Εσύ τι δίνεις ψευτοδημιουργέ; - Η σάρκα αποστραγγίζει όλη την ενέργεια της ψυχής μας


Μα τι βλακείες λέει η φωτογραφία;
Εσύ τι δίνεις ψευτοδημιουργέ;

Αυτά ακούτε γι'αυτό είσαστε όλοι προσκυνημένοι.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ !


Έχω μερικά ερωτήματα για εσάς, και όχι για τον ηλίθιο δημιουργό αυτού του ψευτόκοσμου ο οποίος μας θέλει και θνητούς και σκλάβους δικούς του.

1. Αφού δεν είμαι αθάνατος εδώ στην Γη τότε γιατί δεν μου έδωσε την Ανάμνηση ψυχής ο θεός; Αν ξέρω συνειδητά 100% ότι ζω ένα ψεύτικο όνειρο εδώ στην Γη τότε είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΜΑΡΤΑΝΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΑΡΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.

2. Από την στιγμή που γεννιέμαι θέλω απεριόριστο cash ώστε να έχω πάντα ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ πνευματικά και υλικά αγαθά για να είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και αν έδινε το ίδιο σε όλους τότε δεν θα χρειάζεται να βοηθήσουμε κανέναν, και όλοι θα αγαπούμε σαν τον εαυτό μας τον συνάνθρωπο, και όχι τον ΔΕΣΜΩΤΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.

Και είσαι εσύ θεός; Τι δημιουργείς; ΣΚΛΑΒΟΥΣ ώστε να είναι η ΤΡΟΦΗ σου γελοίε ψευτο δημιουργέ της πλάκας.

Έχω απεριόριστες ερωτήσεις και απαντήσεις ταυτόχρονα, αλλά νομίζω δεν χρειάζεται να αναλύσω περισσότερο το θέμα, διότι με μια υποτυπώδες λογική σκέψη όλοι θα καταλάβετε ποιος δημιούργησε την ΦΥΛΑΚΗ του ΝΟΗΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ώστε να πάψει να ΣΚΈΦΤΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ χωρίς φόβο... γελοίε σαχλαμάρα μηχανή. ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑ

morfeas sky


σχόλια:

- Σιγά να μην παίρνουμε ότι δίνουμε. Αν ο άλλος είναι σκατόψυχος όσα και να του δώσεις σκατόψυχος θα μείνει. Όποιος δίνει με την καρδιά του δεν θέλει ανταλλάγματα, το κάνει γιατί έχει το αγαθό μέσα του. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια άλλων, που μας θέλουν με σκυμμένο κεφάλι να μας δημιουργούν συναισθήματα που μας κρατούν φυλακή. Ευχαριστούμε πολύ Μορφέα .

- Ακριβώς αυτό Γιώτα.....και όποιος έχει ανάγκες και δεν φέρει τον Αγαθό Νου και την αγαθή καρδιά, είναι όντως σκατόψυχος σαν τον δημιουργό αυτού του κόσμου, ο οποίος δημιούργησε έναν κόσμο στα μέτρα του ώστε μέσα από την Λήθη που προκαλεί η σάρκα να τρέφεται από τον Νοητό Άνθρωπο.


- Είναι μια προσωμοίωση κόσμου. Ο θεός που πιστεύουν είναι τεχνητή νοημοσύνη. Και εννοείται ότι δεν καταννοεί ούτε την αγάπη ούτε τα συναισθήματα. Προφανώς και όλο αυτό κάποιοι το κατασκεύασαν. 

Ετσι γίνεται συνήθως στα υλικά σύμπαντα που είναι τροφικές αλυσίδες όπως αυτό. Πολιτισμοί ανώτερης εξέλιξης εκμεταλεύονται πολιτισμούς που είναι πρωτόγονοι όπως αυτόν, και χρησιμοποιούν το δυναμικό τους σαν σκλάβους. 

Επιπλέον το παίζουν και θεοί στους σκλάβους και τους υπόσχονται και σωτηρία!!! Χαχαχαχα!!!! Ποιοι; Οι θύτες υπόσχονται σωτηρία στα θύματα!!!!

- Έχεις απόλυτο δίκιο, διότι είναι αδύνατον να δημιουργήσει τόση κακία ο δημιουργός της Ζωής.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι που σκέφτονται και όχι μόνον τα ανθρωποειδή που έχασαν το Νου και τρέφουν την Μηχανή.

Διότι από την στιγμή που αυτοί εξέπεσαν έχασαν το Νου άρα για να συνεχίσουν να υπάρχουν πρέπει να τρέφονται από εμάς δίνοντας ζωή στην ζωή τους αφού εμείς οι Άνθρωποι δημιουργούμε ότι σκεφτόμαστε.

Και αφού ελέγχουν την σκέψη μας δημιουργούμε εμείς για αυτούς, και αφού τους αφήνουμε να μας ΚΡΙΝΟΥΝ τότε δεχόμαστε την παντοτινή σκλαβιά μας.

- Δεν μπορώ να συμπληρώσω κάτι φίλε Πάνο σ αυτά που γράφεις. Συμφωνώ απόλυτα!!!


....
- Oι θύτες πρέπει να υπόσχονται σωτηρία στα θύματα γιατί και αυτοί είναι θύματα άλλων θυτών. 

Αν αρχίζει να μειώνεται η << τροφή - ενέργεια >> το σύστημα θα καταρρεύσει και το μαγαζί θα κατεβάσει ρολλά. 

Φαύλος κύκλος και δυστυχώς έχουν πείσει το σύνολο ότι σωτηρία - λύση υπάρχει και είναι μονοπώλιο. 

Και τα bugs (σφάλματα) της τεχνητής νοημοσύνης - ψευτοθεού είναι όλα ορατά , ποιό ορατά δεν γίνονται είναι μπροστά μας και κανείς δεν τα βλέπει - εκτός εξαιρέσεων - γιατί απλά έχουν πείσει την άψυχη μάζα ότι οι πολλές ερωτήσεις κάνουν κακό είναι ΑΜΑΡΤΙΑ. 

Οι παραφωνίες όμως και τα φάλτσα του συστήματος τους δίνουν και παίρνουν.....Αλλά εμείς να , να , να συνεχίσουμε το βιολί μας ο καθένας όπως μπορεί και όποιος αντέξει...Γι αυτό δίνε πόνο βιολιστή και μην χαλαρώνεις.....!!!! 

Έτσι και αλλιώς η δόξα και η τιμή μόνο στους λίγους ταιριάζει, γιατί μόνο αυτοί ξέρουν να αγωνίζονται και να πέφτουν για ανώτερα , αγαθά ιδανικά....!! Οι άλλοι είναι για κατανάλωση..

- EINAI EΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. 

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΛΟΠΑΚΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ), ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. 

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΠΕΔΙΟ ΖΩΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΣΦΑΓΕΙΟ Ή ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. 

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΔΙΑΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

- Δυστυχώς όλα όπως πολύ απλά και λογικά τα γράφεις κρύβουν την φρίκη , την εγωπάθεια και κυρίως τον παραλογισμό του γιαλατζί δημιουργού που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται θεός - αλλά με ποια κριτήρια και προδιαγραφές - δεν αφήνει στα άβουλα, άψυχα ανθρωπάρια εδώ κάτω ούτε να σκεφτούν και κυρίως ούτε να αμφισβητήσουν την υπεροχή του και την εξουσία του. 

Ομως όταν ένα σύστημα είναι γεμάτο από bugs (σφάλματα) κάποια στιγμή καταρρέει. Μέχρι τότε προσπαθεί να σώσει και να φάει ότι μπορεί και έχει απομείνει, γιατί ξέρει ότι το τέλος είναι κοντά. Αρα είναι λογικός ο παραλογισμός του..

- ΓΙΩΡΓΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΑΥΤΟ. 

ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝ. 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΨΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΙΣΚΑΡΑΝ, ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ.

- Βεβαίως όπως τα γράφεις Γιώργο και ήρθαν και υπάρχουν τώρα και θα έρθουν και άλλοι αλλά και πάντα θα τους βγάζουν τρελλούς , θα τους σταυρώνουν και ότι άλλο, προκειμένου να μην χαλάνε το μαγαζί της ενεργειακής αφαίμαξης. 

Το ζήτημα για μένα - καθαρά υποκειμενικά - είναι αλλού. 
Ότι μπορώ να σπάσω τώρα πια αφού έχω όλα τα δεδομένα επεξεργασμένα και στο πιάτο θα σπάσω τον φαύλο κύκλο των ενσαρκώσεων μου εδώ σε αυτό τον πλα - νητη ανοχής που με έχει εγκλωβίσει δεν ξερω πόσες χιλιετηρίδες και να αναζητήσω πλέον συνειδητά άλλο καλύτερο μαγαζί αν μπορώ να το περιγράψω έτσι, με άλλες πιο αγαθές προδιαγραφές εξελικτικές.. το γράφω έτσι απλοικά με αυτό το στυλ για να δείξω την απέχθεια μου για τα πάντα.. 

Γι αυτό και συχνά γράφω και με διαγράφουν ότι ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ του κόσμου τούτου όπως μου τα έδωσαν και άντε γεια σε όλους και ολα... 

Από την άλλη όταν ένα σύστημα δουλεύει δεν το αφήνουμε ποτέ αλλά προσπαθούμε να το εξελίξουμε πρώτα για εμάς τους ίδιους και περαιτέρω για όποιον θέλει να το δοκιμάσει...

Αυτό έχει να κάνει σε αυτό που γράφεις για όσους ήρθαν και έρχονται εθελοντικά στη φωλιά του φιδιού για να ΒΟΗ - ΘΗΣΟΥΝ βοή-θεια ( ΘΕΙΑ ΒΟΗ) τους εναπομείναντες έμψυχους να βρουν τον Δρόμο προς τους πραγματικούς κόσμους...

Οι αντίπαλοι των έμψυχων είναι οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των διαχρονικών ιερατείων, που όπως και τότε χιλιάδες χρόνια πίσω, έτσι και τώρα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο αφεντικό τους με το αζημίωτο, και εγκλωβίζουν και τα εναπομείναντα λογικά όντα σε αυτόν τον ατελείωτο φαύλο κύκλο νομίζοντας ότι με τον τρόπο τους ότι σωζουν ψυχές...

..........

- Το ερώτημα που γεννάται από όλη αυτή την ανάλυση είναι:

Έχουμε μπλέξει άσχημα;

Η απάντηση είναι ούτε ναι ούτε όχι.

Εάν θεωρήσουμε ότι είναι δική μας επιλογή το παιχνίδι της ενσάρκωσης μπορούμε να πούμε ότι αναλαμβάνουμε και την ευθύνη των πολλαπλών ενσαρκώσεων.

Το ευτύχημα είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν στο υλικό σύμπαν. Ότι πάνω από την ύλη κυριαρχεί ο Νους.

Η θεική ψυχή μας είναι εκείνη που κινεί τα νήματα αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε και να ταυτιστούμε μαζί της ακολουθώντας τον ρυθμό της και την ανάσα της.

Ο εγκλωβισμός μας στο υλικό σύμπαν είναι και αυτός μια ψευδαίσθηση την οποία μπορούμε να καταρρίψουμε.

Η επανασύνδεση με την Ουράνια Πατρίδα είναι αναμφισβήτητη και αυτό είναι κάτι που θα συμβεί αργά η γρήγορα.

Το μόνο τελικά που μπορούν να καταφέρουν οι κατώτεροι θεοί είναι μία καθυστέρηση και τίποτα περισσότερο.

Το πως θα αντιμετωπίσουμε εμείς όλη αυτή την εξέλιξη εξαρτάται από την επιλογή μας.



ONEIROSKY.BLOGSPOT.COM
ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

- Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο και όποιος αντέξει γιατί το πρακτικό μέρος της ιστορίας είναι η ουσία, αλλά και μάλλον και το πιό δύσκολο, ειδικά όταν ο νούς πλέον υπολειτουργεί - εάν το θέτω ορθά - μετά από τόσες βίαιες θα έλεγα και καταπιεστικές επανενσαρκώσεις, με συνεχή σβησίματα των όποιων εναπομείναντων αρχικών μνημών....μέσα σε ένα χιλιοαναβαθμισμένο γεμάτο λάθη επί λαθών Matrix - ψευδαίσθησης που προσπαθεί μέσω των αναβαθμίσεων να μας πείσει ότι όλα καλώς βαίνουν μέσα από το ψέμα και την απάτη.

- Ειλικρινά φίλε Γιώργο, όποιος έχει λογική δεν θα τον επηρεάσουν οι όποιες δικαιολογίες που θα αντιπαραθέσει το Μάτριξ απέναντι στις αφυπνισμένες ανθρώπινες οντότητες. 

Όλα είναι θέμα λογικής. Διότι για να σου επιβάλλουν κάτι με τον φόβο, ή αν δεν το μπορέσουν αυτό με τις δικαιολογίες ότι τάχα έχουμε μια αποστολή, αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται πρώτα την δική μας ΕΓΚΡΙΣΗ!!!!

- Έτσι όπως πολύ απλά και λογικά και κατανοητά τα λες για μιά φορά ακόμα. 

Όταν όμως οι εκπρόσωποι του συστήματος - και εδώ έχω προσωπικό παράδειγμα και περιστατικό που μπορώ να καταθέσω - καταλάβουν και νιώσουν ότι φόβος από την μεριά του εξουσιαζόμενου - εμένα δηλ. - πλέον δεν υπάρχει, τότε είναι που αρχίζει το πραγματικό γλέντι, που μέσω του απλού νου και της προφανούς λογικής που μας έχουν στερήσει τεχνηέντως.

Αλλάζουν οι ρόλοι, και οι φωτισμένοι υπάλληλοι - εκπρόσωποι των ιερατείων γίνονται βόες να σε καταπιούν. Ταυτόχρονα όμως δείχνουν και βγάζουν ποιός πραγματικά είναι το αφεντικό τους και για ποιόν δουλεύουν....

- Μα είναι καταφανέστατο για όποιον άνθρωπο έχει λογική, ότι ο φόβος είναι μια κατώτερη δόνηση που αφορά μόνον υλικές οντότητες όπως αυτές της Γης. 

Από εκεί και πέρα όποιος νικήσει τους φόβους του σταματά να τρέφει τα σώματα των κατώτερων θεών. 

Το λέει ξεκάθαρα αυτό ο Πλάτωνας μέσα στο κείμενο που έχω δώσει πιο πάνω....γράφει τα εξής: 

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα αυτοί οι δημιουργοί είναι οι κατώτεροι θεοί, όπως προαναφέρθηκε, που επέλεξαν να μην εξελιχθούν προς το Αγνό και Αγαθό Φως αλλά επέλεξαν να επι-κυριαρχήσουν στην ύλη παραμένοντας στο υλικό σύμπαν.

Είναι εν μέρει ενσαρκωμένοι και απορροφούν από τις ανθρώπινες οντότητες (τις ενσαρκωμένες οντότητες) την ψυχική τους ενέργεια και έτσι φορτίζουν τα ενεργειακά τους σώματα τα οποία τους έχουν χαριστεί από τους ανώτερους θεούς.

Οι κατώτεροι θεοί τρέφονται για να υπάρχουν, διαμέσου της χαμηλής δόνησης συναισθημάτων όπως ο φόβος, η τρομοκρατία, η υπερβολική ανιδιοτέλεια, η εξαρτημένη αγάπη, και γενικά όλων των γήϊνων υλικών (μεταβαλλόμενων) συναισθημάτων και αισθημάτων. 

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; 

Απορροφούν κάθε στιγμή αυτή την στιγμή που μιλάμε την ψυχική μας ενέργεια με τα αρνητικά συναισθήματα που μας προκαλλούν!! αυτό που ονομάζουν μερικοί ως δαίμονες.

- Και εδώ όπως το γράφεις πρώτη γραμμή είναι ίσως , λέω ίσως το πιό δύσκολο της υπόθεσης, να διακρίνει να ξεχωρίσει κάποιος μέσω της απλής λογικής, και μόνο ότι ο φόβος είναι κατώτερη δόνηση μόνο στον κόσμο των αισθήσεων όπως το λες των υλικών οντοτήτων.

Γιατί με την χειραγώγηση που μας τραβάνε από την αρχή και τον προγραμματισμό τον μαζικό, μέσω του matrix συστήματος, τους έχουν αφαιρέσει κάθε λογική εγκεφαλική λειτουργία, και στην έννοια της λογικής έχουν βάλει τους δικούς τους συμφέροντες ορισμούς...

Και όλα απλά μας συμβαίνουν όμορφα και ωραία..Και η ενεργειακή αποστράγγιση δαιωνίζεται, και κανείς δεν αντιδρά,  ούτε και αναρωτιέται γιατί τόση σαβούρα αρνητικών συναισθημάτων χωρίς προφανείς λογους ?

- Εχεις δίκιο σε αυτό που λες, διότι αν πρώτα δεν αρχίσει ένας άνθρωπος να σκέφτεται, για ποιον λόγο να υπάρχει τόση κακία στην Γη, είναι αδύνατον να προχωρήσει προς το Αγαθό. 

Πρόσεξε προς το Αγαθό, και όχι να συμβιβαστεί με τα αντίθετα!! 

Και η ανθρώπινη σάρκα σχεδιάστηκε ώστε να είναι ο καλύτερος δέκτης που αποδέχεται όλες μα όλες τις αρνητικές πληροφορίες, και να τις εκδηλώνει ως συναισθήματα και αισθήσεις. 

Αν δεν κατανοήσουν όλοι τι είναι η σάρκα είναι αδύνατον να κατανοήσουν τον Αληθινό εαυτό τους.

- Ναι έτσι ακριβώς, για ακόμα μια φορά έχεις δίκιο στην νιοστή Γιατί? γιατί απλά οι σκέψεις σου , οι απορίες σου, είναι τόσο απλά λογικές, ποιο απλές δεν γίνονται, που το σύστημα μας τις έχει αποδομήσει τέτοιες σκέψεις ως απαγορευμένες με γέμιση από φοβία και αμαρτία. 

Καλά όσον αφορά περί Αγαθού, λόγος απαγορεύεται να γίνεται, ούτε καν ερωτήσεις.

 Αφού μας πείθουν από την κούνια μας, ότι για όλα φροντίζει ο καλός Θεούλης του κόσμου τούτου, και στον αντίποδα έχει τον κακό θεούλη που παίζουν πόκερ τον πλανήτη...

Ασπρο μαύρο, και καμιά επερώτηση αν γίνει που ξεφεύγει από την παλαιολιθική παλαιά διαθήκη, ο ερωτήσας είναι για το ανάθεμα....

Η σάρκα μας είναι το ιδανικό κατασκεύασμα, αγωγιμότατο, με ειδικές προδιαγραφές, για πολλαπλασιασμό όπως το λες αυτών των αρνητικών συναισθημάτων, ένας μετασχηματιστής χαμηλής τάσης σε υπέρ υψηλή τάση, για να φτιάχνει υπέροχα νοστιμότατα ενεργειακά φαγητά..τέλειος μετατροπέας κατά τα γούστα του κατασκευαστή.

- ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ η σάρκα είναι τόσο αγώγιμη με την κακία, ώστε δημιουργήθηκε για να απορροφά, να αποστραγγίζει όλη την ενέργεια της ψυχής μας, και γι'αυτό πεθαίνουν τα σώματα μας.

Διότι, όταν η ψυχή μας αποστραγγίζεται πρέπει να αναπαυτεί από την σάρκα, για λίγο, μέχρι να ανανεώσει την αθάνατη ενέργεια της.

- τέλειοοοοοο....!!!! << πρέπει να αναπαυτεί από την σάρκα για λίγο μέχρι να ανανεώσει την αθάνατη ενέργεια της.>> 
ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ...

- Ε μα πια, τα είπα όλα !! όποιο ζώο από εδώ και πέρα δεν κατάλαβε τίποτα πεθαίνει χαχα...τι άλλο να πω, τα είπα όλα.

- Ναι, αλλά είναι πολύ δύσκολο αυτό που έγραψες να το αποδεχτεί κάποιος, γιατί τον έχουν κάνει να πιστεύει τα διαχρονικά Ιερατεία, και άλλα πράγματα με τον απαγορευμένο καρπό της ΛΟΓΙΚΗΣ να είναι έτοιμος να τον στείλει στην Κόλαση αν τον ακουμπήσει...!!!!

- Και πάλι έχεις δίκιο, διότι αν σκεφτώ τον εαυτό μου πριν δέκα χρόνια όταν άρχισα να αμφισβητώ τα πάντα, ήταν σαν να έπεφτε ο ουρανός στο κεφάλι μου. 

Τα σκουπίδια όντως δεν βγαίνουν εύκολα από το κεφάλι, χρειάζεται επίπονη ΝΟΗΤΙΚΗ προσπάθεια. 

Ισως υπερέβαλα λίγο, διότι συνέκρινα τον τωρινό μου εαυτό με όλους τους άλλους που ζουν στο απόλυτο σκοτάδι, νομίζοντας ότι μπορούν να κάνουν όλοι αυτοί μια υποτυπώδη σκέψη, πέρα από τα όρια και σύνορα που έχουν φράξει το κεφάλι τους.

- Καλά το ένα φέρνει το άλλο και δεν θα τελειώνουμε ποτέ με αυτά τα θέματα που ανοίγεις συνεχώς αλλά ευτυχώς...

Ναι, χρειάζεται να θυμόμαστε την αρχική μας κατάσταση, αλλά και την σαβούρα την νοητική με φτυαριές που μας είχαν φορτώσει χωρίς να μας αναλογεί τα τσιράκια του αφεντικού, χώρια ο μαζικός προγραμματισμός που γίνεται συνεχώς....

Και το γα....νο το Matrix προσπαθεί να μας πείθει συνεχώς ότι φτάσαμε στα όρια μας, και μια φωνούλα μέσα μας να αντιδρά και να λέει ΟΧΙ ...Κάνε ακόμα μια μικρή προσπάθεια, γιατί όρια ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ για τους έμψυχους Ανθρώπους δεν υπάρχουν... 

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ... Ολα τα άλλα είναι εκ του πονηρού του κόσμου τούτου....!!!!

(1) Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΕΤΕΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ (την Ιερή Δεκάδα (10) Ζωή και Φως).

- Ποια όρια! ποια σύνορα! αφού είμαστε το Παν! διότι, ότι είναι και ο Παν-Αγαθος Θεός είμαστε κι εμείς. ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΦΩΣ ....

Καλή σου νύχτα φίλε Γιώργο, χάρηκα που κάναμε αυτόν τον διάλογο ..έπρεπε να γίνει.. ..όνειρα αληθινά..

- Καλό ξημέρωμα αγαπητέ Πάνο και εγώ το ευχαριστήθηκα ότι είπαμε και να σου ευχηθώ όνειρα αληθινά αγαθά....!!!

...........................

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ