ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ - FLAT EARTH - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ


ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ;

Εδώ βλέπουμε έναν ημικύκλιο θόλο!..τι συμβολίζει;EIΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ;
ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

Καλώς ήρθατε στον παράλογο εικονικό κόσμο matrix
Το εντελώς καραγκιοζιλίκιο θέαμα της δήθεν «προσεδάφισης» των…ΚΙΝΕΖΩΝ στο φεγγάρι πριν μερικά χρόνια! Ήταν τόσο…ΨΕΥΤΙΚΗ, σαν καρτούν, που δεν την έδειξαν καθόλου τα ΜΜΕ όλων των άλλων χωρών του κόσμου για ευνόητους λόγους!!!

TΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ», ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΑΝ…ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΑ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ «ΔΙΑΣΤΗΜΑ», ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!


Κινέζοι έκαναν επιτυχή προσγείωση στο φεγγάρι και αποκαλύπτουν ότι η Αμερική δεν έκανε κανένα βήμα στο φεγγάρι


Τι συμβαίνει πραγματικά στο φεγγάρι; Φαίνεται ότι οι τελευταίες εικόνες από την Κίνα Εθνικής Υπηρεσίας Διαστήματος (CNSA) δείχνει σαφώς ότι οι ΗΠΑ το έκανε για να δείξει στον κόσμο ότι αυτοί ήταν οι μόνοι ικανοί να φτάσουν στο σεληνιακό έδαφος, άλλοι πιστεύουν ότι είναι άλλη μια ψεύτικη προσγείωση ακριβώς όπως το rover "Curuosity". ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Στα ελληνικά "έγκυρα" site και MME άκρα σιγή γιαυτό! φοβούνται μην θίξουν τα αφεντικά τους;; άσε που είναι και αυτό ένα ψέμα από τα πολλά που μας έμαθαν στα σχολειά τους!

Πάρτε και αποδείξεις για την μέγα απάτη!!!!γιατί κάποιοι δεν θέλουν να χαλάσουν αυτά που τους έμαθαν στα σχολειά! και να ήταν μόνο αυτό ψέμα καλά θα ήταν! το 80% στα σχολειά είναι ψέμματα!(πάλι το έχουμε αποδείξει εδώ!) και αν πήγαν πήγαν πολύ αργότερα το 80 ίσως! και απο τότε δεν ξανά πάτησε κάνεις εκεί! τα λένε σε αλλα ποστ τον λόγο! που δεν ειναι για τους θνητούς αυτά!(άλλο ένα δείγμα οτι οι "έγκυρες" σελίδες είναι πλήρως ελεγχόμενες!στην ΕΛΛΑΔΑ)

http://www.aetos-apokalypsis.com/2013/12/kinezoi-phgan-sto-feggari.html


Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΜΗΚΟΣ 40.000 ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ

Πως όμως είναι δυνατόν ένας παρατηρητής να βλέπει σε ευθεία γραμμή από το επίπεδο της θάλασσας αντικείμενα που δεν θα έπρεπε να φαίνονται σύμφωνα με την απόσταση και την καμπυλότητα της Γης;


Αυτό το παράδοξο γεγονός μας αναλύει το συγκεκριμένο βίντεο και θα ήθελα ένας λογικός άνθρωπος να μου το εξηγήσει αυτό πως μπορεί να συμβαίνει, ειδάλλως αποδεικνύεται ότι δεν ζούμε σε έναν πλανήτη σφαιρικό αλλά..κάπου αλλού που μόνον πλανήτης σφαιρικός δεν είναι.


Εδώ βλέπουμε το πείραμα της GO PRO που μας δείχνει τον ήχο που ακούγεται σαν να περιβάλλεται η Γη από νερό! 

Εκτός των άλλων στο εν λόγο βίντεο, θα δούμε ότι η εικόνα της σελήνης που φαίνεται από τα τηλεσκόπια  αφήνει έναν κυματισμό σαν να μας χωρίζει το νερό!


Η ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ 

Ο Σωκράτης της πλατωνικής «Πολιτείας, 621. a.4 – b.1», στο 10ο βιβλίο, εκεί που οι ψυχές πάνε στο πεδίο Λήθης μας λέγει ότι: «Όταν πια έφτασε το βράδυ, κατασκήνωσαν όλοι τους κοντά στον Αμέλητα ποταμό, που το ύδωρ του δεν μπορούσε να το κρατήσει κανένα αγγείο. 
σημ: ποιος είναι ο Αμέλητας ποταμός που δεν μπορεί κανένα δοχείο να τον κρατήσει;
Όταν έφτασε το βράδυ δηλαδή να ενδυθούν οι ψυχές το σκοτάδι δηλαδή το αισθητό σώμα που βρίσκεται μέσα στον Αμέλητα ποταμό, που το νερό καλύπτει την ψυχή!!
Η ατμόσφαιρα του πλανήτη περικλείεται από τον υγρό αέρα!
Άρα η ατμόσφαιρα του πλανήτη είναι η λήθη της ψυχής!!  

Διαβάστε!
Η ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΛΗΤΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΪΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Σίγουρα κάτι συμβαίνει γι'αυτό άλλωστε "μαγείρεψαν" την δήθεν προσελήνωση του ανθρώπου στο φεγγάρι! για να πιστέψουμε ότι εκεί έξω από την ατμόσφαιρα της Γης είναι όπως μας τα διηγείται η Ελίτ και μας τα παρουσιάζει, η Ελίτ οι κοσμοκράτορες αυτού του κόσμου, που εξουσιάζει τον πλανήτη και τους ανθρώπους, από την οποία μάθαμε μέσα από την δική τους καθημερινή εκπαίδευση από την γέννηση μας το πόσα ψέματα μας γεμίζουν καθημερινά το υποσυνείδητο μας, μέσα από την αποχαύνωση των ΜΜΕ, των κυβερνήσεων, της επιστήμης, τις θρησκείες, κτλ..

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ


Σχετικά με τους πυραύλους, η τεχνολογία των πυραύλων είναι αδύνατον να ωθήσει ένα διαστημόπλοιο έξω από την ατμόσφαιρα της Γης, πόσο δε να γίνει μία επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι με ανθρώπους, αυτό είναι αδύνατον.

Κάποτε στον Μεσαίωνα, οτιδήποτε διαφορετικό παρουσιαζόταν το έριχναν οι άνθρωποι και φυσικά η εξουσία που διοικούσε αμέσως στην πυρά, μέχρι που αποδέχτηκαν οι άνθρωποι ότι η Γη είναι σφαιρική, και σήμερα όμως είμαστε οι ίδιοι υποστηρικτές αυτών που εξουσιάζουν τον πλανήτη και πιστεύουμε ότι μας λένε!!..Δείτε εδώ στα επόμενα βίντεο ότι  είναι αδύνατον με την τεχνολογία των πυραύλων που μας παρουσιάζουν να ξεφύγουμε από την ατμόσφαιρα του πλανήτη, και να περάσουμε στο ευρύ διάστημα, πόσο δε να πάει ο άνθρωπος σε επανδρωμένη πτήση στη σελήνη.


morfeas sky

morfeas sky

Σχόλια

 1. Επίπεδή όχι αλλά σφαιρική. Ζούμε όμως εσωτερικά και το φως δεν διαδίδεται σε ευθεία γραμμή, αλλά καμπυλώνει προς τα πάνω, αγκαλιάζοντας την κυρτότητα μέχρι που καμπυλώνει απότομα σε μεγάλες αποστάσεις. Έτσι εξαφανίζεται το πλοίο στον ορίζοντα.

  http://welcome-to-concave-earth-forum.70389.x6.nabble.com/file/n78/i7QMHIa.png

  Και όντως υπάρχουν πολλές γυάλινες σφαίρες εσωτερικά με θετική και αρνητική διάθλαση, οι
  οποίες προκαλούν όλα τα οπτικά φαινόμενα που βλέπουμε στον ουρανό. Ουράνιο τόξο (διπλά ή τετραπλά), διπλός ήλιος, Άλως Ήλιου και Φεγγαριού.

  Η πρώτη βρίσκεται στα 100 περίπου χλμ, η λεγόμενη Karman line.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου