ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΒΑΘΟΣ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ

Ο χρόνος είναι ενιαίος και ο άνθρωπος της Γης τον χώρισε σε τρεις χρόνους για να δώσει μία ταυτότητα στην εδώ ζωή του.

Σε έναν ενιαίο χρόνο λοιπόν, δεν υπάρχουν οι τρεις χρόνοι.
Αλλά ένας και μοναδικός χρόνος..το αληθινό, το εικονικό, το είδωλο, μέσα από το συνεχές τώρα.


Στον δικό μας σύνθετο κόσμο της εικόνας, τον πιο κατωφερή ουρανό, εμείς ως εικόνα της ζωής (Νους συνειδητότητα-ψυχή) ενδυόμαστε το ανθρώπινο σύνθετο γήινο είδωλο.

Όλα είναι προσχεδιασμένα (από το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα) μέσα από το πεπρωμένο και την μοίρα, που επιβάλλει τους δικούς του νόμους μηχανικά, και δεν μπορεί να αφομοιώσει την Αλήθεια της Ζωής διότι είναι μηχανή.

Εμείς κινούμαστε μέσα στο συνεχές τώρα της εικόνας (μάτριξ) και απλά επιλέγουμε.

Σκοπός να ανακαλύψουμε τον αληθινό μας εαυτό για να νικήσουμε τους νόμους αυτής της τεχνητής νουμοσύνης (matrix), και να αρχίσουμε να δημιουργούμε με Πρότυπο τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός. 

Αυτός ο κόσμος μας ανήκει και ήρθαμε μέσα στον κτιστό κόσμο για να τον αφομοιώσουμε διότι μόνον ο Άνθρωπος προέρχεται από τον Αρχέτυπο κόσμο, και κατέχει το Αληθινό Πρότυπο του Αρχέτυπου Πανάγαθου πνεύματος Ζωή και Φως.

παρελθόν παρόν και μέλλον είναι το ίδιο.Ένα όνειρο.
Ότι πεθαίνει δεν χάνεται, αλλά απλά βγαίνει από την εικόνα της Γης. Ότι γεννιέται απλά εισέρχεται στην εικόνα της Γης.

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως απειροελάχιστο παρόν, είναι η εικόνα του χώρου σε συνδιασμό με το μεταβαλλόμενο είδωλο που ενδυθήκαμε, μέσα στο οποίο κινείται η νοητή μας ουσία (ψυχή), ο Αμετάβλητος νοηματικός λόγος της ανθρώπινης συνειδητότητας (Νους και Λόγος Αδιαίρετος), δίνοντας την νοερή ζωή στο πνεύμα (φωτιά-αέρας-ψυχρό θερμό), το οποίο νοερό πνεύμα συνεργάζεται με το σώμα που γεννιέται (γη-νερό), δίνοντας του την διανοητική κίνηση του σώματος που οδηγείται από τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις.

Ότι αντιλαμβανόμαστε ως είδωλα είναι συνεχώς  μεταβαλλόμενο, νοερό-αισθητό, και όχι αληθινό.


Ένας παρατηρητής που βρίσκεται για παράδειγμα 200 έτη φωτός μακριά από την Γη, θα δει σήμερα κοιτάζοντας την Ελλάδα στο δικό του παρόν την επανάσταση του 1821. 


Και ένας παρατηρητής από την Γη με τον ίδιο τρόπο, θα δει ως παρόν το παρελθόν του άλλου παρατηρητή όπως ήταν πριν 200 χρόνια.

Άρα πως λογίζουμε το παρόν ως ξεχωριστό τμήμα του ενιαίου χρόνου; To παρόν είναι σχετικό και ανάλογο με την αντίληψη του παρατηρητή.


Διότι ως παρόν βλέπει πάντα το παρελθόν, άρα πως γίνεται ο παρατηρητής να βλέπει το παρελθόν μέσα από το (δικό του) παρόν; το παρελθόν πέρασε, άρα πως βλέπουμε το παρελθόν;


Όταν όμως αντιλαμβανόμαστε την εικόνα σε βάθος, και όσο περισσότερο είναι το βάθος, τόσο περισσότερο γίνεται ο χρόνος ενιαίος και πιο περιεκτικός, χάνονται οι τρεις χρόνοι μένοντας μόνον το παρελθόν από το οποίο γεννιέται ο κόσμος γύρω μας.

Αν λοιπόν παρελθόν είναι το παρόν και το μέλλον, τότε τι είναι το μέλλον;


Το μέλλον είναι ένα όνειρο, κάτι που περιμένουμε να συμβεί, μένει στην σκέψη μας, και περιμένουμε να γίνει παρόν. Το παρόν όμως είναι σχετικό και ανάλογο με τον παρατηρητή μα και ταυτόχρονα παρελθόν.

Πως λοιπόν είναι δυνατόν να υπάρξει το παρόν αλλά και το μέλλον,  όταν αποδεικνύεται ότι όλα έρχονται και γεννιούνται από το παρελθόν; 


Διότι και το μέλλον κάνει κύκλους, όπως τα πάντα μέσα στον κτιστό κόσμο. (ο ενιαίος χρόνος). Διότι το μέλλον δίχως το παρόν δεν μπορεί να υπάρξει, μα ούτε και το παρόν δίχως το παρελθόν μπορεί να υπάρξει, και το παρελθόν υπάρχει διότι είναι Προϋπάρχων, και Αγέννητο, διότι το παρελθόν είναι αυτό που γεννά το γίγνεσθαι στην ΕΙΚΟΝΑ..αυτό που γεννιέται και γίνεται υπάρχων..τα όντα..

Διότι το παρόν αλλά και το μέλλον συνυπάρχει ανάμεσα στους δύο άλλους χρόνους, που οδηγούνται από το παρελθόν, και βρίσκονται σε κίνηση συνεχώς, άρα πως αυτό που βρίσκεται ενωμένο και σε κίνηση ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον, το ονομάζουμε ξεχωριστό παρόν και ξεχωριστό μέλλον;

Αλλά και το παρελθόν αφού ενώνεται με το δικό μας το παρόν, και το δικό μας μέλλον, πως είναι το δικό μας παρελθόν; αφού είναι ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ παρελθόν που γεννά το Αγέννητο και Προϋπάρχων Κτιστό πνεύμα - Μηχανή - Μάτριξ.

Και γεννιέται το υπάρχων παρελθόν, ο ενιαίος χρόνος, αυτό που εμείς ονομάζουμε πραγματικότητα και ζωή.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι παρελθόν, παρόν, και μέλλον, είναι ένας ενιαίος χρόνος, και ότι όλα πηγάζουν από το προσχεδιασμένο παρελθόν, (Προϋπάρχων Αγέννητο κτιστό πνεύμα- matrix), μέσα από το πεπρωμένο και την μοίρα που προσχεδιάζει για εμάς ο Εκπεσών δεύτερος Νους δημιουργός, ο Κτιστός, (Μάτριξ).

Αλλά και ότι μετά την είσοδο του Ανθρώπου δεύτερου θεού μέσα στην Εικόνα μαζί με τα δικά του γεννήματα που έγιναν υπάρχων τις ανθρώπινες ψυχές που εμπεριέχουν την δική του νοητή ουσία Ουσιωδώς όμοια με το Αρχέτυπο πνεύμα Ζωή και Φως ΕΞΕΠΕΣΕ  ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΤΡΙΞ.

Σου λέω ότι αυτό που "ζεις" είναι ένα όνειρο, βρίσκεσαι μέσα σε έναν κλειστό χώρο πεπερασμένο, και εγκλωβισμένος στο είδωλο που σε τυφλώνει να δεις την Αλήθεια.

Όσο μένεις σταθερός σε ένα σημείο και κινείσαι στο "γίγνεσθε" γύρω από αυτό, όπως ο χώρος του πλανήτη Γη, και ταυτόχρονα το ίδιο συμβαίνει με ολόκληρο το υλικό σύμπαν, τότε δεν αντιλαμβάνεσαι την εικόνα μέσα στην οποία ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ότι ζεις, μα όσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι το βάθος της εικόνας τόσο περισσότερο γίνεται ενιαίος ο χρόνος και ο χώρος γύρω σου, όπου πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεσαι εγκλωβισμένος μέσα σε ένα matrix κλειστό και πεπερασμένο....ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ..


morfeas sky


ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΘΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ ΦΥΛΑΚΗ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΟΗΤΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ


Πλέον ανοίγουν οι ορίζοντες για το τι είναι η Τέταρτη διάσταση, για την οποία μας έχουν πει πολύ μεγάλα ψέματα για να μας έχουν σε συνεχή καταστολή.

Η Τέταρτη διάσταση δεν είναι ο χωροχρόνος αλλά το Νοητό βάθος. Εκεί χάνονται όλες οι ανθρώπινες ψυχές μετά τον "θάνατο", όταν αντιμετωπίζουν το παρελθόν παρόν και μέλλον μέσα στο οποίο έγιναν ένα με αυτό και αφομοιώθηκαν.


Όλα όσα υποτίθεται ότι "ζεις" είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ. Μας το είπαν επίσης όλοι οι Έλληνες σοφοί, αλλά και ο Χριστός...που μας είπε και το εξής: ΠΙΣΤΕΨΕ ΝΟΗΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΟΥΝΑ.

morfeas sky

Οι αισθήσεις βλέπεις είναι το σώμα μας...ΔΕΝ μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτές, παρά μόνον στον βαθμό που μπορούμε ο καθένας από εμάς να κατανοήσουμε τι ακριβώς είναι οι αισθήσεις.

Τι στο καλο μας έχουν πρήξει με την τερτοδιάσταση και πεμτοδιάσταση


χαχα ναι, ταξίδι στον άγνωστο χρόνο χαχα ΕΜΕΙΣ δημιουργούμε τον χρόνο τις καταστάσεις..Εγώ Ειμί η Ζωή και το Φως (Ιησούς Χριστός)


ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ (ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ)


morfeas sky

...................
.......................................


                   
Όταν τα έλεγε αυτά ο Ερμής, δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν, εμείς σήμερα αρχίζουμε να τα κατανοούμε, ότι βρισκόμαστε μέσα σε ένα matrix και ότι το σώμα μας είναι το είδωλο του νοήματος της συνείδησης μας , και η συνείδηση μας είναι Καθ'Ολοκληρίαν Νους !! όπως ο Θεός, και ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΟ 95% ΣΙΧΑΙΝΕΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ !!

Άρα τι είσαστε; είδωλα του Μάτριξ; (Στυγνόν Σκότος), ή Άνθρωποι;



Υπάρχουν μέσα μας τρία είδη ασωμάτων.
(και το σώμα ασώματο είναι διότι σώμα είναι η αίσθηση)

Eρμής Τρισμέγιστος


Υπάρχουν μέσα μας τρία είδη ασωμάτων.
(και το σώμα ασώματο είναι διότι σώμα είναι η αίσθηση)

Το ένα είναι νοητό και αυτό είναι άχρωμο, χωρίς σχήμα και ασώματο, φτιαγμένο απ την ίδια πρώτη νοητή ουσία.
(Νους και Αδιαίρετος Λόγος - συνειδητότητα)

Επίσης, υπάρχουν μέσα μας και, αντίθετα με αυτό, σώματα τα οποία υποδέχονται το νοητό. Αυτό λοιπόν που κινείται από τη νοητή ουσία, σύμφωνα με κάποια λογική, και που υποδέχθηκε αυτή τη νοητή ουσία, αμέσως μεταβάλλεται σε ένα άλλο είδος κίνησης. Και αυτό είναι το είδωλο του νοήματος του δημιουργού.

Τρίτον, είναι ένα είδος ασωμάτων το οποίο κινείται γύρω από τα σώματα: τόπος, χρόνος, κίνηση, σχήμα, επιφάνεια, μέγεθος, είδος.

Σ αυτά υπάρχουν δύο διαφορές. Δηλαδή, εκείνα στα οποία υπάρχει μια ιδιαίτερη ποιότητα και κάποια ανήκουν στο σώμα, και εκείνα που έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και είναι το σχήμα, το χρώμα, το είδος, ο τόπος, ο χρόνος, η κίνηση.

Αυτά που αφορούν το σώμα είναι το σχηματισμένο σχήμα, το χρωματισμένο χρώμα, η μορφοποιημένη μορφή, η επιφάνεια και το μέγεθος. Αυτά μετέχουν στα προηγούμενα.

Η νοητή λοιπόν ουσία, όντας κοντά στον θεό, έχει εξουσία στον εαυτό της και μπορεί σώζοντας τον εαυτό της να σώζει και κάτι άλλο.

Επειδή δε αυτή η ίδια η ουσία δεν υπόκειται στην ανάγκη, αφημένη από τον θεό, προτιμά τη σωματική φύση και η εκλογή της αυτή γίνεται από πρόνοια. Έτσι, γίνεται μέλος του κόσμου.

Κάθε άλογο στοιχείο κινείται προς κάποιο λογικό και το μεν λογικό είναι από πρόνοια το δε άλογο από ανάγκη και όσα συμβαίνουν στο σώμα είναι από τη μοίρα.

Και αυτός είναι ο λόγος όσων με την πρόνοια, και την ανάγκη και τη μοίρα σχετίζονται.

morfeas sky


σχόλια:

Γιατί λες ότι χανονται οι ψυχές στο νοητό βάθος; κάπου εδω το χάνω εννοείς ότι πάντα ο χρόνος της τρίτης διάστασης στην τέταρτη διάσταση είναι πάντα ένα παρόν; και στο παρόν είναι όλα σε δράση το παρελθόν το παρόν και το μέλλον της τρίτης διάστασης; η τοχω σούπα ακόμα στο μυαλό μου;

Εννοώ ότι χάνεσαι στις ψευδαισθήσεις που σε ακολουθούν στην μνήμη σου, διότι πίστεψες ότι είναι αληθινά τα όσα ζεις εδώ.


Άρα χανόμαστε αν δεν αφήσουμε γρήγορα τον αστρικό φορέα μας; και ξαναπέφτουμε ξανά στο τρυπάκι των ενσαρκώσεων για να συνεχίσουμε τις ψευδαισθήσεις μας;

E Ναι, φυσικό δεν είναι; αφού ερωτευτήκαμε τον γήινο βίο μας.


Ποιμάνδρης: 

Όμως πες μου επίσης, είπα, «πώς θα γυρίσω εγώ στη ζωή, Νου μου; Γιατί λέει ο θεός: ο έννους άνθρωπος ας αναγνωρίσει τον εαυτό του.  Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι νου;.

Μίλα σωστά, όταν μιλάς. Εγώ ο ίδιος, ο Νους, παραστέκομαι στους όσιους, τους αγαθούς, τους καθαρούς, τους ελεήμονες, τους ευσεβείς και η παρουσία μου γίνεται βοήθεια και ευθύς γνωρίζουν τα πάντα και εξευμενίζουν τον Πατέρα με αγάπη και τον ευχαριστούν εγκωμιάζοντάς τον και εξυμνώντας τον με τρόπο σωστό από πόθο. 

Και προτού να παραδώσουν το σώμα τους στο θάνατό του, απεχθάνονται τις αισθήσεις, γνωρίζοντας τις δραστηριότητές τους. 

Και επιπλέον εγώ, ο Νους, δε θα επιτρέψω να έρθουν εις πέρας οι δραστηριότητες του σώματος που τους επιτίθενται. 

Όντας φύλακας των πυλών θα αποκλείσω τις εισόδους των κακών και αισχρών δραστηριοτήτων, αποκόπτοντας τη σκέψη τους.


morfeas sky


Από την στιγμή που όλα στο σύμπαν είναι ενιαία ΔΕΝ υπάρχει ο χρόνος, αλλά μπορούμε ταυτόχρονα να βρισκόμαστε παντού στο σύμπαν, είτε ως μονάδα είτε ως Όλον. Εμείς ξεχάσαμε το Όλον που είμαστε και γίναμε δια-χωρισμένη μονάδα (ο Αδάμ που έγινε Αδάμ κι Εύα) σαν τα μυρμήγκια που τρώγονται μεταξύ τους.

- Στο Συμπαν δεν υπαρχει χρονος ..ειναι επινοηση του ανθρωπου για να μπορει να συνεννοειται ...Ο χρονος δεν υπαρχει μονος του αλλα ειναι ενα με τον χωρο οπως cm και sec ειναι ενα δεν μπορεις να τα διαχωρισεις μας λεει η συγχρονη φυσικη !!!!


Το αλατι που βαζουμε στα φαγητα μας ειναι το χλωριουχο νατριο ....αν τα δια-χωρισουμε θα παρουμε δυο δηλητηρια που σκοτωνουν το χλωριο και το Νατριο ...και ο νοων νοειτο
- Ετσι ακριβως αλλα ο Κοσμος ζει στο δικο του ματριξ ..που πηγαζει απο την αγνοια του για το συμπαν


Είδες όμως τι κάνει η Συνεργασία; το κείμενο βγήκε και όποιος έχει το Νου ας το κατανοήσει!

- Νου εχουν ολοι ποιος τον αναβαθμιζει ειναι το ζητουμενο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για να μπορει να κατανοησει χαχααχ ελαχιστοι ασχολουνται με τον νου την νοηση οταν θεοποιησαν την υλη σαν πρωτο αξιακο κριτηριο


Οι άλογες πεποιθήσεις βλέπεις οδηγούν τους ανθρώπους, τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα της σάρκας οδηγούν την σκέψη τους, και ποτέ η Δι(α)ίσθηση που φέρει την Δια-Νόηση.


.........

Γίναμε δια-χωρισμένη μονάδα (ο Αδάμ που έγινε Αδάμ κι Εύα) σαν τα μυρμήγκια που τρώγονται μεταξύ τους.

Το αλάτι που βάζουμε στα φαγητά μας είναι το χλωριούχο νάτριο ....αν τα δια-χωρίσουμε θα πάρουμε δυο δηλητήρια που σκοτώνουν το χλώριο και το Νάτριο ...και ο νοών νοείτο.


morfeas sky



Σχόλια

  1. Οποιος εχει βιώσει και κατανοήσει ολα τα παραπάνω τότε ξέρει οτι δεν αρρωσταινει δεν βαριέται δεν κουράζεται δεν γερναει (τουλαχιςτον με τον ίδιο ρυθμό με τους υπόλοιπους) και γενικότερα ζει άλλη πραγματικότητα αλλα και ταυτοχρονα την εικονικότητας του matrix..... Υπαρχουν τέτοια άτομα ;; Ναι υπαρχουν και οποιος θέλει τους βλέπει.... Συνήθως όμως όλοι κάνουν οτι δεν τους βλέπουν γιατι ερχονται σε δύσκολη θέση γιαυτο και οι άνθρωποι που έχουν σπάσει την ενοια του χρόνου δεν γινονται αντιληπτοί απο τους πολλούς.... Πως μπορει να υπάρχει χρονος όταν ολα ειναι αχρονα.... Η εικονικότητα όμως στρεβλώνει την πραγματικότητα και την ενοια του χρόνου.... με αποτέλεσμα όλοι σαν τρόφιμοι ψυχιατρειου να κάνουν γύρω γύρω απο την πλατεία του χρόνου και να δέχονται ως δεδομένο τις παρενέργειες του χρόνου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς θα μπορούσα να έχω μια πρώτη επαφή-γνωριμία με τέτοια άτομα...

      Διαγραφή
    2. Μην περιμενεις να ερθουν να σε βρουν....ειναι απλα ατομα που ομως πλεον δεν λενε πολλα πολλα αλλα πρατουν...ενα απο τα διακριτικα τους ειναι οτι δειχνουν τουλαχιστον 10 χρονια νεωτεροι....και εχουν διαφορετικη αντιληψη της πραγματικοτητας....αν θες να τους γνωρισεις θα γινει....

      Διαγραφή
  2. +Toghether.We.Rise.
    Έτσι ακριβώς όπως τα είπες..μου αρέσουν τα σχόλια σου πάντα στο κέντρο.
    Και όντως δεν υπάρχει ο χρόνος, είναι ένα κατασκεύασμα του matrix για να μας κρατά φυλακισμένους για πάντα εδώ την εικόνα.
    Πρόσθεσα κάποια ακόμη πράγματα οπότε αν θέλεις διάβασε τα, έχουν να κάνουν με την τέταρτη διάσταση η οποία δεν είναι χωροχρόνος αλλά το βάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεταρτη διάσταση ειναι όντως το βάθος .... Ειναι τα ποιο κοντινά σενάρια που έγιναν γινονται και θα γίνουν σε πολυ κοντινό "χρονο" αλλα ταυτοχρονα αν το αντιληφθείς αυτο ζεις παρελθόν-παρόν-μέλλον μαζι.... αχρονα.... κατέβαζεις πληροφορίες και για τα τρία και ξεκινάς τη δική σου μοναδική πορεία μεσα σε όλη την δημιουργία....ανογοντας και κλείνοντας την σπείρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ