ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ!! ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ! ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ANTEXETE THN AΛHΘEIA; AΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA ΠΩΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!!

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ


Σε συνθήκες μη βαρύτητας η έλξη του νερού προς της ύλη δεν συμβαίνει από την βαρύτητα!

Το πείραμα λοιπόν μας λέει ότι το νερό έλκεται από την ύλη χωρίς να υπάρχει η βαρύτητα! και μένει πάντα προσκολλημένο στην ύλη. έλκεται! διότι ανήκουν στο ίδιο δοχείο της Υλης!! φωτιά αέρας γη νερό.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ!
ΑΛΛΑ Η ΕΛΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ


Τι μας αποδεικνύει αυτό το πείραμα;
Ότι κανένα οικοσύστημα δεν μπορεί να χαθεί, ούτε να εκλείψει η ατμόσφαιρα ενός πλανήτη! όπως για παράδειγμα μας είπαν ότι αυτό ακριβώς συνέβη στον πλανήτη Αρη, ότι έχασε την ατμόσφαιρα του στο διάστημα, μαζί και το νερό, ότι δηλαδή διέφυγαν στο διάστημα η ατμόσφαιρα μαζί και το νερό, όταν το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη καταστράφηκε! 


Αν συνέβαινε αυτό να καταστραφεί το ενεργειακό πλέγμα ενός πλανήτη, τότε ολόκληρος ο πλανήτης θα καταστρεφόταν ολοσχερώς! διότι θα έχανε την σταθερότητα της κίνησης του γύρω από τον άξονα του, άρα θα έχανε και την συγκρότηση του, με αποτέλεσμα να χάσει και την σταθερή μαθηματική και γεωμετρική πορεία του γύρω από τον ήλιο....και ξέρουμε ότι τίποτα στο σύμπαν δεν κινείται χαοτικά ούτε τυχαία!~!~ ο θεός αυτού του κόσμου αεί γεωμετρεί!~ 

Το πείραμα λοιπόν μας λέει ότι το νερό έλκεται από την ύλη και μένει πάντα προσκολλημένο σε αυτή. έλκεται διότι ανήκουν στο ίδιο δοχείο της Υλης!! φωτιά αέρας γη νερό.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ (MATRIX)

Δείτε μετά το 2ο λεπτό το αποτέλεσμα και πως ουρλιάζουν από χαρά οι επιστήμονες της NASA.

morfeas sky
Και τι σημαίνουν όλα αυτά; ότι ολόκληρο το ηλιακό σύστημα είναι ένας κλειστός ενεργειακός κύκλος, μια κλειστή ενεργειακή φυσαλίδα! είναι ένα ενεργειακό πλέγμα του πυρός και πνεύματος!! διότι χρειάζεται Λογική για να συμβεί αυτό, χρειάζεται και το πνεύμα! το πνεύμα του πυρός!


Ολόκληρος ο γαλαξίας βρίσκεται κλεισμένος μέσα σε έναν  ενεργειακό κύκλο, μέσα σε μία ενεργειακή φυσαλίδα! η οποία είναι ασφυκτικά γεμάτη από πυρ και πνεύμα στον ανώτερο ουρανό του, και μέσα στον γαλαξία μεταβάλλεται σε πνεύμα του πυρός, διότι ενώνεται με το δοχείο της Υλης που εμπεριέχει μέσα της αυτή η ενεργειακή φυσαλίδα από Πυρ και Πνεύμα, για να δημιουργήσει τον κόσμο αλλά και την ζωή με τις ψυχές που φέρουν τους αριθμούς, δηλαδή την ταυτότητα που φέρουν οι αριθμοί για να γεννηθεί το σχήμα, η μορφή, το είδος, και το γένος στα είδωλα της Υλης, αλλά δεν ανήκουν οι ψυχές σε καμιά ταυτότητα και σε κανέναν από τους αριθμούς! ο θεός αυτού του κόσμου αεί γεωμετρεί!

Και όλα όσα υπάρχουν και όλα όσα δημιουργούνται, και όλα όσα έμψυχα γεννιούνται, κινούνται και κολυμπούν μέσα στην ενέργεια και μέσα στο πνεύμα, τα οποία συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, χωρίζονται δε οι Ουρανοί σε μέρη, αλλά και στο πνεύμα και στην κίνηση της ενέργειας, ανάλογα με την ταχύτητα που έχει η κίνηση της ενέργειας είναι ανάλογος ο κόσμος αλλά και το πνεύμα, η ενέργεια η οποία κινεί το δοχείο της Ύλης μέσα σε κάθε κύκλο-ενεργειακή φυσαλίδα-ουρανό.

Και όλα όσα υπάρχουν και κινούνται μέσα στην ενέργεια, και όλα όσα κοσμοποιούνται μέσα στην ενέργεια, και όλα όσα γεννιούνται μέσα στην ενέργεια, κολυμπούν μέσα στο πνεύμα και μέσα στην ενέργεια, διαφέρει όμως η κίνηση της ενέργειας και του πνεύματος, γι αυτό χωρίζονται σε μέρη, Ουρανούς, φυσαλίδες που εμπεριέχουν μέσα τους τους γαλαξίες, το δοχείο της Ύλης.

Οπως η ενέργεια και το πνεύμα που βρίσκονται μέσα στην φυσαλίδα που εμπεριέχει τον γαλαξία, όπως όλα είναι ενέργεια και πνεύμα είναι όλα όσα βρίσκονται εσωτερικά μέσα στην φυσαλίδα του ηλιακού μας συστήματος, (Ζωδιακός Ζωφόρος κύκλος), που εμπεριέχει τα ουράνια σώματα, όπως τον απλανή αστέρα ήλιο, που είναι κι αυτός όπως και οι πλανήτες κλεισμένοι μέσα στην δική τους ενεργειακή φυσαλίδα και είναι εσωτερικά γεμάτοι από ενέργεια και πνεύμα που μεταβάλλεται η ενέργεια του πυρός σε ενέργεια της φωτιάς στον ήλιο, και από πνεύμα του πυρός μεταβάλλεται σε πνεύμα της ενέργειας της φωτιάς, σε αισθητό αμετάβλητο πνεύμα του ενεργειακού σώματος της φωτιάς.(αισθητός θεός).

Και ο απλανής Αστέρας του ηλιακού συστήματος ο ήλιος, συνδέεται με τον πλανήτη Γη, μέσα από τις ενεργειακές πύλες, εσωτερικά του ενεργειακού πλέγματος της Γης, μέσα στην ατμόσφαιρα, και εισρέει το αμετάβλητο αισθητό πνεύμα της φωτιάς, αυτό που εμείς ονομάζουμε αγαθό πνεύμα, δηλαδή οι ακτίνες του ήλιου που εισρέουν εδώ σε εμάς είναι το αγαθό πνεύμα της φωτιάς. 


Και η ατμόσφαιρα του πλανήτη, ο αέρας, ενώνεται με την ενέργεια της φωτιάς και του αγαθού πνεύματος του ήλιου που εισρέουν στην ατμόσφαιρα του πλανήτη από τις ενεργειακές πύλες, και γεννιέται το πνεύμα της φύσης το πνεύμα της Γης, από φωτιά και αέρα, δηλαδή το αισθητό αμετάβλητο "αγαθό" πνεύμα της φωτιάς του ήλιου, αποκτά ένα άλλο είδος νόησης, την νόηση της φύσης του πλανήτη Γη, του αισθητού αέρα, και γίνεται το μεταβαλλόμενο αισθητό πνεύμα της φύσης του πλανήτη, από φωτιά, και αέρα, ο αισθητός θεός από φωτιά και αέρα, μία σύνθεση δύο ανόμοιων στοιχείων της Υλης που μπορούν να γίνουν η νοερή αισθητή ζωή, το νοερό (αισθητό)  μεταβαλλόμενο πνεύμα από φωτιά και αέρα.

.....μένοντας μόνα τους κι έρημα τα υπόλοιπα ανόμοια και άλογα στοιχεία, η γη και το νερό, διότι είναι άλογα στοιχεία που δεν φέρουν το πνεύμα, διότι δεν μπορούν να γίνουν η νοητή ζωή, αλλά φέρουν μόνον τις άλογες αισθήσεις των δικών τους στοιχείων, της γης και του νερού.

morfeas sky

  


Να θυμάσαι πάντα το θαύμα ότι γεννήθηκες

Εγώ πάντως θα εκφράσω την διαφωνία μου σ αυτό.
Ότι γεννιέται και είναι ον θνητό.

Καλοδεχούμενες και οι διαφωνίες... τι είμαστε εδώ για να συμφωνούμε μόνο; Μακάρι να ερχόμασταν ουρανοκατέβατοι... ωραία θα ήταν κι όχι από μήτρα γυναικός... αλλά μιας και κατεβήκαμε, θα το πιούμε το ποτήρι τούτο και θα πρέπει να μεταλλαχθούμε μονάχοι μας.

Είμαι κακό θαύμα γεννημένο για αυτό, είναι η ουσία μου τέτοια πνεύμα αγέννητο για πάντα.
Για αντίποινα αν μου κάνεις ζαβολιές θα σε στείλω στα δαιδαλώδη ενεργειακά ποτάμια του υλικού σύμπαντος με τις άπειρες διακλαδώσεις ώστε να μην ξέρεις που να πας.

Ωχχχ... μόνο που το σκέφτηκα, με έπιασε ίλιγγος...


Την λύση απεναντι στον φόβο την έχω δώσει στο σημερινό εν λόγω κείμενο..απλά διαρρηγνύεις το ενεργειακό πλέγμα το οποίο είναι καθαρό Πυρ με αντίθετες κινήσεις.

Λέγοντας όμως, με αντίθετες κινήσεις;;; Τι εννοείς με αυτό;;; 


Όπως ο απλανής Αστέρας μας ο ήλιος κινείται με έναν άξονα γύρω από τον εαυτό του, μένοντας σταθερός, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κινούνται και όλοι οι πλανήτες, μένοντας σταθεροί. Αυτή η κίνηση της σταθερότητας επιτυγχάνεται μέσω της ενέργειας του πυρός η οποία ενυπάρχει παντού μέσα στο ηλιακό σύστημα, αλλά και εσωτερικά σε όλα τα ενεργειακά πλέγματα των απλανών και των πλανητών. Οι δε αντίθετες και ισόποσες κινήσεις αυτών των ενεργειών εσωτερικά και εξωτερικά του πλέγματος δημιουργούν την κίνηση μέσα από την σταθερότητα όλων των ουράνιων σωμάτων, όπως για παράδειγμα όταν κολυμπάμε στην θάλασσα κουνάμε τα χέρια και τα πόδια για να επιφέρουμε την κίνηση μέσα από την σταθερότητα μας μέσα στο νερό....με τον ίδιο τρόπο επιφέρεται η κίνηση μέσα από την σταθερότητα όλων των ουράνιων σωμάτων που κολυμπούν μέσα στην ενέργεια του πυρός. Μαθήματα ουρανίου μηχανικής από τον Ερμή Τρισμέγιστο δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν.....

Και με παράδειγμα παρακαλώ! Πες ότι πας να διαρρήξεις το ενεργειακό πλέγμα με τις αντίθετες κινήσεις, πως θα γίνει αυτό δηλαδή; 


Τι είναι το ενεργειακό πλέγμα; Ενέργεια του πυρός.
Τι είναι η ψυχή μας; Ενέργεια του πυρός.
Τι μας ενοχλεί λοιπόν να διαπεράσουμε το πλέγμα και να αφήσουμε πίσω μας την Γη; Η θέληση μας, η αγάπη μας για το γεννημένο σώμα μας στην Γη.

τόσο απλό ήταν; 


Είναι ανεκτίμητης αξίας αυτά.
Λόγια του Ερμή Τρισμέγιστου που μόλις κατανόησα.

morfeas sky


Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ (τουνελ)

Ο ΑΡΧΕΤΥΠΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (MATRIX)
............................
Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα δεδομένα, σου "έσκασαν" για την βαρύτητα! Συγχαρητήρια! Είσαι τελικά ένας Αρχιμήδης του μέλλοντος. Ευρήκες!!!!


Eύρηκα, αλλά τώρα θα εξαφανιστώ για λίγο να ασχοληθώ με τα θνητά, γιατί το σώμα μισεί την αθανασία, εξού και η νόηση που είναι μισητή από τους ανθρώπους, διότι δεν αντέχεται από το σώμα.

Η βαρύτητα είναι μια δύναμη που ασκείται από κάθε σώμα στο σύμπαν, προς κάθε άλλο σώμα στο σύμπαν. Χαρακτηριστικό της είναι ότι ασκείται και μεταξύ σωμάτων που απέχουν μεγάλες αποστάσεις, αλλά και το ότι είναι πάντοτε ελκτική. Ο ορισμός που έδωσε ο Νεύτωνας για την δύναμη που ανακάλυψε ήταν ο εξής: «Κάθε σώμα στο σύμπαν έλκει κάθε άλλο σώμα με δύναμη ανάλογη του γινομένου των μαζών τους και αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης του κέντρου μάζας τους».

Πιο συγκεκριμένα, η βαρύτητα είναι μια δύναμη που επηρεάζεται από την μάζα των σωμάτων αλλά και από την μεταξύ τους απόσταση. Όσο πιο «μεγάλα» είναι δύο αντικείμενα τόσο περισσότερο έλκονται μεταξύ τους, ενώ όσο πιο μακριά βρίσκονται τόσο η ελκτική δύναμη ανάμεσα τους εξασθενεί. Ουσιαστικά κάθε στιγμή δεχόμαστε άπειρες ελκτικές δυνάμεις. Ωστόσο, η μόνη που μπορεί να επηρεάσει την κίνηση μας είναι αυτή της Γης, λόγω της τεράστιας μάζας που έχει.


Βαρύτητα στο διάστημα και στο σύμπαν γενικότερα δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει η αντιβαρύτητα. Άρα πως δύο ουράνια σώματα έλκονται μεταξύ τους; και πως και με ποιον τρόπο ασκούν δυνάμεις μεταξύ τους; 


Όλα μέσα στο σύμπαν είναι ενέργεια και πνεύμα, πνεύμα του πυρός στον γαλαξία μας, και τίποτα δεν μένει κενό από ενέργεια και πνεύμα.

Και όλα τα ουράνια σώματα αστέρες, πλανήτες, κτλ, περικλείονται από αυτές τις ενέργειες του πυρός, δημιουργώντας ένα αόρατο σε εμάς ενεργειακό  πλέγμα εσωτερικά και εξωτερικά των ουράνιων σωμάτων, με αντίθετες κινήσεις και ισόποσες δυνάμεις, η δε αυτή ισόποση κίνηση και δύναμη που ασκούν οι ενέργειες αυτές, επιφέρει την σταθερότητα τους, και την κίνηση τους γύρω από ένα σταθερό σημείο, ο δε απλανής αστέρας, περιβάλλει και οδηγεί κινώντας με το ενεργειακό του πλέγμα όλους τους πλανήτες, το οποίο είναι αυτό που σταθεροποιεί και δίνει κίνηση στα ουράνια σώματα των πλανητών....ο θεός αεί γεωμετρεί. Πως λοιπόν μόνον στην Γη υπάρχει η βαρύτητα; Είναι η ένωση της γης με τα δικά της Τέσσερα στοιχεία, η γη ως μεγαλύτερο και βαρύτερο σώμα, το νερό, και ο αέρας, που λόγω έλξης που εμπεριέχει το δοχείο της Ύλης, η γη είναι ο χώρος που συγκρατεί πάνω του όλα τα κατωφερή στοιχεία της Υλης. 


Και η ενέργεια της φωτιάς που είναι  το πιο ελαφρύτερο στοιχείο του δοχείου της Υλης, περικλείεται από το πνεύμα του πυρός και σχηματίζεται  δημιουργώντας τον ήλιο, ο οποίος με την σειρά του μέσω των ενεργειακών διαύλων μεταφέρει το πνεύμα και την ενέργεια διοχετεύοντας στην Γη τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να συντηρησθεί ο κόσμος και η ζωή. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.


Eκπέμπει λοιπόν ο δικός μας Αστέρας-Ήλιος την Ενέργεια του Πυρός μέσα στον κλειστό χώρο, που δημιουργείται από το ενεργειακό πλέγμα, και ταυτόχρονα από τον Αστέρα-Ήλιο εισέρχεται το Πνεύμα, το "Αγαθό Πνεύμα" μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα. 


Αφού για να αποδράσουμε από το κτιστό κόσμο, χρειάζεται να αφήσουμε πίσω φεύγοντας, τα στοιχεία που συνθέτουν το σώμα, και να μείνουμε με την ενέργεια μόνο του Πυρός... Δεν μπορούμε να βγούμε από την Πύλη του Ήλιου, που διοχετεύει την ίδια σύσταση του Πυρός... αυτή δεν είναι μία έξοδος;

To πνεύμα του πυρός που ενυπάρχει στον γαλαξία, εισήλθε μέσα στην ενεργειακή φυσαλίδα του ηλιακού συστήματος που δημιούργησε, του έδωσε σταθερότητα με τις αντίθετες ενέργειες και κίνηση όπως το ήθελε ο δημιουργός του.

Με την κίνηση διασπάστηκε το δοχείο της Ύλης που υπήρχε μέσα του σε μεγάλα κομμάτια γης τα οποία αργότερα έγιναν πλανήτες, από γη νερό αέρα ή κάποια άλλη σύνθεση από τα τέσσερα στοιχεία.

Η φωτιά που δημιουργήθηκε με την τριβή πάνω στην Υλη μαζεύτηκε σε ένα ενεργειακό πλέγμα το οποίο δημιούργησε τον Αστέρα ήλιο μας. Διότι δεν μπορούσε να δημιουργηθεί η ζωή
λόγω του ότι δεν την αντέχουν τα έμβια σώματα της Γης.

Και αφού δόθηκαν οι ταχύτητες και περιστροφές των πλανητών και του αστέρα μας όπως το ήθελε ο δημιουργός, στην συνέχεια δημιούργησε τον κόσμο και την ζωή με τα στοιχεία της Υλης σε κάθε πλανήτη.

Ο ήλιος συνδέεται με όλους τους πλανήτες, και μεταφέρει την ενέργεια και το πνεύμα ειδάλλως δεν μπορεί να συγκροτηθεί η ζωή.(βλέπε ενεργειακές πύλες).

Η πύλη του ήλιου συνδέεται με ένα ενεργειακό ποτάμι με ολόκληρο το σμήνος αστεριών που ανήκει, και όλα τα σμήνη αστεριών του γαλαξία συνδέονται με τον πυρήνα του γαλαξία τον κεντρικό άξονα που ανανεώνει συνεχώς την Υλη ξαναδίνοντας της την ζωή.

Είναι σαν να μπαίνεις στην πύλη που εξουσιάζει το matrix.


Α! μάλιστα οκ... μου έσκασε αυτό το σκεπτικό, αλλά τελικά ήταν άκυρο. Οπότε ακυρώνουμε κι αυτή την Πύλη, όπως και της Σελήνης, από το πλάι τότε... όπως στην φωτογραφία.
Ακριβώς..και ο Ερμής στον Ποιμάνδρη δεν αναφέρει πουθενά καμιά πύλη....απλά γράφει ξεκάθαρα για διάρρηξη των ουρανών-κύκλων. Διαρρηγνύει τους ουρανούς. Αναρρήξας το κήτος της Γης.


Τώρα, βάση της νέας θεωρίας σου και τα νέα δεδομένα μας, σχετικά με την βαρύτητα, η Γη τελικά είναι σαν ένας τεράστιος Μαγνητικός Πλανήτης που έλκει, τα Τέσσερα Στοιχεία Της Φύσης.

Δεν είναι θεωρία, είναι η αλήθεια...δεν υπάρχει βαρύτητα.
Όλα τα πάντα γύρω μας και παντού στο σύμπαν είναι πνεύμα και ενέργεια. Απλά χωρίζονται σε μέρη ανάλογα το τι περιέχει ο χώρος.

Τα Τέσσερα στοιχεία βρίσκονται μέσα σε ενεργειακό κύκλο, η ενέργεια του πυρός τα ενώνει, δεν έλκονται μόνα τους αφού είναι άψυχα άλογα...το απόλυτο τίποτα χωρίς το πνεύμα του πυρός που ενώθηκε μαζί τους.


morfeas sky

Εντάξει, δεν μου ήρθε άλλη λέξη από αυτήν και την έβαλα. Είσαι ο Νεύτωνας της Νέας Εποχης!!!! Και είσαι ο φίλος ο δικός μου!!!! Τι τιμητικό!!! Οι άλλοι που αδιαφορούν, θα φάνε την σκόνη μας!!! Και θα μείνουμε στην ιστορία του μέλλοντος, με τις ανακαλύψεις μας, όπως οι Αρχαίοι!!!!!!! Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα!


Ας πρόσεχαν!

Για να μην μας περνούν για κορόιδα μερικοί που το παίζουν επιστήμονες κτλ Και όλοι αυτοί πληρώνονται..ενώ εγώ δεν παίρνω μια..καλή καρδιά..πουφ
Ξέχασα.. γι'αυτό πληρώνονται, για να λένε ψέματα στον κόσμο, ειδάλλως θα τους απολύσουν.

Ναι..χαχα!!! Ακριβώς!!! Όλοι ρομποτάκια τηλε-κατευθυνόμενα από την ελίτ.

Ας διδάξουν κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφουν τα βιβλία! θρησκευτικά επιστημονικά κτλ.Αμέσως θα διωχθούν!! χα χα υπαλληλάκια όλοι τους του συστήματος.


Πες μου κάτι..στο διαδύκτιο των υπολογιστών δεν είναι όλα ενέργεια και τεχνητή πληροφορία; τώρα και με τεχνητή νοημοσύνη; Κι εμείς συμμετέχουμε συνομιλώντας μεταξύ μας όπως τώρα απευθείας μέσα στον κυβερνοχώρο ως συνειδητά αληθινοί άνθρωποι; ως η αλήθεια της ζωής;


Δεν κατάλαβες τι θέλω να πω....σύμφωνα με αυτό που ζούμε τώρα μέσα από τον υπολογιστή, δεν είναι εικονική πραγματικότητα ; απλά εμείς τώρα είμαστε συνειδητοί όσον αφορά που βρισκόμαστε, ενώ στην πραγματικότητα της Γης δεν έχουμε ιδέα ποιοι είμαστε και που βρισκόμαστε..είμαστε ασυνείδητα όντα που οδηγούνται από τις άλογες αισθήσεις. 

Ναι έτσι είναι. Και πάνω από εμάς, σε απόσταση αμέτρητων χιλιομέτρων, ίσως να μας παρακολουθούν κάποιοι, μέσω μίας οθόνης και να είμαστε τα πειραματόζωά τους. Ή να μας επεξεργάζεται μία εξωγήινη φυλή... ή το αληθινό μας σώμα να βρίσκεται μέσα σε μία μήτρα καλωδιωμένο (Matrix) κι εμείς να είμαστε απλά είδωλα του αληθινού μας (Bingo!)... 

Ολα είναι matrix είμαστε αυτή τη στιγμή είδωλα των αριθμών, οι οποίοι αριθμοί δίνουν σχήματα και μορφές σε ότι μπορεί να γίνει μέσα από τους αριθμούς η ζωή αλλά και ο κόσμος γύρω μας, ο χώρος..


Ψάχνω την ευρεία έννοια της λέξης κήτος ή κύτος και δεν βρήκα και πολλά πράγματα. Βγάζει θαλάσσιο τέρας/ φάλαινα, κι έναν Αστέρα που βρίσκεται ανάμεσα στον Υδροχόο και τον Ιχθύ. Για πέσμου εσύ που γνωρίζεις τους ορισμούς.

Ε τι είναι η Γη; κήτος όπου γεννά μόνον άλογα ζώα που οδηγούνται από τις άλογες αισθήσεις και αυτό οδηγεί την όποια λογική τους.
Δεν σκέφτονται χωρίς τις αισθήσεις, δεν μπορούν να κατανοήσουν την διαίσθηση, τις συμπτώσεις, ώστε να διανοηθούν τον Λόγο της ψυχής.


Περσέας μάχεται τον Κήτο.
Στην ελληνική γλώσσα, η λέξη "κήτος" (αρχαία ελληνική: κῆτος) υποδηλώνει ένα τεράστιο ψάρι ή ένα θαλάσσιο τέρας.

Καλά το λέει..τέρας είναι αυτός ο κόσμος.


Μωρέ... πως θα το ξεκοιλιάσουμε το τέρας, έψαχνα... γι' αυτό, το τόσο μου ενδιαφέρον...χαχαχα!!! (έψαχνα το αδύνατο σημείο του τέρατος-κήτος). ;)

Απλά μην γίνεσαι ένα με αυτόν τον κόσμο (τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις που οδηγούν την λογική) όσο περισσότερο μπορείς.
Το ναι ναι και το ου ου.
Δεν μπορείς να ζήσεις και στον αληθινό κόσμο (νοητό αμετάβλητο κόσμο της ψυχής) και στον ψεύτικο....πρέπει να επιλέξεις..(Ιησούς Χριστός)


Πώς γίνεται η πρόσβαση στο facebook να είναι δωρεάν και η εταιρεία να αξίζει μισό τρις δολάρια και να έχει διαφημιστικά έσοδα το 2016 26 τρις δολάρια;
Οι χρήστες προσφέρουν δωρεάν τις προτιμήσεις τους, τα συναισθήματά τους, τον τρόπο ζωής τους, που ως ψηφιοποιημένη πληροφορία το facebook την πουλάει στους διαφημιστές, στα ΜΜΕ, στις κυβερνήσεις κλπ.


Οι εταιρίες, όπως το facebook, που παράγουν και πωλούν πληροφορία, χρησιμοποιούν μια δωρεάν πρώτη ύλη, τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών, που τις προσφέρουν δωρεάν και βγάζουν κέρδος.


~ Ο Ψηφιοποιημένος Μας Εαυτός Πουλιέται Ως Εμπόρευμα ~ 


Καλά τα λες, αλλά όλα γίνονται για την τεχνητή νοημοσύνη να απορροφήσει όλη την γνώση των χρηστών, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ενεργούμε, κτλ.


Υπάρχει όμως και μια άλλη αθέατη , σκοτεινή πλευρά του facebook. Λίγοι γνωρίζουν ότι στα ερευνητικά κέντρα, διάσημων πανεπιστημίων, σχεδιάζεται ο ψηφιακός ολοκληρωτικός καπιταλισμός, ο τεχνοκόσμος, με αιχμή του δόρατος την τεχνητή νοημοσύνη.
Η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης οφείλεται στα δωρεάν δεδομένα που εμείς διαθέτουμε όταν κάνουμε αναζήτηση στο google, αγοράζουμε στο amazon ή σχολιάζουμε στο facebook, στο ότι δηλαδή ψηφιοποιείται στο διαδίκτυο η ανθρώπινη δραστηριότητα δημιουργώντας μια δεξαμενή καταγραφής των ανθρώπινων εμπειριών.

Ο ψηφιοποιημένος εαυτός μας στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως γνωστικό υπόβαθρο της τεχνητής νοημοσύνης...

Η Γνώση Που Διαθέτουν Οι Ευφυείς Μηχανές Είναι Η Ψηφιοποιημένη Ζωή Μας.


Τι δεν καταλαβαίνεις..στο μέλλον θα μας διοικούν οι μηχανές, η τεχνητή νοημοσύνη..αυτό μας ετοιμάζουν.

Καλή συνέχεια..

Αυτό το καταλαβαίνω και με βάζει σε σκέψεις... Γεια σου!


Η τεχνητή νοημοσύνη είναι το είδωλο του θηρίου.
Το θηρίο είναι ο κτιστός κόσμος..η ΜΗΧΑΝΗ.morfeas sky

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου