ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΜΗ - ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ
ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ 


Συμβολίζει τον έλικα DNA από τον οποίο γεννιέται το θνητό ανθρώπινο σώμα του ανθρώπου.

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΩΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΠΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ


ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΙΔΙΑ-ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ.

ο Ερμής Τρισμέγιστος διεχώρισε με το ραβδί του δύο φίδια που πάλευαν άγρια μεταξύ τους. Από τότε λοιπόν το ραβδί με τα δυο φίδια, στολισμένο και με τις φτερούγες του «φτεροπόδαρου» θεού Ερμή, έγινε σύμβολο της ομόνοιας και της καταπαύσεως της διχόνοιας

Στην ελληνική μυθολογία το κηρύκειο (κηρύκειον) ήταν το κύριο έμβλημα του θεού Ερμή. Το κηρύκειο αποτελείται από μία λεπτή ράβδο από ξύλο δάφνης ή ελιάς, γύρω από την οποία είναι τυλιγμένα δύο φίδια που τα κεφάλια τους συναντιώνται αντικρυστά. 

Πάνω από τα κεφάλια των φιδιών, στην κορυφή της ράβδου, υπάρχουν δύο φτερούγες. Αυτή η μορφή είναι νεότερη.

Σε αγγειογραφίες από την αρχαία Ελλάδα τα δύο φίδια βρίσκονται στην κορυφή και σχηματίζουν κύκλο, ενώ τα κεφάλια τους σχηματίζουν δύο «κέρατα» επάνω από τον κύκλο αυτό.


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ 
ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ

Η ψυχή μπορεί να εξουσιάζει αυτόν τον ΔΙΠΟΛΙΚΌ κόσμο της ύλης. (σκότος.
Bέβαια όταν λέω "εξουσιάζει" εννοώ μέσω της Αρμονίας, που επιφέρεται μέσω της επικράτησης του δικαίου, και όχι μέσω της διπολικότητας καλού=κακού να υπερισχύσει το ένα ή το άλλο άκρο, διότι θα γίνουμε πάλι ένα με αυτόν τον κόσμο (σκότος).

Επειδή δεν θέλω να τρώτε αμάσητο το παραμύθι του καλού και του κακού κατανοήστε το σύμβολο του (ΑΡΜΟΝΙΑ) και τι ακριβώς σημαίνει, διότι το εκμεταλεύεται η Χριστιανική θρησκεία για να υπάρχει ο δήθεν "καλός" θεός και ο κακός διάβολος και να σας ελέγχει το μυαλό σας.

morfeas sky


Δείτε εδώ:

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ


Σχόλια