Όπως είναι πάνω έτσι είναι και εδώ κάτω



To Zώδιο μας είναι η μοίρα που μας δίνεται, τρεις (3) μοίρες ανά δεκαήμερο επί 12 μήνες (12 θεοί) οι 36 Δέκαρχοι θεοί που ενεργούν πάνω μας.

Και πλέον ΔΕΝ είναι Δέκαρχοι διότι εξέπεσαν, άρα έχουν χάσει την Ένατη και Δέκατη Μονάδα Ζωή και Φως, ή μάλλον ποτέ ΔΕΝ την είχαν, αφού ανήκουν αποκλειστικά στον κατώτερο Ουρανό του Δία, ένα από τα Επτά δημιουργήματα του εκπεσών δεύτερου Νου δημιουργού, άρα η ανώτερη Μονάδα του πνεύματος που μπορεί να τους οδηγεί είναι η Έβδομη Μονάδα του πυρός και πνεύματος, μα επειδή και αυτοί είναι ενωμένοι με το σώμα, τον Ζωντανό Συμπαντικό Οργανισμό, έχουν γίνει ένα με την άλογη "σάρκα" τους, το Στυγνόν Σκότος των πλανητών, τα άλογα στοιχεία γη και νερό και ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ.

Ο Άνθρωπος όμως είναι Ζωή και Φως και όταν οδηγείται από την Έβδομη Μονάδα του πνεύματος, (Απλανών) διότι ΟΛΑ είναι ενωμένα μπορεί να εξουσιάσει την μοίρα και το πεπρωμένο που του δίνεται στην Γη.

ΩΣ ΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΡΕΕΕΕ

«Όπως είναι πάνω, είναι και κάτω. Όπως είναι κάτω, είναι και πάνω». (Δεύτερη Αρχή)

Όπως είναι πάνω έτσι είναι και εδώ κάτω.
Τα όμοια αισθητά, και αμετάβλητα Νοητά που έχουν ως πρότυπο το Αγαθό, και την Δικαιοσύνη του Αγαθού, που τα ΠΑΝΤΑ δίνει απλόχερα και τίποτα απολύτως ΔΕΝ ζητά.

Όπως είναι πάνω στον έβδομο ουρανό, έτσι είναι και εδώ κάτω, εννοεί το πνεύμα, το οποίο στο γίγνεσθαι του υλικού κόσμου των μορφών, έχει επτά σώματα-όργανα ενωμένα σε ένα σώμα σε μικρογραφία ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, και ΕΠΤΑ διαφορετικούς ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ όπου το ανώτερο πνεύμα εξουσιάζει το κατώτερο. Γι'αυτό ο Νους η Έβδομη Μονάδα εξουσιαζει την μοιρα που μας δίνει το Εκπεσών ΠΡΏΗΝ ΦΩΤΙΣΜΈΝΟ πνεύμα διότι πλέον σκέφτεται με το Κάτω Κεφάλι !!

Η ανθρώπινη ψυχή είναι η μόνη που κατέχει την σπίθα και το Ιερόν Πυρ, δηλαδή τις επτά βαθμίδες του πνεύματος, οπότε ένας άνθρωπος εδώ κάτω στην Γη, αν αφυπνίσει το Νου και την καρδιά θα αποκτήσει το πνεύμα του πυρός, δηλαδή την ικανότητα να τον οδηγεί το ανώτερο πνεύμα του πυρός.

Και επειδή είναι Ομοούσιος με την Όγδοη Μονάδα μπορεί να Εισέλθει στον Όγδοο Ουρανό, και να γίνει από εικόνα της ζωής η Εικόνα του Θεού, και αφού είναι Ζωή και Φως, μπορεί να αναρρήξει και τον Όγδοο Ουρανό και να βγει από το ΜΑTRIX την εικόνα του Θεού, και να ξαναγίνει η Αλήθεια της Ζωής μέσα στο Απεριόριστο Άναρχο Πανάγαθο κόσμο του Φωτός.

Εγώ μάγκες μπορώ ταυτόχρονα από εδώ κάτω να βρίσκομαι στον Όγδοο Ουρανό....και αφού το μπορώ εγώ τότε το μπορείτε κι εσείς! διότι ο Νοητός Άνθρωπος ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΡΑ ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!

morfeas sky


   


σχόλια:

Για να Νιώσεις και Νοήσεις την Αλήθεια πρέπει και είναι ανάγκη να βγεις από τον κόσμο της Ύλης...των αισθήσεων...???? Ή κάνω λάθος???


Για να Νιώσεις την Αλήθεια, και όχι να την αισθανθείς με την σύνθετη σάρκα, πρέπει να Νοήσεις Νοητά την Αλήθεια με τον ορθό Νοητό Λόγο της σοφίας της ψυχής, η εικόνα του οποίου είναι η ορθή λογική νοητή σκέψη που την οδηγεί η δι(α)ίσθηση.

Τι σου λέει η διαίσθηση σου;
Άλλο είναι η αίσθηση της εμπειρίας της σάρκας, και Άλλο είναι η δι(α)ίσθηση διότι έχει δι(α)Νόηση...είναι ο ανώτερος θεϊκός εαυτός σου.

Η δι(α)ίσθηση είναι τα όμοια συναισθήματα της ψυχής-καρδιάς, μόνον η αίσθηση της φωτιάς, ο θείος έρωτας για τον Αγαθό Νοητό Λόγο, η αγαθή θέληση που την οδηγεί η διαίσθηση, και ακολουθεί η διανόηση της διαίσθησης, που θα μας οδηγήσει στην σοφία της ανθρώπινης ψυχής.

Και η σοφία θα μας οδηγήσει στην Αλήθεια του Θεού, στον Πανάγαθο Κόσμο του Θεού, και στην Αδιαίρετη Αλήθεια της Ζωής του Θεού, τον Πανάγαθο Απεριόριστο Άκτιστο Kόσμο του Άναρχου Φωτός, όπου τον κινεί ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος του Θεού, η Αλήθεια της Ζωής του Θεού, μαζί και οι δικές του Μονάδες, οι Δυνάμεις, οι οποίες κινούνται με το Μέγιστο Πυρ μέσα στο Θεό..μέσα στο άπειρο απεριόριστο παρόν.

morfeas sky


...ο φόβος τώρα, γεννιέται από την γη και το νερό, την σάρκα, το στυγνόν σκότος.

Είναι γεγονός πως είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί ο οποιοσδήποτε την ΑΛΗΘΕΙΑ....δεν σου κρύβω πως και οι δικές μου "ισορροπίες???" έχουν κλειδωνισθεί..
Αντέχουμε την Αλήθεια???? ή συνηθίσαμε στην πρόσκαιρη βολή των αισθήσεων????


Yπάρχει ένα ρητό που λέει το εξής: "ήταν σαν να έπεσε ο Ουρανός στο κεφάλι μου" Έτσι κι εμείς έχουμε Επτά Ουρανούς στο κεφάλι μας, αλλά για να φτάσουμε στον επόμενο θα πρέπει πρώτα να καταρρίψουμε τον πρώτο, και να σου πω βιωματικά το αισθάνθηκα αυτό, όταν για πρώτη φορά άρχισα να αμφισβητώ τα ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΑ που μου είχαν μάθει από την γέννηση μου μέχρι τότε. 


Αλλά η δι(α)ίσθηση μου ΔΕΝ κάνει ποτέ λάθος, και το συνέχισα, αδιαφορώντας για τους φόβους που με έζωναν, μέχρι που η Λογική, με έκανε να πιστέψω την Αλήθεια, ότι για να πιστέψεις Αληθινά πρέπει πρώτα να καταΝοήσεις!

Εμείς εδώ απλά αντιγράφουμε όσα μας μαθαίνουν και τα δεχόμαστε ως τα μόνα δεδομένα, και όποιος πάει να τα καταρρίψει τον ονομάζουμε τρελό και αδιαφορούμε.

Άκου...όσο θυμάμαι τον εαυτό μου αμφισβητώ...σε σημείο να μου έχουν κολλήσει ετικέτες..Αδιαφορώ παντελώς...ωστόσο η Νόηση μου δέχεται "επιθέσεις" με αποτέλεσμα να "χάνω" την αρμονία...

Εδώ είναι η "μάχη" που πρέπει να δώσεις! 
Αν σε νικήσει ο φόβος θα γυρίσεις πίσω στο καβούκι σου. 
Έτσι σε πολεμούν οι φύλακες του matrix με τον φόβο! 
Και επειδή είσαι δημιουργός Νους, ΕΣΥ δημιουργείς την Αιτία και το Αποτέλεσμα στην ζωή σου. 

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.

Να κατανοήσω τους φόβους μου....μμμμ!!! Μεγάλη υπόθεση...έλα όμως που κλέβουμε ή μάλλον λέμε ψέματα στον ίδιο μας τον εαυτό...πάνω που ηρεμείς τσουπ...κάτι σου φυτεύει το σύστημα και πάλι από την αρχή....( Όπως κατάλαβες είμαι στα σπάργανα ακόμη ωστόσο με βοηθάει πολύ η σκέψη σου καθώς και τα άρθρα σου...) Σε ευχαριστώ διότι μπαίνω σιγά σιγά ( διότι δεν μου είναι ακόμη εύκολο να κατανοήσω πλήρως όσα γράφεις) όμως ήδη βλέπω αλλιώς ....


Τι είναι αυτό που σε κάνει να φοβάσαι; οι άλογες αισθήσεις της σάρκας. Αναρρωτήθηκες γιατί εκεί που ηρεμείς κάτι συμβαίνει και αμέσως σου φυτεύεται το αρνητικό συναίσθημα; 

Διότι αυτό σημαίνει "άλογες αισθήσεις" διότι η γη και το νερό, δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα, άρα ενεργούν ανεξέλεγκτα συνεχώς! δημιουργώντας κάθε στιγμή αρνητικά συναισθήματα. 

Σαν μια σούπα που βράζει, από σκοτάδι (γη), από πεποιθήσεις (η μνήμη του νερού), οι οποίες αν δεν οδηγούνται από την λογική (φωτιά), και τον αέρα (καρδιά), θα μας οδηγούν στην αισθητή ζωή μας οι άλογες παρ-αισθήσεις, δηλαδή η βιωματική εμπειρία της σάρκας. (η μνήμη του νερού).

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που χωρίς να γνωρίζουν επικαλούνται την "μνήμη του νερού" .....


Ακριβώς! Επικαλούνται την άλογη φύση τους, και με την άγνοια τους δημιουργούν την περισσότερη λύπη στην ζωή τους, διότι αποδέχονται ως μόνο δεδομένο τα αντίθετα, ως την μόνη αλήθεια, ενώ δεν είναι τίποτα άλλο παρά το καλό και το κακό που δημιουργούν οι άλογες αισθήσεις της σάρκας, μέσα από την εμπειρία αυτής της αισθητής μεταβαλλόμενης εμπειρίας της μνήμης του νερού, που εμείς ονομάζουμε ζωή ενώ δεν είναι. Γι'αυτό λέω ότι όλοι σκέφτονται σαν τα άλογα ζώα, διότι δεν διαφέρουμε από τα υπόλοιπα ζώα, διότι όπως τα ζώα έτσι κι εμείς μας οδηγούν οι ίδιες αισθήσεις, και αυτές οι άλογες  αισθήσεις οδηγούν την σκέψη μας η οποία γεννά τις πεποιθήσεις.


Υπάρχει άραγε καλό και κακό??? Πως ορίζονται??? Μήπως εμείς κάνουμε δια-χωρισμους και δημιουργούμε αντιθέσεις??? Και αν ναι! σε αυτό τον γήινο κόσμο πώς μπορούμε να πορευτούμε άρτια?? ( Χωρίς την αμ-αρτια.,..)

Την κακία εμείς την δημιουργούμε, διότι όποιος άνθρωπος συμμετέχει, ενεργεί ή αδρανεί στον κόσμο των πλανητών.  ΆΡΑ συμμετέχει ενεργά στην κακία. Κανείς δεν είναι αναμάρτητος στον κόσμο της αμαρτίας.


Ό,τι Υπάρχει Γεννιέται. Ότι δεν υπάρχει είναι Αγέννητο και Προϋπάρχων. Τα όντα γεννιούνται, τα Μη όντα είναι αγέννητα και Προϋπάρχων.

Ο Πανάγαθος Νους Φως και Ζωή, εμπεριείχε μέσα του το δοχείο της Ύλης. Και το εκδήλωσε με την Εικόνα του στον Κτιστό Εικονικό αισθητό κόσμο των Οκτώ Ουρανών. 

Διότι η Υλη είναι αίσθηση, και η αίσθηση σώμα, όπου αυτό το Αδρανή δοχείο της Ύλης είναι ακίνητο και ενωμένο. Μα ακόμη και Αδρανή το δοχείο της Ύλης είναι Άτακτο. 

Με την κίνηση που του έδωσε ο Άγιος Λόγος, διαχωρίστηκε σε Τέσσερα στοιχεία, μέσα σε Επτά Ουρανούς, μία των Απλανών, μία της σελήνης, και πέντε φύσεις των πλανητών-οργάνων, εκεί όπου επικρατεί η κακία, η Αταξία.

Την κακία εμείς την δημιουργούμε, διότι όποιος άνθρωπος συμμετέχει, ενεργεί ή αδρανεί στον κόσμο των πλανητών, ΆΡΑ συμμετέχει ενεργά στην κακία. Κανείς δεν είναι αναμάρτητος στον κόσμο της αμαρτίας.

Το μόνο που μπορoύμε να κάνουμε είναι να ενεργούμε με λιγότερη κακία. Και για να επιφέρουμε την λιγότερη κακία πρέπει να πολεμήσουμε την περισσότερη κακία, γιατί αν μείνουμε αδρανείς θα υπερισχύσει η περισσότερη κακία, όπως σήμερα επικρατεί στον πλανήτη.

Απλά η αγαθή θέληση, μας κάνει διαφορετικούς, έτσι όταν ενεργούμε με αγαθή πρόθεση για να επιφέρουμε την λιγότερη κακία, είναι ΣΑΝ να κάνουμε κακό...και έτσι δεν μας επηρεάζει η μοίρα.


Το κακό Υπάρχει διότι έχουμε Ανάγκες, και αφού το σώμα έχει ανάγκες, έχουμε και Επιθυμίες, που Από Ανάγκη δημιουργούν την κακία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ