ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ - FLAT EARTH - ENEΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ - MHXANH ΜΑΤΡΙΧ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ


ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ;


Εδώ βλέπουμε έναν ενεργειακό θόλο-πλέγμα το οποίο καλύπτει όχι μόνον την Γη αλλά και ολόκληρο το ουράνιο στερέωμα-γαλαξία..τι συμβολίζει; Και από έξω βλέπουμε μια..Μηχανή! matrix;
Και αν προσέξετε μόνο το κεφάλι δηλαδή ο Νους (Νους και ψυχή) μπορεί να εξέλθει από αυτό το ενεργειακό πλέγμα, και να κοιτάξει έξω από την Μηχανή. (matrix) και να ελευθερωθεί από την φυλακή της εικόνας τον κτιστό κόσμο.


EIΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΝ ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ;
Η ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;

ΠΛΑΝΗ-ΤΗΣ ΓΗ - ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

Το ότι κανείς δεν μπορεί να βγει από την ατμόσφαιρα της Γης, δεν σημαίνει ότι η Γη είναι και επίπεδη.Το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη είναι αυτό που μας κρατάει στην φυλακή της Γης. Τι είναι όμως το ενεργειακό πλέγμα;Καλώς ήρθατε στον παράλογο εικονικό κόσμο matrix της μηχανής.
TΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ», ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ…ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΘ’ΕΑΥΤΑ!!! 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ «ΔΙΑΣΤΗΜΑ», ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΜΗΚΟΣ 40.000 ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ

Εδώ βλέπουμε το πείραμα της GO PRO που μας δείχνει τον ήχο που ακούγεται σαν να περικλείεται η Γη από νερό. (ενεργειακό πλέγμα). Εκτός των άλλων στο εν λόγο βίντεο, θα δούμε ότι η εικόνα της σελήνης που φαίνεται από τα τηλεσκόπια αφήνει έναν κυματισμό σαν να μας χωρίζει το νερό! (ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη).Η ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ 

Ο Σωκράτης της πλατωνικής «Πολιτείας, 621. a.4 – b.1», στο 10ο βιβλίο, εκεί που οι ψυχές πάνε στο πεδίο Λήθης μας λέγει ότι: «Όταν πια έφτασε το βράδυ, κατασκήνωσαν όλοι τους κοντά στον Αμέλητα ποταμό, που το ύδωρ του δεν μπορούσε να το κρατήσει κανένα αγγείο. 
σημ: ποιος είναι ο Αμέλητας ποταμός που δεν μπορεί κανένα δοχείο να τον κρατήσει;
Όταν έφτασε το βράδυ δηλαδή να ενδυθούν οι ψυχές το σκοτάδι δηλαδή το αισθητό σώμα που βρίσκεται μέσα στον Αμέλητα ποταμό, που το νερό καλύπτει την ψυχή!!
Η ατμόσφαιρα του πλανήτη περικλείεται από τον υγρό αέρα!
Άρα η ατμόσφαιρα του πλανήτη είναι η λήθη της ψυχής!!  

Διαβάστε!
Η ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΛΗΤΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΪΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Σίγουρα κάτι συμβαίνει γι'αυτό άλλωστε "μαγείρεψαν" την δήθεν προσελήνωση του ανθρώπου στο φεγγάρι! για να πιστέψουμε ότι εκεί έξω από την ατμόσφαιρα της Γης είναι όπως μας τα διηγείται η Ελίτ και μας τα παρουσιάζει, η Ελίτ οι κοσμοκράτορες αυτού του κόσμου, που εξουσιάζει τον πλανήτη και τους ανθρώπους, από την οποία μάθαμε μέσα από την δική τους καθημερινή εκπαίδευση από την γέννηση μας το πόσα ψέματα μας γεμίζουν καθημερινά το υποσυνείδητο μας, μέσα από την αποχαύνωση των ΜΜΕ, των κυβερνήσεων, της επιστήμης, τις θρησκείες, κτλ..

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ


Σχετικά με τους πυραύλους, η τεχνολογία των πυραύλων είναι αδύνατον να ωθήσει ένα διαστημόπλοιο έξω από την ατμόσφαιρα της Γης, πόσο δε να γίνει μία επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι με ανθρώπους, αυτό είναι αδύνατον.

Κάποτε στον Μεσαίωνα, οτιδήποτε διαφορετικό παρουσιαζόταν το έριχναν οι άνθρωποι και φυσικά η εξουσία που διοικούσε αμέσως στην πυρά, μέχρι που αποδέχτηκαν οι άνθρωποι ότι η Γη είναι σφαιρική, και σήμερα όμως είμαστε οι ίδιοι υποστηρικτές αυτών που εξουσιάζουν τον πλανήτη και πιστεύουμε ότι μας λένε!!..Δείτε εδώ στα επόμενα βίντεο ότι  είναι αδύνατον με την τεχνολογία των πυραύλων που μας παρουσιάζουν να ξεφύγουμε από την ατμόσφαιρα του πλανήτη, και να περάσουμε στο ευρύ διάστημα, πόσο δε να πάει ο άνθρωπος σε επανδρωμένη πτήση στη σελήνη.


morfeas sky

morfeas sky

Σχόλια

 1. Επίπεδή όχι αλλά σφαιρική. Ζούμε όμως εσωτερικά και το φως δεν διαδίδεται σε ευθεία γραμμή, αλλά καμπυλώνει προς τα πάνω, αγκαλιάζοντας την κυρτότητα μέχρι που καμπυλώνει απότομα σε μεγάλες αποστάσεις. Έτσι εξαφανίζεται το πλοίο στον ορίζοντα.

  http://welcome-to-concave-earth-forum.70389.x6.nabble.com/file/n78/i7QMHIa.png

  Και όντως υπάρχουν πολλές γυάλινες σφαίρες εσωτερικά με θετική και αρνητική διάθλαση, οι
  οποίες προκαλούν όλα τα οπτικά φαινόμενα που βλέπουμε στον ουρανό. Ουράνιο τόξο (διπλά ή τετραπλά), διπλός ήλιος, Άλως Ήλιου και Φεγγαριού.

  Η πρώτη βρίσκεται στα 100 περίπου χλμ, η λεγόμενη Karman line.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου