ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ MATRIX

O Άνθρωπος δεν είναι αληθινός, είναι ακραίο ψεύδος, διότι από την στιγμή που πεθαίνει παύει αυτόματα η ύπαρξη του με αυτό το σώμα και γίνεται κάτι άλλο!

Δεν υπάρχει το καλό και το κακό, διότι αυτή η δυαδικότητα αποτελεί το MATRIX των σύνθετων ανόμοιων αριθμών, που γεννά την αντίθεση, το οποίο ΜΑTRIX του καλού και του κακού βιώνουμε αυτή την στιγμή αφού βρισκόμαστε μέσα στο σώμα, διότι μόνον οι αριθμοί γεννούν το σώμα, και το σώμα γεννά τις αισθήσεις, τον αισθητό κόσμο, οπότε τι θα υπάρχει αν δεν υπάρχει το κακό; διότι το καλό είναι το αντίθετο του κακού.

ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

Στην πραγματικότητα βιώνουμε το παρελθόν, εμείς όμως αντιλαμβανόμαστε νοερά μόνον το υποτιθέμενο παρόν, το οποίο έγινε ήδη παρελθόν και μέλλον, αλλά και το μέλλον γεννιέται από το παρόν, και το παρόν γεννιέται από το παρελθόν, άρα όλα είναι προδιαγεγραμμένα από πριν να συμβούν, αφού όλα είναι και προέρχονται από το παρελθόν. 

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ

Ολόκληρος ο έναστρος ουρανός που βλέπουμε καθημερινά έρχεται από το παρελθόν εδώ σε εμάς στο παρόν. 

Δεν υπάρχει ο χρόνος, είναι μία ψευδαίσθηση του μυαλού μας, είναι το matrix δηλαδή είναι ο χώρος μέσα στον οποίο κινούμαστε ως είδωλα του αληθινού μας εαυτού, άρα υπάρχουμε ως αισθητά είδωλα-σώματα νοερά, και νοητά ως εικόνα του αληθινού μας εαυτού.

Σκοπός μας είναι, να κατανοήσουμε τον αισθητό χώρο και το είδωλο-αισθητό σώμα , και όχι να γίνουμε ένα με τον χώρο και το σώμα απολαμβάνοντας αισθητά τις επιθυμίες και τα πάθη του σώματος, πέφτοντας με αυτόν τον τρόπο σε λήθη και άγνοια.

morfeas sky



Το παρόν δεν υπάρχει, διότι δεν βρίσκεται σε σταθερό σημείο.
Και ότι βρίσκεται σε κίνηση μέσα στον αισθητό κόσμο, ρέει από το παρελθόν και είναι προδιαγεγραμμένο να συμβεί.


Εικόνα της ζωής είναι η αντίληψη της σκέψης, δηλαδή ο νοηματικός λόγος της ψυχής, και ιδέα της εικόνας της ζωής είναι το πνεύμα (εγκέφαλος) του σώματος. Και ότι αντιλαμβάνεται ο Νους της ψυχής, ή το πνεύμα του σώματος, αυτό βλέπει αισθάνεται και ζει.


Όλα όσα γνωρίζουμε για την αλήθεια είναι ψέμα.

Βρισκόμαστε μέσα σε έναν εικονικό κόσμο, όπου το παρελθόν, παρόν, και μέλλον δεν υπάρχει, αλλά ένας ενιαίος χωροχρόνος=ενιαίος χώρος.

Σε αυτόν τον ενιαίο χώρο του "πλανητη" = πλάνη, βιώνουμε σε επανάληψη το "μέλλον" και το "παρελθόν" μέσα από το υποτιθέμενο "παρόν" τα οποία δεν υπάρχουν. Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία και όλα όσα βιώνουμε και ονομάζουμε ζωή είναι η ιδέα και το είδωλο του νοητού κόσμου και της ψυχής.. 


Ο εγκέφαλος τώρα είναι το πνεύμα της ιδέας, είναι το πνεύμα των ανθρώπων το οποίο συνεργάζεται με το σώμα, ώστε να αντιληφθεί μέσω των αισθήσεων του σώματος αυτό που ονομάζουμε εμείς εδώ κόσμο και ζωή.

Αν τώρα αφεθεί αυτό το πνεύμα δηλαδή η λογική του εγκεφάλου στα πάθη και τις επιθυμίες του σώματος, τότε θα χαθεί η σύνδεση με την ψυχή ανάλογα με τον βαθμό που αφομοιώθηκε από τις άλογες ανάγκες - πάθη - επιθυμίες του σώματος.

Η ψυχή τώρα, έλκεται από εμάς και έρχεται σε σύνδεση μαζί μας, μόνον όταν μας οδηγεί το πνεύμα της Αρμονίας, δηλαδή η καθαρή νοητή σκέψη μέσα από την αγνότητα και ανιδιοτελή αγάπη, για τον λόγο αυτόν πρέπει σε ότι κάνουμε να μας οδηγεί η αγαθή πρόθεση, και ποτέ το συμφέρον. Δεν δίνουμε για να πάρουμε, δηλαδή από ατομικό συμφέρον, αλλά δίνουμε γιατί το θέλουμε.


Παρελθόν παρόν και μέλλον δεν υπάρχει..

 Όλα είναι νοητά, και όχι πραγματικά όπως τα αντιλαμβανόμαστε, είναι θέμα αντίληψης, και ότι βιώνουμεμε και αντιλαμβανόμαστε ως παρόν, είναι ένα ολόγραμμα-τούνελ, που έχει σχεδιαστεί να περάσει μέσα από αυτό η ψυχή, δίχως παρόν, αφού όλα είναι εικονικά, και στον εικονικό κόσμο δεν υπάρχει χρόνος, αλλά είναι πλασματικός, όπου όλα είναι μη αληθινά.

Βρισκόμαστε σε έναν εικονικό κόσμο, διότι τίποτα από όλα όσα βλέπουμε και βιώνουμε δεν είναι αληθινό, δεν υπάρχει παρελθόν παρόν και μέλλον, αλλά ένα ολόγραμμα όπου μας έχουν εγκλωβίσει μέσα σε ένα  όνειρο! όνειρο απατηλό!!

Και ο Χριστός είπε: Πίστεψε! δεν σε έσωσα εγώ, μόνος σου σώθηκες! από τι σώθηκε; Ξύπνησε!! Πίστεψε είπε ο Χριστός!! και θα μετακινείς βουνά!!!!~ Ότι πιστεύεις αληθινά αυτό ζεις!~! 
Αλλά για να πιστέψεις αληθινά πρέπει πρώτα να γνωρίσεις τον εαυτό σου ώστε να ελευθερωθείς..γι 'αυτό Mην γίνεσαι ένα με αυτόν τον κόσμο!


Όλα είναι matrix!! ένας ψεύτικος ανύπαρκτος κόσμος όπου τίποτα από όλα όσα βιώνουμε δεν είναι αληθινό!! όλα είναι εικόνες μέσα στον Νου!! ζούμε φυλακισμένοι μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα!~! και όσο δεν ξυπνάμε, συνέχεια θα είμαστε για πάντα εγκλωβισμένοι σε αυτόν τον κόσμο!~!

morfeas sky



Eρμής ο Τρισμέγιστος - Ερμητικά κείμενα

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
ΣΤΟΒΑΙΟΣ 1, 8, 41


15. Ετσι θα βρούμε και για τους τρεις χρόνους. Δηλαδή, ότι ούτε μόνοι τους είναι, ούτε συνυπάρχουν και πάλι ότι ενώνονται και είναι και μόνοι.Αν θεωρήσεις ότι το παρόν είναι χωρίς το παρελθόν είναι αδύνατον να υπάρχει παρόν αν δεν υπήρξε παρελθόν γιατί από το παρελθόν γεννιέται το παρόν όπως και από το παρόν έρχεται το μέλλον. Και αν πρέπει ακόμη περισσότερο να το ψάξουμε, έτσι ας σκεφτούμε: Το παρελθόν έφυγε και δεν υπάρχει πια και το μέλλον δεν υπάρχει γιατί δεν είναι ακόμη παρόν, αλλά ούτε και το παρόν μένει σταθερό. Διότι,όποιος, έχοντας κίνηση, 
δε μένει σταθερός και σε κέντρο, τότε πως μπορεί να λέγεται παρόν αυτός που δεν μπορεί να σταθεί; Και πάλι το παρελθόν, καθώς ενώνεται με το παρόν και το παρόν με το μέλλον, ένα γίνονται (διότι δεν υφίσταται το ένα χωρίς τα άλλα) χάριν της ταυτότητας και της ενότητας και της συνέχειας. Ετσι ο χρόνος γίνεται και συνεχής και χωρισμένος όντας ο ένας και ίδιος χρόνος.

morfeas sky

Δείτε κι εδώ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!
http://oneirosky.blogspot.gr/2014/08/blog-post_25.html

Ο Νους της ψυχής

Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι μεγαλύτερης τις φαντασίας φίλε μου ,και θα ξέρεις και ιδιος απο οτι αντιλαμβάνομαι δυσκολο να γίνει αποδεχτεί απο τις μάζες..

      Διαγραφή
  2. Το θέμα είναι πόσοι αλήθεια μπορεί να δεχτεί ο καθένας μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια πάντα αποκρύπτεται απο τους ανθρώπους,δεν είναι έτοιμη να δεχτούν τέτοιες αλήθειες, παρελθόν παρών και μέλλον είναι ενα και το αυτό, εμείς βιώνουμε τον παρών αλλά το παρελθόν δεν έφυγε και το μέλλον έχει είδη παιχτεί, δύσκολο να δεχτούν αυτή την αλήθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ Η ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΦΩΣ.

    ΛΙΓΟ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΊΧΑΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΟΎΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΕΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ NA TO KATAΦΕΡOYME ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΒΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ AΦOY ΓΝΩΡΙΖEI ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ MATRIX

    ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ MATRIX ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΗΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΠΡΟΔΕΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.
    Αυτό προσωπικά εγω το ξέρω, τα πάντα είναι σκηνοθετημένα ολα με ακρίβειά ,μια με μεγάλη παραγωγοί που δεν εχει προηγούμενο και οι άνθρωποι δεν μπορούν να την κατανοήσουν και να την δεχτούν , είπα εγω προσωπικά το γνωρίζω ,αλλά το θέμα πόσοι απο μας το γνωρίζουν και πόσοι μπορούν να δεχτούν αυτή την αλήθεια ,το μυαλό του κάθε ανθρώπου είναι ποτισμένη με το παραμύθι της κοινής λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, η ίδια η κοινή λογική μας αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ο χρόνος, και ότι όλα όσα ζούμε είναι νοητά, όλα είναι ενέργεια δηλαδή "πληροφορία" που ενυπάρχει στον τεχνητό νου τον οποίο ενδυθήκαμε και αυτός μας οδηγεί σ'αυτόν τον κόσμο, όπου όλα είναι προδεδιαγραμμένα, που θα γεννηθούμε και τι ζωή θα ζήσουμε. ..Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον..
      Αρχαιοελληνική παροιμία

      Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ MATRIX ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερμητικά κείμενα:
    "Κι εγκλώβισαν κάθε ψυχή μέσα σε σάρκα"

    Αυτή την στιγμή βιώνουμε ένα MATRIX την ΕΙΚΟΝΑ όπως ισχυρίζεται ο Χριστιανισμός

    Όταν πεθαίνουμε λοιπόν, απλά αλλάζουμε κατάσταση!! κοινώς ξεχάστε όλα όσα βιώσατε στην Γη για πάντα! διότι είναι μη αναστρέψιμη αυτή η βιωματική μας κατάσταση! πάει τελείωσε! και απλά συνεχίζουμε αλλού! ξεχάστε όλα όσα βιώσατε! Για πάντα!

    Θα σας το πω αλλιώς για να το καταλάβετε, τι θυμάστε ΠΡΙΝ την γέννηση σας;;;;;;;; ΤΙΠΟΤΑ !! διότι εκεί ΔΕΝ υπάρχει ο χρόνος όπως τον γνωρίζουμε εδώ, αλλά υπάρχει ΜΟΝΟΝ το παρόν! χωρίς παρελθόν και μέλλον!

    Διότι όπου υπάρχει το παρελθόν εκεί υπάρχει το MATRIX η ΕΙΚΟΝΑ δηλαδή το παρελθόν όπου γεννά το παρόν και το μέλλον.

    Εμείς όμως κινούμαστε συνεχώς στο ΠΑΡΟΝ διότι αυτό ακριβώς κάνει η ΨΥΧΗ αλλά το αισθητό σώμα που φορά η ψυχή μας αντιλαμβάνεται μόνον τον ΧΡΟΝΟ ΚΡΟΝΟ που τρώει τα παιδιά του, διότι αυτός είναι ο Χρόνος ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

    Γυρίστε τώρα από την άλλη και ξανά κοιμηθείτε ξύπνιοι!! χαχα

    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..