Ένα ην το παν.Οταν οι εκπρόσωποι της αλήθειας δεν μπορούν να σου εξηγήσουν απλά και κατανοητά την αλήθεια ώστε να γίνει κατανοητή, τότε το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι εκπροσωπούν το ψέμα.

Η Αγάπη είναι το Ένα, το Όλον, το Φως, όπου εγώ είμαι εσύ κι εσύ εγώ ως Ένα.  

Ένα ήν το παν.

Στον τρισδιάστατο κόσμο μας δεν υπάρχει η αγάπη, αλλά ο έρωτας για το εγώ, αγαπάμε ατομικά μόνον τον εαυτό μας και τους υπόλοιπους από ατομικό συμφέρον, εξού και το ρητό "ο σώσων εαυτόν σωθήτω" 


Ακόμη και η αγάπη για τον Θεό ενυπάρχει διότι έχουμε ατομικό συμφέρον για να ζήσουμε στην αιωνιότητα , και όχι για να αναζητήσουμε την αλήθεια ώστε να κατανοούμε τον Θεό ολοένα και περισσότερο, και ως αποτέλεσμα να πιστέψουμε αληθινά στην Αλήθεια το Φως και να κατανοήσουμε το Φως τον Θεό.

Ως αποτέλεσμα όταν μιλάμε για αγάπη όλοι την αναζητάμε μέσα από την έλξη του έρωτα για την αγάπη, και ο έρωτας ότι ενώνει μπορεί και να το χωρίσει αν δεν υπάρξει η αληθινή αγάπη, διότι ο έρωτας συμβολίζει την ζωή μέσα από την έλξη όπου επιφέρει μεν την ζωή αλλά μέσα από την φθορά και τον θάνατο, άρα είναι και θνητός.

Η αλήθεια ενώνει, είναι το φως που δεν καίει, η αληθινή αγάπη, το Αγαθό, ο Θεός, και όταν μιλάμε για την αλήθεια δεν την αναζητάμε μέσα από τον φόβο των δαιμόνων,  διότι οι δαίμονες είναι ο κατώτερος εαυτός μας, ο φόβος οι αρνητικές σκέψεις, και όποια αρνητική σκέψη δεν ανήκει στην αλήθεια, αλλά στο ψέμα στο σκοτάδι.

Όταν λοιπόν προσπαθούν να μας μάθουν την αλήθεια του Θεού μέσα από το ψέμα είναι σαν να μας μαθαίνουν πως να γινόμαστε ένα με το σκοτάδι, και όχι με το φως..εξού και οι προφητείες όπου προσπαθούν να μας διδάξουν την αλήθεια μέσα από τον φόβο της ολικής καταστροφής, του διαχωρισμού της ήρας από το σιτάρι όπου από αυτό ακριβώς συμβολίζεται και ο θνητός διπολικός κόσμος, από την αέναη διαμάχη των αντιθέτων, με σκοπό την ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ του ενός επί του άλλου άκρου, και αυτό δεν είναι Αγάπη, αλλά μίσος για οτιδήποτε διαφορετικό, και το μίσος είτε προέρχεται από τον φόβο είτε από θυμό είτε για να εξουσιάζουμε, έχει μέσα του το ψέμα, και το ψέμα μας οδηγεί και πάλι στο σκοτάδι.

Ο διαχωρισμός των αντιθέτων μέσα από την αέναη αντιπαράθεση μεταξύ τους, αφορά τα δύο άκρα του καλού και του κακού, όπου το ένα προσπαθεί να επικρατήσει επί του άλλου, μέσα από την διαμάχη τον πόλεμο την καταστροφή τον θάνατο του αντιθέτου.

Σε αυτόν τον θνητό θεό πιστεύουν όλες οι θρησκείες, όπου σου προτάσσουν την κόλαση για να γίνεις υπάκουος, ώστε να σε εξουσιάζουν σώμα και ψυχή μέσα από τον φόβο, δηλαδή το ψέμα.

Και ότι εμπεριέχει μέσα του το ψέμα, και όχι την αγαθή πρόθεση για την αλήθεια την αγάπη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσα από το φως,  είναι θνητό, και στον θνητό κόσμο ανήκει.

morfeas skyΣχόλια