ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ



Νοούμαι διά του ορθού νοητού λόγου της σοφίας της ψυχής με το Νου και την καρδιά, άρα ζω την ζωή, διότι ΔΕΝ με οδηγούν οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις της σάρκας, όπως ο φόβος που οδηγεί την σκέψη...οι Έλληνες και οι Ελληνίδες! ...δεν είμαστε τυχαίες ψυχές εμείς! όλες οι άλλες είναι κτιστές ψυχές.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΕΝΩ ΔΙΑ ΝΟΟΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΕΚ ΝΟΟΣ ΑΡΕΤΕΣ
Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


Διότι τον φόβο τον οδηγεί η μοίρα που σου δίνεται, οι άλογες αισθητές Ανάγκες της σάρκας που θέλουν την σκλαβιά σου, και οδηγούν την Αιτία και το Αποτέλεσμα στην ζωή σου, ο φόβος! και έτσι "άλλος" ελέγχει την ζωή σου, το Εκπεσών πνεύμα, ο Άρχοντας αυτού του κόσμου, η μοίρα και το πεπρωμένο που σου δίνει!! διότι αυτό είναι το πρότυπο σου για κάθε σου επιλογή! ο φόβος! που γεννούν οι Ανάγκες! η σάρκα! το στυγνόν σκότος!

Ενώ η ορθή λογική νοητή σκέψη οδηγείται από την Νόηση τα Αμετάβλητα Νοητά, όπου  τα οποία δεν κάνουν ποτέ λάθος, και τα όμοια αισθήματα της καρδιάς τα οποία εξουσιάζουν την μοίρα και το πεπρωμένο που σου δίνει άλλος!. κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την Ελεύθερη Επιλογή σου..να επιλέγεις και να ζεις σύμφωνα με το Νου και την καρδιά, όπου καρδιά είναι η δι(α)ίσθηση σου, που την οδηγεί η δι(α)νόηση, και θα σου φέρει την Νόηση, την σοφία της ψυχής, τα όμοια αισθητά, και τα Αμετάβλητα Νοητά!
 

                    
Αλήθεια τώρα, τι σημαίνει πίστη; αυτός ο άνθρωπος που νικά τους φόβους του... βέβαια και ένας κακός άνθρωπος έχει πίστη στα δικά του πιστεύω, όπως να εξουσιάζει τους συνανθρώπους του, (εξ(ο)υσία έξω από την Νοητή Ουσία), όπως και ένας άνθρωπος που επιβάλλει τα δικά του πιστεύω, (η βιωματική εμπειρία της σάρκας, οι άλογες πεποιθήσεις, οι άλογες αισθήσεις της σάρκας), και αυτό είναι δογματισμός, όπου ο ισχυρότερος, ο πιο δυνατός, με την θέληση της δύναμης που εξουσιάζει του επιβάλλει τα δικά του πιστεύω, άρα και εξουσιάζει με τον φόβο (άλογα συναισθήματα της σάρκας) τον πιο αδύναμο.

Και αυτό που έχει την αμετάβλητη θέληση εξουσιάζει αυτό που μεταβάλλεται η θέληση του ... 

Το ανώτερο πνεύμα του πυρός, ο Νους της ψυχής μας, έχει ως πρότυπο του τα όμοια αισθητά της καρδιάς, και τον Αμετάβλητο Αγαθό Νου, που τα πάντα δίνει απλόχερα χωρίς τίποτα απολύτως να ζητά, έτσι με την αμετάβλητη αγαθή θέληση του ο Νους δημιουργεί στο υλικό πεδίο τα πάντα, εξουσιάζει το κατώτερο πνεύμα που έχει ως πρότυπο του την εξουσία η οποία βρίσκεται έξω από την ουσία και μεταβάλλεται συνεχώς διότι είναι θρασύ και δειλό και πονηρό, γεμάτο από κακία φθόνο και οργή, για ότι ανώτερο και θεικό..

Είναι τα άλογα μεταβαλλόμενα αισθητά συναισθήματα της σάρκας, τα πάθη και οι επιθυμίες της σάρκας, η λύπη και η χαρά από ηδονή της σάρκας, που επιφέρουν δυνατούς λυγμούς-φόβο, και την έπαρση, που οδηγούν την σκέψη, η σκέψη της σάρκας που βρίσκεται έξω από την Νοητή ουσία της ψυχής, δηλαδή τα όμοια αισθητά (καρδιά) που οδηγούνται από τα αμετάβλητα νοητά (ο αγαθός Νους), ο ορθός νοητός λόγος της σοφίας της ανθρώπινης ψυχής.

Η ΜΕΝ ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΝΟΗΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟΝ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΣΑΡΚΑ (ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΨΥΧΗ)


Η ΔΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ - ΔΙ(Α)ΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ 


ΓΙΑΥΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟΝ ΣΚΟΤΟΣ Ο ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ ;


ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ Ή ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ

Τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται στους μύθους είναι πανάρχαια και γεννήθηκαν σε εποχές που ο άνθρωπος δεν είχε αναπτύξει την σκέψη που την οδηγούν τα ερπετικά συναισθήματα. Δεν κατασκεύαζαν! Αλλά όλα γίνονταν αυτόματα από την ίδια την ψυχή. ΜΕ ΜΙΑ ΝΟΗΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟΝ!!


Αν πιστεύουμε σε ένα γεγονός  στην ζωή μας είναι γιατί το αποδεχόμαστε ως αληθινό ή ως πραγματικό. 
Αλλά τι προσδιορίζουμε ως αληθινό; και τι ως πραγματικό;

Αληθινό είναι τα όμοια αισθητά της καρδιάς, και τα Αμετάβλητα Νοητά, η σοφία της ψυχής, που είναι πρότυπο της το Αγαθό, το Νοητό, το Αμετάβλητο, το όμοιο, το αθάνατο, το άφθαρτο, το αναλλοίωτο, τα Αμετάβλητα Νοητά. και όμοια αισθητά της καρδιάς, ο Αγαθός Νους (το πνεύμα της Αρμονίας των Επτά Ουρανών), και ο Αδιαίρετος Νοητός Λόγος (η Νοητή Ζωή της ψυχής) που ενεργεί στις Επτά φύσεις.

Η διαίσθηση δεν κάνει ποτέ λάθος. Διακρίνει την ενέργεια της ψυχής από τις κατωφερείς ενέργειες του σώματος. 

....................

Αίσθηση είναι το αδρανή δοχείο της Υλης.

Ο Έβδομος Ουρανός είναι η παγκόσμια ψυχή και οι δικές του μονάδες είναι τα θεικά γένη οι Μονάδες ψυχές, οι οποίες θα δώσουν την νοερή ζωή στα είδη των δικών τους θνητών γενών, των ανθρώπων, των δαιμόνων, των ζώων, των πτηνών κτλ. δηλαδή στα είδωλα της σύνθετης Ύλης των πλανητών.

Ουρανός είναι το πνεύμα του πυρός όμοιο με το πνεύμα του Έβδομου Ουρανού στο καθαρό αυτής της φύσης δημιούργημα, από τα κατωφερή στοιχεία ενέργειες των πλανητών, ο Ουρανός που περικλείει κάθε φύση, και βρίσκεται Πανταχού Παρών και τα Πάντα Πληρών διότι όλα είναι συνδεδεμένα μαζί του. Και το Ανώτερο πνεύμα-Ουρανός, εξουσιάζει το κατώτερο πνεύμα όπως της σελήνης που περικλείει την γήινη φύση, η σελήνη η οποία συνεργάζεται με την άλογη μεταβαλλόμενη αισθητή φύση των πλανητών.

Και όλα τα σύνθετα μεταβαλλόμενα άλογα στοιχεία της σύνθεσης των πλανητών, (φωτιά, αέρας, γη, νερό) είναι οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις αυτού του ανθρώπινου σώματος, διότι δοχείο της Ύλης είναι και το ανθρώπινο σώμα, και το ανθρώπινο σώμα είναι η σύνθεση των Τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων, φωτιά αέρας γη νερό, όπου ο αέρας και η φωτιά είναι το πνεύμα του δίνεται στο σώμα, και το σώμα η γη και το νερό είναι τα άλογα στοιχεία, τα οποία δεν δέχονται την Νόηση, δηλαδή δεν μπορούν αυτά τα άλογα στοιχεία η γη και το νερό να δεχτούν το νοητό και νοερό πνεύμα της σελήνης.

Η αίσθηση, είναι πάθος, και επιθυμία, είτε για τα Νοητά όταν οδηγούνται από το Νου, είτε για την κακία της άλογης φύσης όταν οδηγούνται από τις άλογες ανάγκες πάθη επιθυμίες του σώματος.

Οι δε μορφές του πνεύματος της σελήνης που σωματοποιούνται στα σώματα των πλανητών, είναι μεν αθάνατες ενέργειες αλλά αθάνατες ενέργειες θνητών σωμάτων, όπου αυτές οι καθολικές διττές ενέργειες αυτού του πνεύματος, (φωτιά-αέρας) χρειάζονται τα σώματα για να εκδηλωθούν, (γη-νερό) , και εκδηλώνονται ανάλογα με κάθε σύνθετη φύση των πλανητών.

Αν λοιπόν πιστεύουμε στο Αληθινό και Νοητό, έχει μεγάλη διαφορά από το να πιστεύουμε στο πραγματικό μεταβαλλόμενο και αισθητό. Και για τον λόγο αυτόν χρειάζεται η λογική, η νόηση εκ του νοητού λόγου της ανθρώπινης ψυχής, η οποία κατέχει την σοφία και το πνεύμα των Επτά Ουρανών που περικλείει τις Επτά σύνθετες φύσεις των Απλανών και των πλανητών, είναι Ουσιωδώς όμοια με το Υπερούσιο, και με το Άναρχο Πανάγαθο Φως, την Αλήθεια της Ζωής, την Ένατη και Δέκατη Μονάδα του Πνεύματος, Ζωή και Φως.

Διότι η μεν ψυχή είναι αναλλοίωτη και για πάντα ζει, ενώ το αισθητικό πνεύμα των σωμάτων σκιάζεται από εντύπωση.

Και αν αλήθεια είναι αυτό που είναι αόρατο στον ορατό κόσμο, δηλαδή τα Νοητά, τότε πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ως αληθινό το ορατό; όταν το άλογο μεταβαλλόμενο αισθητό σώμα οδηγεί το αόρατο; την σκέψη; δηλαδή όταν το άλογο σώμα οδηγεί τα νοητά; τον Νοητό λόγο της ψυχή μας;

Συμπερασματικά όταν πιστεύουμε τυφλά στο ορατό, δηλαδή στην εικόνα αυτού του υλικού σύνθετου μεταβαλλόμενου αισθητού κόσμου των πλανητών, που τα πάντα μεταβάλλονται φθείρονται και τίποτα δεν μένει όμοιο, τότε θα πιστεύουμε ότι η μόνη αλήθεια είναι όλα το διαφορετικό, ρο ανόμοιο, και όχι το όμοιο αισθτό και το Αμετάβλητο Νοητό.

Τα άλογα  αρνητικά και θετικά γεγονότα, τα ανόμοια και αισθητά, η λιγότερη και η περισσότερη Αταξία, και ως προέκταση θα πιστεύουμε τυφλά ότι η μόνη αλήθεια είναι η ύπαρξη του καλού και του κακού, ενώ και τα δύο αντίθετα δεν θα απέχουν ποτέ από καμιά κακία διότι είναι οι δύο αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος, οι οποίες δεν απέχουν ποτέ από καμιά κακία..

Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς.

morfeas sky

σχόλια:


Ερώτηση:
- "ενώ και τα δύο αντίθετα δεν θα απέχουν ποτέ από καμιά κακία διότι είναι οι δύο αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος, οι οποίες δεν απέχουν ποτέ από καμιά κακία.."

Εδώ τώρα ή με μπερδεύεις ή εννοείς πως αν πιστεύουμε τυφλά στο ορατό δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουμε, οπότε συμπερασματικά δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσουμε τον εαυτό μας ώστε να φτάσουμε στην ελευθερία;


Aπάντηση: Ακριβώς!


Θα σου δώσω ένα παράδειγμα σχετικά με το καλό και το κακό. Βλέπεις την αδικία των διαφόρων κυβερνήσεων απέναντι στον Ελληνικό λαό. Για να επιφέρουμε το δίκαιο την λιγότερη κακία, πρέπει να ενεργήσουμε κι εμείς με κακία σε αυτούς που μας κυβερνούν. Διότι αν δεν μας φοβηθούν ποτέ δεν θα πάρουν μέτρα υπέρ του  Ελληνικού λαού, αλλά απεναντίας όσο μένουμε αδρανείς τόσο χειρότερα θα είναι τα μέτρα εναντίον μας.

Άρα για να επιφέρουμε το καλό, δηλαδή την λιγότερη κακία, πρέπει να ενεργήσουμε κι εμείς με κακία. Αλλά ΣΑΝ να κάνουμε κακία, διότι ενεργούμε από Ανάγκη για να επιφέρουμε την λιγότερη κακία.


"Που όσοι δεν γνωρίζουν ονομάζουν το καλό ως ο  καλός θεός που πολεμά τον κακό θεό" οι δύο αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος. Το Ανώτερο πνεύμα όμως, ο Ανώτερος εαυτός μας, δεν συμμετέχει στην κακία, απλά δίνει την νοερή ζωή στον άνθρωπο που γεννιέται.  


Δεν θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο τέλειο παράδειγμα...και πραγματικά έτσι πράγματι είναι....ωστόσο πιστεύεις πως δεν πρέπει να κάνουμε σε αυτόν τον κόσμο τίποτε????

Εχω δώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου....Πρώτον αν είμαστε αδρανείς συμμετέχουμε ενεργά στην περισσότερη κακία. Δεύτερον..Αν δεν γνωρίζουμε τον Ανώτερο εαυτό μας αυτό που θα θεωρούμε εμείς ως καλό ίσως να είναι η περισσότερη κακία που την οδηγεί ο εγωισμός, ο φθόνος, η θρασύτητα, η οργή, κτλ διότι τότε θα ενεργούμε με κακία για το ατομικό μας συμφέρον! και όχι ΣΑΝ να κάνουμε κακό για να επιφέρουμε την Αρμονία, την λιγότερη το δυνατόν κακία. Και η μοίρα ΔΕΝ μας επηρεάζει, οπότε η μοίρα δεν θα έχει καμία εξουσία επάνω μας.

ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ


Ερμητικά κείμενα 

Στο πεπρωμένο, βέβαια, ανήκουν όλες οι πράξεις, παιδί μου, και χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε κανένα απ'τα σωματικά όντα, χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το κακό ούτε το καλό.
Είναι προδιαγεγραμμένο ακόμη και αυτός που πράττει το καλό να υφίσταται τις συνέπειες, και γι'αυτό ενεργεί, για να πάθει ότι παθαίνει λόγω της ίδιας ενέργειας του.

Και κάθε άνθρωπος παθαίνει αυτά που του επιφυλάσσει το πεπρωμένο, οι μεν λογικοί, στους οποίους είπαμε ότι κυριαρχεί ο Νους, δεν παθαίνουν τα ίδια με τους άλλους, αλλά απαλλαγμένοι από την κακία και χωρίς να είναι κακοί, υπόκεινται και αυτοί σε πάθη.

Πως πάλι το εννοείς αυτό πατέρα;
ο μοιχός δεν είναι κακός;
ο φονιάς δεν είναι κακός;
και όλοι οι υπόλοιποι;

Ο λογικός όμως, παιδί μου, δεν θα υποστεί τα πεπρωμένα επειδή μοίχευσε, αλλά σαν να είχε μοιχεύσει, ούτε επειδή φόνευσε, αλλά σαν να είχε φονεύσει, και δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει κανείς από την "μεταβολή" όπως ακριβώς και από το "γίγνεσθαι". Την κακία, όμως, όσοι έχουν το Νου, είναι δυνατόν να την αποφύγουν.


Εάν, λοιπόν, παιδί μου, αφαιρέσεις τους εριστικούς λόγους, θα βρεις ότι αληθινά στα πάντα κυριαρχεί ο Νους, η ψυχή του Θεού. Ακόμα και στο πεπρωμένο και στο Νόμο, και σε όλα τα υπόλοιπα.

Και τίποτα δεν είναι αδύνατον γι'αυτόν, (το Νου το Θεό) ούτε να τοποθετήσει την ψυχή πάνω από το πεπρωμένο, ούτε αν είναι αμελής, πράγμα το οποίο συμβαίνει, να την τοποθετήσει κάτω από το πεπρωμένο.

Και μέχρις εδώ αυτά τα τέλεια λόγια έχουν λεχθεί από τον Αγαθοδαίμωνα.


Για να αποκτήσει όμως αυτογνωσία ένας ολόκληρος λαός πόσο δε η παγκόσμια συνείδηση της ανθρωπότητας, θα πρέπει να επικρατεί παντού ο Νους και η καρδιά. Οι άνθρωποι όμως οδηγούνται από τις ανάγκες του σώματος, τα πάθη και τις επιθυμίες που φέρουν το ατομικό συμφέρον, την λύπη-οδύνες και την χαρά από ηδονή-έπαρση που είναι η αιτία όλης της κακίας..άρα για ποια αυτογνωσία μιλάμε; Μόνον για την ατομική, διότι για να αλλάξει η παγκόσμια συνείδηση των ανθρώπων θα πρέπει να αλλάξει η παιδεία, η οποία ελέγχεται από αυτούς που μας κυβερνούν και υποτάσσονται από το σκοτάδι που κυβερνά αυτόν τον κόσμο...πλέον το εκπεσών πνεύμα της φύσης..τον άρχοντα αυτού του κόσμου.

Είμαστε Νους, Νοητός Άνθρωπος, όχι ανθρώπινο σώμα, αλλά εμείς γίναμε ένα με το σώμα, και το σώμα οδηγεί την σκέψη. Ποιος γνωρίζει τι είναι το σύνθετο αισθητό ανθρώπινο σώμα; 
ο ανθρώπινος ζωντανός οργανισμός;  Ελάχιστοι. Για ποια αυτογνωσία μιλάμε λοιπόν; Όταν επτάμισυ δις ζουν στην διαφορετική ψεύτικη κοσμάρα τους;

Ο ελεύθερος σκεπτόμενος άνθρωπος δεν σημαίνει ότι έχει αυτογνωσία, αν πρώτα δεν τον οδηγούν τα όμοια αισθητά της καρδιάς του, και τα Αμετάβλητα Νοητά του Νου, ο Αγαθός Νους.......αλλά ποιος κατανοεί τι είναι ο ανώτερος εαυτός μας; 

ο αθάνατος Άνθρωπος; και τι είναι ο Αγαθός Άνθρωπος Ζωή και Φως; 

Όταν όλοι σκέφτονται διαφορετικά, αφού τους οδηγούν οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σώματος, και το μόνο που τους ενώνει είναι οι ανάγκες που γεννά το σώμα και οδηγούν γεννούν  το ατομικό συμφέρον. 

Και ο φτωχός όταν γίνει πλούσιος θα ξεχάσει τους φτωχούς, διότι τον οδηγεί το άλογο σώμα του οι άλογες αισθήσεις που οδηγούν την σκέψη του....βλέπε τους νεόπλουτους, αλλά και ο φτωχός θα κοιτάζει να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα, διότι ο γείτονας έχει μια κατσίκα περισσότερη από αυτόν.

Όλοι κοιτούν τον εαυτούλη τους, κλεισμένοι στις πεποιθήσεις τους, στις ψευδαισθήσεις τους, και σε τίποτα δεν διαφέρουν από τους πολιτικούς, διότι αυτοί είμαστε και αυτοί μας αξίζουν.


Τι σημαίνει εξέλιξη; Πώς θα εξελιχθούμε; Στο Νου; ή στις άλογες ανάγκες του σώματος; οι οποίες γεννούν την κακία, την λύπη από ηδονή, (λυγμοί των ήμερων ανθρώπων=πρόβατα κοπάδι), και την χαρά από ηδονή (έπαρση του εγώ η οποία μας κάνει άγρια θηρία). Κατανόησε την διαφορά αυτών των δύο από το Πνεύμα, των Ανώτερο εαυτό σου την ανθρώπινη ψυχή σου.

Βρισκόμαστε σε ένα υλικό σύμπαν Μάτριξ όπου είμαστε έξω από τον Θεό, και μέσα στην κόλαση της Γης...του άρχοντα αυτού του κόσμου ΔΙΟΤΙ ΕΞΈΠΕΣΕ, ΚΑΙ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΕΞΕΠΕΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΦΥΣΗ, ΜΑΖΙ ΕΞΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΏΜΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. 


Γι'αυτό υπάρχει τόση κακία, και ελάχιστη αληθινή καλοσύνη. Μας έκανε σαν τα μούτρα του, μας αφομοίωσε με το ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ την ερπετική ψυχή του, που ενώθηκε στο σώμα μας, στον εγκέφαλο μας, και μας φυλάκισε στην Λήθη για πάντα.

Έχουμε έναν ερπετικό εγκέφαλο, και έναν ΑΔΡΑΝΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟ διότι έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας - επαφής με τον Ανώτερο εαυτό μας, κρατώντας όμηρο τον Ανώτερο εαυτό μας ως δούλο του σώματος, ως δούλο του άρχοντα αυτού του κόσμου.........και γίναμε η ζωική τροφή του, απορροφώντας με τα αρνητικά συναισθήματα που μας προκαλλεί, με την αδρεναλίνη του τρόμου του θανάτου, αδειάζοντας όλη την ενέργεια της ψυχής μας!!!!! και μέχρι να ενσαρκωθεί ξανά κρατείται!!!!!!!  μέχρι να αναγεννήσει την ζωική ενέργεια της.

Ακόμη και αν σε ένα φανταστικό μέλλον να μπορούσε η ανθρωπότητα να αποκτήσει συνείδηση του αληθινού εαυτού της, τότε, πίστεψε με, κανείς δεν θα ενσαρκωνόταν ξανά στην Γη...διότι θα γνώριζε τι είναι ο αληθινός κόσμος, και τι είναι αυτό που βιώνουμε στην Γη,,Ένα ψεύτικο δημιούργημα έξω από τον Αληθινό κόσμο...ένα δεύτερο Matrix μέσα στο Κτιστό δημιούργημα του Αληθινού Θεού.

morfeas sky

Σχόλια

  1. Το θέμα ειναι οτι για να γίνει η ΑΦΥΠΝΙΣΗ χρειαζόταν να γίνει αυτο που εχει γίνει διοτι η ανθρωπότητα είχε πέσει σε χειμερια νάρκη μακράς διαρκείας ..... η τόσο άσχημη τροπή της ανθρωπότητας και η εξωφθαλμη πλέον προσπάθεια των επικυριαρχων να υποδουλώσουν στο 100% της ανθρωπότητας ξύπνησε κάποιους ..... άρα ξυπνήσαμε απο δική τους υπαιτιότητα ..... Ας γευτούν τωρα το πως ειναι να είσαι ΞΥΠΝΙΟΣ.....και ΕΛΛΗΝ ταυτοχρονα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ.
    Με το ψέμα μας δίνουν ένα κοκαλάκι να φάμε και μας έχουν πρόβατα.
    Όταν όμως επιχειρήσουν να μας πάνε στο σφαγείο αρχίζουν τα πρόβατα και αντιδρούν, διότι τους μιλά πλέον η ψυχή.
    Όταν λοιπόν έχουμε όλα τα υλικά αγαθά στην ζωή μας γινόμαστε ένα με αυτόν τον κόσμο.
    Όταν όμως χάσουμε τα υλικά αγαθά και τις υλικές απολαύσεις αμέσως εγείρεται η ψυχή η οποία επιτέλους αρχίζουμε να την ακούμε.
    Ειδικά όσοι άνθρωποι έχουν ανοιχτό μυαλό και δεν είναι προσκυνημένοι με τυφλή πίστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Together.We.Rise. + morfeas sky...

    Δυστυχώς κουράστηκα πολύ, μα πάρα πολύ, morfeas sky, εσύ τουλάχιστον έχεις ακόμα αρκετή δύναμη και σε χαίρομαι, αλλά εγώ τους παρατάω, κάνω το ένα βήμα πίσω... που λέει ο Together.We.Rise. Έχω και δικά μου παιδιά να νοιαστώ... να σώσω πάρτε το όπως θέλετε... δεν είναι μόνο τα παιδιά των δήθεν Ελλήνων του ξέρω όλα, αλλά ούτε και του κόσμου... Είναι τα παιδιά της δικής μου σάρκας μ' αρέσει δεν μ' αρέσει να μιλάω για σάρκα, αλλά έτσι είναι... Τους δήθεν από παιδάκι προσπαθώ να τους πείσω πως είναι κάτι, αλλά θέλουν να είναι ότι είναι οι Πόπες κι οι Καλιόπες...

    Την αγάπη μου και τον σεβασμό μου, αλλά... απόκαμα παίδες, απόκαμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mona Perises ίσα ισα εννοω ακριβώς το αντίθετο .... εννοω ενα βήμα πίσω μονο κσι μονο για να παρατηρήσουμε καλυτερα και να συνεχίσουμε το μονοπάτι μας.....
      Ενας λόγος που δεν γυρίζω πίσω ειναι για αυτα τα παιδια.... και πολυ περισσότερο τα δικα μου παιδια... είμαστε οι πρώτες γενιές που εχουμε την δυνατότητα σε αυτές τις συνθήκες να μπορέσουμε να είμαστε στα παιδια μας οι οδηγήτες τους στα μονοπάτια τους ....,, χωρις να πρεπει να καθαρίσουν πρώτα οπως εμεις αλλα να μην " βρωμησουν" ποτε ....,εσυ ξέρεις τι πρεπει να κανείς καλυτερο για σένα .... Το ταξιδι πάντως συνεχίζεται

      Διαγραφή
  4. Mona Perises
    Θα σε προέτρεπα να αφήσεις ελεύθερα τα παιδιά σου να αποφασίσουν μόνα τους ελεύθερα για την ζωή τους, διότι αν επέμβουμε από τώρα την μικρή τους ηλικία θα τους εμφυτεύσουμε την δική μας αλήθεια όπως εμείς την κατανοούμε και απλά θα μας αντιγράψουν, και όποιος αντιγράφει μια αλήθεια δίχως να την κατανοεί θα είναι εικόνα της αλήθειας και όχι η αλήθεια.
    Αυτά που κατανοώ εγώ, εσύ τα κατανοείς λίγο διαφορετικά, και οι άλλοι που δεν έχουν ιδέα για ποιο πράγμα μιλάμε, αν αντιγράψουν αυτά που λέμε χωρίς πρώτα να τα κατανοήσουν και να τα διαμορφώσουν μέσα από την δική τους επεξεργασία, είναι αδύνατον να κατανοήσουν την αλήθεια που συζητάμε, οπότε αν τους πιέσουμε κι εμείς ότι δεν μας κατανοούν κατηγορώντας τους είναι σαν να τους διώχνουμε από την αλήθεια μια για πάντα, αφού θα ακολουθήσουν την έτοιμη σερβιρισμένη γνώση των ιερατείων ΜΜΕ επιστήμης κτλ και θα ζουν στο σκοτάδι ως μια αγέλη προβάτων για πάντα.
    Αστους! κάθε ανθρώπινη ψυχή έχει τον δικό της δρόμο στην ζωή εδώ, διότι αν πρόσεξες καμία ψυχή δεν γεννιέται όμοια με την άλλη, διότι ενώ φαινομενικά όλα τα παιδιά είναι αθώες ψυχές ο χαρακτήρας τους διαφέρει παντελώς ως προς την αντιμετώπιση της κατανόησης της ζωής. Για παράδειγμα δυο μικρά μωρά ενώ είναι αθώα και μεγαλώνουν στο ίδιο περιβάλλον είναι εντελώς διαφορετικά ως χαρακτήρες, και αυτό σημαίνει ότι κάθε ψυχή ακολουθεί το σύνολο της γνώσης που έχει κατανοήσει μέχρι τώρα, διότι κάθε ψυχή εκτελεί έναν στόχο από τον αληθινό μας εαυτό, που μέσω εμάς που είμαστε τα είδωλα του ζει και κατανοεί τον σκοτεινό αισθητό κόσμο της ύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι μικρά τα παιδιά μου morfeas sky, είναι 27 & 25 και βιώνουν την ανεργία, έτσι όπως την ξέρεις στη πόλη μας... τα πάντα κλειστά... Είναι μεγαλωμένα πολύ ελεύθερα και κατάλαβαν τι γίνεται, το θέμα είναι, πως δεν το κατάλαβαν οι άλλοι κι είναι αυτοί που είναι... Τους αρέσει να κοιμούνται και να λένε, πως είναι οι ξυπνιότεροι κι οι εξυπνότεροι... όλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ