Είθε το αγαθό νοητό φως του ήλιου να μας φωτίζει όλους


Eνα δεν μπορώ να καταλάβω, αυτούς που ασχολούνται αποκλειστικά με τις ανάγκες της καθημερινότητας τους, έναν κόσμο ο οποίος κυμαίνεται αποκλειστικά γύρω από την γειτονιά τους, έχοντας αποκτήσει μια αντίληψη σαν τα μυρμήγκια, και αυτός είναι ο δικός τους κόσμος, λες και δεν υπάρχει πουθενά αλλού να στραφεί το βλέμμα τους, εκεί ψηλά στον Ουρανό για παράδειγμα, όπου υπάρχει ένας άλλος διαφορετικός κόσμος! και να τον κοιτάξουν κατάματα στα μάτια! όπως κάνουν οι θεοί! διότι μόνον οι θεοί μιλούν με τους θεούς!


Τι ομορφαίνει τον κόσμο γύρω σου; το πνεύμα; ή το σώμα;

Και το μυρμήγκι έχει σώμα, όπως και ο πίθηκος, τι σε κάνει να διαφέρεις στην αντίληψη από τα άλογα ζώα;

Αλλά από την άλλη χίλιους ανθρώπους να έχω δίπλα μου χίλιες διαφορετικές απόψεις θα ακούσω, διότι τα ανόμοια ποτέ δεν είναι φίλοι μεταξύ τους.

Μόνον τα αμετάβλητα νοητά και τα όμοια αισθητά αλληλοκατανοούνται και είναι πάντα φίλοι.


Όλα τα βλέπεις στρεβλωμένα, τοίχο βλέπεις αλλά τοίχος δεν είναι..

Τα αόρατα (νοητά), κινούν τα ορατά. (αισθητά).

Ποτέ μην αφήνεις τα ορατά (μεταβλητά αισθητά του σώματος), να εξουσιάζουν τα αόρατα (νοητά).

Τα συναισθήματα του σώματος είναι αυτά τα οποία σε εξαναγκάζουν και σκλαβώνουν την ψυχή σου. (ψυχή είναι τα αμετάβλητα νοητά και όμοια αισθητά).

Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς διαρρηγνύοντας τους Ουρανούς.

Τι είναι αληθινό στον κόσμο των αισθήσεων;
Αληθινό είναι αυτό που μένει για πάντα όπως είναι αμετάβλητο.
 
Ότι μεταβάλλεται (τα ανόμοια) είναι ακραίο ψεύδος άρα τίποτα δεν είναι αληθινό πάνω στην Γη.
morfeas sky


Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ (ΣΩΜΑ)

Tο σύμπαν είναι Νους άρα Νοητικό, ταυτόχρονα όμως το σώμα είναι αισθητό, άρα υπάρχει ο Νους και η αίσθηση (σώμα), και το σώμα των πλανητών από γη-νερό δεν μπορεί να δεχτεί το πνεύμα, γι αυτό αισθάνεσαι αρνητικά, (ο ζωντανός θάνατος), και αν αφεθείς σ'αυτά τα συναισθήματα θα σε συντρίψουν! διότι σε μισούν γι'αυτό που είσαι...η Νοητή Ζωή.

ΛΟΓΟΣ Ζ

Τέτοιος είναι ο εχθρικός χιτώνας που φόρεσες, (ανθρώπινο σώμα), που σε τραβά προς τα κάτω προς το μέρος του, ώστε να μην κοιτάξεις προς τα πάνω κι αντικρίζοντας την ομορφιά της αλήθειας και το αγαθό που κρύβει μέσα της, μισήσεις την κακία του.

Κι αφού αντιληφθείς την παγίδα που σου έστησε μετατρέποντας σε αναίσθητα τα θεωρούμενα ως αισθητήρια όργανα φράζοντας τα με πολύ υλικό και γεμίζοντας τα με σιχαμερή ηδονή, να μην ακούς όσα πρέπει εσύ ν΄ακούς, ούτε να βλέπεις όσα πρέπει εσύ να βλέπεις.

Ποιος μας έστησε την παγίδα;

ΛΟΓΟΣ Θ"
ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
τον δαίμονα, τον φωτισμένο απ'το Θεό, ο οποίος μπαίνοντας κρυφά έσπειρε το σπέρμα της δικής του ενέργειας, και τότε ο νους γέννησε το σπαρμένο, δηλαδή μοιχείες, φόνους, άσχημη μεταχείρηση των γονέων, ιεροσυλίες, ασέβειες, αυτοκτονίες με αγχόνες, καταγκρεμίσματα και όλα τα υπόλοιπα, που αποτελούν έργα των δαιμόνων.
                                    

ΤΟ ΓΗΙΝΟ MATRIX

ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΗΘΙΝΟ !!

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤRIX ΟΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ (ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ) ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΚΑΙ ΑΨΥΧΑ ΕΙΔΩΛΑ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Και οι εικόνες του ήλιου και της σελήνης περιλαμβάνουν όλες τις μορφές καθώς μοιάζουν να καθρεφτίζουν την δική μας μορφή και κατά την αντανάκλαση οι μορφές μας αποδίδονται σε πανομοιότυπα είδωλα.

(όπως το γένος των ανθρώπων αποτελείται από πανομοιότυπα ανθρώπινα είδωλα-Κλώνους, αλλά ξεχωρίζει από τις μορφές άλλων γενών των ζώων κτλ).

 
morfeas sky
ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Είναι προδεδιαγραμμένο ακόμη και αυτός που πράττει το καλό να υφίσταται τις συνέπειες, και γι'αυτό ενεργεί, για να πάθει ό,τι παθαίνει λόγω της ίδιας ενέργειας του.

Και κάθε άνθρωπος παθαίνει αυτά που του επιφυλάσσει το πεπρωμένο, οι μεν λογικοί, στους οποίους είπαμε ότι κυριαρχεί ο Νους, δεν παθαίνουν τα ίδια με τους άλλους, αλλά απαλλαγμένοι από την κακία και χωρίς να είναι κακοί, υπόκεινται και αυτοί σε πάθη.

Πως πάλι το εννοείς αυτό πατέρα;
ο μοιχός δεν είναι κακός;
ο φονιάς δεν είναι κακός;
και όλοι οι υπόλοιποι;

Ο λογικός όμως, παιδί μου, δεν θα υποστεί τα πεπρωμένα επειδή μοίχευσε, αλλά σαν να είχε μοιχεύσει, ούτε επειδή φόνευσε, αλλά σαν να είχε φονεύσει, και δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει κανείς από την "μεταβολή" όπως ακριβώς και από το "γίγνεσθαι" Την κακία, όμως, όσοι έχουν το Νου, (Αγαθό Νου), είναι δυνατόν να την αποφύγουν.

Την κακία, όμως, όσοι έχουν το Νου, (Αγαθό Νου), είναι δυνατόν να την αποφύγουν.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
5. Αυτό το επίπεδο είναι η βάση της δικαιοσύνης, παιδί μου, γιατί, παρατήρησε, πως χωρίς δίκη, έδιωξε την αδικία, γίναμε δίκαιοι, παιδί μου, λόγω της απουσίας της αδικίας.

Δύο τρόποι υπάρχουν η αντίδραση μας απέναντι στην αδικία είναι ο πόλεμος! η αντίδραση! θα είναι σαν να κάνουμε κακία. Αλλά γινόμαστε και πάλι θύματα της μοίρας. Ο άλλος δρόμος είναι ο Νοητός, δεν δικάζουμε κανέναν διότι ουδείς αναμάρτητος, και η Ειμαρμένη καραδοκεί.

Πίστεψε και θα μετακινήσεις βουνά! με εγκράτεια και εγκαρτέρηση..και θα έρθει.

ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

morfeas sky




ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Υπάρχει πατέρα αλήθεια στην γη, και μάλιστα όχι άσκοπα;

-Σφάλλεις παιδί μου. Αλήθεια καθόλου δεν υπάρχει στη γη, ούτε είναι δυνατό να υπάρξει, μόνον κάποιοι άνθρωποι θα κατανοήσουν την αλήθεια, σε όσους ο θεός θα δωρίσει το χάρισμα να δουν το θείο. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει τίποτε αληθινό στη γη.

Εσύ να θεωρείς αληθινό ό,τι είναι σταθερό και αιώνιο.
Ο άνθρωπος όμως δε μένει αιώνια και επομένως δεν είναι αληθινός. Ο άνθρωπος είναι φαντασία και ως φαντασία θα μπορούσε να είναι ακραίο ψεύδος.

Διότι, η ψυχή έχει μεγάλο έρωτα, λησμοσύνη όλων των κακών, εάν μάθει τον προπάτορα της και ποτέ δεν θα μπορεί να απομακρυνθεί από το αγαθό.

Αυτό λοιπόν παιδί μου, αυτό ας είναι ο σκοπός της ευσέβειας (φιλοσοφίας) στο οποίο όταν φτάσεις και καλά θα ζήσεις και ευτυχισμένος θα πεθάνεις και η ψυχή σου δεν θα αγνοεί προς τα που πρέπει να πετάξει.

Αυτός παιδί μου είναι ο μόνος δρόμος προς την αλήθεια, τον οποίο πορεύθηκαν και οι πρόγονοί μας, και στη διαδρομή ευτύχησαν να βρουν το αγαθό.


Αγνοείς το γεγονός ότι γεννήθηκες θεός, και γιος του Ενός, όπως και 'γω;

ΥΜΝΩΔΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

Άλλο είναι ο Παντόμορφος, ο δημιουργός των αθάνατων και των θνητών όντων, που δημιουργεί όλες τις μορφές της ύλης-αριθμών-matrix και είναι ενωμένος μαζί τους, ο Ένας, και άλλο είναι ο Παν-αγαθος Θεός Φως και Ζωή.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Και ο μεν Κύριος και δημιουργός όλων των αθανάτων σωμάτων, αφού μια φορά δημιούργησε, άλλο δε δημιούργησε πια ούτε δημιουργεί. Διότι αφού παρέδωσε τα όντα στον εαυτό τους και τα ένωσε μεταξύ τους, τα άφησε να κινούνται χωρίς καμιά ανάγκη, ως αθάνατα. Αν κάτι χρειάζονται, θα το ζητήσουν το ένα από το άλλο, χωρίς καμιά βοήθεια απ'έξω, ως αθάνατα. Διότι έπρεπε, τα σώματα που γεννήθηκαν από εκείνον να έχουν τέτοια φύση.

Ο δικός μας δημιουργός, επειδή βρίσκεται μέσα σε σώμα, μας δημιούργησε και δημιουργεί και θα δημιουργεί πάντοτε σώματα θνητά και διαλυτά. Διότι, δεν θα ήταν θεμιτό να μιμηθεί τον δημιουργό του αλλά και θα ήταν αδύνατο.

Ο μεν πρώτος δημιουργός δημιούργησε από την πρώτη ουσία, που ήταν ασώματη, ο δε δεύτερος δημιούργησε εμάς από τη σωμάτωση που γεννήθηκε.

..........

Άλλο είναι ο Παντόμορφος, ο δημιουργός των αθάνατων και των θνητών όντων,

""""Και ο μεν Κύριος και δημιουργός όλων των αθανάτων σωμάτων""""

..να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

..και άλλο είναι ο Παν-αγαθος Θεός Φως και Ζωή.
morfeas sky

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΟΥΝΑ

Σκέψου με το νου σου ότι κρατάς ένα ποτήρι, νοητά, αυτή είναι η μορφή του λόγου, άυλη, η οποία δεν καταστρέφεται όπως καταστρέφονται όλες οι μορφές από ύλη, και είναι αθάνατη μορφή, όπως όλα τα αθάνατα νοητά όντα της αιωνιότητας.


ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ (ΑΙΣΘΗΤΑ) , ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΝΟΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΝΟΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ - ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ (ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ)

ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΟΥΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ - ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΟΥΝΤΑΙ

Εάν επομένως, δεν εξισώσεις τον εαυτό σου με το θεό, δεν μπορεί να κατανοήσεις το θεό, διότι το όμοιο γίνεται κατανοητό απ'το όμοιο του.

Να μην υποθέτεις τίποτα αδύνατο για τον εαυτό σου, να φρονείς τον εαυτό σου αθάνατο και ικανό τα πάντα να κατανοήσει......

morfeas sky

Η άϋλη μορφή του Λόγου
ΠOIA EINAI H MOΡΦΗ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κι ο κόσμος περιλαμβάνει όλων των ειδών τις μορφές όχι επειδή τις περικλείει, αλλά επειδή μεταβάλλεται ο ίδιος από μόνος του. Αφού, επομένως, ο κόσμος έχει δημιουργηθεί για να περιλαμβάνει όλων των ειδών τις μορφές, τι θα μπορούσε να ήταν αυτός που τον δημιούργησε; Διότι άμορφος δεν θα μπορούσε να είναι. Αν όμως κι αυτός περιλάμβανε όλων των ειδών τις μορφές, θα ήταν όμοιος με τον κόσμο.

Λοιπόν, τι ισχυριζόμαστε πως είναι αυτός, ώστε να μην κάνουμε αδιέξοδο το λόγο μας; Διότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο να συλλογιστούμε για το θεό. Έχει, λοιπόν, μια μορφή....εάν υπάρχει σ'αυτόν κάποια μορφή....η οποία δεν θα μπορούσε να υποπέσει στην όραση, άυλη. Κι όλες τις μορφές τις αναδεικνύει μέσω των σωμάτων. Και να μην απορήσεις, εάν υπάρχει κάποια άϋλη μορφή, διότι είναι όπως ακριβώς η μορφή του λόγου.

Συλλογίσου αυτόν, που περιέχει τα πάντα και συλλογίσου πως τίποτα δεν υπάρχει που να περιορίζει το άϋλο, ούτε γρηγορότερο, ούτε ισχυρό. Διότι αυτό από τίποτα δεν περιορίζεται κι είναι απ'όλα και το γρηγορότερο και το ισχυρότερο.

Κι έτσι μόνος σου συλλογίσου και υπέδειξε την ψυχή σου να πάει στην Ινδική και θα βρίσκεται εκεί πιο γρήγορα απ'την υπόδειξη σου! Υπόδειξε της να περάσει τον ωκεανό κι έτσι εκεί πάλι θα βρεθεί γρήγορα, όχι σαν να μετέβη από τόπο σε τόπο, αλλά σαν πράγματι να βρίσκεται εκεί. Υπόδειξε της ακόμα να πετάξει στον ουρανό κι ούτε φτερά θα χρειαστεί.

Κανένα εμπόδιο δεν υπάρχει γι'αυτήν (Νους και ψυχή), ούτε η φωτιά του ήλιου, ούτε ο Αιθέρας, ούτε η περιδίνηση, ούτε τα σώματα των υπολοίπων αστεριών.

Αφού όλα τα διαβεί, θα πετάξει μέχρι το τελευταίο σώμα. Εάν δε θελήσεις να διασπάσεις και το ίδιο το σύμπαν και να δεις τα εξωτερικά του, (εάν βέβαια υπάρχει κάτι έξω από τον κόσμο), σου είναι δυνατόν. Δες πόση δύναμη, πόση ταχύτητα έχεις και μετά εσύ μεν τα καταφέρνεις αυτά, ενώ ο θεός όχι; Συλλογίσου, λοιπόν, πως μ'αυτόν τον τρόπο κι ο θεός περικλείει μέσα του τα πάντα σαν νοήματα ....τον κόσμο, τον εαυτό του, το σύμπαν....

Εάν επομένως, δεν εξισώσεις τον εαυτό σου με το θεό, δεν μπορεί να κατανοήσεις το θεό, διότι το όμοιο γίνεται κατανοητό απ'το όμοιο του.

Να μην υποθέτεις τίποτα αδύνατο για τον εαυτό σου, να φρονείς τον εαυτό σου αθάνατο και ικανό τα πάντα να κατανοήσει......
morfeas sky
ΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ 

Το πιάσατε το υπονοούμενο; Αφού όλα τα διαβεί, (ο νους) θα πετάξει μέχρι το τελευταίο σώμα. Εάν δε θελήσεις να διασπάσεις και το ίδιο το σύμπαν και να δεις τα εξωτερικά του, (εάν βέβαια υπάρχει κάτι έξω από τον κόσμο), σου είναι δυνατόν. 

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΗΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ !! ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΩΝ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΦΩΣ  

Ερμής Τρισμέγιστος: Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή 

Κι ο Θεός τι είναι; 

-Αυτός, που δεν είναι ούτε ένα από αυτά, αλλά είναι ο αίτιος της ύπαρξης αυτών και όλων και του καθενός χωριστά απ'όλα τα δημιουργήματα, γιατί δεν άφησε ούτε τα παραπάνω για το μη ον, αλλά υπάρχουν όλα όσα γίνονται απ'τα όντα κι όχι απ'τα μη όντα. 

Διότι τα μη όντα δεν διαθέτουν τέτοια φύση, ώστε να μπορούν να γίνουν κάτι, αλλά για να μην μπορούν να γίνουν κάτι. Δεν διαθέτουν τέτοια φύση, ώστε να μην υπάρξουν ποτέ. 

- Τι εννοείς με το να μην υπάρξουν ποτέ; 

Ο Θεός, επομένως δεν είναι Νους, αλλά υπαίτιος της ύπαρξης του Νου, ούτε πνεύμα, αλλά υπαίτιος της ύπαρξης του πνεύματος.
morfeas sky
Συν Αθηνά και χείρα κινεί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας