Έχει το νερό συνείδηση; Η ο άνθρωπος υλοποιεί την ενέργεια μέσω των συναισθημάτων του;

Η πλάκα είναι ότι η Αγάπη βγαίνει σε τρία εξάεδρα χαχα
Όπως και όλα τα όμορφα συναισθήματα βγαίνουν σε εξάγωνο....όπως και ο Αγιασμός υλοποιείται ως κρύσταλλο σε εξάγωνο..καλό;

Οι ιερείς τι μας λένε; κάνε τον σταυρό σου πρώτα και μετά φάγε, και δηλητηριασμένο να είναι το φαγητό δεν θα πάθεις τίποτα!
Τώρα εξηγούνται όλα.
Εμείς τα δημιουργούμε όλα ανάλογα με τα συναισθήματα μας και τις σκέψεις μας.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με όλα τα φυτά, όλη την φύση.
Αν βάλουμε για παράδειγμα δυο γλάστρες και στην μία κάνουμε όμορφες σκέψεις ενώ στην άλλη άσχημες, μετά από μια εβδομάδα θα δούμε ότι η πρώτη θα ανθίσει στο μέγιστο ενώ η άλλη θα έχει μαραθεί ξεραθεί.


Υπάρχει ένα πείραμα με σπόρους ρυζιού!
Σε 3 γλάστρες με ίδια ποιότητα νερού φυτεύτηκαν ίδιοι ακριβώς σπόροι ρυζιού. Πριν ακόμα αναπτυχθούν οι σπόροι σε φυτά (από την πρώτη μέρα φύτευσης τους δηλαδη) στην πρώτη γλάστρα έλεγαν "σ'αγαπώ" στην δεύτερη έβριζαν και την τρίτη απλώς την προσπερνούσαν. 

Το αποτέλεσμα ήταν η πρώτη γλάστρα να βγάλει φυτά ρυζιού και μάλιστα με ένα αιθέριο άρωμα, η δεύτερη γλάστρα να μην βγάλει φυτά και να σαπίσουν οι σπόροι, και το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η τρίτη γλάστρα!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ
Και αυτό τι σημαίνει;
Ότι θεοποιούμε ότι δεν κατανοούμε, ενώ εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την μοίρα μας.
Θέλουμε λεφτά; θα πρέπει να γίνουμε κακοί.
Θέλουμε ψυχική ανάταση; θα έχουμε την γνώση της αλήθειας και ταυτόχρονα όσα υλικά χρειαζόμαστε. Όχι περριτά που μας κάνουν ένα με την ύλη.


Δείτε στο 3:00 λεπτό την ψυχή, για να δείτε πως ότι σας λέω για την ψυχή είναι αλήθεια, πως δηλαδή η ψυχή είναι η ένωση της νοητής ουσίας του ανθρώπου Ουσιωδώς όμοια με το Φως, που ενώθηκε στην μήτρα με το ανύπαρκτο σκότος που είναι το πνεύμα που του έδωσε την νοερή ζωή ο Νους.
Για αυτόν τον λόγο βλέπουμε σε ακανόνιστη μορφή και μη συμμετρική την εικόνα της  ψυχής.
Όταν κάνουμε μια αρνητική σκέψη, και γενικά ότι σκεφτόμαστε αυτό δημιουργούμε γύρω μας..
Πρέπει να πιστεύουμε στα όμορφα όνειρα μας, διότι τα όνειρα μας είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε. 

Κι αν κάνουμε αρνητικές σκέψεις αρνητικά θα βλέπουμε τα πάντα γύρω μας.
Σκοπός να κατανοήσουμε την λειτουργία του κόσμου τούτου. 
Όταν κατανοήσουμε όλα αυτά τότε θα αλλάξουμε και τον τρόπο σκέψης μας.
Τι να πρωτοπώ. Σκεφτείτε μόνο την μνήμη του νερού.

Ότι σκέψεις κάνετε, ανάλογα αλλάζουν και οι κρύσταλλοι του νερού. 
Εμείς από μόνοι μας δημιουργούμε την πραγματικότητα γύρω μας. Ειδικά όταν το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70% από νερό, φανταστείτε τι προκαλλεί στον συναισθηματικό κόσμο μέσα μας και τι στο σώμα μας στην υγεία μας και τι στο γύρω περιβάλλον γενικότερα.


Όλοι οι άνθρωποι συνέχεια εκπέμπουν ενέργεια προς το περιβάλλον γύρω τους και εκτός των άλλων και μέσω των συναισθημάτων τους. 
Ανάλογα με το αν είναι θετικό η αρνητικό μεταβάλλει την γύρω ύλοενέργεια.

Όταν λοιπόν λειτουργούμε με την αγαθότητα της ψυχής, η αγάπη δημιουργεί ένα όμορφο περιβάλλον γύρω μας, αποτρέπει οτιδήποτε αρνητική ενέργεια να μας πλησιάσει.

Αυτό αποδεικνύεται με το πείραμα του νερού. 
Όταν έχουμε όμορφα συναισθήματα οι κρύσταλλοι του νερού έχουν τέλεια δομή σε αντίθεση με τα αρνητικά συναισθήματα.

Αυτό σημαίνει ότι όταν έχουμε όμορφα αισθήματα μπορούμε να ενισχύουμε τον ψυχικό μας εαυτό, το υλικό σώμα μας, τους ανθρώπους γύρω μας μέσω της αγάπης, και μεταφέροντας στην ουσία ζωτική ενέργεια, και αν το πιστέψουμε μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Επίσης παρατηρήθηκε ότι το απλό νερό όταν συγκρίθηκε με τον Αγιασμό, ενώ το πρώτο είχε μαύρους ακανόνιστους κρυστάλλους, ο Αγιασμός είχε κατάλευκους κρυστάλλους σε τέλεια δομή.

Αυτό όμως σημαίνει ότι και το περιβάλλον γύρω μας εκπέμπει ενέργειες "πληροφορίες" οι οποίες δεν είναι γνωστές σε εμάς. 

Και κάποιοι που γνωρίζουν ίσως το εκμεταλλεύονται αυτό ώστε να μας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα συνέχεια..και ο νοών νοείτω..


Το βίντεο ξεκαθαρίζει και δείχνει φωτό από τους κρυστάλλους του νερού, μέσα από διάφορες σκέψεις που κάνουμε, και από ηχητικά μουσικά κομμάτια όπως Μπετόβεν και Heavy Metal
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΆΘΑΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.
Και αναρωτιόμαστε όλοι μας, Aν οι σκέψεις μας μπορούν να κάνουν αυτό στο νερό, φανταστείτε τι κάνουν σε εμάς!! Το 70% του σώματος μας αποτελείται από νερό!

Σοκαριστικό: Το νερό έχει μνήμη, λένε οι επιστήμονες (Βίντεο)Nερό το μεγάλο μυστήριο.

Tο νερό έχει μνήμη. Με κάποιον ανεξήγητο ως τώρα μηχανισμό, καταφέρνει να "αποθηκεύσει" πληροφορίες, σχεδόν όπως ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής!
Μία σειρά από επιστημονικά πειράματα σε διάφορες χώρες του κόσμου απέδειξαν ότι το νερό "δέχεται" και "αποθηκεύει" κάθε εξωτερική επιρροή. "Συγκρατεί" και "θυμάται" οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο που το περιβάλλει και καθετί που έρχεται σε επαφή με το νερό αφήνει το "σημάδι" του σε αυτό αλλά είναι ικανό να επηρεάζεται και ανάλογα με τα συναισθήματα των ανθρώπων.

Τα πειράματα του δόκτορος Masaru Emoto με δείγματα νερού τα οποία εκτέθηκαν σε μουσική, λέξεις που γράφτηκαν στα δοχεία που περιείχαν το νερό, σε εξ αποστάσεως σκέψεις, σε ομιλίες και φωτογράφισαν τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν (ακολουθώντας πάντα επιστημονική μεθοδολογία), έρχονται να επιβεβαιώσουν με την σειρά τους ότι το νερό δεν είναι απλά και μόνο ένα υγρό, αλλά κάτι το ζωντανό που αντιδρά, με αποτέλεσμα να διαφοροποιεί την ενεργειακή και κρυσταλλική του δομή, ανταποκρινόμενο στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας! Άλλη θέση παίρνουν τα μόρια του νερού όταν αλληλεπιδρούν με θετικά συναισθήματα και άλλη με αρνητικά. Η δομή του είναι πιο σημαντική από τη σύστασή του.

Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μόρια του νερού λειτουργούν σαν κύτταρα μνήμης στα οποία καταγράφεται όλο το ιστορικό της αλληλεπίδρασής του με τον έξω κόσμο σαν μαγνητοταινία.
Τι έχετε να πείτε γι'αυτό; η σκέψη, το συναίσθημα, η μουσική, η αγάπη, η αρμονία, το μίσος, η αντίθεση, η μη αγαθή πρόθεση, η αγαθή πρόθεση, όλα τα πάντα που σκεφτόμαστε και πιστεύουμε με συναίσθημα αυτό δημιουργούμε ως την υλική πραγματικότητα και ψυχική διάθεση μας.
Η υγεία μας έχει άμεση σχέση με τον τρόπο που σκεφτόμαστε και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε τα ανάλογα συναισθήματα αφοβίας η φόβου με τα ανάλογα αποτελέσματα.


morfeas sky
Δεν υπάρχει ύλη."
"Αυτό που oνομάσαμε ύλη είναι ενέργεια, της οποίας οι. δονήσεις έχουν χαμηλώσει τόσο ώστε να γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις μας. Albert Einstein
Ο Ιάπωνας Δρ Masaru Emoto, πραγματοποίησε πολλές μελέτες που αποδεικνύουν πως ο ήχος , τα συναισθήματα και οι σκέψεις μπορούν να αλλάξουν την σύσταση του νερού.πρώτη εικονα.
Το σώμα μας είναι περίπου 70% νερό.Ετσι μια ορισμενη συχνότητα μας επηρεάζει θετικά ή αρνητικά στα συναισθήματα μας , στην υγεία μας, κλπ.
Η μουσική σε όλο τον κόσμο έχει ρυθμιστεί A = 440 Hz, από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), το 1953. Τωρινες μελετες όμως έδειξαν ότι στα 432hz δονείται η χρυσή τομή του σύμπαντος φ ,ο κώδικας του DNA και η συνείδηση μας.Σ αυτην την συχνότητα ειχαν οι πρόγονοι μας συντονισμενα τα μουσικα τους όργανα .Σ αυτήν την συχνότητα αποδείχτηκε ότι χαλαρωνουμε , ο ήχος είναι ξεκουραστος . Δείτε την εικονα .Στην συχνοτητα 432hz το σχημα ειναι κανονικο ενω στην συχνοτητα 440hz ακανονιστο.

https://www.facebook.com/333057810178112/photos/pcb.697654293718460/697654233718466/?type=3&theater


morfeas sky

Σχόλια

 1. Σκέφτομαι θέτικα,στραβά τα πράγματα....σκέφτομαι αρνητικά,στραβά πάλι.Ξανασκέφτομαι θετικά κόντρα σε όλα,πάλι στραβά πάει το θέμα...Μάλλον κάπου μπάζει η θεωρία,η δεν έχω εκπληρώσει το καρμικό χρέος,η δεν έχω θετικό πρίσμα,δεν πίνω και (αμίτα μόσιον).Ξέρω-ξέρω, δεν έχεις προσπαθήσει αρκετά, αυτομαστιγώσου,μπήξε κόκκαλα στην μύτη,κάνε διαλογισμό,ψήφησε το νέο κόμα...μπαααααμ,όχι άλλο κάρβουνοοοο,ευχαριστώ καλή συνέχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα το θετικο και αρνητικο ανηκει στον διττο τροπο σκεψης.Οσο περισσοτερο σκεφτεσαι θετικα με την ισοποση δυναμη σε αντιμετωπιζουν οι αρνητικες σκεψεις.
   Η Αρμονια ειναι η αγαπη που δεν εχει καμια σχεση με το διπολο δραση-αντιδραση.
   Οσο πολεμας αυτο που μισεις με τον ιδιο τροπο θα σε αντιμετωπισει.
   Αυτος ειναι ο θνητος κοσμος.
   Μονο με την Αρμονια δημιουργεις και δεν καταστρεφεις.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου