της αποσχίσεως, που τόσο πολύ την τρέμουμε, δεν υπάρχει... εκτός στις περιπτώσεις, του βίαιου και αιφνίδιου θανάτου, και τότε, τα μόνα αληθινά δυσάρεστα είναι, μια στιγμιαία και συγκλονιστική αίσθηση, επικείμενου κινδύνου και καταστροφής, και κάτι που προσεγγίζει πολύ το ηλεκτρικό σοκ... Τίποτε περισσότερο.

  Για τους μη εξελιγμένους, ο θάνατος είναι κυριολεκτικά, ένας ύπνος και μια λήθη, γιατί ο νους δεν είναι αρκετά αφυπνισμένος, για ν΄αντιδράσει και η δεξαμενή της μνήμης, είναι για την ώρα ουσιαστικά άδεια...

  Για τον μέσο καλό πολίτη, ο θάνατος είναι μια συνέχιση, της διαδικασίας της ζωής, στη συνείδηση του και μια προώθηση των ενδιαφερόντων και τάσεων της ζωής. Η συνείδηση του και η αίσθηση επιγνώσεώς του, παραμένουν, οι ίδιες και αναλλοίωτες... Δεν αισθάνεται μεγάλη διαφορά, τον φροντίζουν καλά, και συχνά δεν έχει επίγνωση, πως έχει επίγνωση... πως έχει περάσει, μεσ΄ από το επεισόδιο του θανάτου.

  Για τους κακόβουλους και εγωιστικά σκληρούς, για τους εγκληματικούς και για τους λίγους, εκείνους που ζουν, μόνο για την υλική πλευρά, συντελείται η κατάσταση εκείνη, που αποκαλούμε «Γήινη Προσκόλληση»...

  Οι δεσμοί, που έχουν χαλκεύσει με τη Γη και Η Προς τα Γήινα Ροπή, όλων τους των επιθυμιών, τους εξαναγκάζουν να παραμένουν, κοντά στη Γη και στο τελευταίο πλαίσιο τους... στο Γήινο Περιβάλλον...

  Επιζητούν απεγνωσμένα και με κάθε δυνατό μέσον, να ξαναέλθουν σε επαφή μ΄αυτό και να ξαναμπούν, μέσα σ΄αυτό... Σε μερικές περιπτώσεις, η μεγάλη προσωπική αγάπη, για κείνους που αφέθησαν πίσω, ή η μη εκπλήρωση, ενός αναγνωρισμένου και επείγοντος καθήκοντος, κρατά τους καλούς και αγαθούς, σε μια κάπως παρόμοια κατάσταση...

  Για τον ζηλωτή, ο θάνατος είναι μια άμεση είσοδος, μέσα σε μια σφαίρα υπηρεσίας και εκφράσεως, στην οποία είναι αρκετά εξοικειωμένος και την οποία, αμέσως αναγνωρίζει, σαν όχι καινούργια.

  Στις ώρες του ύπνου του, έχει αναπτύξει ένα πεδίον ενεργού υπηρεσίας και μαθήσεως. Τώρα, απλώς δρα μέσα σ΄αυτό, για Εικοσιτέσσερις ολόκληρες Ώρες (μιλώντας με όρους του χρόνου, του Φυσικού Πεδίου) αντί, για τις συνηθισμένες, λίγες ώρες, του γήινου ύπνου του...}"

  Αλίκη Μπέιλη
  Εσωτέρα Θεραπευτική

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνώ με τα όσα γράφει.Οι αισθήσεις είναι ο θάνατος, δηλαδή όταν επέρχεται η φθορά του σύνθετου αισθητού σώματος μέσα από την διάλυση των τεσσάρων στοιχείων, είναι εκείνη η ώρα που παρεμβαίνουν όλες οι άλογες ενέργειες των αισθήσεων που ενεργούν με τον χειρότερο τρόπο σε έναν άνθρωπο που έχει γίνει ένα με αυτόν τον κόσμο, και δεν μπορεί να τις αποκρούσει με τη νόηση του. Είναι οι υποτιθέμενοι δαίμονες που ενεργούν ως αισθήσεις και προκαλλούν όλες τις σιχαμερές αισθήσεις.
  https://oneirosky.blogspot.gr/2017/12/blog-post_21.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έπεσα πάνω σε αυτή την απάντηση, μεταξύ δύο φίλων στο facebook στην οποία συζήτηση, είχα παραστεί και η ίδια... πολύ ενδιαφέροντα τα όσα λέει αυτός ο άνθρωπος, όπως τα έζησε και κατανόησε...

  "Βαγγέλη μου όλα σε τάξη είναι παρόλη την αταξία που αντικρίζουν οι αισθήσεις σου. Τα πάντα εν σοφία εποίησε η ψυχή σου η Θεά! Όλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Αν εκλείψει παντελώς η αταξία τότε τελειώνει και η ύπαρξη της τάξης. Αν νικήσουμε το κακό τότε εξανεμίζεται αυτόματα και η ύπαρξη του καλού. Μπορείς να εξανεμίσεις το κακό για σένα προσωπικά. Η επιθυμία όμως να το αλλάξεις ριζικά από τη Γη για όλους είναι εγωιστική. Με αυτό το όνειρο γεννήθηκα και επιθυμούσα. Όταν όμως έφτασα στην αυτοκτονία, συνειδητοποίησα πως οι ιδεολογίες μου να κάνω τον κόσμο καλύτερο ήταν καθαρά εγωιστικές. Ταπείνωναν τη Σοφία του Θεού μέσα μου, αναδεικνύοντας τις ανάγκες του εγώ μου!!! Η ζωή στο σώμα είναι και θα είναι διπολική. Είναι όπως ένα νόμισμα. Προφανώς, όλοι προγραμματιστήκαμε να θέλουμε μόνο τη μία πλευρά του νομίσματος, οπότε χάνουμε το νόμισμα ολόκληρο. Το μυστικό είναι να εστιάζουμε τις σκέψεις μας στην πλευρά του νομίσματος που επιθυμούμε. Οι σκέψεις μετατρέπονται σε συναισθήματα, τα οποία υλοποιούν αποτελέσματα. Για μας. Μόνο για μας. Είναι εγωιστικό να θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή των άλλων. Όλοι Θεοί είναι. Κανείς δε χάνεται τελικά! Είναι μονόδρομος στον Παράδεισο!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η απάντηση που θα δώσω δεν αναφέρεται σε σένα.

  Από πότε το σκίασμα επί της Γης ονομάζεται άνθρωπος; ανόητα είδωλα! που θέλετε να ονομάζεστε και Άνθρωποι!!

  Οι Άνθρωποι στον πλανήτη που οδηγούνται από το Νου δηλαδή το νοητό πνεύμα, δηλαδή τον ιδεατό άνθρωπο, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα πάνω στην Γη.

  Eνώ οι "άνθρωποι" στον πλανήτη που οδηγούνται από τις αισθήσεις, δηλαδή από το αισθητό πνεύμα, δηλαδή το νοερό πνεύμα, είναι όλα τα είδωλα από φωτιά και αέρα που συνεργάζεται με την γη και το νερό και θέλουν να ονομάζονται και άνθρωποι τρομάρα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά με Ανακαλύψεις Εσωτερικές και Όμορφες Φιλοσοφικές Συζητήσεις!!!!

   Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν μου είπες την γνώμη σου, για την παραπάνω συζήτηση και τα όσα κατέθεσε αυτός ο άνθρωπος...

   Αλήθεια, να ρωτήσω με την έκφραση: "To Σκίασμα επί της Γης" ποια σημασία μέσα του φέρει;

   Διαγραφή
  2. Είναι αυτό που έλεγε ο Πίνδαρος: "Σκιάς όναρ άνθρωπος" , ο άνθρωπος δηλ. είναι όνειρο σκιάς. Σε ένα ολογραφικό σύμπαν, που ζούμε φυλακισμένοι, στην πραγματικότητα δεν έχουμε την δυνατότητα να δούμε, τους πραγματικούς μας εαυτούς... παρά μόνο τις σκιές μας (Σπήλαιο του Πλάτωνα) που προβάλλονται στον (Ευκλείδειο) κόσμο μας. Σωστά;

   Σημείωση: H φωτιά μέσα στο σπήλαιο, συμβολίζει τον Θεό Δημιουργό αυτού του κόσμου, τον "Άρχων Αυτού Του Κόσμου" όπως τον αποκαλεί κι ο Χριστός μέσα στα Ευαγγέλια.

   Ο Άνθρωπος Δεύτερος Θεός Ζωή και Φως, γέννησε έναν Δεύτερο Νου Δημιουργό, ο οποίος είναι ο Θεός της Φωτιάς (Πυρός) και του Πνεύματος, κι ο ενιαίος Δημιουργός 7 Διοικητών, που περιέχουν σε κύκλους, τον αισθητό κόσμο, και η διοίκησή τους είναι η Ειμαρμένη.

   *Αυτή λοιπόν η φωτιά που καίει, πίσω από τις πλάτες των φυλακισμένων ανθρώπων, είναι ο Εκπεσών Θεός... Ο Δημιουργός Του Ματριξ... Είναι αυτός που εποπτεύει, ώστε να μην δραπετεύσει κανένας από τους φυλακισμένους του.

   Βλέπουμε μόνο τις σκιές αυτού του κόσμου και όχι τα αληθινά αντικείμενα του Αληθινού κόσμου, που υπάρχει πίσω από αυτά τα είδωλα-σκιές...


   Διαγραφή
 5. Ενδιαφέροντα και πολύ σωστά τα όσα έγραψες!
  Θα σου απαντήσω, αλλά προς το παρόν να σου ευχηθώ Χρόνια πολλά και όμορφα να περάσεις αυτές τις εορταστικές ημέρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. H γνώμη μου για τα όσα αναφέρει είναι η εξής:
  Κατανοεί λοιπόν ότι όλοι είμαστε θεοί, και ότι ο Θεός βρίσκεται μέσα μας, επίσης ότι το σώμα μας είναι το είδωλο το οποίο εκδηλώνεται με το δίπολο, όπου η κάθε πλευρά του διπόλου είναι το ίδιο νόμισμα. Αυτό που θεωρεί ως καλό ο ένας πόλος είναι το αντίθετο για τον άλλο πόλο. Το κακό όμως κυριαρχεί παντού και στους δύο πόλους, δηλαδή η Αταξία.
  Διότι και ο πόνος η λύπη είναι κακία, δηλαδή η Αταξία.

  Βγάζει ένα συμπέρασμα ότι χωρίς τα δύο αντίθετα που φέρουν την Αταξία δεν μπορεί να υπάρξει η ζωή, δηλαδή η Τάξη. Και αυτό είναι το μεγάλο λάθος του. Και συνεχίζει λέγοντας ότι η ψυχή μας τα δημιουργεί όλα αυτά, μην κατανοώντας όλα όσα έλεγε στην αρχή, ότι είμαστε προγραμματισμένοι. Αυτό όμως δηλώνει ότι δεν έχουμε ελεύθερη επιλογή άρα είμαστε φυλακισμένοι, στο δίπολο, στην Αταξία, στο αντίθετο της ζωής!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και τι είναι η μοίρα και το πεπρωμένο; Προγραμματισμός! Άρα ότι ζούμε σε αυτόν τον κόσμο έχει ήδη συμβεί! Και μάλιστα χωρίς την δική μας επιλογή.
   Ειδάλλως όλοι μας θα είμαστε ευτυχισμένοι συνεχώς με το άλλο μας μισό ενωμένοι.

   Διαγραφή
  2. Αν υποθέσουμε τώρα, ότι το Πεπρωμένο και η Μοίρα είναι ένας Προγραμματισμός... Ποιος είναι αυτός, που κάνει αυτόν τον Προγραμματισμό (για το Πεπρωμένο/Μοίρα) της κάθε Ανθρωποψυχής;

   Αν έχει ήδη συμβεί το πεπρωμένο μας, μπορούμε... υπάρχει τρόπος πιστεύεις, ώστε να αλλάξουμε, αυτή την ροή των προδιαγεγραμμένων συμβάντων;

   Και αν ήμασταν όλοι μας ευτυχισμένοι με το άλλο μας μισό ενωμένοι, τότε... θα ψάχναμε να ανακαλύψουμε την Αλήθεια μας, θα αναζητούσαμε το νόημα της ζωής, θα χρειαζόταν να φιλοσοφούμε και να προσπαθούμε να ενωθούμε με τον Ανώτερο μας Εαυτό;

   Ή Όλα αυτά είναι απλώς ένα παιχνίδι που μπαίνουμε για να διασκεδάσουμε κάποιους που παρακολουθουν; Μου έσκασε η ταινία Hunger Games που ταιριάζει το θέμα με αυτό που περιγράφω... και γνωρίζεις ότι καμία Χολιγουντιανή ταινία, δεν γίνεται τυχαία... αλλά έχουν μέσα τους κρυμμένα μηνύματα και Αλήθειες του μέλλοντος...

   (Μετέτρεψα τις απαντήσεις που μου' δωσες σε ερωτήσεις, ώστε να ξετυλιχθεί κι άλλο, το κουβάρι της αναζητησης που επιθυμούμε, μέσω του διαλόγου).

   Διαγραφή
  3. Η Αλήθεια της Ζωής είναι το Πανάγαθο Φως, η οποία δίνει την ζωή σε ότι μπορεί να πάρει την ζωή, όπως στο δοχείο της Ύλης που είναι το σκότος, δηλαδή το αντίθετο του Πανάγαθου Φωτός.

   Αν λοιπόν εσύ πιστεύεις ότι η τάξη στην αταξία είναι το Πανάγαθο Φως, τότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η Τάξη επιφέρεται μόνον με την Θέληση!! την Ανδρεία ψυχής, που δεν υποτάσσεται σε καμιά ανάγκη αυτού του κόσμου. Εμείς όμως υποτασσόμαστε στα πάντα.

   Άρα μιλάμε για μια δημιουργία που εμπεριέχει μέσα της το σκότος.
   Και είναι αδιανόητο να υπάρχει μέσα του το Φως. Διότι αν υπήρχε δεν θα είμασταν δειλοί απέναντι στην κακία αυτού του κόσμου.

   Με λίγη λογική είναι πολύ εύκολο να κατανοήσουμε την αθάνατη ουσία μας, και την θνητότητα αυτού του δοχείου της Ύλης που προϋπάρχει στο δοχείο της Ύλης αφού προέρχεται από το σκότος το οποίο εγκλείστηκε μέσα σε επτά ουρανούς.

   Βρισκόμαστε μέσα σε ένα πείραμα.

   Διαγραφή
  4. Βρισκόμαστε μέσα σε ένα πείραμα.
   Αν δεν ελευθερωθούμε μόνοι μας, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να τελειώσει το πείραμα. Η νίκη όμως όσων ψυχών κατανοήσουν το σκοτάδι που ενδυθήκαμε δεν θα είναι η ίδια με όσες ψυχές αφομοιώθηκαν από το σκότος.

   Διότι όσες ψυχές αφομοιώθηκαν με το σκοτάδι θα αναγκαστούν να ζήσουν για πάντα στον κτιστό κόσμο έστω και με την τάξη να τον οδηγεί.

   Διαγραφή
  5. Η φράση ότι:"Βρισκόμαστε Μέσα Σε Ένα Πείραμα, ταιριάζει απόλυτα με την όλη κατάσταση, που βιώνουμε στην 3Διάστατη Γη και όλα τα τερτίπια της... Είμαστε πειραματόζωα ενός τρελοδημιουργού... να δούμε τώρα... πότε θα αναλάβει πάλι, τα ηνία της Ανθρωπότητας, ο Πατέρας μας, Ζωή & Φως.

   Πότε θα στείλει εξορία ,τον εκπεσών σκανταλιάρη Άρχοντα του Σκότους....να ησυχάσουμε και να φωτιστούμε, ωσάν λαμπάδες ξανά, όπως παλιά!

   Διαγραφή
  6. Μα είπαμε ότι δεν υπάρχει χρόνος, άρα ότι έχει γίνει έχει ήδη τελειώσει!
   Άρα ο άρχοντας αυτού του κόσμου έχει ήδη εκδιωχθεί από αυτόν τον κόσμο στο απώτερο σκότος δηλαδή γύρισε στην ανυπαρξλία που ανήκει..η μηχανή!.

   «Περί δε κρίσεως, διότι ο άρχων του κόσμου τούτου εκρίθη.»
   [Ιωάννης ΙΣΤ:11]

   «Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου, τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω.»
   [Ιωάννης ΙΒ:31]

   Διαγραφή
  7. Τώρα κρίνονται οι ψυχές όσον αφορά σε ποιον κόσμο ουρανό του κτιστού κόσμου θα ζήσουν!
   Μόνον οι αφυπνισμένες ψυχές θα επανέλθουν στο Φως! Στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός.

   Διαγραφή
  8. Καλημέρα δάσκαλε! Και δεν το λες τόσο καιρό; Έπρεπε να στο τονίσω τώρα, που μου ήρθε η λαμπαδο-φώτιση; Χαχαχα!!!! Πολύ χαίρομαι, γιατί μου θύμισες αυτό που πίστευα από καιρό... αλλά τώρα με την συναστροφή μου, με τα βαμπιρ και τις οχιές, με έπιασε μία απογοητευση να το πω; Μία απαισιοδοξία; Αλλά με επανέφερες πάλι στο φωτεινό μου όραμα, με τα λόγια του Ιωάννη: «Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου, τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω.» [Ιωάννης ΙΒ:31]

   Γιουουουπππιιιιιιιιι πόσο χαρούμενη με έκανες!!!

   Διαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

   ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

   Ο άρχων του κόσμου τούτου εκρίθη. τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω.
   Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου.

   Ποιου κόσμου; μα ο κόσμος είναι ο άρχοντας αυτού του κόσμου. Ενώ οι άνθρωποι που ζουν μέσα στον κτιστό κόσμο είναι οι ψυχές που δίνουν την εικόνα της ζωής στον κόσμο.
   Άρα θα κριθούν όλες οι ανθρώπινες ψυχές, όχι με σκοπό να τιμωρηθούν, αλλά να ζήσουν μια αιώνια ζωή σύμφωνα με τον κόσμο που ερωτεύτηκαν.

   Ο Άνθρωπος είναι Νους..καθ'ολοκληρίαν Νους.
   Και δημιουργεί κόσμους και ζει μέσα σ'αυτούς τους κόσμους.
   Και ο Άνθρωπος είναι ελεύθερος να ζήσει στον δικό του κόσμο που θα ερωτευτεί.

   Μπορώ να σε πείσω να έρθεις να ζήσεις στο Φως; Φοβάσαι, διότι δεν γνωρίζεις τι είναι το Φως, οπότε θα επιλέξεις να ζήσεις στον δικό σου κόσμο που έπλασες στον δικό σου Νου.

   Διαγραφή
  10. Τι? Πρωινή έμπνευση είναι τούτο? Καλόόοο!!! Είσαι ποιητής του Φωτός παιδί μου!!! Χαχαχα!!! Σωραίος εξωγήινε Άνθρωπε!!!! :D :D :D

   Διαγραφή
  11. Ο Νους της Αυθεντίας ο ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ είπε:
   οι άνθρωποι μόνον αν αναγνωρίσουν το Φως δηλαδή τον Αδιαίρετο Φωτεινό Λόγο μέσα τους θα εισέλθουν στον κόσμο του Φωτός.

   Είπα πολλές φορές το εξής: είμαστε ότι σκεφτόμαστε..αλλά κανείς δεν κατανόησε τον Λόγο.
   Και ο Λόγος σε όλους τους Ανθρώπους είναι όμοιος! άρα όποιος άνθρωπος κατανοήσει τον Λόγο μόνον τότε θα εισέλθει στο Φως.

   Διαγραφή
  12. Διάβαζα ένα μπλογκ και λέει Γκουρτζίεφ πολύ εμπεριστατωμένα...

   Τι είναι ο «Άνθρωπος»;

   Ο άνθρωπος διαφέρει από το ζώο έχοντας τη δυνατότητα να ενεργήσει συνειδητά, τη δυνατότητα να πράξει. Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό, και βλέπουμε ότι αυτός ο ορισμός ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις. Παρέχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει ο άνθρωπος από μια σειρά άλλων όντων που δεν διαθέτουν τη δυνατότητα της συνειδητής πράξης και ταυτόχρονα να διαχωριστεί ανάλογα με το βαθμό συνειδητότητας των πράξεών του.

   Χωρίς καμία υπερβολή μπορούμε να πούμε ότι όλες οι διαφορές που μας εντυπωσιάζουν ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούν να αναχθούν στις διαφορές συνειδητότητας των πράξεών τους. Οι άνθρωποι μας φαίνονται τόσο διαφορετικοί ακριβώς επειδή οι πράξεις μερικών απ’ αυτούς είναι κατά τη γνώμη μας βαθιά συνειδητές, ενώ οι πράξεις άλλων είναι τόσο ασυνείδητες, πιο ασυνείδητες και από μιας πέτρας, η οποία αντιδρά τουλάχιστον σωστά στα εξωτερικά φαινόμενα. Το πρόβλημα περιπλέκεται από το γεγονός ότι ένας και ο αυτός άνθρωπος εκδηλώνει παράλληλα με αυτό που εμφανίζεται σε μας σαν πλήρως συνειδητές πράξεις θελήσεως, άλλες, τελείως ασυνείδητες μηχανικές αντιδράσεις ζώου.

   Στην προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή, στην πολιτική, την επιστήμη, την τέχνη, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία, όλα «συμβαίνουν», από την αρχή ως το τέλος, κανένας δεν μπορεί να «πράξει» οτιδήποτε.

   Για να πράξει κανείς είναι απαραίτητος ένας πολύ υψηλός βαθμός της γνώσης και του είναι.

   Ένας άνθρωπος που κοιμάται δεν μπορεί να «πράξει». Σ’ αυτόν, τα πάντα συμβαίνουν στον ύπνο. Εδώ δεν εννοούμε τον ύπνο με την κυριολεξία του οργανικού μας ύπνου, αλλά με την έννοια μιας κατάστασης συνειρμικής ύπαρξης. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξυπνήσει.

   Ο Γκουρτζίεφ μιλά στους μαθητές του (Απόψεις από τον κόσμο του Πραγματικού)

   Διαγραφή
  13. Θα στο πω με όσο πιο απλά λόγια γίνεται.
   Είμαστε ο Λόγος που εισήλθαμε στον κτιστό κόσμο και γίναμε αισθήσεις.

   Είπα πολλές φορές το εξής: είμαστε ότι σκεφτόμαστε..αλλά κανείς δεν κατανόησε τον Λόγο.
   Και ο Λόγος σε όλους τους Ανθρώπους είναι όμοιος! άρα όποιος άνθρωπος κατανοήσει τον Λόγο μόνον τότε θα εισέλθει στο Φως.

   Eνώ όποιος άνθρωπος γίνει ένα με τον κτιστό κόσμο δηλαδή με τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις, τότε όλα θα έχουν και το αντίθετο τους, όλα θα είναι διαφορετικά, διαχωρισμένα, όπου το καθετί θα εναλάσσεται ως ένα εκκρεμές με το αντίθετο του.

   Διαγραφή
  14. Καλέ δάσκαλε, τι μου τα ξαναλές τα ίδια, τα ξέρω αυτά, τα έχουμε κάνει φροντιστήριο... μπάααα!!! Πάλι τα ίδια μου αναλύεις? Χαχαχα! Για την ανάλυση του Γκουρτζίεφ θέλω την γνώμη σου..... δεν συμφωνείς?

   Διαγραφή
  15. Τι να αναλύσω, χαζομάρες λέει.

   Το αισθητό σώμα η σάρκα είναι ένα σύνθετο σώμα, από τα τέσσερα στοιχεία, τα οποία μοιράστηκαν με αρμονία σύμφωνα με τους αριθμούς και οι αριθμοί που εμπεριέχονται στην ψυχή μας φέρουν το γένος και το είδος που θα γεννηθεί. Και όλα όσα γεννιούνται οδηγούνται από τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις και την μεταβαλλόμενη λογική, όπου το κάθετι έχει το αντίθετο του σαν ένα εκκρεμές, όπου κάθετι που ενεργεί θα αντιμετωπίζει ισόποσα το αντίθετο του.

   Όλα είναι νοητά, τι δεν καταλαβαίνεις. Ένας νοητός κόσμος μέσα στο Νου. matrix.

   Διαγραφή
  16. Σου κάνω μούτρα...... δεν σου ξαναγράφω, για να μάθεις. Χμμμμ... του χρόνου πάλι. Τσίου!

   Διαγραφή
  17. χα χα αυτή η φράση καίει χα χα "τι δεν καταλαβαίνεις".

   Διαγραφή
  18. Μου είπες χαζομάρες ότι σου δίνω, να διαβάσεις, γι αυτό....... Όσο για την φράση που νόμισες πως με πείραξε... συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια... (πρώτη φορά είναι που μου την λες;) Χιονάνθρωπε.... Ε! Χιονάνθρωπεεε!!! Τι δεν καταλαβαίνεις παιδάκι μου; Μην επιμένεις...... δεν σου μιλάάάάωω ωχουουουου!!!! (σου κάνω μούτρα χμμμου!)

   Διαγραφή
  19. Μα αυτός παιδί μου μιλά κινέζικα ποιος να τον κατανοήσει; Μόνον ο Μορφέας γίνεται κατανοητός σε όσους το μπορούν..οι υπόλοιποι απλά διαστρεβλώνουν τον λόγο μου διότι.αχα..ειμαι ακατανόητος γι'αυτό αυτούς. Αμε!

   Διαγραφή
 7. Η ψυχή μας είναι πνεύμα νοητό, αμετάβλητο, και ενωμένο. Νους και Λόγος Αδιαίρετος και Αμετάβλητος.
  Ενώ το σώμα μας νοερό, μεταβλητό και διαιρετό, σε μέρη διαιρεμένο
  Ολα στο σώμα είναι νοερά αισθητά μεταβλητά διαιρετά με οδηγό την Αταξία, εφόσον όλα είναι μεταβλητά διότι και οι αισθήσεις μας και η λογική μας είναι συνεχώς μια μεταβλητή διαιρεμένη.

  Το σκίασμα επί της Γης, είναι η σάρκα, η οποία γεννά όλες τις επιθυμίες και ανάγκες του σώματος.
  Και από την σάρκα ξεκινούν όλες οι κακίες αυτού του κόσμου, η Αταξία.
  Η ομορφιά της ζωής όμως ξεκινά από τα όνειρα, και εκείνα είναι που δίνουν νόημα στη ζωή μας, τα αληθινά μας όνειρα η αμετάβλητη ψυχή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ όμορφα μου τα εξήγησες και σε ευχαριστώ! Ο Παραλληλισμός που έκανα, με το Σπήλαιο του Πλάτωνα, είχε μία βάση λογικής επίσης.... Ε?

   Διαγραφή
 8. Τι γεννά την κακία αυτού του κόσμου; οι δαίμονες; και τι ακριβώς είναι οι δαίμονες; "ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ"

  Ζούμε σε έναν κόσμο όπου όλα είναι νοητά, διότι η ζωή γεννιέται από τη νόηση, το ΝΟΗΤΌ ΠΝΕΥΜΑ, Νους και Λόγος Αδιαίρετος, και τα σώματα παίρνουν τη ζωή από το νοητό πνεύμα της ψυχής και γεννιέται το νοερό πνεύμα δηλαδή οι δαίμονες οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις που γεννούν την μεταβαλλόμενη λογική.

  Οι αγαθοδαίμονες της ψυχής είναι η ευδαιμονία, ενώ οι τιμωροί δαίμονες είναι η αταξία που γεννά αυτή η σύνθετη φύση του δοχείου της Ύλης των τεσσάρων ανόμοιων άρα και μεταβαλλόμενων στοιχείων που ενώθηκαν με αρμονία από ίση ποσότητα το κάθε ένα στοιχείο ξεχωριστά στην μήτρα και γεννήθηκε αυτός ο κόσμος και η νοερή ζωή των ανόμοιων μεταβαλλόμενων αισθήσεων και λογικής..

  Και όλα είναι γεννημένα από τους αριθμούς, διότι ο θεός αυτού του κόσμου "αεί γεωμετρεί" άρα και όλα είναι ένα εικονικό ολόγραμμα, ένα matrix.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είχα καιρό να συναναστραφώ με κόσμο έξω, από τότε που "ξύπνησα" και τα συμπεράσματα που έχω βγάλει μέχρι στιγμής, είναι ότι ο κόσμος είναι κακός, τρομολάγνος, επικριτής, υποκριτής, ευθυνόφοβος, εγωπαθής, αχάριστος και ουδεμία σχέση έχει πλέον, με την ψυχή του... Έχει ηττηθεί δυστυχώς, από τους Δαίμονές του... Πολύ λυπηρό...

   Ευχόμουν, όντας αισιόδοξο πνεύμα, να ήταν σε καλύτερη φάση, αλλά τελικά ο Άρχων αυτού του κόσμου, έχει κάνει Άριστη δουλειά. Και παντού ακούω, ότι θερίζει ο καρκίνος... με άλλα λόγια, χάνουν την επαφή τους με το Είναι τους, και έτσι αρρωσταίνει το όχημα/σαρκίο...

   Αυτή την εποχή, ξεκαθαρίζει η ήρα από το σιτάρι, από ότι φαίνεται...
   (Και έτσι, ο Άρχων από πάνω, κάνει Πάρτι - Συλλογής Ψυχών... δηλαδή, το γλεντάει κανονικά, μέχρι στιγμής...)

   Πολύ δύσκολη η συναστροφή, με τους "Δαιμονισμένους" δάσκαλε... φυσικά αποστασιοποιούμαι, όσο περνάει από το χέρι μου, από τα δηλητήριά τους, που κάθε τόσο μου εκτοξεύουν... Αλλά τι να λέμε...εδώ είναι η Κόλαση... κι όσο μπορούμε προσπαθούμε να αποφύγουμε το καζάνι που βράζει με τα ζόμπι... (Δεν ξέρω αν με πιάνεις).

   Διαγραφή
  2. Ακριβώς! εδώ είναι η κόλαση!
   καὶ ἀναγνωρισάτω ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα.
   καὶ ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου.

   Διαγραφή
  3. Υπάρχει άραγε η μετεμψύχωση;
   Η απάντηση είναι ότι υπάρχει, και υπάρχει με τη μορφή της ανακύκλωσης των ψυχών, οι οποίες ψυχές δίνουν ζωή στο σύμπαν το οποίο τις φυλάκισε στη λήθη και τρέφεται από τις ψυχές.

   Διαγραφή
  4. Και βέβαια υπάρχει μετενσάρκωση, και γίνεται προς όφελος του Άρχοντα πάνω... η ανακύκλωση των κοιμισμένων προβατοψυχών... τον εξυπηρετεί μια χαρά!!! Γι αυτό και η τόση τρομολαγνεία και ο εκφοβισμός, και γι αυτό και τίποτα, από ότι συμβαίνει στον κόσμο, δεν γίνεται τυχαία.

   Διαγραφή
  5. Η απάντηση όσον αφορά ποιος δημιούργησε αυτόν τον κόσμο βρίσκεται πολύ εύκολα αν αναρωτηθούμε την κακία που ενυπάρχει μέσα του, η οποία πηγάζει από το σκοτάδι και ποτέ από το Φως. Η φαινομενική ομορφιά του η θνητότητα του ο φόβος που κυριαρχεί παντού οι ανάγκες καλύπτουν το πέπλο του σκότους που μας κρατά σε Λήθη.

   Διαγραφή
  6. Ένας κακός Θεός, που δημιούργησε έναν κόσμο γεμάτο κακία... δηλαδή τον έκανε, σαν τα μούτρα του.

   Διαγραφή
  7. Ακριβώς αυτό! αφομοιώθηκε από το σκότος. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους ανθρώπους που ενώθηκαν με το σαρκίο του σκότους.

   Διαγραφή
 9. Υδροχόος: Εδώ υπάρχει το θέμα της ψυχολογίας. Ο φόβος, η ανασφάλεια, τα κρυμμένα ένστικτα και τα θέματα υγείας είναι ορατά. Να ανησυχείτε? Όχι αν τα συνειδητοποιήσετε. Αυτό σημαίνει συνέπεια στην αντιμετώπιση. Π.χ νιώθετε μία ενόχληση, κάνετε ένα τσεκάπ.
  Για αυτούς που έχουν καταλάβει τα θέλω τους και έχουν συντονιστεί με το μη γήινο ( οι γνήσιοι Υδροχόοι) θα καταλάβουν τον Κρόνο ως ετοιμασία για την αποστολή τους. Δηλαδή θα αποκτήσουν τις εμπειρίες και την σοφία, αψηφόντας τα γήινα ένστικτα π.χ. στενοχώρια, κατάθλιψη κτλ ώστε να ακολουθούσουν το Ουράνιο δρόμο τους, ως καθημερινοί Αβατάρ ανάμεσα μας.

  (Πόσο γάντι σου ταιριάζει... μπήκα στον πειρασμό, να σου το μεταφέρω... χι!χι!χι!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χα χα μα σου είπα ότι δεν είμαι γήϊνος, αλλά εξωγήϊνος.

   Διαγραφή
  2. Είσαι! Είσαι!!! Ποτέ δεν αμφέβαλλα γι΄αυτό!!!! Αλλά δεν έχουμε ακόμα εντοπίσει... από ποια εξωγήινη φυλή κατέβηκες? Μήπως από των Λεμούριων? Χαχαχα!!! :P

   Διαγραφή
  3. Άνθρωπος είμαι, εισήλθα στον κτιστό κόσμο και ενώθηκα με το γένος των ανθρώπων, τις θεϊκές μορφές, αλλά σας λυπήθηκα εσάς εδώ κάτω, και είπα να ενδυθώ το πιο κατώτερο είδος του ανθρώπινου γένους για να σας δώσω λίγο φως..χα χα.

   Διαγραφή
  4. (Ανθρωπο- Άγγελος δηλαδή....) Δώσε και σώσεεεε!!!! Χαχαχαχα!!!

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου