ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

Ο Άνθρωπος είναι ο δεύτερος θεός Ζωή και Φως όμοιος με τον Πανάγαθο Πατέρα Όλων Τριαδικό Θεό Ζωή και Φως.
Ο  Άνθρωπος δεύτερος θεός ο δημιουργός θεός του Φωτός.

Θελήσαμε να ζήσουμε και κατανοήσουμε όλα όσα εξουσιάζουμε, και η θέληση μας έγινε αμέσως πράξη!
Εισήλθαμε μέσα στην κτιστή δημιουργία του δεύτερου Νου δημιουργού που εγκλώβισε το σκότος και αφού το περιέκλεισε σε επτά ουρανούς του έδωσε ζωή.

Οι δαίμονες που γεννήθηκαν μας μισούν γι'αυτό που είμαστε και για ότι αγαπάμε, γι'αυτό θέλουν πάντα το κακό μας.΄

Με ποιον τρόπο νικάμε λοιπόν το σκότος;

Κάθε μας επιθυμία γίνεται αμέσως πράξη! Κάθε μας επιθυμία που προέρχεται από το Αγαθό Φως!!

Να ευχηθείτε λοιπόν με όλη σας την ψυχή σε όλους τους δαίμονες που σας ενοχλούν και σας χαρίζουν απλόχερα το σκοτάδι τους, να γίνουν ΑΓΑΘΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!! 
ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΑΞΗ!!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Και ποτέ ξανά δεν θα μπορέσει να κάνει κακό ούτε σε εσάς, ούτε σε κανέναν άλλο  και σε οτιδήποτε άλλο!! διότι πλέον  θα δημιουργεί μόνον το ΑΓΑΘΟ!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ !!
ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΑΘΟ !!

ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΩΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ  ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΑΘΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ

ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΓΑΘΟ!!

morfeas sky

Σχόλια

 1. Το λάτρεψα αυτό το κείμενο, δίχως ίχνος κολακείας ή υπερβολής... περιέχει όλη την Αγαθότητα και την Χριστική Αγάπη, τουλάχιστον για μένα, που άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές της καρδιάς μου. Γιατί αυτό είμαστε, στην Ολότητά μας, Αγάπη και Φως. Τα οποία και λάβαμε, από τον Πατερούλη μας, που είναι καθάρια.... Ζωή, Αγάπη Και Φως. Ευχαριστώ για το βάλσαμο ψυχής που μου μετέδωσες... να σε έχει πάντα καλά. Και να σου στείλει, άπλετη αφθονία και ευημερία, στην εδώ ζωή σου. Γένοιτο! Αμήν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όποιος κατανοήσει τον αληθινό εαυτό του θα ελευθερωθεί από τα δεσμά του σώματος του.
   Ο 'Ανθρωπος είναι Φως και Ζωή όπως ο Πατέρας του, και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, η ουσία του παραμένει πάντα η ίδια αναλλοίωτη Ζωή και Φως.
   Η κακία η οργή, ο φόβος,η δουλεία, ο θάνατος, ανήκει στο σκοτάδι της σάρκας.

   Διαγραφή
 2. Διάβασε απάντηση που έλαβα στο facebook γι αυτή σου την ανάρτηση.
  "ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ". Αυτό που λέγαμε χθες, για τους θρησκόληπτους. Βέβαια κι εγώ προσεύχομαι όπως και διαλογίζομαι για εσωτερική γαλήνη, κι όχι γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ να κάνω, ζητώντας ανταλλάγματα, χάρες... κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο άνθρωπος έχει μέσα στην ψυχή του το Θεό, προς τι να φοβόμαστε λοιπόν;
   η σάρκα θα πεθάνει, όχι η Ζωή και το Φως μέσα μας, που δίνει ζωή στο δοχείο της σάρκας.
   Αυτό να τους πεις, μπας και κατανοήσουν τι είναι ο Άνθρωπος.

   Διαγραφή
 3. Μια κάπως κοινότυπη ερώτηση.....Πρακτικά το έχεις εφαρμόση με αποτελέσματα θετικά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Nαι, αν είσαι αγαθός άνθρωπος ποτέ δεν μισείς κανέναν, και ο εσωτερικός σου κόσμος παραμένει αγαθός. Αν επικρατήσει η οργή μας έχει πάρει από κάτω.

   Διαγραφή
  2. Ελπίζω οι άνθρωποι να κατανοήσουν κάποτε ποιοί ειναι, και να ελευθερωθούν απο τα δεσμά τους.

   Διαγραφή
  3. Μόνον όσοι άνθρωποι έχουν ελευθερώσει την σκέψη τους είναι ικανοί να κατανοήσουν το Αγαθό. Οι υπόλοιποι απλά θα ακολουθούν τα δόγματα χωρίς δική τους σκέψη, απλά θα αντιγράφουν.

   Διαγραφή
 4. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗ. Με την πρωτη αμφισβητηση η ταραχη εμφανίζεται! Στην υποτιμηση η οργη κατατρωγει τα σωθικα σου !Στην απαξιωση και εσυ με την σειρα σου απαξιώνεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στον κόσμο των αντιθέτων το κάθετι έχει το αντίθετο του. Τα ανόμοια λοιπόν, ποτέ δεν είναι φίλοι μεταξύ τους, δηλαδή τα διαφορετικά, αυτά που μεταβάλλονται συνεχώς, τα ανόμοια.

   Τα όμοια είναι ουσία Αμετάβλητη, και δεν μεταβάλλεται ποτέ, είναι η νοητή ουσία της ψυχής η Αρμονία, ο Νους της Αρμονίας, και είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Φως το Αγαθό, τα όμοια.

   ο Νους της Αρμονίας κινείται με την άϋλη αμετάβλητη ενέργεια (ψυχή) και γίνεται Νους και ψυχή η εικόνα της ζωής.

   Η Ύλη (φωτιά, αέρας, γη, νερό), είναι μία σύνθεση των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων, συνεπώς είναι μια μεταβαλλόμενη ενέργεια που αυξομειώνεται συνεχώς (αντίθετα).

   Όταν ο Νους και ψυχή ενώνεται με την φωτιά και τον αέρα της Ύλης, γίνεται το αστρικό θεϊκό σώμα της φωτιάς, και το πνεύμα της φύσης, (αέρας), και όταν ενώνεται το αστρικό σώμα με την γη και το νερό γεννιέται το θνητό μεταβαλλόμενο σύνθετο σώμα από φωτιά, αέρα, γη, νερό, δηλαδή ο άνθρωπος της Γης με μεταβαλλόμενες αισθήσεις και λογική που βλέπει μόνον τα υλικά.

   Απαξιώνω λοιπόν μόνον τα ανόμοια στοιχεία σε έναν άνθρωπο, διότι τον οδηγούν οι αισθήσεις της σάρκας, δηλαδή Τα ανόμοια.

   Ο φόβος και η οργή, τα δύο αντίθετα, και ανόμοια, η χαρά και η λύπη, ανόμοια, η βζωή και ο θάνατος της σάρκας, ανόμοια μέρα και νύχτα, ανόμοια, κτλ κτλ.

   Διαγραφή
 5. Στο κείμενο αυτό μοιάζει σαν να μας δωριζεις με ανυπομονησία κ αγάπη ένα μεγάλο μυστικό.. Το έκανα όμως δεν έχω δει αποτέλεσμα ακόμα.. Σαν τον απιστο Θωμά θα μιλήσω κ θα ρωτήσω. Τόσο εύκολα η συνειδητοτητα του άλλου θα επιτρέψει να αλλάξει με μία ευχή; Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το Αγαθό είναι Φως, και ο μόνος δρόμος προς εκεί, είναι να σταματήσουν επιτέλους να μας εξουσιάζουν οι αισθήσεις, να αφυπνίσουμε τον νοητό μας κόσμο, παίρνοντας τα ηνία από τις αισθήσεις οι οποίες γεννιούνται από την άλογη μορφή των υλικών σωμάτων, είτε στον εδώ κατωφερή υλικό κόσμο, είτε στους επόμενους από τους επτά ουρανούς του κτιστού αισθητού κόσμου των αισθητών σωμάτων.

   Eιδικά στον εδώ κατωφερή κόσμο τα σύνθετα σώματα μας που ενδυθήκαμε από γη, νερό, αέρα, φωτιά, είναι πολύ ευάλωτα στις αισθήσεις.

   Το στοιχείο του νερού συμβολίζει τα συναισθήματα, όπως όταν η θάλασσα είναι ήρεμη έτσι μας προκαλλεί και ήρεμα γαλήνια συναισθήματα, όταν όμως φυσάει ο αέρας μια εδώ και μια εκεί δίχως λογική, τότε σηκώνονται κύματα οπότε τα συναισθήματα μας αλλάζουν συνεχώς κατάσταση, και αν κατέβουν ορμητικά τα νερά σαν χείμαρος, τότε τα συναισθήματα μας γίνονται ένα συνονθύλευμα ανούσιων άλογων αισθήσεων δίχως λογική.

   Διαγραφή
  2. Μόνον η φωτιά συμβολίζει το Νου, την λογική, η οποία όταν οδηγείται από τον λόγο της ψυχής εξουσιάζει τα υπόλοιπα στοιχεία αέρα, γη, νερό.
   Αν όμως η φωτιά συνεργαστεί με τα υπόλοιπα στοιχεία μαζί τους τότε θα οδηγούμαστε από την άλογη φύση της Ύλης.

   Διαγραφή
 6. ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ - ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ - ΝΟΕΡΟ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ
  https://oneirosky.blogspot.gr/2018/04/blog-post_21.html?spref=gp

  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ
  https://oneirosky.blogspot.gr/2018/04/blog-post_10.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου