ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ

Ο χρόνος είναι ενιαίος και ο άνθρωπος τον χώρισε σε τρεις χρόνους για να δώσει μία ταυτότητα στην εδώ ζωή του.

Σε έναν ενιαίο χρόνο λοιπόν, δεν υπάρχουν οι τρεις χρόνοι.
Αλλά ένας και μοναδικός χρόνος..το αληθινό νοερό παρόν η το εικονικό.


παρελθόν παρόν και μέλλον είναι το ίδιο.
Ένα όνειρο.

Ότι πεθαίνει δεν χάνεται, αλλά απλά βγαίνει από την εικόνα
Ότι γεννιέται απλά εισέρχεται στην εικόνα.

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως απειροελάχιστο παρόν, είναι η εικόνα του χώρου μέσα στην οποία κινείται η νοητή μας ουσία ο Νους.

Ότι αντιλαμβανόμαστε είναι νοητό και όχι αληθινό.


Ένας παρατηρητής που βρίσκεται 200 έτη φωτός μακριά από την Γη, θα δει ως παρόν την επανάσταση του 1821.
Και ένας παρατηρητής από την Γη θα δει ως παρόν το παρελθόν του άλλου παρατηρητή όπως ήταν πριν 200 χρόνια.

Άρα πως λογίζουμε το παρόν ως ξεχωριστό τμήμα του ενιαίου χρόνου;

To παρόν είναι σχετικό ανάλογα με τον παρατηρητή.
Διότι ως παρόν βλέπει το παρελθόν, άρα πως γίνεται να βλέπει το παρελθόν μέσα από το παρόν; το παρελθόν πέρασε, άρα πως βλέπουμε το παρελθόν;


Άρα όταν βλέπουμε την εικόνα σε βάθος, και όσο περισσότερο το βάθος, τόσο περισσότερο γίνεται ο χρόνος ενιαίος και πιο περιεκτικός.

Αν λοιπόν παρελθόν είναι το παρόν, τότε τι είναι το μέλλον;

Το μέλλον είναι όνειρο μένει στην σκέψη και περιμένουμε να γίνει παρόν.

Μα το παρόν είναι σχετικό ανάλογο με τον παρατηρητή και ταυτόχρονα παρελθόν.

Πως λοιπόν είναι δυνατόν να υπάρξει το αληθινό νοερό παρόν όταν και αυτό αποδεικνύεται πως είναι ένα όνειρο εικονικό και ταυτόχρονα ερχόμενο από το παρελθόν;Σου λέω ότι αυτό που ζεις τώρα δεν υπάρχει, διότι είναι ένα όνειρο, βρίσκεσαι σε έναν κλειστό χώρο πεπερασμένο, και εγκλωβισμένος.

Όσο μένεις σταθερός σε ένα σημείο και κινείσαι γύρω από αυτό όπως ο χώρος του πλανήτη Γη, και ταυτόχρονα το ίδιο συμβαίνει με ολόκληρο το σύμπαν, δεν αντιλαμβάνεσαι την εικόνα, μα όσο βλέπεις το βάθος της εικόνας άρα ολοκλήρου του σύμπαντος, τόσο περισσότερο γίνεται ενιαίος ο χρόνος και ο χώρος, όπου πλέον αντιλαμβάνεσαι τα πάντα ταυτόχρονα στο παρόν, το οποίο πλέον αρχίζει να ταυτίζεται και να ομοιάζει τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός, όπου εκεί ζεις την ζωή ταυτόχρονα ως Ολότητα μα και ως παρόν μέσα από την μονάδα.


morfeas skyΠλέον ανοίγουν οι ορίζοντες για το τι είναι η Τέταρτη διάσταση, για την οποία μας έχουν πει πολύ μεγάλα ψέματα για να μας έχουν σε συνεχή καταστολή.
Η Τέταρτη διάσταση δεν είναι ο χωροχρόνος αλλά το βάθος.
Εκεί χάνονται όλες οι ανθρώπινες ψυχές μετά τον "θάνατο", όταν αντιμετωπίζουν το παρελθόν παρόν και μέλλον στο οποίο έγιναν ένα με αυτό.Διαβάστε εδώ όλα τα σχόλια:
https://plus.google.com/u/0/+morfeassky/posts/KJTAtDveddb

...................
.......................................
Σημειώσεις:

Έχει επίσης ενδιαφέρον εδώ να διαβάσουμε το συγκεκριμένο εδάφιο του Ερμή.

Εδάφ.22. ΕΡΜΗΣ στον Ποιμάνδρη:

- Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι νουν;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ στον Ερμή:

- Χαίρω γιαυτό που λες. Γιατί εγώ ο νους θα είμαι στο πλευρό των αγίων, των αγαθών, των καθαρών, των ελεήμονων και τω ευσεβών και η παρουσία μου στο πλευρό τους, θα τους γίνει στην ύστατη ώρα βοήθεια, κι αμέσως θα τα γνωρίσουν όλα και τον πατέρα θα τον αισθανθούν με αγάπη, και θα τον ευχαριστήσουν, θα τον ευλογήσουν και θα τον υμνήσουν στρέφοντας προς αυτόν την ψυχή τους.
Και πριν παραδώσουν το σώμα τους στο θάνατο θα ιδούν στις αισθήσεις τους όλα τα έργα τους.
Εγώ όμως ο Νους - θεός που θα είμαι την ώρα εκείνη κοντά τους, θα αποκλείσω από το βιβλίο της ζωής τους τις κακές κι αισχρές πράξεις τους περικόπτοντας από την ταινία της ζωής τους τις άσχημες θύμησές τους.
Σειρήνες
οι σειρήνες δεν αναφέρονται πρώτα από τον όμηρο και την οδύσσεια, αλλά από τον ορφέα στα αργοναυτικά του.

αυτές λοιπόν –σύμφωνα με τον ορφέα- τραγουδούσαν υπέροχα, έπαιζαν λύρα και κρατούσαν καλάθια με εξωτικά φρούτα (λωτούς) τα οποία προσέφεραν στους ναυτικούς που σταματούσαν στο λιμάνι για να ξεκουραστούν.

εκεί λοιπόν οι «ευάλωτοι» ναυτικοί, κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι από τα πολύμηνα ταξίδια, παραδίδονταν στις αγκαλιές των πανέμορφων αυτών γυναικών, και από την ερωτική ζάλη, ξεχνούσαν σπίτι και οικογένεια.Η Σκύλλα και η Χάρυβδη
Η Σκύλλα και η Χάρυβδη ήταν δύο τρομαχτικά τέρατα της θάλασσας και ο μύθος τους δημιουργήθηκε από τους ναυτικούς που θεωρούσαν ότι τα άσχημα καιρικά φαινόμενα και οι συμφορές οφείλονταν σε εκείνες.

Τα δύο τέρατα κατοικούσαν το ένα απέναντι στο άλλο σε ένα στενό θαλάσσιο πέρασμα που ο Όμηρος αποκαλεί Πλαγκτές Πέτρες.

Από το πέρασμα αυτό ήταν αδύνατο να περάσει κάποιο καράβι γλιτώνοντας από τη μανία των δύο τεράτων.

Η Σκύλλα είχε έξι κεφάλια με τρία σαγόνια το καθένα, που έσταζαν δηλητήριο και τρεφόταν με κήτη της θάλασσας και ανθρώπους.

Ακριβώς απέναντι κάτω από το φύλλωμα μιας άγριας συκιάς, κατοικούσε η κόρη του Ποσειδώνα και της Γαίας, η Χάρυβδη. 

Το τέρας που ήταν μισό ψάρι και μισό γυναίκα, τρεις φορές την ημέρα ρουφούσε το νερό και τρεις φορές το ξανάβγαζε με μεγάλη ταχύτητα δημιουργώντας φοβερή δίνη  παρασύροντας όποιον τολμούσε να αψηφίσει τον κίνδυνο και να περάσει από εκεί.
.............
..............................Αυτά ως στοιχεία για το πέρασμα των ανθρώπινων ψυχών από το βάθος της τέταρτης διάστασης στην πέμπτη διάσταση, 
η στην επιστροφή ξανά πίσω στην τρίτη διάσταση σε μια νέα ενσάρκωση.morfeas sky


Σχόλια

 1. Οποιος εχει βιώσει και κατανοήσει ολα τα παραπάνω τότε ξέρει οτι δεν αρρωσταινει δεν βαριέται δεν κουράζεται δεν γερναει (τουλαχιςτον με τον ίδιο ρυθμό με τους υπόλοιπους) και γενικότερα ζει άλλη πραγματικότητα αλλα και ταυτοχρονα την εικονικότητας του matrix..... Υπαρχουν τέτοια άτομα ;; Ναι υπαρχουν και οποιος θέλει τους βλέπει.... Συνήθως όμως όλοι κάνουν οτι δεν τους βλέπουν γιατι ερχονται σε δύσκολη θέση γιαυτο και οι άνθρωποι που έχουν σπάσει την ενοια του χρόνου δεν γινονται αντιληπτοί απο τους πολλούς.... Πως μπορει να υπάρχει χρονος όταν ολα ειναι αχρονα.... Η εικονικότητα όμως στρεβλώνει την πραγματικότητα και την ενοια του χρόνου.... με αποτέλεσμα όλοι σαν τρόφιμοι ψυχιατρειου να κάνουν γύρω γύρω απο την πλατεία του χρόνου και να δέχονται ως δεδομένο τις παρενέργειες του χρόνου .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πώς θα μπορούσα να έχω μια πρώτη επαφή-γνωριμία με τέτοια άτομα...

   Διαγραφή
  2. Μην περιμενεις να ερθουν να σε βρουν....ειναι απλα ατομα που ομως πλεον δεν λενε πολλα πολλα αλλα πρατουν...ενα απο τα διακριτικα τους ειναι οτι δειχνουν τουλαχιστον 10 χρονια νεωτεροι....και εχουν διαφορετικη αντιληψη της πραγματικοτητας....αν θες να τους γνωρισεις θα γινει....

   Διαγραφή
 2. +Toghether.We.Rise.
  Έτσι ακριβώς όπως τα είπες..μου αρέσουν τα σχόλια σου πάντα στο κέντρο.
  Και όντως δεν υπάρχει ο χρόνος, είναι ένα κατασκεύασμα του matrix για να μας κρατά φυλακισμένους για πάντα εδώ την εικόνα.
  Πρόσθεσα κάποια ακόμη πράγματα οπότε αν θέλεις διάβασε τα, έχουν να κάνουν με την τέταρτη διάσταση η οποία δεν είναι χωροχρόνος αλλά το βάθος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τεταρτη διάσταση ειναι όντως το βάθος .... Ειναι τα ποιο κοντινά σενάρια που έγιναν γινονται και θα γίνουν σε πολυ κοντινό "χρονο" αλλα ταυτοχρονα αν το αντιληφθείς αυτο ζεις παρελθόν-παρόν-μέλλον μαζι.... αχρονα.... κατέβαζεις πληροφορίες και για τα τρία και ξεκινάς τη δική σου μοναδική πορεία μεσα σε όλη την δημιουργία....ανογοντας και κλείνοντας την σπείρα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. +morfeas sky
  Υπάρχει αλλος τροπος επικοινωνίας εκτός απο το μπλογκ ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Together.We.Rise.
  ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΓΡΆΨΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΦΊΛ ΠΟΥ ΔΙΑΘΈΤΩ ΚΑΙ ΚΆΝΩ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ.
  πρόσθεσα επίσης τους "μύθους" με τις Σειρήνες την σκύλα και την χάρυβδη,

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου