ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ Η ΥΛΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΟλόκληρος ο πολιτισμός των ανθρώπων στηρίζεται πάνω στην ύλη.
Γεγονότα που έχουν λυθεί και αποδειχτεί εδώ και εκατό χρόνια για την ψευδαίσθηση της εικονικής πραγματικότητας στην οποία ζούμε είναι αδύνατον να γίνουν κατανοητά και αποδεκτά από την μάζα της ανθρωπότητας διότι δεν τα έχει διδαχτεί ποτέ.


Είμαστε σαν τους πίθηκους σε ένα πείραμα που έγινε, στο οποίο όλα όσα θεωρούμε ως πραγματικότητα και αλήθεια εξαρτώνται από το τι πιστεύει η μάζα των ανθρώπων άσχετα αν όλα είναι λάθος, διότι πιστεύουμε αυτό που πιστεύει η μεγάλη μάζα για να μην αντιπαρατεθούμε μαζί τους και φύγουμε από το κοπάδι μένοντας μόνοι.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΈΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΈΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΗ.

Εκεί έξω στο σύμπαν δεν υπάρχει ύλη αλλά μία κοχλάζων ενέργεια.
Ο εγκέφαλος μας παίρνει κομμάτια από αυτή την ενέργεια και μέσω των "καλωδίων" νευρώνων γίνονται αισθήσεις και συναισθήματα.

Όλοι οι υπολογιστές μιας συγκεκριμένης παραγωγής αντιλαμβάνονται ακριβώς την ίδια πληροφορία.
Αυτό είμαστε κι εμείς ως σώμα, ένας υπολογιστής μιας συγκεκριμένης παραγωγής.

Όλα είναι ενέργεια-πληροφορία, συνδέεται ο άνθρωπος με το συγκεκριμένο ανθρώπινο "πρόγραμμα" σώμα  με αυτή την ενέργεια και διαβάζει την πληροφορία.
Αν όμως αυτό το πρόγραμμα προσπαθήσουμε να το βάλουμε σε έναν πιο εξελιγμένο υπολογιστή είναι αδύνατον να το δεχτεί άρα και να το διαβάσει.

Το πρόγραμμα λοιπόν του υπολογιστή-ανθρώπου χρειάζεται να εξελίσσει συνεχώς την πληροφορία που δέχεται, ως δέκτης και πομπός που είναι, ώστε να μετεξελιχθεί σε ένα καινούριο και ανώτερο πρόγραμμα υπολογιστή, για να μπορέσει να αντιληφθεί την νέα πραγματικότητα και να δημιουργήσει πάνω σε αυτά τα νέα δεδομένα.

Το 99,9% στην ύλη είναι κενό..και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ύλη.

Όλα είναι νοητά μέσα στο Νου!!


Αν θέλετε  να θεωρείτε ως ζωή έναν απαρχαιωμένο υπολογιστή-ανθρώπινο σώμα τότε συνεχίστε να λατρεύετε το τίποτα που είναι γεμάτο από ανάγκες, αγωνίες και άγχη στη ζωή σας.

Δεν υπάρχει μεταφυσική στη ζωή μας, απλά είναι η πληροφορία στον υπολογιστή σου που δεν γνωρίζεις, άρα δεν κατανοείς, και εσύ ονομάζεις αυτή την πληροφορία ως θεό ή δαίμονα.

Υπάρχει θεός;
Υπάρχει μία αρχή των πάντων και αυτή την αρχή την ονομάζουμε θεό.
Αν τώρα υπάρχουν πολλές συνέχειες αυτής της αρχής τότε υπάρχουν πολλοί ακόμη κατώτεροι θεοί που δημιουργούν τους δικούς τους εικονικούς κόσμους.

Υπάρχουν άπειρες πραγματικότητες, διαλέξτε σε ποια θα θέλατε να ζήσετε.
Ότι πιστεύεις αυτό βλέπεις και αυτό σε οδηγεί..το που θα φτάσεις είναι ανάλογο μέχρι το σημείο που βάζεις τα δικά σου όρια.

Ο κόσμος της ύλης είναι κλειστός πεπερασμένος, βρίσκεται κλεισμένος μέσα σε μια φούσκα που ονομάζουμε σύμπαν.

Όταν θα μπορέσουμε να "δούμε" πέρα από την ύλη τότε και μόνον θα φύγουμε από το "υλικό" σύμπαν.

Αν τώρα ο δημιουργός αυτού του κόσμου, μας θέλει εδώ φυλακισμένους μέσα στην άγνοια μας, είναι στο δικό μας χέρι να τον θεοποιήσουμε και να τον προσκυνούμε,  ή να ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ και μέσω της ανδρείας της ψυχής που είναι ο Νους του Φωτός το ανώτερο εξελιγμένο πρόγραμμα, τότε θα αποκτήσουμε τις χαμένες δυνάμεις της πληροφορίας του Φωτός και θα απωλέσουμε την μεγάλη Λήθη του εικονικού σάρκινου σώματος.

Ότι βλέπουμε είναι εικόνα-πληροφορία και τίποτα αληθινό, παρά ένα πρόγραμμα ενός παμπάλαιου απαρχαιωμένου υπολογιστή της εποχής των λίθων, που όλα τα θεοποιεί και όλα τα προσκυνά από δουλοπρέπεια λόγω του μεγάλου του έρωτα για το σώμα του, που ζει σ'αυτόν τον ψευτόκοσμο. 

Αυτό που νιώθεις και το κρύβεις μέσα σου βγάλτο έξω ειδάλλως η αμάθεια σου για την αλήθεια θα οδηγείται από τους ανεγκέφαλους πίθηκους που θέλουν να σε κρατήσουν για πάντα μέσα στον ψευτόκοσμο τους, ενός απατηλού και μίζερου ονείρου που εσύ το θεοποίησες και ονομάζεις ζωή και υλική πραγματικότητα από ανάγκη.

ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΟΥΝΑ
Ο άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης, και ότι σκέφτεται αυτό πιστεύει, αυτό δημιουργεί, και αυτό ζει στη ζωή του.
Ο φόβος προέρχεται από την λογική μας και είναι ο φόβος για όλα τα ανεκπλήρωτα που οδηγεί την πραγματικότητα μας, άρα και την ζωή μας.
Αν τώρα επειδή αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας, η μεγάλη μάζα των ανθρώπων οδηγεί την σκέψη της ανθρωπότητας, είτε σε ένα κράτος, είτε σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι επόμενο εμείς οι ίδιοι να δημιουργούμε αυτόν τον ψευτόκοσμο μέσα από τα ανεκπλήρωτα πάθη κι επιθυμίες γεμάτο από άγχος και σκοτάδι.

morfeas sky

Σχόλια