"ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" - "ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ""ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΑ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΖΩΑ.

"ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

morfeas sky


Στον κτιστό κόσμο: ο θεός είναι ο ένας, ο Νους, από πυρ και πνεύμα.

- Οι ψυχές είναι Νους.

- πυρ και πνεύμα είναι ο υλικός κόσμος, τα Τέσσερα στοιχεία, όπου με αυτά τα στοιχεία: γη, νερό, αέρας, φωτιά, εκδηλώνεται το πυρ και πνεύμα στον πιο κατωφερή κόσμο.

Στους ανώτερους κόσμους δεν υπάρχει η γη το νερό ο αέρας η φωτιά, διότι είναι τα πιο κατωφερή στοιχεία, αλλά μόνον το πυρ και πνεύμα.


Ο υλικός κόσμος είναι το σκότος η γη και το νερό, όπου το πυρ έγινε φωτιά, και το πνεύμα έγινε αέρας, ενώθηκαν μαζί στη μήτρα η φωτιά και ο αέρας και ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ενώ το σώμα είναι θνητό το σκότος=γη-νερό, όπου εκδηλώνεται το πυρ και πνεύμα=φωτιά-αέρας.


Aυτός ο κόσμος είναι κακός διότι μας θέλει δούλους, γεμάτους ανάγκες και επιθυμίες από ανάγκη,  ώστε να μην έχουμε ποτέ ελεύθερη επιλογή και να μας οδηγεί το πνεύμα της φύσης ο κατώτερος δημιουργός μιας κατώτερης φύσης γεμάτη από ανάγκες.

Πως είναι δυνατόν να έχεις ελεύθερη επιλογή όταν η κάθε σου επιλογή και επιθυμία εξαρτάται από τις ανάγκες του αισθητού σώματος σου.

Πως είναι δυνατόν ο διχασμός να γίνει η ολότητα, το Ένα, όταν τα πάντα στον υλικό κόσμο οδηγούνται από την διαίρεση (θάνατο), και την γέννηση, (ζωή), όταν μέσα από αυτή την αέναη σύγκρουση των αντίθετων δυνάμεων, το δίπολο, αυτό που το κάθετί έχει και το αντίθετο του, το ονομάζουν οι άσχετοι ως καλό - κακό, και το θεωρούν ως την αέναη διαμάχη του θεού της ζωής,  επί του θεού του σκότους και  της ανυπαρξίας.Διότι είναι αδύνατον να κατανοήσουν ότι η αλήθεια της ζωής είναι μόνον το Αγαθό, και ο κόσμος αυτός μόνον Αγαθός δεν είναι, αλλά είναι καλός και κακός, που δεν απέχει όμως ποτέ από καμιά κακία.

Και για να κάνεις το καλό, πρέπει να γίνεις πρώτα εσύ κακός, ώστε να νικήσεις το κακό.
Αυτό όμως που θεωρείς εσύ κακό είναι υποκειμενικό, διότι κάποιος άλλος το θεωρεί καλό, και με τον ίδιο τρόπο το κακό όπως και το καλό, θα θελήσει να σε εξαλείψει από την ζωή ή να σε κάνει δούλο του.

 "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" 
Η ΑΕΝΑΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ άλογου κόσμου ΤΟΥΔΙΠΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΚΗ

Αυτό που θεωρείς εσύ σκοτάδι είναι όλες σου οι ανάγκες, και όλες σου οι επιθυμίες, που πηγάζουν από τις ανάγκες ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ το αισθητό σου σώμα και η λογική του, να συμμετέχεις ενεργά σ'αυτόν τον κατώτερο κόσμο της ύλης, και να γίνεις ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ και να μην διαφέρεις σε τίποτα από την κακία του και την θνητότητα του, λόγω των ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ στοιχείων του "ΓΗ, ΝΕΡΟ, ΑΕΡΑΣ, ΦΩΤΙΑ", που εσύ θεοποίησες, ενώθηκες μαζί τους, και  ερωτεύτηκες, και έγινες σκοτάδι, το στυγνό σκότος από τα Τέσσερα στοιχεία, που "τυχαίνει" να εμπεριέχεσαι κι εσύ από αυτά, διότι το αισθητό σου σώμα και η λογική σου του διπολισμού, είναι το στυγνό σκότος τα Τέσσερα στοιχεία, η Ύλη.

Το αισθητό σώμα σου η γη και το νερό ο αέρας και η φωτιά όλα αναμεμιγμένα μεταξύ τους, που εσύ θεωρείς ως "ναό του θεού" είναι το στυγνό σκότος..τα πιο κατωφερή στοιχεία της Ύλης.

morfeas sky
.................
.........................................
ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ"

ΛΕΝΕ:
"ὁ οὐράνιος πατέρας, ὁ Θεός, «θὰ ξεκρεμάσῃ», κατὰ τὴν ἔκφρασι τοῦ ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ, «τὸ σιδερένιο μπαστούνι του», καὶ τότε οὐαὶ τῷ κόσμῳ."

ΣΑΣ ΛΕΩ:
"ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" - "ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

"το δίπολο, αυτό που το κάθετί έχει και το αντίθετο του, το ονομάζουν οι άσχετοι ως καλό - κακό, και το θεωρούν ως την αέναη διαμάχη του θεού της ζωής, επί του θεού του σκότους και της ανυπαρξίας.

"ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"
Η ΑΕΝΑΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ άλογου κόσμου ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΚΗ


Διότι είναι αδύνατον να κατανοήσουν ότι η αλήθεια της ζωής είναι μόνον το Αγαθό, και ο κόσμος αυτός μόνον Αγαθός δεν είναι, αλλά είναι καλός και κακός, που δεν απέχει όμως ποτέ από καμιά κακία.morfeas sky

Σχόλια