ΤΙ ΕΙΜΑΙ; Είμαι αυτό που εκδηλώνει την ζωή; ή αυτό που εκδηλώνεται από την ζωή;






Είμαι αυτό που εκδηλώνει την ζωή; ή αυτό που εκδηλώνεται από την ζωή; 

Τι είναι ζωή; ο χώρος; το σώμα; οι αισθήσεις; ή κάτι άλλο; ο Νους;
από που ξεκινά η ζωή; η νοητή ζωή;


Από το Θεό σωστά, και γέννησε την ζωή, και τον δικό του κόσμο, αλλά πως; τον σκέφτηκε μήπως πρώτα; διότι για να υπάρξει οτιδήποτε πρέπει πρώτα να μπορείς και να το δείς, και αυτό που βλέπει είναι ο Λόγος, η Λογική μέσα στο Νου.

Άρα συμπεραίνουμε ότι, Νους είναι ο Λόγος, και ο Λόγος η Ζωή του Νου.
Αλλά και η ζωή είναι ανάλογη με την ποιότητα του λόγου ενός νου.

Αν λοιπόν κόσμος και ζωή είναι ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος, τότε συμπεραίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με νοητή ζωή.

Κόσμος και Ζωή Υπάρχων, είναι η πραγματικότητα ενός Αδιαίρετου Νου με τον δικό του Λόγο.

Ο Λόγος είναι ο κόσμος του Αδιαίρετου Νου, που γέννησε τον δικό του Αρχέτυπο κόσμο, αλλά επίσης γέννησε και την ίδια του την Ύπαρξη, και έγινε Φως και Ζωή Υπάρχων!! διότι ο δικός του Νους είναι από Φως, και όχι από ένα Νου και Λόγο Αδιαίρετο μεν αλλά δυαδικό του πυρός και πνεύματος, όπου το κάθετι έχει και το αντίθετο του σε Αρμονία, δηλαδή έναν Νου και Λόγο συμβατό με τον πρωτότυπο Αδιαίρετο Φωτεινό Νου και Λόγο.. 

Τι θα συμβεί όμως αν ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος, γεννήσει από την ίδια δική του ουσία την Ζωή; (ψυχές)

Θα συμβεί αυτό που συμβαίνει στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός, όπου το Προϋπάρχων και Αγέννητο Φως, μετέφερε το Φως σε έναν Πανάγαθο Νου και Λόγο Αδιαίρετο, και ο Πανάγαθος Λόγος του γέννησε την Ζωή με τα δικά του γεννήματα από την ίδια Πανάγαθη νοητική ουσία.(ψυχές)..όπου όλες οι ψυχές ζουν την Ζωή ενωμένες..και όχι διασπασμένες στον διαφορετικό δικό τους κόσμο η καθεμιά!

Έχουμε λοιπόν το Προϋπάρχων Αγέννητο Φως, όπου προ-ήλθε ο Προϋπάρχων Πανάγαθος Νους, (ο κόσμος), και ο Πανάγαθος Νους γέννησε τον Λόγο, (κίνηση του κόσμου), ενώθηκε μαζί του και έγινε Υπάρχων Φως και Ζωή..δηλαδή από το Φως προ-ήλθε ως Υπάρχων ο Προϋπάρχων Πανάγαθος Νους και ο Αδιαίρετος Λόγος έγινε η Ζωή στο Φως!!, και ο Λόγος γέννησε τις δικές του ψυχές, δηλαδή απεριόριστη Υπάρχων Ζωή στο Φως!!

Και ο Πανάγαθος Νους Υπάρχων, γέννησε τον Άγιο Λόγο, και ο Άγιος Λόγος είναι ο Αδιαίρετος Δεύτερος Νους δημιουργός, όπου Προϋπάρχει στο δικό του Νου ο κόσμος της Ύλης του πυρός και πνεύματος, και ο Άγιος Λόγος της Ύλης του πυρός και πνεύματος γέννησε τον δικό του κόσμο της Ύλης όπου ενυπάρχει μέσα του το πυρ και το πνεύμα.

Ενώθηκε μαζί τους ο Άγιος Λόγος, και έγινε πνευματικός Λόγος, και γέννησε την εικόνα του κόσμου της Ύλης, και την εικόνα της ζωής του πυρός και πνεύματος.

Επίσης όπως ο Πατέρας του, γέννησε κι αυτός με την δική του νοητική ουσία τις δικές του ψυχές μέσα στον κόσμο της Ύλης του πυρός και πνεύματος,  όπου τα γεννήματα του (νοητική ουσία) ενώνονται με τις ενέργειες του πυρός και πνεύματος, και γίνονται ψυχές, οι οποίες απόκτησαν το σώμα του πυρός, διότι η εικόνα της ζωής εκδηλώνεται μόνο με σώματα, αλλά και αισθήσεις και συναισθήματα του πνεύματος, που εκδηλώνονται σε τέλειο σώμα του πυρός από τον πνευματικό Λόγο που τα οδηγεί και εξουσιάζει.

Και η Ύλη διασπάστηκε σε Τέσσερα στοιχεία, όπου ανάλογα τις προσμίξεις στη Μήτρα, γεννήθηκαν οι κόσμοι της Ύλης, των Τεσσάρων στοιχείων, όπου οι ψυχές που δεν έχουν ελεύθερη επιλογή εκδηλώνουν την ζωή ενδυόμενες ένα δεύτερο σώμα, ανάλογο του κόσμου της ύλης στον οποίο εμπεριέχονται οι ανάλογες προσμίξεις των Τεσσάρων στοιχείων που ενήργησε πάνω τους ο δεύτερος Νους δημιουργός.

Και γεννήθηκε η εικόνα της ζωής, οι ψυχές όπου φέρουν την Μονάδα δηλαδή τον πνευματικό Λόγο του εκάστοτε κόσμου στον οποίο γεννήθηκαν.
Άρα οι ψυχές δεν είναι όλες ίδιες, διότι ως Μονάδα που είναι ενώθηκαν με την ανάλογη ποιότητα του πυρός και πνεύματος που ενυπάρχει σε κάθε κόσμο, και επειδή δεν έχουν ελεύθερη επιλογή, αναγκάζονται από τον Δεύτερο Νου δημιουργό και κάθε Νου από τους Επτά Νους Διοικητές που γέννησε, και όλοι και όλα εξουσιάζονται από τον δεύτερο Νου δημιουργό, και αυτοί με την σειρά τους γέννησαν τις δικές τους ψυχές στον δικό τους κόσμο, 
να ενωθούν με ένα δεύτερο σώμα ανάλογο με την ποιότητα του κόσμου στον οποίο ενυπάρχουν οι ψυχές.

Και όλα τα δεύτερα σώματα της Ύλης που ενδύονται οι ψυχές, παίρνουν από το πυρ και πνεύμα την νοερή ζωή και την διανοητική κίνηση, και οι ψυχές γίνονται κάτι άλλο, αφού πλέον έγιναν ένα με το δεύτερο σώμα που ενδύθηκαν..και αυτά τα σώματα και αυτές οι ψυχές ονομάζονται άλογα, διότι δεν έχουν ελεύθερη επιλογή, και οδηγούνται από τον πνευματικό Λόγο του δεύτερου Νου δημιουργού.

Άρα οι άλογες ψυχές μαζί και τα άλογα σώματα δεν σκέφτονται, δεν μπορούν να αντιληφθούν απολύτως τίποτα πέραν του κόσμου στον οποίο ζουν τα άλογα σώματα τους, που ενδύθηκαν οι άλογες ψυχές τους.


Όσον αφορά τι είναι ο Άνθρωπος Φως και Ζωή Υπάρχων; 
Όποιος άνθρωπος έχει το Νου και μπορεί να σκεφτεί ας κατανοήσει τον αληθινό του εαυτό!..ο δεύτερος Νους δημιουργός με την είσοδο του Ανθρώπου δεύτερου θεού στον κτιστό του κόσμο του πυρός και πνεύματος, διέσπασε τα πάντα, και επήλθε η δυσαρμονία στη κτιστή ζωή, όπου το κάθετι είναι διαφορετικό, ζει στον δικό του διαφορετικό κόσμο της δυσαρμονίας, και κάθετι έχει το αντίθετο του μέσα από την εναντίωση και διαμάχη, ώστε να εγκλωβίσει τον Άνθρωπο δεύτερο θεό στο δικό του κόσμο και να τον εξουσιάζει με τα θνητά διασπασμένα σώματα...και έτσι η Μονάδα της ανθρώπινης ψυχής διασπάστηκε ακόμη περισσότερο χάνοντας το άλλο του μισό!! αφού πλέον διαχωρίστηκε το σώμα που ενδύεται η Μονάδα Ανθρώπινη ψυχή, σε αρσενικό - θηλυκό, και με ένα σώμα στο δικό μας κόσμο γεμάτο ανάγκες, άρα και επιθυμίες, και πλέον χάθηκε στην άβυσσο της φυλακής του δεύτερου Νου δημιουργού που εγκλώβισε (προς το παρόν) το Ομορφότερο και Τελειότερο Γέννημα του Πατέρα Όλων Φως και Ζωή Υπάρχων, που Γέννησε τον Άνθρωπο δεύτερο θεό όμοιο με τον εαυτό του!.

Καλή Ανάσταση στο Νου!! ο Χριστός Ανέστη..εμείς;

morfeas sky
..........



σχόλια:

Πανεύκολο. Μετά από τόσο φροντιστήριο παίρνω ήδη οκτώ στην πρώτη ανάγνωση. Και θα πάρω δέκα με τις επόμενες.
Καλή Ανάσταση, morfeas sky

Καλή Ανάσταση!

Το κατανοείς αυτό;
"Θα συμβεί αυτό που συμβαίνει στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός, όπου το Προϋπάρχων και Αγέννητο Φως, μετέφερε το Φως σε έναν Πανάγαθο Νου και Λόγο Αδιαίρετο, και ο Πανάγαθος Λόγος του γέννησε την Ζωή με τα δικά του γεννήματα από την ίδια Πανάγαθη νοητική ουσία.(ψυχές)..όπου όλες οι ψυχές ζουν την Ζωή ενωμένες..και όχι διασπασμένες στον διαφορετικό δικό τους κόσμο η καθεμιά!"

Πώς είναι αυτό το "ενωμένες"; Ότι υπάρχει σύμπνοια; 

Όταν δύο άνθρωποι αγαπούν ο ένας τον άλλον ανιδιοτελώς και νιώθουν το άλλο τους μισό να τους ολοκληρώνει, σαν να γνωρίζουν από πριν το άλλο τους μισό, σαν τον εαυτό τους, σαν να συμπληρώνει τις σκέψεις του, αυτό πολλαπλασίασε το εις το άπειρο!

..........


Διάβασε αυτό μέχρι το τέλος, τα τελευταία μας ενδιαφέρουν.
Είναι βέβαια της Αγγελικής Αναγνώστου, που δεν ξέρουμε από τι κίνητρα κινείται και πού ανήκει, αλλά επειδή βρισκόμαστε ακριβώς σ' αυτό το σημείο, δεν χάνουμε τίποτε ούτε και κινδυνεύουμε να παραπλανηθούμε. Σίγουρα το διάβασες στο παρελθόν. Δες μήπως βρούμε κάποια αλήθεια μέσα.


Αυτή την συγκεκριμένη συγγραφέα την έχω σε μαύρη λίστα!
διότι αποκρύβει συστηματικά την αληθινή προέλευση του Ανθρώπου, και κατά δεύτερον εκεί που γράφει ο Ερμής για την δημιουργία του Αρχέτυπου κόσμου του Φωτός από τον Φωτεινό Λόγο του Τριαδικού Θεού αυτή μας το παρουσιάζει ως τον δεύτερο Νου δημιουργό που δημιούργησε τον κόσμο και τις ψυχές.
Έχει μπερδέψει τα πάντα με σκοπό να αποκρύψει την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Άνθρωπο δεύτερο θεό.
Την έχω αποκληρώσει κοινώς!~
Μου βγάζει μαύρη μαυρίλα! και κρίμα για τόσους ανθρώπους που τρώνε το παραμύθι της! έχει κάνει το μαύρο άσπρο και τα έχει μπερδέψει όλα κάνοντας τα μια σαλάτα που της αρέσει, και μάλλον εξυπηρετεί πονηρούς σκοπούς κι όχι την αλήθεια.


Διάβασε τι αηδίες γράφει:
http://antexeistinalitheia.gr/2011-12-22-14-10-03/
δεν αντέχω να την διαβάζω, τα έχει κάνει όλα σαλάτα! όπου γράφει το κοντό και το μακρύ της!
Ρώτα με ότι δεν καταλαβαίνεις και θα σου αποδείξω πόσο λάθος γράφει, και μάλιστα το κάνει επίτηδες! Διότι κάνει σοβαρά λάθη! που ένας λογικός άνθρωπος της αλήθειας θα τα έβλεπε! και δεν θα τα διαστρέβλωνε με ένα συνοθύλλευμα από όλες τις θρησκείες όπως γουστάρει!


Εξ άλλου όπου ακούμε να μιλούν για την "Εγώ Ειμί Παρουσία", πρόκειται για την Λευκή Εωσφορική Αδελφότητα. Μόνο αυτοί χρησιμοποιούν αυτήν την έκφραση. Απλώς ήθελα να δεις την εκδοχή της τελευταίας παραγράφου. Ο ουράνιος Άνθρωπος περνά στον κόσμο της διττότητας και γίνεται διττός. Ο μεν θεϊκός σπινθήρ, Αδάμ, ενσαρκώνεται στην ύλη, άλλοτε σαν άνδρας κι άλλοτε σαν γυναίκα, ενώ η Εύα, που δεν μας λέει τι είναι, ο ανώτερος εαυτός; ψυχή; μένει στο ουράνιο σπίτι και δεν έρχεται στην πυκνή ύλη. Σαχλαμάρες μάλλον; Θυμίζει βέβαια το ταξίδι της επιστροφής του Οδυσσέα στην Πηνελόπη-ψυχή του. Γι' αυτό στάθηκα στο σημείο αυτό. 

Τώρα θα διαβάσω και τον σύνδεσμο. 
Τι γράφει μωρέ; Σαλάτα. Πώς να μην θαυμάσω το πόσο αγνά και προσεκτικά ερμηνεύεις τον Ερμή.

Όπου διαβάζω Αδάμ και Εύα ως σύγκριση με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό αηδιάζω! τι σχέση μπορεί να έχει η νοητή ουσία του ανθρώπου δεύτερου θεού με την Εύα ή τον Αδάμ, η οποία Εύα είναι και πρόκειται για την νοητή ουσία του δεύτερου Νου δημιουργού; και τις άλογες ψυχές του;
ΈΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ !

Δεν χρειάζεται να λέω τις προσωπικές μου σκέψεις αλλά μόνο ο δικός σου δρόμος και η δική σου μέθοδος οδηγεί στην Αλήθεια, στον βαθμό που μπορεί κάποιος να την προσεγγίσει. 

Είναι ο πιο καθαρός δρόμος. Χωρίς έτοιμες λύσεις, χωρίς σκοτεινές σκοπιμότητες.

Μα ενώ μας λέει ότι διάβασε τον Ποιμάνδρη, και τα Ερμητικά κείμενα, είναι τόσο κατηγορηματική για την δική της αλήθεια που δεν διόρθωσε ούτε ένα λάθος της τόσα χρόνια.
Από την άλλη εγώ που ζητάω την αλήθεια με αγαθή πρόθεση, όπου βλέπω να έχω κάνει λάθος το διορθώνω αμέσως.

Τα ίδια ακριβώς με την συγκεκριμένη συγγραφέα κάνει και ο Λιακόπουλος! Ανήκουν και οι δύο στην ίδια συνομοταξία, που σκοπό έχουν όσοι άνθρωποι έχουν ξεφύγει από το εβραϊκό παραμύθι και έχουν γυρίσει στην Ελλάνια γνώση, να τα αλληλοσυνδέουν ώστε να δημιουργήσουν και πάλι ένα χάος και ο άνθρωπος να μην πιστέψει απολύτως τίποτα και να χάσει τον προσανατολισμό του εντελώς από την αλήθεια.


Ναι, αλλά ο Λιακόπουλος δεν ανήκει σε σκοτεινή Αδελφότητα. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Είναι ένας μοναχικός ερευνητής της αλήθειας αλλά ταυτόχρονα και έμπορος κι αυτό αλλοιώνει βέβαια την κρίση του.


Ο Λιακόπουλος αν θέλεις να ξέρεις, είναι αυτός από τον οποίο προμηθεύτηκα τα Ερμητικά κείμενα, αλλά όταν άρχισα να τα διαβάζω και να τα αναλύω μόνος μου, ανακάλυψα την μεγάλη πλάνη που με τρόπο πονηρό ξεγελά τους ανθρώπους που τον διαβάζουν! και από ένθερμος υποστηρικτής του στην αρχή, έγινα πολέμιος του, διότι κατάλαβα την πονηριά του~!!

Τα κείμενα του Ποιμάνδρη εκεί που πρέπει να τα αναλύσει και να ξεκαθαρίσει το τοπίο απλά τα προσπερνά! ως ακατανόητα! 

άκουσον άκουσον! μα ταυτόχρονα προσθέτει ότι τον άνθρωπο τον δημιούργησε ο δεύτερος Νους δημιουργός!! και τα αδέρφια του οι Επτά Διοικητές του έδωσαν όλες τις γνώσεις της δημιουργίας του υλικού κόσμου!..είδες λοιπόν με πόσο έντεχνο τρόπο και αυτός απέφυγε την φράση του Ερμή που αποκαλλεί τον Άνθρωπο ως δεύτερο θεό και όμοιο με τον Πατέρα όλων Τριαδικό Θεό; 
ο Λιακόπουλος απλά το προσπερνά σαν να μην το είδε! και απλά το δικαιολογεί λέγοντας ότι έκαναν λάθος στη μετάφραση αυτοί που το μετέφρασαν ξανά και ξανά..βρε ΟΥΣΤ!!

Ο Λιακόπουλος τον δεύτερο Νου δημιουργό μας τον παρουσιάζει συνδιάζοντας τον με την Παλαιά Διαθήκη ως τον Πρώτο Ελοχίμ! το πρώτο δημιούργημα του Τριαδικού Θεού. 
Ως δεύτερο δημιούργημα του Τριαδικού Θεού μας παρουσιάζει τους Αγγέλους που βρίσκονται μέσα στους κύκλους, και ξέπεσαν λόγω της διττότητας του κτιστού κόσμου, και ως τρίτο δημιούργημα του Τριαδικού Θεού μας παρουσιάζει τον Άνθρωπο που τον γέννησε με σκοπό να νικήσει το αντίθετο του Τριαδικού Θεού τον Πατέρα του διαβόλου! χαχα ότι να'ναι!! ! που ενώ από την μια μας λέει ότι ο Τριαδικός Θεός γέννησε τους Αγγέλους, από την άλλη μας λέει ότι γεννήθηκαν έξω από την κτιστή δημιουργία, μαζί με τον δεύτερο Νου δημιουργό από τον Τριαδικό Θεό??
Και σκοπό είχαν οι υποτιθέμενοι άγγελοι την δημιουργία του κτιστού κόσμου!???? να επιφέρουν την μουσική αρμονία των σφαιρών για την σωστή λειτουργία του κόσμου..ότι να'ναι!

Τα έχει κάνει όλα ένα μπάχαλο σου λέω!! βρε ΟΥΣΤ!! ξεπουλημένοι όλοι τους!! Αγύρτες!



Χαχαχα δηλαδή το πιο κρίσιμο σημείο, τον Άνθρωπο θεό, το βρήκες μόνο εσύ; Τόσοι πνευματικοί άνθρωποι, τόσες γενιές φιλοσόφων πέρασαν από την Ελλάδα και έρχεται ο morfeas sky και μας λέει: νάτο βρε, μπροστά στα μάτια μας είναι. Αν δεν ένιωθα σεβασμό θα σου έλεγα, μπράβο, παιδάκι!!
Αλλά κρατώ τις αποστάσεις που δημιουργεί η εκτίμηση μου κι δεν λέω τίποτε.



Γιατί πολύ απλά κανείς άλλος εκτός από εμένα δεν κάθησε πέντε χρόνια να σπάσει το κεφάλι του για να μπορέσει να κατανοήσει τα γραπτά του Ερμή Τρισμέγιστου! και εκεί πόνταραν αυτοί οι σκοταδιστές! δίνουν πάντα την μισή αλήθεια διότι αυτό επιβάλλει η δυαδικότητα του κόσμου! και ταυτόχρονα το συνδιάζουν με το ψέμα που υπηρετούν!



Λάβε υπ' όψιν σου και την αδυναμία κατανόησης. Είναι πολύ συμπυκνωμένος ο λόγος, δεν βρίσκει κανείς άκρη, καταφεύγει σε έτοιμες υπάρχουσες ερμηνείες.
Αναρωτιέμαι γιατί ονόμασαν όλοι εωσφόρο τον δεύτερο νου δημιουργό, τον νοήμονα δημιουργό αιθέρα.
Επίσης έχω ερώτηση. Ο δεύτερος δημιουργός, ο Αιθήρ, είναι όλο το κτιστό σύμπαν. Σφαίρες, ψυχές, ακόμη και το υλικό μας σώμα. Αλλά δεν είχε θεϊκό σπινθήρα; Τι δεν είχε σε σχέση με τον άνθρωπο θεό;


Καταρχήν ονόμασαν όλοι τον Τριαδικό Θεό ως πνεύμα!! τραγελαφικό λάθος!! σαν να έκαναν το Άπλετο Φως σκοτάδι, και υμνούν το σκότος! δηλαδή το άλογο πνεύμα! που πήρε ζωή από την νοητή ουσία που ενώθηκε μαζί του! με λίγα λόγια την ανυπαρξία την ονόμασαν..πνοή ζωής, και πνοή του Τριαδικού Θεού.


Τι σημαίνει Αιθέρας; Νους και Λόγος του δεύτερου Νου δημιουργού Αδιαίρετος! Η Νοητική ουσία!
Πνευματικός Λόγος όταν αυτή η νοητική ουσία ενώνεται με το άλογο πνεύμα.


Πνεύμα είναι οι αισθήσεις συναισθήματα.
Πυρ είναι η λογική μέσω των αισθήσεων και συναισθημάτων του πνεύματος.

ΟΤΑΝ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΟΝΑΔΑ!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΟ ΣΩΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΝΤΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ!! 
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ, ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ.

ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!! 
ΟΠΟΤΕ Η ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΕΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Ή Η ΑΛΟΓΗ ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΖΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΤΟΤΕ  ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ  ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΩΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ.


Ώστε άλλο η νοητική ουσία του δεύτερου δημιουργού, και άλλο το άλογο πνεύμα; 
Ήρθε η απάντηση.

Το άλογο πνεύμα είναι η λογική σε συνδιασμό με όλες τις αισθήσεις-συναισθήματα του αισθητού σώματος σου!! αυτή είναι η θνητή ψυχή σου! και αυτή σε οδηγεί και εξουσιάζει! όπως όλους μας! μέσα από τις ανάγκες!

Με αυτόν τον τρόπο μας εγκλώβισε ο δεύτερος Νους δημιουργός! μέσα στα αισθητά διεσπασμένα σώματα (αρσενικό-θηλυκό) του πυρός και πνεύματος.

..........



Ο Άγιος Λόγος του Δεύτερου Νου Δημιουργού δηλ. η νοητική ουσία ενώνεται με το άλογο πνεύμα και γίνεται πνευματικός λόγος; Αν ο Δεύτερος Δημιουργός είναι η νοητική ουσία, τότε τι είναι το άλογο πνεύμα με το οποίο ενώνεται; Υπάρχει κάτι άλλο που δεν είναι Αιθέρας;
Όχι οτι δεν τα είπαμε αλλά δεν τα καταφέρνω ακόμη να τα ξεχωρίσω. Ο Πατέρας Νους εγέννησε άλλον νου δημιουργό από πυρ και πνεύμα. Άρα ο δεύτερος Νους είναι πυρ και πνεύμα;
Λες κάπου: Με την ένωση αυτή, το πνεύμα δίνει την νοερή ζωή στα σώματα, (αισθήσεις συναισθήματα), και το πυρ δίνει την διανοητική κίνηση των σωμάτων, (λογική του κόσμου, μέσα από την αυξομείωση των συναισθημάτων). Ποιων σωμάτων; Άλλο τα σώματα, άλλο το πυρ και πνεύμα; Δυστυχώς τα θέλω πιο νηπιαγωγείου. Ήταν μια φορά ο Δημιουργός Αιθέρας. Και τι έκανε;
Κι αν τον απεκύησε ο Πατέρας Νους από πυρ και πνεύμα, πού τα βρήκε; υπήρχαν στον αρχέτυπο κόσμο; 


Aς τα πάρουμε με την σειρά, και θα δούμε στον Ποιμάνδρη στην αρχή να εμφανίζεται στο όραμα του Ερμή το Φως.


Aς τα πάρουμε με την σειρά, και θα δούμε στον Ποιμάνδρη στην αρχή να εμφανίζεται στο όραμα του Ερμή το Φως.

"Τὸ φῶς ἐκεῖνο, ἔφη, ἐγὼ Νοῦς ὁ σὸς θεός, ὁ πρὸ φύσεως ὑγρᾶς
τῆς ἐκ σκότους φανείσης· ὁ δὲ ἐκ Νοὸς φωτεινὸς Λόγος υἱὸς θεοῦ".

Τι βλέπουμε εδώ; τον Πατέρα όλων Νου Θεό με τον Φωτεινό του Λόγο.
Υιός λοιπόν του Θεού είναι ο Φωτεινός Λόγος.
Που προϋπάρχει από την εμφανιζόμενη από το σκοτάδι υγρά φύση.
Οὕτω γνῶθι·
τὸ ἐν σοὶ βλέπον καὶ ἀκοῦον, λόγος κυρίου,
ὁ δὲ νοῦς πατὴρ θεός.
οὐ γὰρ διίστανται ἀπ' ἀλλήλων·
ἕνωσις γὰρ τούτων ἐστὶν ἡ ζωή.


Τι μας λέει εδώ; ότι ο Πατέρας όλων Θεός και ο Φωτεινός Λόγος (Υιός) είναι Αδιαίρετοι,η δε ένωση τους είναι η Ζωή.


τοῦτο εἰπὼν ἠλλάγη τῇ ἰδέᾳ, καὶ εὐθέως πάντα μοι
ἤνοικτο ῥοπῇ, καὶ ὁρῶ θέαν ἀόριστονφῶς δὲ πάντα γεγενημένα, εὔδιόν τε καὶ ἱλαρόν, καὶ ἠράσθην ἰδών. 




Τι είναι το σκοτάδι;
καὶ μετ'ὀλίγον σκότος κατωφερὲς ἦν, ἐν μέρει γεγενημένον,
φοβερόν τε καὶ στυγνόν, σκολιῶς ἐσπειραμένον, ὡς <ὄφει>
εἰκάσαι με· 


εἶτα μεταβαλλόμενον τὸ σκότος εἰς ὑγρᾶν τινα φύσιν,
ἀφάτως τεταραγμένην καὶ καπνὸν ἀποδιδοῦσαν, ὡς ἀπὸ πυρός, 


καί τινα ἦχον ἀποτελοῦσαν ἀνεκλάλητον γοώδη·
εἶτα βοὴ ἐξ αὐτῆς ἀσυνάρθρως ἐξεπέμπετο, ὡς εἰκάσαι φωνῇ πυρός, 


καὶ μετ'ὀλίγον σκότος κατωφερὲς ἦν, ἐν μέρει γεγενημένον,
φοβερόν τε καὶ στυγνόν, σκολιῶς ἐσπειραμένον, ὡς <ὄφει>
εἰκάσαι με·
εἶτα μεταβαλλόμενον τὸ σκότος εἰς ὑγρᾶν τινα φύσιν,
ἀφάτως τεταραγμένην καὶ καπνὸν ἀποδιδοῦσαν, ὡς ἀπὸ πυρός,
καί τινα ἦχον ἀποτελοῦσαν ἀνεκλάλητον γοώδη·
εἶτα βοὴ ἐξ αὐτῆς ἀσυνάρθρως ἐξεπέμπετο, ὡς εἰκάσαι φωνῇ πυρός

ἐκ δὲ φωτὸς ..... λόγος ἅγιος ἐπέβη τῇ φύσει, καὶ πῦρ ἄκρατον ἐξεπήδησεν ἐκ τῆς ὑγρᾶς φύσεως ἄνω εἰς ὕψος·
κοῦφον δὲ ἦν καὶ ὀξύ, δραστικὸν δὲ ἅμα, καὶ ὁ ἀὴρ ἐλαφρὸς ὢν ἠκολούθησε τῷ πνεύματι, ἀναβαίνοντος αὐτοῦ μέχρι τοῦ πυρὸς ἀπὸ γῆς καὶ ὕδατος, ὡς δοκεῖν κρέμασθαι αὐτὸν ἀπ' αὐτοῦ·
γῆ δὲ καὶ ὕδωρ ἔμενε καθ' ἑαυτὰ συμμεμιγμένα, ὡς μὴ θεωρεῖσθαι
<τὴν γῆν> ἀπὸ τοῦ ὕδατος· κινούμενα δὲ ἦν διὰ τὸν ἐπιφερόμενον πνευματικὸν λόγον εἰς ἀκοήν.



Εδώ βλέπουμε την δημιουργία της Κτιστού κόσμου του πυρός και πνεύματος, άρα το πυρ και το πνεύμα αναδύθηκαν από το σκοτάδι της υγράς φύσης, δηλαδή από την Ύλη που διασπάστηκε με την κίνηση που της δόθηκε σε πυρ και πνεύμα μαζί με τα Τέσσερα στοιχεία στον κατωφερή υγρό κόσμο.
καὶ πῦρ ἄκρατον ἐξεπήδησεν ἐκ τῆς ὑγρᾶς φύσεως ἄνω εἰς ὕψος· 
ἠκολούθησε τῷ πνεύματι,

Από που ανέβηκε το άκρατο πυρ και διαχωρίστηκε από την υγρή φύση;
Και από που ακολούθησε το πνεύμα το άκρατο πυρ; 
Από την σκοτεινή υγρή φύση. 
Άρα πυρ και πνεύμα ανήκουν στην Ύλη, η οποία Ύλη διασπάστηκε σε πυρ και πνεύμα, και στα Τέσσερα στοιχεία.

Και έμεινε μόνον ο πνευματικός Λόγος να είναι αναμεμιγμένος με την γη και τα νερά!!

Με λίγα λόγια ο πνευματικός Λόγος είναι η Μονάδα, δηλαδή ο Άγιος Λόγος, που έγινε πνευματικός Λόγος, αέρας είναι το πνεύμα, και φωτιά είναι το πυρ,  δηλαδή η Μονάδα της παγκόσμιας ψυχής!.. όπου ενώθηκε με την γη και τα νερά και επέφερε την γέννηση των άλογων αισθητών σωμάτων. δηλαδή οι ψυχές όπου ενώθηκαν με την γη και τα νερά και γέννησαν με την ένωση αυτή τα αισθητά σώματα με τα είδη της κάθε έμβιας άλογης ζωής.
..........

Θέλεις κι άλλη ανάλυση; τα έχω πει δεκάδες φορές, κι αν δεν τα κατανοείς ούτε κι εσύ τότε ποιος άλλος θα τα κατανοήσει;


Βλέπεις πουθενά στον Αρχέτυπο κόσμο να υπάρχει το σκοτάδι;
Το γράφει ξεκάθαρα..όλα είναι Φως και Ζωή.
Ούτε Άγιος Λόγος είναι, ούτε πνεύμα ούτε πυρ από τα Τέσσερα στοιχεία της Ύλης.



Δεν θα τα μάθω αυτά. Για τον Νου και το Λόγο τα κατάλαβα. Ύστερα θα λέω ότι ο Δεύτερος Νους, ο Αιθέρας, η δημιουργός αυτή ουσία, έφτιαξε όλο το κτιστό σύμπαν της διττότητας, μορφοποιούμενος σε εφήμερες ενσαρκώσεις που απλά παίρνουν για λίγο σχήμα και αναπαράγονται συνεχώς.
και τέλος. Χαχα

Κι αν με ρωτήσουν ποιος δημιούργησε τη γη και το νερό και την φωτιά και τον αέρα, θα απαντώ οτι όλα αυτά είναι πυκνώσεις του αιθερικού πεδίου που μας δίνουν την ψευδαίσθηση πυκνής ύλης.

Εννοείται οτι συνεχίζω να προσπαθώ να κατανοήσω το δύσκολο αυτό σημείο με τον άγιο λόγο που γίνεται πνευματικός. 


Θα στα πω με άλλο τρόπο για να τα καταλάβεις.

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός είναι Φως και Ζωή. Φως ο ΝΟΥΣ και Ζωή ο Φωτεινός Λόγος..όμοιος με τον Πατέρα όλων.

Τι σημαίνει όμοιος με τον Πατέρα; ότι εκτός από όμοιος έχει ταυτόχρονα και την εικόνα του Πατέρα.
Και αφού ο Άνθρωπος είναι όμοιος με τον Πατέρα Όλων εξουσιάζει τα πάντα! και την Ζωή, και την εικόνα της ζωής.

Και θέλησε ο Άνθρωπος να ζήσει και κατανοήσει όλα όσα εξουσιάζει, δηλαδή θέλησε να ζήσει και κατανοήσει την εικόνα της ζωής.

Και από Φως που ήταν ο Άνθρωπος μπαίνοντας στον όγδοο ουρανό έγινε Νους όμοιος με τον αδερφό του δεύτερο Νου.

Ο Αδερφός του όμως είναι ήδη δεύτερος Νους δημιουργός!~ άρα για να είναι δημιουργός πρέπει να δημιουργεί με τον δικό του Λόγο!
Ποιος είναι ο Λόγος του δεύτερου Νου; είναι ο Άγιος Λόγος!

Ο Άγιος Λόγος λοιπόν, είδε τον κόσμο του δεύτερου Νου και κοσμοποίησε αυτόν τον κόσμο!~ δηλαδή πήρε την Ύλη που προϋπήρχε στον προϋπάρχων και αγέννητο κόσμο του δεύτερου Νου, (πήρε το δοχείο της γένεσης) και της έδωσε κίνηση! με την κίνηση γεννήθηκε η σκοτεινή κατωφερής φύση! όπου διασπάστηκε σε πυρ και πνεύμα, μαζί με τα Τέσσερα στοιχεία, και με τα οποία μπορεί να γεννήσει την εικόνα της ζωής μέσω των στοιχείων της Ύλης, δηλαδή την εικόνα της ζωής που εκδηλώνεται με τα αισθητά σώματα του πυρός και πνεύματος, που παίρνουν ζωή όταν ενώνονται με την νοητική ουσία τον Άγιο Λόγο.

Ο Άνθρωπος δεύτερος Θεός Φως και Ζωή εισήλθε στον κόσμο της εικόνας του δεύτερου Νου δημιουργού που καθόταν πάνω στο πυρ, οπότε ως Φως δεν μπορούσε να εισέλθει! Αλλά αφού έχει όλες τις ιδιότητες του Πατέρα όλων Φως και Ζωή, εισήλθε ως εικόνα της Ζωής, δηλαδή Από Φως έγινε Νους! σαν τον αδερφό του τον δεύτερο Νου δημιουργό! άρα ο Άνθρωπος από δημιουργός της Ζωής από Φως, έγινε κι αυτός σαν τον αδερφό του δημιουργός Νους της εικόνας της ζωής.

Από Φως έγινε Νους, κατανοητό ως εδώ;
Και από Ζωή έγινε η εικόνα της ζωής, δηλαδή από Ζωή έγινε ανθρώπινες ψυχές που φέρουν τον Άγιο Λόγο και εκδηλώνονται με αισθητά σώματα του πυρός και πνεύματος,  αλλά ταυτόχρονα είναι Ουσιωδώς όμοιος με τον Φωτεινό Λόγο, διότι μπορεί να ξαναγίνει δυνάμεις του Φωτός, ενώ ο δεύτερος ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΣ διότι είναι η εικόνα της ζωής! έτσι γεννήθηκε.


Ο Άνθρωπος λοιπόν είναι και αυτός δημιουργός θεός σαν τον αδερφό του δεύτερο Νου!! και μπορεί να δημιουργήσει ότι θέλει με την δική του σκέψη!!!!

Είδες που μπορούσες να τα πεις και για νηπιαγωγείο; Μια χαρά τα κατάλαβα τώρα.
Εξ άλλου δικαιολογούμαι κι εγώ και πολύ περισσότερο όλοι οι άλλοι αφού έχεις γράψει:
"Μας αναλύει λοιπόν ο Ερμής Τρισμέγιστος όλη την κτιστή δημιουργία, με έναν τρόπο γραφής που απευθύνεται σε μυημένους ανθρώπους που γνωρίζουν την αλήθεια, και όχι σε εμάς τους κοινούς θνητούς, που για να κατανοήσω τα όσα ανέλυσα μου έφαγε πέντε χρόνια, μου έκανε το κεφάλι καζάνι, τον Νου την ψυχή." 


Αν μου το έκανε λέει; πως να τα κατανοήσεις όλα αυτά χωρίς να ξέρεις από που ν'αρχίσεις; χωρίς να γνωρίζεις το αντικείμενο; με τι έχεις ακριβώς να κάνεις; μπορείς για παράδειγμα να ψάχνεις για ώρες ένα στυλό πάνω στο γραφείο σου! αλλά αν δεν ξέρεις τι είναι ο στυλός πως να τον δεις; μπροστά σου να είναι θα σου είναι αόρατος!

Αφού τα κατάλαβα λοιπόν, είμαι έτοιμη όταν έρθει η ώρα να βγω από το σώμα μου και να είμαι ένας Νίο που μπορεί να σπάει το Μάτριξ, αφού ξέρω τι είναι.
Διάβασες τελευταία κάτι που κυκλοφορεί για το πόσο καλός άνθρωπος είναι ο φίλος σου ο Κιάνου Ριβς; 


dinfo.gr - Κιάνου Ριβς: Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας και η "θλίψη που αλλάζει σχήμα"

Κιάνου Ριβς: Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας και η "θλίψη που αλλάζει σχήμα"
Δεν το γνώριζα αυτό, μπράβο του!
Μην ξεχνάς ότι το matrix προσπαθεί έναν αφυπνισμένο άνθρωπο να τον νικήσει πολεμώντας τον μέσα από τις δυσκολίες της ζωής!~
κάνει τα πάντα για να υποκύψουμε στις ανάγκες!!

Το υλικό σύμπαν που ζούμε είναι έτσι προγραμματισμένο ώστε αρκετές φωτισμένες οντότητες που έχουν επιλέξει να ενσαρκωθούν να καταδιώκονται από τους κατώτερους θεούς-δημιουργούς.

Το διαβάζω. Είναι μεγάλο κείμενο. 

Αλλά πολύ διαφωτιστικό και αφυπνιστικό κείμενο.
Κατανόησε όσο περισσότερο μπορείς την δύναμη της ανδρείας της ψυχής, όπου μπορεί να νικήσει τον υλικό κόσμο και να γίνει ο άνθρωπος δημιουργός ακόμη και μέσα στο matrix
Είσαι τα πάντα! Αρκεί να συνειδητοποιήσεις πρώτα τι είσαι και τι σώμα ενδύθηκες.
Μην αφήσεις ποτέ το σώμα και οι θνητές του ανάγκες να σε καταβάλλουν! Είσαι θεός και εξουσιάζεις τα πάντα! Απλά πίστεψε το!! Αυτό το σώμα και αυτός ο κόσμος είναι ψεύτικος! και δεν υπάρχει! Εσύ του δίνεις ζωή με τις ανάγκες που δημιουργούν τους φόβους σου.

Εμείς από αυτά που ξέρουμε, ποιοι θα θεωρήσουμε ότι είναι οι Δημιουργοί που αναφέρει; οι Διοικητές και οι Δέκαρχοι/ θεοί ίσως;


Από αυτά που γράφονται στο σπήλαιο του Πλάτωνα μπορούμε να κατανοήσουμε ότι σίγουρα μέσα στο κόλπο είναι οι 36 Δέκαρχοι που κινούνται μέσα στο γαλαξία ως δυνάμεις..και αν ολόκληρος ο γαλαξίας περικλείεται από το πλέγμα τότε μέσα στο κόλπο είναι και ο Διοικητής του υλικού κόσμου.


Θες να πεις ότι είμαστε κλεισμένοι στον τρισδιάστατο κόσμο και οι υπόλοιπες διαστάσεις είναι ελεύθερες; 

Σου ανέλυσα τον μύθο του σπηλαίου, όχι τι είπε ο Ερμής Τρισμέγιστος.
Σύμφωνα με τον μύθο του σπηλαίου όλοι οι γαλαξίες που ανήκουν στο υλικό σύμπαν εξουσιάζονται από τον Διοικητή του υλικού κόσμου, άρα όλα μέσα στο υλικό σύμπαν, και η ενδιάμεση "σκοτεινή ύλη" που περικλείει τον υλικό κόσμο ανήκει στην Τέταρτη διάσταση που ελέγχεται από τον Διοικητή του υλικού κόσμου.

Στο ανώτερο σύμπαν της Πέμπτης διάστασης τα σώματα θα είναι μεν θεϊκά, και πιο λεπτοφυή, αλλά δεν θα παύουν να είναι του κτιστού κόσμου και όχι του Αρχέτυπου κόσμου του Φωτός.
'Όλα αντιγράφουν το Αρχέτυπο Φως από το οποίο προέρχεται ο Άνθρωπος δεύτερος θεός.


morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ