Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΟΥΡΑΝΩΝ - THE MATRIX

  

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ

Το υλικό σύμπαν Δημιουργήθηκε από το Μάτριξ την τεχνητή νοημοσύνη όχι από το Θεό που δημιούργησε το Μάτριξ

Ο αισθητός θεός του υλικού σύμπαντος λοιπόν αεί γεωμετρεί.

morfeas sky

THE MATRIX

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΟΥΡΑΝΩΝ (THE MATRIX)

O ΟΓΔΟΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ;
.........

Ο ΟΓΔΟΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Ο ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΑΓΑΘΟΣ ΝΟΥΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΜΑTRIX) Ο ΟΓΔΟΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΔΡΑΝΗ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΟΝ (ΤΟ ΕΝΑ)

ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΤΟ ΑΔΡΑΝΗ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ) ΕΝΩΜΕΝΗ-Ο ΩΣ ΕΝΑ

ΤΟ ΕΝΑ

Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΡΑΝΗ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΚΛΕΙΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ

Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ

ΟΙ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ

ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ

Ερμητικά κείμενα ..να συμμετάσχεις σε ένα θεϊκό λόγο εμπνευσμένοι από το θεϊκό πνεύμα.

Αν τον αντιληφθείς τον θεικό λόγο με τον νου σου τότε ο νους σου θα γεμίσει με όλα τα αγαθά, το Ένα, μέσα στο οποίο ενυπάρχουν όλα τα υπόλοιπα, όπου τα πάντα ενυπάρχουν στο ένα, (αγαθό Νου), τα πάντα είναι ένα. (τα πάντα ξεκίνησαν από τον Όγδοο Ουρανό την εικόνα του Θεού).

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΟΓΔΟΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Γιατί είναι με τέτοιον τρόπο συνδεδεμένο το ένα με το άλλο, ώστε είναι αδύνατον να χωριστούν.

Αν ο αγαθός Νους o Όγδοος Ουρανός - ΜΑΤRIX που εμπεριέχει μέσα του το Αδρανή δοχείο της Ύλης αποκοπεί από το γίγνεσθαι μέσα στο υλικό σύμπαν-κόσμο , αν αποκοπεί από τον δεύτερο Νου δημιουργό το φωτισμένο πνεύμα τον αισθητό θεό που απαρνήθηκε τον ανώτερο εαυτό του τότε ο υλικός αισθητός κόσμος θα πάψει να υπάρχει.

Αλλά πως είναι δυνατόν να αποκοπεί ο Άγιος Λόγος αφού ο εκπεσών πνευματικός λόγος, ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο αισθητός θεός, το φωτισμένο πνεύμα, είναι κομμάτι του εαυτού του; η ψυχή του δεύτερου Νου δημιουργού;

-Ασκληπιέ, μη ξεπέφτεις τόσο γρήγορα από το πραγματικό νόημα του λόγου.

Αυτό δεν είπα; ότι δηλαδή τα πάντα είναι ένα και το ένα περιέχει τα πάντα, καθώς όλα ενυπήρχαν μέσα στο δημιουργό, πριν ακόμα δημιουργήσει τα πάντα.


ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ; ΥΜΝΩΔΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ

Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.


ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ

Ο θεός, ο θεός σ'έστειλε σε μας, Ασκληπιέ, για να συμμετάσχεις σε ένα θεϊκό λόγο και ειδικά σ'έναν σαν κι αυτόν, ο οποίος με την θρησκευτική ευσέβεια που αποπνέει δικαιολογημένα θεωρείται ιερότερος απ'όλους τους λόγους που έχουμε γράψει εμείς και απ'αυτούς που γράψαμε εμπνευσμένοι από το θεϊκό πνεύμα.

Αν τον αντιληφθείς με τον νου σου τότε ο νους σου θα γεμίσει με όλα τα αγαθά, αν φυσικά τα αγαθά είναι περισσότερα από ένα κι όχι ένα, μέσα στο οποίο ενυπάρχουν όλα τα υπόλοιπα. Γιατί το ένα και το σύνολο συγγενεύουν μεταξύ τους καθώς και η διαπίστωση ότι, τα πάντα ενυπάρχουν στο ένα, (αγαθό), συγγενεύει με την διαπίστωση ότι, τα πάντα είναι ένα. (τα πάντα ξεκίνησαν από τον Αγαθό Νου).

Γιατί είναι με τέτοιον τρόπο συνδεδεμένο το ένα με το άλλο, ώστε είναι αδύνατον να χωριστούν. (Αν ο αγαθός Νους αποκοπεί από τον υλικό κόσμο τότε ο υλικός αισθητός κόσμος θα πάψει να υπάρχει).

Αλλά από τον παρακάτω λόγο, αν δώσεις μεγάλη προσοχή, θα το γνωρίσεις.

Ασκληπιέ όλες οι ανθρώπινες ψυχές είναι αθάνατες, όμως καθεμιά με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετική χρονική στιγμή.

-Όλες οι ψυχές, Τρισμέγιστε, δεν έχουν την ίδια ποιότητα;

-Ασκληπιέ, μη ξεπέφτεις τόσο γρήγορα από το πραγματικό νόημα του λόγου.

Αυτό δεν είπα; ότι δηλαδή τα πάντα είναι ένα και το ένα περιέχει τα πάντα, (χωρίς τις μονάδες ψυχές το πέμπτο στοιχείο δεν μπορούν να γεννηθούν τα όντα) καθώς όλα ενυπήρχαν μέσα στο δημιουργό, (παγκόσμια ψυχή - πέμπτο στοιχείο), πριν ακόμα δημιουργήσει τα πάντα. 

Φρόντισε, λοιπόν, να θυμάσαι κατά τη διάρκεια όλης αυτής της συζήτησης ότι αυτός, το ένα, είναι τα πάντα και είναι ο ίδιος ο δημιουργός των πάντων.

Τα πάντα έχουν έρθει στη γη, στο νερό και στον αέρα από τον ουρανό. Μόνο η φωτιά είναι ζωοποιός καθώς κατευθύνεται προς τα πάνω. Ό,τι, λοιπόν, πέφτει προς τα κάτω την υπηρετεί.
Οτιδήποτε, όμως, έρχεται από ψηλά δημιουργεί τη ζωή και οτιδήποτε διοχετεύεται από ψηλά, προσφέρει τροφή.
Μόνο η γη, που έχει εγκατασταθεί στον εαυτό της, δέχεται τα πάντα και φροντίζει όλα τα γένη.

Όπως θα θυμάστε, λοιπόν, όλα αυτά αποτελούν το σύμπαν, το οποίο περιέχει τα πάντα, ή είναι τα πάντα.

Η ψυχή, και η ύλη, τις οποίες έχει παραλάβει η φύση, ενεργούν με ένα τόσο ποικιλόμορφο τρόπο ώστε παίρνουν την μορφή κάθε είδους, ώστε οι ατελείωτες απομονωμένες μορφές των ποιοτήτων αυτών να μπορούν να διαχωρίζονται μεταξύ τους , αλλά και να αποτελούν μια ενότητα, ώστε να είναι ορατό ότι όλα αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο και ότι όλα προέρχονται από τον ίδιο δημιουργό.

Τώρα αφιέρωσε μου όλη την προσοχή για την οποία είναι ικανός ο νους σου και το πνεύμα σου.

Γιατί ο ιερός λόγος για το θείο που γίνεται κατανοητός μέσω του νου, μοιάζει πολύ με ορμητικό χείμαρρο που ρέει από ψηλά προς τα κάτω, παρασύροντας στο πέρασμα του τα πάντα.
Και έχει ως αποτέλεσμα να παρασύρει με τη ταχεία ροή του όχι μόνο την προσοχή μας γι'αυτά που ακούμε, αλλά και γι'αυτά τα ίδια που πραγματευόμαστε.

Ο ουρανός, λοιπόν, ο αισθητός θεός, είναι αυτός, που κυβερνάει όλα τα σώματα, των οποίων η αύξηση και η διάλυση έχουν ανατεθεί στον ήλιο και την σελήνη. 


σχόλιο: εδώ μας γίνεται ξεκάθαρο ποιος είναι ο συμβολισμός του ήλιου (Απλανών), και της σελήνης (πλανητών), είναι το πνεύμα του πυρός το οποίο συνεργάζεται με το πνεύμα της φύσης των πλανητών.

Η Ανθρώπινη ψυχή όμως δεν συνεργάζεται με τον δημιουργό αυτού του κόσμου! ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως!~

Αυτός που κυβερνάει, όμως, τον ουρανό, την ψυχή και όλα όσα βρίσκονται μέσα στον κόσμο είναι ο ίδιος ο θεός, ο οποίος είναι και ο δημιουργός τους.

Όλα τα προαναφερθέντα, όλων των οποίων κυβερνήτης είναι ο θεός, επηρεάζουν από ψηλά την φύση όλων των πραγμάτων μέσω του κόσμου και της ψυχής κάθε είδους και κάθε γένους.

Ούτως ή άλλως, η ύλη έχει δημιουργηθεί από τον θεό για να υποδεχτεί την μορφή όλων των ειδών, και η φύση διαμορφώνοντας τον κόσμο μέσω των διαφορετικών ειδών και γενών και μέσω των τεσσάρων στοιχείων απλώνει τα πάντα μέχρι τον ουρανό, ώστε να είναι ικανοποιημένος ο θεός.



Όλα εξαρτώνται από ψηλά και είναι χωρισμένα σε είδη ως εξής.

Τα είδη όλων των πραγμάτων συνδέονται με το γένος τους, με σκοπό το γένος να αποτελεί το γενικότερο και σταθερό σύνολο και το είδος υποσύνολο και μέρος του γένους.

Το γένος, λοιπόν, των θεών είναι αυτό που δημιουργεί τα είδη των θεών, το γένος των δαιμόνων, των ανθρώπων, των πτηνών και όλων των πλασμάτων που περιέχει ο κόσμος είναι αυτό που δημιουργεί με παρόμοιο τρόπο τα είδη. 


Όλα τα γένη και τα είδη εκτός των ανθρώπων ανήκουν αποκλειστικά στον κτιστό κόσμο.

Υπάρχει και άλλο γένος ζωντανών οργανισμών που βέβαια δεν έχουν ψυχή αλλά διαθέτουν αισθήσεις, το οποίο ευδοκιμεί σε καλές συνθήκες και παρακμάζει και καταστρέφεται σε κακές.
Εννοώ το γένος όλων των οργανισμών που ζουν χάρη στους κορμούς τους, και στις ρίζες τους που βρίσκονται μέσα στη γη και τα οποία βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλη την έκταση της γης.

Και ο θεός γεμίζει και τον ίδιο τον ουρανό.

Και τα προαναφερθέντα γένη και όλων των πλασμάτων,
εκτείνονται μέχρι τα είδη εκείνα, τα οποία περιέχουν μόνο αθάνατα άτομα.

Γιατί το είδος αποτελεί μέρος του γένους και πρέπει να ακολουθεί το γένος του ως προς την ποιότητα.

Αυτό έχει ως συνέπεια όλα τα είδη να μην είναι αθάνατα, ακόμη και αν όλα τα γένη είναι αθάνατα, καθώς και το γένος αλλά και τα θεϊκά είδη είναι αθάνατα.

Τα είδη όμως όλων των άλλων πραγμάτων, αν και δεν κατέχουν την αιωνιότητα, την οποία κατέχει μόνο το γένος τους, διατηρούνται από την ωφέλιμη αναπαραγωγή, γι'αυτό και υπάρχουν θνητά είδη, όχι όμως θνητά γένη.

Όπως ακριβώς ο άνθρωπος είναι θνητός, η ιδέα όμως του ανθρώπου είναι αθάνατη.


morfeas sky



Προσέξτε εκεί που λείπει η κορυφή της πυραμίδας, ή είναι διαχωρισμένη, σε όσους και όσες λατρεύουν την πυραμίδα χωρίς την κορυφή, ή με διαχωρισμένη την κορυφή της Αρμονίας, διότι εκεί βρίσκεται το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα του πυρός και πνεύματος, το οποίο έλυσε τον σύνδεσμο του πνεύματος της Αρμονίας στις ανθρώπινες ψυχές φέροντας την Λήθη και την Άγνοια στα ανθρώπινα σώματα των έξι φύσεων των πλανητών, εγκλωβίζοντας τις ανθρώπινες ψυχές στα διαχωρισμένα σώματα ώστε να συμμετέχουν στην Αταξία μέσω της ενέργειας τους να ενσαρκωθούν και να δημιουργούν με την κακία.

Ετσι μας παρουσιάζεται ο Εωσφόρος το Εκπεσών Φωτισμένο πνεύμα του πυρός και πνεύματος!.. ισότητα αδελφότητα ελευθερία δήθεν για το καλό μας κορόιδα που δεν βλέπετε τι κόσμο έχει δημιουργήσει ένα σφαγείο αφαίμαξης των ψυχών, τα ανθρώπινα ζώα, γιατί έτσι μας βλέπει ως γκόϊμ.



morfeas sky

   

Έτσι ακριβώς ! Όλοι ψάχνουν την αρχή του γίγνεσθαι, να λοιπόν τόσο παραστατικά ! Ψάχνουν ποιος δημιούργησε τον Θεό που ξέρουν μέσα τους, ορίστε λοιπόν αυτός είναι ! Μπορούν όμως να δουν τον αληθινό Θεό ή τουλάχιστον να τον νιώσουν ;

Μπράβο Μορφέα μου αληθής ο λόγος και ο νους σου μονοπάτι στα θεϊκά !

Όταν λέω συνέχεια ότι ακροβατώ σε τεντωμένο σχοινί, ανάμεσα στην Σκύλα και την Χάρυβδη, έναν διπολικό αισθητό κόσμο, με διαιρεμένη την αρσενική και θηλυκή ενέργεια, και αποκομμένη από τον πνευματικό λόγο της Αρμονίας, να μην πάω σε ανώτερα όπως τον Άγιο Λόγο, πες μου εμένα τι ζητάω σ'αυτόν τον άλογο κόσμο όπου κανείς δεν ασχολείται με τα θεϊκά; (εσύ ξέρεις).

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας