ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;


ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

Ως γνωστόν, η φωτιά είναι ένα φυσικό φαινόμενο που οφείλεται στην καύση, μια χημική αντίδραση (συνήθως εξώθερμη οξειδοαναγωγική αντίδραση) μεταξύ ενός (τουλάχιστον) καυσίμου και ενός (τουλάχιστον) οξειδωτικού μέσου, συνήθως οξυγόνο, το οποίο συνοδεύεται από την έκλυση σημαντικού ποσού θερμότητας.

ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΚΑΥΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ Η ΦΩΤΙΑ 

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΑΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΙΟΠΟ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ;

ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ; ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ; ΔΙΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ.

morfeas sky

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ

ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ


Μου λες ότι η δύναμη έλξης, ονομάζεται βάρος, κι εγώ σου λέω ότι ονομάζεται έρωτας, πάθος και επιθυμία για την ύλη. Μου λες ότι η πυρηνική ενέργεια σχετίζεται με την ραδιενέργεια κάτι που δεν την αντέχει το σώμα μας, και όταν απελευθερώνεται η δύναμη της είναι τεράστια, εγώ όμως σου λέω ότι στο κενό διάστημα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνει σχάση του πυρήνα, διότι δεν υπάρχει η ατμόσφαιρα (φωτιά, αέρας, γη, νερό) για να ενεργοποιηθεί.


Με τον ίδιο τρόπο σου λέω ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να δώσουμε κίνηση μέσα στο "κενό" διάστημα σε ένα διαστημόπλοιο με την πυρηνική ενέργεια, και οποιαδήποτε άλλη μορφή ενέργειας, η οποία παράγεται μόνον μέσα σε ένα σώμα όπως το σώμα των πλανητών, οι οποίοι πλανήτες κινούνται μέσα στο ενεργειακό σφαιρικό πλέγμα που περικλείει τους πλανήτες, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ το οποίο κινεί την φύση-ατμόσφαιρα όπως το θέλει ο δημιουργός.


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ



ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ

Μου φαίνεται ότι έχεις βάλει έναν τοίχο στο μυαλό σου και από εκεί και πέρα αδυνατείς να αποδεχτείς οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.


Σου απέδειξα ότι καύση ενέργειας ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει εκεί έξω στο "κενό" διάστημα. Καύση υπάρχει όπου υπάρχει η ατμόσφαιρα.
         

Μπορείς να πυροβολήσεις με ένα πιστόλι στο απόλυτο κενό του διαστήματος; 

Στο διάστημα δεν υπάρχει ούτε οξυγόνο για να υπάρξει η ανάφλεξη, ούτε η βαρύτητα για να υπάρξει οποιοδήποτε είδος καύσης και ελεγχόμενης κίνησης.

Σύμφωνα με τα προηγούμενα λοιπόν, πως και με ποιον τρόπο πιστεύεις ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε στο διάστημα;

Πήγαμε στην σελήνη πριν πενήντα χρόνια;
Σύμφωνα με την τότε τεχνολογία που μας παρουσίασαν ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....Άρα μας λένε ψέματα! Και όποιος λέει ψέματα μια φορά είναι αναξιόπιστος.

Το να πιστεύουμε τυφλά ότι δεν μπορεί να αποδειχτεί με ορθή λογική δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι μας δείχνουν ως αληθινό. Άσχετα αν μας κοροϊδεύουν.

morfeas sky


Ισχυρίζεσαι λοιπόν, ότι το οξυγόνο μπορεί να παράγει καύση μέσα στο κενό διάστημα, άρα να ωθήσει ένα διαστημόπλοιο μέσα στο κενό.

Πώς γίνεται η σύγκριση μεταξύ του ασώματου (κενό), με το σώμα, το σώμα όπως του αέρα από τον οποίο αέρα παράγεται το οξυγόνο, το οποίο φέρει την αντίδραση μόνον μέσα στην ατμόσφαιρα όπου παράγεται αποκλειστικά η καύση, (χημικές αντιδράσεις από τα σώματα της φωτιάς του αέρα της γης και του νερού), ενώ στο κενό διάστημα δεν μπορεί να υπάρξει η σπίθα της καύσης του οξυγόνου διότι εκεί δεν υπάρχει η σύνθετη ύλη των πλανητών. (Δράση αντίδραση).

Καίγεται το οξυγόνο μέσα στο κενό διάστημα; φυσικά και όχι, άρα τότε δεν μπορεί να υπάρξει η καύση που θα δώσει κίνηση στον πύραυλο που θα ωθήσει ένα διαστημόπλοιο. 

Άλλωστε η φωτιά δημιουργείται μέσω της τριβής στον αέρα όταν εισέρχεται ένα ξένο σώμα από γη μέσα στην ατμόσφαιρα (αέρα) του πλανήτη. Πριν εισέλθει όμως δεν υπάρχει η τριβή ούτε η καύση πουθενά εκεί έξω στο κενό διάστημα.

Αφαίρεσε τον αέρα από ένα μπουκάλι και προσπάθησε μετά να βάλεις φωτιά στο κενό. Με τίποτα. Γέμισε με οξυγόνο το κενό μπουκάλι και δοκίμασε να βάλεις φωτιά, θα γίνει μπουρλότο, διότι θα γεννηθεί από την τριβή η σπίθα, και από την σπίθα η καύση - έκρηξη του οξυγόνου μέσα στον χώρο - σώμα της μορφής του μπουκαλιού. το οποίο όμως περικλείεται από το σώμα του αέρα! και όχι από το κενό το οποίο περικλείει τον αέρα.

Ούτε υπάρχει δράση και αντίδραση στο κενό.
Διότι μόνον ότι έχει τριβή (ατμόσφαιρα= φωτιά αέρας γη νερό) προκαλεί την δράση-αντίδραση. Ποτέ το ασώματο κενό.

Το κενό λοιπόν οδηγεί τον πλανήτη Γη;
Ή ο πλανήτης οδηγεί τον εαυτό του μέσα στο κενό; Οέο;

morfeas sky


Έχω αποδομήσει ΜΕ ΟΡΘΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ όλα όσα σας δίδαξε η επιστήμη. και όλες οι θρησκείες, κι εσείς ακόμη πιστεύετε τυφλά στις πεποιθήσεις σας. (τυφλή πίστη).

Ζωή είναι η Νοητή Ζωή.
Ενώ οι πεποιθήσεις είναι η νοερή ζωή
όπου οι άλογες αισθήσεις του σώματος οδηγούν το όποιο μηχανικό μυαλό διαθέτει ένας άνθρωπος στην Γη το οποίο αντιγράφει και επεξεργάζεται τις άλογες αισθήσεις του σώματος. (βλέπε "η μνήμη του νερού" η οποία γεννά την εμπειρία του σώματος).

ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ


Όλα είναι Νοητά, και ο άνθρωπος στην Γη είναι ενέργεια, αλλά λόγω της αίσθησης που γεννά το σώμα δημιουργείται η ψευδαίσθηση του σώματος.

Ολα όσα βλέπετε τα βλέπετε στρεβλωμένα (Ιησούς Χριστός).

Αν γνωρίζαμε τι είμαστε τότε δεν θα δημιουργούσαμε θεούς. Θεοί είμαστε εμείς.

Δεν σε έσωσα εγώ, μόνος σου σώθηκες. (Ιησούς Χριστός).
"Ο Θεός να βάλει το χέρι του"

Έχει ο Θεός χέρι; ή ο Λόγος του Θεού κατευθύνει την εικόνα που βλέπουμε και αισθανόμαστε;

ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ


morfeas sky


Συνέχεια:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ 

Giorgos Verg
Θα στο ξαναπώ λοιπόν. Ένας κινητήρας πυραύλου αποτελείται από μια δεξαμενή στην οποία ψεκάζεται συνεχώς μέσα Καύσιμο και οξυγόνο σε υγρή μορφή. Αυτά καίγονται από έναν ηλεκτρικό σπινθήρα μέσα στην δεξαμενή και δημιουργείται πίεση. Η πίεση δηλ ο συμπιεσμένος καυτός αέρας που έχει παραχθεί από την καύση δεν έχει από που να βγει εκτός από την τρύπα στο κάτω μέρος του κινητήρα δηλ του πυραύλου και βγαίνει από εκεί με τεράστια ταχύτητα σπρώχνοντας τον πύραυλο μπροστά. 
Αυτός ο τρόπος μπορεί να δουλέψει είτε σε κενό είτε όχι. Άλλωστε υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο youtube που το κάνουν σαν πείραμα και γενικά υπάρχουν πολλά βιντεάκια που απαντούν σε όλες αυτά τα κενά γνώσεων που έχεις.

morfeas sky
Αυτή η δεξαμενή λοιπόν έχει οξυγόνο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά στην ατμόσφαιρα της Γης που κινείται ο πύραυλος, γι'αυτό δημιουργείται η καύση μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης. Έξω όμως από την δεξαμενή εκεί στο κενό διάστημα δεν υπάρχει η καύση, (δράση και αντίδραση), διότι πες μου για παράδειγμα πως κινείται ο πλανήτης με σταθερή τροχιά γύρω από τον εαυτό του (στατική κίνηση), και γύρω από τον ήλιο με μαθηματική ακρίβεια. Αν δεν κινείται με την καύση τότε με τι κινείται ο πλανήτης;

Giorgos Verg
δεν έχει σημασία η έξω μεριά της δεξαμενής η όπως το λέμε οι επιστήμονες θάλαμος καύσης, σημασία έχει η μέσα μεριά που περιέχει το καύσιμο (σε αυτή την περίπτωση επεξεργασμένη κηροζίνη) και το οξυγόνο σε υγρή μορφή που καίγονται και παράγουν ώθηση.

Και επίσης τι πέταξες τώρα πόνεσε το κεφάλι μου. Τι κινεί την Γη γύρω από τον ήλιο; Αυτό περίμενα να το ακούσω από ένα παιδί δημοτικού. Την πολύ απλά δεν την κινεί τίποτα. Κατά την δημιουργία του σύμπαντος με διάφορες βίαιες συγκρούσεις αστέρων δημιουργήθηκε η Γη που στην συνέχεια έτσι καυτή όπως ήταν μπήκε σε τροχιά γύρω από τον ήλιο και δεν έχει σταματήσει από τότε, για τον ίδιο λόγο που και ο ISS δεν έχει σταματήσει από τότε πού χτίστηκε.


morfeas sky
Δεν απάντησες σε κανένα ερώτημα μου, απλά συνεχίζεις να λες το ίδιο τροπάριο χωρίς να μπορείς να αποδεικνύεις με ορθά λογικά επιχειρήματα τις δικές σου θεωρητικές απόψεις. Ολα στην τύχη έτσι; όλα κινούνται μόνα τους στην τύχη με τέλεια ΑΡΜΟΝΙΑ και ΤΑΞΗ. Από τι κινείται ολόκληρο το σύμπαν δεν μου είπες μόνον.///αλλά ξέχασα εσύ πιστεύεις ΤΥΦΛΑ ότι σου πουν..κοινώς τρως σανό συνεχώς αντιγράφοντας τις ηλιθιότητες της ψευτοεπιστήμης.

Kοιτάς το δέντρο και δεν βλέπεις το δάσος που σου δείχνω, τον κατασκευαστή του υλικού σύμπαντος, και την δομή του σύμπαντος. Όλα είναι Νοητά, Το σύμπαν είναι Νοητικό. Κίνηση είναι η ζωή, ενώ η ζωή με Νου η Νοητή Ζωή. Τα συναισθήματα του σώματος αν σε οδηγούν δεν θα μπορείς να δεις την Αλήθεια. Το σώμα σου ανήκει στα γήινα και θνητά, στα άλογα μεταβαλλόμενα και αισθητά, όχι στο Νοητό σύμπαν εκεί έξω. Εσύ βλέπεις το σύμπαν εκεί έξω με το σώμα. Όχι με το Νου. 

Ότι είχα να πω στο είπα, από εκεί και πέρα είναι στην δική σου επιλογή να επιλέξεις τι είναι αληθινό και τι ψέμα.
Τα ορατά και τα αόρατα. 
Πως είναι δυνατόν τα ανόμοια υλικά που ανήκουν στα γήινα μεταβαλλόμενα αισθητά, να είναι όμοια με το αμετάβλητο Νοητό και όμοιο αισθητό σύμπαν εκεί έξω;
Όλα είναι Ένα;

Μόνον τα Νοητά είναι Ένα, μαζί με τα αισθητά μόνον από φωτιά και τίποτα άλλο, μόνον από αέρα και τίποτα άλλο, μόνον από νερό και τίποτα άλλο, μόνον από γη και τίποτα άλλο, ενώ η σύνθεση των Τεσσάρων στοιχείων αποτελεί Φαντασία, και ότι είναι φαντασία είναι ακραίο ψεύδος.

Πώς μας βλέπει ο Θεός; 

Ερμητικά Κείμενα

κι εγκλώβισαν κάθε ψυχή μέσα στη σάρκα, χρησιμοποιώντας τη σπορά της πορείας των θεών των κύκλων. 

(εγκλώβισαν κάθε ψυχή για να δίνει ζωή στα σώματα των πλανητών).

Κι όλα αυτά τα έκαναν για την αποκάλυψη του ουρανού και της τροχιάς των ουράνιων θεών και των θεϊκών έργων, και της ενέργειας της φύσης, και για την ανάδειξη των αγαθών, και για τη γνώση της θείας δύναμης, έτσι ώστε ν'αντιληφθούν τα τμήματα των καλών και των κακών, και να βρουν κάθε επινόηση για τη δημιουργία του καλού.

Αρχίζει γι'αυτούς η επίγεια ζωή κι η έννοια κι η αποσύνθεση τους σε ό,τι απομένει, αφού αφήσουν στη Γη μεγάλα έργα τέχνης σαν αμαύρωση των χρόνων αυτών.

Κι όσα χαλούν σε κάθε δημιουργία έμψυχης σάρκας, και σε καρπό σποράς, και σε κάθε έργο τέχνης, θ'ανανεώνονται από ανάγκη, αλλά κι από την ανανέωση των θεών, (αστέρων) κι απ'την τροχιά του κύκλου της φύσης, (πλανητών),  που τη ρυθμίζουν οι αριθμοί. 


(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

Το θεϊκό, επομένως, είναι όλη η κοσμική συνένωση, η οποία ανανεώνεται απ'τη φύση, καθόσον μέσα στο θεϊκό εγκαταστάθηκε κι η φύση.

Τώρα θα πρέπει να σκεφτείς το εξής: ποιος είναι ο εχθρός μέσα μας; η σκέψη; ή τα συναισθήματα που προκαλλούν τον πόνο τον φόβο κτλ; Αυτή την στιγμή εδώ στην Γη βιώνουμε την ζωή Νοερά και όχι Νοητά.

ΝΟΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΊΝΑΙ ΘΝΗΤΌ.
Oι μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σώματος, οι οποίες προκαλλούν και γεννούν την αντίθεση καλό-κακό, δράση-αντίδραση κτλ.

morfeas sky

Zευς = Ζεύξις της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας. Ενώ Δίας είναι ο διαχωρισμός μέσα από την εναντίωση και διαμάχη της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας για εξουσία. morfeas sky

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Ο κυρίαρχος της ουσίας του ουρανού ή όπως ονομάζεται αυτό το οποίο νοείται με το παραπάνω όνομα είναι ο Δίας, καθώς μέσω του ουρανού προσφέρει τη ζωή στα πάντα.

EΡMHTIKA ΚΕΙΜΕΝΑ ΛΟΓΟΣ Α ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ

ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον· ἔχοντος γὰρ αὐτοῦ τῆς ἁρμονίας τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν, οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις, ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.

ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦνἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν

ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

ὁ δὲ θεὸς εὐθὺς εἶπεν ἁγίῳ λόγῳ, (η εικόνα του θεού), Αὐξάνεσθε ἐν αὐξήσει καὶ πληθύνεσθε ἐν πλήθει πάντα τὰ κτίσματα καὶ δημιουργήματα, καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα. 

morfeas sky

                                  

Ο Δίας έδωσε το πλέον Δια-χωρισμένο θνητό ανθρώπινο σώμα, αδάμ κι εύα,  σε αρσενική και θηλυκή ενέργεια, στον δίχως φύλο νοητό Θεάνθρωπο, κι έχασε την επαφή με το σώμα που ενδύθηκε. Αν τώρα μας οδηγεί αυτό το μη ολοκληρωμένο ενιαίο σώμα, ο αρρενόθηλυς Αδάμ που έγινε αδάμ κι εύα, τότε ο αρχικός  Ζευς που έγινε ο εκπεσών Δίας εξουσιάζει τον Θεάνθρωπο. morfeas sky

Zευς = Ζεύξις της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας. Ενώ Δίας είναι ο διαχωρισμός μέσα από την εναντίωση και διαμάχη της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας για εξουσία. morfeas sky

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Ο κυρίαρχος της ουσίας του ουρανού ή όπως ονομάζεται αυτό το οποίο νοείται με το παραπάνω όνομα είναι ο Δίας, καθώς μέσω του ουρανού προσφέρει τη ζωή στα πάντα. morfeas sky

EΡMHTIKA ΚΕΙΜΕΝΑ ΛΟΓΟΣ Α ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ

ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον· ἔχοντος γὰρ αὐτοῦ τῆς ἁρμονίας τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν, οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις, ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.

ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦνἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν

ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

ὁ δὲ θεὸς εὐθὺς εἶπεν ἁγίῳ λόγῳ, (η εικόνα του θεού), Αὐξάνεσθε ἐν αὐξήσει καὶ πληθύνεσθε ἐν πλήθει πάντα τὰ κτίσματα καὶ δημιουργήματα, καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα. 

morfeas sky



ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο κυρίαρχος της ουσίας του ουρανού ή όπως ονομάζεται αυτό το οποίο νοείται με το παραπάνω όνομα είναι ο Δίας, καθώς μέσω του ουρανού προσφέρει τη ζωή στα πάντα.

Ο ουρανός, λοιπόν, ο αισθητός θεός, (o Δίας), είναι αυτός, που κυβερνάει όλα τα σώματα, (γήινο σώμα) των οποίων η αύξηση και η διάλυση έχουν ανατεθεί στον ήλιο και την σελήνη.

Αυτός που κυβερνάει, όμως, τον ουρανό, (τον Δία), την ψυχή και όλα όσα βρίσκονται μέσα στον κόσμο είναι ο ίδιος ο θεός, ο οποίος είναι και ο δημιουργός τους.

Όλα τα προαναφερθέντα, όλων των οποίων κυβερνήτης είναι ο θεός, επηρεάζουν από ψηλά την φύση όλων των πραγμάτων μέσω του κόσμου και της ψυχής κάθε είδους και κάθε γένους.

Ούτως ή άλλως, η ύλη έχει δημιουργηθεί από τον θεό για να υποδεχτεί την μορφή όλων των ειδών, και η φύση διαμορφώνοντας τον κόσμο μέσω των διαφορετικών ειδών και γενών και μέσω των τεσσάρων στοιχείων απλώνει τα πάντα μέχρι τον ουρανό, ώστε να είναι ικανοποιημένος ο θεός.
....
O κόσμος στον οποίο ζούμε είναι εικονικός, ένας ψηφιακός digital τρισδιάστατος αισθητός (σώμα) κόσμος
....

Και ο θεός γεμίζει και τον ίδιο τον ουρανό.
Και τα προαναφερθέντα γένη και όλων των πλασμάτων,
εκτείνονται μέχρι τα είδη εκείνα, τα οποία περιέχουν μόνο αθάνατα άτομα.

Γιατί το είδος αποτελεί μέρος του γένους και πρέπει να ακολουθεί το γένος του ως προς την ποιότητα.

Αυτό έχει ως συνέπεια όλα τα είδη να μην είναι αθάνατα, ακόμη και αν όλα τα γένη είναι αθάνατα, καθώς και το γένος αλλά και τα θεϊκά είδη είναι αθάνατα.

Τα είδη όμως όλων των άλλων πραγμάτων, αν και δεν κατέχουν την αιωνιότητα, την οποία κατέχει μόνο το γένος τους, διατηρούνται από την ωφέλιμη αναπαραγωγή, γι'αυτό και υπάρχουν θνητά είδη, όχι όμως θνητά γένη.

Όπως ακριβώς ο άνθρωπος είναι θνητός, η ιδέα όμως του ανθρώπου είναι αθάνατη.

Αυτή, λοιπόν, είναι η ανταμοιβή για όσους είναι ευσεβείς προς τον θεό και φροντίζουν τα επίγεια.

Γιατί, αντιθέτως, για όσους έζησαν ασεβή ζωή απαγορεύεται να επιστρέψουν στον ουρανό και τους επιφυλάσσεται μια επαναφορά στην ζωή μέσα σε άλλα σώματα, αηδιαστικά και ανάξια να διαθέτουν ψυχή. (Η Μοίρα και το Πεπρωμένο).
                          

Κάθε εικόνα που βλέπουμε, κάθε λέξη που διαβάζουμε, κάθε ήχος που ακούμε, αποτελεί αίσθηση, η οποία γεννά τα συναισθήματα.

Και ότι ελέγχει τα συναισθήματα του σώματος σας, ελέγχει και την σκέψη σας.

Ο Νους είναι Αγαθός.
Το σώμα μας όμως ΔΕΝ είναι αγαθό.

Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς

....

Βρίσκομαι σε έναν πλανήτη με μια φαινομενική ομορφιά μέσα στην οποία κάτω από αυτό το όμορφο πέπλο της κρύβεται η άθλια ασχήμια της, η σήψη, ο ίδιος ο θάνατος, ο ζωντανός θάνατος.

Όποιος δεν κατανοεί ότι είναι ένας ζωντανός νεκρός, είναι άξιος της μοίρας που επέλεξε ο ίδιος να βιώνει.

Είμαστε οι επιλογές μας.

Kανένας θεός δεν μας φταίει για όσα βιώνουμε, παρά μόνον αποκλειστικά ΕΜΕΙΣ.

Δεν έχω τις επιστημονικές τεχνολογικές γνώσεις αλλά από ότι ξέρω στα υποβρύχια φέρουν οξυγόνο αποκλειστικά για την μηχανή για καύση...
να υποθέσω κάτι ανάλογο και στα διαστημόπλια .....???


Η Ύλη αλληλεπιδρά με την Ύλη, φωτιά, αέρας, γη, νερό. (Σύνθετη Ύλη). Είναι η Δράση και Αντίδραση που προκαλλεί η μεταξύ τους αληλλεπίδραση, (η μεταβαλόμενη φύση), είναι τα Τέσσερα Ανόμοια, μεταβαλλόμενα, στοιχεία της Ύλης, τα οποία επίσης γεννούν και την Αντίθεση, τον λόγο της αντίθεσης.

Έξω στο Διάστημα ΔΕΝ υπάρχουν τα Τέσσερα στοιχεία, αλλά το Καθαρό της Φύσης Δημιούργημα, το Πνεύμα του Πυρός, όπου Πνεύμα είναι ο Αγαθός Νους, όπου Πυρ ο αδιαίρετος Νοητός Λόγος του Αγαθού Νου, ο οποίος κινεί αυτή την δική του όμοια και Αμετάβλητη Νοητή Αιωνιότητα, (πραγματικότητα), μαζί κινεί δίνοντας και την αισθητή πραγματικότητα των πλανητών. (μεταβαλλόμενη νοερή ζωή). 

Τίποτα δεν μπορεί να κινηθεί χωρίς τον Νου και αδιαίρετο Λόγο. Τα Ασώματα και Νοητά, λοιπόν,  κινούν όλα τα αισθητά σώματα, σύνθετα, και μη σύνθετα.

Τα αισθητά σώματα λοιπόν, από μόνα τους ΔΕΝ κινούνται. 
Όλα τα κινεί το Πνεύμα. 

Όπως εμείς κινούμε με τον εγκέφαλο το σύνθετο αισθητό άλογο σώμα μας μέσα στον αισθητό κόσμο των πλανητών, και του δίνουμε την νοερή ζωή, έτσι και ο Νοητός Λόγος (ψυχή και παγκόσμια ψυχή) κινεί τον εαυτό του μέσα στον δικό του Νοητό κόσμο. (μέσα στο καθαρό της φύσης δημιούργημα - σύμπαν). 

Όλα τα έμψυχα σώματα, λοιπόν, περικλείονται από την ψυχή, που κινεί το αισθητό σώμα μέσα στον χώρο των πλανητών, σύμφωνα με το ανάλογο πνεύμα που δίνεται σε κάθε έμβιο είδος.

Και κάθε φύση των πλανητών διαφέρει, ανάλογα με την σύνθεση τους, και υπάρχουν Επτά αισθητές φύσεις, πέντε των πλανητών, μία της σελήνης-το αστρικό σώμα, ψυχρό-θερμό, και η θεική αμετάβλητη φύση των Απλανών που κινούνται οι ψυχές σε ολόκληρο το Νοητό σύμπαν, στον δικό τους νοητό κόσμο.

Τα σύνθετα σώματα των πλανητών λοιπόν, ΔΕΝ μπορούν να κινηθούν μέσα στο καθαρό αμετάβλητο της φύσης δημιούργημα, (σύμπαν), διότι ο πλανήτης ως σώμα κινείται από το Πνεύμα της Γαίας, δηλαδή την δική του ψυχή, μέσα στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, μέσα στο Πνεύμα του Πυρός, όπως η δική μας ψυχή εδώ στην Γη κινείται μέσα στην ατμόσφαιρα, δηλαδή μέσα στην ψυχή του πλανήτη , δίνοντας την νοερή ζωή στο σώμα μας, συγκροτώντας τον ζωντανό ανθρώπινο οργανισμό.

Με τον ίδιο τρόπο σκέψης, λοιπόν, ΔΕΝ είναι δυνατόν οποιοδήποτε σύνθετο σώμα, έμψυχο ή άψυχο, που κινείται μέσα στον πλανήτη, να βγει έξω από την ψυχή - ατμόσφαιρα του πλανήτη, διότι αμέσως θα διαλυθεί η σύνθεση του σύνθετου σώματος μας.

morferas sky                

Σας απέδειξα ότι κανείς δεν μπορεί να ταξιδέψει στο σύμπαν, άρα ότι κανείς δεν πήγε στην Σελήνη, ούτε στον πλανήτη Άρη, ούτε πουθενά αλλού !! και ότι τρώτε αμάσητο ότι σας σερβίρουν χωρίς να μπορείτε να το αντιληφθείτε !! διότι δεν έχετε δική σας αντίληψη !! άρα σκέφτεστε μηχανικά σαν την τεχνητή νοημοσύνη !! η οποία αντιγράφει τα πάντα !! διότι δέχεται τα πάντα !! χωρίς όμως να αντιλαμβάνεται ποια είναι η έννοια όλων αυτών που αντιγράφει !! απλά το δέχεται ως σωστό ή λάθος !! με τυφλή πίστη !! έτσι λοιπόν αφού κι εσείς σκέφτεστε όπως η τεχνητή νοημοσύνη είσαστε κτιστά μυαλά !! κτιστές ψυχές !! κτιστό πνεύμα !! ανθρωποειδή !! και όχι αυθεντικές ανθρώπινες ψυχές !!

Ποιος ή τι λοιπόν κινεί τον πλανήτη μέσα στο σύμπαν με τόση ακρίβεια ενός χιλιοστού; όπου το ίδιο συμβαίνει στην Σελήνη και παντού;

Διότι για να επιτευχθεί αυτή η ακρίβεια χιλιοστού ώστε να υπάρχει η Τάξη στην Αταξία, χρειάζεται πρώτα έναν Νου, ένα νοήμων ον, έναν νοήμων δημιουργό! διότι η τύχη είναι ομοίωμα της ενέργειας και γνώμη ψευδής!

morfeas sky

Ερμητικά κείμενα

Η αιτία λοιπόν της ύπαρξης του σώματος (δηλαδή η ψυχή) είναι η ίδια ανώτερη, διότι η ψυχή δίνει ζωή με νόηση. (η νοητή ζωή).  

Το υπερούσιο λοιπόν είναι στην κορυφή όλων των όντων. (η νοητή ζωή).

Είναι λοιπόν το υπερούσιο, εκείνο μέσω του οποίου η ουσία που λέγεται καθολική (κτιστή ψυχή) νοείται κοινή των πραγματικών όντων και των όντων όπως νοούνται ως καθαυτό τέτοια. (κτιστό πνεύμα - η νοερή ζωή).

Τα αντίθετα με αυτά, από την άλλη, είναι φύση, ουσία αισθητή, η οποία περιέχει όλα τα αισθητά. (αισθήσεις - συναισθήματα, τα άλογα πάθη - επιθυμίες του σώματος).

morfeas sky

Οτιδήποτε κινείται, Ασκληπιέ, δεν κινείται μέσα σε κάτι κι από κάποιον;

- Μάλιστα.


Τα άψυχα δεν έχουν αντίληψη του εαυτού τους, οπότε να μην συγκρίνουμε τα έμψυχα με τα άψυχα όπως η θάλασσα τα ποτάμια τα δέντρα κτλ.

Επίσης το ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα αποκτήσει αντίληψη του εαυτού της δεν σημαίνει ότι είναι μια άψυχη μηχανή, αλλά αυτό σημαίνει ότι είναι μια έμψυχη μηχανή! η εικόνα του θηρίου! το κτιστό πνεύμα - matrix

Τώρα αν εσείς είσαστε γέννημα του θηρίου δηλαδή κτιστές ψυχές - ανθρωποειδή είναι πολύ εύκολο να γίνει αντιληπτό από έναν έμψυχο άνθρωπο.

morfeas sky





Σχόλια

  1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!

    ΜΟΝΟΝ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ!! είναι θεωρητικός φυσικός! με Νόμπελ παρακαλώ! ουάου! χαχα είναι θεωρητικός αστροφυσικός! είναι θεωρητικός παπαρολόγος!

    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; και η δική μου θεωρία είναι ότι κανείς δεν μπορεί να βγεί από τον πλανήτη! και με αποδείξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Παναγιώτη Επειδή το έψαξα λίγο
      Και ερώτησα καθηγητή.φυσικο.
      Μου είπε τά εξής.
      Οι ΜΕΚ
      δε λειτουργούν εν κενώ!

      Οι πυρηνικές αντιδράσεις...
      ναι...
      υπό προϋποθέσεις!

      Οι πύραυλοι...
      ναι...
      γιατί δημιουργούν το σύστημα εναύσεως
      αφ' εαυτών...

      αα αναφέρεστε στο σύστημα αυτόνομης πυραυλικής πρόωσης...
      που λειτουργεί και εν κενώ...
      αφού εξασφαλίζει την καύση των αντιθέτως κινουμένων αερίων καύσης...
      αφ' εαυτού!

      Συλλειτουργώντας...
      με
      -υποσυστήματα εκπληκτικών
      τεχνολογικών επιτευγμάτων,
      -παν-συσσωρευτών...
      -ανώτατης υπερ- εκμετάλλευσης ηλιακών συστημάτων... σε συνδυασμό
      με την εκμετάλλευση πυρηνικών ισοτόπων...
      και αμέτρητων άλλων..
      που αποδίδουν ενεργειακή υπερεπάρκεια...
      σ' ό, τι ήθελε χρειαστεί...

      Άρα...το ερώτημα της πρόωσης εν κενώ...
      έχει απαντηθεί...
      προ πολλών ... πολλών χρόνων!

      Η εξασφάλιση της καύσης, εν κενώ, των πυραυλικών αερίων...
      απαιτεί ενεργειακή επάρκεια...
      με μεθόδους που ακροθιγώς σας ανέλυσα...
      Και βέβαια...
      όλα τα ανωτέρω βασίζονται στο θεώρημα διατήρησης της ορμής...
      ............

      υ...αερίων
      Δjαερ.=Δm* u αερ.
      Δj πυρ = m πυρ* Δυ πυρ
      Δj αερ + Δj πυρ = ο

      Και
      Δυ πυρ= - Δm/mπυρ* υ αερίων
      Το μείον καταδεικνύει την αντίθετη φορά...

      Παντελής Κ.
      Φυσικός

      ..........
      ............

      Καλησπέρα Ηλία! δηλαδή τώρα μου λες ότι σε έπεισε ο δήθεν φυσικός επιστήμονας; Δηλαδή εσύ τι κατάλαβες από αυτές τις παπαρολογίες που σου είπε;

      Καταρχήν ο φυσικός είναι αναρμόδιος να απαντήσει διότι η φύση δεν έχει καμία δουλειά εκεί στο διάστημα όπου δεν υπάρχει η φύση, άρα ότι έμαθε εκεί έξω δεν ισχύει!!

      Πρώτα απ' όλα πως είναι δυνατόν να υπάρξει στον ασώματο χώρο η ώθηση; Διότι η ώθηση υπάρχει εκεί όπου βρίσκεται η τριβή δηλαδή μέσα στον αέρα, δηλαδή μέσα στην ατμόσφαιρα κοινώς μέσα στην φύση.

      Διαγραφή
  2. Ειλικρινά είσαστε τόσο ηλίθιοι;

    Είναι αδύνατον να ταξιδέψουμε στο διάστημα είτε επανδρωμένα είτε μη επανδρωμένα!

    Ρίξτε ένα αναμμένο βαμβάκι με πετρέλαιο μέσα σε ένα άδειο μπουκάλι και θα δείτε ότι καίει συνέχεια η φωτιά, κλείστε αεροστεγώς τώρα με ένα καπάκι το μπουκάλι και η φωτιά αφού κάψει τον λιγοστό αέρα που απέμεινε θα σβήσει ολοσχερώς!!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !! ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΚΑΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ !!

    ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ;

    Εξάλλου είδατε κάποιον μετεωρίτη κάποιον κομήτη να καίγεται στο διάστημα; είναι αδύνατον! μόνον όταν εισέλθουν μέσα στην ατμόσφαιρα ενός πλανήτη όπως της Γης θα πάρουν φωτιά!

    ΑΡΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ !!

    Πώς μπορεί να υπάρξει η καύση εκεί όπου δεν υπάρχει η καύση;


    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπα και σύμφωνα με τα Ερμητικά κείμενα, ότι το κενό διάστημα εκεί έξω είναι ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ!!

    Η δράση αντίδραση όμως που παρατηρείται με την καύση είναι ένα φαινόμενο ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ και αυτή η μεταβαλλόμενη κατώτερη ενέργεια ανήκει αποκλειστικά στην σύνθετη φύση των πλανητών και ποτέ στην αμετάβλητη φύση και Ουσία εκεί έξω στο διάστημα όπως το ονομάσαμε.

    Πιστεύω όσοι έχετε νου ότι σας έγινε κατανοητό ότι ποτέ δεν ταξίδεψε ο άνθρωπος στο διάστημα ούτε επανδρωμένα ούτε μη επανδρωμένα.

    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΣ

    Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΕΛΞΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΥΝ

    ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΚΑΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΔΡΑΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΥΣΗ

    morfeas sky
    https://techmaniacs.gr/pos-mporei-o-ilios-na-kaiei-choris-oxygono-sto-diastima/#google_vignette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερμητικά κείμενα
    Κι εγκλώβισαν κάθε ψυχή μέσα σε σάρκα

    Αυτή την στιγμή βιώνουμε ένα MATRIX την ΕΙΚΟΝΑ όπως ισχυρίζεται ο Χριστιανισμός,

    Όταν πεθαίνουμε λοιπόν, απλά αλλάζουμε κατάσταση!! κοινώς ξεχάστε όλα όσα βιώσατε στην Γη για πάντα! διότι είναι μη αναστρέψιμη αυτή η βιωματική μας κατάσταση! πάει τελείωσε! και απλά συνεχίζουμε αλλού! ξεχάστε όλα όσα βιώσατε! Για πάντα!

    Θα σας το πω αλλιώς για να το καταλάβετε, τι θυμάστε ΠΡΙΝ την γέννηση σας;;;;;;;; ΤΙΠΟΤΑ !! διότι εκεί ΔΕΝ υπάρχει ο χρόνος όπως τον γνωρίζουμε εδώ, αλλά υπάρχει ΜΟΝΟΝ το παρόν! χωρίς παρελθόν και μέλλον!

    Διότι όπου υπάρχει το παρελθόν εκεί υπάρχει το MATRIX η ΕΙΚΟΝΑ δηλαδή το παρελθόν όπου γεννά το παρόν και το μέλλον.

    Εμείς όμως κινούμαστε συνεχώς στο ΠΑΡΟΝ διότι αυτό ακριβώς κάνει η ΨΥΧΗ αλλά το αισθητό σώμα που φορά η ψυχή μας αντιλαμβάνεται μόνον τον ΧΡΟΝΟ ΚΡΟΝΟ που τρώει τα παιδιά του, διότι αυτός είναι ο Χρόνος ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

    Γυρίστε τώρα από την άλλη και ξανά κοιμηθείτε ξύπνιοι!! χαχα

    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;