Όταν αρχίζουν και γίνονται κατανοητά τα δεσμά αυτού του κόσμου..


Δεν ξέρω γιατί αλλά συνειδητοποίησα και μου έγινε πλέον κατανοητό ότι "άλλος" ελέγχει την ζωή μας εδώ σε αυτόν τον κόσμο, άρα και δεν έχουμε ούτε είχαμε ποτέ ελεύθερη επιλογή.

Αυτό που παρεμβαίνει, ότι κι αν είναι, γνωρίζει τα πάντα κι εγώ τίποτα. 
Αυτό κι αν είναι άνιση κατάσταση που ονομάζουμε εμείς εδώ ζωή. (νοερή ζωή).

Κατανόησα ότι ενδύθηκα και απόκτησα ένα σώμα το οποίο είναι μια μηχανή που κινείται από έναν κεντρικό επεξεργαστή τον εγκέφαλο, και αυτός ο εγκέφαλος κατευθύνεται από τον δημιουργό του και όχι από εμένα, και αυτός ο δημιουργός θέλει να με εξουσιάζει, διότι, αν ήμουν εγώ θα είχα ότι αναζητούσα, την αλήθεια της ζωής.

Πως να νικήσω αυτή την μηχανή που με κατευθύνει μέσα από τις αισθήσεις τα συναισθήματα γεμάτα από ανεκπλήρωτες ανάγκες του σώματος; με τις σιχαμερές αισθήσεις;

Ναι..απαρνιέμαι αυτόν τον ψεύτικο κόσμο γεμάτο από επιθυμίες και ανάγκες  ανεκπλήρωτες, γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που ζω, αλλά η μηχανή που με έχει σκλαβωμένο μια ολόκληρη ζωή μέσα από τις ακόρεστες επιθυμίες και ανάγκες γεμάτη φόβους και ανασφάλειες..Καιρός να γνωρίσετε τον Αληθινό Εαυτό σας!

ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ
ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ

morfeas sky

..............................



Όλα αυτά τα προγράμματα είναι οι λάθος οδηγοί αυτοί σε κάθε μας απόφαση δεν θα μας δώσουν γαλήνη και ηρεμία στη ψυχή μας και απέραντη ζέστη στην καρδιά μας όπως ο σωστός οδηγός φτάνει να είμαστε ανησυχες ψυχές όπως είπες και αιώνιοι μαθητές που θέλουμε να δούμε να είμαστε ελεύθεροι ακόμα αν το νεκρό σώμα έχει βαριές αλυσίδες η ψυχή μας ναναι ελαφριά και ελεύθερη άρα είμαι και όπου νιώθω ηρεμία και γαλήνη προχωράω

Πρόσεξε τώρα τι θα σου πω..θεωρείς ότι όλα όσα μας οδηγούν όπως τα συναισθήματα που είναι γεμάτα ανάγκες επιφέρουν μέσα μας την δυσαρμονία, άρα θεωρείς ως αλήθεια την αρμονία την γαλήνη μέσα σου, αυτή η γαλήνη όμως επηρεάζεται αποκλειστικά από τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα της σάρκας που φέρνουν την δυσαρμονία. Πέρα από την σάρκα όμως αυτή η γαλήνη είναι η καθημερινότητα μας! Πιο πέρα από την γαλήνη βρίσκεται ο θείος έρως προς το Αγαθό, και καμία σχέση δεν έχει με την ελαφριά ψυχή που εννοείς, διότι αυτή η ελαφριά ψυχή αποτελείται από φωτιά και αέρα Μόνον!

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι και είναι σωστό όπως το λες
Οπότε δεσμωτες και στις δύο όψεις του νομίσματος.... Φυλακισμένοι στον χωροχρόνο.. Πιο πέρα δηλ..... Κενό;
Βγαίνοντας από την κατάσταση της ύλης σταματάει η λήθη; άρα γιατί να μη φύγω; γιατί να θέλω να διατηρήσω εγώ; γιατί να θέλω να εγκλωβιζονται στη φθαρτη κατάσταση; ποιος θα μου επιβάλλει να μην προχωρήσω; το εγώ;

Σκέφτομαι ότι απλά αγνοώ δεν ψαρωνω κάπως έτσι;
 Όμως γιατί δεν το έκανα; γιατί είμαι εδώ;


Διότι πολύ απλά ακόμη φοβάσαι! διότι ακόμη δεν γνώρισες τι Είσαι. Δεν σταματά η λήθη, με το αστρικό σου σώμα ακόμη βρίσκεσαι στην Γη, απλά λύθηκες από τις αλυσίδες της σάρκας. Και το αστρικό σου σώμα έχει ανάγκη την σάρκα.


Σωστότατος έτσι είναι.... Φοβάμαι.... Έχω δρόμο....

ΛΟΓΟΣ Θ"
ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 

Κι αφού αντιληφθεί τα πάντα και τα βρει σύμφωνα με τις ερμηνείες της λογικής, τότε πιστεύει κι επαναπαύεται στην καλή του πίστη.

(Αυτό λοιπόν σημαίνει πίστη! πιστεύω! με το να αντιληφθώ τον Θεό μέσω της ερμηνείας της λογικής μου που πηγάζει από τον Αγαθό Νου, την Αγαθή μου θέληση, η οποία θα με βρει σύμφωνο με τα όσα αντιλήφθηκα συνειδητά με την νόηση, άρα επαναπαύομαι πλέον στην καλή μου πίστη).

Τα προαναφερθέντα λοιπόν, τα οποία προέρχονται από το Θεό, είναι πιστευτά σε αυτούς που τα συλλογίστηκαν με το νου τους, κι απίστευτα σε αυτούς που δεν τα συλλογίστηκαν.

Αυτά τα τόσα ας έχουν λεχθεί σχετικά με τη νόηση και την αίσθηση.



Υστερόγραφο. Ίσως είναι πολύ απλό όμως η ελευθερία γιατί να μην είναι μια κατάσταση που έτσι απλά είμαστε αλλά εδώ στη γη δεν μπορούμε να τη διατηρήσουμε λόγω φύσης... Άρα λέω μήπως όταν αποχωρήσουμε από τα διόδια εδώ πρέπει να φύγουμε γρήγορα και να μη κοιτάξουμε πίσω τι λες;

Ποιος θα σε σταματήσει; Μόνον αν εσύ του δώσεις σημασία θα σταματήσεις. Εσύ είσαι ο δημιουργός!

Μην ξεχναμε ότι ζουμε σε ολόγραμμα δηλαδη κατι που εχει ας το πουμε απλα ψηφακη μορφή και εκδήλωση Τα δυαδικά ψηφία 0 και 1 αντιστοιχούν στις δύο καταστάσεις που «αντιλαμβάνεται» ο υπολογιστής. 

Το δυαδικό ψηφίο, που ονομάζεται μπιτ (bit -binary digit), παίρνει τις τιμές 0 ή 1 και είναι η βασική μονάδα πληροφορίας των υπολογιστών. Τα δυαδικά ψηφία χρησιμοποιούνται για την παράσταση όλων των μορφών δεδομένων στον υπολογιστή: αριθμοί, χαρακτήρες, εικόνες, ήχοι κ.λπ. 

Ό,τι βλέπουμε στον υπολογιστή ή ακούμε από αυτόν ή ό,τι υπολογίζουμε με αυτόν είναι αποτέλεσμα των κατάλληλων συνδυασμών 0 και 1. Επιτρεπτές και μη επιτρεπτές καταστάσεις ουσιατικά ζούμε στο ολόγραμμα αυτό. 

ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ο λόγος στο MATRIX που μία απο τις πηγές ενέργειας του για να συντηρείται είναι η με κάθε μορφη καλλιεργεια του ΦΟΒΟΥ. 

Και ποιό το αποτέλεσμα εαν αποβάλλουμε ολοκληρωτικά αυτόν τον Φόβο.. Τέλος καταρρέει το σύστημα όλο... Στην τελική κατάσταση αυτό που γράφει ο ΜΟΡΦΕΑΣ << Στην τελική θα μου κλάσεις τ αρχ@@α Αλλά ένα θα σου πω! με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σου πάρω το σκαλπ! η Θέληση μου είναι Αμετάβλητη! η δική σου είναι μεταβαλλόμενη! διότι είσαι ένας θρασύδειλος ψευτοθεός που ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!!! >>

Aκριβώς αυτό είναι ο ψευτοδημιουργός που το παίζει θεός, αριθμοί! Γι'αυτό μας βάζει Νόμους! Διότι ΦΟΒΑΤΑΙ !!!!
ο Ανθρωπος όμως είναι Υπεράνω όλων των Αριθμών!


morfeas sky

Σχόλια

  1. Κάθε μέρα γινεται όλο και ποιο κατανοητό το ποσο καλές μπανταριες είμαστε.... Το θέμα ειναι αν κάποια μπανταρια "χαλάσει" τι επιρροή θα εχει στο συστημα που συντηρεί..... Ειναι τρελό για έναν τρελό να υπαρχουν όλοι αυτοί που νομίζουν οτι κατι έχουν καταφέρει στον κόσμο της ύλης και αγνοούν οτι ειναι η καλυτερη μπανταρια..... και οτι οσο περισσότερο εμπλέκεται κάποιος με την ύλη τόσο καλυτερη μπανταρια γινεται..... Ας απενεργοποιήσουμε όλοι την μπανταρια μας να δουμε τι θα γίνει σε σύνολο ατόμων γιατι μεμονωμένα ξέρουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +Together.We.Rise.
    Aυτό καταλαβαίνω κι εγώ, ότι από την στιγμή που χάσαμε την μνήμη μας και δεν θυμόμαστε τίποτα απολύτως σχετικά με την δεύτερη θεϊκή φύση μας, σημαίνει ότι είμαστε φυλακισμένοι, και αυτός που μας έχει εγκλωβισμένους μας θέλει εδώ στην Γη για πάντα.Για να απενεργοποιήσουμε την μπαταρία πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, ότι εμείς έχουμε την δύναμη ως ψυχές την εξουσία να πάμε οπουδήποτε θελήσουμε, γι'αυτό και εδώ μας διδάσκουν μέσα από τις θρησκείες να υπακούμε στους αγγέλους και να μας καθοδηγούν στην υποτιθέμενη μετάβαση μας στον..παράδεισο. Λες και δεν ξέρει η ανθρώπινη ψυχή που ανήκει και που πρέπει να πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ