Ο ΖΩΦΟΡΟΣ ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ).
Σκέψου τώρα και αυτό..αν υπάρχουν κι άλλες οντότητες που έχουν ελεύθερη επιλογή και έγιναν ένα με το πνεύμα..όπως οι εκπεσσόντες δημιουργοί που θέλησαν να εγκλωβίσουν τους ανθρώπους στην Γη για να τους εξουσιάζουν κρατώντας τους σε..Λήθη.


Και να "συμμάχησαν" με άλογες οντότητες οδηγώντας τες, ώστε μέσα από αυτές τις σκοτεινές οντότητες να ελέγχουν τους ανθρώπους, διότι έχουν υλική υπόσταση...ενώ οι εκπεσσόντες δημιουργοί συνήθως λειτουργούν ως πνεύμα χωρίς σώμα.

Θα το σκεφτώ. 


Να σε βοηθήσω λέγοντας ότι εκτός από το ανθρώπινο είδος υπάρχει το είδος των θεών (φωτιά-πυρ) και το είδος των δαιμόνων (πνεύμα = δίπολο καλό-κακό).

Και μην ξεχνάς υλική υπόσταση έχουν οι άνθρωποι..οι οποίοι μπορούν να επικαλεστούν το είδος και γένος των θεών, αλλά και το είδος και το γένος των δαιμόνων=πνεύμα..και να ενωθούν μαζί τους..αυτά.


Αυτούς που επικαλούνται θεούς και δαίμονες και όχι τον Θεό μέσα τους, σ' αυτήν την φάση της ζωής μου τους θεωρώ επικίνδυνους διαταραγμένους. Έχουν διαποτίσει τον εαυτό τους με μεγαλοϊδεατισμό και κάνουν ό,τι βλακεία ακούσουν για να αποκτήσουν δύναμη στον υλικό κόσμο.
Όλοι αυτοί που κάνουν τελετές στις Στοές είναι τρελοί, τι άλλο; Υποβάλλονται και δημιουργούν μόνοι τους σκοτεινές σκεπτομορφές που ένας αγνός και φωτεινός άνθρωπος μπορεί να διαλύσει με ένα φύσημα. Δεν λέω να μην μελετάμε για αρνητικές οντότητες αλλά νιώθω οτι ίσως έτσι δημιουργούμε μόνοι μας σκοτεινές δυνάμεις. Όπως είπες μια μέρα, ο Ερμής δεν αναφέρει κάτι. Γιατί άραγε; Μας δίνει μόνο έναν κατάλογο με θανάσιμα ελαττώματα και τις αντίστοιχες αρετές με τις οποίες μπορούμε να ισορροπήσουμε.
Αντιγράφω από σένα:


"Ένας άνθρωπος μπορεί να καταφέρει να επιτύχει την «αναγέννηση» καταργώντας τις αισθήσεις του σώματος.
Η δυσκολία σε αυτό ευρίσκεται στο γεγονός ότι ο άνθρωπος ελέγχεται από πολλούς «τιμωρούς».
Οι βασικοί είναι 12 (αν και κάτω από αυτούς υπάρχουν αναρίθμητοι άλλοι):
η άγνοια, η λύπη, η ακολασία, η επιθυμία, η αδικία, η πλεονεξία, η απάτη, ο φθόνος, ο δόλος, η οργή, το θράσος και η κακία.

Κάποιος μπορεί να απομακρύνει αυτούς τους τιμωρούς (ποτέ όμως όλους μαζί, αλλά έναν έναν σταδιακά) αντικαθιστώντας τους με 10 βασικές αρετές δυνάμεις, κάποιες εκ των οποίων είναι:

Η γνώση, η χαρά, η εγκράτεια, η εγκαρτέρηση (δηλαδή η δύναμη κατά της επιθυμίας), η δικαιοσύνη, η συνεργασία, η αλήθεια και το απόλυτο αγαθό".


Χόρτασα να διαβάζω για εωσφόρους, θεούς και οντότητες. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο δεν μπορώ να πειστώ.

Ποιοι είναι θεοί κατά τον Ερμή; Οι Διοικητές;


Έχω την πικρή γεύση οτι ασέβησα απέναντι στους θεούς και ό,τι αυτοί αντιπροσωπεύουν. Πιστεύω στις δυνάμεις αυτές, αν είναι οι Διοικητές, πιστεύω στην Αθηνά/Σοφία και στην δύναμη και την Δικαιοσύνη τους.Oι θεοί είναι το γένος και το είδος που δημιούργησαν οι Επτά Διοικητές μέσα στους κύκλους.

Το γένος και το είδος των δαιμόνων είναι αυτό που δημιούργησε το πνεύμα της φύσης.

Το γένος και το είδος των ανθρώπων είναι αυτό που δημιούργησε ο δεύτερος Άνθρωπος θεός.

Και όλα ενώνονται και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Κατανόησε τα όλα αυτά.

Είναι κατανοητότατα έτσι όπως τα έθεσες. 


Είδες πόσο εύκολα τα αντιλαμβάνεσαι όταν σου γίνει κατανοητή η δομή αυτού του κόσμου;

Είδα. Έχει να κάνει με την μεταδοτικότητα του φορέα της γνώσης αλλά και με το πόσο καλά γνωρίζει το θέμα.
Αργότερα θα μου τα αναλύσεις ένα ένα. Με όποια σειρά επιθυμείς. Θεοί, δαίμονες. Αλλά και άνθρωπος. Γιατί βρίσκομαι σε δίλλημα αν ο θεϊκός άνθρωπος μπήκε ολόκληρος στον εσωτερικό κύκλο ή μόνο η αντανάκλαση του και ο ίδιος βρίσκεται εκτός. Και πώς μπορεί να στηριχτεί η μια ή η άλλη εκδοχή. Γιατί είπαμε οτι οι Διοικητές δημιούργησαν το γένος και το είδος των θεών;Πως είναι δυνατόν ο Άνθρωπος Ζωή και Φως να μπει ολόκληρος μέσα στην εικόνα; είναι φυσικό να εισέλθει στον κτιστό κόσμο που περικλείει τους επτά κύκλους εκεί στον Όγδοο ουρανό, ως "τμήμα" του, και από Φως να γίνει Νους..αδερφός του δεύτερου Νου δημιουργού, αλλά στον Νου, και όχι στο Φως.
Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Νους Ουσιωδώς όμοιος με το Φως.

Ενώ ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι Ουσιωδώς όμοιος με την Ύλη = πυρ και πνεύμα.

Και μέσα στους κύκλους ΕΙΣΈΡΧΕΤΑΙ ο άνθρωπος δεύτερος θεός ως εικόνα της Ζωής, δηλαδή με τον Λόγο που είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Φως, και όχι με την αληθινή του υπόσταση που είναι Φως και Ζωή..

Ως εικόνα με την δική του όμοια ουσία, που είναι ο Λόγος Ουσιωδώς όμοιος με το Φως.
Και όχι ως ένας εκ των Διοικητών, διότι δεν είναι Ουσιωδώς όμοιοι με το Φως, αλλά ούτε και ως πυρ και πνεύμα.

Διότι το Φως και Ζωή, μπορεί να γίνει Νους και Λόγος Ουσιωδώς όμοιος με το Φως.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός όμως δεν μπορεί να γίνει Φως.

Οι Διοικητές δημιούργησαν το γένος και το είδος των θεών ως προέκταση των δυνάμεων των Διοικητών μέσα στους κύκλους, με σκοπό οι δυνάμεις των θεών να οργανώνουν τις ενέργειες του πνεύματος-μορφές του πνεύματος, για να δημιουργηθεί η ζωή στα αισθητά σώματα.

Επίσης για να επιφέρουν την μουσική αρμονία των σφαιρών εσωτερικά των κύκλων σε συνδιασμό με τις δυνάμεις που ενεργούν έξω από τους κύκλους των Διοικητών.

ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΟΙ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
oneirosky.blogspot.gr - ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΟΙ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
-Κάτω λοιπόν από αυτόν τον κύκλο, (τον γαλαξία), έχουν ταχθεί οι τριάντα έξι Δέκαρχοι, ανάμεσα στον κύκλο του σύμπαντος και το ζωδιακό, χωρίζοντας και τους δύο κύκλους και με τρόπο ώστε υποστηρίζοντας εκείνο τον κύκλο και καθορίζοντας τον ζωδιακό και ακόμη, κινούμενοι μαζί με τους πλανήτες ώστε να έχουν την ίδια δύναμη με αυτούς, εναλλάξ, κατά την περιφορά του σύμπαντος.

σημ: κάτω, δηλαδή, εσωτερικά του γαλαξία, έχουν ταχθεί οι Τριάντα έξι Δέκαρχοι, στην ουσία πρόκειται για ενέργειες και δυνάμεις (φυσικοί νόμοι) που ενεργούν μέσα στον γαλαξία μας, επιφέροντας την αρμονία στην κίνηση του, ώστε να μην διαταραχθεί η τάξη και καταρρεύσει ο γαλαξίας, επίσης με τον ίδιο τρόπο φέρουν την κίνηση και ισορροπία των Επτά ζωδιακών κύκλων, και όλα όσα ενυπάρχουν μέσα τους, δηλαδή την σωστή κίνηση των πλανητών επιφέροντας την ισορροπία των δυνάμεων που ενεργούν πάνω τους, όπως και των δορυφόρων τους.

Επιβραδύνουν λοιπόν το σώμα του σύμπαντος (γαλαξία) που τα περιέχει όλα (γιατί αν ήταν μόνο του θα έφτανε σε μεγάλες ταχύτητες επειδή περιέχει τα πάντα) ενώ επισπεύδουν τους επτά άλλους κύκλους (Ζωδιακούς) επειδή η κίνηση τους είναι βραδύτερη του κύκλου του σύμπαντος.
Έτσι, είναι απαραίτητο να κινούνται αυτοί και το σύμπαν.

σημ: οι Τριανταέξι Δέκαρχοι λοιπόν, (είναι οι φυσικοί νόμοι και ενέργειες του γαλαξία μας) επιφέρουν την Τάξη και Αρμονία στον γαλαξία κρατώντας τον σταθερό ώστε να μην καταρρεύσει.

Επίσης με τον ίδιο τρόπο αυτές οι ενέργειες και δυνάμεις περικλείουν ταυτόχρονα τους Επτά Ζωδιακούς κύκλους του γαλαξία μας, επισπεύδοντας την κίνηση τους επειδή είναι βραδύτερη του γαλαξία ώστε να διατηρηθεί η Αρμονία.


Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι οι Δέκαρχοι περιβάλλουν, τον κύκλο των επτά και του σύμπαντος και κυρίως όλα όσα είναι μέσα στο σύμπαν, και, ως φύλακες, τα συγκρατούν όλα αυτά και τηρούν την ορθή τάξη των πάντων.

-Έτσι τα καταλαβαίνω, πατέρα , όσα λες.

σημ: οι Τριάντα έξι Δέκαρχοι (είναι οι φυσικοί νόμοι που ονομάζουμε εμείς) επιφέρουν την ισορροπία των δυνάμεων στα τοιχώματα του γαλαξία από μέσα, ενώ εξωτερικά του γαλαξία ενεργούν άλλες όμοιες ενέργειες και δυνάμεις ώστε να εξισορροπούν τον γαλαξία και να τηρηθεί η ορθή τάξη των πάντων.

ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΔΕΚΑΡΧΟΙ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
oneirosky.blogspot.grΘα τα δω προσεκτικά.


Με την ησυχία σου διότι τα κείμενα είναι δυσανάγνωστα.

Εκπληκτική δουλειά. Καιρό είχα να διαβάσω κάτι και να μείνω άφωνη. Απόλαυση για την ψυχή.
Τώρα θα διαβάσω την δεκάδα και την δωδεκάδα.

Κερδίζεις μία μελανή οπή :-) 

Bρε παιδί μου εκεί μέσα στην πύλη είναι η σκύλα και η χάρυβδη χαχα ποια ψυχή, που δεν γνωρίζει θα φτάσει σε αυτή την κάθαρση; ώστε να περάσει στην αθανασία; χαχα

Λοιπόν, όπως είδες στους 36 Δέκαρχους αναφέρονται στο σύμπαν-γαλαξία μας.
Και ο γαλαξίας μας έχει Επτά Ζωφόρους Ζωδιακούς κύκλους όπου φέρουν την ζωή.

Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής:
Αν ο γαλαξίας μας έχει τους Επτά κύκλους τότε ο Όγδοος Ουρανός βρίσκεται στην Άρκτο-μαύρη τρύπα του γαλαξία μας η οποία μας μεταφέρει στον Όγδοο ουρανό να υποθέσω; ή μας στέλνει σε άλλους γαλαξίες του υλικού σύμπαντος; και επίσης ταυτόχρονα μπορούμε να μεταφερθούμε μέσω του κεντρικού άξονα του σύμπαντος των γαλαξιών στο επόμενο γαλαξιακό σύμπαν!

Και όπου κεφάλι, το κρανίο, όπου μέσα στο κεφάλι βρίσκεται ο Αγέννητος και Προϋπάρχων κόσμος! παρελθόν-παρόν-μέλλον.

Η κίνηση έξω από τον άξονα-κεφάλι (εσωτερικά του γαλαξία) είναι η ζωή υπάρχων!


Πώς το καταλαβαίνεις αυτό με την μαύρη τρύπα που περιστρεφομενη γυρω από τον ιδιο τοπο, προκαλεί την περιφορά; Αυτή προκαλεί την περιστροφική κίνηση του γαλαξία; 


Μα εσύ πως συμπεραίνεις ότι κινείται ο γαλαξίας μας;
Τι πιο φυσικό να κινείται από τον κεντρικό του άξονα την μαύρη τρύπα, που ο Ερμής την ονομάζει ΆΡΚΤΟ-ΚΕΦΑΛΙ

Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Σήμερα βρίσκομαι προ μεγάλων εκπλήξεων και ανακαλύψεων.
Το πρόβλημα που σε απασχολεί είναι πολύ ενδιαφέρον. 

Τι να κάνω που οι σκοταδιστές έκαψαν το 98% της Ελληνικής γραμματείας, και πρέπει τώρα εμείς να κάνουμε σπαζοκεφαλιές για να τα ανακαλύψουμε.

Όπως κινείται ο δικός μας ήλιος και συγκρατεί όλους τους πλανήτες του, μέσα από τις αντίθετες δυνάμεις ώστε να επέρχεται η αδράνεια, (φαντάσου τι γνώσεις μηχανικής του σύμπαντος είχε ο Ερμής Τρισμέγιστος) με τον ίδιο τρόπο η μαύρη τρύπα-Άρκτος συγκρατεί τον γαλαξία.

Και όπως κατάλαβες το ηλιακό μας σύστημα όπως και ο γαλαξίας κινείται από το κέντρο του (άξονας) και ταυτόχρονα περικλείεται το κάθε ηλιακό σύστημα και ο γαλαξίας μας από δυνάμεις του Αιθέρα.


Δεν ξέρω πού οδηγεί μια μαύρη τρύπα. Οι σκουληκότρυπες είναι χωροχρονικές σήραγγες που συνδέουν σημεία του χωροχρόνου.
Δηλαδή, αν κάποιος εισέλθει σε μια σκουληκότρυπα, ας πούμε λίγο έξω από τη Γη, μπορεί σε χρόνο dt να βρεθεί σε ένα απομακρυσμένο σημείο του Γαλαξία ή και του Σύμπαντος, που υπό κανονικές συνθήκες θα χρειαζόταν χιλιάδες ή εκατομμύρια έτη για να φτάσει ως εκεί. 
Μένει ακίνητος ο γαλαξίας ή κινείται;
Αλλά αυτές είναι άλλες μικρότερες οπές;


Tα πάντα κινούνται....ζωή είναι η κίνηση.
Κίνηση του Νου είναι ο Λόγος, η νοητή ζωή.

Ο γαλαξίας μας είναι γεμάτος από πύλες, να φανταστείς ότι όπως βγαίνουμε από τον γαλαξία μέσω της Άρκτου=μαύρης τρύπας, με τον ίδιο τρόπο όλοι οι ήλιοι είναι πύλες που ενώνονται με το αστρικό σμήνος που ανήκουν, και όλα τα αστρικά ηλιακά σμήνη συνδέονται με το κέντρο του γαλαξία τον πυρήνα - μαύρη τρύπα...μεγάλη πύλη προς άλλους γαλαξίες και ανώτερους ουρανούς.


Είναι όμως ασταθείς. Ενώ αυτή στο κέντρο του γαλαξία είναι σταθερή και μόνιμη. Με την περιστροφή ρουφάει άστρα ή γίνεται αλλιώς;


Διάβασε τι γράφει στον Ποιμάνδρη στο εδάφιο 11

ὁ δὲ δημιουργὸς Νοῦς σὺν τῷ Λόγῳ, ὁ περιίσχων τοὺς κύκλους καὶ δινῶν ῥοίζῳ, ἔστρεψε τὰ ἑαυτοῦ δημιουργήματα καὶ εἴασε στρέφεσθαι ἀπ' ἀρχῆς ἀορίστου εἰς ἀπέραντον τέλος·
ἄρχεται γάρ, οὗ λήγει·

ὁ περιίσχων τοὺς κύκλους καὶ δινῶν ῥοίζῳ,

Τι κάνει λοιπόν ο δεύτερος Νους δημιουργός;
Περικλείει τον γαλαξία (κύκλο) και τις δίνες-πύλες του γαλαξία.

Και οι πύλες που οδηγούν; μέσω της κάθαρσης της ουσίας (Λόγος) που κατέχει τις δυνάμεις τις Αρμονίας των Επτά κύκλων, ανέρχεται η ψυχή ως δύναμις πλέον τους κύκλους.

Και τα υπόλοιπα στοιχεία που ανήκουν στον γαλαξία (κύκλο) ξαναγυρίζουν πίσω στις πηγές τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους ζωδιακούς κύκλους μέσα στον γαλαξία, περικλείονται από τις δυνάμεις -Δέκαρχους όπως και η πύλη του ήλιου.

ὁ περιίσχων τοὺς κύκλους καὶ δινῶν ῥοίζῳ, Φαντάσου ως ένα δέντρο τον πυρήνα του γαλαξία που είναι η κεντρική πύλη, και τις ρίζες του οι μικρότερες πύλες που ενώνονται μαζί του (ήλιος - αστέρες)


Και ποιος τις χρησιμοποιεί; Τι εξυπηρετούν οι πύλες; την σύνδεση όλων μεταξύ τους; 

Τι ποιος τις χρησιμοποιεί..Ο Διοικητής πως εισέρχεται μέσα στον γαλαξία ως δύναμη; (36 Δέκαρχοι;)
Αλλά μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν τις πύλες και οι ανθρώπινες ψυχές.

Άλλο οι επτά κύκλοι/σφαίρες και άλλο οι ζωδιακοί κύκλοι; 


Ο Ερμής Τρισμέγιστος μας το λέει κατηγορηματικά...οι Επτά κύκλοι είναι οι Επτά Ζωδιακοί Ζωφόροι κύκλοι.
Τώρα αν σε κάθε γαλαξία υπάρχουν από Επτά Ζωδιακοί κύκλοι φαίνεται σωστό, διότι οι γαλαξίες που φέρουν τα Τέσσερα στοιχεία του Τρισδιάστατου κόσμου είναι ατελείωτοι.Άλλωστε μας μιλά για εδώ την Γη τι πρέπει να γνωρίζουμε.
Δεν γράφει λεπτομέρειες για τους άλλους γαλαξίες, διότι έτσι κι αλλιώς εμείς εδώ ούτε από την Γη καλά καλά δεν μπορούμε να ξεμυτίσουμε.
Οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι για τέτοια γνώση..δεν την αντέχουν.

Μάλλον γι'αυτό τον λόγο ο Πατέρας όλων ο Θεός είπε ότι το είδος των ανθρώπων δημιουργήθηκε για να ζει στην Γη αποκλειστικά και να επιμελεί όλα τα επίγεια και θνητά..άχρι καιρού.

Ο μέσος άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται γιατί η σάρκα έχει μεγάλη δύναμη και τον αποσπά από την αναζήτηση της αλήθειας και του Αγαθού. Αναρωτιέμαι γιατί η δύναμη της είναι τόσο μεγάλη, ανίκητη σχεδόν αν δεν αγωνιστεί κανείς με όλες τις δυνάμεις του για την αρετή.

Εσύ γιατί νομίζεις ότι ονόμασαν αυτόν τον υλικό κόσμο ως σκότος;
Η σάρκα είναι το σκότος..τελεία και παύλα.

Βάλε και μία παύλα από μένα.

ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΌΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ..ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.

Βάλτους ιστορίες με γήϊνες απολαύσεις και θα δεις τα σάλια τους να τρέχουν.
Βάλτους να ζορίσουν το κεφάλι τους και όλοι θα το χώσουν μέσα στο χώμα σαν τον στρουθοκάμηλο.

Αυτά! είπαμε η είσοδος είναι στενή για την αθανασία..ελάχιστοι μετρημένοι στα δάχτυλα θα περάσουν.


Είναι και ολιγαρκείς. Γεράζουν και πεθαίνουν ήσυχα και αγόγγυστα πιστεύοντας μέχρι χθες οτι θα κοιμούνται μέχρι την Δευτέρα Παρουσία που θα ζωντανέψουν. Την τελευταία δεκαετία όμως η είδηση της μετενσάρκωσης εξαπλώθηκε ραγδαία, και ανεπίσημα χάρηκαν όλοι πολύ που παίζει να ξαναγεννηθούν. Όμως νομίζω πως μέσα στις δεκαετίες νέες πληροφορίες εγκαθίστανται στους ανθρώπινους σκληρούς δίσκους. Οι επόμενες γενιές θα παίζουν στα δάχτυλα τα κουάρκς και τα κβάντα και θα διευρυνθεί η αντίληψη για την ύπαρξη. Για μας είναι δύσκολο.


Mα μέχρι το 1500 μ.Χ. δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς χρονολογία η Εκκλησία υποστήριζε την μετενσάρκωση, και μετά τα ιερατεία σε μια σύνοδο αποφάσισαν να την διαγράψουν έτσι απλά και να την δαιμονοποιήσουν διότι τους συνέφερε για να ελέγχουν τα ανεγκέφαλα πλήθη με τον φόβο.

Τι να πω,,θα δείξει, διότι εδώ και 2.000 χρόνια κοιμόμαστε όρθιοι.

Πιο παλιά, ίσως το 553, στην πέμπτη οικουμενική σύνοδο. 
Είχε ξεχαστεί για πολλούς αιώνες το θέμα. Τελευταία επανήλθε.

Η αλήθεια είναι οτι κοιμόμαστε όρθιοι γιατί βαριόμαστε να ξυπνήσουμε. Θέλει πολλή μελέτη και εσωτερική δουλειά. Είναι σαν να πας στο σχολείο.

Χτύπησε κουδούνι; Σχολάσαμε; . Πήγε τόσο παρά τόσο.
Καληνύχτα. Όνειρα γλυκά. 


χαχα ,,καληνύχτα..όνειρα αληθινά..

Πρόσθετα όλα τα σχόλια και τα συμάζευα στο μπλογκ.

Τα είδα. 


ωραία δεν είναι στο μπλογκ; 

Καλά είναι αλλά φάνηκε η προχειρότητα της έκφρασης μου σε αρκετά σημεία γιατί εκεί είναι πιο επίσημος χώρος.


Και πως να τα διορθώσω;

Άλλωστε μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις.

Μην ασχολείσαι με το τι θα πουν οι άλλοι, αυτός που έχει να πει τον καλό λόγο θα τον πει, οι άλλοι μια ζωή το κακό ψάχνουν να βρουν για να κουτσομπολεύουν τους άλλους.

ok


morfeas sky

Σχόλια