Το ναι ναι και το όχι όχι, είπε ο Χριστός, και τα δυο μαζί δεν γίνεται

 


Το ναι ναι και το όχι όχι, είπε ο Χριστός, και τα δυο μαζί δεν γίνεται

Οι Έλληνες δημιουργούσαν πάνω στην Γη έργα τέχνης ως αμαύρωση των χρόνων που ενσαρκώθηκαν στο στυγνόν σκότος της Γης.


Οι κτιστές ψυχές ακολουθούν τον κύκλο ενσαρκώσεων των ζώων. 
Οποιος-α νομίζει ότι ήταν σκύλος σε μια προηγούμενη ζωή του να μην αμφιβάλλει ότι όντως ήταν! και ότι μπορεί να ξαναγίνει! μέχρι και ερπετά μπορείτε να γίνετε..ποιος την χάρη σας
ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ;                                     

Aυτά ισχύουν για τις ανθρώπινες Ελλάνιες ψυχές!..όχι για τις κτιστές! εκείνες το καλύτερο σώμα που μπορούν να πάρουν είναι το ανθρώπινο σώμα των πλανητών όπως της Γης και το χειρότερο των ερπετών που σέρνεται στην γη-στυγνόν σκοτάδι.

ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΚΤΙΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ;
     
Αυτά τα λόγια ποτέ δεν τα είπε ο Ιπποκράτης
άλλο είπε και εννοούσε, και άλλα κατανοούσε αυτός που αντέγραψε τα λόγια του, ότι δήθεν η ψυχή ανθρώπινη ή όχι είναι ίδια σε όλα τα ζωντανά πλάσματα αν και το σώμα του καθενός είναι διαφορετικό, κοινώς μπούρδες.
       

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ     
Το 99% δεν είναι ανθρώπινες ψυχές αλλά είναι κτιστές ψυχές που ανήκουν στο matrix στον δημιουργό της Γης.

Oι υποταγμένες ψυχές τρέφονται μόνον από τον θάνατο διότι η θρασύτητα η πονηριά και η δειλία τις οδηγεί. Ποτέ ο ορθός νοηματικός Λόγος της ανθρώπινης Ελλάνιας θεικής ψυχής γι αυτό και ονομάζονται άλογες ψυχές.

                    
Άνθρωπος που διαχωρίζεται από την Αμετάβλητη Αλήθεια είναι αδύνατον να ηρεμήσει η ψυχή του, και πάντα θα είναι ένας σκλάβος, υποταγμένος σε αυτό που γεννά ο διαχωρισμός, την πυραμίδα, όπου ο δυνατότερος καταβροχθίζει τον πιο αδύναμο, και όλοι υπακούν την κορυφή, και το ονομάζουν είτε θεό είτε διάβολο, ή ότι κατεβάσει ο διχασμένος εγκέφαλος του καθενός.

Είναι και πρόκειται για μία τροφική αλυσίδα, όπως ισχύει στο ζωϊκό βασίλειο, με την διαφορά ότι η κορυφή τρέφεται από την ζωή, την υποταγμένη ψυχή, ενώ οι υποταγμένες ψυχές τρέφονται από τον θάνατο διότι τις οδηγούν τα σώματα

Τι είναι ο Θεός; Αγαθό αμετάβλητο. Τι είναι ο άνθρωπος; Κακό μεταβλητό.
   

 



Την διαφορά την κάνει η Αντίληψη που έχει μια ψυχή. 

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ 99% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ. ΑΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΔΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ

Οι κτιστές ψυχές ακολουθούν τον κύκλο ενσαρκώσεων των ζώων. Μόνον οι Ελλάνιες ψυχές απαγορεύεται να ενσαρκωθούν σε μη ανθρώπινο σώμα .

Η μοίρα λοιπόν δίνει στον καθένα ότι ακριβώς του αξίζει στις μεν κτιστές ψυχές ακολουθούν τον κύκλο των ενσαρκώσεων των ζώων με κορυφή το ανθρώπινο σώμα, ενώ οι Ελλάνιες ψυχές το χειρότερο σώμα που μπορούν να πάρουν ειναι το ανθρώπινο της Γης.


Σκότος είναι το αντίθετο της ζωής, δηλαδή αυτό που είναι ανίκανο να διανοηθεί τις ιδέες το νοητό βάθος του πνευματικού λόγου, αλλά μόνον αντιγράφει τα άλογα συναισθήματα του σώματος ως ένα καλό ανθρωποειδή όπως η τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Θεός δεν κρίνει κανέναν διότι εμείς εδώ κρίνουμε σύμφωνα με την θνητή μας φύση -διπολισμός- η κακία υπάρχει μόνον πάνω στους πλανήτες όχι στον Ουρανό. Ο Νόμος αυτός θεσπίστηκε για όλα τα θνητά όντα πάνω στον πλανήτη Γη ώστε να επέλθει η τάξη στην αταξία των ανθρώπων. 

Κανείς δεν μπορεί να πάρει τις αμαρτίες μας, άλλωστε ποιος είναι αναμάρτητος σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει το Αγαθό αλλά μόνον η κακία; 

Εννοείται ότι δημιούργησαν την ιστορία ενός θεού που απευθύνεται αποκλειστικά στους ανόητους, διότι ο κάθε ορθά σκεπτόμενος άνθρωπος θα απέρριπτε αυτό το τεράστιο ψέμα. Εξού και η ανθρωπότητα σήμερα έχασε την πίστη της στο Θεό, και δεν πιστεύει πουθενά, πέφτοντας με τα μούτρα στην Ύλη, κάτι που από την αρχή επιδίωκε ο άρχοντας αυτού του κόσμου, και το κατάφερε αλλοιώνοντας ταυτόχρονα όσα λιγοστά αρχαία κείμενα έχει αφήσει και τα υπόλοιπα εξαφανίσει ώστε να υπάρχει πλήρης συσκότιση.

Να μην σε ανησυχεί για τις ανθρώπινες Ελλάνιες ψυχές, με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο θα ξυπνήσουν όλοι, άλλοι με την γνώση άλλοι απότομα!

Eίναι δυνατόν ο Θεός να αφήσει τους θεούς μέσα στο σκοτάδι; Αυτή την στιγμή όσοι έχουν χάσει το θεικό Νου αφυπνίζονται όσο αντέχουν ώστε να κατανοήσουν τον τόσο μεγάλο Θεό μέσα τους.


morfeas sky
ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ

Γιατί, αντιθέτως, για όσους έζησαν ασεβή ζωή απαγορεύεται να επιστρέψουν στον ουρανό και τους επιφυλάσσεται μια επαναφορά στην ζωή μέσα σε άλλα σώματα, αηδιαστικά και ανάξια να διαθέτουν ψυχή.

Εφόσον είσαστε προγράμματα του matrix με κτιστές ψυχές ακολουθείτε τον κύκλο των ενσαρκώσεων των ζώων και η θέωση σας είναι το θνητό γήινο ανθρώπινο σώμα, ενώ για τις Ελλάνιες ψυχές το πιο άχρηστο σώμα που θα ενσαρκωθούν είναι το γήινο ανθρώπινο που τόσο πολύ λατρεύουν τα προγράμματα-ψυχές του matrix
                                                    


ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ

.Γιατί αγνοώ Τρισμέγιστε, από ποια μήτρα και από ποιο σπέρμα γεννήθηκε ο άνθρωπος. Και τι είναι αυτός που γεννιέται, πατέρα;

Γιατί δεν έχει συμμετοχή στην ουσία που βρίσκεται μέσα μου;

ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ

-Το παιδί που γεννιέται από θεό θα είναι άλλος θεός, το παν μέσα στο παν, συντεθειμένος από όλες τις δυνάμεις.

Διότι ο άνθρωπος είναι πλάσμα ζωντανό θεϊκό και δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα επίγεια ζωντανά πλάσματα, παρά μόνον μ'αυτούς που αποκαλούνται θεοί πάνω στον ουρανό.

Και μάλλον..αν πρέπει να τολμήσουμε να πούμε την αλήθεια..ο ιδεατός άνθρωπος βρίσκεται υπεράνω εκείνων ή έστω ισοδυναμεί μ'αυτούς. (τους θεούς). Διότι κανένας απ'τους ουράνιους θεούς δεν θα κατέβει στη Γη εγκαταλείποντας τα σύνορα του Ουρανού.


Αντίθετα, ο άνθρωπος και στον Ουρανό ανεβαίνει και τον μετρά και γνωρίζει ποια σημεία του βρίσκονται ψηλά και ποια χαμηλά κι ακόμα μαθαίνει με ακρίβεια κι όλα τα υπόλοιπα. Και το σπουδαιότερο απ'όλα είναι πως ανεβαίνει ψηλά χωρίς να εγκαταλείπει τη Γη. (Νοητά). Τόσο μεγάλο είναι το μέγεθος της έκτασης του. Για το λόγο αυτό πρέπει να τολμήσουμε να πούμε πως ο επίγειος άνθρωπος είναι θεός θνητός κι ο ουράνιος θεός είναι άνθρωπος αθάνατος.

morfeas sky

Μετά εγώ φταίω που σας λέω ΖΩΑ;;

Τα ζώα δεν έχουν λογική είναι νόμος

Τι είναι η Λογική λοιπόν ; 

Αν πεις αυτά τα λόγια που γράφω ως μια ολοκληρωμένη πρόταση σε ένα ζώο, θέλω μετά εσύ να δεις αν έχει λογική το ζώο για να καταλάβει την έννοια του νοηματικού λόγου αυτής της πρότασης , διότι μόνον στους ανθρώπους δόθηκε η λογική για να συννενοούνται δημιουργώντας έννοιες και καταστάσεις , διότι όλα τα υπόλοιπα ζώα βγάζουν μόνον άλογες κραυγές και συννενοούνται με ήχους . Όχι με τον ορθό νοηματικό λόγο τον πνεύματος, ο οποίος πνευματικός λόγος δόθηκε μόνον στους ανθρώπους από τον Αιθέρα Νου.

Μόνον οι Ελλάνιες ανθρώπινες ψυχές φέρουν τον πνευματικό λόγο του Αιθέρα Νου. (Το Νοητό βάθος). 

Οι κτιστές ανθρώπινες ψυχές φέρουν μόνον το πνεύμα της γήινης φύσης. (επιφανειακή ρηχή λογική).

      morfeas sky  

Εσύ επιλέγεις όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σου; άρα και όλα τα δεινά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα τα επέλεξαν οι ίδιοι πριν γεννηθούν ;

 Πόσο μαζόχες είστε ;; αν πιστεύετε αυτές τις βλακείες ότι εσείς το επιλέξατε ;

Ναι λέει ο άλλος 

Τότε τι σας φταίει ο Θεός; και όλοι οι άλλοι ;

Από εκεί και πέρα, το ότι κάνουμε μερικοί από εμάς το μαύρο σκοτάδι να φαίνεται φωτεινό, δεν σημαίνει ότι βρισκόμαστε μέσα στο Φως, διότι θα πάθουμε εξάρτηση από το σκοτεινό φως μέσα στο οποίο βρισκόμαστε όλοι εδώ στην Γη.


Σαν να απευθύνομαι σε ντουβάρια! ρε τι ζω σ αυτόν τον πλανήτη φυλακή

Έ! Δάσκαλε, άσε τα παιδιά ήσυχα
Στο κάτω κάτω είναι απλά ένα ακόμα τούβλο στον τοίχο
Στο κάτω κάτω είσαι απλά ένα ακόμα τούβλο στον τοίχο


                                      

vegan λέει ο άλλος ότι εμείς οι άνθρωποι και τα ζώα είμαστε ένα, αλλά για ποιους ανθρώπους μου μιλάς; για τα ανθρώπινα ζώα φυσικά, διότι ο Έλλην είναι θεός ενώ εσείς ζώα που γίνατε άνθρωποι!!

Ε και τι ανησυχείς; ανθρωπάκο; που από ζώο έγινες άνθρωπος;
τώρα υπάρχει κρέας εργαστηρίου και θα θανατώσουν όλα τα ζώα για να μην μολύνουν την ατμόσφαιρα με κλανιές



Το σκότος προϋπήρχε μέσα στο Θεό ανενεργό. Εμείς οι Άνθρωποι ήρθαμε εδώ έξω από το Θεό, για να βιώσουμε και κατανοήσουμε το σκότος ενεργό, τον ζωντανό θάνατο, δεν ήρθαμε για να απολαμβάνουμε τις ηδονές της ύλης.

Επειδή όλα είναι νοητά, το σύμπαν είναι νοητό, άρα ο Αιθέρας είναι η ενέργεια που περιβάλλει τα πάντα, δηλαδή Νους και αδιαίρετος Λόγος.

Ο ΝΟΗΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΝΟΥ.

Ενώ το Πέμπτο στοιχείο που δόθηκε στους ανθρώπους (Έλληνες) πάνω στην Γη είναι οι ψυχές που φέρουν μέσα τους το Φως, διότι είναι Ουσιωδώς Ομοούσιες με το Φως.

Μετά την γνώση της δομής του κατώτερου κόσμου των πλανητών, αρχίζει η κοσμοθέαση του Νοητού Λόγου-κόσμου της Ελλάνιας ψυχής μας.
                                    

Hotel California (Πλανήτης Γη) 

Στίχοι «Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Καλιφόρνια 
(πλανήτης Γη) 

Ένα τόσο υπέροχο μέρος
Ένα τόσο υπέροχο πρόσωπο
Το ζουν στο ξενοδοχείο Καλιφόρνια (στον πλανήτη Γη)

Τι ωραία έκπληξη
Φέρε το άλλοθι σου»
(φέρε κι άλλες ψυχές) 

Καθρέφτες στο ταβάνι
(όλα ψεύτικα στον ουρανό που βλέπουμε) 

Η ροζ σαμπάνια στον πάγο Και είπε:

«Είμαστε όλοι απλώς κρατούμενοι εδώ της δικής μας συσκευής"   
(η φυλακή της ψυχής είναι το σώμα η συσκευή) 

Και στις αίθουσες του πλοιάρχου Μαζεύτηκαν για το γλέντι

Το μαχαιρώνουν με τα ατσάλινα μαχαίρια τους
(την ψυχή) 

Αλλά απλά δεν μπορούν να σκοτώσουν το θηρίο 
(θηρίο λένε την αθάνατη ψυχή) 

Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι, ήμουν Τρέχοντας για την πόρτα Έπρεπε να βρω το πέρασμα πίσω Στο μέρος που ήμουν πριν 

«Χαλάρωσε», είπε ο νυχτερινός (το σκοτεινό φως matrix)

«Είμαστε προγραμματισμένοι να λαμβάνουμε Μπορείτε να το ελέγξετε όποτε θέλετε Αλλά δεν μπορείς να φύγεις ποτέ!».
                                       

Δεν μπορεί να υπάρξει η ελευθερία σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι ΑΝΑΓΚΕΣ διότι ανάγκες έχουν μόνον τα σώματα τα οποία αποτελούν την φυλακή της ψυχής, λόγω της άγνοιας και λήθης που φέρει το σώμα στην ψυχή του αληθινού εαυτού της. 

Οταν μιλάω λοιπόν για έναν καλύτερο κόσμο πάνω στην Γη εννοώ με την λιγότερη κακία, διότι αυτό αποτελεί νόμο του Θεού. Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ θα επιφέρει την Τάξη στην Αταξία.
morfeas sky


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΟΥΡΑΝΩΝ - THE MATRIX 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας