ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Διαβάστε την ομολογία της πίστης μας σε συνδιασμό με τα σχόλια μου για να δείτε τι πίστευε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος πως τον αντέγραψαν, και μπέρδεψαν την έννοια του Αγίου πνεύματος με τον δεύτερο Νου δημιουργό.

Kαι τίθεται το ερώτημα:

Ποιος είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός;
Ποιος είναι ο Δίας;

Ζεὺς ὁ πανόπτης'', ἵνα δὴ τῆς διττῆς" δημιουργίας ἔχῃ τὰς οἱονεὶ πηγάς

Ποιος είναι ο Κρόνος; είναι ο "κακός" της υπόθεσης;

😎 τα έχουν περιπλέξει σαν τον ιστό της αράχνης αλλά από εμένα καμιά άλογη μηχανή που το παίζει θεός δεν θα μου ξεφύγει.

Ζεὺς ο εκπεσών Δίας:
ὁ πανόπτης'', ἵνα δὴ τῆς διττῆς" δημιουργίας

Ο Πατέρας του Δια-βόλου είναι αυτός ο ανθρωποκτόνος ο Κρόνος

Ο Πατέρας του Δια-βόλου είναι αυτός ο ανθρωποκτόνος είναι ο Κρόνος που τρώει τα παιδιά του, κοινώς μέσω των διαχωρισμένων σωμάτων εγκλωβίζει στην Άγνοια και Λήθη τις εγκλωβισμένες ανθρώπινες ψυχές και τρέφεται από την ζωτική δύναμη της ψυχής μας η οποία δίνει ζωή στον ίδιο τον θάνατο. (στο εκπεσών κτιστό πνεύμα του πυρός  και τα επτά δημιουργήματα του - δοχείο της ύλης = MATRIX).

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΕΕΙ:
»ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ' ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ. » (Ιωαν.η 42-44)

»»» ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.» 

ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.

(Ορφικά Αποσπάσματα 28), οπότε, και σύμφωνα με την όλη Ορφική Θεολογία, μία εκ των ιδιοτήτων του Αιθέρος είναι η γέννηση. «Και νους αδιάψευστος, βασιλιάς, είναι ο άφθαρτος Αιθέρας, γιατί μ’ αυτό λέει τα πάντα και ακούει και δεν υπάρχει φωνή, ούτε κραυγή, ούτε κτύπος, ούτε και φήμη, που να ξεφεύγει από τα αυτιά του πανίσχυρου Κρονίωνα. Έτσι, λοιπόν, είναι ο νους και η κεφαλή του Διός» (Ορφικά Αποσπάσματα 6, 19-23).

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ;
Ερμητικά κείμενα:
..ἕτερον Νοῦν δημιουργόν, ὃς θεὸς τοῦ πυρὸς καὶ πνεύματος ὤν, ἐδημιούργησε διοικητάς τινας ἑπτά, ἐν κύκλοις περιέχοντας τὸν αἰσθητὸν κόσμον, καὶ ἡ διοίκησις αὐτῶν εἱμαρμένη καλεῖται.

Είδες τι μας έκανε αυτός ο Δίας; (ο διοικητής του πιο κατωφερή κόσμου εκ των Επτά Ουρανών - τα επτά δημιουργήματα) μας έκοψε στα δύο, δήθεν γιατί είμασταν αμαρτωλοί, έτσι το λέει αυτός που μας θέλει δούλους του μέσα από τις ανάγκες και την άγνοια.

"ο Δίας που είχε έμπνευση είπε στους άλλους θεούς:
<<Μου φαίνεται ότι βρήκα ένα τρόπο να διατηρηθεί η ανθρωπότητα και να παραιτηθεί από την αυθάδεια της:
να γίνουν ασθενέστεροι. Θα τους κόψω σε δύο μέρη τον καθέναν. Έτσι θα γίνουν αφενός μεν ανίσχυροι, αφετέρου δε χρησιμότεροι για εμάς, αφού θα είναι αριθμητικά περισσότεροι.


ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

Μήπως λοιπόν διαστρέβλωσαν την αλήθεια;
Αυτός ο Δίας = Διάβολος που Δια-βάλλει την Αλήθεια;

morfeas sky




ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ! ΟΠΟΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ: 

Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ;....ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ» ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΑΛΟΓΑ ΖΩΑ «ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ» ΓΕΝΝΑ!

morfeas sky


ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Εδώ δοξάζουν το κτιστό κάλπικο Άγιο Πνεύμα, την μηχανή MATRIX  την ΕΙΚΟΝΑ αλλά για να γίνει κατανοητό δοξάζουν και αυτό είναι το μεγάλο λάθος τον ΕΚΠΕΣΩΝ δεύτερο Νου δημιουργό!!

morfeas sky

O Χριστός είπε:
Τι φοβάστε; το πολύ να σας σκοτώσουν

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δείτε πως τρέχουν πανικόβλητοι μόλις άκουσαν πυροβολισμούς
https://www.el.gr/.../tromeres-eikones-panikoy-se-emporiko/
Μαζικός πανικός στο εμπορικό κέντρο La Défense στο Παρίσι.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ;

Όποιος φοβάται για το τομάρι του πάντα θα κοιτάζει το συμφέρον του, γι'αυτό και ο άνθρωπος είναι κακός διότι ποτέ δεν είναι ευτυχισμένος, και στον κακό άνθρωπο αξίζει αυτό που βιώνει, διότι γι'αυτό βρίσκεσαι εδώ ανόητε, για να πάθεις αυτό ακριβώς που παθαίνεις.

morfeas sky

                                    

Το Σύμβολο της Πίστεως (ΠΙΣΤΕΥΩ) και η ερμηνεία του

Το Σύμβολο της Πίστεως είναι σύντομη ομολογία της πίστεώς μας μέσα στην οποία παρουσιάζονται περιληπτικά, με σαφήνεια και αυθεντικά τα βασικά δόγματα του χριστιανισμού.

Το «Πιστεύω» το λέμε κυρίως στο Μυστήριο του Βαπτίσματος αλλά και στις άλλες ακολουθίες. Με αυτό αναγνωρίζονται οι βαπτισμένοι από τους αβάπτιστους.

Στην αρχή υπήρχαν πολλά Σύμβολα: των Αποστόλων, του Αγίου Αθανασίου κ.λ.π. Αυτό που έχουμε σήμερα λέγεται Σύμβολο της Νίκαιας και της Κωνσταντινούπολης γιατί θεσπίστηκε στις Α΄ και Β΄ Οικουμενικές Συνόδους και είναι το μοναδικό που χρησιμοποιούν όλες οι χριστιανικές ορθόδοξες ομολογίες. Αναφέρεται περιληπτικά σε αυτά που πρέπει να πιστεύει κάθε ορθόδοξος χριστιανός.

Αποτελείται από 12 άρθρα (στίχους). Τα 7 πρώτα έγιναν στην Α΄ Οικουμενική Σύνοδο. Τα υπόλοιπα 5 στη Β΄. Στα 9 πρώτα άρθρα κυριαρχεί το ρήμα ‘πιστεύω’, στο 10 το ρήμα ‘ομολογώ’, στα 11 κ 12 το ‘προσδοκώ’.

Το 1ο άρθρο αναφέρεται στον Πατέρα

Τα άρθρα από 2ο μέχρι το 7ο στον Υιό.

Το 8ο στο Άγιο Πνεύμα

Το 9ο στην Εκκλησία.

Το 10ο στο Βάπτισμα.

Το 11ο στην Ανάσταση των νεκρών.

Το 12ο στην Δευτέρα Παρουσία.
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ
ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ                     
                             

1. Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα, παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.

Πιστεύω, ως ορθόδοξος Χριστιανός, σε έναν Θεό, Πατέρα, Κυρίαρχο του παντός, που δημιούργησε από το μηδέν και με απόλυτη ελευθερία και αγάπη τον ουρανό και τη γη.



Σχόλια δικά μου:

Σε ποιον κόσμο αναφέρεται; που είδε ο άνθρωπος την απόλυτη ελευθερία και την απόλυτη αγάπη σ'αυτόν τον κάλπικο ψευτόκοσμο;

Από την στιγμή που ότι κάνουμε γίνεται από ανάγκη δεν είμαστε ούτε ελεύθεροι μα ούτε μπορούμε να αγαπήσουμε μα και να γνωρίσουμε την απόλυτη αγάπη. Πρώτον γιατί το σώμα μας είναι Δια-χωρισμένο σε αρσενική και θηλυκή ενέργεια και δεύτερον δεν μπορείς να αγαπήσεις αληθινά όταν είσαι μισός, πόσο δε όταν αυτό το μισό μποτ σώμα δεν είναι καθόλου συμβατό με την ανθρώπινη αρρενόθηλυς ψυχή.

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ; ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Ερμής Τρισμέγιστος:
Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

σημ:
Ο Πατέρας Όλων Τριαδικός Θεός το Παν είναι Φως και Ζωή

Ο Ένας είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός ο αισθητός θεός των αισθητών σωμάτων.



Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ

Σε ευχαριστώ πατέρα, Θεέ, δύναμη των ενεργειών μου.
Ο δικός σου Λόγος μέσα από μένα σε δοξάζει.
Δέξου από μένα το παν μέσω των λόγων μου, τη θυσία του λόγου
.

Αυτά κραυγάζουν οι δυνάμεις που βρίσκονται μέσα μου, υμνούν το παν, εκτελούν το θέλημα σου, η βούληση σου πηγάζει από σένα και ξαναγυρνά σε σένα, που είσαι το παν.
Δέξου από όλα τη θυσία του λόγου.
Εσύ ως παν που βρίσκεσαι μέσα μας, σώζε μας ως Ζωή και φώτιζε μας ως Φως, Θεέ.
Γιατί ο νους καθοδηγεί το λόγο σου.



Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Ο ΕΝΑΣ 


Δημιουργέ, εσύ που φέρεις το πνεύμα. (ο Ένας).
Εσύ είσαι ο θεός. (ο δεύτερος Νους δημιουργός ο αισθητός θεός).
Ο άνθρωπος που εσύ δημιούργησες, (τα αισθητά σώματα της Ύλης που ενσαρκώνονται οι θεϊκές ανθρώπινες ψυχές -Νους και ψυχή- που δημιούργησε από την δική του Ουσία ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως) αυτά σου κραυγάζει μέσω της φωτιάς, του αέρα, της γης, του νερού, μέσω του πνεύματος, μέσω των δημιουργημάτων σου. 

Εσύ μου χάρισες τη δοξασία της Αιωνιότητας (η αιωνιότητα του κτιστού κόσμου της Ύλης) και αποκτώ την αταραξία χάρη στη βούληση σου, πράγμα το οποίω αναζητώ.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός. δημιούργησε, δηλαδή, τον κτιστό κόσμο, τόσο τον ορατό και υλικό νοερό κόσμο, όσο και τον αόρατο και πνευματικό νοερό κόσμο. (το υλικό σύμπαν)

Με την είσοδο στον κτιστό κόσμο του Ανθρώπου δεύτερου θεού ζωή και φως , ο δεύτερος Νους δημιουργός αποστάτησε και έλυσε τον σύνδεσμο της αρμονίας στα αισθητά αρρενόθηλυς σώματα και στα πάντα μέσα στον κτιστό κόσμο των επτά ουρανών.

Και οι ανθρώπινες ψυχές που ενσαρκώθηκαν τον αρρενόθηλυς Αδάμ εγκλωβίστηκαν στα διαχωρισμένα πλέον σώματα (αδάμ κι εύα) πέφτοντας σε Λήθη, σε Άγνοια της Αλήθειας, αφού έχασαν την επαφή με τον νοηματικό λόγο της ψυχής τους τον εαυτό τους

Και έτσι πλέον τους οδηγεί ο πνευματικός λόγος αυτών των σωμάτων δηλαδή το εκπεσών πνεύμα της Μηχανής MATRIX

Με αυτόν τον τρόπο φυλακίζει τον Άνθρωπο και τον κρατά δέσμιο με ένα σκοτεινό πέπλο που τον ενδύει.
Είναι η σάρκα...ο άνθρωπος της Γης. (άντρας -γυναίκα).

Και από τότε άρχισαν οι γεννήσεις.
Ο Άνθρωπος που θα κατανοήσει τον Αληθινό εαυτό του το Γνώθι σ αυτόν θα γυρίσει πίσω στην Ζωή και Φως.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός δημιούργησε τις θρησκείες τις επιστήμες και όλα όσα χρειάζεται για να κρατά τους ανθρώπους φυλακισμένους στο σκοτάδι.


morfeas sky
                                       

2. Και εις ένα Κύριον Ιησούν Χριστόν, τον Υιόν του Θεού τον μονογενή, τον
εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων˙ Φως εκ Φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού, γεννηθέντα, ου ποιηθέντα, ομοούσιον τω Πατρί, δι' ου τα πάντα εγένετο.


Πιστεύω και σ’ έναν Κύριο, τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, που είναι ο μονογενής Υιός του Θεού Πατέρα και Γεννήθηκε απ’ Αυτόν προαιωνίως. Είναι φως, όπως και ο Πατέρας Του. Είναι αληθινός Θεός, (όπως ο Πατέρας του)  επειδή γεννήθηκε από τον αληθινό Θεό. Ο Υιός δεν είναι δημιούργημα ή κτίσμα του Θεού, όπως πίστευαν διάφοροι αιρετικοί, αλλά έχει την ίδια Θεία ουσία με τον Πατέρα (είναι «ομοούσιος») και τα πάντα δημιουργήθηκαν δια του Υιού.

Σχόλια δικά μου: 

Εδώ καλά τα λέτε, αλλά τα μπλέξατε με πονηριά σαν τον ιστό της αράχνης ώστε να φαίνεται ο κτιστός κόσμος των αοράτων (αιωνιότητα) ως ο αληθινός κόσμος, και ο κόσμος των πλανητών (θνητή φύση) ως ο κτιστός κόσμος.

Ο Άνθρωπος δηλαδή τίνος γέννημα είναι; και αναφέρομαι στον Άνθρωπο όμοιο - ομοούσιο με τον Πατέρα Τριαδικό Θεό και όχι στον άνθρωπο με σάρκα της Γης! 

Νους και ψυχή ως εικόνα της ζωής στην Αιωνιότητα, και όταν η ανθρώπινη ψυχή ενώθηκε με τα θνητά σύνθετα αισθητά πλέον διαχωρισμένα σώματα της Ύλης των πλανητών του δεύτερου Νου δημιουργού, ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ οι ανθρώπινες ψυχές στην Άγνοια και Λήθη αυτών των σωμάτων, όταν λύθηκε ο σύνδεσμος της Αρμονίας και ξέχασαν οι ανθρώπινες ψυχές (οι θεοί) τον εαυτό τους.

morfeas sky
                         

3. Τον δι' ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος άγιου και Μαρίας της Παρθένου και ενανθρωπήσαντα.

Ο Υιός του Θεού, για τη δική μας σωτηρία, κατέβηκε από την ουράνια δόξα Του στη γη και έλαβε σάρκα, όμοια με τη δική μας, από την Παρθένο Μαρία με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος. Έγινε δηλαδή άνθρωπος όμοιος σε όλα μ’ εμάς, εκτός από την αμαρτία και έζησε σε συγκεκριμένο χρόνο πάνω στη γη.


Σχόλια δικά μου:

Οι άνθρωποι με σάρκα (βλέπε ουδείς αναμάρτητος) δεν έχουν καμία απολύτως ομοιότητα με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό όμοιο με τον Τριαδικό Πατέρα, δεν είναι ούτε καν κατ'εικόνα, διότι η σάρκα, αλλά και το πνεύμα της σάρκας, η λογική του ανθρώπου με σάρκα, είναι θνητό δημιούργημα του δεύτερου Νου δημιουργού που αποστάτησε για να φυλακίσει τον Άνθρωπο θεό.

Δηλαδή ενσαρκώθηκε ο Υιός του Ανθρώπου δεύτερου θεού, (λόγος) με σκοπό να μας πει ποιοι αληθινά είμαστε ώστε να απελευθερωθούμε από τα σκοτεινά δεσμά του κτιστού πνεύματος της σάρκας.


Και διαστρέβλωσαν τα πάντα χτίζοντας πάνω στις θρησκείες το ψέμα.

Ούτε είναι Aγιο πνεύμα ο Υιός του Θεα-Ανθρώπου ο Χριστός, διότι είναι Φως και Ζωή, είναι η κεντρική ακτίνα του πυρήνα Φωτός του Θεανθρώπου ομοίου - Ομοούσιου με τον Πανάγαθο Πατέρα Φως και Ζωή.


morfeas sky
                                   

4. Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου και παθόντα και ταφέντα. 


Σταυρώθηκε, έπαθε και τάφηκε για μας, όταν ρωμαίος επίτροπος της Ιουδαίας ήταν ο Πόντιος Πιλάτος.


Σχόλια δικά μου: 

Σταυρώθηκε από τους "ανθρώπους" που έχουν σάρκα και έγιναν ένα - αφομοιώθηκαν με το κτιστό εκπεσών πνεύμα του δεύτερου Νου δημιουργού.

morfeas sky

5. Και αναστάντα τη τρίτη ήμερα κατά τας Γραφάς.


Και αναστήθηκε, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, την τρίτη ημέρα από τον τάφο, ενώ ήταν νεκρός.


Σχόλια δικά μου: 

Οι ψυχές που έχουν μέσα τους τον Νου, εκ του Φωτός Λόγου είναι αθάνατες, αεικίνητες, περιφέρονται στο κτιστό σύμπαν ελεύθερες, και χωρίς την ψυχή πεθαίνει η σάρκα, αλλά και αν η ανθρώπινη ψυχή έχει την επίφυση-επιφώτιση του Λόγου του Φωτός μπορεί να αναστήσει και νεκρούς.

morfeas sky

6. Και ανελθόντα εις τους ουρανούς και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός. 


Μετά την Ανάστασή Του ανέβηκε στον ουρανό με τη δύναμη που είχε ως Θεός, δοξάζοντας έτσι την ανθρώπινη φύση. Ανέβηκε και κάθισε στα δεξιά του Πατέρα Του.

Σχόλια δικά μου:

Και ανεβαίνοντας - διαρρηγνύοντας κατά την κάθαρση τους επτά κύκλους = Ουρανούς Διοικητές της κτιστής αισθητής υλικής  δημιουργίας ο Νους της ανθρώπινης ψυχής, δηλαδή ο Λόγος που είναι Όμοιος με τον Θεό και τον Λόγο-Υιό, καθαρίζεται ο Νους από τις ενέργειες της Ύλης, και αποβάλλονται οι ενέργειας του δοχείου της ύλης φωτιά, αέρας, γη, νερό, με αποτέλεσμα να επέλθει η κάθαρση και να φτάσει στον Όγδοο Ουρανό ο Νους καθαρός, να γίνει ο Θεάνθρωπος Νους  και να ετοιμάζεται να ενωθεί με τις Δυνάμεις μέσα στο Φως και την Αλήθεια της Ζωής, μέσα στον Τριαδικό Θεό πέραν του Όγδοου Ουρανού και έξω από τον κτιστό κόσμο.

morfeas sky
                

7. Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς· ου της βασιλείας ουκ έσται τέλος. 


Θα έρθει και πάλι στον κόσμο με δόξα, σε χρόνο που τον γνωρίζει μόνο ο Θεός, για να κρίνει τους ζωντανούς και τους νεκρούς. Και η Βασιλεία Του δεν θα έχει τέλος.

Σχόλια δικά μου:

Θα έρθει στο τέλος αυτής της περιόδου ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, ως Ολότητα, για να ανακαινίσει τους κύκλους-ουρανούς του κτιστού κόσμου, και να μπει στην σφαίρα της δημιουργίας σαν τον Πατέρα του.

Ο ΕΚΠΕΣΩΝ δεύτερος Νους δημιουργός, θα χάσει όλες του τις δυνάμεις.

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός δεν θα κρίνει κανέναν ως Πανάγαθος που είναι, απλά θα αλλάξει την δομή της θνητής διπολικής δημιουργίας, και θα την ξανακάνει όπως στην αρχή, ώστε να υπάρχει όμοια δόνηση με τα Φωτεινά Πεδία και να ξαναγίνουν όλα συμβατά με τον Αρχέτυπο απεριόριστο κόσμο του Φωτός.

morfeas sky


8. Και εις το Πνεύμα το άγιον, το κύριον, το ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των προφητών. 


Πιστεύω και στο Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που έχει κυριότητα και εξουσία. Ζωοποιεί όλη την κτίση και εκπορεύεται από τον Πατέρα. Είναι ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό. Προσκυνείται και δοξάζεται ισότιμα μαζί Τους. Καθοδήγησε τους Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, που προείπαν για τον ερχομό του Σωτήρα.

Σχόλια δικά μου:

Εδώ δοξάζουν το Άγιο Πνεύμα, του δεύτερου Νου δημιουργού, και αυτόν θεωρούν ως πατέρα όλων, και για να γίνει πιο κατανοητό, δοξάζουν και αυτό είναι το μεγάλο λάθος, τον ΕΚΠΕΣΩΝ δεύτερο Νου δημιουργό!! (MATRIX) ο οποίος αρέσκεται να εξουσιάζει και να υον προσκυνούν.
Και δεν είναι ομοούσιος με τον Πατέρα και τον Υιό.

 "Το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, της Παλαιάς Διαθήκης  Προσκυνείται και δοξάζεται"

ΈΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

morfeas sky
                           

9. Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και αποστολικήν Εκκλησίαν.

Πιστεύω και στην Εκκλησία.

Είναι μία, επειδή μία είναι η κεφαλή της ο Χριστός, και μία η πίστη εκείνων που μετέχουν στη ζωή της. 

Είναι αγία, χωρισμένη από κάθε αμαρτία. (εδώ γελάμε).

Είναι καθολική, (κοινώς είναι δόγμα - δογματισμός) επειδή κατέχει όλη την αλήθεια (αποφασίζουμε και διατάσσουμε) και θέλει να συμπεριλάβει όλους τους ανθρώπους. (στο μαντρί της).

Είναι αποστολική, επειδή διατηρεί ανόθευτη τη διδασκαλία των Αποστόλων (ότι να'ναι) και επειδή οι επίσκοποι που την ποιμαίνουν είναι διάδοχοι εκείνων.

Σχόλιο δικά μου:

Από πότε ο Χριστός θέλησε να δημιουργήσει θρησκεία και εκκλησία;

morfeas sky
           

10. Ομολογώ εν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών. Ομολογώ ένα βάπτισμα στο όνομα της Αγίας Τριάδος. 


Μ’ αυτό αρχίζουμε την καινούρια ζωή μέσα στην Εκκλησία. Με αυτό συγχωρείται το προπατορικό αμάρτημα.

Σχόλια δικά μου: 

Ποιο είναι το προπατορικό αμάρτημα; που εισήλθε ο Άνθρωπος θεός στην κτιστή δημιουργία του δεύτερου Νου δημιουργού; (ΜΑΤRΙΧ); μα αυτός είναι ο σκοπός και η αποστολή του Θεανθρώπου, να ζήσει και κατανοήσει μαζί με τις ανθρώπινες μονάδες ψυχές όλα τα κτιστά δημιουργήματα του Πατέρα του, να κατανοήσει το σκότος (το αισθητό δοχείο της ύλης), και να δημιουργήσει με πρότυπο τον Πανάγαθο Πατέρα του, και όχι με το πρότυπο μιας ΜΗΧΑΝΗΣ το κτιστό πνεύμα που προσκυνά και δοξάζει η εκκλησία.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ὁ δὲ πάντων πατὴρ ὁ Νοῦς, ὢν ζωὴ καὶ φῶς, ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον αὐτῷ ἴσον, οὗ ἠράσθη ὡς ἰδίου τόκου·

περικαλλὴς γάρ, τὴν τοῦ πατρὸς εἰκόνα ἔχων·
ὄντως γὰρ καὶ ὁ θεὸς ἠράσθη τῆς ἰδίας μορφῆς, παρέδωκε τὰ ἑαυτοῦ πάντα δημιουργήματα, καὶ κατανοήσας δὲ τὴν τοῦ Δημιουργοῦ κτίσιν ἐν τῷ πυρί, ἠβουλήθη καὶ αὐτὸς δημιουργεῖν, καὶ συνεχωρήθη ἀπὸ τοῦ πατρός·

γενόμενος ἐν τῇ δημιουργικῇ σφαίρᾳ, ἕξων τὴν πᾶσαν ἐξουσίαν, κατενόησε τοῦ ἀδελφοῦ τὰ δημιουργήματα, οἱ δὲ (Επτά διοικητές Ουρανοί που περικλείουν τις επτά φύσεις) ἠράσθησαν αὐτοῦ, ἕκαστος δὲ μετεδίδου τῆς ἰδίας τάξεως·

καὶ καταμαθὼν τὴν τούτων οὐσίαν καὶ μεταλαβὼν τῆς αὐτῶν φύσεως ἠβουλήθη ἀναρρῆξαι τὴν περιφέρειαν τῶν κύκλων, καὶ τὸ κράτος τοῦ ἐπικειμένου ἐπὶ τοῦ πυρὸς κατανοῆσαι.

morfeas sky
                                  

11. Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών. 

Πιστεύω και περιμένω την κοινή ανάσταση όλων των νεκρών. 
Θα αναστηθεί κάθε (θνητό) σώμα για να ενωθεί με την αθάνατη ψυχή του. Η ανάσταση όλων θα γίνει με τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου.


Σχόλια δικά μου:

"Θα αναστηθεί κάθε θνητό σώμα" για να ενωθεί με την αθάνατη ψυχή του.

Το πιάσατε το υπονοούμενο; θέλει να φυλακίσει τις ψυχές μας για να πάρουν ζωή τα δικά του ΔΙΑχωρισμένα μη συμβατά με την ψυχή μας σώματα, που δημιουργεί ο δεύτερος Νους δημιουργός, μέσω του Διοικητή Ουρανού της πιο κατωφερής φύσεως Δία, και με αυτόν τον τρόπο να μας εξουσιάζει έχοντας μας ως ΔΟΥΛΟΥΣ μέσα από την Λήθη και την Άγνοια την οποία απλόχερα μας χαρίζουν αυτά τα σώματα.

Όλες οι  ψυχές είναι αθάνατες, απλά όσες γίνονται ένα με αυτόν τον θνητό κόσμο και την σάρκα υποφέρουν, και εννοείται ότι κάποια στιγμή οι ψυχές θα κατανοήσουν τον αληθινό τους εαυτό, και θα αναστηθούν ώστε να ενωθούν με τον θεϊκό εαυτό τους, τον Άνθρωπο δεύτερο θεό.

Και από είδωλα που είναι σήμερα μέσα στους κύκλους-επτά ουρανούς-επτά φύσεις, θα ενωθούν με τον Άνθρωπο θεό μέσω της κάθαρσης της Αρμονίας και θα ενωθούν με τον αληθινό τους εαυτό..

Τα σώματα είναι δημιούργημα του δεύτερου Νου δημιουργού από πυρ και πνεύμα στον έβδομο ουρανό της αιωνιότητας, και που ενεργεί στις επτά φύσεις μέσω των επτά δημιουργημάτων του, τους επτά νους διοικητές ουρανούς, ένας εκ των οποίων είναι ο Δίας-διάβολος το τσιράκι του Κρόνου.

morfeas sky


12. Και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. Αμήν. 


Προσδοκώ ότι, μετά την ανάσταση και την τελική κρίση όλων των ανθρώπων από τον Χριστό, θα αξιωθώ να απολαύσω την αιώνια ζωή, μαζί με όλους τους αγίους. Αμήν.

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός δεν θα κρίνει κανέναν ως Πανάγαθος που είναι σαν τον Πατέρα του, απλά θα ανακαινίσει την δομή της κτιστής δημιουργίας, και θα την ξανακάνει όπως ήταν συμβατή με τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός.

Εγώ δεν κρίνω κατ'ουσίαν κανέναν, (δεν κρίνει την ψυχή κανενός), εσείς κρίνετε σύμφωνα με την δική σας θνητή σωματική φύση - Ιησούς Χριστός.


morfeas sky


ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΗΙΝΟ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΩΡΕ;;;; ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΣΩΜΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΟΗΤΟΙ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ ΑΝΟΗΤΟΙ;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;

ο Ιησούς, μιλώντας στους Σαδδουκαίους για την ανάσταση των νεκρών, τους είπε: «Όταν αναστηθούν οι νεκροί, ούτε θα νυμφεύονται ούτε θα παντρεύονται, αλλά θα είναι όπως οι άγγελοι στον ουρανό» (Κατά Ματθαίον 22,30).



Σχόλια

  1. Renos Renos
    Το ότι είναι μπέρδεμα είναι σίγουρο, διότι αυτό ήθελαν και το κατάφεραν.
    Ζούμε μέσα στην λήθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ