ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ





Και να μην ξεχνάμε ποτέ: ότι η "ελεύθερη επιλογή" των ανθρώπων δεν επιτρέπει ποτέ την παρέμβαση του Θεού στην κοινωνία της παγκόσμιας ανθρωπότητας πάνω στον πλανήτη Γη....και όχι μόνον..

morfeas sky


Μην βγάλετε συμπέρασμα προτού διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
27 ΜΑΙΟΥ 2016
ΝΟΜΟΣ ΥΠ'ΑΡΙΘΜΟΝ 4389

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!

ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ "ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!!


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!

ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ!

Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ, ΟΔΗΓΙΩΝ, ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ

.................

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΗ.

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ "ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ" ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.


morfeas sky



Μπορεί να το ζήτησαν οι ευρωπαίοι να είναι ανεξάρτητη αρχή, να είναι μνημονιακός όρος για να μας δανείσουν, για να μην ανακατεύεται η κυβέρνηση και κάνει τα μπερδέματα της.
Τους βουλευτές εμείς δεν τους ψηφίζουμε; Η Βουλή την έκανε, η Βουλή θα την κρίνει. Τι είναι οι βουλευτές; Υποδεέστεροι από τους υπουργούς;
Είδαμε και την ΔΕΗ που είναι η μεγαλύτερη δημόσια εταιρεία, νομικό πρόσωπο δημοσίου Δικαίου και "ελέγχεται". Και χρωστάει της Παναγιάς τα μάτια, ετοιμάζεται να κλείσει. Την ρίξανε στα βράχια.
Και γενικώς να θυμηθούμε οτι οι συνταξιούχοι είναι 2.700.000. Αυτό δεν μας λέει τίποτε για την δική μας σπατάλη και κακή διαχείριση όλα τα προηγούμενα χρόνια, που μας έφερε ως εδώ; 



Από την στιγμή που ένα κράτος αποδέχεται όλα τα έσοδα της επικράτειας του να δεσμεύονται σε μια ανεξάρτητη αρχή, που δεν ανήκει σε κανέναν, αυτόματα παύει να είναι κυρίαρχο κράτος.

Αν λοιπόν το αποδεχόμαστε αυτό χάριν του "εμείς τα φάγαμε" είμαστε άξιοι της μοίρας μας και της αυτόματης διάλυσης του αρχαιότερου στην ιστορία της ανθρωπότητας Ελληνικού έθνους και Ελληνικού γένους.



Σίγουρα ο λαός δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος που τα λεφτά σπαταλήθηκαν. Ο λαός δεν όφειλε να ξέρει πού βρίσκονται αυτά τα λεφτά. Κανείς δεν ήξερε. Δεν ήταν δουλειά μας να ξέρουμε πώς ξαφνικά ξεχυλήσαμε από χρήμα. Μία φήμη λέει πως όταν ένας φίλος/σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου του είπε πως έτσι όπως δανειζόμαστε, μακροπρόθεσμα τα δάνεια θα διογκωθούν τόσο ώστε δεν θα μπορούμε να τα εξυπηρετήσουμε, εκείνος απάντησε: "Εγώ δεν θα ζω τότε."
Αυτήν την εγκληματική επιπολαιότητα των αφρόνων ηγετών μας πληρώνουμε τώρα. Και δεν γίνεται να μην πληρώσουμε. Ένας άξιος και ικανός ηγέτης θα έβρισκε τρόπους να περάσουμε την κρίση αυτή πιο ανώδυνα. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.



Είναι αδιανόητο να μιλάμε για Ελλάδα και Ελληνες από την στιγμή που δεν υπάρχει κυρίαρχο Ελληνικό κράτος.
Τίποτα δεν μας ανήκει πλέον, διότι έμεσα το αποδέχτηκαν όλοι σχεδόν οι Ελληνες με την συμμετοχή τους στην αδράνεια.


Άλλο Ελληνικό Κράτος, άλλο Ελληνικός λαός και Έλληνες. Ο Ελληνικός λαός ζει σε ένα χρεωκοπημένο κράτος που ζητάει συνεχώς νέα δάνεια για να εξυπηρετήσει τους τόκους και τα έξοδα του, συντάξεις κλπ. Οι όροι για να μας δοθούν τα δάνεια αυτά είναι σκληροί, σχεδόν παρανοΪκά σκληροί και οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν τέλος.




Ζούμε σε έναν κόσμο όπου τα πάντα έχουν το αντίθετο τους, όπου το ένα άκρο υποδέχεται το άλλο.
Όσο περισσότερο επικρατεί η αδράνεια, τόσο ανεβαίνει το ύψος της κορυφής του ενός πόλου.

Και η επερχόμενη αντίδρασή μέσω της αλλαγής σκυτάλης στον άλλο αντίθετο πόλο θα είναι αντίστοιχα ακραία.


Ακριβώς. Αλλά νομίζω πως παρ' όλα αυτά ο Ελληνικός λαός δεν θα φοβόταν την σύγκρουση αν υπήρχε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για διαφορετική διαχείριση της κρίσης. Αλλά δεν υπάρχει. Όλα αυτές οι κορώνες που ακούγονται ως εναλλακτικές λύσεις, είναι επιπόλαιοι ρομαντισμοί που παραβλέπουν τους μεγάλους κινδύνους και το τεράστιο αδιέξοδο στο οποίο θα βρεθούμε αν κόψουμε τους δεσμούς μας με την Ευρώπη. Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί, καιροφυλακτούν. Κι αυτό δεν είναι το χειρότερο.
Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα.



Όσο η αδράνεια οδηγείται από τον φόβο θα εξυψώνει το ένα άκρο στα ύψη.
Η οξύτητα του πυρός μεσώ της οργής του αγελαίοι πλήθους θα επιφέρει τον όλεθρο ώστε με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει η κορυφή του διπόλου.

Μόνον ο χρόνος που θα συμβεί διαφέρει, όπως τα 500 χρόνια σκλαβιάς από τους τούρκους.



Κατάλαβες λοιπόν πως εξουσιάζεται η ανθρωπότητα από τους διεφθαρμένους ανθρώπους που έγιναν ένα με το σκότος της Ανίερης Δωδεκάδας που φέρει το σώμα της σάρκας;

Αφού έκλεψαν όλη την Ελληνική γραμματεία που ανέφερε λεπτομερώς την λειτουργία αυτού του κόσμου μέσω του διπόλου, έκρυψαν αυτή την γνώση από την ανθρωπότητα και δημιούργησαν θρησκείες που βασίζονται στον φόβο ώστε να ελέγχουν την ελεύθερη σκέψη των ανθρώπων.

Ταυτόχρονα μέσω της επιβολής της αρνητικής πληροφορίας που κατά 98% επιβάλλεται σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, που τα αναδημοσιεύουν και όλοι οι ιδιώτες bloggers, επιβάλλουν στην αμμόρφωτη πνευματικά πλέον συνείδηση της ανθρωπότητας την υπακοή μέσω του φόβου.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να εξουσιάζουν την ανθρωπότητα ελέγχοντας το αποτέλεσμα, διότι το δίπολο των δύο άκρων ελέγχεται από αυτούς.

Αλλά και η φαινομενική αδράνεια-αρμονία που επιτυγχάνεται από τους υποτιθέμενους "αφυπνισμένους" που δήθεν ανακάλυψαν τον δρόμο για την αλήθεια της ζωής, και τον δρόμο προς την θέωση της ψυχής τους, ελέγχεται πλήρως το αποτέλεσμα της, διότι αυτού του είδους η αρμονία -αδράνεια επιφέρει πάντα το επιδιωκόμενο δίπολο που πάντα αυτοί ελέγχουν, είτε προς τον ένα πόλο του υποτιθέμενου "καλού" είτε προς τον αντίθετο πόλο του υποτιθέμενου "κακού", αλλά που και οι τρεις αυτές ιδιότητες "καλό -"κακό" - "αδράνεια-αρμονία", φέρουν πάντα το κακό ως αποτέλεσμα.


Και να μην ξεχνάμε ποτέ: ότι η "ελεύθερη επιλογή" των ανθρώπων δεν επιτρέπει ποτέ την παρέμβαση του Θεού στην κοινωνία της παγκόσμιας ανθρωπότητας πάνω στον πλανήτη Γη....και όχι μόνον..

morfeas sky

Σχόλια

  1. Kαταλαβαίνω την (οργή-απογοήτευση) που διακρίνει σε πολλά σημεία τσ άρθρο σου....Όμως....Πρόσεξε να δεις,ο κόσμος-λαός,στην αντίληψη του,είναι κάτω απο το μέσο όρο κατανόησης σ αυτά τα θέματα,όχι γιατί είναι χαζός,απλά η εκπαίδευση που έχει είναι τέτοια που αντιδρά αναλόγως.Αν είχε μόρφωση και όχι (εκπαίδευση)τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα.Τώρα θα μου πεις τι γίνετε απο εδώ και πέρα....Όπως έχουν τα πράγματα υπάρχουν 2 τινά,η θα σωθεί λόγω βλακείας όσο και αν φαίνεται παράξενο,η κάποια παρέμβαση-πρόβλεψη της θείας πρόνειας θα φροντίσει για εμάς.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όπως και να το πιάσεις είμαστε ήδη χαμένοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://oneirosky.blogspot.gr/2015/11/a.html?spref=gp
      Ερμής ο Τρισμέγιστος προς τον Ασκληπιό - ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ