ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ;

Η ΜΕΝ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ 

Η ΔΕ ΨΥΧΗ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Αν πιστεύουμε σε ένα γεγονός  στην ζωή μας είναι γιατί το αποδεχόμαστε ως αληθινό ή ως πραγματικό. 


Αλλά τι προσδιορίζουμε ως αληθινό; και τι ως πραγματικό;


Αληθινό είναι αυτό που είναι αθάνατο δεν έχει φθορά και μένει για πάντα αναλλοίωτο. 

Πραγματικό είναι όλα τα πράγματα όπως ο υλικός αισθητός κόσμος γύρω μας, εμείς οι ίδιοι που ποτέ δεν μένουμε αναλλοίωτοι αλλά συνεχώς αλλάζουμε μορφή μέσα από την αυξομείωση σε μέγεθος, όπου γεννιόμαστε, ολοκληρωνόμαστε, και μέσω της φθοράς αλλοιωνόμαστε, έως ότου να πάψει να υπάρχει ως πραγματικότητα αυτό που είμαστε τώρα, και να χαθεί για πάντα το σώμα που ενδυθήκαμε. 
Οι δε μορφές του πνεύματος σωματοποιούνται στα σώματα, είναι μεν αθάνατες ενέργειες αλλά αθάνατες ενέργειες θνητών σωμάτων, όπου αυτές οι καθολικές διττές ενέργειες χρειάζονται τα σώματα για να εκδηλωθούν, και εκδηλώνονται ανάλογα με την θνητότητα του σώματος και το πόσο επιρρεπή είναι στην δίχως λογική φύση του πνεύματος.

Αν λοιπόν πιστεύουμε στο αληθινό έχει μεγάλη διαφορά από το να πιστεύουμε στο πραγματικό. Και για τον λόγο αυτόν χρειάζεται η λογική νόηση εκ της ψυχής προερχόμενη. Διότι η μεν ψυχή είναι αναλλοίωτη και για πάντα ζει, ενώ το πραγματικό σκιάζεται από εντύπωση της αλήθειας της ζωής.

Και αν αλήθεια είναι αυτό που είναι αόρατο στον πραγματικό κόσμο, (η ψυχή είναι αόρατη στον υλικό κόσμο), τότε πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ως αληθινό το πραγματικό;

Γεννιούνται από την αλήθεια τα συναισθήματα και οι αισθήσεις; η από το πραγματικό;
Ο φόβος η λύπη η θλίψη ο πόνος η δειλία όλα δημιουργούνται από το ανθρώπινο σώμα (σάρκα) το οποίο σωματοποιεί τις μορφές του πνεύματος, άρα οι αισθήσεις του σώματος και τα συναισθήματα του σώματος είναι αληθινά; η πραγματικά;

Συμπερασματικά όταν πιστεύουμε τυφλά στο πραγματικό, δηλαδή στην εικόνα αυτού του αισθητού κόσμου, που είναι το πνεύμα και το σώμα, τότε θα πιστεύουμε ως αλήθεια όλα τα αρνητικά γεγονότα, και ως προέκταση και την ύπαρξη της κακίας στην αληθινή νοητή ζωή της ψυχής μας.


Αλλά είναι αδύνατον να υπάρχει οτιδήποτε αληθινό που να εμπεριέχει την φθορά στο σώμα μαζί με όλα τα αρνητικά συναισθήματα αισθήσεις πάθη επιθυμίες,  αλλά και την κακία, διότι όλα ανήκουν στην δίχως λογική φύση που ενδυθήκαμε.

Γνώρισε τον εαυτό σου

morfeas sky


Σχόλια

 1. Τόσο καιρό παίζουμε με το matrix και εχουμε καταλάβει την λειτουργία του.... Εχουμε φτάσει στο σημειο να γελάμε με αυτα που γινονται.... Ας τραβηχτουμε όλοι εμεις ενα βήμα πίσω και να δουμε τι πλέον πραγματικα πρεπει να κάνουμε.... Το πρώτο στάδιο της εκπαίδευσης το περάσαμε ο καθένας στον τομέα του.... Τωρα ειναι η ωρα να δράσουμε βαςη αυτών που αποδικοποιησαμε.... Τα κείμενα για να αφυπνιστεί οποίος θέλει υπαρχουν στο διαδίκτυο ..... Ο ρόλος μας αλλάζει..,.αλλαξε....Θα περιμένουμε τι; Ναι οκ ολα έχουν γίνει.... αλλα δεν έχουν ακομα εικονοποιηθει.... μπορούμε να τους αλλάξουμε την εικόνα.... (γιατι μέσω της τεχνολογίας θα πραςπαθηςουν να παίξουν με την εικόνα.... και ξέρεις τα πρόβατα δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την εικόνα.... θα πιςτεψουν ξανα σε ενα καινουργιο matrix ..)..το εχουμε κάνει σε εμας ας το κάνουμε και στον υπόλοιπο πλανήτη .... Ας τους "χακαρουμε" λοιπόν εμεις τωρα.... Ας βαλουμε στα μυαλά τους το δικό μας παραμύθι ....Το παραμύθι της αλήθειας .... Διοτι η ΑΛΗΘΕΙΑ θα τους σβήσει και θα τους εξαφανίσει.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ήρθε η ωρα να διαλεξουμε ποιο χάπι θα πάρουμε....το κόκκινο η το μπλε;
  Εεεεε....;;;ποσοι απο όλους αυτούς που σε διαβάζουν και σχολιάζουν νομίζεις οτι θα συνεχίσουν ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πόσοι από όλους αυτούς που με διαβάζουν και σχολιάζουν νομίζω ότι θα συνεχίσουν ;;;;

  Όσοι από εμάς έχουμε έμφυτη την αναζήτηση της αλήθειας η οποία γίνεται οδηγός στην ζωή μας με κριτήριο το αγαθό της πρόθεσης μας, είναι σίγουρο ότι σε πρώτο στάδιο θα έρθουμε αντιμέτωποι με το πρώτο μεγάλο φράγμα του matrix που πρέπει να γκρεμίσουμε.
  Καταρρέουν όλα τα πιστεύω μας με τα οποία μεγαλώσαμε και γαλουγηθήκαμε σύμφωνα με τα πρότυπα του matrix.

  Οι περισσότεροι που με διάβαζαν κι συμμετείχαν το έκαναν έτσι για το ταξίδι στο όνειρο. Μόλις όμως άρχισε να γκρεμίζει ο κόσμος που ήξεραν γύρω τους και τα πιστεύω τους να καταρρέουν, γύρισαν ξανά πίσω στο μάτριξ του εικονικού τους κόσμου επιλέγοντας την άγνοια παίρνοντας το μπλε χάπι.

  Οι υπόλοιποι κατανοούν ότι βρισκόμασταν μακριά από την αλήθεια, και ότι απλά όλη μας την ζωή αντιγράφαμε σαν μία άμορφη μάζα αχυρανθρώπων τον ποιμένα, ο οποίος εκπροσωπείται από όλο το σύστημα εξουσίας που καθοδηγεί την ανθρωπότητα.
  Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί αυτό το φράγμα του αρχαίου φόβου, το οποίο είναι βαθιά εμφυτευμένο στο υποσυνείδητο, διότι το υποσυνείδητο γέμισε σκουπίδια και πλέον τα θεωρεί ως την μόνη δεδομένη πραγματικότητα.

  Αν καταφέρουμε εμείς οι αναζητητές της αλήθειας και σπάσουμε αυτό το φράγμα που προστατεύεται από τον φόβο που μας εμφύτευσαν, τότε ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας είναι πλέον φωτεινός, διότι αφού νικήσαμε μία φορά το φράγμα του φόβου πλέον γνωρίζουμε ότι ο φόβος ήταν αυτός που μας κρατούσε εγκλωβισμένους μέσα στο matrix.
  Επόμενο βήμα να σπάσουμε το matrix και να το κάνουμε χίλια κομμάτια στα δικά μας μέτρα, διότι πλέον γνωρίζουμε ότι η σκέψη, αυτό που πιστεύουμε,.. υλοποιείται.
  Όσο για τους υπόλοιπους πλέον ξαναγύρισαν στην στάνη του τσοπάνη οπότε είναι μη αναστρέψιμη η πορεία τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτο λέω και εγω οτι το φράγμα έσπασε και ήρθε η ωρα να το κάνουμε κομμάτια το matrix ..... Η μεγάλη στιγμη φαίνεται κοντα .... Τα πρόβατα θα ακολουθήσουν αν τους δείξουμε τον δρόμο.... πάντα θα υπαρχουν πρόβατα το θέμα ειναι αν υπάρχει φράχτης η όχι..... Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ..... και ολα ερχονται....η προσπάθεια σου ειναι ενα καρφί στο matrix .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο φράχτης είναι ο φόβος, και ο φόβος δημιουργεί το αδιαπέραστο πεδίο μιας εικονικής πραγματικότητας. Αυτό που ζούμε ως ανθρωπότητα είναι το σύνολο των σκέψεων της ανθρωπότητας, είτε στο παγκόσμιο γίγνεσται είτε εδώ στην Ελλάδα που ζούμε το αποτέλεσμα της διαστροφικής σκέψης που οδηγεί τους Έλληνες. Γίναμε εγωιστές παρτάκηδες που δεν ενδιαφερόμαστε για τον συνάνθρωπο μας, αλλά μόνον για το ατομικό μας συμφέρον, γίναμε ραγιάδες, δεν αναλύουμε ποτέ τις σκέψεις μας, και ακολουθούμε τυφλά το πίστευε και μη ερεύνα.
  Αλλά αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα διότι η αφύπνιση πολλών Ελλήνων άρχισε, και ήδη βλέπουν τα καθημερινά θαύματα που συμβαίνουν στην ζωή τους, και δεν τα προσδίδουν σε καμιά θρησκεία, αλλά στην επίγνωση του αληθινού εαυτού τους. Γνωρίζουμε πλέον ποιοι είμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το θέμα ειναι οτι για να γίνει η ΑΦΥΠΝΙΣΗ χρειαζόταν να γίνει αυτο που εχει γίνει διοτι η ανθρωπότητα είχε πέσει σε χειμερια νάρκη μακράς διαρκείας ..... η τόσο άσχημη τροπή της ανθρωπότητας και η εξωφθαλμη πλέον προσπάθεια των επικυριαρχων να υποδουλώσουν στο 100% της ανθρωπότητας ξύπνησε κάποιους ..... άρα ξυπνήσαμε απο δική τους υπαιτιότητα ..... Ας γευτούν τωρα το πως ειναι να είσαι ΞΥΠΝΙΟΣ.....και ΕΛΛΗΝ ταυτοχρονα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ.
  Με το ψέμα μας δίνουν ένα κοκαλάκι να φάμε και μας έχουν πρόβατα.
  Όταν όμως επιχειρήσουν να μας πάνε στο σφαγείο αρχίζουν τα πρόβατα και αντιδρούν, διότι τους μιλά πλέον η ψυχή.
  Όταν λοιπόν έχουμε όλα τα υλικά αγαθά στην ζωή μας γινόμαστε ένα με αυτόν τον κόσμο.
  Όταν όμως χάσουμε τα υλικά αγαθά και τις υλικές απολαύσεις αμέσως εγείρεται η ψυχή η οποία επιτέλους αρχίζουμε να την ακούμε.
  Ειδικά όσοι άνθρωποι έχουν ανοιχτό μυαλό και δεν είναι προσκυνημένοι με τυφλή πίστη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Together.We.Rise. + morfeas sky...

  Δυστυχώς κουράστηκα πολύ, μα πάρα πολύ, morfeas sky, εσύ τουλάχιστον έχεις ακόμα αρκετή δύναμη και σε χαίρομαι, αλλά εγώ τους παρατάω, κάνω το ένα βήμα πίσω... που λέει ο Together.We.Rise. Έχω και δικά μου παιδιά να νοιαστώ... να σώσω πάρτε το όπως θέλετε... δεν είναι μόνο τα παιδιά των δήθεν Ελλήνων του ξέρω όλα, αλλά ούτε και του κόσμου... Είναι τα παιδιά της δικής μου σάρκας μ' αρέσει δεν μ' αρέσει να μιλάω για σάρκα, αλλά έτσι είναι... Τους δήθεν από παιδάκι προσπαθώ να τους πείσω πως είναι κάτι, αλλά θέλουν να είναι ότι είναι οι Πόπες κι οι Καλιόπες...

  Την αγάπη μου και τον σεβασμό μου, αλλά... απόκαμα παίδες, απόκαμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Mona Perises ίσα ισα εννοω ακριβώς το αντίθετο .... εννοω ενα βήμα πίσω μονο κσι μονο για να παρατηρήσουμε καλυτερα και να συνεχίσουμε το μονοπάτι μας.....
   Ενας λόγος που δεν γυρίζω πίσω ειναι για αυτα τα παιδια.... και πολυ περισσότερο τα δικα μου παιδια... είμαστε οι πρώτες γενιές που εχουμε την δυνατότητα σε αυτές τις συνθήκες να μπορέσουμε να είμαστε στα παιδια μας οι οδηγήτες τους στα μονοπάτια τους ....,, χωρις να πρεπει να καθαρίσουν πρώτα οπως εμεις αλλα να μην " βρωμησουν" ποτε ....,εσυ ξέρεις τι πρεπει να κανείς καλυτερο για σένα .... Το ταξιδι πάντως συνεχίζεται

   Διαγραφή
 9. Mona Perises
  Θα σε προέτρεπα να αφήσεις ελεύθερα τα παιδιά σου να αποφασίσουν μόνα τους ελεύθερα για την ζωή τους, διότι αν επέμβουμε από τώρα την μικρή τους ηλικία θα τους εμφυτεύσουμε την δική μας αλήθεια όπως εμείς την κατανοούμε και απλά θα μας αντιγράψουν, και όποιος αντιγράφει μια αλήθεια δίχως να την κατανοεί θα είναι εικόνα της αλήθειας και όχι η αλήθεια.
  Αυτά που κατανοώ εγώ, εσύ τα κατανοείς λίγο διαφορετικά, και οι άλλοι που δεν έχουν ιδέα για ποιο πράγμα μιλάμε, αν αντιγράψουν αυτά που λέμε χωρίς πρώτα να τα κατανοήσουν και να τα διαμορφώσουν μέσα από την δική τους επεξεργασία, είναι αδύνατον να κατανοήσουν την αλήθεια που συζητάμε, οπότε αν τους πιέσουμε κι εμείς ότι δεν μας κατανοούν κατηγορώντας τους είναι σαν να τους διώχνουμε από την αλήθεια μια για πάντα, αφού θα ακολουθήσουν την έτοιμη σερβιρισμένη γνώση των ιερατείων ΜΜΕ επιστήμης κτλ και θα ζουν στο σκοτάδι ως μια αγέλη προβάτων για πάντα.
  Αστους! κάθε ανθρώπινη ψυχή έχει τον δικό της δρόμο στην ζωή εδώ, διότι αν πρόσεξες καμία ψυχή δεν γεννιέται όμοια με την άλλη, διότι ενώ φαινομενικά όλα τα παιδιά είναι αθώες ψυχές ο χαρακτήρας τους διαφέρει παντελώς ως προς την αντιμετώπιση της κατανόησης της ζωής. Για παράδειγμα δυο μικρά μωρά ενώ είναι αθώα και μεγαλώνουν στο ίδιο περιβάλλον είναι εντελώς διαφορετικά ως χαρακτήρες, και αυτό σημαίνει ότι κάθε ψυχή ακολουθεί το σύνολο της γνώσης που έχει κατανοήσει μέχρι τώρα, διότι κάθε ψυχή εκτελεί έναν στόχο από τον αληθινό μας εαυτό, που μέσω εμάς που είμαστε τα είδωλα του ζει και κατανοεί τον σκοτεινό αισθητό κόσμο της ύλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δεν είναι μικρά τα παιδιά μου morfeas sky, είναι 27 & 25 και βιώνουν την ανεργία, έτσι όπως την ξέρεις στη πόλη μας... τα πάντα κλειστά... Είναι μεγαλωμένα πολύ ελεύθερα και κατάλαβαν τι γίνεται, το θέμα είναι, πως δεν το κατάλαβαν οι άλλοι κι είναι αυτοί που είναι... Τους αρέσει να κοιμούνται και να λένε, πως είναι οι ξυπνιότεροι κι οι εξυπνότεροι... όλων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου