ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ

Ο χρόνος είναι ενιαίος και ο άνθρωπος της Γης τον χώρισε σε τρεις χρόνους για να δώσει μία ταυτότητα στην εδώ ζωή του.

Σε έναν ενιαίο χρόνο λοιπόν, δεν υπάρχουν οι τρεις χρόνοι.
Αλλά ένας και μοναδικός χρόνος..το αληθινό, το εικονικό, το είδωλο, μέσα από το συνεχές τώρα.


Στον δικό μας κόσμο της εικόνας τον πιο κατωφερή ουρανό, εμείς ως εικόνα της ζωής (Νους συνειδητότητα-ψυχή) ενδυόμαστε το είδωλο.

Όλα είναι προσχεδιασμένα από τον κτιστό Νου δημιουργό, μέσα από το πεπρωμένο και την μοίρα, επιβάλλει τους δικούς του νόμους αναγκαστικά, διότι κινείται μηχανικά, και δεν μπορεί να αφομοιώσει την Αλήθεια της Ζωής διότι είναι μηχανή.

Εμείς κινούμαστε μέσα στο συνεχές τώρα και απλά επιλέγουμε.

Σκοπός να ανακαλύψουμε τον αληθινό μας εαυτό για να νικήσουμε τους νόμους της Μηχανής (matrix), και να αρχίσουμε να δημιουργούμε με Πρότυπο τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός. 

Αυτός ο κόσμος μας ανήκει και ήρθαμε μέσα στον κτιστό κόσμο για να τον αφομοιώσουμε διότι μόνον ο Άνθρωπος προέρχεται από τον Αρχέτυπο κόσμο, και κατέχει το Αληθινό Πρότυπο του Αρχέτυπου Πανάγαθου πνεύματος Ζωή και Φως.

παρελθόν παρόν και μέλλον είναι το ίδιο.
Ένα όνειρο.

Ότι πεθαίνει δεν χάνεται, αλλά απλά βγαίνει από την εικόνα
Ότι γεννιέται απλά εισέρχεται στην εικόνα.

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως απειροελάχιστο παρόν, είναι η εικόνα του χώρου σε συνδιασμό με το μεταβαλλόμενο είδωλο που ενδυθήκαμε, μέσα στο οποίο κινείται η νοητή μας ουσία (ψυχή), ο Αμετάβλητος νοηματικός λόγος της ανθρώπινης συνειδητότητας (Νους και Λόγος Αδιαίρετος), δίνοντας την νοερή ζωή στο πνεύμα (φωτιά-αέρας-ψυχρό θερμό), το οποίο νοερό πνεύμα συνεργάζεται με το σώμα που γεννιέται (γη-νερό), δίνοντας του την διανοητική κίνηση του σώματος που οδηγείται από τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις.

Ότι αντιλαμβανόμαστε ως είδωλα είναι μεταβαλλόμενο συνεχώς, νοερό-αισθητό, και όχι αληθινό.


Ένας παρατηρητής που βρίσκεται για παράδειγμα 200 έτη φωτός μακριά από την Γη, θα δει σήμερα κοιτάζοντας την Ελλάδα στο δικό του παρόν την επανάσταση του 1821.
Και ένας παρατηρητής από την Γη με τον ίδιο τρόπο, θα δει ως παρόν το παρελθόν του άλλου παρατηρητή όπως ήταν πριν 200 χρόνια.

Άρα πως λογίζουμε το παρόν ως ξεχωριστό τμήμα του ενιαίου χρόνου;

To παρόν είναι σχετικό και ανάλογο με την αντίληψη του παρατηρητή.


Διότι ως παρόν βλέπει πάντα το παρελθόν, άρα πως γίνεται να βλέπει το παρελθόν μέσα από το παρόν; το παρελθόν πέρασε, άρα πως βλέπουμε το παρελθόν;


Όταν όμως αντιλαμβανόμαστε την εικόνα σε βάθος, και όσο περισσότερο το βάθος, τόσο περισσότερο γίνεται ο χρόνος ενιαίος και πιο περιεκτικός, χάνονται οι τρεις χρόνοι μένοντας μόνον το παρελθόν από το οποίο γεννιέται ο κόσμος γύρω μας.

Αν λοιπόν παρελθόν είναι το παρόν και το μέλλον, τότε τι είναι το μέλλον;


Το μέλλον είναι ένα όνειρο, κάτι που περιμένουμε να συμβεί, μένει στην σκέψη μας, και περιμένουμε να γίνει παρόν. Το παρόν όμως είναι σχετικό και ανάλογο με τον παρατηρητή μα και ταυτόχρονα παρελθόν.

Πως λοιπόν είναι δυνατόν να υπάρξει το παρόν αλλά και το μέλλον,  όταν αποδεικνύεται ότι έρχονται και γεννιούνται από το παρελθόν; 


Διότι και το μέλλον κάνει κύκλους, όπως τα πάντα μέσα στον κτιστό κόσμο. Διότι το μέλλον δίχως το παρόν δεν μπορεί να υπάρξει, μα ούτε το παρόν δίχως το παρελθόν και το μέλλον μπορεί να υπάρξει , διότι συνυπάρχει ανάμεσα στους δύο χρόνους, και βρίσκεται σε κίνηση συνεχώς, άρα πως αυτό που βρίσκεται σε κίνηση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον το ονομάζουμε παρόν; Αλλά και το παρελθόν ενώνεται με το παρόν και το μέλλον, αλλά και το μέλλον με το παρελθόν!

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι παρελθόν, παρόν, και μέλλον, είναι ένας ενιαίος χρόνος, και ότι όλα πηγάζουν από το προσχεδιασμένο παρελθόν, (matrix), μέσα από το πεπρωμένο και την μοίρα που προσχεδιάζει ο Νους δημιουργός, ο Κτιστός, αλλά πλέον και ο Αληθινός Άνθρωπος δεύτερος θεός μαζί με τα δικά του γεννήματα τις ανθρώπινες ψυχές που εμπεριέχουν την δική του νοητή ουσία Ουσιωδώς όμοια με το Αρχέτυπο πνεύμα Ζωή και Φως.

Σου λέω ότι αυτό που ζεις τώρα δεν υπάρχει, διότι είναι ένα όνειρο, βρίσκεσαι σε έναν κλειστό χώρο πεπερασμένο, και εγκλωβισμένος στο είδωλο που σε τυφλώνει να δεις την Αλήθεια.

Όσο μένεις σταθερός σε ένα σημείο και κινείσαι στο "γίγνεσθε" γύρω από αυτό, όπως ο χώρος του πλανήτη Γη, και ταυτόχρονα το ίδιο συμβαίνει με ολόκληρο το σύμπαν, τότε δεν αντιλαμβάνεσαι την εικόνα στην οποία ζεις, μα όσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι το βάθος της εικόνας τόσο περισσότερο γίνεται ενιαίος ο χρόνος και ο χώρος γύρω σου, όπου πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι ζεις μέσα σε ένα matrix κλειστό και πεπερασμένο.


morfeas skyΠλέον ανοίγουν οι ορίζοντες για το τι είναι η Τέταρτη διάσταση, για την οποία μας έχουν πει πολύ μεγάλα ψέματα για να μας έχουν σε συνεχή καταστολή.
Η Τέταρτη διάσταση δεν είναι ο χωροχρόνος αλλά το βάθος.
Εκεί χάνονται όλες οι ανθρώπινες ψυχές μετά τον "θάνατο", όταν αντιμετωπίζουν το παρελθόν παρόν και μέλλον στο οποίο έγιναν ένα με αυτό.morfeas sky

...................
.......................................


Σημειώσεις:

Έχει επίσης ενδιαφέρον εδώ να διαβάσουμε το συγκεκριμένο εδάφιο του Ερμή.

Εδάφ.22. ΕΡΜΗΣ στον Ποιμάνδρη:

- Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι νουν;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ στον Ερμή:

- Χαίρω γιαυτό που λες. Γιατί εγώ ο νους θα είμαι στο πλευρό των αγίων, των αγαθών, των καθαρών, των ελεήμονων και τω ευσεβών και η παρουσία μου στο πλευρό τους, θα τους γίνει στην ύστατη ώρα βοήθεια, κι αμέσως θα τα γνωρίσουν όλα και τον πατέρα θα τον αισθανθούν με αγάπη, και θα τον ευχαριστήσουν, θα τον ευλογήσουν και θα τον υμνήσουν στρέφοντας προς αυτόν την ψυχή τους.
Και πριν παραδώσουν το σώμα τους στο θάνατο θα ιδούν στις αισθήσεις τους όλα τα έργα τους. (μεταβαλλόμενες αισθήσεις).


Εγώ όμως ο Νους (Αμετάβλητος Νους της ψυχής-θεός-νοητός κόσμος) 
που θα είμαι την ώρα εκείνη κοντά τους, θα αποκλείσω από το βιβλίο της ζωής τους τις κακές κι αισχρές πράξεις τους περικόπτοντας από την ταινία της ζωής τους τις άσχημες (αισθήσεις) θύμησές τους. (ο αισθητός μεταβαλλόμενος κόσμος των ειδώλων).
Σειρήνες
οι σειρήνες δεν αναφέρονται πρώτα από τον όμηρο και την οδύσσεια, αλλά από τον ορφέα στα αργοναυτικά του.

αυτές λοιπόν –σύμφωνα με τον ορφέα- τραγουδούσαν υπέροχα, έπαιζαν λύρα (ο έρωτας μας για τον αισθητό κόσμο) και κρατούσαν καλάθια με εξωτικά φρούτα (λωτούς-Λήθη) τα οποία προσέφεραν στους ναυτικούς (ψυχές) που σταματούσαν στο λιμάνι για να ξεκουραστούν.

(εκεί στο μεσοδιάστημα όπου οι ψυχές ανεβαίνουν τους ουρανούς ή ενσαρκώνονται ξανά τα είδωλα, ανάλογα με την αφύπνιση τους από την Λήθη).

εκεί λοιπόν οι «ευάλωτοι» ναυτικοί, 
(οι ψυχές που έγιναν ένα με τα είδωλα) κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι από τα πολύμηνα ταξίδια, (οι πολλές ενσαρκώσεις απορροφούν την ζωϊκή ενέργεια της ψυχής) παραδίδονταν στις αγκαλιές των πανέμορφων αυτών γυναικών, και από την ερωτική ζάλη, (ο έρωτας για την Ύλη τα είδωλα) , ξεχνούσαν σπίτι και οικογένεια. Ξεχνούν οι ψυχές την Αληθινή τους Υπόσταση και τον Αρχέτυπο κόσμο από τον οποίο προέρχονται.

Η Σκύλλα και η Χάρυβδη
Η Σκύλλα και η Χάρυβδη ήταν δύο τρομαχτικά τέρατα (το δίπολο των αντιθέτων) της θάλασσας και ο μύθος τους δημιουργήθηκε από τους ναυτικούς που θεωρούσαν ότι τα άσχημα καιρικά φαινόμενα και οι συμφορές οφείλονταν σε εκείνες.

Τα δύο τέρατα κατοικούσαν το ένα απέναντι στο άλλο (το εκρεμές των αντιθέτων) σε ένα στενό θαλάσσιο πέρασμα (το πέρασμα είναι η Αρμονία με την οποία ανέρχεσαι τους ουρανούς αφού κατανοείς τον κόσμο των αντιθέτων) που ο Όμηρος αποκαλεί Πλαγκτές Πέτρες.

Από το πέρασμα αυτό ήταν αδύνατο να περάσει κάποιο καράβι γλιτώνοντας από τη μανία των δύο τεράτων. 
(τα δύο αντίθετα που όποιος γίνει ένα με αυτά εγκλωβίζεται στην Λήθη της Ύλης και ξαναγυρνά ενσαρκώμενος στα είδωλα).

Η Σκύλλα είχε έξι κεφάλια (οι έξι ουρανοί του κτιστού κόσμου της Ύλης) με τρία σαγόνια το καθένα, (666 το δίπολο των αντιθέτων καλό-κακό) που έσταζαν δηλητήριο και τρεφόταν με κήτη της θάλασσας και ανθρώπους

(ο κτιστός κόσμος τρέφεται από την ζωϊκή ενέργεια κάθε ενσαρκώμενης ψυχής που γίνεται ένα με τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις των αντιθέτων-πόνος, λύπη κτλ)

Ακριβώς απέναντι κάτω από το φύλλωμα μιας άγριας συκιάς, κατοικούσε η κόρη του Ποσειδώνα (νερό) και της Γαίας, (γη), η Χάρυβδη. 

(τα πιο κατωφερή στοιχεία της Ύλης,  γη-νερό το σκότος η Λήθη).

Το τέρας (η σύνθετη φύση των σωμάτων από γη-νερό) που ήταν μισό ψάρι (νερό) και μισό γυναίκα (γη), τρεις φορές την ημέρα ρουφούσε το νερό και τρεις φορές το ξανάβγαζε με μεγάλη ταχύτητα δημιουργώντας φοβερή δίνη  (οι μεταβαλλόμενες διττές αισθήσεις από το πνεύμα ψυχρό-θερμό) παρασύροντας όποιον τολμούσε να αψηφίσει τον κίνδυνο και να περάσει από εκεί.
.............
..............................Αυτά ως στοιχεία για το πέρασμα των ανθρώπινων ψυχών από το βάθος της τέταρτης διάστασης στην πέμπτη διάσταση, 
η στην επιστροφή ξανά πίσω στην τρίτη διάσταση σε μια νέα ενσάρκωση.morfeas sky


Σχόλια

 1. Οποιος εχει βιώσει και κατανοήσει ολα τα παραπάνω τότε ξέρει οτι δεν αρρωσταινει δεν βαριέται δεν κουράζεται δεν γερναει (τουλαχιςτον με τον ίδιο ρυθμό με τους υπόλοιπους) και γενικότερα ζει άλλη πραγματικότητα αλλα και ταυτοχρονα την εικονικότητας του matrix..... Υπαρχουν τέτοια άτομα ;; Ναι υπαρχουν και οποιος θέλει τους βλέπει.... Συνήθως όμως όλοι κάνουν οτι δεν τους βλέπουν γιατι ερχονται σε δύσκολη θέση γιαυτο και οι άνθρωποι που έχουν σπάσει την ενοια του χρόνου δεν γινονται αντιληπτοί απο τους πολλούς.... Πως μπορει να υπάρχει χρονος όταν ολα ειναι αχρονα.... Η εικονικότητα όμως στρεβλώνει την πραγματικότητα και την ενοια του χρόνου.... με αποτέλεσμα όλοι σαν τρόφιμοι ψυχιατρειου να κάνουν γύρω γύρω απο την πλατεία του χρόνου και να δέχονται ως δεδομένο τις παρενέργειες του χρόνου .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πώς θα μπορούσα να έχω μια πρώτη επαφή-γνωριμία με τέτοια άτομα...

   Διαγραφή
  2. Μην περιμενεις να ερθουν να σε βρουν....ειναι απλα ατομα που ομως πλεον δεν λενε πολλα πολλα αλλα πρατουν...ενα απο τα διακριτικα τους ειναι οτι δειχνουν τουλαχιστον 10 χρονια νεωτεροι....και εχουν διαφορετικη αντιληψη της πραγματικοτητας....αν θες να τους γνωρισεις θα γινει....

   Διαγραφή
 2. +Toghether.We.Rise.
  Έτσι ακριβώς όπως τα είπες..μου αρέσουν τα σχόλια σου πάντα στο κέντρο.
  Και όντως δεν υπάρχει ο χρόνος, είναι ένα κατασκεύασμα του matrix για να μας κρατά φυλακισμένους για πάντα εδώ την εικόνα.
  Πρόσθεσα κάποια ακόμη πράγματα οπότε αν θέλεις διάβασε τα, έχουν να κάνουν με την τέταρτη διάσταση η οποία δεν είναι χωροχρόνος αλλά το βάθος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τεταρτη διάσταση ειναι όντως το βάθος .... Ειναι τα ποιο κοντινά σενάρια που έγιναν γινονται και θα γίνουν σε πολυ κοντινό "χρονο" αλλα ταυτοχρονα αν το αντιληφθείς αυτο ζεις παρελθόν-παρόν-μέλλον μαζι.... αχρονα.... κατέβαζεις πληροφορίες και για τα τρία και ξεκινάς τη δική σου μοναδική πορεία μεσα σε όλη την δημιουργία....ανογοντας και κλείνοντας την σπείρα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. +morfeas sky
  Υπάρχει αλλος τροπος επικοινωνίας εκτός απο το μπλογκ ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Together.We.Rise.
  ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΓΡΆΨΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΦΊΛ ΠΟΥ ΔΙΑΘΈΤΩ ΚΑΙ ΚΆΝΩ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ.
  πρόσθεσα επίσης τους "μύθους" με τις Σειρήνες την σκύλα και την χάρυβδη,

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου