ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - Η απάντηση μέσα από διάλογο


Ερώτημα. Ο Αληθινός Θεός που είναι ο δημιουργός της ψυχής μας δημιούργησε την Ελλάδα χιλιάδες χρόνια πριν τον Χριστό.
Ερώτημα .Ο κόσμος που ζούμε εξουσιάζεται και από τον ΨΕYTΙΚΟ δημιουργό.


Απάντηση:
-Tι είναι ο αληθινός Θεός για σένα; και τι είναι η ψυχή;
Οταν μιλάς για το Θεό και την ψυχή οφείλεις να Γνωρίζεις.
Τι είναι ο ψεύτικος θεός γνωρίζεις; πως και με ποιον τρόπο τον οριοθετείς; Ανάλυσε το κι αυτό. Εγώ τα έχω αναλύσει όλα μέσα από τα κείμενα μου.

Ερώτημα Μόνο η αγάπη αξίζει πάνω από όλα.


-Η Αγάπη είναι το πνεύμα της Αρμονίας αυτού του κατώτερου κόσμου, όπου συνεργάζεται μαζί του, ώστε να επιφέρει την λιγότερη κακία.

Ερώτημα Ο Αληθινός Θεός μας λoιπόν έχει στείλει πολλές βοήθειες εδώ κάτω, Φωτισμένους φιλοσόφους στην Ελλάδα που δίδαξαν τα πάντα, αλλά σαν Έλληνες πολίτες σχεδόν όλους τους εξοντώσαμε εν ζωή. Ελληνικές ψυχές που πολεμούσαν σαν θεοί για τα ιδανικά και τις αξίες του Άνθρώπου.


-Ποια είναι τα Ιδεώδη του Ελλάνιου πνεύματος; γνωρίζεις;

Ο ΘΕΟΣ όμως ίσως έστειλε και ένα μαραγκό για να μας διδάξει ταπεινότητα.


- Από πότε ο τεχνίτης (μαραγκός) είναι κάτι το εξευτελιστικό; διότι η Ταπείνωση είναι ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ψυχής.

Να μας πει ήμουν φυλακισμένος και δεν με επισκεφτήκατε και τον άφησες να σταυρωθεί. Εμείς οι άνθρωποι τον σκοτώσαμε όπως σκοτώσαμε τον ΣΩΚΡAΤΗ. Αρνείστε την αγάπη του Χριστού για τον Ανθρωπο;


-Τον Σωκράτη δεν τον σκοτώσαμε εμείς, ούτε τον Χριστό, αυτές τις ενοχές να τις ρίξεις εκεί που αξίζουν να ριχτούν, σε αυτούς που τους σκότωσαν, όχι σε εμάς που διαφωνούμε και ποτέ δεν θα το κάναμε. Άλλο η Ανθρωπότητα, και άλλο τα ανθρωποειδή.

Αρνείστε τα λόγια του Χριστού; Αυτά που έγιναν μετά ήταν νομίζετε έργα του Χριστού; Γιατί μπλέκουμε τα πράγματα;


-Γιατί εσύ πιστεύεις ότι καταΝόησες τα λόγια του Χριστού;
Ιδέα δεν έχεις τι είπε ο Χριστός.

Όλοι όσοι ήθελαν εξουσία χρησιμοποίησαν των χριστιανισμό για να επιβληθούν. με αίμα. Ακουσες ποτέ τον Χριστό να ευλογεί τις σφαγές στο όνομα τού. ;


-Αυτό το ξέρει και ο πιο Αδαής.

Ο άνθρωπος μαριονέτα σκλάβος πάντα υπακοή κάνει στην χαμηλή φωνή μέσα του.


-Κι εσύ υπακούς υποτίθεται στον Λόγο του Χριστού, αλλά ιδέα δεν έχεις τι είπε ο Χριστός, μα ούτε έχεις ελεύθερη επιλογή, διότι δεν έχεις ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ αλλά υπακούς σε ΕΝΤΟΛΕΣ άρα είσαι σκλάβος δεσμώτης του σπηλαίου, του Άρχοντα αυτού του κόσμου.

Λυσσαλέα ο ραδιούργος μάζεψε πολλούς δήμιους και μέσα στον χριστιανισμό. Αυτό τη σημαίνει; Την αλήθεια την διαλέγουμε όχι με γνώμονα τον θυμό μέσα μας η την αγανάκτηση.


- Την Αλήθεια την Επιλέγουμε μέσα από τον Ορθό Νοητό λόγο, και όχι με τα άλογα συναισθήματα - παραισθήσεις της σάρκας, που γεννούν την παραΝόηση.

Δεν Πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα και να τα πετάμε στο ίδιο τσουβάλι. Τα ανθρώπινα έργα της κακίας φυσικά δεν είναι του θεού. Ας σκεφτούμε ποιος ωφελήθηκε πάντα από τον πόνο και τον φόβο του ανθρώπου.


-Τι σχέση έχει ο Θεός με αυτόν τον υλικό κάκκιστο κόσμο; ΚΑΜΙΑ. Αυτός ο κόσμος είναι του άρχοντα αυτού του κόσμου, Το ίδιο είπε και ο Χριστός, ότι αυτός ο κόσμος Δεν είναι δικός μου, αλλά του άρχοντα αυτού του κόσμου, αυτού του Ανθρωποκτόνου. (Ιησούς Χριστός).

morfeas sky

                 

Ερώτημα: Αυτός ο κόσμος δημιουργήθηκε από τον ΘΕΟ ΜΑΣ τέλειος, σοφός, δίκαιος, και αθάνατος για όλα τα πλάσματα του.

Απάντηση:
Η Υλη είναι αίσθηση, και η αίσθηση είναι σώμα, είτε ασώματο μόνον με την ενέργεια των Α-πλανών, είτε σύνθετο σώμα με την ενέργεια των πλανητών.

Τέλειος κόσμος δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στην σύνθετη Ύλη των πλανητών, (πλάνη-τη-ς γη-ς), αλλά μόνον στον κόσμο των Α-πλανών, όπου ο Αγαθός Νους δημιουργός, ενώνεται μόνον με ένα όμοιο στοιχείο της Ύλης, το ελαφρύτερο και ισχυρότερο στοιχείο του δοχείου της Ύλης, την ελαφρύτερη ενέργεια της φωτιάς.

Την ενέργεια της φωτιάς των Απλανών, η οποία περιβάλλει εσωτερικά ολόκληρο το υλικό σύμπαν, (Έβδομος Ουρανός), και το υλικό σύμπαν περιβάλλει εξωτερικά και εσωτερικά όλους τους γαλαξίες, και περικλείει εσωτερικά του γαλαξία όλους τους αστέρες, και όλους τους πλανήτες, δίνοντας τους κίνηση μέσα από την σταθερότητα όπως το θέλει ο Νους δημιουργός.

Και εσωτερικά των αστέρων (Απλανών), ενώνεται με την ενέργεια της φωτιάς αυτού του Αστέρα ήλιου, και γεννιέται ο αισθητός θεός δημιουργός, το πνεύμα του πυρός που διοικεί τον Ζωδιακό κύκλο των πλάνητών...μαζί και οι δικές του Μονάδες τα θεικά όντα των Απλανών Αστέρων.

Και όταν ο αισθητός θεός το πνεύμα του πυρός, ενώνεται στην ατμόσφαιρα των πλανητών ενώνεται με τον ελαφρύτερο ξηρό αέρα της σελήνης των πλανητών, (γι'αυτό όλοι οι πλανήτες που φέρουν τη ζωή έχουν δορυφόρο), από την ένωση αυτή γεννάται το πνεύμα της σελήνης, το πνεύμα της Αρμονίας της γήινης φύσης, από φωτιά και ελαφρύ αέρα.

Και το πνεύμα της σελήνης, αυτής της γήινης φύσης συνεργάζεται με την γήινη ενέργεια της φωτιάς, και του υγρού αέρα, την ατμός-σφαιρα, και γεννιέται το γήινο πνεύμα που έχει ως δικό του σώμα τον πλανήτη.

Άρα αυτό το γήινο πνεύμα αυτής της φύσης, Αναγκαστικά, και από Ανάγκη, αφού έχει δικό του σώμα τον πλανήτη, συνεργάζεται μαζί του, για να συνεχίσει να Υπάρχει.

Και με την σειρά του γεννά τις δικές του Μονάδες, τις γήινες ψυχές που έχουν το δικό της πνεύμα, οι οποίες θα δώσουν την νοερή ζωή σε όλα τα έμβια όντα, όπως ακριβώς το πνεύμα της γήινης φύσης δίνει την ζωή στο δικό της σώμα που είναι ο πλανήτης Γη.

Και όλα πάνω στην Γη συνεργάζονται από Ανάγκη με τα άλογα στοιχεία που δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα, αυτά του νερού και της γης, το στυγνόν σκότος, τα οποία γεννούν σώματα θνητά που μπορούν να δεχτούν όλες τις ενέργειες των Τεσσάρων αυτών στοιχείων, και να τις εκδηλώσουν ως αισθήσεις και συναισθήματα, ως πάθη και επιθυμίες, ως λύπη με λυγμούς, και χαρά από ηδονή-έπαρση, από τα οποία γεννιέται όλη η κακία αυτής της άλογης φύσης των πλανητών.

Η Ανθρώπινη ψυχή όμως ΔΕΝ συνεργάζεται ποτέ με αυτή την άλογη φύση του σώματος που ενώθηκε μαζί του, διότι αν συνεργαστεί θα αφομοιωθεί από αυτό το κατώτερο γήινο πνεύμα, και θα μείνει για πάντα εγκλωβισμένη στον πλανήτη, βυθισμένη στην Λήθη και την Άγνοια.


morfeas sky

                 

Κάποια στιγμή γίνετε μία ανταρσία που ο ΘΕΟΣ την επιτρέπει. Αυτός που φεύγει θέλει να γίνει θεός, και ο Θεός το επιτρέπει, αλλά δεν έχει ενέργειά αγνής αγάπης είναι σχεδόν κενός, γιατί έχει μέσα του το άλογο σώμα, και αυτό τον οδηγεί, ο θυμός ο φθόνος, η άγνοιά, η εξουσία μέσα από την ταπείνωση σε όλα τα όντα, η τρέλα.

Και διαχωρίζει τα πάντα, το πνεύμα από το άλογο σώμα, ώστε να εγκλωβίσει για πάντα τις ανθρώπινες ψυχές στην Γη...Ο Αδάμ που έγινε Αδάμ κι Εύα. Η σπίθα παραμένει όμως μέσα στον άνθρωπο, και περιμένει να έρθουμε σε επαφή μαζί της, ώστε να ξαναγίνουμε αυτό που είμαστε, θεοί, Ζωή και Φως.

Δημιούργησε με αυτήν την ενέργεια τα δημιουργήματά του γι αυτό και έχουμε τους ερπετόμορφους, ή τους δαίμονες, διαλέξτε ονόματα που προτιμάτε να πιστεύετε.

Γιατί σκεφτείτε τούτο το ερώτημα . Είναι ποτέ δυνατόν αυτός ο κόσμος να είναι φτιαγμένος από τον ΘΕΟ ΜΑΣ.;;;;;;; 

Είναι μια παράνοια αυτή η ζωή γιατί δεν λειτουργεί με Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης ΘΕΪΚΗΣ ενεργειακής δόνησης. 
Αντίθετα υπερδονούμαστε σε αρνητικούς ρυθμούς καθιζήσεις κακοδεμονικής ενέργειας αφανισμού μας. 

Στο πέρασμα τον χιλιάδων χιλιετιών που έχουν περάσει έχουν παιχτεί πολλά σενάρια μέσα σε τούτον τον ψεύτικο κόσμο, και ο ΘΕΟΣ μας έχει στείλει πολλές βοήθειες με φιλόσοφους ή αγίους, με Ολύμπιους ή ασκητές, με τον Χριστό. 

Ολοι όσοι ζήτησαν δικαιοσύνη σε αυτόν των κόσμο θανατώθηκαν. ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ. Αναρωτιέμαι γιατί;

Νομίζω απαντήθηκε και αυτό το ερώτημα.

morfeas sky
             


Υ.Γ Ο ψεύτικος άρχοντας δεν έχει δική του ενέργειά και τρέφετε με το είδος της ενέργειας που άφησε να δημιουργηθεί μέσα του όταν έφευγε από τον αληθινό ΘΕΟ δηλ μίσος και ζήλεια. ΔΕΝ διαπραγματεύτηκε τίποτα απο εγωισμό , Γι αυτο έπλασε τόσο λανθασμένα τον κόσμο του έτσι ώστε να τον τρέφουμε με τις κατώτερες δονήσεις μας.

Ζούμε δηλαδή μέσα σε ένα κόσμο ηλιθίων που βλακωδώς έμαθαν να τρέφονται με χαμηλές αρνητικές δονήσεις .

Πώς αντιστρέφεται αυτό; Βασικά μόνο αγνή αγάπη μπορεί να νικήσει τους φόβους αυτού του κόσμου. Δηλαδή Μόνο ψυχές του αληθινού Θεού δονούμενες σε μεγάλες κλίμακες αγνής Αγάπης μπορούν να γκρεμίσουν τα θεμέλια αυτού του ψεύτικου κόσμου. 

Δηλαδή μόνο Αγιασμένες ψυχές. ΟΛΟΙ όμως προωθούν λυσσαλέα τον φόβο σε κάθε επίπεδο . 

Σαν ανθρωπότητα νομίζω ότι έχουμε κουραστεί από όλο αυτόν τον φόβο και αναζητούμε λύσεις. Ας βρούμε την δύναμη να σκεφτούμε επιτέλους για το καλό μάς με την καρδιά μας και ένα ποιο φωτισμένο από το φως του ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΝΟΥ μας.

Ανεξαρτητα από τι μας έχουν διδάξει, σαν άνθρωποι πρέπει να αρχίσουμε να αρνούμαστε την ηδονή της εξουσίας και του εγωισμού μας, και να μάθουμε την καρδιά να αγαπά πιο αγνά, την ψυχή μας και το μυαλό μας να σκέφτετε ορθά λογικά μόνο του.

Είναι καταφανέστατο για όποιον άνθρωπο έχει λογική, ότι ο φόβος είναι μια κατώτερη δόνηση που αφορά μόνον υλικές οντότητες όπως αυτές της Γης.

Από εκεί και πέρα όποιος νικήσει τους φόβους του σταματά να τρέφει τα σώματα των κατώτερων θεών.

Το λέει ξεκάθαρα αυτό ο Πλάτωνας μέσα στο κείμενο που έχω δώσει  ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ   ....γράφει τα εξής:

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα αυτοί οι δημιουργοί είναι οι κατώτεροι θεοί, όπως προαναφέρθηκε, που επέλεξαν να μην εξελιχθούν προς το Αγνό και Αγαθό Φως αλλά επέλεξαν να επι-κυριαρχήσουν στην ύλη παραμένοντας στο υλικό σύμπαν.

Είναι εν μέρει ενσαρκωμένοι και απορροφούν από τις ανθρώπινες οντότητες (τις ενσαρκωμένες οντότητες) την ψυχική τους ενέργεια και έτσι φορτίζουν τα ενεργειακά τους σώματα τα οποία τους έχουν χαριστεί από τους ανώτερους θεούς.

Οι κατώτεροι θεοί τρέφονται για να υπάρχουν, διαμέσου της χαμηλής δόνησης συναισθημάτων όπως ο φόβος, η τρομοκρατία, η υπερβολική ανιδιοτέλεια, η εξαρτημένη αγάπη, και γενικά όλων των γήϊνων υλικών (μεταβαλλόμενων) συναισθημάτων και αισθημάτων.


Διαβάστε κι ΕΔΩ : Εσύ τι δίνεις ψευτοδημιουργέ; - Η σάρκα αποστραγγίζει όλη την ενέργεια της ψυχής μας

ΛΟΓΟΣ Θ"
ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

..κυρίως από τον δαίμονα, τον φωτισμένο απ'το Θεό, ο οποίος μπαίνοντας κρυφά έσπειρε το σπέρμα της δικής του ενέργειας, και τότε ο νους γέννησε το σπαρμένο


το διαβάσατε; ΓΕΝΝΗΣΕ
ΟΧΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ!


ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

........ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ;;;
ΑΠΟ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ
"""""πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ""""" 


– Εἰ ἐνόησας, εἰπέ μοι, διὰ τί ἄξιοί εἰσι τοῦ θανάτου οἱ ἐν τῷ θανάτῳ ὄντες;

– ῞Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.



morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας