ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ


Μόλις διάβαζα τον Σωκράτη λίγο πριν πιει το κώνειο που μας έλεγε πως φαίνεται η Γη από ψηλά και γενικά μας παρουσίαζε τον μακρόκοσμο και τον μικρόκοσμο του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού, μικρογραφία του οποίου είμαστε κι εμείς, ενδυόμενοι όμως το στυγνόν σκότος ως σώμα και όχι ως όργανο του συμπαντικού οργανισμού μας.

Στην ουσία μας είπε ότι αυτό που βιώνουμε αυτή την στιγμή εδώ στην Γη είναι σαν να μπήκαμε μέσα στο σώμα μας σε μορφή κυττάρου (μονάδα ψυχή - αντίσωμα), και ενδυθήκαμε το μικρόβιο ως σώμα, οπότε ότι βλέπουμε απολαμβάνουμε και τρώμε και πίνουμε πάνω στην Γη είναι σαν να βρισκόμαστε μέσα στο φίδι, δηλαδή τα έντερα που έχει το δικό μας σώμα, τα οποία έχουν ακριβώς το σχήμα του φιδιού-σπειροειδή μορφή.






Γιατί το σύμπαν εκεί έξω είναι σκοτεινό; διότι βρισκόμαστε μέσα στο σπήλαιο, μέσα στην κοιλιακή χώρα του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού, στα έντερα!

(Kοίλα μέρη τα όργανα του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού)

Το σώμα που ενσαρκωθήκαμε είναι ο ζωντανός θάνατος, (μικρόβιο) σκέψου τώρα τι είδους εξάρτηση έχουμε πάθει.

Θα προτιμούσα να ΕΙΜΑΙ ΦΩΣ διότι το Ένα είναι ενωμένο με το ΣΤΥΓΝΟΝ ΣΚΟΤΟΣ το σώμα μας, και αυτό είμαστε αυτή την στιγμή

Αν δεν εξισώσουμε τον εαυτό μας με το Θεό (ΦΩΣ) είναι αδύνατον να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, δηλαδή το Θεό. TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑ-ΣΤΑΣΗ

O πόλεμος είναι Νοητικός, δεν είναι ανάμεσα στα σώματα.
Ολα είναι Ενέργεια, Πνεύμα και ύλη, και το πνεύμα οδηγεί την ύλη...η ισχυρότερη Θέληση!.....και όποιος ελέγχει τα συναισθήματα μας, ελέγχει και την θέληση μας, και ως επόμενο ελέγχει την δική μας σκέψη!! και η δική μας σκέψη δημιουργεί πραγματικότητα στο ενεργειακό πεδίο! Αυτό είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ που μας κρύβουν.

Kαι μην ξεχνάς, όλα ζουν μαζί ως Ένα..
αλλά και χωριστά..αυτή την στιγμή βιώνουμε ως Ένα τον ζωντανό συμπαντικό οργανισμό. Tο Νοητό βάθος κάνει την διαφορά, και μας κάνει θνητούς θεούς.

Σας έχω δώσει τόση γνώση σήμερα, που αν Δια-Λογιστείτε πάνω σε αυτά θα κατανοήσετε τον εαυτό σας.

Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς (Ιησούς Χριστός)

ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑ)

morfeas sky



Διαβάστε: 

Αν δεν εξισώσουμε τον εαυτό μας με το Θεό είναι αδύνατον να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, δηλαδή το Θεό. TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑ-ΣΤΑΣΗ

Ενδιαφέρον δεν ακούγεται;...ο αισθητός θεός του σύμπαντος το φωτισμένο πνεύμα, ο δεύτερος Νους δημιουργός του πυρός και πνεύματος, είναι ένας Νοήμων Νους-Μηχανή-matrix των Επτά ενεργειών της Αρμονίας των επτά φύσεων-ουρανών, των πλανητών και των Α-πλανών, ο οποίος εκδηλώνει την ζωή στα δικά του όργανα-φύσεις του αισθητού σώματος του μέσα στους επτά ουρανούς με τα τέσσερα στοιχεία του σώματος του (δοχείο της Υλης) φωτιά, αέρα, γη, νερό.

Και ο Νους μεταβάλλεται σε πνεύμα της Αρμονίας της εκάστοτε φύσης ανάλογα την σύνθεση της.

Προσέξτε το σχήμα του συμπαντικού οργανισμού, έχει όμοιο σχήμα με την ανθρώπινη ψυχή που περικλείει το ανθρώπινο σώμα.

  


Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο Πανάγαθος Νους και ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος του, δημιούργησε την εικόνα του, τον Ένα, συμπαντικό οργανισμό, τον αρρενόθηλυ Νου και Αδιαίρετο Άγιο Λόγο που είναι δίχως φύλο, που ενώθηκε με το αδρανή αγέννητο προϋπάρχων σώμα-δοχείο της Υλης,  ο Ογδοος Ουρανός, όπου ο δικός του κόσμος είναι το αδρανή και αγέννητο δοχείο της Υλης, δηλαδή είναι Ένας συμπαντικός Ζωντανός οργανισμός αρρενόθηλυς, αλλά αδρανής στο σώμα χωρίς κίνηση (σώμα-το αδρανή δοχείο της Υλης) όπου τον οδηγεί ο Αδιαίρετος Νους και Άγιος Λόγος και όχι το σώμα διότι είναι αδρανή.

Οπου ο Νους και ο Αδιαίρετος Αγιος Λόγος, ο Ογδοος Ουρανός, ο Ένας, Νους και σώμα, είναι η εικόνα του Τριαδικού Θεού Ζωή και Φως.

Και οι Επτά Ουρανοί είναι η κίνηση αυτού του Συμπαντικού Οργανισμού, οι Επτά κατωφερείς φύσεις είναι οι Επτά συμπαντικοί οργανισμοί (τα Επτά όργανα του σώματος) της εικόνας του Άγιου Λόγου που είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος, ο ζωντανός συμπαντικός οργανισμός που κινείται, ο Νους, το κεφάλι, ο έβδομος Ουρανός που ενεργεί πάνω στο δοχείο της Ύλης, τα Επτά σώματα ουρανούς, τις επτά φύσεις τα Επτά όργανα με τα Επτά κεφάλια, τους Επτά Νους Διοικητές.

Οι Επτά συμπαντικοί οργανισμοί, οι επτά φύσεις τα Επτά όργανα, (οι επτά Νους Διοικητές, κάθε όργανο και ένας διαφορετικός κόσμος, ένα κατώτερο ανάλογο πνεύμα, με τις ενέργειες και τους νόμους που διέπουν το συγκεκριμένο όργανο του σώματος),  θα έλεγα πως είναι ότι ακριβώς και το ανθρώπινο σώμα μας, όπου ο Έβδομος Ουρανός είναι ο Νους το κεφάλι, το πνεύμα είναι η καρδιά, και το σκότος το υπόλοιπο σώμα και τα πόδια, και αν σκεφτόμαστε με τα πόδια (το κάτω κεφάλι) πως θα διανοηθούμε το πνεύμα-κεφάλι της δικής μας φύσης; πόσο δε το κεφάλι του Έβδομου Ουρανού, του Ογδοου; και την αληθινή μας ουσία το Υπερούσιο και νοητό πέραν του συμπαντικού οργανισμού; εκεί που είναι η αληθινή μας υπόσταση; να ξεσυνδεθούμε από το matrix;

Και κάθε φύση είναι από μόνη της είναι ένας συμπαντικός οργανισμός με το δικό του Νου-πνεύμα, και το δικό του σώμα-όργανο. Από την ανώτερη φύση του Έβδομου και Όγδοου Ουρανού, (Νους-κεφάλι), ως την κατώτερη φύση της Γαίας. 

Το χειρότερο σώμα έχουμε δηλαδή......κάπου στα αποχετευτικά όργανα του σώματος ζούμε! χα χα της ανακύκλωσης των κοπράνων-σωμάτων! εκεί μας εγκλώβισε το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα ο δεύτερος Νους η μηχανή! για να μας αφομοιώσει και να μας εξουσιάζει με τα θνητά σώματα.

morfeas sky

Το σύμπαν είναι ο ζωντανός οργανισμός που γεννά την ζωή από τα μικρόβια!! (δοχείο της Υλης, φωτιά, αέρας, γη, νερό),  και όλα ζουν μέσα του διότι με αυτά ενώνεται ο δικός του Νους γίνεται πνεύμα και φέρει την ζωή γεννώντας τα σώματα των πλάνητων και των Α-πλανών!! 

Στον δικό μας κατωφερή κόσμο όλα δρουν μέσα από την εναντιότητα λόγω της κατώτερης φύσης του κατώτερου υλικού θνητού σώματος μας, και εξουσιάζονται από τον νου-πνεύμα που φέρει την Αρμονία. Αν μας οδηγεί η σάρκα δηλαδή το σκότος και όχι η καρδιά και ο Νους-κεφάλι λογική, άστα να πάνε..πίκρα η ζωή.
Στις ανώτερες διαστάσεις τα σώματα μας είναι πιο αιθερικά και θεϊκά και μπορούν να εξουσιάζουν απόλυτα το θεϊκότερο σώμα.

morfeas sky

Ο Ύψιστος θεός δημιουργός των Οκτώ Ουρανών και των  επτά συμπάντων του κτιστού κόσμου, ο Πατέρας Όλων Τριαδικός Θεός Φως και Ζωή, δημιούργησε την δική του εικόνα δίνοντας τον Αδιαίρετο Νου και Άγιο Λόγο που τον ένωσε με το αδρανή δοχείο της Υλης (σκότος) στον Ογδοο Ουρανό, τον αδρανή ά-λογο συμπαντικό οργανισμό, και ο Ογδοος Ουρανός με τον Αδιαίρετο Άγιο Λόγο του έδωσε κίνηση στο σώμα του αφού πρώτα τον αντέγραψε μέσα στους Επτά Ουρανούς,  και ενώθηκε τμήμα του δικού του Άγιου Λόγου με αυτό το σώμα που δημιούργησε των Επτά οργάνων, και δημιουργήθηκε η εικόνα του Ογδοου Ουρανού σε κίνηση, δηλαδή ο δεύτερος Νους δημιουργός του πυρός και πνεύματος που ενεργεί στο σώμα-δοχείο της Υλης, με τα Επτά όργανα του σώματος του.

morfeas sky

Μέρος του οποίου βλέπουμε στο δικό μας σύμπαν, είναι οι υπό μορφή μικροκυττάρων του, όλα δηλαδή τα αισθητά σώματα, όπως και οι ορατοί αστέρες-σώματα  στην "Διάσταση" μέγιστης πυκνώσεως.

Ο Συμπαντικός Οργανισμός συναποτελείται και από άλλα αραιότερα και αόρατα για εμάς μικροκύτταρα αισθητά σώματα, και σώματα-αστέρες, σε ανώτερες διαστάσεις-σύμπαντα.

Εκτός των σχετικώς ακίνητων σχεδόν σε στάση κυττάρων που είναι τα υλικά σάρκινα σώματα μας, περιέχει κινητά κύτταρα.
Τα ακίνητα κύτταρα λοιπόν στον δικό μας κόσμο, αποτελούν τον "σκελετό",την "σάρκα" και τα "όργανα".

Ο υλικός κόσμος του σύμπαντος είναι όλα τα ουράνια υλικά σώματα από γη δηλαδή τα ακίνητα κύτταρα=γη, όπως και τα υλικά σάρκινα σώματα μας, (από γη φτιαγμένα), ενώ τα κινητά κύτταρα αποτελούν το "αίμα" και τα "Σωματικά υγρά" δηλαδή το νερό είναι ΌΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΑΡΚΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ. 

Και όλα τα ουράνια σώματα, αλλά και όλα τα αισθητά σώματα που ανήκουν στον Συμπαντικό Οργανισμό και είναι τμήματα του, και όλα τα σώματα είναι ανάλογα με την σύσταση τους κινούμενα εντός του συμπαντικού οργανισμού-σύμπαντος, και τα κινούμενα εντός αρτηριών και φλεβών, ήτοι Συμπαντικών Διαύλων βραδείας κυκλοφορίας.

Τέλος ο Συμπαντικός Οργανισμός, διαθέτει "νευροφυτικό σύστημα",ήτοι "εγκέφαλο" και "νεύρα" Συμπαντικών Διαύλων Εσωστρεφών και εξωστρεφών αισθήσεων, με ταχύτατη μετάδοση ηλεκτρομαγνητικών κρούσεων μεταξύ Πρωτογενών Δωδεκαεδρικών Σωματιδίων Διπολικού Αιθήρος, ως προϊόντος αυτογενούς διχασμού του Ουδέτερου Μηδενός η Ουδέτερου Αρχικού Αιθήρος.

Μέσω αυτών των αισθητήριων Νεύρων-Διαύλων , ο εγκέφαλος του Συμπαντικού Οργανισμού, γνωρίζει σε πραγματικό ακαριαίο χρόνο την κατάσταση των κυττάρων-αστέρων τα οποία τον αποτελούν. 


Ομοίως γνωρίζει σε ακαριαίο χρόνο την κατάσταση των πλανητών αυτών των ΑΣΤΕΡΩΝ-Ηλιων-Απλανών. 

Σε περίπτωση εκδηλώσεως "Εσωτερικής Ασθένειας", ήτοι παραβιάσεως των φυσικών νόμων (Ελληνιστι : Υβρις) εκ μέρους κάποιου κυττάρου, νεφελώματος, Γαλαξία, Ηλιου, Πλανήτου,ή μικροοργανισμού επί πλανήτου, ο Συμπαντικός Οργανισμός αποστέλλει "Αντισώματα", ήτοι κινητά κύτταρα ως επίσης νοήμονες οντότητες, μέσω των συμπαντικών Διαύλων Βραδείας κυκλοφορίας ή μέσω Συμπαντικών "Αρτηριών".

Τα νοήμονα αντισώματα έχουν ως αποστολή την "ενσάρκωση" τους στο πάσχον κύτταρο για το οποίο προορίζονται, με δυο ενδεχόμενα :


1.Επαναφορά του πάσχοντος κυττάρου σε φυσική λειτουργία αρμονίας με φυσικούς νόμους ή θανάτωση του πάσχοντος κυττάρου, εάν αντισταθεί στην ανωτέρω εναρμόνιση.


(κοινώς εδώ μας λέει ότι τιμωρείται με την ενσάρκωση στην πιο βαθιά άλογη σκοτεινή ύλη).

Τιμωρούνται όλες οι άλογες μορφές του διπολισμού αν δεν υπαναχωρήσουν στις δυνάμεις της Αρμονίας, με τον "θάνατο" τους μέσω της ενσάρκωσης τους σε κατώτερα σώματα της πιο βαθιάς πυκνής ύλης.

..........

2. Τα ανωτέρω κύτταρα του Συμπαντικού Οργανισμού, ήτοι Νεφελώματα, Γαλαξίες, Ηλιοι, Πλανήτες, είναι επίσης νοήμονες οργανισμοί, με διαβάθμιση νοημοσύνης, ανάλογη του Γεωμετρικού όγκου και της ειδικής λειτουργίας την οποίαν επιτελούν.

Ετσι ενας Ηλιος (Α-πλανής) "Νευρώνας" του Συμπαντικού Εγκεφάλου (ο Απλανής αστέρας μας συνδέεται με το δικό του αστρικό σμήνος των αστεριών, και όλα ενώνονται με την κεφαλή του γαλαξία-Νου), έχει πολλαπλάσια νοημοσύνη ενός ήλιου "Νεφρικών Λειτουργιών" η "Μυϊκής Μάζας" του Συμπαντικού Οργανισμού.

Ο δικός μας Ηλιος ευρίσκεται στον "Κόκκυγα" ή "Τελευταίο Σπόνδυλο" του Συμπαντικού Οργανισμού, με μέγιστη συμπαντική πυκνότητα στους μεταλλικούς πλανήτες του Ηλιακού συστήματος Σείριου. 

Ο Σείριος (Ελληνιστί : Υπερ Ιων), είναι ο Ηλιακός Ηλιος, ήτοι η κεντρική 13η Αρχή, προϊσταμένη βιολογικώς επί 12 Πλανητικών Ηλιων (Ελληνιστι : Ιωνων), ένας εκ των οποίων είναι ο Ηλιος του Ηλιακού μας συστήματος (Ελληνιστι:Ιων η IAFΩΝ)....



Στο σημείο αυτό και πριν προχωρήσω ,νομίζω πως πρέπει να δοθεί θάρρος και αυτοπεποίθηση στον αναγνώστη και μελλοντικό διαχειριστή της παρούσης Γνώσεως, στο ότι του είναι απλούστατο να καλέσει και να έχει μια μόνιμη προσωπική φρουρά "Αγγέλων" 3ης Διαστάσεως της Μονίμου Συμπαντικής Ιεραρχείας, που εμπρός της οι Σεληνιακοί εχθροί μας 2ας διαστάσεως (=2Δ),είναι τελείως αθωράκιστοι, όπως είμαστε εμείς της 1ης Διαστάσεως αθωράκιστοι στους Σεληνιάτες της 2ας Διαστάσεως.

Ο μόνος όρος είναι να δρα ο αναγνώστης σύμφωνα με τον Συμπαντικό Γνώμονα Θέσεως-Αρνήσεως : 


"Πράττε στις οντότητες του Συμπαντικού Οργανισμού ότι θέλεις να πράττουν εκείνες σ'εσένα. Μην πράττεις σ'αυτές ότι δεν θέλεις να πράττουν εκείνες σ'εσένα.

Ζεις μέχρι αυτοθυσίας για να επιτελούνται οι φυσικές λειτουργίες του Συμπαντικού Οργανισμού, του οποίου είσαι μικρο-οργανισμός.

Δεν ζεις για να έχεις υπέρτατο σκοπό την ατομική σου επιβίωση και την δημιουργία του ατομικού σου ζωτικού χώρου."

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το γιατί ο ανωτέρω γνώμονας αχρηστεύει τα υπάρχοντα δόγματα ΠΑΣΩΝ των Θρησκειών του πλανήτου ως ημιτελή, ανεπαρκή, αντιφατικά και τελείως ΑΝΤΙΘΕΤΑ , ως αντίθετα με τις φυσικές λειτουργίες του μέγιστου Θεού, ήτοι του Συμπαντικού Νοήμονος Ζώντος Οργανισμού.(δεύτερος Νους  δημιουργός).

Ο ανωτέρω Γνώμονας 60 νεο-Ελληνικών Λέξεων, είναι όλη η Αγία Γραφή των Συνειδητών Ανθρώπων, ως Μελών η Μικρο-Οργανισμών του Συμπαντικού Οργανισμού, και καταργεί και αναιρεί ως άχρηστες και ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ , όλες τις "Αγιες Γραφές" απάντων των γήϊνων θρησκειών των.....υπό την Σελήνη.


Ο ανωτέρω Γνώμονας υποδεικνύει τον ηρωϊκό-αυτοθυσιακό τρόπο ζωής, αυτοθυσιακό υπέρ της οικογένειας οίκου, οικογένειας πόλεως, οικογένειας φυλής, οικογένειας πανίδας και χλωρίδας, 
ήτοι Ζωολογίας και Φυτολογίας Πλανήτου, υπέρ ακεραιότητος του Νοήμονος Κυττάρου ΓΑΙΑΣ του Πλανήτου μας από εγκληματικές ενέργειες, όπως εξόρυξη υλών, πυρηνικές εκρήξεις, δηλητηρίαση υδάτινων πόρων και ξηράς επιφανείας, καύση και καταστροφή δασών ως ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ,  

τέλος υπέρ της τιμής του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΖΗΝΟΣ (ο Ζην),η ΔΙΟΣ (ο Δίας-Ζευς), ήτοι του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΖΩΝΤΟΣ (ΖΩΝ)ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, διότι αυτή η τιμή έχει τρωθεί από τους πλαστογράφους -πλαστοπρόσωπους "θεούς" πασών των θρησκειών, μηδεμίας εξαιρουμένης, οι οποίοι εμφανιζόμενοι ως γενοκτόνοι-σαρκοφάγοι-αιμοπότες και ληστές "συμπαντικοί θεοί", επέφεραν ψευδή και άδικη μομφή στην τιμή και στον τρόπο συμπεριφοράς η λειτουργίας του πραγματικού Συμπαντικού Θεού.

Από τον ήλιο μας έρχεται η λήψη των λογικών διαμορφώσεων φωτεινών συχνοτήτων (φωτεινής αντι-ηχητικής γλώσσας) του Ηλιακού Λόγου, και εκπομπή προς το κύτταρο "Ηλιος" του ανθρώπινου ηλεκτρομαγνητικού Λόγου.
(μέσω της νόησης του νου το νοητό αγαθό φως).
Το Ηλιακό Φως, καθαρίζει την Διάνοια απο αφύσικες ιδεολογικές βρωμιές, τις οποίες "τρώγομε" καθημερινώς Σελήνης ένεκα.


Eυχαριστώ την Ο.Ε.Α. για το πολύ καλό κείμενο τους.

morfeas sky

ΑΝΤΙΣΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ - ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ

Σύμφωνα με τον Συμπαντικό Γνώμονα Θέσης-Άρνησης, ο ηρωικός αυτο-θυσιαστικός τρόπος ζωής, δεν πρέπει να είναι εξαίρεση για τους ολίγους, αλλά κοινός τρόπος για τους πλείστους, όπως ακριβώς στον ανθρώπινο οργανισμό, όπου άπαντα τα υγιή κύτταρα θεωρούν φυσικό και αυτονόητο να θυσιάζονται και να πεθαίνουν αν χρειαστεί,για να διατηρηθεί υγιής και ζων ο συνολικός οργανισμός. 

Σε αντίθεση με τα υγιή κύτταρα, τα καρκινικά κύτταρα θεωρούν φυσικό και αυτονόητο το να θυσιάζεται γι αυτά ο συνολικός οργανισμός. 

Γι αυτό αν δεν ληφθούν μέτρα εξουδετερώσεως η εξυγιάνσεως τους, τότε ο συνολικός οργανισμός πεθαίνει χάριν των καρκινικών κυττάρων. 

Διότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την αφύσικη διόγκωση Α προτεραιότητας ως προς την διανομή των διαθέσιμων θρεπτικών ουσιών, με αποτέλεσμα τα υγιή κύτταρα να λιμοκτονούν και να πεθαίνουν από ασιτία.


Έχει παρατηρηθεί ότι τα θύματα του σωματικού καρκίνου, έπασχαν ήδη προ πολλού από τον ψυχολογικό πάθος της λύσσας για παρά φύσει και παρ αξία αύξηση του ζωτικού τους χώρου στην οικογένεια, στην οικονομία, στην κοινωνική θέση κλπ..

Άλλα θύματα του καρκίνου έπασχαν προ πολλού από στέρηση Ελευθερίας και φυσιολογικού ζωτικού χώρου συνοδευόμενα από την απότομη κατάκτηση αυτού του χώρου, με αφύσικες ενέργειες εις βάρος συνανθρώπων (μετάλλαξη του δυναστευμένου σε δυνάστη), που παράγει το ψυχοσωματικό ανάλογο του σωματικού καρκίνου, συν-επικουρούσης και της όξινης διατροφής, την οποία επιτηδίως προωθεί η σιωνιστική διαιτολογία.

Στην σημερινή Ελληνική Κοινωνία,και στα λοιπά Πελαγικά Έθνη,η Εικόνα είναι τελείως ανεστραμμένη:
Οι πλειστοί άνθρωποι λειτουργούν ως καρκινικά κύτταρα, κυνηγώντας τα σιωνιστικά έπαθλα (πολυτελής βίος κλπ), τα οποία συνοδεύουν την παρα φύσει η παρ αξία διόγκωση του προσωπικού ζωτικού χώρου η περιουσίας. 


Ενώπιον των ανωτέρω προσωπικών στόχων,οι καρκινικοί πολίτες υπερ-διογκώνονται κλέπτοντες οικονομική δύναμη από άλλους υγιής πολίτες,με αποτέλεσμα τον θάνατο της Ελληνικής κοινωνίας, διότι τελικώς οι υγιής πολίτες μολύνονται κι αυτοί από την νοοτροπία της κλοπής για υπερδιόγκωση, με τελικό αποτέλεσμα τον θάνατο του εθνικού σώματος.


Διότι αυτό λιμοκτονεί ,αφού όλοι κλέπτουν και κανείς πλέον δεν παράγει προϊόντα για εισροή οικονομικής δύναμης.
Τα επόμενα βήματα είναι ο πολιτικός, ο στρατιωτικός, και ο κρατικός θάνατος, ως υποδούλωση ή γενοκτονία, οπότε τα καρκινικά παλιοτόμαρα "αφυπνίζονται" και το παίζουν πατριώτες κι επαναστάτες, όχι για την αποκατάσταση η ανάσταση του Έθνους, αλλά για την αποκατάσταση του προσωπικού ζωτικού τους χώρου.....

morfeas sky


Σχόλια

  1. Ερμητικά κείμενα ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ
    Και ο θεός με Άγιο Λόγο ευθύς είπε: αυξάνεσθε μεγαλώνοντας και πληθύνεσθε πληθαίνοντας όλα τα κτίσματα και τα δημιουργήματα. Και αυτός που έχει εντός του το Νου ας αναγνωρίσει ότι ο εαυτός του είναι αθάνατος, ότι αίτιος του θανάτου είναι ο έρωτας, η εξάρτηση που έχει πάθει από τις γλυκές απολαύσεις της κατώτερης φύσης· ας το μάθουν όλα τα όντα.

    ὑπεράνω οὖν ὢν τῆς ἁρμονίας (του πνεύματος των Επτά Ουρανών που ενεργεί με Αρμονία στις επτά φύσεις-όργανα του σώματος διότι συνεργάζεται μαζί τους, άρα ενσαρκώνεται συνεχώς την δική του φύση), ἐναρμόνιος γέγονε, δοῦλος ἀρρενόθηλυς δὲ ὤν ἐξ ἀρρενοθήλεος ὢν πατρὸς καὶ ἄϋπνος ἀπὸ ἀΰπνου ..... κρατεῖται.

    (ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ)

    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..