ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ!! ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΨΥΧΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ Ή Η ΕΛΞΗ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ

Αν πιστεύεις ότι σου λέει το εκπαιδευτικό σύστημα που πληρώνεται αδρά για να γράψει ότι μαλακία του πρεσβεύει το σύστημα που κυβερνά τον πλανήτη και την σκέψη των ανθρώπων κι εσύ απλά την αντιγράφεις όπως το ανθρώπινο κοπάδι που ακολουθεί το μεγαλύτερο κοπάδι, τότε είσαι άλλο ένα πιόνι του συστήματος.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ! ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ANTEXETE THN AΛHΘEIA; AΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA ΠΩΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!!


ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Σε συνθήκες μη βαρύτητας η έλξη του νερού προς της ύλη δεν συμβαίνει από την βαρύτητα!

Το πείραμα λοιπόν μας λέει ότι το νερό έλκεται από την ύλη χωρίς να υπάρχει η βαρύτητα! και μένει πάντα προσκολλημένο στην ύλη. έλκεται! διότι ανήκουν στο ίδιο δοχείο της Υλης!! φωτιά αέρας γη νερό

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ!
ΑΛΛΑ Η ΕΛΞΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΞΗ ΚΑΙ Η ΕΛΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΘΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ;
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΑΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΛΕΓΜΑ; ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ; ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΞΑΝΑ ΗΡΘΕ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ;

Τι μας αποδεικνύει αυτό το πείραμα;
Ότι κανένα οικοσύστημα δεν μπορεί να χαθεί, ούτε να εκλείψει η ατμόσφαιρα ενός πλανήτη! όπως για παράδειγμα μας είπαν ότι αυτό ακριβώς συνέβη στον πλανήτη Αρη, ότι έχασε την ατμόσφαιρα του στο διάστημα, μαζί και το νερό, ότι δηλαδή διέφυγαν στο διάστημα η ατμόσφαιρα μαζί και το νερό, όταν το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη καταστράφηκε! 


Αν συνέβαινε αυτό να καταστραφεί το ενεργειακό πλέγμα ενός πλανήτη, τότε ολόκληρος ο πλανήτης θα καταστρεφόταν ολοσχερώς! διότι θα έχανε την σταθερότητα της κίνησης του γύρω από τον άξονα του, άρα θα έχανε και την συγκρότηση του, με αποτέλεσμα να χάσει και την σταθερή μαθηματική και γεωμετρική πορεία του γύρω από τον ήλιο....και ξέρουμε ότι τίποτα στο σύμπαν δεν κινείται χαοτικά ούτε τυχαία!~!~ ο θεός αυτού του κόσμου αεί γεωμετρεί!~ 

Το πείραμα λοιπόν μας λέει ότι το νερό έλκεται από την ύλη και μένει πάντα προσκολλημένο σε αυτή. έλκεται διότι ανήκουν στο ίδιο δοχείο της Υλης!! φωτιά αέρας γη νερό.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ (MATRIX)

Δείτε μετά το 2ο λεπτό το αποτέλεσμα και πως ουρλιάζουν από χαρά οι επιστήμονες της NASA.

morfeas sky




Και τι σημαίνουν όλα αυτά; ότι ολόκληρο το ηλιακό σύστημα είναι ένας κλειστός ενεργειακός κύκλος, μια κλειστή ενεργειακή φυσαλίδα! είναι ένα ενεργειακό πλέγμα του πυρός και πνεύματος!! διότι χρειάζεται Λογική για να συμβεί αυτό, χρειάζεται και το πνεύμα! το πνεύμα του πυρός!


Ολόκληρος ο γαλαξίας βρίσκεται κλεισμένος μέσα σε έναν  ενεργειακό κύκλο, μέσα σε μία ενεργειακή φυσαλίδα! η οποία είναι ασφυκτικά γεμάτη από πυρ και πνεύμα στον ανώτερο ουρανό του, και μέσα στον γαλαξία μεταβάλλεται σε πνεύμα του πυρός, διότι ενώνεται με το δοχείο της Υλης που εμπεριέχει μέσα της αυτή η ενεργειακή φυσαλίδα από Πυρ και Πνεύμα, για να δημιουργήσει τον κόσμο αλλά και την ζωή με τις ψυχές που φέρουν τους αριθμούς, δηλαδή την ταυτότητα που φέρουν οι αριθμοί για να γεννηθεί το σχήμα, η μορφή, το είδος, και το γένος στα είδωλα της Υλης, αλλά δεν ανήκουν οι ψυχές σε καμιά ταυτότητα και σε κανέναν από τους αριθμούς! ο θεός αυτού του κόσμου αεί γεωμετρεί!

Και όλα όσα υπάρχουν και όλα όσα δημιουργούνται, και όλα όσα έμψυχα γεννιούνται, κινούνται και κολυμπούν μέσα στην ενέργεια και μέσα στο πνεύμα, τα οποία συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, χωρίζονται δε οι Ουρανοί σε μέρη, αλλά και στο πνεύμα και στην κίνηση της ενέργειας, ανάλογα με την ταχύτητα που έχει η κίνηση της ενέργειας είναι ανάλογος ο κόσμος αλλά και το πνεύμα, η ενέργεια η οποία κινεί το δοχείο της Ύλης μέσα σε κάθε κύκλο-ενεργειακή φυσαλίδα-ουρανό.

Και όλα όσα υπάρχουν και κινούνται μέσα στην ενέργεια, και όλα όσα κοσμοποιούνται μέσα στην ενέργεια, και όλα όσα γεννιούνται μέσα στην ενέργεια, κολυμπούν μέσα στο πνεύμα και μέσα στην ενέργεια, διαφέρει όμως η κίνηση της ενέργειας και του πνεύματος, γι αυτό χωρίζονται σε μέρη, Ουρανούς, φυσαλίδες που εμπεριέχουν μέσα τους τους γαλαξίες, το δοχείο της Ύλης.

Οπως η ενέργεια και το πνεύμα που βρίσκονται μέσα στην φυσαλίδα που εμπεριέχει τον γαλαξία, όπως όλα είναι ενέργεια και πνεύμα είναι όλα όσα βρίσκονται εσωτερικά μέσα στην φυσαλίδα του ηλιακού μας συστήματος, (Ζωδιακός Ζωφόρος κύκλος), που εμπεριέχει τα ουράνια σώματα, όπως τον απλανή αστέρα ήλιο, που είναι κι αυτός όπως και οι πλανήτες κλεισμένοι μέσα στην δική τους ενεργειακή φυσαλίδα και είναι εσωτερικά γεμάτοι από ενέργεια και πνεύμα που μεταβάλλεται η ενέργεια του πυρός σε ενέργεια της φωτιάς στον ήλιο, και από πνεύμα του πυρός μεταβάλλεται σε πνεύμα της ενέργειας της φωτιάς, σε αισθητό αμετάβλητο πνεύμα του ενεργειακού σώματος της φωτιάς.(αισθητός θεός).

Και ο απλανής Αστέρας του ηλιακού συστήματος ο ήλιος, συνδέεται με τον πλανήτη Γη, μέσα από τις ενεργειακές πύλες, εσωτερικά του ενεργειακού πλέγματος της Γης, μέσα στην ατμόσφαιρα, και εισρέει το αμετάβλητο αισθητό πνεύμα της φωτιάς, αυτό που εμείς ονομάζουμε αγαθό πνεύμα, δηλαδή οι ακτίνες του ήλιου που εισρέουν εδώ σε εμάς είναι το αγαθό πνεύμα της φωτιάς. 


Και η ατμόσφαιρα του πλανήτη, ο αέρας, ενώνεται με την ενέργεια της φωτιάς και του αγαθού πνεύματος του ήλιου που εισρέουν στην ατμόσφαιρα του πλανήτη από τις ενεργειακές πύλες, και γεννιέται το πνεύμα της φύσης το πνεύμα της Γης, από φωτιά και αέρα, δηλαδή το αισθητό αμετάβλητο "αγαθό" πνεύμα της φωτιάς του ήλιου, αποκτά ένα άλλο είδος νόησης, την νόηση της φύσης του πλανήτη Γη, του αισθητού αέρα, και γίνεται το μεταβαλλόμενο αισθητό πνεύμα της φύσης του πλανήτη, από φωτιά, και αέρα, ο αισθητός θεός από φωτιά και αέρα, μία σύνθεση δύο ανόμοιων στοιχείων της Υλης που μπορούν να γίνουν η νοερή αισθητή ζωή, το νοερό (αισθητό)  μεταβαλλόμενο πνεύμα από φωτιά και αέρα.

.....μένοντας μόνα τους κι έρημα τα υπόλοιπα ανόμοια και άλογα στοιχεία, η γη και το νερό, διότι είναι άλογα στοιχεία που δεν φέρουν το πνεύμα, διότι δεν μπορούν να γίνουν η νοητή ζωή, αλλά φέρουν μόνον τις άλογες αισθήσεις των δικών τους στοιχείων, της γης και του νερού.

morfeas sky

  


Να θυμάσαι πάντα το θαύμα ότι γεννήθηκες

Εγώ πάντως θα εκφράσω την διαφωνία μου σ αυτό.
Ότι γεννιέται και είναι ον θνητό.

Καλοδεχούμενες και οι διαφωνίες... τι είμαστε εδώ για να συμφωνούμε μόνο; Μακάρι να ερχόμασταν ουρανοκατέβατοι... ωραία θα ήταν κι όχι από μήτρα γυναικός... αλλά μιας και κατεβήκαμε, θα το πιούμε το ποτήρι τούτο και θα πρέπει να μεταλλαχθούμε μονάχοι μας.

Είμαι θαύμα γεννημένο γι'αυτό, είναι η ουσία μου τέτοια, πνεύμα αγέννητο για πάντα. Για αντίποινα αν μου κάνεις ζαβολιές θα σε στείλω στα δαιδαλώδη ενεργειακά ποτάμια του υλικού σύμπαντος με τις άπειρες διακλαδώσεις ώστε να μην ξέρεις που να πας.

Ωχχχ... μόνο που το σκέφτηκα, με έπιασε ίλιγγος...


Την λύση απεναντι στον φόβο την έχω δώσει στο σημερινό εν λόγω κείμενο..απλά διαρρηγνύεις το ενεργειακό πλέγμα το οποίο είναι καθαρό Πυρ με αντίθετες κινήσεις.

Λέγοντας όμως, με αντίθετες κινήσεις;;; Τι εννοείς με αυτό;;; 


Όπως ο απλανής Αστέρας μας ο ήλιος κινείται με έναν άξονα γύρω από τον εαυτό του, μένοντας σταθερός, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κινούνται και όλοι οι πλανήτες, μένοντας σταθεροί. Αυτή η κίνηση της σταθερότητας επιτυγχάνεται μέσω της ενέργειας του πυρός η οποία ενυπάρχει παντού μέσα στο ηλιακό σύστημα, αλλά και εσωτερικά σε όλα τα ενεργειακά πλέγματα των απλανών και των πλανητών. Οι δε αντίθετες και ισόποσες κινήσεις αυτών των ενεργειών εσωτερικά που ενώνεται ο Νους με την εκάστοτε ενέργεια της φωτιάς ή του αέρα, και εξωτερικά του πλέγματος του πυρός, (αδιαίρετος Λόγος του Νου), δημιουργούν την κίνηση μέσα από την σταθερότητα όλων των ουράνιων σωμάτων, όπως για παράδειγμα όταν κολυμπάμε στην θάλασσα κουνάμε τα χέρια και τα πόδια για να επιφέρουμε την κίνηση μέσα από την σταθερότητα μας μέσα στο νερό....με τον ίδιο τρόπο επιφέρεται η κίνηση μέσα από την σταθερότητα όλων των ουράνιων σωμάτων που κολυμπούν μέσα στην ενέργεια του πυρός. Μαθήματα ουρανίου μηχανικής από τον Ερμή Τρισμέγιστο δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν.....

Και με παράδειγμα παρακαλώ! Πες ότι πας να διαρρήξεις το ενεργειακό πλέγμα με τις αντίθετες κινήσεις, πως θα γίνει αυτό δηλαδή; 


Τι είναι το ενεργειακό πλέγμα; Ενέργεια του πυρός.
Τι είναι η ψυχή μας; Ενέργεια του πυρός.
Τι μας ενοχλεί λοιπόν να διαπεράσουμε το πλέγμα και να αφήσουμε πίσω μας την Γη; Η θέληση μας, η αγάπη μας, η εξάρτηση μας για την γήινη εικονική πραγματικότητα, για το γεννημένο είδωλο-σώμα μας στην Γη.

τόσο απλό ήταν; 


Είναι ανεκτίμητης αξίας αυτά.
Λόγια του Ερμή Τρισμέγιστου που μόλις κατανόησα.

Κατανοώντας το Αγαθό, απελευθερωνόμαστε από τις εξαρτήσεις που γεννά η Ύλη, πάθη επιθυμίες για την ύλη.

Ποιος και τι θα σταματήσει έναν Νου; κανείς! ο Νους διαπερνά την Υλη σαν να μην υπάρχει...και είναι Αγαθός!..Γνώρισε τι είναι το Αγαθό.

morfeas sky


Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ (τουνελ)

Ο ΑΡΧΕΤΥΠΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (MATRIX)



Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα δεδομένα, σου "έσκασαν" για την βαρύτητα! Συγχαρητήρια! Είσαι τελικά ένας Αρχιμήδης του μέλλοντος. Ευρήκες!!!!


Eύρηκα, αλλά τώρα θα εξαφανιστώ για λίγο να ασχοληθώ με τα θνητά, γιατί το σώμα μισεί την αθανασία, εξού και η νόηση που είναι μισητή από τους ανθρώπους, διότι δεν αντέχεται από το σώμα.

Η βαρύτητα είναι μια δύναμη που ασκείται από κάθε σώμα στο σύμπαν, προς κάθε άλλο σώμα στο σύμπαν. Χαρακτηριστικό της είναι ότι ασκείται και μεταξύ σωμάτων που απέχουν μεγάλες αποστάσεις, αλλά και το ότι είναι πάντοτε ελκτική. Ο ορισμός που έδωσε ο Νεύτωνας για την δύναμη που ανακάλυψε ήταν ο εξής: «Κάθε σώμα στο σύμπαν έλκει κάθε άλλο σώμα με δύναμη ανάλογη του γινομένου των μαζών τους και αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης του κέντρου μάζας τους».

Πιο συγκεκριμένα, η βαρύτητα είναι μια δύναμη που επηρεάζεται από την μάζα των σωμάτων αλλά και από την μεταξύ τους απόσταση. Όσο πιο «μεγάλα» είναι δύο αντικείμενα τόσο περισσότερο έλκονται μεταξύ τους, ενώ όσο πιο μακριά βρίσκονται τόσο η ελκτική δύναμη ανάμεσα τους εξασθενεί. Ουσιαστικά κάθε στιγμή δεχόμαστε άπειρες ελκτικές δυνάμεις. Ωστόσο, η μόνη που μπορεί να επηρεάσει την κίνηση μας είναι αυτή της Γης, λόγω της τεράστιας μάζας που έχει.


Βαρύτητα στο διάστημα και στο σύμπαν γενικότερα δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει η "αντιβαρύτητα". (Νους καθαρός από Ύλη, το καθαρό της φύσης δημιούργημα). Άρα πως δύο ουράνια σώματα έλκονται μεταξύ τους; και πως και με ποιον τρόπο ασκούν δυνάμεις μεταξύ τους; από την στιγμή που ενδιάμεσα τους βρίσκεται ο καθαρός Νους Αιθέρας; ο οποίος είναι αυτός που δίνει κίνηση στα πάντα όπως ακριβώς το θέλει;


Όλα μέσα στο σύμπαν είναι ενέργεια (ύλη), και πνεύμα, το πνεύμα του πυρός στον γαλαξία μας, ο καθαρός Νους δημιουργός που κινεί τα πάντα, τον γαλαξία και όσα ενυπάρχουν μέσα σ'αυτόν, είναι το καθαρό της φύσης δημιούργημα, και τίποτα δεν μένει κενό από ενέργεια και πνεύμα.

Και όλα τα ουράνια σώματα αστέρες, πλανήτες, κτλ, περικλείονται από αυτές τις ενέργειες του πυρός, δημιουργώντας ένα αόρατο σε εμάς ενεργειακό πλέγμα εσωτερικά και εξωτερικά των ουράνιων σωμάτων, με αντίθετες κινήσεις και ισόποσες δυνάμεις, όπως το θέλει ο Νους, η δε αυτή ισόποση κίνηση και δύναμη που ασκούν οι ενέργειες αυτές, επιφέρει την σταθερότητα τους, και την κίνηση τους γύρω από ένα σταθερό σημείο, ο δε απλανής αστέρας, ο αισθητός θεός, μέσω της ενέργειας της φωτιάς την οποία περικλείει, και την οδηγεί δημιουργώντας τα πάντα, όλες τις μορφές της ύλης, όλες τις μορφές που μπορούν να πάρουν οι αριθμοί, διότι η Ύλη είναι η αίσθηση, δηλαδή είναι το αισθητό σύνθετο ή μη σύνθετο σώμα που γεννιέται, είτε ως παγκόσμια ψυχή, είτε ως μονάδα της παγκόσμιας ψυχής κάθε αισθητού κόσμου στον οποίο ΑΝΗΚΕΙ Η ΨΥΧΗ των επτά φύσεων, και δημιουργεί κινώντας με τον αδιαίρετο Λόγο του το ενεργειακό πλέγμα του ηλιακού συστήματος τον ήλιο και όλους τους πλανήτες, ο αισθητός θεός, ο δεύτερος Νους δημιουργός, με τα Επτά δικά του δημιουργήματα, τους Επτά Νους Ουρανούς Διοικητές, που περικλείουν τις επτά δικές τους φύσεις-όργανα του δικού τους υλικού κόσμου-οργάνου-σώματος τους, όπου ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι ο Ζωντανός συμπαντικός οργανισμός, ενώ τα επτά δημιουργήματα του διοικούν και εποπτεύουν φέροντας την Τάξη στα επτά όργανα του σώματος του, ο οποίος είναι αυτός που σταθεροποιεί και δίνει κίνηση στα ουράνια σώματα των πλανητών δημιουργώντας την νοερή ζωή των Απλανών και των πλάνητων, τον αισθητό κόσμο της Ύλης....ο θεός αεί γεωμετρεί, διότι το σύμπαν είναι το δικό του σώμα ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΕΠΤΆ ΌΡΓΑΝΑ-ΦΥΣΕΙΣ.


Πως λοιπόν μόνον στην Γη υπάρχει η βαρύτητα; 

Είναι η ένωση της γης με τα δικά της Τέσσερα στοιχεία, η γη ως μεγαλύτερο και βαρύτερο σώμα, το νερό, και ο αέρας, που λόγω έλξης που εμπεριέχει το δοχείο της Ύλης, η γη, είναι ο χώρος που συγκρατεί πάνω του όλα τα κατωφερή στοιχεία της Υλης, και μόνον η φωτιά ανεβαίνει προς τα πάνω! 

Και η ενέργεια της φωτιάς που είναι το ελαφρύτερο και ισχυρότερο στοιχείο του δοχείου της Υλης, περικλείεται από το πνεύμα του πυρός και σχηματίζεται δημιουργώντας τον ήλιο, ο οποίος με την σειρά του μέσω των ενεργειακών διαύλων μεταφέρει το πνεύμα και την ενέργεια διοχετεύοντας στην Γη τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να συντηρησθεί ο κόσμος και η ζωή. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.

Eκπέμπει λοιπόν ο δικός μας Αστέρας-Ήλιος την Ενέργεια του Πυρός μέσα στον κλειστό χώρο, που δημιουργείται από το ενεργειακό πλέγμα, και ταυτόχρονα από τον Αστέρα-Ήλιο εισέρχεται το Πνεύμα, το "Αγαθό Πνεύμα" μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα των επτά φύσεων των πλανητών.

Αφού για να αποδράσουμε από το κτιστό κόσμο, χρειάζεται να αφήσουμε πίσω φεύγοντας, τα στοιχεία που συνθέτουν το σώμα, και να μείνουμε με την ενέργεια μόνο του Πυρός... Δεν μπορούμε να βγούμε από την Πύλη του Ήλιου, που διοχετεύει την ίδια σύσταση του Πυρός... αυτή δεν είναι μία έξοδος;

To πνεύμα του πυρός που ενυπάρχει στον γαλαξία, εισήλθε μέσα στην ενεργειακή φυσαλίδα του ηλιακού συστήματος που δημιούργησε, του έδωσε σταθερότητα με τις αντίθετες ενέργειες και κίνηση όπως το ήθελε ο δημιουργός του.

Με την κίνηση διασπάστηκε το δοχείο της Ύλης που υπήρχε μέσα του σε μεγάλα κομμάτια γης τα οποία αργότερα έγιναν πλανήτες, από γη νερό αέρα ή κάποια άλλη σύνθεση από τα τέσσερα στοιχεία.

Η φωτιά που δημιουργήθηκε με την τριβή πάνω στην Υλη μαζεύτηκε σε ένα ενεργειακό πλέγμα το οποίο δημιούργησε τον Αστέρα ήλιο μας. Διότι δεν μπορούσε να δημιουργηθεί η ζωή
λόγω του ότι δεν την αντέχουν την φωτιά ούτε το Αγαθό πνεύμα τα έμβια σώματα της Γης.

Και αφού δόθηκαν οι ταχύτητες και περιστροφές των πλανητών και του αστέρα μας όπως το ήθελε ο δημιουργός, στην συνέχεια δημιούργησε τον κόσμο και την ζωή με τα στοιχεία της Υλης σε κάθε πλανήτη.

Ο ήλιος συνδέεται με όλους τους πλανήτες, και μεταφέρει την ενέργεια και το πνεύμα ειδάλλως δεν μπορεί να συγκροτηθεί η ζωή.(βλέπε ενεργειακές πύλες).

Η πύλη του ήλιου συνδέεται με ένα ενεργειακό ποτάμι με ολόκληρο το σμήνος αστεριών που ανήκει, και όλα τα σμήνη αστεριών του γαλαξία συνδέονται με τον πυρήνα του γαλαξία τον κεντρικό άξονα που ανανεώνει συνεχώς την Υλη ξαναδίνοντας της την ζωή.

Ο ήλιος λοιπόν, είναι σαν να μπαίνεις στην πύλη που εξουσιάζει το matrix.


Α! μάλιστα οκ... μου έσκασε αυτό το σκεπτικό, αλλά τελικά ήταν άκυρο. Οπότε ακυρώνουμε κι αυτή την Πύλη, όπως και της Σελήνης, από το πλάι τότε... όπως στην φωτογραφία.




Ακριβώς..και ο Ερμής στον Ποιμάνδρη δεν αναφέρει πουθενά καμιά πύλη....απλά γράφει ξεκάθαρα για διάρρηξη των ουρανών-κύκλων. Διαρρηγνύει τους ουρανούς. Αναρρήξας το κήτος της Γης.


Τώρα, βάση της νέας θεωρίας σου και τα νέα δεδομένα μας, σχετικά με την βαρύτητα, η Γη τελικά είναι σαν ένας τεράστιος Μαγνητικός Πλανήτης που έλκει, τα Τέσσερα Στοιχεία Της Φύσης.

Δεν είναι θεωρία, είναι η αλήθεια...δεν υπάρχει βαρύτητα.
Όλα τα πάντα γύρω μας και παντού στο σύμπαν είναι πνεύμα και ενέργεια. Απλά χωρίζονται σε μέρη ανάλογα το τι περιέχει ο χώρος.

Τα Τέσσερα στοιχεία βρίσκονται μέσα σε ενεργειακό κύκλο, η ενέργεια του πυρός τα ενώνει με Λογική, με ΤΑΞΗ, δεν έλκονται μόνα τους αφού είναι άψυχα άλογα άρα θα φέρουν την Αταξία, το Χάος δίχως έναν Νου να τα οδηγεί, ... η Υλη είναι το απόλυτο τίποτα χωρίς το πνεύμα του πυρός που ενώθηκε μαζί τους.


morfeas sky

Εντάξει, δεν μου ήρθε άλλη λέξη από αυτήν και την έβαλα. Είσαι ο Νεύτωνας της Νέας Εποχης!!!! Και είσαι ο φίλος ο δικός μου!!!! Τι τιμητικό!!! Οι άλλοι που αδιαφορούν, θα φάνε την σκόνη μας!!! Και θα μείνουμε στην ιστορία του μέλλοντος, με τις ανακαλύψεις μας, όπως οι Αρχαίοι!!!!!!! Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα!


Ας πρόσεχαν!

Για να μην μας περνούν για κορόιδα μερικοί που το παίζουν επιστήμονες κτλ Και όλοι αυτοί πληρώνονται..ενώ εγώ δεν παίρνω μια..καλή καρδιά..πουφ
Ξέχασα.. γι'αυτό πληρώνονται, για να λένε ψέματα στον κόσμο, ειδάλλως θα τους απολύσουν.

Ναι..χαχα!!! Ακριβώς!!! Όλοι ρομποτάκια τηλε-κατευθυνόμενα από την ελίτ.

Ας διδάξουν κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφουν τα βιβλία! θρησκευτικά επιστημονικά κτλ. Αμέσως θα διωχθούν!! χα χα υπαλληλάκια όλοι τους του συστήματος.


Πες μου κάτι..στο διαδύκτιο των υπολογιστών δεν είναι όλα ενέργεια και τεχνητή πληροφορία; τώρα και με τεχνητή νοημοσύνη; Κι εμείς συμμετέχουμε συνομιλώντας μεταξύ μας όπως τώρα απευθείας μέσα στον κυβερνοχώρο ως συνειδητά αληθινοί άνθρωποι; ως η αλήθεια της ζωής;


Δεν κατάλαβες τι θέλω να πω....σύμφωνα με αυτό που ζούμε τώρα μέσα από τον υπολογιστή, δεν είναι εικονική πραγματικότητα ; απλά εμείς τώρα είμαστε συνειδητοί όσον αφορά που βρισκόμαστε, ενώ στην πραγματικότητα της Γης δεν έχουμε ιδέα ποιοι είμαστε και που βρισκόμαστε..είμαστε ασυνείδητα όντα που οδηγούνται από τις άλογες αισθήσεις. 

Ναι έτσι είναι. Και πάνω από εμάς, σε απόσταση αμέτρητων χιλιομέτρων, ίσως να μας παρακολουθούν κάποιοι, μέσω μίας οθόνης και να είμαστε τα πειραματόζωά τους. Ή να μας επεξεργάζεται μία εξωγήινη φυλή... ή το αληθινό μας σώμα να βρίσκεται μέσα σε μία μήτρα καλωδιωμένο (Matrix) κι εμείς να είμαστε απλά είδωλα του αληθινού μας (Bingo!)... 

Ολα είναι matrix είμαστε αυτή τη στιγμή είδωλα των αριθμών, οι οποίοι αριθμοί δίνουν σχήματα και μορφές σε ότι μπορεί να γίνει μέσα από τους αριθμούς η ζωή αλλά και ο κόσμος γύρω μας, ο χώρος..


Ψάχνω την ευρεία έννοια της λέξης κήτος ή κύτος και δεν βρήκα και πολλά πράγματα. Βγάζει θαλάσσιο τέρας/ φάλαινα, κι έναν Αστέρα που βρίσκεται ανάμεσα στον Υδροχόο και τον Ιχθύ. Για πέσμου εσύ που γνωρίζεις τους ορισμούς.

Ε τι είναι η Γη; κήτος όπου γεννά μόνον άλογα ζώα που οδηγούνται από τις άλογες αισθήσεις και αυτό οδηγεί την όποια λογική τους.
Δεν σκέφτονται χωρίς τις αισθήσεις, δεν μπορούν να κατανοήσουν την διαίσθηση, τις συμπτώσεις, ώστε να διανοηθούν τον Λόγο της ψυχής.


Περσέας μάχεται τον Κήτο.
Στην ελληνική γλώσσα, η λέξη "κήτος" (αρχαία ελληνική: κῆτος) υποδηλώνει ένα τεράστιο ψάρι ή ένα θαλάσσιο τέρας.

Καλά το λέει..τέρας είναι αυτός ο κόσμος.


Μωρέ... πως θα το ξεκοιλιάσουμε το τέρας, έψαχνα... γι' αυτό, το τόσο μου ενδιαφέρον...χαχαχα!!! (έψαχνα το αδύνατο σημείο του τέρατος-κήτος). ;)

Απλά μην γίνεσαι ένα με αυτόν τον κόσμο (τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις που οδηγούν την λογική) όσο περισσότερο μπορείς.
Το ναι ναι και το ου ου.
Δεν μπορείς να ζήσεις και στον αληθινό κόσμο (νοητό αμετάβλητο κόσμο της ψυχής) και στον ψεύτικο....πρέπει να επιλέξεις..(Ιησούς Χριστός)


Πώς γίνεται η πρόσβαση στο facebook να είναι δωρεάν και η εταιρεία να αξίζει μισό τρις δολάρια και να έχει διαφημιστικά έσοδα το 2016 26 τρις δολάρια;
Οι χρήστες προσφέρουν δωρεάν τις προτιμήσεις τους, τα συναισθήματά τους, τον τρόπο ζωής τους, που ως ψηφιοποιημένη πληροφορία το facebook την πουλάει στους διαφημιστές, στα ΜΜΕ, στις κυβερνήσεις κλπ.


Οι εταιρίες, όπως το facebook, που παράγουν και πωλούν πληροφορία, χρησιμοποιούν μια δωρεάν πρώτη ύλη, τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών, που τις προσφέρουν δωρεάν και βγάζουν κέρδος.


~ Ο Ψηφιοποιημένος Μας Εαυτός Πουλιέται Ως Εμπόρευμα ~ 


Καλά τα λες, αλλά όλα γίνονται για την τεχνητή νοημοσύνη να απορροφήσει όλη την γνώση των χρηστών, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ενεργούμε, κτλ.


Υπάρχει όμως και μια άλλη αθέατη , σκοτεινή πλευρά του facebook. Λίγοι γνωρίζουν ότι στα ερευνητικά κέντρα, διάσημων πανεπιστημίων, σχεδιάζεται ο ψηφιακός ολοκληρωτικός καπιταλισμός, ο τεχνοκόσμος, με αιχμή του δόρατος την τεχνητή νοημοσύνη.
Η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης οφείλεται στα δωρεάν δεδομένα που εμείς διαθέτουμε όταν κάνουμε αναζήτηση στο google, αγοράζουμε στο amazon ή σχολιάζουμε στο facebook, στο ότι δηλαδή ψηφιοποιείται στο διαδίκτυο η ανθρώπινη δραστηριότητα δημιουργώντας μια δεξαμενή καταγραφής των ανθρώπινων εμπειριών.

Ο ψηφιοποιημένος εαυτός μας στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως γνωστικό υπόβαθρο της τεχνητής νοημοσύνης...

Η Γνώση Που Διαθέτουν Οι Ευφυείς Μηχανές Είναι Η Ψηφιοποιημένη Ζωή Μας.


Τι δεν καταλαβαίνεις..στο μέλλον θα μας διοικούν οι μηχανές, η τεχνητή νοημοσύνη..αυτό μας ετοιμάζουν.

Καλή συνέχεια..

Αυτό το καταλαβαίνω και με βάζει σε σκέψεις... Γεια σου!


Η τεχνητή νοημοσύνη είναι το είδωλο του θηρίου.
Το θηρίο είναι ο κτιστός κόσμος..η ΜΗΧΑΝΗ.



morfeas sky

Αυτοί που θα δεχτούν το χάραγμα είναι κτιστές ψυχές, ανήκουν στο matrix. Oι ανθρώπινες ψυχές δεν κινδυνεύουν, ακόμη κι αν πάρουν το χάραγμα, νομίζει το matrix ότι μπορεί να αφομοιώσει μια ανθρώπινη ψυχή, (θυμάσαι τον Σμιθ στην ταινία matrix που ήθελε να αφομοιώσει τον Εκλεκτό; τον Νίο;) αλλά πάντα αν δεις την ιστορία του πλανήτη τα σχέδια του πάνε στον βρόντο.
                        

Τελικα θα το καταφερουν να μας βαλουν τσιπακια και τεχνητη νοημοσυνη;

Ηδη αυτό που είμαστε τώρα, αυτό ακριβώς συμβαίνει. Απλά θέλουν να μας βάλουν σε ένα δεύτερο matrix ώστε η ψυχή μας να χαθεί μέσα στο ασυνείδητο του matrix για πάντα.

Απάντησε μου εσύ σύμφωνα με την Διαίσθηση σου στο ερώτημα σου...Ξέρεις την απάντηση.

αφου το κακο κυριαρχει και νικαει εδω θα τα καταφερουν καποιοι ανθρωποι θα σωθουν και καποιοι οχι, οσοι φερουν το νου αλλα και πολλοι θα πλανηθουν πιστευω

Οχι, δεν θα πλανηθεί καμιά ανθρώπινη ψυχή.....όλα αυτά συμβαίνουν για να ανάψει η σπίθα της ανθρώπινης ψυχής. Είναι ο κώδικας που θα ξεσηκώσει απανταχού πάνω στον πλανήτη τον Ελληνισμό. είναι η σπίθα που θα γίνει ο ΙΧΩΡ

και τελικα θα το καταφερουν να βαλουν καποιους στο δευτερο ματριξ η δεν θα προλαβουν;

Αυτοί που θα δεχτούν το χάραγμα είναι κτιστές ψυχές, ανήκουν στο matrix. Oι ανθρώπινες ψυχές δεν κινδυνεύουν, ακόμη κι αν πάρουν το χάραγμα, νομίζει το matrix ότι μπορεί να αφομοιώσει μια ανθρώπινη ψυχή, (θυμάσαι τον Σμιθ στην ταινία matrix που ήθελε να αφομοιώσει τον Εκλεκτό; τον Νίο;) αλλά πάντα αν δεις την ιστορία του πλανήτη τα σχέδια του πάνε στον βρόντο.

που εχουν παει στραβα τα σχεδια τους θα ηθελα ενα παραδειγμα γιατι τοσες χιλιαδες χρονια μας εχουν μπιπ...

Τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια μας κυβερνά το matrix γι'αυτό τόσος σκοταδισμός παντού. Πιο πριν κυριαρχούσαν οι Έλληνες πάνω στον πλανήτη. Και πιο πριν οι Έλληνες κατέστρεψαν τους Άτλαντες, διότι κι αυτοί ανήκουν στο matrix.

και σε τοσα χρονια πως και ακομα δεν εχουν μπορεσει να ελεγχουν ολη τη γη;

Ποιοι εννοείς; οι Έλληνες; ή το matrix; Κάθε φορά που καταστρέφεται ένας πολιτισμός ολοένα και πιο πολύ αφομοιώνεται αυτός ο κόσμος από το Ελλάνιον πνεύμα. Γι'αυτό δεν θέλει πολέμους πλέον το matrix διότι κάθε παγκόσμιος πόλεμος καταλήγει σε ήττα του matrix.

το ματριξ εννοω αφου εχει τοση δυναμη μας εχει αποκρυψει τοσα γεγονοτα πως και δεν εχουν καταφερει στα τοσα χρονια που κυβερνουν να χαν βαλει ηδη το τσιπακι το χαραγμα κ να χαν κανει την υποδουλωση του κοσμου;....ναι αλλα θα δουμε πολεμο νομιζω σχετικα συντομα.

Γιατί υπάρχουν οι Έλληνες! πριν ενσαρκωθούμε στην Γη αυτό συνέβαινε, όλοι οι άνθρωποι ήταν σκλάβοι.. Ας κάνει αν μπορεί, θα χάσει και αυτά που νόμιζε ότι είχε.

τι χρονολογια μιλαμε;

Εννοείς πότε ήρθαν οι Έλληνες στην Γη; σε ενδιαφέρει αυτό; αφού είμαστε αθάνατοι; ας πούμε το 200.000 π.Χ. σου κάνει;

Εγω αν ξαναενσαρκωθω εδω θα ειμαι παλι Ελληνιδα;

Μόνον οι ανθρώπινες ψυχές ενσαρκώνονται τους Έλληνες όπως κι εσύ..όχι οι ελληνόφωνοι.

μια φιλη που εχω που ειναι Ρουμανα δεν ειναι ανθρωπινη ψυχη;

Στον πλανήτη υπάρχουν 200.000.000 ανθρώπινες ψυχές, υπάρχουν όμως και οι φιλέλληνες, διότι ποιος σου είπε ότι οι κτιστές ψυχές δεν μπορούν να αφομοιωθούν από το Ελλάνιον πνεύμα; και να αποκτήσουν το Νου; ..τους δίνεται αυτή η δυνατότητα.

α τους δινεται οκ δεν το ηξερα σορυ για τις τοσες ερωτησεις απλα προσπαθω να καταλαβω.

να εκανα ενα τεστ dna να εβλεπα αν ειμαι 100% Ελληνιδα;

Το Ελλάνιον πνεύμα έχουν μόνον οι ανθρώπινες ψυχές (τον Αιθέρα Νου) το DNA ανήκει στο matrix.

το ΙΧΩΡ δηλαδη δεν ειναι στο dna;

Ο ΙΧΩΡ είναι το Ιερόν Πυρ της ανθρώπινης ψυχής, Ο Άναρχος αμετάβλητος Λόγος του Αιθέρα Νου..ενώ το dna είναι το σώμα που μας δίνεται.


Μήπως αυτός που φοβάται το (χάραγμα) έχει χάσει ήδη την (ψυχή του)
Μόνο όταν φοβάσαι την ζωή τόν Αντίχριστο τόν διάβολο τότε νικήθηκες και είναι ο φόβος δηλαδή από τόν εαυτό σου νικήθηκες....
Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθεις γιατί έχεις τόν θεϊκό σπινθήρα μέσα σού
Αυτό είναι το δώρο του Θεού
Αναγνώρισε το...

Οι ανθρώπινες ψυχές έχουν πάντα την σπίθα του Ιερού πυρός να σιγοκαίει στην ψυχή τους, δεν έχουν καμία σχέση με το DNA (των αριθμών) που δημιουργεί το σώμα, και υπάρχουν κωδικοί αφύπνισης όπου η σπίθα θα γίνει μπουρλότο, αποκτώντας την σύνδεση με το Ιερόν Πυρ, τον Άναρχο αμετάβλητο αδιαίρετο Λόγο του Αιθέρα Νου, με τον οποίο ενώθηκε ο 'Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή, ώστε να αφομοιώσει αυτόν τον υλικό κόσμο στο Αρχέτυπο Πρότυπο του Πανάγαθου Άναρχου Φωτός.

morfeas sky


Σχόλια

  1. Το σύμπαν είναι νοητικό
    (πρώτη αρχή)

    Δεν υπάρχει η βαρύτητα, αλλά υπάρχει η έλξη, διότι η ύλη είναι έρωτας, πάθος, επιθυμία , δηλαδή η ύλη είναι έλξη και η έλξη αίσθηση, και η αίσθηση ειναι σώμα που το γεννούν οι αριθμοί. (Matrix)

    Ούτε κινούμαστε μέσα στο νερό, αλλά κινούμαστε ως σώμα από γη και νερό μέσα στον αέρα , και ο αέρας κινείται μέσα στον Αιθέρα Νου, το πνεύμα του πυρός

    Kαι ο μεν αέρας και φωτιά (οι μονοί αριθμοί) μπορούν να δεχτούν το πνεύμα, οι δε ζυγοί αριθμοί (γη και νερό) δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα, γι αυτό γεννιέται η άλογη φύση, η κακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..