Τι συμβολίζει ο αριθμός 33


Τι συμβολίζει ο αριθμός 33

Είναι η τελευταία βαθμίδα της μασονίας, συμβολίζει τον άρχοντα αυτού του κόσμου, την Αταξία των Αριθμών, συμβολίζει το Ανάδρομο 666 το εκπεσών κτιστό πνεύμα - Matrix , και όχι την Αρμονία των Αριθμών που οδηγεί το Φωτισμένο Πνεύμα το οποίο βρίσκεται μέσω της Μονάδας ενωμένο με την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως. Η Μονάδα και η Δεκάδα Ζωή και Φως. Επτά Μονάδες της Αρμονίας, μία μονάδα της εικόνας του Θεού, ο Όγδοος Ουρανός, και η Αλήθεια της Ζωής, Ζωή και Φως.

Ο Αριθμός τρία (3) είναι η πρώτη ολοκληρωμένη ζωή. η Τριάδα.
Νους και Λόγος η δε αδιαίρετη ένωση τους η Ζωή.

Η κίνηση του Νου είναι η Ζωή, η Νοητή Ζωή. Πανάγαθος Νους είναι ο Πανάγαθος Κόσμος ο Θεός. Ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος (υιός) είναι η Νοητή Ζωή, δηλαδή η κίνηση αυτού του Νοητού Πανάγαθου Κόσμου.

Εικόνα της Αλήθειας της Ζωής, είναι ο αρρενόθηλυς Νους ο οποίος φέρει ως δικό του κόσμο το αγέννητο και προυπάρχων αδρανή δοχείο της Ύλης, το οποίο ακόμη και αδρανή είναι άτακτο. Γι'αυτό και ο Φωτεινός Λόγος μεταβάλλεται σε κάτι άλλο όταν ενώνεται μαζί του, σε Αγιο Λόγο.

Ο Άγιος Λόγος αντέγραψε αυτό το δοχείο της Ύλης και του έδωσε κίνηση μέσα στον Έβδομο Ουρανό που δημιούργησε.
Η Ενωση του Αγιου Λόγου με το ελαφρύτερο στοιχείο της Υλης που διαχωρίστηκε σε Τέσσερα στοιχεία με την κίνηση, δημιούργησε την εικόνα του Άγιου Λόγου, το Φωτισμένο Πνεύμα.

Το φωτισμένο πνεύμα δημιούργησε τους υπόλοιπους έξι Ουρανούς, οι οποίοι περικλείουν πέντε σύνθετες φύσεις - όργανα δηλαδή των πλανητών, και μία φύση της Σελήνης, όπου το Νοητό φως του ήλιου ενώνεται με τον ελαφρύ αέρα, και γεννιέται το πνεύμα της Αρμονίας που ενεργεί στο δίπολο ψυχρό-θερμό που γεννιέται και γίνεται υπάρχων.

Με τον ίδιο τρόπο, όταν αυτό το πνεύμα της Σελήνης ενώνεται με τα πιο κατωφερή στοιχεία την γη και το νερό, αποκτά την βιωματική εμπειρία που βιώνουμε κι εμείς, μέσω της ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, όπως επίσης, όλο το ζωικό βασίλειο ενεργεί χωρίς ελεύθερη επιλογή, για να μην πέφτουν στην Αταξία, δηλαδή στην περισσότερη κακία.

Στον Άνθρωπο (Έλληνες) επειδή δεν είναι αυτού του κόσμου, αλλά Ζωή και Φως, δόθηκε από τον Αιθέρα Νου η Λογική ως εικόνα του Νοητού Λόγου του Φωτισμένου πνεύματος.

Οι υπόλοιποι "άνθρωποι" που ασχολούνται αποκλειστικά με τα γήινα αισθητά ΔΕΝ διαφέρουν από το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο, διότι δεν τους οδηγεί το πνεύμα, αλλά η μνήμη του νερού η οποία είναι ενωμένη με το βαθύ σκοτάδι το στοιχείο της γης, το οποίο ΔΕΝ μπορεί να δεχτεί το πνεύμα, οπότε γεννά την κακία, δηλαδή την περισσότερη Αταξία..εξού και η ανάδρομη κορυφή, όπου η μνήμη του νερού μας οδηγεί βαθιά μέσα στην Αταξία της άλογης φύσης-σκότος-γη.

.........

Ο αριθμός 33 είναι ο αριθμός της μασονίας η τελευταία βαθμίδα.
Τα γράμματα του Ελληνικού αλφαβήτου στο σύνολο τους ήταν 33 (12+ στον καθρέπτη 21 =33) όσοι και οι σπόνδυλοι, οι 5 τελευταίοι σπόνδυλοι (που παίζουν τον ρόλο της κεραίας) έχουν άμεση σχέση με τον εγκέφαλο και αντιστοιχούν στα 5 τελευταία άρρητα γράμματα τα οποία γνώριζαν μόνο οι ιερείς* ένα από αυτά ήταν η Σώστικα (ή Γαμμάδιον) η οποία στα λατινικά έγινε swstika και οι Ναζί το έκλεψαν και την ονομάσανε Σβάστικα.

Το σύμβολο αυτό είναι του ζωογόνου Ηλίου (Απόλλωνα ο ήλιος, ο οποίος εκπέμπει στην Γη τις φωτεινές συχνότητες, το Αγαθό νοητό φως), οι Ναζί το αντέστρεψαν για να συμβολίσουν το αντίθετο του ζωογόνου Ήλιου, δηλαδή του σκοτεινού θανάτου.

Με λίγα λόγια οι μασόνοι στηρίζουν τον κτιστό εκπεσών αισθητό θεό του σύμπαντος -Matrix. Στηρίζουν την Ανίερη Δωδεκάδα από την οποία συντέθηκε το σώμα μας..βλέπε τα 12 Ζώδια, (12+ στον καθρέπτη 21 = 33 ..βλέπουμε λοιπόν ότι στον αριθμό 33 λείπει το πνεύμα της Αρμονίας, και κυριαρχεί η άλογη φύση, η Αταξία.

morfeas sky

..........
....................

Αναρωτιέμαι γιατί ο Χριστός και ο Αλέξανδρος πέθαναν στα 33 τους χρόνια κι δύο,φώτισε μας επ' αυτού .

33 - 3+3 = 6 ο κόσμος των Αριθμών. 33 - 3χ3 = 9 ο κόσμος του πνεύματος. Αφήνει τον κόσμο των Αριθμών (σωμάτων) και εισέρχεται στον Αληθινό κόσμο των Νοητών. όπου 9 το αντίθετο του έξι 6 διότι οι αριθμοί γεννούν τα σώματα και τις μορφές, ενώ το πνεύμα κινεί αυτούς τους αριθμούς. Διότι όλα τα σύνθετα σώματα έχουν μια ταυτότητα μέσω των αριθμών, ειδάλλως δεν θα μπορούσαν αυτά τα σύνθετα θνητά σώματα ούτε να γεννηθούν, ούτε να διαλυθούν (θάνατος).

Δλδ αγαπητέ μου και σ' ευχαριστώ για την διαφώτιση, αν κατάλαβα καλά ο προσωπικός αριθμός της ημερομηνίας γέννησης , ο αριθμός του ονόματος κλπ.δινει την ταυτότητα στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Υποθέτω τώρα, ότι ίσως με κάποιους αριθμητικους παραμέτρους ακόμα που εγώ δεν γνωρίζω, να φτάνουμε και σε κάποιον αριθμό που θα είναι η ημερομηνία του θανάτου μας! Έκανα αυτή την σκέψη - υπόθεση,που μπορεί να είναι και λανθασμένη,αλλά μάλλον όχι. Η τεράστια σημασία των αριθμών δλδ στη ζωή μας και όχι μόνο.

Και γιατί να σε νοιάζει η ημερομηνία θανάτου; Και ναι όλα μα όλα είναι προδιαγεγραμμένα, όπως και η συνάντηση μας τώρα εδώ, που μιλάμε, συντονίστηκε πριν από την γέννηση μας να συναντηθούμε και να αλληλεπιδράσουμε μαζί, και το μόνο που είναι στην δική μας ευχέρεια είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ που θα κάνουμε σε αυτή την αλληλεπίδραση, όπως και στα πάντα σε όλη την "ζωή" μας εδώ. 

Η ταυτότητα των αριθμών που μας δίνεται είναι η είσοδος μας - η γέννηση μας στον γήινο κόσμο των αριθμών, αλλά ταυτόχρονα αυτή την στιγμή δεν σου μιλάω εγώ ως αριθμός, αλλά σου μιλά η ψυχή μου, η οποία ΔΕΝ ανήκει σε καμιά ταυτότητα και σε κανέναν αριθμό. Αρα η Νόηση είναι η ζωή και όχι οι αριθμοί..οπότε μην αφήνεσαι ΠΟΤΕ να σε οδηγούν οι αριθμοί διότι τους οδηγεί η Μοίρα, και όχι η ψυχή σου.

Επίσης παρατηρώ ότι εκείνο που κάνει τη μεγάλη διαφορά στον ίδιο αριθμό,είναι το πρόσιμο,το οποίο παράγει εντελώς διαφορετικό νόημα στο αποτέλεσμα, όπως επίσης και το άθροισμα του ειδώλου στον καθρέφτη!!! Δλδ στο matrix!

Μα εννοείται! Είναι πολύ διαφορετικό να σε οδηγούν τα συναισθήματα του σώματος που οδηγούν την σκέψη σου, από το να σε οδηγούν τα συναισθήματα της ψυχής και να σε οδηγεί η Νόηση. Αιτία - Αποτέλεσμα..τα ανόμοια παράγουν ανόμοια αποτελέσματα, ενώ τα όμοια της ψυχής παράγουν όμοια αποτελέσματα.

Δεν με ενδιαφέρει η ημερομηνία του θανάτου σε καμία περίπτωση, απλά σκέφτηκα ότι όντως και αυτή είναι προδιαγραμμένη, άρα με βάση πάντα τους αριθμούς και τα αποτελέσματα των αριθμητικών πράξεών.

Συμπεραίνω λοιπόν ότι ο αριθμός ο προσωπικός είναι ένα κλειδί που μας εισάγει στο Μάτριξ, ξεκλειδώνει την πύλη του κόσμου τούτου. Θα υπάρχει και για την έξοδο όμως ένα αντίστοιχο κλειδί αυτό εννοώ.

Οι αριθμοί είπαμε δεν έχουν καμία σχέση με την ψυχή. 

Το σώμα γεννιέται από τους αριθμούς που κυοφορούν μέσα στην ψυχή η οποία περιβάλλει το σώμα που γεννιέται αυξάνεται με τους αριθμούς και μειώνεται μέχρι να ξαναγυρίσουν οι αριθμοί στην πηγή τους. 

Η ψυχή όμως παραμένει πάντα η ίδια. 

Αυτό που συμμετέχει στο σώμα είναι η αντίληψη που γεννιέται από το σώμα, και όχι από την ψυχή. Και αν αυτή η αντίληψη αποκτήσει εθισμό προς την ψυχή τότε θα της δοθεί ο Νους και όλα θα τα κατανοήσει, μα αν αποκτήσει εθισμό για το σώμα τότε θα αφομοιωθεί από τα γήινα.

morfeas sky

..........
....................

Είμαστε Αιώνια συνειδητοτητα σε προσωρινά σώματα.. 
είμαστε πιθανοτήτες ροής & καμπυλωτήτων....
Είμαστε πάντα σε ένα μηδενικό πεδίο...
Κάθε συμβολισμός είναι ένας εγρηγορός...
Ένα κουτί μια φυλακή...
Όλα αυτά είναι δική μου εμπειρία & αντίλήψεις δεν χρειάζεται να τα πιστέψει κανείς...
Καλημέρα Ευδαιμονίας


Καλημέρα....Aφού είμαστε μια αθάνατη συνειδητότητα, τότε γιατί επιλέγουμε συνεχώς τα γήινα σώματα; και δεν γυρίζουμε πίσω στην αιωνιότητα; εκεί είμαστε ελεύθεροι, ούτε πεινάμε ούτε κρυώνουμε ούτε κουραζόμαστε ούτε έχουμε ανάγκη τον ύπνο, ούτε πονάμε, ούτε φοβόμαστε, ούτε ούτε....ενώ εδώ δεν είναι κανείς μας ελεύθερος, εδώ πάντα έχουμε ανάγκη τα πάντα, και οι ανάγκες του σώματος είναι αυτές που μας οδηγούν. Από ανάγκη αγαπάμε, από ανάγκη δουλεύουμε, από ανάγκη γινόμαστε κακοί και δεν έχει τελειωμό αυτή η κακία. Αυτή η προσωρινή κατάσταση κατάντησε να γίνει αιώνια. Διότι επιλέγουμε την ενσάρκωση σε θνητό σώμα.

Eίναι μια μετάβαση που η ψυχή ζητά εμπειρίες...
Όμως και εδώ υπάρχει χαρά και σε Παράλληλους κόσμους μιας και οι περισσότεροι ζούν και σε Παράλληλους κόσμους...
Μέσα από την εμπειρία μου σε Ταξίδια Εξέλιξης με πολλές ψυχές που ζητούν να αλλάξει ότι ζουν ..
Σαφέστατα αλλάζει μιας και η δημιουργία μας είναι ελεύθερη!

Mήπως όμως όλο αυτό είναι μία πλάνη; πως είμαστε ελεύθεροι από την στιγμή που μας οδηγούν οι εμπειρίες του σώματος; και γιατί πρέπει να πιστέψουμε ότι εκτελούμε μία αποστολή της ανώτερης συνειδητότητας μας; ότι δηλαδή παίρνουμε εμπειρίες από μία κατώτερη θνητή φύση για χάρην της ψυχής; βιώνοντας ταυτόχρονα όλη την ασχήμια αυτής της κατώτερης φύσης; και ότι όλο αυτό μας κρατά συνεχώς στις κατώτερες δονήσεις αυτής της θνητής φύσης; με αποτέλεσμα στο τέλος να αφομοιωθούμε από την κατώτερη φύση;

Εξάλλου η παράλληλη πραγματικότητα τι είναι; την βιώνουμε εμείς; ή κάποιος άλλος; δηλαδή η ψυχή μας; Δηλαδή εμείς τι είμαστε; τα κορόιδα; που τραβάμε όλη την ασχήμια χάρην κάποιου άλλου;

Ολα είναι Ερωτας, διότι η Υλη είναι Πάθος, και το πάθος γεννά την επιθυμία για την ύλη, δηλαδή την ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ από την κατώτερη φύση...άρα σύμφωνα και με τα Ερμητικά κείμενα, σύμφωνα με τους Έλληνες σοφούς, σύμφωνα με τον Χριστό, η παραμονή μας εδώ στην Γη είναι η δική μας αποδοχή να βιώνουμε συνεχώς την ΚΑΚΙΑ..Και όποιος συμμετέχει στην κακία βρίσκεται μακριά από το Θεό, διότι είναι Ύβρις προς το Θεό να συμμετέχει ο Νους στην κακία.

Κοίτα καλέ μου Προσωπικά δεν χρειάζεται να πιστεύω στα κείμενα και σε κάθε άλλη αντίληψη
Ποτέ δεν λάμβανα Γνώση από πουθενά...
Ότι γνωρίζω είναι δική μου αντίληψη δεν χρειάζεται να την πιστέψει κανείς!

Μέσα από την εμπειρία μου και την συνεργασία μου με άλλες ψυχές και άλλες συχνότητες & διαστάσεις έχω αυτή την αντίληψη!

Δεν μ'αρέσει να μπαίνω σε κουτάκια η Εγρηγορότα...
Όταν ζω Πολυδιάστατα και όταν θέλω απλά αλλάζω ρόλο και καθρέφτες...

Καλημέρα Ευδαιμονίας
Το τώρα υπάρχει σε όλα τα επίπεδα Υπάρξης Μας μόνο, τα υπόλοιπα είναι ψευδαισθήσεις!

Έτσι Ζω στο κάθε τώρα Μου & ότι δεν επιθυμώ το αλλάζω!
Αν δεν μ'αρέσει ένα φαγητό δεν το ξανατρώω πχ..
Όμως πριν το φάω δεν ξέρω, άρα οφείλω να δοκιμάσω.

Η Αντίληψη έχει βαθμούς αντιληπτικότητας, ένα μυρμήγκι δεν μπορεί να αντιληφθεί τι βιώνει ένας σκύλος, ένας σκύλος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι βιώνει ένας άνθρωπος, ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αντιληφθεί τι βιώνει μια ψυχή, μια ψυχή δεν μπορεί να αντιληφθεί τι βιώνει ένας Νους, ένας Νους δεν μπορεί να αντιληφθεί τι βιώνει ο Θεός. 

Οπότε τι θέλουμε εμείς; αν δεν ξέρουμε τι ζητάμε πως θα γνωρίσουμε αυτό που δεν υπάρχει για εμάς; 

Οπότε όλα είναι θέμα Αντίληψης, δηλαδή όλα είναι βαθμοί πνεύματος, η Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως...η Μονάδα του κατώτερου γήινου πνεύματος, και η Δεκάδα η Αλήθεια της Ζωής, Ζωή και Φως.

Δεν ξέρω την δική σου εμπειρία, διότι εμπειρία είναι η Αίσθηση, ενώ Ζωή είναι η Νόηση του Αγαθού, η Νοητή Ζωή, και όχι η βιωματική εμπειρία των αισθήσεων ενός σώματος.

Κοίτα καλέ μου η αναλυτική προσέγγιση σε όλα είναι χαμένη ενέργεια.... προτιμώ ένα τώρα που νιώθω να είναι υπέροχο...
Δεν χρειάζεται να ψάχνω συνέχεια κάποια αιτία...

Όλα λειτουργούν όπως ο καθένας επιλέγει να συντονίζεται ...
Όλα είναι ελευθερία...
Το αν ο καθένας επιλέγει την κάθε φυλακή Ξεκινά από την θεϊκή του δημιουργία ...
Μίας και η δημιουργία έχει τα πάντα όλα σε μια απέραντη ελευθερία...
Δεν υπάρχουν κακό η καλό...
Όλα έχουν ζητηθεί και όλα έχουν μια Εξέλιξη....
Όλα από ένα ταμείο παίρνουν μισθό!
Απλώς οι περισσότεροι βλέπουν μόνο την Γη...
Η Γαία Λειτουργεί με αυτούς τους νόμους...
Σε άλλες συχνότητες εμείς είμαστε Υπέροχοι

Ξέρεις τώρα τι μου λες; ότι επιλέγεις να ενσαρκώνεσαι συνεχώς το θνητό γήινο σώμα, διότι το ερωτεύτηκες, ότι έχεις πάθει εξάρτηση από αυτό το σώμα, και ότι σου αρέσει απλά να ονειρεύεσαι ανώτερες διαστάσεις (το τώρα) παρά να τις ζεις αληθινά. 

Μου μιλάς για ελευθερία βιώνοντας ταυτόχρονα μέσα από ένα σώμα που σε κρατά δέσμιο των παραισθήσεων. Αυθυποβάλεσαι στα όνειρα, βιώνοντας τα πάντα ονειρικά, και όχι να τα ζεις, διότι η εμπειρία μιας αίσθησης είναι η εικόνα της ζωής, διότι χωρίς την Νόηση δεν θα έχεις ούτε εμπειρία αυτής της αίσθησης ούτε σώμα. 

Αρα τι ζητάμε εμείς; την αίσθηση της βιωματικής εμπειρίας ενός σώματος το οποίο κρίνει και φαντάζεται μόνον ονειρευόμενο εικάζοντας την Αλήθεια μέσα από το σώμα; 

Διότι αυτό το διαισθητικό πνεύμα του σώματος κρίνει, φαντάζεται, και εικάζεται μόνον την Αλήθεια,  διότι η δική του "αλήθεια" προέρχεται από την φύση στην οποία γεννήθηκε για να υπάρχει. 

Ενώ η Αλήθεια της ψυχής προέρχεται από τον εαυτό της, την Νοητή Ζωή, την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως, διότι η αίσθηση ΔΕΝ είναι η ζωή, αλλά η Λήθη αυτών των αισθήσεων, δηλαδή η διαγραφή όλης της βιωματικής εμπειρίας αυτού του σώματος μετά τον θάνατο, διότι το ανώτερο αστρικό σώμα έχει ανώτερη Αντίληψη της πραγματικότητας, την οποία το θνητό σώμα απλά υποθέτει και εικάζεται. 

Οπως και το αστρικό σώμα εικάζεται την αλήθεια της αιωνιότητας, δηλαδή την τελειότητα των αισθητών μεν αλλά αθάνατων αμετάβλητων σωμάτων, το πνεύμα του πυρός.

Ο καθένας επιλέγει τι θέλει να είναι... όποιος θέλει μπορεί να αποχωρήσει...από κάθε είδους φυλακή η εικόνα!

Αρα έρχεσαι στα δικά μου λόγια, ότι η Ύλη είναι πάθος, δηλαδή έρωτας, δηλαδή εξάρτηση, και αν το πνεύμα αποκτήσει εθισμό προς την ψυχή θα γυρίσει ξανά στην θέωση της, ενώ αν αποκτήσει εθισμό προς το σώμα, θα υποφέρει για πάντα την κακία, διότι σ'αυτόν τον κόσμο ποτέ δεν είμαστε ελεύθεροι, διότι όλες μας οι επιλογές γίνονται από Ανάγκη, και όχι γιατί το θέλουμε πραγματικά. Εχουμε Ανάγκη να ερωτευτούμε, ενώ η ψυχή είναι ο θείος έρωτας, έχουμε Ανάγκη την ευδαιμονία, ενώ η ψυχή μας είναι η ίδια η ευδαιμονία..και αμέτρητα άλλα παραδείγματα, τα οποία μπορείς να αντιληφθείς μέσα από αυτά που σου είπα.

morfeas sky

Επειδή και οι δύο τα λέτε πολύ ωραία, όπως και τα σκοτάδια μας είναι πολύ πυκνά...θα παρακαλούσα να μας διαφωτίσετε πιο ειδικά, περί ζωής και ψυχής αλλά και περί Θεού. Ευχαριστώ. 
Ή παραπομπή κάπου, για να μην σας κουράζουμε

χαχα πολλά ζητάς να μάθεις μέσα από μία πρόταση πόσο δε μέσα από ένα κείμενο, πόσο δε μέσα από ένα βιβλίο, κτλ κτλ και σκέψου τώρα ότι εγώ μέσα από ένα βιβλίο 300 σελίδων και μετά από δέκα χρόνια συνεχών επαναλήψεων για να κατανοηθούν αυτές οι λίγες σελίδες, έφτασα σήμερα να έχω κάνει στην ιστοσελίδα μου 900 αναρτήσεις και ακόμη μαθαίνω καινούριες έννοιες όταν επικεντρώνομαι μόνον σε μία λέξη..έννοιες τις οποίες δεν είχα δώσει την πρέπουσα σημασία.......................................................

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι δυνατόν να τολμήσει και να μιλήσει για την αλήθεια ο άνθρωπος, που είναι ον ατελές, και αποτελείται από ατελή μέλη, και το σώμα του είναι φτιαγμένο από άλλα, και πολλά ξένα στοιχεία. Λέω μόνο ότι είναι δυνατό και δίκαιο, ότι δηλαδή, η αλήθεια βρίσκεται μόνο στα αθάνατα όντα, των οποίων και τα σώματα είναι αληθινά, φωτιά από μόνη της και τίποτα άλλο, γη μόνη και τίποτε άλλο, αέρας μόνος και τίποτε άλλο, νερό μόνο και τίποτε άλλο.

Τα δε δικά μας σώματα από όλα αυτά τα παραπάνω έχουν σχηματισθεί, όμως, αν και έχουν και λίγο από φωτιά και από γη και από νερό και από αέρα, ούτε φωτιά είναι, ούτε γη, ούτε νερό, ούτε αέρας, ούτε τίποτα αληθινό. Αν όμως, από την αρχή, η κατασκευή μας δεν είχε την αλήθεια πως θα μπορούσε την αλήθεια να την δει η να την ομολογήσει. Να την καταλάβει μόνο, αν ο θεός θελήσει.

Τα πάντα λοιπόν πάνω στην γη δεν είναι αλήθεια παρά μόνο απομίμηση της αλήθειας, και μάλιστα όχι όλα αλλά, κάποια λίγα και τα υπόλοιπα, ψέμα και πλάνη, και εικασίες, φτιαγμένα σαν εικόνες της φαντασίας. Όταν τώρα η φαντασία επηρεάζεται από ψηλά, γίνεται η απομίμηση της αλήθειας ενώ, χωρίς την άνωθεν ενέργεια παραμένει ψεύδος.

Όπως και η ζωγραφική εικόνα δείχνει το σώμα όμως δεν είναι η ίδια σώμα, όπως αυτό που παριστάνει, και ενώ φαίνεται να έχει μάτια, η ίδια δεν βλέπει τίποτα και έχει και αυτιά αλλά δεν ακούει τίποτε, και όλα τα υπόλοιπα τα έχει η ζωγραφική εικόνα όμως είναι ψεύτικα και εξαπατούν τα μάτια όσων την κοιτούν γιατί άλλοι μεν θεωρούν ότι βλέπουν την αλήθεια και άλλοι πραγματικά ψεύδη.

Όσοι λοιπόν δεν βλέπουν το ψέμα, βλέπουν την αλήθεια, και αν λοιπόν το κάθε ένα από αυτά έτσι το αντιλαμβανόμαστε και το βλέπουμε όπως είναι, αντιλαμβανόμαστε και βλέπουμε την αλήθεια. Αν όμως αντιλαμβανόμαστε και βλέπουμε αντίθετα, τότε τίποτα το αληθινό ούτε θα αντιληφθούμε ούτε θα γνωρίσουμε.

-Υπάρχει πατέρα αλήθεια στην γη, και μάλιστα όχι άσκοπα;

-Σφάλλεις παιδί μου. Αλήθεια καθόλου δεν υπάρχει στη γη, ούτε είναι δυνατό να υπάρξει, μόνον κάποιοι άνθρωποι θα κατανοήσουν την αλήθεια, σε όσους ο θεός θα δωρίσει το χάρισμα να δουν το θείο. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει τίποτε αληθινό στη γη.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

..........
....................

Δεν θεωρω οτι υφιστανται οι συμπτωσεις αλλα οτι ολα τα ελλογα και εμφρονα οντα μΕ κοινο πνευματικο τοπο καταγωγης δονουν απο κοινου ενα νοητικο δικτυο το οποιο ενω δεν εχει αρχη και τελος εν τουτοις καταληγει παλι σε εμας με την εννοια της ενθυμησης. δεν υπαρχει συμπτωση υπαρχει ενθυμηση. ολα οσα συμβαινουν στην σφαιρα του νοητικου πεδιου ,συμβαινουν προς χαριν της ενθυμησης. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΘΕΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Από την στιγμή που τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία, αυτό που ονομάζουμε συμπτώσεις είναι είτε η μοίρα, είτε αυτό που έλκουμε πάνω μας σύμφωνα με τις επιλογές της ψυχής μας. 

Αν μας οδηγεί το σώμα τότε μας εξουσιάζει η μοίρα, αν μας οδηγεί η ψυχή (ανάμνηση ψυχής) τότε εμείς αλλάζουμε την μοίρα μας και το πεπρωμένο μας. 

Αλλά για να μας οδηγεί η ψυχή μας θα πρέπει πρώτα να αντλήσουμε αυτά τα ανεξάντλητα αποθέματα σοφίας (τα Νοητά) συνδεόμενοι με την ψυχή μας, και όχι μέσα από τα όσα μας προστάζει το σώμα μας, τα μεταβαλλόμενα αισθητά - οι ανάγκες ενός μη ολοκληρωμένου θνητού όντος.

morfeas sky

..........
....................

Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις ποιο είναι το 40ήμερο της μεγάλης δοκιμασίας;

Αυτό που διανύουμε τώρα αρχής γενομένης ουσιαστικά από αύριο Σάββατο με την εαρινή ισημερία στις 11.30 πμ περίπου. Είναι η περίοδος της Μεγάλης Σαρακοστής 39+1=40 , μία περίοδος δοκιμασίας , προετοιμασίας , πρακτικής στην πιο ενεργειακή πλανητική χρονική διάσταση του ετήσιου κύκλου της ΓΑΙΑΣ ως προς τον Ηλιο και με σημείο αναφοράς τον Κρόνο τον γνωστό πλανήτη του συστήματος που είμαστε εξαρτημένοι - φυλακισμένοι...

Eνδιαφέρον έτσι όπως το έθεσες. 39 + 1 διότι 3+9 = 12 η ανίερη Δωδεκάδα από την οποία συντέθηκε το σώμα μας, σε συνδιασμό με την Μονάδα (Ανάσταση) του πνεύματος που είναι ενωμένη, δηλαδή με την ψυχή μας, η οποία ψυχή μας είναι άρρηκτα ενωμένη με την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως. (το Γνώθι σ'αυτόν).

39 =36 + 3..... 39 και 36 + 3 + 1 = 40

Aν προσθέσουμε το 3 μέσα από την εμσωμάτωση της 12άδας (3χ12=36) + την Μονάδα = 40 τότε πάλι μας βγάζει ως τριάδα την Μνήμη του νερού, και όχι την Μονάδα-Ψυχή.

Διάβασε εδώ:

Τρεις (3) μοίρες-Διοικητές ανά δεκαήμερο σε κάθε Ζώδιο, που οδηγούν τον κάθε άνθρωπο που γεννιέται, επί δώδεκα (12) Ζώδια μας κάνουν 36 Δέκαρχους, επί την Ιερή Δεκάδα της Μονάδας του Αρχέτυπου Πνεύματος Ζωή και Φως που φέρει η ενσαρκωμένη μας θεϊκή ανθρώπινη ψυχή, μας κάνουν 360 μοίρες 10 Χ 36 = 360 μοίρες, δηλαδή ένας πλήρης κύκλος γύρω από τον ήλιο, που καθορίζει την μοίρα και το πεπρωμένο των αισθητών σωμάτων από φωτιά, αέρα, γη, νερό, που ενσαρκώθηκε η Ιερή Δεκάδα δηλαδή η ανθρώπινη ψυχή, και είναι η μόνη που μπορεί να μας οδηγήσει ξανά στην θέωση, και η μόνη που εξουσιάζει την μοίρα.
Διότι η Δεκάδα της ψυχής μας, όταν μας οδηγεί δεν εξουσιάζεται από την μοίρα και το πεπρωμένο.

Για να μην μπερδευόμαστε στις λεπτομέρειες οι οποίες δεν μας αφορούν εφόσον ασχολούμαστε με τα Νοητά της ψυχής, η ουσία είναι μία..η Μονάδα και η Δεκάδα της ψυχής..και η 12άδα της μνήμης του νερού την οποία οδηγεί η Μοίρα.

morfeas sky


Όσον αφορά για το ένστικτο δεν κάνει λάθος ποτέ! Και επειδή το δικό μου είναι πολύ ισχυρό γιατί το ακούω, σήμερα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μου είπε κάτι που δεν είναι καθόλου καλό, δεν θα ήθελα προς το παρόν να πω τιποτ'αλλο.

Εσείς οι γυναίκες έχετε ανεπτυγμένη την Δι(α)ίσθηση, ενώ εμείς οι άντρες όσοι ασχολούμαστε με τα Νοητά έχουμε ανεπτυγμένη την Δι(α)νόηση. Η διαφορά έγκειται στο εξής: ότι εσείς διακρίνετε τα γήϊνα μεταβαλλόμενα αισθητά, (Μοίρα), ενώ μέσω της διανόησης εμείς οι άντρες διακρίνουμε τα αμετάβλητα Νοητά, τα οποία είναι υπεράνω της μοίρας. Αν τα συνδιάσουμε και τα δύο μπορούμε να εξουσιάσουμε την Μοίρα. Αυτό επέφερε ο Διαχωρισμός του Αρρενόθηλυς Αδάμ.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας