ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ Ο "ΘΕΟΣ"
Ερώτηση:
Ωραία αυτά που γράφετε και θα ασχοληθούμε σε προσεχείς αναρτήσεις!
Θα μου επιτρέψετε να σας μιλήσω για τον χρόνο και να σας θέσω κάποια ερωτήματα.Ας υποθέσουμε πως εμεις οι δύο δεν είμαστε άνθρωποι αλλά δύο οντότητες τεραστίων διαστάσεων έξω από το Σύμπαν.Έχουμε μπροστά μας το Σύμπαν στο μέγεθος μιας μπάλας ποδοσφαίρου και το παρατηρούμε!Βλέπουμε όλες τις μεταβολές που συντελούνται σε αυτό σε πραγματικό χρόνο.
Βλέπουμε λοιπόν αυτή την στιγμή κάποια αστέρια να γενιώνται, μετά από λίγο κάποιους αστεροειδείς να πέφτουν επάνω σε κάποιους πλανήτες, σε λίγο κάποιους ήλιους να σβήνουν αργότερα κάτι άλλο,αργότερα κάτι άλλο!!
Βλέπουμε δηλαδή να εκδηλώνονται κάποια φαινόμενα που απέχουν χρονικά μεταξύ τους.
Βλέπουμε δηλαδή ότι υπάρχει μιά αέναη κίνηση πλανητων γαλαξιών αστέρων κλπ.
Όλα αυτά τα παρατηρούμε καθώς είμαστε έξω από το Σύμπαν σε πραγματικό χρόνο.Έτσι μπορούμε να πούμε χθές δημιουργήθηκαν 100 αστέρεςπχ, προχθές έσβησαν τόσοι ήλιοι κλπ Παρατηρώντας με προσοχή τα όσα συμβαίνουν μπορούμε να προβλέψουμε ότι αύριο θα συμβούν κάποια άλλα φαινόμενα!
Βλέπουμε λοιπόν ότι και σε αυτή την περίπτωση που δεν είμαστε άνθρωποι μέσα στο Σύμπαν και παρατηρώντας το απέξω, εξακολουθεί να υπάρχει και παρελθόν και παρόν και μέλλον!
Μπορείς να δώσεις μία εξήγηση σε αυτό;morfeas sky
Καταρχήν πως βλέπουμε τι συμβαίνει μέσα στο σύμπαν; Αναρωτήθηκες ποτέ;
Όπως το σώμα δεν μπορεί να δει το ασώματο, με τον ίδιο τρόπο το ασώματο δεν μπορεί να δει το σώμα.
Για να δει λοιπόν ο Άνθρωπος θεός όλα όσα εξουσιάζει έπρεπε να ενδυθεί την δομή αυτού του κατώτερου κόσμου.
Με το που είμασταν Φως και Ζωή, εισερχόμενοι μέσα σε αυτό το "δοχείο" της γένεσης και έξω από τους κύκλους γίναμε Νους της Αρμονίας. Διότι σε αυτό το σύμπαν όλα είναι διττά. Κάθε τι έχει το αντίθετο του.
Στην συνέχεια για να δει τι συμβαίνει μέσα στην δημιουργία δημιούργησε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός σύμφωνα με το Αρχέτυπο Φως, μια ψυχή που να υποδέχεται την Ζωή, και τον Νου.

Εισήλθε μέσα στην θνητή και διττή δημιουργία ως είδωλο την ψυχή, και μέσα από την ψυχή δηλαδή μέσα από εμάς εσένα και μένα και όλους τους ανθρώπους βλέπει τα πάντα και τα ζει!

Ο χωροχρόνος γίνεται πλέον κατανοητός μόνον όταν ενδυθεί η ψυχή το σώμα την σάρκα.


κράτησε το "δοχείο"
Για να συμπληρώσεις το παζλ.


morfeas sky

Bλέπετε τον "θόλο" που περιβάλλει την Γη;
Ο ήλιος και τα αστέρια βρίσκονται μέσα στον θόλο!
Είμαστε μέσα σε ένα δοχείο-πείραμα που επιφέρει ο Νους την ζωή ζώντας το ταυτόχρονα μέσα από εμάς.
Τι κάνει ο άνθρωπος κάτω αριστερά ; προσπαθεί να βγει από τον θόλο!! βγάζει το κεφάλι του!!!! τον Νου!!!! και αφήνει την σάρκα το σώμα μέσα!!!! στην φυλακή του!!!! γιατί το σώμα εκεί ανήκει!! 
που τόσο πολύ όλοι εμείς γίναμε ένα με τον ψεύτικο κόσμο μέσα στον θόλο!

morfeas sky

Σχόλια

 1. Είμαστε ένα πολυ καλα φτιαγμένο βιντεοπαιχνίδι ...... Περνάμε πίστες η μένουμε στασιμοι..... και ξανα κάνουμε την ίδια πίστα..... κερδίζουμε ζωές η πόντους και συνεχίζουμε.... Ανάλογα με το ποσο παρατηρητικός ειναι ο παίχτης εξω απτό παιχνίδι τόσο καλυτερα προχωράει και η εξέλιξη του παιχνιδιού .... στην περίπτωση μας ο παίχτης εινςι ο εαυτός μας...... η ουσία μας.... αν ακούμε προσεκτικά την φωνή μας -ανώτερο εαυτό μας περνάμε τις πίστες κσι φτάνουμε στο τέλος του παιχνιδιού-ζωής ..... Συνήθως όταν κάποιος τερματίσει ενα βιντεοπαιχνίδι δεν το ξανα παιζει .... ξεκινάει καινούργιο άσχετο με το προηγούμενο... Εδω στο παιχνίδι-ζωη-πλανήτη-Γη εχουν μείνει οι ποιο πολλοί εγκλωβισμένοι στην ίδια πίστα και κάνουν και ξανακάνουν την ίδια χωρις να καταλαβαίνουν οτι σκοπός τους εινςι να το τερματίσουν το παιχνίδι ζωη ετςι ωςτε να συνεχίσουν και να παίξουν σε άλλο παιχνίδι.... Οι ποιο πολλοί νομίζουν οτι το παιχνίδι οπως κσι να το παίξουν θα τελειώσει ετςι και αλλιώς..... Κάνουν λάθος ομως......ολα εχουν καποιο σκοπό κσι αυτόν τον σκοπό πρεπει να βρει-εν θυμηθεί ο καθένας μας και όχι να είμαστε έρμαια του βίντεο παιχνιδιού που λέγεται ζωη...,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Together.We.Rise.
  Η ζωή είναι ένα εικονικό παιχνίδι εμείς ως σώμα δεν είμαστε ούτε καν εικόνα, ότι ζει είναι για πάντα, ότι δεν υπάρχει δεν υπήρξε ποτέ και το σώμα η σάρκα αφού χάνεται δεν υπήρξε και ποτέ. Αληθινό είναι αυτό που μένει αναλλοίωτο για πάντα, πηγή του το Αγαθό.
  Το καλό-κακό, ζωή-θάνατος, και κάθε τι που έχει το αντίθετο του, είναι αποτέλεσμα της μη ήρεμης κατάστασης που βρίσκεται το πνεύμα και αυξομειώνει φθείροντας το σπέρμα, το οποίο δημιουργήθηκε από τον δεύτερο Νου δημιουργό.
  Διάβασε εδώ:
  http://oneirosky.blogspot.gr/2016/07/pvs-dhmioyrghuhke-o-anurvpos-kai-h.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου