Έχει το νερό συνείδηση; Η ο άνθρωπος υλοποιεί την ενέργεια μέσω των συναισθημάτων του;

Η πλάκα είναι ότι η Αγάπη βγαίνει σε τρία εξάεδρα.
Όπως και όλα τα όμορφα συναισθήματα βγαίνουν σε εξάγωνο....όπως και ο Αγιασμός υλοποιείται ως κρύσταλλο σε εξάγωνο..καλό;Οι ιερείς τι μας λένε; κάνε τον σταυρό σου πρώτα και μετά φάγε, και δηλητηριασμένο να είναι το φαγητό δεν θα πάθεις τίποτα!
Τώρα εξηγούνται όλα.

Για να κατανοήσετε τι είναι η δύναμη του σταυρού! τι είναι ο Αγιασμός!! για να μην σας κοροιδεύουν οι επιστήμονες!! αλλά και όλες οι θρησκείες για δικό τους όφελος!

Απλά δεν δέχομαι να εκμεταλλεύονται προς δικό τους όφελος οι θρησκείες το Άγιο Πνεύμα, το οποίο το φέρουν στα δικά τους μέτρα και σταθμά.

Διότι είναι πολύ εύκολο όποιος γνωρίζει να κατανοήσει πως και με ποιον τρόπο μπορεί ένας άνθρωπος να είναι υγιής μέσα από τα όμορφα συναισθήματα αγάπης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το δημιουργεί ένα συγκεκριμένο πνεύμα, αυτό των πιστών της Ορθοδοξίας, διότι ούτε και οι ίδιοι το γνωρίζουν, πόσο δε να το κατανοήσουν, αλλά όλοι οι άνθρωποι το μπορούν, αν πρώτα γνωρίσουν το πνεύμα που ενυπάρχει στην ψυχή τους.


Διαβάζω κάτι παχυλούς τίτλους:

"Κάντε το Σταυρό σας για να είστε υγιείς λένε οι επιστήμονες - Σοκαρισμένοι οι Άθεοι"!

Βρε για κοίταξε πως κοροϊδεύουν τους πιστούς, με πόση πονηριά!!! αφήνοντας να εννοηθεί σε όσους γνωρίζουν την αλήθεια ότι η αμμορφωσιά είναι εκείνη που οδηγεί τους πιστούς όλων των θρησκειών.

ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!


Τώρα εξηγούνται όλα.

Όλα εξηγούνται, και βέβαια κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει Θεός. Αλλά σε ποιον θεό πιστεύουμε δεν ξέρω.
Μόνον οι επιστήμονες που ακολουθούν τα χνάρια του εκπεσών δημιουργού αυτού του κόσμου είναι άθεοι.


Εμείς τα δημιουργούμε όλα ανάλογα με τα συναισθήματα μας και τις σκέψεις μας.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με όλα τα φυτά, όλη την φύση.
Αν βάλουμε για παράδειγμα δυο γλάστρες και στην μία κάνουμε όμορφες σκέψεις ενώ στην άλλη άσχημες, μετά από μια εβδομάδα θα δούμε ότι η πρώτη θα ανθίσει στο μέγιστο ενώ η άλλη θα έχει μαραθεί ξεραθεί.


Υπάρχει ένα πείραμα με σπόρους ρυζιού!
Σε 3 γλάστρες με ίδια ποιότητα νερού φυτεύτηκαν ίδιοι ακριβώς σπόροι ρυζιού. Πριν ακόμα αναπτυχθούν οι σπόροι σε φυτά (από την πρώτη μέρα φύτευσης τους δηλαδη) στην πρώτη γλάστρα έλεγαν "σ'αγαπώ" στην δεύτερη έβριζαν και την τρίτη απλώς την προσπερνούσαν. 

Το αποτέλεσμα ήταν η πρώτη γλάστρα να βγάλει φυτά ρυζιού και μάλιστα με ένα αιθέριο άρωμα, η δεύτερη γλάστρα να μην βγάλει φυτά και να σαπίσουν οι σπόροι, και το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η τρίτη γλάστρα!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌΚαι αυτό τι σημαίνει;
Ότι θεοποιούμε ότι δεν κατανοούμε, ενώ εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την μοίρα μας.
Θέλουμε λεφτά; θα πρέπει να γίνουμε κακοί.
Θέλουμε ψυχική ανάταση; θα έχουμε την γνώση της αλήθειας και ταυτόχρονα όσα υλικά χρειαζόμαστε. Όχι περριτά που μας κάνουν ένα με την ύλη.


Δείτε στο 3:00 λεπτό την ψυχή, για να δείτε πως ότι σας λέω για την ψυχή είναι αλήθεια, πως δηλαδή η ψυχή είναι η ένωση της νοητής ουσίας του ανθρώπου Ουσιωδώς όμοια με το Φως, που ενώθηκε στην μήτρα με το ανύπαρκτο σκότος που είναι το πνεύμα που του έδωσε την νοερή ζωή ο Νους.
Για αυτόν τον λόγο βλέπουμε σε ακανόνιστη μορφή και μη συμμετρική την εικόνα της  ψυχής.


Όταν κάνουμε μια αρνητική σκέψη, και γενικά ότι αισθανόμαστε μέσα από τις αισθήσεις, ότι σκεφτόμαστε, αυτό δημιουργούμε γύρω μας. Πρέπει να πιστεύουμε στα όμορφα όνειρα μας, διότι τα όνειρα μας είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και μας δημιουργεί τις αισθήσεις-συναισθήματα, και αν κάνουμε αρνητικές σκέψεις, αν φοβόμαστε για το αύριο, αν η λύπη μας κυριεύει, ο πόνος, ο φόβος, τότε αρνητικά θα βλέπουμε τα πάντα γύρω μας και θα δημιουργούμε.


Σκοπός να κατανοήσουμε την λειτουργία του κόσμου τούτου. 
Όταν κατανοήσουμε όλα αυτά τότε θα αλλάξουμε και τον τρόπο σκέψης μας.
Τι να πρωτοπώ. Σκεφτείτε μόνο την μνήμη του νερού.

Ότι σκέψεις κάνετε, ανάλογα αλλάζουν και οι κρύσταλλοι του νερού. Το νερό αποθηκεύει τις σκέψεις μας, τα συναισθήματα μας, και τα υλοποιεί στην Ύλη.

Εμείς από μόνοι μας δημιουργούμε την πραγματικότητα μας. 
Ειδικά όταν ξέρουμε ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70% από νερό, φανταστείτε τι προκαλλεί στον συναισθηματικό μας κόσμο και ως προέκταση στις σκέψεις μας, αλλά και το πιο σημαντικό στο ίδιο μας το σώμα, στην υγεία μας, αλλά και στην φύση γύρω μας.

Αν λοιπόν οι σκέψεις μας, το πάθος μας, οι επιθυμίες μας, τα συναισθήματα μας, προκαλούν αυτό στο νερό, τότε σκεφτείτε τι προκαλούν σε εμάς τους ίδιους, αλλά και εμείς οι ίδιοι τι προκαλλούμε στους συνανθρώπους μας, στους ανθρώπους που αγαπάμε, όταν το 70% της εκατό του σώματος μας αποτελείται από νερό.

Όλοι οι άνθρωποι συνέχεια εκπέμπουν ενέργεια προς το περιβάλλον γύρω τους και εκτός των άλλων και μέσω των συναισθημάτων τους. 


Ανάλογα με το αν είναι θετική ή αρνητική η όποια ενέργεια μας, έχει ως αποτέλεσμα να μεταβάλλει την ύλοενέργεια που δημιουργούμε μέσα στο ίδιο μας το σώμα, αλλά και στους άλλους σε όλα τα έμβια έμψυχα όντα ανάλογα με το πόσο επιρρεπής είναι σε αυτές τις αντίθετες ενέργειες, αλλά και στο περιβάλλον γύρω μας σαν ένα εκκρεμές, σαν ένα δίπολο των αντιθέτων, όπου κάθε τι που ενεργεί και με την ανάλογη ένταση, αντιμετωπίζεται με την ισόποση αντίθετη ταλάντωση ως ένα εκκρεμές, είναι οι νόμοι αυτού του κόσμου, η Ειμαρμένη, όπου κινούν το πεπρωμένο και την μοίρα μας.

Μόνον η Αρμονία εξουσιάζει τα πάντα σ'αυτόν τον κόσμο, η ανιδιοτελής αγάπη, όταν δίνουμε απλόχερα χωρίς να ζητάμε, όταν επιθυμούμε αλλά δεν θέλουμε να το αποκτήσουμε, μα μόνον δίνουμε σε αυτό που αγαπάμε, στα πάντα γύρω μας.

Όταν λοιπόν λειτουργούμε με την Αρμονία της ψυχής, η αγάπη δημιουργεί ένα όμορφο περιβάλλον γύρω μας, αποτρέπει οποιαδήποτε αρνητική ή θετική ενέργεια να μας πλησιάσει, διότι και η θετική ενέργεια φέρει πάντα ως αποτέλεσμα την αρνητική ενέργεια, διότι αυτός ο κόσμος δημιουργείται μέσα από νόμους του διπολισμού, όπου και οι δύο πόλοι ανήκουν στο ίδιο δοχείο της Ύλης. (σκότος).

Αυτό αποδεικνύεται με το πείραμα του νερού. 
Όταν έχουμε όμορφα συναισθήματα αληθινής αγάπης οι κρύσταλλοι του νερού έχουν τέλεια δομή, σε αντίθεση με την θετική σκέψη  που ναι μεν φέρει την πρόσκαιρη ευχαρίστηση στη ζωή μας, αλλά πάντα την ακολουθούν οι αρνητικές αισθήσεις, σε ένα αέναο πάρε-δώσε του θετικού-αρνητικού, οι δύο πόλοι που ανήκουν στο ίδιο νόμισμα, το δοχείο της Ύλης.

Αυτό σημαίνει ότι όταν έχουμε όμορφα αισθήματα μπορούμε να ενισχύουμε τον ψυχικό μας εαυτό, αλλά να συγκροτούμε το υλικό σώμα μας, τους ανθρώπους γύρω μας μέσω της αγάπης, μεταφέροντας στην ουσία ζωτική ενέργεια στο δοχείο της Ύλης, και αν το πιστέψουμε κατανοώντας ολοένα και περισσότερο τον εαυτό μας, μπορούμε να κάνουμε ακόμη και θαύματα.

Επίσης παρατηρήθηκε ότι το απλό νερό όταν συγκρίθηκε με τον Αγιασμό, ενώ το πρώτο είχε μαύρους ακανόνιστους κρυστάλλους, ο Αγιασμός είχε κατάλευκους κρυστάλλους σε τέλεια δομή.
Αυτό όμως σημαίνει ότι και το περιβάλλον γύρω μας εκπέμπει ενέργειες "πληροφορίες" οι οποίες δεν είναι γνωστές σε εμάς, αλλά ναι μεν φέρουν την φαινομενική Αρμονία στην φύση, αλλά αυτή η Αρμονία της φύσης συνεργάζεται με αυτό το δίπολο, τον αρνητικό και θετικό πόλο, οπότε αυτός ο κόσμος οδηγείται αρμονικά μεν αλλά μέσα από τους αριθμούς του διπόλου. (θετικό-αρνητικό) είτε ανοδικά το κέντρο της κορυφής της  Αρμονίας, είτε ανάδρομα όπως συμβαίνει σήμερα.

Όσο περισσότερο ταλαντώνουμε την αντίθεση τόσο περισσότερο ακραία θα αντιμετωπίζουμε το θετικό και αρνητικό στην ζωή μας ισόποσα.
Και κάποιοι που γνωρίζουν την λειτουργία αυτής της φύσης, το εκμεταλλεύονται, ώστε να μας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα συνέχεια, ειδικά μέσα από τις ψευδαισθήσεις της δήθεν θετικής ενέργειας, και της δήθεν ελπίδας για το αύριο, κρατώντας μας συνεχώς στο σκοτάδι της άγνοιας...και ο νοών νοείτω..
Το βίντεο μας ξεκαθαρίζει και μας δείχνει φωτό από τους κρυστάλλους του νερού, μέσα από διάφορες σκέψεις που κάνουμε, και από ηχητικά μουσικά κομμάτια όπως Μπετόβεν και Heavy Metal κτλ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΆΑΘΑΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.
Και τώρα πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι μας, πως αν οι σκέψεις μας μπορούν να το κάνουν αυτό στο νερό, φανταστείτε τι κάνουν σε εμάς!! όταν το 70% του σώματος μας αποτελείται από νερό! αλλά και τι μπορούν να κάνουν στα πάντα γύρω μας.


Σοκαριστικό: Το νερό έχει μνήμη, λένε οι επιστήμονες (Βίντεο)

Tο νερό έχει μνήμη. Με κάποιον ανεξήγητο ως τώρα μηχανισμό, καταφέρνει να "αποθηκεύσει" πληροφορίες, σχεδόν όπως ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής!
Μία σειρά από επιστημονικά πειράματα σε διάφορες χώρες του κόσμου απέδειξαν ότι το νερό "δέχεται" και "αποθηκεύει" κάθε εξωτερική επιρροή. "Συγκρατεί" και "θυμάται" οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο που το περιβάλλει και καθετί που έρχεται σε επαφή με το νερό αφήνει το "σημάδι" του σε αυτό αλλά είναι ικανό να επηρεάζεται και ανάλογα με τα συναισθήματα των ανθρώπων.

Τα πειράματα του δόκτορος Masaru Emoto με δείγματα νερού τα οποία εκτέθηκαν σε μουσική, λέξεις που γράφτηκαν στα δοχεία που περιείχαν το νερό, σε εξ αποστάσεως σκέψεις, σε ομιλίες και φωτογράφισαν τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν (ακολουθώντας πάντα επιστημονική μεθοδολογία), έρχονται να επιβεβαιώσουν με την σειρά τους ότι το νερό δεν είναι απλά και μόνο ένα υγρό, αλλά κάτι το ζωντανό που αντιδρά, με αποτέλεσμα να διαφοροποιεί την ενεργειακή και κρυσταλλική του δομή, ανταποκρινόμενο στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας! 

Άλλη θέση παίρνουν τα μόρια του νερού όταν αλληλεπιδρούν με θετικά συναισθήματα και άλλη με αρνητικά. Η δομή του είναι πιο σημαντική από τη σύστασή του.

Αναρρωτηθείτε τι κάνει η Αρμονία, η Ανιδιοτελής Αγάπη.
Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μόρια του νερού λειτουργούν σαν κύτταρα μνήμης στα οποία καταγράφεται όλο το ιστορικό της αλληλεπίδρασής του με τον έξω κόσμο σαν μαγνητοταινία. (μιλάμε για έναν νοητό κόσμο matrix των αντιθέτων θετικό-αρνητικό που ανήκουν στο ίδιο νόμισμα).


Τι έχετε να πείτε γι'αυτό; η σκέψη, το συναίσθημα, η μουσική, η αγάπη, η αρμονία, το μίσος, η αντίθεση, η μη αγαθή πρόθεση, η αγαθή πρόθεση, όλα τα πάντα που σκεφτόμαστε και πιστεύουμε με συναίσθημα αυτό δημιουργούμε ως την υλική πραγματικότητα και ψυχική διάθεση μας.
Η υγεία μας έχει άμεση σχέση με τον τρόπο που σκεφτόμαστε και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε τα ανάλογα συναισθήματα αφοβίας η φόβου με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει ύλη.""Αυτό που oνομάσαμε ύλη είναι υλοενέργεια, μέσα στο νου, νοητή, όπως ένας εικονικός κόσμος σε έναν προγραμματισμένο υπερνοήμων υπολογιστή που λειτουργεί με νόμους, οι οποίες δονήσεις της υλοενέργειας αυτής έχουν χαμηλώσει τόσο στον δικό μας κόσμο, ώστε να γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις μας στην πιο ακραία της μορφή. (δίπολο αρνητικό - θετικό).


Ο Ιάπωνας Δρ Masaru Emoto, πραγματοποίησε πολλές μελέτες που αποδεικνύουν πως ο ήχος , τα συναισθήματα και οι σκέψεις μπορούν να αλλάξουν την σύσταση του νερού.
Το σώμα μας είναι περίπου 70% νερό.

Ετσι μια ορισμένη συχνότητα μας επηρεάζει θετικά ή αρνητικά στα συναισθήματα μας , στην υγεία μας, κλπ.

Η μουσική σε όλο τον κόσμο έχει ρυθμιστεί A = 440 Hz, από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), το 1953. 

Τωρινές μελέτες όμως έδειξαν ότι στα 432hz δονείται η χρυσή τομή του σύμπαντος φ, ο κώδικας του DNA και η συνείδηση μας.

Σ αυτήν την συχνότητα είχαν οι πρόγονοι μας συντονισμένα τα μουσικά τους όργανα. Σ αυτήν την συχνότητα αποδείχτηκε ότι χαλαρώνουμε, (γαλήνη), ο ήχος είναι ξεκούραστος . 
Δείτε τις εικόνες.
Στην συχνότητα 432hz το σχήμα έχει συμμετρία, Αρμονία.  
Ενώ στην συχνότητα 440hz το σχήμα είναι ακανόνιστο, ασύμμετρο έχει δυσαρμονία.https://www.facebook.com/333057810178112/photos/pcb.697654293718460/697654233718466/?type=3&theater

morfeas sky

Δείτε στο συγκεκριμένο τραγούδι πότε εκπέμπονται ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ και πότε όχι.

Το νερό δεν είναι απλά και μόνο ένα υγρό, αλλά κάτι το ζωντανό που αντιδρά, με αποτέλεσμα να διαφοροποιεί την ενεργειακή και κρυσταλλική του δομή, ανταποκρινόμενο στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας! Το ίδιο ισχύει για τα Τέσσερα στοιχεία του πλανήτη. (φωτιά, αέρας, γη, νερό).

Εκπληκτικό! Και είμαστε νερό, οπότε να προσέχουμε τι σκέψεις κάνουμε.. για να παραμένουμε υγιείς.. Ε;
Εγώ θα σου πρότεινα να σκεφτείς τι συχνότητες πλέον εκπέμπονται γύρω στο περιβάλλον μας το οποίο κινούμαστε εμείς ως ζωντανοί οργανισμοί. Πλέον η Ελίτ ελέγχει τα συναισθήματα μας.

Μόλις παρακολούθησα, και το βιντεάκι με την μουσική.. εντυπωσιακή επίδραση, είχε ο ήχος επίσης. Οπότε.. είμαστε έρμαια άλλων; Καθοδηγούμαστε σαν υπνωτισμένοι σε συμπεριφορές, και με αυτό το σκεπτικό, είμαστε και δικαιολογημένοι, αν φερόμαστε με κακία και λοιπα;

Οταν μιλάω για το πνεύμα της φύσης εννοώ την ατμόσφαιρα που περιβάλλει τον χώρο του πλανήτη. 
Κι εμείς αλληλεπιδρούμε με αυτή την πληροφορία. 
Πλέον οι άνθρωποι (επικυρίαρχοι του πλανήτη) ελέγχουν αυτή την πληροφορία εκπέμποντας υποσυνείδητα μηνύματα υποταγής της συνείδησης μας.
Αυτοί είναι οι δαίμονες..οι αμμόρφωτοι τους φαντάζονται όπως τους κατέβει στο κεφάλι τους ανάλογα με την μόρφωση που κατέχει ο καθένας. Αλλωστε κανείς δεν σκέφτεται πλέον.

Κανένας άνθρωπος δεν είναι αμαρτωλός, άρα κανένας άνθρωπος δεν θα κριθεί.
Αμαρτωλός άνθρωπος είναι η ανθρώπινη φύση (άνθρωπος της Γης-είδωλο) που ενδύθηκε η ψυχή του (Νους και ψυχή).


Χθες κάπου διάβασα, ότι η λέξη αμαρτία σημαίνει λάθος.. και όχι οι βλακείες που η εκκλησία υποστηρίζει.

Ακόμη και ο Χριστός είπε ότι δεν υπάρχει αμαρτία. Αμαρτία είναι το ανθρώπινο σώμα και όχι ο Άνθρωπος.

Λάθος είναι η ενσάρκωση μας σε αυτόν τον κόσμο. 
Δεν δημιουργήθηκε αυτός ο κόσμος για τον Άνθρωπο.


Κατάλαβα. Εάν εκπέμπονται υποσυνείδητα μηνύματα υποταγής, της συνείδησης μας, πως εμείς θα καταφέρουμε να τα ακυρώσουμε;

Για ποιον δημιουργήθηκε; Κι εμείς γιατί βάλαμε σε τέτοια δοκιμασία τον εαυτό μας;

Δημιουργήθηκε για τα άλογα κτιστά ζώα.
Ο Άνθρωπος εισήλθε στον κτιστό κόσμο για να δημιουργήσει.
Αλλά εξέπεσε η μηχανή και εγκλώβισε τον άνθρωπο στην λήθη των διασπασμένων πλέον σωμάτων.

Όλοι είμαστε άλογα κτιστά ζώα; Ή υπάρχουν και άλλα "είδη";

Φυσικά! ο άνθρωπος της Γης δεν διαφέρει σε τίποτα από τα άλογα ζώα του πλανήτη. Απλά έχει λογική, αλλά την χρησιμοποιεί για να γίνει ακόμη πιο κακός.

Δηλαδή; Για αναλυσε το μου, αυτό με τα 4 στοιχεία και τις μεταβολές τους, με παράδειγμα για να το καταλάβω.. πως μεταβάλλονται;

Η φωτιά είναι η λογική που σου δίνεται, δηλαδή ο εγκέφαλος το υποσυνείδητο η αποθήκη πληροφοριών που θα επεξεργαστεί τις πληροφορίες του αέρα.

Αέρας είναι η πληροφορία που ενυπάρχει μέσα στην ατμόσφαιρα του πλανήτη.


Φωτιά και αέρας είναι το πνεύμα της σάρκας, το αστρικό σώμα που ενώνεται με την γη και το νερό.

Το νερό αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του αέρα και τις κάνει αισθήσεις της σάρκας δηλαδή αισθήσεις της γης.

Και όλα τα τέσσερα στοιχεία είναι μία σύνθεση τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων, το νοερό πνεύμα, εγκέφαλος λογική, όπου η αέναη μεταβολή του ψυχρού θερμού, ιδιότητες  της φωτιάς και του αέρα, δημιουργούν τους δύο αντίθετους πόλους, που εκδηλώνονται σε ακόμη πιο βαριά στοιχεία με τις πιο κατωφερείς αισθήσεις το νερό, αλλά και το σκότος την γη.


Άριστη επεξήγηση, κατάλαβα τώρα. Όσο για το τι ζώα είμαστε, έχεις μεγάλο δίκιο. Τα χειρότερα, τα λέγαμε και προχθές, ότι το χειρότερο θηρίο του κόσμου, είναι ο άνθρωπος της γης. Όλα τα καταστρέφει και τίποτα δεν σέβεται. Κι αυτά τα σημάδια δεν είναι καθόλου ευοίωνα, γιατί κάπου θα ξεσπάσουν. 
Ως διορατική, βλέπω μεγάλους κατακλυσμούς, τα εγγύς χρόνια.

Όταν λέω ότι είμαστε όλοι ανθρωπόζωα αν δεν έρθουμε σε επαφή με το Νου της ψυχής μας κάτι ξέρω παραπάνω. Την αλήθεια λέω.

Απλά όσο αφήνουμε την ταλάντωση του διπόλου στο ένα άκρο θετικό ή αρνητικό να ταλαντώνεται όλο και πιο πολύ, τόσο ακραία θα είναι η αντίστοιχη μεταβολή του πνεύματος της Φύσης ενεργώντας με τον αντίθετο πόλο για να φέρει την Αρμονία.

Κι εμείς τα ζώα δεν αντιδρούμε, παραμένοντας αδρανείς στην κακία αυτού του κόσμου, περιμένοντας από τον θεό να μας σώσει λόγω ανυπέρβλητης βλακείας. Διότι εμείς οι ίδιοι είμαστε ο θεός.

Νερό/Γη είμαστε εμείς οι άνθρωποι, πλαστήκαμε από λάσπη.

Είμαστε νερό και γη δηλαδή το απολύτως τίποτα, ένα άψυχο κορμί-δοχείο του νοερού πνεύματος από φωτιά-αέρα, όπου η λογική του νοερού πνεύματος εκδηλώνεται με τις αισθήσεις του νεκρού σώματος που οδηγεί και την λογική.


Πρέπει τελικά να αντιδρούμε ή να δρούμε; Η δράση δεν είναι το αντίδοτο της αδράνειας;

Και τα δύο διότι εφόσον ζεις σ'αυτόν τον κόσμο πάντα ενεργείς.

Aν δεν αντιδράσουμε με δράση απέναντι στην κακία θα υπομένουμε ακόμη τα πιο χειρότερα.
Φαντάσου τον χθεσινό συνομιλητή που ήρθε και μας έβριζε, αν τον αφήσεις θα κάνει τα χειρότερα, οπότε τον συνετίζεις με ΑΡΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ.

Με λίγα λόγια δεν τον αφήνεις να επηρεάζει την ζωή σου! Τον αποβάλλεις γιαν πάντα!! έτσι πρέπει να αποβάλλουμε και την κακία των επικυρίαρχων του πλανήτη που εισέρχεται στην ζωή μας με τους νόμους που μας επιβάλλει συνεχώς η Νέα παγκόσμια τάξη μέσα από τους προσκυνημένους ανθρωπίσκους που για λίγα λεφτά ξεπουλούν την ψυχή τους στο σκότος της Υλης.


Κατανόησε τα νοήματα:
Aν δεν αντιδράσουμε με δράση απέναντι στην κακία, τότε πως θα επιφέρουμε την Αρμονία απέναντι στην ολοένα και πιο ακραία ταλάντωση του διπόλου


Γι'αυτό χρειάζεται το ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ ειδάλλως τα ανθρωπόζωα θα θεωρούν ως καλό το ατομικό συμφέρον.
Και όχι την ανιδιοτελή αγάπη.

Καλά τα λες.. όμως, τα Αμερικανάκια όπου βρίσκεται και η βάση τους, ως επί το πλείστον, είναι όλα ρομποτάκια του συστήματος, και η πλύση εγκεφάλου καλά κρατεί. Από την άλλη οι Έυρωπαίοι, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Οι Έλληνες πάλι είναι τόσο απασχολημένοι με το να τραβάνε τα μαλλιά τους, για το κακό που τους βρήκε και τους ξεπουλάνε τα σπιτια τους, σε πληστειριασμούς... που δεν έχουν τώρα μυαλό και Νου για επικυρίαρχους..

Κάνεις λάθος, οι Έλληνες παίρνουμε αυτό που μας αξίζει αυτή τη στιγμή.
Είμαστε τα πιο άλογα ήμερα ζώα, οπότε τα άγρια θηρία αμερικάνοι γερμανοί μας κατασπαράσσουν.


Αντιδρούμε με δράση απέναντι στην κακία, ωραία.. με ποιο συναίσθημα γίνεται, ώστε να επέλθει η Αρμονία στην ακραία ταλάντωση.. και μην μου πεις με αγάπη απαντάμε στην ύβρη και την μοχθηρία, γιατί θα τραβήξω τις κοτσίδες μου. Χαχα!

χα χα μα αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσο καιρό αλλά κανένας δεν με κατανοεί.


Είπα αυτός ο κόσμος είναι γεννημένος μέσα στην κακία μέσα στην ΑΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.
Οποιαδήποτε ενέργεια μας πάντα επιφέρει την ΚΑΚΙΑ.
Αν μένουμε ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ είναι σαν να μας σφάζουν ως ήμερα ΖΩΑ.

Τα πρόβατα δεν τα σφάζουμε καθημερινά; έτσι ακριβώς σφάζουν και εμάς, ένα-ένα καθημερινά, μέχρι να έρθει και η δική μας σειρά...Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πρόβατα είναι μέσα στην αγάπη! και ότι απέχουν από την κακία, απεναντίας και τα πρόβατα καθημερινά αλληλοσφάζονται μεταξύ τους για το ποιο θα φάει πρώτο το χορταράκι!Xα!χα!χα!χα! άσε κάτω το χορταράκιιιι.. σε είδααα είναι δικό μου! Μου ανήκει σου λέω! Κάτω τα χέρια από το χορταράκι μου, γιατί θα γίνει της.. σφαγής! :p

Και με ποιο άλλο τρόπο/συναίσθημα επιφέρεται η Αρμονία, σε μια παρόμοια περίπτωση, δεν μου είπες;

Το να ενεργούμε με "κακία" για να επιφέρουμε την ΑΡΜΟΝΙΑ είναι σαν να έχουμε κάνουμε κακό. Έχει μεγάλη διαφορά να ενεργείς με κακία, και να χαίρεσαι με αυτή, από το να ενεργείς με κακία ΕΚ ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΠΡΌΘΕΣΗΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ για να επιφέρεις την ΑΡΜΟΝΙΑ.


Ζωγράφισες τώρα.. Ορθότατον.

Και τι.. θα κάτσουμε και θα περιμένουμε, να έρθει και η σειρά μας; Τρεχάτε ποδαράκια μουουου!!!! Μακριάάάάά! Σιγά μην κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, να μας λιανίσουν. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.


ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΌ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ;

ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!


Οπότε μην περιμένεις να αλλάξει αυτός ο κόσμος. Πάντα μέσα στην κακία θα είναι. Πλάστηκε η ζωή από το αντίθετο της Ζωής το σκότος. (δοχείο της Ύλης).
Απλά πότε πάνω πότε κάτω σαν το εκκρεμές και ξανά από την αρχή τα ίδια. Μια υποτυπώδη ζωή και ο θάνατος να κυριεύει τα πάντα. Και ο Άνθρωπος ερωτεύτηκε τον θάνατο, το σκίασμα επί της Γης.Αναγκαστικά με βαριά την καρδίαν, θα χρειαστεί να τους λιανίσουμε και εμείς για να προστατευτούμε. Είμαι αυτή την στιγμή πάνω στο εκκρεμές και κάνω κούνια. Βιώνω και παρατηρώ τα συναισθήματα που εναλλάσσονται, ανάλογα την σκέψη, εικόνα, συζήτηση που κάνουμε, αυτή την στιγμή. Τραμπολίνο θα έλεγα.. τι σου είναι η φύση της άλογης σάρκας.

Κατάλαβες λοιπόν πως νιώθω γνωρίζοντας τον αληθινό μου εαυτό ολοένα και περισσότερο; και ταυτόχρονα να ζω μέσα στο ΣΚΟΤΟΣ;
Ολοι έγιναν ένα με την Υλη, και κανείς δεν μ'ακούει. Τι δουλειά έχω εγώ εδώ; να κάνω τι; να αφυπνίσω τους τυφλούς; απορώ κι εγώ με εμένα.Την σάρκα και τα καπρίτσια της λες.. Ε; 
Κι αν αγαπάμε το φως μέσα μας περισσότερο και δεν μας αφήνει η σάρκα και το μυαλό μας να φωτιστούμε, βάζοντας μας συνέχεια τρικλοποδιές;

Όποιος άνθρωπος αποδέχεται την θνητή του φύση, τότε για πάντα μα για πάντα θα υπομένει την θνητότητα της σάρκας, και μάλιστα με ροπή προς το χειρότερο πεπρωμένο και μια χειρότερη μοίρα.


Παρατήρησε την πραγματικότητα που επικρατεί στον πλανήτη...έχει ροπή προς το χειρότερο, συνεχώς κατεβάζουμε δονήσεις, και η κορυφή της Αρμονίας των αντιθέτων πλέον βρίσκεται πολύ χαμηλά, μέσα βαθιά στο σκότος, ολοένα και πιο βαθιά μέσα στην Υλη.


Γιατί απορείς με σένα, αφού ενεργείς, με βάση αυτά που σου λέει, ο Νους της ψυχής σου. Κάνεις αυτό που ελάχιστοι κάνουν.. εκ της αγαθής σου πρόθεσης.. προσπαθείς να βοηθήσεις τους γύρω σου, όσο κι αν αυτοί αδιαφορούν ή προσπερνούν. Εσύ κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου. Όσοι είναι έτοιμοι θα λάβουν το μήνυμα. Οι άλλοι σε επόμενες ζωές. Εξάλλου δεν είναι όλοι, για όλα. Είναι και οι αναλώσιμοι εδώ, που είναι κι οι περισσότεροι..


Απλά προσπαθώ να καταλάβω, αν βρίσκομαι σε αποστολή, ή αν απλά ήρθε ο καιρός να την κάνω για πάντα από εδώ.


Μόλις είπες μια πολύ μεγάλη αλήθεια.. δεν είναι όλοι, για όλα. Είναι και οι αναλώσιμοι εδώ, που είναι κι οι περισσότεροι..


Μου πέρασε από το μυαλό..το βλέπω, το νιώθω. με βάζει σε σκέψεις, η όλη κατάσταση. Κάπου διάβασα ότι το 2020 θα γίνει οικονομική κατάρρευση, με βάση τις θέσεις των Πλανητών, (Ο Κρόνος στον Αιγόκερω) βλέπουν, ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην δραχμή.. Θα υπάρξει Οικονομικοπολιτική κρίση Παγκοσμίως.. Αλλά και περιβαλλοντική κρίση που θα έχει επιπτωσεις πάνω στην γη.


Μην τα πιστεύεις αυτά, διότι είναι η πληροφορία που θα κατευθύνει την σκέψη σου!! και ως δημιουργός Νους αυτό που πιστεύεις αυτό θα δημιουργείς.

Αυτή τη στιγμή προσπαθούν να ελέγξουν την παγκόσμια συνείδηση!! Μέσα από την τεχνολογία θα μπορέσουν να ελέγχουν όλες σου τις σκέψεις!! οπότε πλέον μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή!! διότι ως δημιουργός Νους θα έχεις εγκλωβιστεί στο σκότος της Υλης και θα δημιουργείς ότι θελήσει η υπεροντότητα αυτού του κόσμου!! ο εκπεσών κτιστός Νους δημιουργός.

Ακριβώς.. το μέσο (Ίντερνετ) είναι για να το χρησιμοποιούμε και όχι το ανάποδο. Θα έχω το νου μου,σχετικά με την υπεροντότητα, τι θα επιλέγω να διαβάζω και να μην επηρεάζομαι άμεσα, από όσα μας σερβίρουν. Όχι αμάσητα τουλάχιστον.


Εγώ έχω πάντα οδηγό την συνείδηση μου τι θα διαβάσω και τι θα απορρίψω.


Καμιά φορά το ραντάρ μου, χάνει σήμα.. και μετά καταλαβαίνω τι διάβασα. Έχεις δίκιο. Με διάκριση και προσοχή όλα να επιλέγονται, χρειάζεται.Είσαι σε αποστολή και το ανέφερες προχθές μάλιστα, ο ίδιος σε μένα. Το ξέχασες; Πάντως εγώ το πιστεύω. Μην αποκαρδιώνεσαι, με όσα γίνονται εδώ μέσα. Είναι απλά το μέσο.. για να μεταφέρεις τις αναλύσεις σου, κι όχι ο τόπος που θα γίνει η αφύπνιση των Ελλήνων. Όχι η G+ Ας το δεις σαν ένα πρόχειρο σημειωματάριο σου, για όσα ανακαλύπτεις.

Ναι σωστό αυτό, την G+ όντως πλέον την χρησιμοποιώ ως σημειωματάριο, που με βοηθά μέσα από τον διάλογο να εκφράσω τις σκέψεις μου αναλύοντας τες, κάτι που βοηθά στο μέγιστο προσωπικά εμένα να κατανοήσω τον εαυτό μου.


Καλά το λες. Αλλά από την άλλη.. Οι θέσεις των Πλανητών, έχουν κάποια σημασία. Πάντως το κοντέρ πρεπει να μηδενισει για να γίνει επανεκκίνηση. Είναι οι νόμοι αυτοί.

Και ποιος ελέγχει τις θέσεις των πλανητών; που ενεργούν σύμφωνα με τους αριθμούς; σύμφωνα με το πεπρωμένο;;;;
ο εκπεσών κτιστός δημιουργός.

Άραααα..... ο εκπεσών παλιοδημιουργός, μας τοποθετεί έτσι, τους Πλανήτες. σε συγκεκριμένες θέσεις, όχι τυχαίααα........... ετοιμάζει το σκηνικό του θεάτρου........

Εκτός..κι αν..απλά το ενεργειακό πλέγμα της Γης είναι το εναπομείνασα σκότος, το ηλιακό μας σύστημα!! το οποίο πρέπει πλέον να καθαρίσει μια για πάντα!!!!


Πρέπει να φύγω, οπότε τα ξαναλέμε κάποια στιγμή. Καλή συνέχεια. Χάρηκα που τα είπαμε και ξεδιπλώσαμε κι άλλο το πεδίο.

 Με πρόλαβες.Κι εγώ επίσης. Καλή συνέχεια.
Έχω αντιγράψει τον σημερινό μας διάλογο εδώ:

Έχει το νερό συνείδηση; Η ο άνθρωπος υλοποιεί την ενέργεια μέσω των συναισθημάτων του;
oneirosky.blogspot.be


Ωχ Παναγίτσα μου........οκ.

Αλλη φορά να ξέρεις πάντως ότι δεν θα αναδημοσιεύσω κανέναν διάλογο μας στο μπλογκ. Εντάξει; χα χα να'σαι καλά.

Δεν πιστεύω να σε απογοήτευσα... Ε; Απλά νιώθω άβολα.
Δεν φτιάχνεις καλύτερα ένα φόρουμ που είναι για να κάνεις συζητήσεις και διαλόγους εκεί.. Ε; Νομίζω, ότι χαλάς το άρθρο σου. Για καλό στα λέω αυτά.

Σου είπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εκ μέρους μου.
Αλλωστε δεν αναφέρω το όνομα σου. Απλά ήθελα να υπάρχει ο διάλογος μας για να τον διαβάζουν μετά από χρόνια όσοι χρειαστεί να τον διαβάσουν.
Και σε ευχαριστώ γι'αυτό εκ των προτέρων.

Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς για τίποτα. Βοηθιέμαι πολύ και η ίδια, μέσα από αυτά που λέμε. Κάνε ότι σου αρέσει, εξάλλου δικό σου είναι το μπλογκ. Χοχοχο!

Τα συνδέω όλα!! δεν με ενδιαφέρουν όσοι είναι ανίκανοι να κατανοήσουν τον εαυτό τους, και θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη γνώση προς ατομικό τους συμφέρον.
Γι'αυτό πρόσθεσα τον διάλογο..για τους λίγους που μπορούν να δουν, και θα το διαβάσουν στο μέλλον.

Στην ερώτηση που έχεις προσθέσει: Κατάλαβα. 
Εάν εκπέμπονται υποσυνείδητα μηνύματα υποταγής, της συνείδησης μας, πως εμείς θα καταφέρουμε να τα ακυρώσουμε; Δεν έχεις δώσει απάντηση..χαχα.

Με την δική σου θέληση που υπερνικά τον φόβο, την ζωή εδώ.
χα χα όταν θα κατανοήσεις τον εαυτό σου απλά θα γελάς με όλα αυτά που σε φοβίζουν σήμερα.
Όχι απλά θα αποφεύγεις τις σφαίρες, αλλά τότε πλέον ....ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ - ΤΗE ΜΑΤRIXΚαλά-καλά εντάξει. Μου άρεσε το αποτέλεσμα. Άντε τώρα την βόλτα σου φίλε μου. Πάω κι εγώ.. καλό σου βράδυ! Τα λέμε.


Σχόλια

 1. Σκέφτομαι θέτικα,στραβά τα πράγματα....σκέφτομαι αρνητικά,στραβά πάλι.Ξανασκέφτομαι θετικά κόντρα σε όλα,πάλι στραβά πάει το θέμα...Μάλλον κάπου μπάζει η θεωρία,η δεν έχω εκπληρώσει το καρμικό χρέος,η δεν έχω θετικό πρίσμα,δεν πίνω και (αμίτα μόσιον).Ξέρω-ξέρω, δεν έχεις προσπαθήσει αρκετά, αυτομαστιγώσου,μπήξε κόκκαλα στην μύτη,κάνε διαλογισμό,ψήφησε το νέο κόμα...μπαααααμ,όχι άλλο κάρβουνοοοο,ευχαριστώ καλή συνέχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα το θετικο και αρνητικο ανηκει στον διττο τροπο σκεψης.Οσο περισσοτερο σκεφτεσαι θετικα με την ισοποση δυναμη σε αντιμετωπιζουν οι αρνητικες σκεψεις.
   Η Αρμονια ειναι η αγαπη που δεν εχει καμια σχεση με το διπολο δραση-αντιδραση.
   Οσο πολεμας αυτο που μισεις με τον ιδιο τροπο θα σε αντιμετωπισει.
   Αυτος ειναι ο θνητος κοσμος.
   Μονο με την Αρμονια δημιουργεις και δεν καταστρεφεις.

   Διαγραφή
  2. Τι είναι η Αρμονία;
   Η ανιδιοτελής αγάπη, όπου μόνο δίνεις χωρίς να ζητάς.
   Και το σύμπαν θα συνωμοτήσει να κάνει πραγματικότητα αυτό που επιθυμεί η ψυχή σου, την Αρμονία. Να βρεις δηλαδή αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο, το άλλο σου μισό, την αληθινή αγάπη.

   Οτιδήποτε άλλο που αφορά την επιθυμία για την ύλη εξουσιάζεται από το πεπρωμένο και την μοίρα, όπου σε κάθε μας ενέργεια σε αυτόν τον κόσμο των αντιθέσεων θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ισόποσα την ίδια αντίθετη ενέργεια.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου