ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ


Ρε δεν πάτε καθόλου καλά! πάτε και πιστεύετε όποια μπαρούφα διαβάζετε ειδικά όταν αυτός που τα γράφει είναι ανίκανος να στηρίξει την ύπαρξη της ίδιας της ψυχής αλλά μας μιλά για την ψυχή

ΤΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ
ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΑΧΑ
ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΧΑΧΑ

Διαβάζω..Από τη στιγμή της γέννησής της όμως (η ψυχή) ξεχνά όλη την προηγούμενη δυναμική που φέρνει.

Αρα αυτός που τα γράφει όλα αυτά περί ψυχής πως τα ξέρει; ειδικά όταν σκέφτεται ως γήινος και όχι ως ψυχή; ειδικά όταν δεν γνωρίζει ότι η ψυχή ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να ενσαρκωθεί;

Καταρχήν αυτός είναι παντελώς άσχετος! Δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη της ψυχής και μας μιλά για την ψυχή;

ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν στηριζόμαστε σε αυτούς τους ανεύθυνους.


Πολύπλοκο το θέμα

Καθόλου πολύπλοκο, διότι η Αλήθεια είναι απλή, το γήινο μυαλό είναι περίπλοκο όπως ένας υπολογιστής που χάνεται στην άβυσσο των ΑΡΙΘΜΩΝ.

Όλοι οι μύστες έχουν πει τά ίδια πράγματα ακριβώς;
Και ποιος μπορεί να πει ότι γνωρίζει

Οποιος μπορεί να στηρίξει με ορθά λογικά επιχειρήματα αυτά που γράφει, διότι μόνον έτσι θα αποδείξει την αλήθεια των γραπτών του. Ειδάλλως όλα όσα λέει είναι αερολογίες..διότι θα πιστεύει τυφλά στην λύπη και την χαρά, όπου η οδύνη γίνεται η αιτία πολλών δεινών, (ταπείνωση), αλλά και η έπαρση από χαρά γεννά την περισσότερη κακία. Άρα η τυφλή πίστη σε οδηγεί απευθείας στην κακία.

Μπορεί να υπάρχουν δύο και τρία ορθά επιχειρήματα...
Όπως μπορεί να υπάρχουν γραπτά μυστών διαφορετικά αλλά να είναι λογικά αποδεκτά....
Η συνείδηση θα μας οδηγήσει...

Εννοείς η καρδιά! διότι μόνον τα όμοια αλληλοκατανοούν την Αλήθεια. Αν λοιπόν σου δοθεί η ευκαιρία να μελετήσεις ένα γραπτό, πρώτα θα αφουγκραστείς την καρδιά σου! αν πρέπει να το διαβάσεις ή όχι! η καρδιά η οποία μπορεί να διακρίνει την Αλήθεια από το ψέμα! και αμέσως μετά να μελετήσει για να αποκτήσει την γνώση πάνω σε αυτό που πιστεύει, ώστε να αποδείξει ότι είναι η Αλήθεια! ειδάλλως θα χαθεί η θέληση της καρδιάς! η αμετάβλητη θέληση - ανδρεία της ψυχής. Διότι μόνον τα όμοια αισθητά της ψυχής-καρδιάς και τα ΑΜΕΤΆΒΛΗΤΑ νοητά της ψυχής είναι η Αλήθεια τα οποία δεν κάνουν ποτέ λάθος.

Συνείδηση ( καρδιά)
Υπάρχει μέσα στην ψυχή
Πού κουβαλάει όλη την γνώση τών ενσαρκώσεων που μόνο ένας άνθρωπος που έχει αυτογνωσία μπορεί να δεί τόσο βαθιά.

Πρόσεξε, η συνείδηση της καρδιάς είναι η λύπη και η χαρά της αγνότητας, η εικόνα της ψυχής, και η λογική που μας δίνεται από το Νου Αιθέρα είναι η δική του εικόνα. 

ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Εμείς εδώ δεν ζούμε καν διότι αυτό που θεωρούμε ως ζωή δεν είναι η ζωή αλλά είναι οι αισθήσεις αυτού του σώματος. η λύπη και η χαρά με πάθος κι επιθυμία που γεννούν την κακία.

Τα συναισθήματα μας κρατούν ομήρους στις ενσαρκώσεις της γης

Τα συναισθήματα του σώματος είναι ο εθισμός, η εξάρτηση, διότι αυτό ακριβώς είναι η ύλη, ειδικά το σώμα μας από γη νερό τα μόνα στοιχεία τα οποία δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα, ειδικά η γη 100% άρα γι αυτό ονομάζεται στυγνόν σκότος η υγρή φύση της Γης από γη νερό από τα οποία στοιχεία αρδεύεται ο θάνατος και ο θάνατος τρέφεται μόνον με τον θάνατο. (την κακία).

Επίσης οι ενσαρκώσεις λέγεται ότι κυνηγάνε την γενεά το αίμα ( συγγενείς) Ύλη πλούτο, αγαπημένα πρόσωπα

Οι συνεχείς ενσαρκώσεις αφορούν αποκλειστικά τις εξαρτημένες ψυχές οι οποίες έχουν απωλέσει το Νου Αιθέρα.

................
...............................

Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα γι'αυτό, κανείς!!! ούτε και εσείς που γράφετε ότι εξαναγκάζεται η ψυχή ! Από τι εξαναγκάζεται?

Μια εικασία όπως τόσες άλλες είναι το μάτριξ με το ατελείωτο πήγαινε έλα των ψυχών για ενεργειακή τροφή κάποιων ""θεών"" μια υποστηριζόμενη θεωρία από ανατολικές "θρησκείες" ιδιαίτερα

Εξαναγκάζομαι από την ΑΛΗΘΕΙΑ , διότι έχει πολύ μεγάλη διαφορά να με οδηγεί η Αλήθεια από το να με οδηγεί το Ψέμα.

Και όπου ψέμα η κακία, η λύπη από ηδονή και η έπαρση από χαρά.

Καταρχήν μπορεί να υπάρξει η ζωή χωρίς έναν Νου;

Ποια, η Τι , είναι η αλήθεια?
Και ποιο το ψέμα?

Ο Νους για το μόνο που πρέπει να φροντίσει για όσο βρίσκετε σ αυτή τη σύντομη περιήγησή του στα υλικά πεδία είναι η παρατήρηση του σε σχέση μ αυτά, και το πιο σημαντικό η μη εμπλοκή του μ αυτά σε βαθμό ομηρίας.. φροντίζοντας να επιστρέψει στην πηγή απ όπου ξεκίνησε ! Και όχι ο εγκλωβισμός στο μάτριξ με το ψευδές η όχι, αντιπεπονθότως (κάρμα) που του προβάλλουν..ακριβώς για να ζητά την αυτοτιμωρία-εξιλέωση του στο διηνεκές...

Αρα η ύλη είναι ΕΘΙΣΜΟΣ διότι είναι πάθος κι επιθυμία, και αν μας ελκύει η ύλη επιθυμούμε διακαώς μια αιώνια ζωή πάνω στην Γη

αυτό ακριβώς είναι η αμαρτία.
Άρα υπάρχει

Η αμαρτία υπάρχει μόνον εδώ στα γήινα στις σύνθετες φύσεις των πλανητών. Ο ουρανός είναι το πρώτο στοιχείο και η γη το τελευταίο.

Όντως έτσι είναι, άλλωστε η ανάγκη δημιουργεί την αμαρτία και το πάθος για την ύλη.

Και αυτό είναι το διαχωρισμένο σώμα μας, λοιπόν, όπου μετά την παρέμβαση του εκπεσών αισθητού θεού, είναι αναβαθμισμένο ώστε να είναι πολύ ευάλλωτο στην περισσότερη κακία.

Όλοι εμείς εδώ έχουμε κάποιο σκοπό, τίποτα δεν είναι τυχαίο, αμαρτία δεν υπάρχει αλλά εμείς την δημιουργούμε με τον Νου.
Εφόσον ο άνθρωπος εξέπεσε έπαψε να είναι τέλειος

Ο σκοπός χάθηκε από την στιγμή που εξέπεσε το φωτισμένο πνεύμα, διότι αυτό εξέπεσε και όχι ο Άνθρωπος!

..καθόσον κανένα μέρος του κόσμου δεν είναι άδειο από δαίμονες, κυρίως από τον δαίμονα, τον φωτισμένο απ'το θεό, ο οποίος μπαίνοντας κρυφά έσπειρε το σπέρμα της δικής του ενέργειας, και τότε ο νους γέννησε το σπαρμένο, δηλαδή μοιχείες, φόνους, άσχημη μεταχείρηση των γονέων, ιεροσυλίες, ασέβειες, αυτοκτονίες με αγχόνες, καταγκρεμίσματα και όλα τα υπόλοιπα, που αποτελούν έργα των δαιμόνων.

ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·(ο δεύτερος Νους δημιουργός ο αισθητός θεός, το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα), πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ (ενσαρκωμένου) καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

Ο άνθρωπος εξέπεσε με την ενέργεια του φωτισμένου δαίμονα
Εικόνα του. Και δημιουργεί την αμαρτία που εξαρχής δεν υπήρχε

O εαυτός μας είναι ο Άνθρωπος δεύτερος Θεός Φως και Ζωή. 
Ο δεύτερος Νους δημιουργός του πυρός και πνεύματος είναι ο αισθητός θεός της ύλης, το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα, και αυτός που εξέπεσε διότι αυτός είναι ενωμένος μόνον με την ύλη και όχι με την Ζωή και το Φως όπως είναι οι ανθρώπινες ψυχές.

morfeas sky

..........
....................

Όταν κατανοήσετε αυτά τα ασύλληπτα για τους πολλούς νοήματα ελάτε να μιλήσουμε κάνοντας Δι(ά)λογο διά του Λόγου (χωρίς το άλογο) και όχι αψιμαχίες μεταξύ νεκρών ειδώλων που τολμούν να ονομάζονται άνθρωποι.

ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

Χαρακτηριστικό της ίδιας της ψυχής είναι η κατ'ουσίαν νόηση.

Η ψυχή λοιπόν, είναι ουσία αυτοτελής που από την αρχή πήρε ζωή σύμφωνα με το πεπρωμένο και τράβηξε προς τον εαυτό της το πάθος και την επιθυμία όμοια με της ύλης

Και το μεν πάθος υπάρχει στην ύλη αλλά αν αυτό αποκτήσει εθισμό προς το νόημα της ψυχής τότε γίνεται ανδρεία και δεν παρασύρεται από την δειλία.

Η επιθυμία τώρα, προσφέρεται και αυτή και εάν αποκτήσει εθισμό προς το λογισμό της ψυχής τότε γίνεται σωφροσύνη και δεν υποκινείται από την ηδονή, διότι ο λογισμός αναπληρώνει την έλλειψη της επιθυμίας.
morfeas sky

O ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Μιλάω για πνευματικό έρωτα όχι για σαρκικό, άρα όταν βρούμε το άλλο μας μισό γινόμαστε ουρανός ο κόσμος όλος. Η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια ενωμένη, ο αρρενόθηλυς Αδάμ.

Χωρίς το πνεύμα σε τι θα διαφέρουμε από τα ζώα; άρα το πνεύμα κάνει την διαφορά. 
Αυτό σου λέω, ότι η ζωή είναι το πνεύμα, ο πνευματικός έρωτας, και όχι οι αισθήσεις των ζώων.

Σου λέω ότι είναι επιλογή σου να είσαι θνητός-ή, για πάντα, διότι λατρεύεις την θνητή σου φύση, άρα ποτέ δεν θα γνωρίσεις την θέωση σου. Αυτό λένε και τα ερμητικά κείμενα: όσοι άνθρωποι λατρεύουν την θνητή τους φύση γεννήθηκαν ώστε να υπηρετούν για πάντα τα θνητά.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας