Από τους διαλόγους του Μορφέα..! Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΒΑΘΟΣ

 


Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΒΑΘΟΣ


Γιατί μένουμε προσκολλημένοι μόνον στους αριθμούς οι οποίοι δημιούργησαν τον αισθητό κόσμο; και όχι στον δημιουργό Νου των αριθμών;

Μήπως γιατί θα αποδειχτεί ότι το αισθητό σώμα είναι αποκλειστικό δημιούργημα των αριθμών; (matrix).

Oτι είναι ασώματο λοιπόν (μη αισθητό) είναι αληθινό, ενώ ότι είναι σώμα (αισθητό) είναι ακραίο ψεύδος.

Και σ' αυτόν τον κόσμο το 99,9% των ανθρώπων λειτουργούν και ενεργούν σύμφωνα με τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

morfeas sky

Από τους διαλόγους του Μορφέα..!

Καταρχήν δεν υποστήριξα ποτέ ότι ο υλικός αισθητός κόσμος είναι αληθινός. Αντιθέτως ο υλικός κόσμος είναι ακραίο ψεύδος, διότι αληθινό είναι ότι μένει αμετάβλητο για πάντα, ενώ ότι μεταβάλλεται σε κάτι άλλο όπως ο άνθρωπος στην Γη είναι ακραίο ψεύδος.

Από εκεί και πέρα για να εκδηλώσει την νοερή ζωή το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται το πνεύμα, δηλαδή την νοητή ουσία (ανθρώπινη ψυχή) η οποία θα δώσει την νοερή ζωή στο είδωλο που γεννιέται.

Αν τώρα λόγω της λήθης που προκαλεί το σώμα στην ψυχή εγκλωβιστεί στα θνητά, τότε η ψυχή θα υποφέρει από όλα τα θνητά αφού θα επιλέγει μια νέα επανενσάρκωση σε ένα νέο ανθρώπινο σώμα.

Πρόσεξε τώρα το εξής, αν είμαστε μια διαδικασία μέσα στο Matrix και όχι μια οντότητα (ψυχή) που μπορεί να σταθεί μόνη της στον αληθινό κόσμο, τότε αυτόματα το σώμα δηλαδή το Matrix συμμετέχει στο αληθινό ενώ δεν είναι αληθινό. Και στο τέλος θα καταντήσει το αληθινό να βλέπει παρ(α)ισθήσεις.

Αν όμως παραισθήσεις βλέπουν μόνον τα θνητά, τότε πως είναι δυνατόν να συμμετέχει το ψέμα στην Αλήθεια; Η αλήθεια όμως μπορεί να συμμετέχει στο ψέμα.

Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν, η ψυχή μπορεί να εγκλωβιστεί στο σώμα νομίζοντας ότι κάτι είναι, ότι κάτι κάνει, μην βλέποντας όμως πως σε αυτόν τον κόσμο ό,τι κάνουμε το κάνουμε από εξαναγκασμό, διότι κάθε μας ενέργεια συμβαίνει από ΑΝΑΓΚΗ άρα η ψυχή φυλακίζεται στις ανάγκες στον εξαναγκασμό, και γίνεται ο δεσμώτης του σπηλαίου.

Από πότε το άπειρο η Πανάγαθη συνείδηση του Θεού συμμετέχει ενεργά στην κακία; διότι ο υλικός κόσμος από μόνος του είναι η ίδια η Αταξία. Την λιγότερη κακία εμείς την ονομάζουμε καλό, αλλά δεν είναι το αγαθό.

Οι ανθρώπινες ψυχές είναι αυτόνομες προσωπικότητες, αλλά επειδή είναι από την ίδια ουσία του αγαθού είναι όλες όμοιες. Αυτό εννοώ. 
Τα διαχωρισμένα σύνθετα σώματα όμως είναι τα ανόμοια, (στυγνόν σκότος), και δεν είναι από την ουσία του Θεού.

morfeas sky



Από τους διαλόγους του Μορφέα..!

Εξαρτάται από το τι θεωρούμε ως άνθρωπο, διότι τα σώματα γεννιούνται από την υγρή φύση η οποία αρδεύεται από τον θάνατο.

Οι ψυχές ποτέ δεν αμαρτάνουν, αλλά από την στιγμή που αποκτούν σώμα δεν έχουν ούτε τον δικό τους νοητό λόγο ούτε την δική τους αίσθηση, αλλά τις οδηγούν οι άλογες ανάγκες του σώματος που δημιουργούν την κακία.

Η άγνοια της αλήθειας λοιπόν είναι αυτή που γεννά την κακία.

Ο Χρήστης Χριστός είπε, εγώ δεν είμαι από αυτόν τον αισθητό υλικό κόσμο, όποιος θέλει ας έρθει στον δικό μου πανάγαθο κόσμο τον αληθινό, που είναι φως και ζωή,  και όλοι απαρνήθηκαν τον Χριστό διότι ο δικός του κόσμος δεν είναι σαν την δική τους θνητή φύση.

Μην μου μιλάς για τον Χριστό λοιπόν όταν δεν γνωρίζεις τι είπε.

Ιησούς Χριστός
Σας έδωσα το λόγο του πατέρα μου κι εσείς τον απαρνηθήκατε διότι ο δικός του λόγος δεν είναι από τον δικό σας κόσμο.

....

- άλλα αντί άλλων Ο Χριστός είχε υλικό σώμα όταν ήρθε εδώ και όσα είπε τα είπε ως άνθρωπος. Μη παπαγαλίζεις όσα σου είπαν άλλοι ή άκουσες, ψάξε και κάτι παραπάνω.

Και επειδή από ότι φαίνεται οι γνώσεις σου περιορίζονται μόνο σε ελάχιστα πράγματα, ψάξε και αλλού και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα, όχι γνώμες άλλων. Νομίζω δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε.
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
(Nicole Manaf)


....

Μόλις σου κατέρρευσαν οι ψευδαισθήσεις μέσα στις οποίες βιώνεις την υποτιθέμενη ζωή σου, αντέδρασες με πολύ μεγάλη κακία. Δυστυχώς το 99,9%της ανθρωπότητας είναι ανθρωποειδή σαν και του λόγου σου.

Άντε τώρα να αλλάξει το μυαλό των ανθρωποειδών που είναι αγύριστα κεφάλια και δεν αντέχουν το ασώματο, διότι το θνητό που είναι και κακό απεχθάνεται το αθάνατο και αγαθό.

Αυτό με τον καθρέπτη που αναμασούν συνέχεια τα ανθρωποειδή έχει καταντήσει ένα άνοστο αστείο. Μου αρέσει που λατρεύεις το Matrix δηλαδή το σώμα σου και ταυτόχρονα λατρεύεις τον Χριστό... Αλί και τρισαλί. 

Δάσκαλε που ήρθες να διδάξεις; στα ανθρωποειδή;

Αν κάτι μου αρέσει από τους διαλόγους που κάνω είναι, ότι, ακόμη και με ανθρωπόζωα να μιλάω, βγάζω "ανεξίτηλα διαμάντια" τα οποία μου διέφευγαν να τα διατυπώσω σωστά μέχρι εκείνη την στιγμή.

Αν λοιπόν αυτό είναι ο καθρέπτης του εαυτού μου, τότε ναι συμφωνώ, διότι ηδονίζομαι να μαθαίνω, διότι η νόηση είναι η τροφή της ανθρώπινης ψυχής, ενώ η ηδονή της αμάθειας ανήκει αποκλειστικά στα ανθρωποειδή του πλανήτη.

morfeas sky


Έχουν όλοι οι άνθρωποι Νου;
(ανθρώπινη ψυχή)

Όχι δ
εν έχουν όλοι οι άνθρωποι Νου διότι το 99,9% πάνω στην Γη είναι ανθρωποειδή δηλαδή ψυχές που ανήκουν στο γήινο Matrix.

Θέλετε και παράδειγμα;
Σύμφωνα με την επιστήμη το 95% της παγκόσμιας ανθρωπότητας σιχαίνεται την σκέψη, και απλά οδηγείται από τα συναισθήματα του σώματος, και ένα 3% νομίζει ότι σκέφτεται.

Πόσοι Έλληνες υπάρχουν αναμεμειγμένοι στον παγκόσμιο πληθυσμό; Ε αυτοί είναι το Ελλάνιον πνεύμα, οι ψυχές που αποχωρίστηκαν από τον Άνθρωπο δεύτερο Θεό, την παγκόσμια ψυχή του σύμπαντος.

Υπάρχουν λοιπόν δύο δημιουργοί, ο ένας είναι κτιστός και ανήκει στο Matrix, ο άλλος ο αληθινός δημιουργός είναι ο Άνθρωπος δεύτερος Θεός.

Και όποιος κατάλαβε.

morfeas sky


ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Εξαρτάται από το τι θεωρούμε ως άνθρωπο, διότι τα σώματα γεννιούνται από την υγρή φύση η οποία αρδεύεται από τον θάνατο.

Eρμητικά κείμενα Ποιμάνδρης:

Για ποιο λόγο είναι άξιοι του θανάτου όσοι ζουν στο θάνατο;

- Γιατί ρίζα του σώματός μας είναι το στυγερό σκοτάδι, από το οποίο προέρχεται η υγρή φύση, από την οποία συντίθεται το θνητό σώμα στον αισθητό κόσμο, από το οποίο αρδεύεται ο θάνατος.

Καλά το κατάλαβες. Για ποιο λόγο όμως όποιος γνώρισε τον εαυτό του πηγαίνει σ’ Αυτόν, όπως λέει ο Λόγος του θεού;

- Είπα εγώ: Επειδή ο πατέρας των όλων είναι φως και ζωή κι απ’ αυτόν γεννήθηκε ο Άνθρωπος.

Σωστά μίλησες και είπες. Φως και ζωή είναι ο θεός και πατέρας, από τον οποίο γεννήθηκε ο Άνθρωπος. Εάν λοιπόν κατανοήσεις ότι ο εαυτός σου είναι από φως και ζωή και ότι κατάγεσαι απ’ αυτά, θα επιστρέψεις στη ζωή.

Αυτά είπε ο Ποιμάνδρης.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;
Εγώ είμαι η ζωή και το φως, όποιος θέλει ας με ακολουθήσει στον δικό μου κόσμο.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ;
Φως και ζωή είναι ο θεός και πατέρας, από τον οποίο γεννήθηκε ο Άνθρωπος. Εάν λοιπόν κατανοήσεις ότι ο εαυτός σου είναι από φως και ζωή και ότι κατάγεσαι απ’ αυτά, θα επιστρέψεις στη ζωή».

ΛΟΓΟΣ Ζ 

Πρώτα απ΄όλα όμως πρέπει να σκίσεις το χιτώνα που φοράς, (σώμα-ο ζωντανός νεκρός), το ύφασμα της άγνοιας, το υποστήριγμα της κακίας, τα δεσμά της φθοράς, τον σκοτεινό περίβολο, τον ζωντανό θάνατο, τον αισθητό νεκρό, τον φορητό τάφο, τον ληστή που κατοικεί μέσα σου, αυτόν που σε μισεί για όσα αγαπά και σε φθονεί για όσα μισεί.

morfeas sky


Από τους διαλόγους του Μορφέα 

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι πρώτα αποδεδειγμένο σε επιστημονικά πειράματα όπως λένε.

Το πεπερασμένο σύμπαν λοιπόν τι είναι; Μια ενεργειακή φούσκα κλειστή, μια φυλακή. Από έξω τι υπάρχει;

Οι Έλληνες σοφοί έλεγαν ότι το σύμπαν είναι Νοητικό, είναι Νους. Εμείς σήμερα το λέμε στην δική μας διάλεκτο MATRIX.

Οι επιστήμονες κάνουν το τραγικό λάθος να ασχοληθούν μόνον με τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ. Άρα βλέπουν μόνον το matrix και όχι αυτό που εμείς οι φιλόσοφοι ονομάζουμε Αλήθεια της ζωής.

morfeas sky



Σχόλια

  1. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

    ΜΟΝΟΝ

    ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

    ΕΣΥ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΝΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

    THE MATRIX

    ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

    Ένα πράγμα να ξέρετε στην εδώ ζωή σας, ότι τα πάντα είναι προδιαγεγραμμένα να συμβούν σε εσάς, και ότι τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη, και ότι πολύ σωστά όλα είναι μάταια σ'αυτόν τον άχρηστο ψεύτικο κόσμο. ΕΣΥ κάνεις σχέδια και το MATRIX γελάει.

    Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
    Ούτε μπορεί να δει κανείς με το πλαστό υλικό στοιχείο
    γι' αυτό και περιφρονώ την πρώτη σύνθετη φύση μου.

    χάρη στη θέαση της θεϊκότητας, θα αποκτήσει την ικανότητα να περιφρονεί και να αδιαφορεί για το θνητό του μέρος

    Στο πεπρωμένο, βέβαια, ανήκουν όλες οι πράξεις, και χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε κανένα απ'τα σωματικά όντα, χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το κακό ούτε το καλό.

    Είναι προδιαγεγραμμένο ακόμη και αυτός που πράττει το καλό να υφίσταται τις συνέπειες, και γι'αυτό ενεργεί, για να πάθει ότι παθαίνει λόγω της ίδιας ενέργειας του.

    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - Οι τριανταέξι Δέκαρχοι θεοί

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ποιος θεός δημιούργησε τον αδάμ και την εύα

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Ο ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΈΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ - ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ