ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ MATRIX

Στην ουσία ζούμε το σύνολο από τις προηγούμενες ζωές μας χωρίς όμως να αντιλαμβανόμαστε συνειδητά το παρελθόν μας, παρά αντιλαμβανόμαστε νοερά μόνον το υποτιθέμενο παρόν.
Ολόκληρος ο έναστρος ουρανός που βλέπουμε καθημερινά έρχεται από το παρελθόν εδώ σε εμάς στο παρόν.
Τότε τι στιγμές είναι το παρόν όταν παρόν είναι το παρελθόν;
Στιγμές είναι η ζωή στον χώρο και όχι χρόνος.
Δεν υπάρχει ο χρόνος, είναι μία ψευδαίσθηση του μυαλού μας είναι το matrix το οποίο ζούμε.
Κινούμαστε ως είδωλα του αληθινού μας εαυτού μέσα σε έναν χώρο, άρα υπάρχουμε ως είδωλα.
Σκοπός μας να κατανοήσουμε τον χώρο και τον αληθινό μας εαυτό, και όχι να γίνουμε ένα με τον χώρο

morfeas sky
Άν όνειρο είναι η ζωή μέσα από το παρελθόν και μέλλον, τότε
οι σκέψεις είναι αυτές που το κάνουν αληθινό.
Και αν το παρόν είναι η ζωή, είναι γιατί κινείται ο νους της ψυχής μαζί με το πνεύμα-λογική της σάρκας, μέσα στο χωροχρονικό κυκλικό τούνελ, από το παρελθόν στο μέλλον.Το παρόν δεν υπάρχει, διότι δεν βρίσκεται σε σταθερό σημείο.
Και ότι βρίσκεται σε κίνηση ρέει από το παρελθόν στο μέλλον.

Ζωή δεν είναι το παρόν, αλλά η αντίληψη της σκέψης, δηλαδή ο Νους της ψυχής, η το πνεύμα της σάρκας και η λογική του.
Και ότι αντιλαμβάνεται ο Νους, η το πνεύμα της σάρκας αυτό βλέπει αισθάνεται και ζει.
Όλα όσα γνωρίζουμε για την αλήθεια είναι ψέμα.
Ζούμε σε έναν εικονικό κόσμο, όπου το παρελθόν, παρόν, και μέλλον δεν υπάρχει, αλλά ένας ενιαίος χρόνος=ενιαίος χώρος.
Σε αυτόν τον ενιαίο χώρο ζούμε σε επανάληψη το "μέλλον" και το "παρελθόν" μέσα από το υποτιθέμενο "παρόν" τα οποία δεν υπάρχουν.
Όλα όσα ζούμε και ονομάζουμε ζωή, είναι το είδωλο του αληθινού κόσμου. 


Βασικά θα έλεγα ότι δεν πρέπει να μιλάμε για χρόνο διότι δεν υπάρχει ο χρόνος, αλλά η φθορά.
Φθείρεται ότι ανήκει σε αυτόν τον κόσμο διότι, ότι δεν είναι η ζωή είναι η φθορά.


Ο εγκέφαλος των ανθρώπων ανήκει στην σάρκα, η λογική του εγκεφάλου είναι θνητή από δύο πόλους φτιαγμένη, όπου κάθε σκέψη έχει το αντίθετο της, κάθε αίσθηση το ίδιο, κάθε συναίσθημα το ίδιο, κάθε πάθος και επιθυμία το ίδιο, και πάντα με ροπή προς τα άκρα, διότι αρμονία δεν υπάρχει στην σάρκα και την λογική της.


Μόνον η ψυχή και η νοητή ουσία της ψυχής (Νους) εμπεριέχει μέσα της την δύναμη της Αρμονίας των αντιθέτων.
Γι'αυτό άλλωστε δεν μπορούν να συννενοηθούν οι άνθρωποι μεταξύ τους, διότι όλοι σχεδόν λειτουργούμε με τον εγκέφαλο και όχι με τον Νου της ψυχής.


Πρόκειται για μία διπολική αντιγραφή ενός μονοπολικού κόσμου, όπου όλα όσα ζούμε εδώ, βρίσκονται μέσα σε έναν χωροχρονικό κυκλικό τούνελ, έναν κυκλώνα περιδινούμενης διπολικής ενέργειας και λογικής, (πυρ και πνεύμα), κι εμείς ως νοητές συνειδητότητες, ουσιωδώς όμοιες του φωτός, γίναμε από φως σε νου εισερχόμενοι μέσα στην διπολική δημιουργία, γίναμε η νοητή ουσία που βρίσκεται μέσα στις ψυχές τον φορέα  της ζωής, κινούμαστε μαζί με την ψυχή μέσα στον διπολικό χώρο ανυπερέαστοι από το διπολικό πεδίο, μα όταν οι ανθρώπινες ψυχές ενσαρκώνονται το πνεύμα μαζί με το σώμα του, πυρ και πνεύμα διπολικό, τότε γινόμαστε επιρρεπείς στο διπολικό πεδίο από πυρ και πνεύμα, που αλλιώς ονομάζεται αισθητός κόσμος και λογική. 


Σκοπός μας να κατανοήσουμε την δομή αυτού του κόσμου και να μην γίνουμε ένα με αυτόν, μετά να έρθουμε σε επαφή με τον αληθινό μας εαυτό, να γνωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό, και αφού τελειώσει η αποστολή μας να σηκωθούμε να φύγουμε από δω.

Το παρελθόν,το παρόν, και το μέλλον,δεν υπάρχει, αλλά ότι ζούμε είναι ένας εικονικός κόσμος, ένα πέρασμα μέσα από ένα τούνελ, με προδιαγεγραμμένο ολόκληρο τον χώρο, σε κάθε πέρασμα του τούνελ, και εμείς απλά ζούμε την ζωή που έχει προδιαγραφεί στο περιβάλλον γύρω μας, κινούμενοι μέσα στο τούνελ, το οποίο όμως αν γίνουμε ένα με αυτό μπορούμε να ξαναμπούμε μέσα από την αρχή, και να ξαναζήσουμε μια δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ζωή στο ίδιο τούνελ, που θα έχουμε ξεχάσει λόγω της λήθης που προκαλλείται στον Νου μας την ψυχή.
..άλλωστε η ιστορία διαγράφεται  από το ιστορικό παρελθόν μας, είτε της Γης, είτε του ανθρώπινου πολιτισμού, είτε η δική μας, οπότε κανείς δεν γνωρίζει και θυμάται την αλήθεια.
.

Παρελθόν παρόν και μέλλον δεν υπάρχει..

Το μέλλον δεν υπάρχει, διότι δεν ήρθε ακόμη στο παρόν, αλλά βρίσκεται στις σκέψεις μας, στον νου μας, στα όνειρα μας, ότι θα το ζήσουμε και θα υπάρξει, μέσα από το παρόν.
Ούτε το παρελθόν υπάρχει, διότι έχει ήδη περάσει από το παρόν, αλλά βρίσκεται μέσα στις σκέψεις μας, στον Νου μας, στα όνειρα μας,  ότι το ζήσαμε μέσα από το παρόν.

Μα και το παρόν δεν υπάρχει, διότι δεν έχει σταθερό σημείο, κινείται ανάμεσα στους δύο χρόνους, άρα δεν υπάρχει παρόν, διότι ζούμε αποκλειστικά το παρελθόν και το μέλλον, δίχως το παρόν,  άρα πως γίνεται να ονομάζουμε παρόν αυτό που βρίσκεται ήδη στο μέλλον η στο παρελθόν;

 Όλα είναι νοητά, και όχι πραγματικά όπως τα αντιλαμβανόμαστε, είναι θέμα αντίληψης της σκέψης!  και ότι ζούμε και αντιλαμβανόμαστε ως παρόν, είναι ένα ολόγραμμα-τούνελ, που έχει σχεδιαστεί να περάσει μέσα από αυτό ο Νους-ψυχή, δίχως παρόν, αφού όλα είναι εικονικά, και στον εικονικό κόσμο δεν υπάρχει χρόνος, αλλά είναι πλασματικός, μη αληθινός, για να μας στρεβλώνουν την αλήθεια στην σκέψη τον Νου, ειδάλλως θα αντιλαμβανόμασταν το μεγάλο ψέμα όπου ονομάζουμε ζωή, είμαστε τα είδωλα του αληθινού μας εαυτού, και το αληθινό μας σώμα  βρίσκεται σε στάση εγκλωβισμένο, έξω από το τούνελ, και ότι αντιλαμβάνεται ως ζωή ο Νους, είναι οι εικόνες των ειδώλων του, μέσα στο τούνελ, μαζί με τις παραισθήσεις που του προκαλλεί ο δεσμοφύλακας μέσα στο τούνελ, στέλνοντας του στον Νου  το διπολικό πνεύμα, τις πέντε αισθήσεις, τα συναισθήματα, τα πάθη, τις επιθυμίες, τις δικές του αρνητικές και θετικές σκέψεις, τον χώρο και τον υποτιθέμενο χρόνο..

Και ο Νους με το σώμα του την ψυχή, ως είδωλο μέσα στο τούνελ, παραμένει εγκλωβισμένος και φυλακισμένος, και αντιλαμβάνεται ως ζωή και πραγματικότητα τις παραισθήσεις, με ένα σώμα εικονικό-σάρκινο μέσα στο τούνελ-ολόγραμμα-εικονικό και προκατασκευασμένο.

Ζούμε σε έναν εικονικό κόσμο, διότι τίποτα από όλα όσα βλέπουμε και ζούμε δεν είναι αληθινό, δεν υπάρχει παρελθόν παρόν και μέλλον, αλλά ένα ολόγραμμα όπου μας έχουν εγκλωβίσει μέσα σε ένα  όνειρο! όνειρο απατηλό!!

και ο Χριστός είπε: Πίστεψε! δεν σε έσωσα εγώ, μόνος σου σώθηκες! από τι σώθηκε; Ξύπνησε!! Πίστεψε είπε ο Χριστός!! και θα μετακινείς βουνά!!!!~ Ότι πιστεύεις αληθινά αυτό ζεις!~! 
Mην γίνεσαι ένα με αυτόν τον κόσμο!

Και ζεις σε ένα matrix!! έναν ψεύτικο ανύπαρκτο κόσμο όπου τίποτα από όλα όσα ζεις δεν υπάρχει!! όλα είναι εικόνες μέσα στον Νου!! ζούμε φυλακισμένοι μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα!~! και όσο δεν ξυπνάμε, συνέχεια θα είμαστε για πάντα εγκλωβισμένοι σε αυτόν τον κόσμο!~!

morfeas sky
Eρμής ο Τρισμέγιστος - Ερμητικά κείμενα

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
ΣΤΟΒΑΙΟΣ 1, 8, 41

15. Ετσι θα βρούμε και για τους τρεις χρόνους.Δηλαδή, ότι ούτε μόνοι τους είναι, ούτε συνυπάρχουν και πάλι ότι ενώνονται και είναι και μόνοι.Αν θεωρήσεις ότι το παρόν είναι χωρίς το παρελθόν είναι αδύνατον να υπάρχει παρόν αν δεν υπήρξε παρελθόν γιατί από το παρελθόν γεννιέται το παρόν όπως και από το παρόν έρχεται το μέλλον. Και αν πρέπει ακόμη περισσότερο να το ψάξουμε, έτσι ας σκεφτούμε: Το παρελθόν έφυγε και δεν υπάρχει πια και το μέλλον δεν υπάρχει γιατί δεν είναι ακόμη παρόν, αλλά ούτε και το παρόν μένει σταθερό. Διότι,όποιος, έχοντας κίνηση, 

δε μένει σταθερός και σε κέντρο, τότε πως μπορεί να λέγεται παρόν αυτός που δεν μπορεί να σταθεί; Και πάλι το παρελθόν, καθώς ενώνεται με το παρόν και το παρόν με το μέλλον, ένα γίνονται (διότι δεν υφίσταται το ένα χωρίς τα άλλα) χάριν της ταυτότητας και της ενότητας και της συνέχειας. Ετσι ο χρόνος γίνεται και συνεχής και χωρισμένος όντας ο ένας και ίδιος χρόνος.

morfeas sky

Δείτε κι εδώ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!
http://oneirosky.blogspot.gr/2014/08/blog-post_25.html

Ο Νους της ψυχήςhttp://oneirosky.blogspot.gr/2015/09/blog-post_30.html

Σχόλια

 1. Απαντήσεις
  1. Η αλήθεια είναι μεγαλύτερης τις φαντασίας φίλε μου ,και θα ξέρεις και ιδιος απο οτι αντιλαμβάνομαι δυσκολο να γίνει αποδεχτεί απο τις μάζες..

   Διαγραφή
 2. Το θέμα είναι πόσοι αλήθεια μπορεί να δεχτεί ο καθένας μας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η αλήθεια πάντα αποκρύπτεται απο τους ανθρώπους,δεν είναι έτοιμη να δεχτούν τέτοιες αλήθειες, παρελθόν παρών και μέλλον είναι ενα και το αυτό, εμείς βιώνουμε τον παρών αλλά το παρελθόν δεν έφυγε και το μέλλον έχει είδη παιχτεί, δύσκολο να δεχτούν αυτή την αλήθεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ Η ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΦΩΣ.

  ΛΙΓΟ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΊΧΑΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΟΎΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΕΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ NA TO KATAΦΕΡOYME ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΒΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ AΦOY ΓΝΩΡΙΖEI ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ MATRIX

  ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ MATRIX ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΗΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΝΑΙ ΠΡΟΔΕΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.
  Αυτό προσωπικά εγω το ξέρω, τα πάντα είναι σκηνοθετημένα ολα με ακρίβειά ,μια με μεγάλη παραγωγοί που δεν εχει προηγούμενο και οι άνθρωποι δεν μπορούν να την κατανοήσουν και να την δεχτούν , είπα εγω προσωπικά το γνωρίζω ,αλλά το θέμα πόσοι απο μας το γνωρίζουν και πόσοι μπορούν να δεχτούν αυτή την αλήθεια ,το μυαλό του κάθε ανθρώπου είναι ποτισμένη με το παραμύθι της κοινής λογική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα, η ίδια η κοινή λογική μας αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ο χρόνος, και ότι όλα όσα ζούμε είναι νοητά, όλα είναι ενέργεια δηλαδή "πληροφορία" που ενυπάρχει στον τεχνητό νου τον οποίο ενδυθήκαμε και αυτός μας οδηγεί σ'αυτόν τον κόσμο, όπου όλα είναι προδεδιαγραμμένα, που θα γεννηθούμε και τι ζωή θα ζήσουμε. ..Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον..
   Αρχαιοελληνική παροιμία

   Διαγραφή
 6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ MATRIX ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου