Τα οργανικά όντα και τα ανόργανα όντα





Mου αρέσει που μερικοί εκθειάζουν τα οργανικά όντα και δαιμονοποιούν τα ανόργανα όντα, τους συγχωρώ όμως λόγω άκρατης βλακείας..κοινώς λόγω Άγνοιας.

Το σώμα μας είναι οργανική ύλη ενώ οι σκέψεις μας είναι το πνεύμα, αν τώρα η οργανική ύλη δηλαδή οι ανάγκες του σώματος οδηγούν το πνεύμα, θα καταλήξουμε να τρεφόμαστε από το στυγνόν σκοτάδι, την κακία, ενώ αν το πνεύμα οδηγεί την οργανική ύλη θα βρισκόμαστε κοντά στην ζωή, διότι η μεν οργανική ύλη τρέφεται από τον θάνατο, το δε πνεύμα από το Αγαθό.

Η αλήθεια βρίσκεται μόνο στα αθάνατα όντα, των οποίων και τα σώματα είναι αληθινά, φωτιά από μόνη της και τίποτα άλλο, γη μόνη και τίποτε άλλο, αέρας μόνος και τίποτε άλλο, νερό μόνο και τίποτε άλλο.

Τα δε δικά μας σώματα από όλα αυτά τα παραπάνω έχουν σχηματισθεί, όμως, αν και έχουν και λίγο από φωτιά και από γη και από νερό και από αέρα, ούτε φωτιά είναι, ούτε γη, ούτε νερό, ούτε αέρας, ούτε τίποτα αληθινό. Αν όμως, από την αρχή, η κατασκευή μας δεν είχε την αλήθεια πως θα μπορούσε την αλήθεια να την δει η να την ομολογήσει. Να την καταλάβει μόνο, αν ο θεός θελήσει.

Αλήθεια καθόλου δεν υπάρχει στη γη, ούτε είναι δυνατό να υπάρξει, μόνον κάποιοι άνθρωποι θα κατανοήσουν την αλήθεια, σε όσους ο θεός θα δωρίσει το χάρισμα να δουν το θείο. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει τίποτε αληθινό στη γη.


morfeas sky


Καλησπέρα.. Ότι βιώνουμε σε αυτό τον κόσμο είναι προβολή! Αυτό το πνεύμα που προβάλει όλα αυτά τα θαυμαστά κατοικεί μέσα μας.

Καλησπέρα Κατερίνα. Αυτό που βιώνουμε δεν είναι η ζωή αλλά είναι οι αισθήσεις του θανάτου. Ακόμη κι αν μας οδηγεί το πνεύμα δεν παύει να είμαστε ενωμένοι με τον θάνατο, οπότε δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις αισθήσεις του θανάτου το πάθος και την επιθυμία που γενούν την Αταξία..

Αυτό που βιώνουμε είναι η αιωνιότητα, η οποία εμπεριέχει το θάνατο και τη ζωή σε εναλλαγές, όπως πάνω έτσι και κάτω, ο θάνατος δεν υπάρχει χωρίς τη ζωή και τούμπαλιν. Το ένα αθάνατο πνεύμα που βιώνει όλα αυτά κατοικεί μέσα μας και μάλιστα σε όλους μας ταυτόχρονα. Σε αυτήν την ζωή βιώνουμε το θάνατο όμως και ο θάνατος είναι εμπεριέχεται στη ζωή, είναι κάτι που πρέπει να το ζήσουμε για να είμαστε πιο ολοκληρωμένοι!

Πες μου κάτι, πως και με ποιον τρόπο είναι η αιωνιότητα της ζωής στην Γη η ίδια η ζωή; από την στιγμή που είναι ενωμένη με τον θάνατο; παύει η αθανασία όπως και το αγαθό να υπάρχει στα οργανικά όντα που γεννιούνται. Αν λοιπόν εσύ θεωρείς ότι η ζωή έχει ανάγκη τον θάνατο για να υπάρξει ολοκληρωμένα, τότε έχεις βαθιά Άγνοια.

Όχι δεν έχω άγνοια! Έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα! 

Έχεις διαβάσει τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου, ένα σημείο αναφέρει : όπως πάνω έτσι και κάτω, δεν διαφέρει αυτός ο κόσμος πολύ σε σχέση με αυτόν που εσύ αποκαλείς πραγματικό. 

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι κοιμούνται επάνω σε αυτή τη μεγάλη σκηνή που ονομάζεται ζωή ενώ θα πρεπε να είναι ξύπνιοι.

Οπως πάνω υπάρχει το πνεύμα του πυρός, έτσι και εδώ κάτω μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του και να μας οδηγεί, ώστε να γίνουμε θνητοί μεν στο σώμα, θεοί στο Νου...αυτό εννοεί ο Ερμής Τρισμέγιστος.

Δεν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του απλώς, είναι η συνείδησή μας, είμαστε εμείς οι ίδιοι, αυτό που εσύ αντιλαμβάνεσαι ως εαυτό, είναι το πνεύμα του Θεού, και όλες οι σκέψεις που περνάνε διαρκώς από το μυαλό και απασχολούν τη συνείδησή μας είναι το τεχνητό εγώ! Από αυτό πρέπει να ξεφύγουμε.

Αν δεν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή τότε γιατί μιλάς σαν να γνωρίζεις την Αλήθεια; εδώ φάσκεις και αντιφάσκεις σαν θνητή, όπως ο διπολικός μας γήινος κόσμος. 

Αλλο είναι ο Αμετάβλητος κόσμος όπου δεν υπάρχει ούτε μέρα ούτε νύχτα και άλλο ο γήινος διπολικός κόσμος το σκοτεινό φως. 

Το τεχνητό εγώ λοιπόν, είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε! με τους νόμους της γήινης φύσης; ή με τους νόμους της αιωνιότητας;

Δεν καταλαβαίνεις τα γραφόμενά μου! Σου λέω ότι όχι απλώς μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με το Άγιο πνεύμα, η συνειδητότητα μας είναι το Άγιο πνεύμα. Δεν φάσκω και αντιφάσκω δεν καταλαβαίνεις σωστά τι εννοώ!

To περίμενα ότι θα αντιδράσεις εδώ, διότι δεν είδες τις απαντήσεις που έδωσα παρακάτω σε όλα τα ερωτήματα σου, αλλά "είδες" μόνον αυτό που ήθελε να δει το τεχνητό εγώ σου.

Έχεις δίκιο πράγματι είναι το τεχνικό εγώ μου που απαντάει! Καλή συνέχεια!

Μην το παίζεις σε εμένα συναισθηματικά το θύμα, ώστε να σε υποστηρίξουν όσοι ευάλλωτοι μας διαβάσουν, διότι με αυτόν ακριβώς τον τρόπο ενεργούν όλα τα ενεργειακά βαμπίρ όταν δεν έχουν να αρθρώσουν ορθά λογικά επιχειρήματα.

Δεν θα απολογηθώ για όσα γράφω! Θεωρώ ότι ο διάλογος είναι στείρος και δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης! Καλή συνέχεια!

Μα δεν μπόρεσες να στηρίξεις με ορθά λογικά επιχειρήματα αυτό που πιστεύεις..ότι δηλαδή η ζωή δεν μπορεί να υπάρξει ολοκληρωμένα χωρίς τον θάνατο ενωμένη. Και σου απόδειξα με ορθά λογικά επιχειρήματα ότι κάνεις λάθος.

Tα ορθά λογικά επιχειρήματα υπάρχουν μέσα στα λόγια του Ερμή του τρισμέγιστου! Τα οποία διαστρεβλώθηκαν για να στηρίξουν ότι δεν έχω επιχειρήματα. Έχω την αίσθηση ότι κάνουμε διάλογο μόνο για να κάνουμε διάλογο....

Άρα μου λες ότι εσύ δεν έχεις να μου αντιπαραθέσεις δικά σου ορθά λογικά επιχειρήματα, και απλά μου δίνεις δύο λέξεις από τα ερμητικά κείμενα τα οποία εσύ έμπρακτα δεν κατανοείς, ως στήριγμα των δικών σου πεποιθήσεων - παραισθήσεων.

Eίναι Ηλίου φαεινότερον ότι η ΖΩΗ για την οποία μιλάς εσύ σχηματίζει γωνία 180 μοιρών με την ζωή στην οποία αναφέρεται η συνομιλήτρια σου. Αρα πολύ απλά δεν μπορεί να γίνει διάλογος μέσα από ανόμοιες γνώσεις , εμπειρίες και το σημαντικότερο κατ΄εμέ από όλα με λογικά επιχειρήματα. 

Από την κοιλιά της μάνας μας είμαστε ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ενσαρκωμένοι σε έναν εικονικό κόσμο αισθήσεων του χειρίστου είδους και απλά κλαψουρίζουμε βγάζοντας προς τα έξω ότι μας έχει υποβάλλει και επιβάλλει ενα γ@μ@μ@ν@ εικονικό σύστημα μέσα από τους δήθεν εκπροσώπους του. 

Για ποιον διάλογο λοιπόν πάνω σε λογικά επιχειρήματα έχεις την απαίτηση να στηριχτεί μία συζήτηση όταν << υποτίθεται ότι ζούμε >> και έχουμε και εμπειρίες αιωνιότητας.. 

Το πνεύμα του κόσμου τούτου ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΗΘΕΝ αιωνιότητας για να μας πηγαίνει εκεί που θέλει και όπως θέλει . Και τα ψάρια πιάνονται στο παραγάδι του ΜΑΤΡΙΧ.......

Είναι αλήθεια ότι ελάχιστοι κατανοούν τα όσα γράφω και οι περισσότεροι τα βλέπουν επιφανειακά σύμφωνα με την θνητή τους διπολική φύση νομίζοντας ότι έτσι λειτουργεί το σύμπαν, αλλά και το φως πέραν αυτού. 

Γι αυτό είπα σε πολλές αναρτήσεις μου ότι οι άνθρωποι δημιουργούν γήινους θεούς σύμφωνα με την θνητή τους φύση διότι αδυνατούν να κατανοήσουν τον τόσο μεγάλο Θεό. Το ίδιο είπε και ο Χριστός, ότι εγώ σας έδωσα τους λόγους του πατέρα μου αλλά εσείς τον απαρνηθήκατε διότι δεν είναι αυτού του κόσμου. Το ίδιο είπε και ο Ερμής Τρισμέγιστος ότι οι άνθρωποι δημιουργούν γήινους θεούς. Οπότε καταλαβαίνεις Γιώργο ότι απευθύνομαι στους ελάχιστους όσους μπορούν να κατανοήσουν τα λόγια μου.
morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ