Τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται; Είσαστε σίγουροι;



Τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται; 
Είσαστε σίγουροι;

Αν λοιπόν θέλουμε το όμοιο (η ψυχή), να γίνει φίλος με τα ανόμοια (διττότητα του σώματος), θα πρέπει η ψυχή να οδηγεί το σώμα και όχι το σώμα την ψυχή, ειδάλλως η ψυχή θα χάσει το Νου Αιθέρα και θα γίνει σκλάβος του σώματος.

"Η ψυχή έχει τις ρίζες της στον Ουράνιο Αιθέρα. ..Ορφικά."

Ερμητικά κείμενα:
Το όμοιο πηγαίνει προς το όμοιο, και το ανόμοιο δεν είναι ποτέ φίλος του ανόμοιου. (Ερμής ο Τρισμέγιστος).


Μόνον τα όμοια αλληλοκατανοούνται, τα ανόμοια ποτέ.

morfeas sky
                   



........................

Τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται;
Είσαστε σίγουροι; ας το αναλύσουμε..

Πάμε να δούμε τι συμβολίζει το ρητό που λέει:

"τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται"

Όταν τα αντίθετα έλκονται και τα όμοια απωθούνται, έχει να κάνει με το εξής σκεπτικό:


Ο έρωτας είναι η έλξη του υλικού μας σύνθετου κόσμου, το κοσμικό αυγό. 

Αυτό που εμείς ονομάζουμε ως βαρύτητα είναι η έλξη των Τεσσάρων στοιχείων που γεννά το αδρανή δοχείο της Ύλης όταν του δίνεται η κίνηση και διαχωρίζεται σε Τέσσερα ανόμοια στοιχεία τα οποία όταν γίνεται σύνθεση μεταξύ τους γεννούν την διττότητα όπου όλα στην φύση έχουν το αντίθετο τους με τις ισόποσες δυνάμεις.

Το ίδιο ισχύει και για το σώμα μας, τον ζωντανό οργανισμό, το σύνθετο υλικό σώμα μας, το οποίο αποτελείται από μία σύνθεση Τεσσάρων στοιχείων που είναι ενωμένα με Αρμονία από το Νου Αιθέρα της παγκόσμιας ψυχής και της μονάδας ψυχής. 

Και η ύλη είναι σχήμα, μορφή, σώμα, χώρος, χρόνος, και γεννούν την αίσθηση, και η αίσθηση είναι η έλξη, ο έρωτας, το πάθος, η επιθυμία για την Ύλη.

Η έλξη των Τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων που είναι ενωμένα σε ένα σύνθετο θνητό σώμα, και σώμα είναι ένας πλανήτης, σώμα είναι ο ανθρώπινος ζωντανός οργανισμός.


Και αφού ο άνθρωπος είναι ένας ζωντανός οργανισμός, το ίδιο ακριβώς είναι και όλα τα σώματα, ένας ζωντανός συμπαντικός οργανισμός.

Και όλα είναι μία σύνθεση των Τεσσάρων στοιχείων, ανάλογα με το σώμα, διότι το απλό σώμα είναι ο Νους το υλικό σύμπαν ο ζωντανός συμπαντικός οργανισμός, ο αόρατος για εμάς κόσμος, διότι εκεί δεν υπάρχει ενωμένη η κατωφερής Ύλη από φωτιά αέρα γη και νερό, αλλά η ελαφρύτερη Ύλη του πυρός, όπου ενώνεται μαζί της το Πέμπτο στοιχείο και γεννάται ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος, ο δεύτερος Νους δημιουργός.

Στους πλανήτες όμως γεννιέται ο ορατός σύνθετος αισθητός υλικός κόσμος των πλανητών, και η γέννηση της σύνθετης νοερής (αισθητής) υλικής ζωής των θνητών έμβιων όντων, με ένα ανάλογο πνεύμα που μπορεί να δεχτεί το ορατό σώμα τους.

Τα ορατά όντα γεννιούνται μέσα από την αύξηση και την μείωση αλλά και την φθορά από την οποία επέρχεται ο θάνατος, δηλαδή η διάλυση αυτής της σύνθετης σύστασης των τεσσάρων στοιχείων του δοχείου της Ύλης του σώματος μας, διότι κάθε στοιχείο της κατωφερής Υλης δεν δέχεται το ανόμοιο, το διαφορετικό για πολύ, γι'αυτό η ένωση των στοιχείων σε κάθε σώμα δεν κρατάει για πολύ, και επέρχεται η φθορά, διότι κάθε στοιχείο θέλει να ξαναγυρίσει πίσω στην πηγή του. στο όμοιο του.

Και γίνεται μεγάλη διαμάχη μέσα μας, σαν μια σούπα που βράζει, όπου κάθε στοιχείο προσπαθεί να εξουσιάσει τα υπόλοιπα στοιχεία της ύλης, γι'αυτό και γεννιούνται τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, ο μεταβαλλόμενος σύνθετος υλικός κόσμος, το μεταβαλλόμενο σώμα μας.

 Αυτή η ένωση γεννά τους ζωντανούς οργανισμούς μέσα από την αύξηση και την μείωση, διότι η γη και το νερό έχουν βλαστική ιδιότητα, όπου ενώνεται το πνεύμα ο αέρας και η φωτιά με το σπέρμα την γη και το νερό, και γεννιούνται τα έμβια είδη σύμφωνα με τους αριθμούς, διότι όλα στο υλικό σύμπαν είναι Νοητά, εικονικά ένα Μάτριξ όπου γεννά έξι φύσεις της σύνθετης Ύλης των πλανητών και μία φύση των Απλανών.

.............................

Το σώμα μας που υποδέχεται το πνεύμα, το οποίο συγκροτεί και δίνει την ΜΕΤΑΒΑΛΛΌΜΕΝΗ διανοητική κίνηση στο σώμα μας, μαζί και τις ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ αισθήσεις και συναισθήματα αυτού του σύνθετου σώματός μας που γεννιέται. 

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ο θάνατος αλλά η διάλυση αυτών των Τεσσάρων άλογων στοιχείων του σύνθετου σώματος μας και η μεταβολή τους σε κάτι άλλο, διότι κάθε στοιχείο επιστρέφει στην δική του όμοια πηγή.   
...................     

Μέσω της έλξης (έρωτα) αυτών των αντιθέτων και ανόμοιων Τεσσάρων στοιχείων: φωτιά, αέρας, γη, νερό, γεννιέται ο σύνθετος υλικός αισθητός κόσμος των πλανητών, ενώ όταν ενώνονται με τον Αιθέρα το Πέμπτο Στοιχείο, γεννιέται η Νοητή και η Νοερή ζωή του δημιουργού Νου, του αισθητού θεού, και των δικών του Μονάδων που είναι οι ψυχές των έμβιων όντων.

Επίσης για να υπάρξει η γέννηση ενός νέου ουράνιου σύνθετου σώματος, ενός αστέρα, ενός πλανήτη, είναι ανάλογη αυτή η γέννηση με την σύνθεση της, και για να υπάρξει μια νέα γέννηση, για παράδειγμα της πιο κατωφερής φύσης των πλανητών λόγω της φθοράς τους, τότε, συγκρούονται μεταξύ τους λόγω της έλξης που γεννά το δοχείο της Ύλης από τον δημιουργό Νου τον αισθητό θεό, ώστε μέσα από την ένωση τους αυτή να αναγεννηθεί ένα νέο ουράνιο σώμα όπως το θέλει ο Νους δημιουργός. 

Αρα η σύγκρουση των Τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων επιφέρει την γέννηση του υλικού σύνθετου μεταβαλλόμενου κόσμου.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα θνητά έμβια όντα, όπου αυτή η έλξη είναι ο έρωτας..είτε για τα άλογα ζωώδη ένστικτα, η σύγκρουση αυτών των άψυχων άλογων Τεσσάρων στοιχείων, με ανόμοιες ιδιότητες, μέσα από την αλληλεπίδραση αυτών των ανόμοιων σύνθετων έμβιων όντων που γεννιούνται, με σκοπό να υπερισχύσει και επικρατήσει το ισχυρότερο επί του πιο αδύναμου.

........................

Ο Αιθέρας είναι ο Αγαθός Νους, (ο Ογδοος Ουρανός), είναι το Πέμπτο στοιχείο.

Ο Αιθέρας είναι ο Αγαθός Νους, (ο Ογδοος Ουρανός), είναι το Πέμπτο στοιχείο, όπου περικλείει το άλογο και αδρανή δοχείο της Ύλης, δημιουργώντας τον Έβδομο Ουρανό δίνοντας του με Αγαθή πρόθεση κίνηση εξωτερικά και εσωτερικά με τις αντίθετες κινήσεις, διαχωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο εσωτερικά του έβδομου ουρανού το δοχείο της Ύλης σε Τέσσερα στοιχεία, όπου το ελαφρύτερο και ισχυρότερο στοιχείο είναι της φωτιάς, και ακολουθεί ο ελαφρύς αέρας των πλανητών που ενώνεται με την φωτιά, δημιουργώντας τον πνευματικό λόγο, αφήνοντας μόνα τους τα άλογα κατωφερή στοιχεία, την γη και το νερό, είναι τα Τέσσερα στοιχεία του δοχείου της Ύλης τα οποία φέρουν ανόμοιες ιδιότητες.


Μέσα από την ένωση αυτή των Τεσσάρων στοιχείων εσωτερικά του Έβδομου Ουρανού, με τον Νου Αιθέρα, γεννάται η εικόνα του Νου Αιθέρα, το Νοητό και Νοερό πνεύμα αυτού του αρρενόθυλης σώματος που γεννιέται, και το κινεί ο Νους, το Αρρενόθυλης Ον, ο ζωντανός συμπαντικός οργανισμός, και χωρίζεται,  σε μέρη, είτε τον Απλανών του πυρός και πνεύματος, ο αισθητός θεός δημιουργός, η Εικόνα του Ογδοου Ουρανού, και οι δικές του Μονάδες οι θεοί του πυρός και πνεύματος. 

Είτε μέσω ενός Αστέρα ενός ηλιακού συστήματος-όργανο αυτού του αισθητού θεού, όπου ο ήλιος είναι ο Νους Διοικητής ο οποίος κινεί τον δικό του Ζωδιακό κύκλο της σελήνης και των πλανητών.

Ο αισθητός θεός δημιουργός που ενώνεται με την φωτιά του ήλιου, και τον ελαφρύ αέρα της σελήνης των πλανητών, και από την ένωσή αυτή, γεννάται η δική του εικόνα, το πνεύμα αυτής της πιο κατωφερής φύσης των πλανητών.

Είναι το ενεργειακό σφαιρικό πλέγμα, του πυρός και πνεύματος, ο αισθητός θεός, ο οποίος περικλείει τον ήλιο, την σελήνη, τις δικές του εικόνες, και η σελήνη το πνεύμα της φύσης, περικλείει τον πλανήτη, τον οποίο συγκροτεί και του δίνει κίνηση όπως το θέλει αυτό το πνεύμα της φύσης, διότι ο πλανήτης είναι το δικό του σώμα.

Και όλα συνδέονται, από τον ανώτερο Ουρανό μέχρι τον κατώτερο ουρανό των πλανητών.


..............................

Και με τις δικές του Μονάδες ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος, (τις θεικές ψυχές, που φέρουν το πνεύμα του πυρός), περικλείουν και γεννούν τα αστρικά σώματα της σελήνης από φωτιά και ελαφρύ αέρα, και ανάλογα με το πεπρωμένο τους, κάθε αστρικό σώμα συμμετέχει ενεργά στο γίγνεσθαι της πιο κατωφερής άλογης φύσης τον πλανητών από γη και νερό.

Οι ανθρώπινες Μονάδες το πνεύμα του πυρός, με Νόμο του Θεού μπορούν να δώσουν την γέννηση μόνον στα ανθρωπινά σώματα και ποτέ στα υπόλοιπα άλογα έμβια όντα, για να μην ξεφτιλιστεί κι άλλο η ανθρώπινη Μονάδα του πυρός και πνεύματος.

Και το αστρικό σώμα παίρνει μέρος στην γέννηση των έμβιων σωμάτων περικλείοντας τα με την ενέργεια της σελήνης, την φωτιά και τον ελαφρύ αέρα της σελήνης, τα άλογα στοιχεία την γη και το νερό, και γεννούν τα έμβια όντα ανάλογα με το πεπρωμένο κάθε αστρικού σώματος, το οποίο από Ανάγκη ενώνεται με τα άλογα στοιχεία την γη και το νερό μέσα στην μήτρα του αστρικού σώματος του πνεύματος αυτής της φύσης ενός πλανήτη, όπως της Γης, και το αστρικό σώμα που κινείται μέσα στον γήινο ουρανό περικλείει στην δική του μήτρα την γη και το νερό, και συγκροτούν το έμβιο θνητό σώμα που γεννιέται, δίνοντας του την δική του διανοητική κίνηση σύμφωνα με τις αισθήσεις αυτού του σώματός που γεννιέται, και παίρνει μέρος στην μοίρα και το πεπρωμένο.

Και όλα τα άλογα έμβια όντα οδηγούνται ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ από το πνεύμα της φύσης με Αρμονία, και μόνον ο άνθρωπος φέρει την Ελεύθερη Επιλογή. Και ανάλογα με τον έρωτα-έλξη που θα τον οδηγεί, είτε ο ανώτερος εαυτός του το πνεύμα του πυρός, τότε θα επανέλθει στην θέωση του, ενώ αν τον οδηγεί το αστρικό σώμα, τότε θα ενεργεί μεν με Αρμονία, αλλά από Ανάγκη θα συμμετέχει ενεργά στο γίγνεσθαι τον θνητών ανθρώπινων σωμάτων με μια καλή μοίρα.

........................

Άρα όταν τα ετερώνυμα έλκονται, εννοεί τα Τέσσερα ανόμοια άλογα στοιχεία της άλογης φύσης, χωρίς το Νου, γεννούν την κακία μέσα από την σύγκρουση μεταξύ τους. 


Ενώ όταν τα ετερώνυμα τα οδηγεί ο Αιθέρας Νους (τα Αμετάβλητα Νοητά και όμοια αισθητά), επιφέρει την Αρμονία στην αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των όντων, αυτό που λέμε σώμα και ψυχή ως ένα.

Η Νοητή ουσία του Ανθρώπου είναι τα όμοια, το Αγαθό, η Αρμονία, η Ανιδιοτελή αγάπη, ενώ της άλογης υλικής φύσης των Τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων είναι ο έρωτας για τα ζωώδη έστικτα.

Στον Νοητό κόσμο της ανθρώπινης ψυχής, τα όμοια έλκονται και αλληλοκατανοούνται γι'αυτό και είναι πάντα φίλοι μεταξύ τους, και γίνονται Ένα λόγω της όμοιας πνευματικής νοητής ουσίας τους.


Ενώ τα Τέσσερα άλογα ανόμοια στοιχεία της Ύλης που αποτελούν το σώμα μας βράζουν μέσα στο σώμα μας, λόγω των ανόμοιων ιδιοτήτων τους που ενεργούν ισόποσα με ίσες αντίθετες δυνάμεις, γι'αυτό και ποτέ δεν είναι φίλοι μεταξύ τους, διότι εξουσιάζονται ή εξουσιάζουν, και αυτό γεννά τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις συναισθήματα πάθη επιθυμίες.

Ότι λοιπόν έλκει τις ανθρώπινες ψυχές είναι το όμοιο και νοητό με αυτή, ο Αιθέρας Νους,  και ότι είναι ανόμοιο είναι άλογο οδηγείται από τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις, το πάθος δίχως λογική, τα ζωώδη ένστικτα, το ατομικό συμφέρον, δεν είναι ποτέ φίλος της ψυχής, μα και ποτέ δεν γίνεται φίλος με κάτι διαφορετικό από αυτό, διότι τα ανόμοια άλογα και διαφορετικά, δεν οδηγούνται από την νοητή ουσία της ψυχής, την ανιδιοτελή αγάπη..σώμα και ψυχή ως ένα, αλλά από την άλογη φύση. γι'αυτό βλέπουμε τις φιλίες από ατομικό συμφέρον, τις λυκοφιλίες κτλ..


Τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται; 
Είσαστε σίγουροι;

Αν λοιπόν θέλουμε το όμοιο η ψυχή, να γίνει φίλος με την σάρκα, θα πρέπει ο Αγαθός Νους (Αμετάβλητα Νοητά) και η ψυχή (τα όμοια του πυρός - αγαθή καρδιά) να εξουσιάζει το άλογο μεταβαλλόμενο σώμα μας, και όχι το άλογο ανόμοιο μεταβαλλόμενο σώμα μας να εξουσιάζει την ψυχή.


Ερμητικά κείμενα:
Το όμοιο πηγαίνει προς το όμοιο, και το ανόμοιο δεν είναι ποτέ φίλος του ανόμοιου. (Ερμής ο Τρισμέγιστος).


Διότι μόνον τα όμοια αισθητά (του πυρός - η αγαθή καρδιά) και τα αμετάβλητα Νοητά (ο Αγαθός Νους) είναι φίλοι μεταξύ τους, (Νους και ψυχή), τα ανόμοια ποτέ.


"Η ψυχή έχει τις ρίζες της στον Ουράνιο Αιθέρα. ..Ορφικά."
Και τι είναι ο Αιθέρας; Αγαθός Νους και Αδιαίρετος Άγιος Λόγος, η Νόηση, η Λογική, ο Αγαθός Νους που οδηγεί την αγαθή ψυχή, την αμετάβλητη αίσθηση του πυρός (αγαθή καρδιά), τον έρωτα της αμετάβλητης αγαθής καρδιάς για τον Αγαθό Νου, ο Αγαθός Νοητός Λόγος, η λογική που κινεί τον κόσμο.

Μόνον τα όμοια αλληλοκατανοούνται, τα ανόμοια ποτέ.

Ερμητικά κείμενα:
Αυτή, λοιπόν, είναι η ανταμοιβή για όσους είναι ευσεβείς προς τον θεό (για όσους ανθρώπους έχουν αποκτήσει το Αγαθό) και φροντίζουν τα επίγεια.

Γιατί, αντιθέτως, για όσους έζησαν ασεβή ζωή (δεν γνώρισαν το Αγαθό) απαγορεύεται να επιστρέψουν στον ουρανό και τους επιφυλάσσεται μια επαναφορά στην ζωή μέσα σε άλλα σώματα, αηδιαστικά και ανάξια να διαθέτουν ψυχή.

- Αυτό που συμπεραίνω Τρισμέγιστε, είναι πως οι ψυχές κινδυνεύουν κατά την επίγεια ζωή τους να χάσουν την ελπίδα μιας μελλοντικής αιωνιότητας.

Για άλλους είναι απίστευτο, για άλλους μυθικό, και ίσως για κάποιους γελοίο.

Γιατί, για την επίγεια, υλική ζωή ο καρπός που προέρχεται από τα πάθη είναι μια γλυκιά πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα αυτή, η σωματική, όπως λέγεται, καταπνίγει την ψυχή και την καθηλώνει στο δικό της τμήμα, το θνητό καθώς η κατωτερότητα που απεχθάνεται την αθανασία δεν της επιτρέπει να αναγνωρίσει το θεϊκό της τμήμα.


Προσέξτε καλά τι θα σας πω

Όσοι άνθρωποι έχουν αγαθή ψυχή, (αγαθή καρδιά) δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα, διότι ο Αγαθός Νους πάντα τους προστατεύει, ακόμη κι αν δεν απόκτησαν ποτέ την Νόηση, το Νου.

Απεναντίας όμως οι κακοί άνθρωποι πρέπει να φοβούνται, διότι ο ίδιος τους ο εαυτός ο Αγαθός Νους, από Αγαθός Δαίμονας θα γίνει Δαίμονας όπου το πυρ το εξώτερο θα σας καίει την καρδιά για να τιμωρήσει την κακία σας.


Ερμητικά κείμενα:

Εγώ ο ίδιος, ο Νους, παραστέκομαι στους όσιους, τους αγαθούς, τους καθαρούς, τους ελεήμονες, τους ευσεβείς και η παρουσία μου γίνεται βοήθεια και ευθύς γνωρίζουν τα πάντα και εξευμενίζουν τον Πατέρα με αγάπη και τον ευχαριστούν εγκωμιάζοντάς τον και εξυμνώντας τον με τρόπο σωστό από πόθο. Και προτού να παραδώσουν το σώμα τους στο θάνατό του, απεχθάνονται τις αισθήσεις, γνωρίζοντας τις δραστηριότητές τους. Και επιπλέον εγώ, ο Νους, δε θα επιτρέψω να έρθουν εις πέρας οι δραστηριότητες του σώματος που τους επιτίθενται. Όντας φύλακας των πυλών θα αποκλείσω τις εισόδους των κακών και αισχρών δραστηριοτήτων, αποκόπτοντας τη σκέψη τους.

Όμως στέκω μακριά από τους ανόητους, τους κακούς, τους πονηρούς, τους φθονερούς, τους πλεονέκτες, τους φονιάδες και τους ασεβείς, τους έχω αφήσει στον τιμωρό τους δαίμονα, ο οποίος τους χτυπά με την οξύτητα της φωτιάς και τους πληγώνει στις αισθήσεις τους και τους ετοιμάζει ακόμη περισσότερο για την ανομία, για να τύχουν μεγαλύτερη τιμωρία. Όμως αυτοί δεν παύουν να έχουν άπληστη την επιθυμία για τους πόθους τους, να πολεμούν στο σκοτάδι ακόρεστοι. Αυτό τους βασανίζει και αυξάνει ακόμη περισσότερο τη φωτιά που τους καίει».


morfeas sky

Σχόλια

  1. Τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται;

    Είσαστε σίγουροι;

    Μόνον τα όμοια (ανιδιοτελής αγάπη) είναι φίλοι (πνεύμα της Αρμονίας)

    Τα υπόλοιπα σε κάνουν ζώο και βορά στα τέσσερα, (βορά η τροφή σαρκοφάγων ζώων), διότι σε τίποτα δεν διαφέρεις από τα ζώα, (ζωώδη ένστικτα), διότι το πνεύμα της Αρμονίας κάνει την διαφορά.

    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας