Τι είναι η πυρηνική διάσπαση σχάση των ατόμων; Τι είναι η ραδιενέργεια; ΓΙΑΤΙ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ" ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!! Η ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!


Η πυρηνική διάσπαση επιταχύνει την γήρανση όλων των υλικών σωμάτων. 
Και ο Ερμής Τρισμέγιστος είπε... Ο ήλιος γεννά όλα τα σώματα και η Σελήνη βοηθά στην φθορά όλων των σωμάτων.Το 1896 ο Becauerel ανακάλυψε την ραδιενέργεια.
Την τάση δηλαδή των στοιχείων να εκπέμπουν ακτινοβολία όταν διασπώνται από τον πυρήνα τους.

Μέχρι το 2008 πίστευαν οι επιστήμονες ότι σε οποιεσδήποτε συνθήκες ο ρυθμός της εκπεμπόμενης ενέργειας που εκπέμπεται από την σχάση ενός πυρήνα παραμένει σταθερός.

Έτσι όρισαν την παγκόσμια σταθερά πυρηνικής διάσπασης "λ" 
η οποία το 2008 όταν επήλθε μια μεγάλη ανακάλυψη άλλαξε για πάντα την φυσική που γνωρίζαμε.

Τα αποτελέσματα πειραμάτων δύο φυσικών πάνω στην σχάση των πυρήνων απέδειξαν ότι η εκπομπή της ραδιενέργειας εξαρτάται από τον ήλιο και την ανάλογη απόσταση του από την Γη.

Ακολουθούν δηλαδή οι εκπεμπόμενες ενέργειες από την σχάση του πυρήνα μια αρμονική αλληλουχία μεγίστων και ελαχίστων αποδόσεων ανάλογα με την απόσταση της Γης από τον Ήλιο.

Αυτό σημαίνει ότι αν μια πυρηνική βόμβα εκραγεί σε εποχή που ο ήλιος βρίσκεται μακριά από την Γη δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα έκλυσης ραδιενέργειας.

Άρα ως αποτέλεσμα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μια πυρηνική έκρηξη όταν και όποτε θελήσουν οι κοσμοεξουσιαστές του πλανήτη.

Όλα εξαρτώνται από τον Ήλιο, διότι ο ήλιος φέρει τις δυνάμεις που θα γεννήσουν τα υλικά σώματα, αλλά και τις δυνάμεις που θα φθείρουν τα υλικά σώματα..(σελήνη).

Οπότε δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι ο ήλιος καθορίζει την γέννηση και την φθορά όλων των σωμάτων ανάλογα με την έκληση της ραδιενέργειας (μικρής ή μεγάλης) στον πλανήτη.

Ο ήλιος όχι μόνο επιταχύνει και επιβραδύνει την πυρηνική διάσπαση όλων των υλικών, αλλά και αυτή η συνθήκη διατηρείται και συντηρείται από τον τεράστιο μακρόκοσμο των πλανητών.
"Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ.


Να γιατί εκπέμπουν στον πλανήτη μας οι κοσμοεξουσιαστές καθημερινά την ραδιενέργεια! διότι αυτή η τεχνολογία βοηθά στην επιτάχυνση της φθοράς όλων των σωμάτων και με αυτόν τον τρόπο να παραμένουμε θνητοί και ολιγόχρονοι.

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

"ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ"


morfeas sky
Σχόλια