TO ΣΦAΓEIO AΡENA ΤΗΣ ΓΗΣ

 
Όταν η πίστη μεταβάλλεται παύει να είναι αληθινή.
Χωρίς την σκέψη δεν μπορεί να γεννηθεί η πίστη.

Η αμετάβλητη Μονάδα λοιπόν (τα μονά η νοητή ουσία η ψυχή), είναι όμοια με τα μονά, δηλαδή με το πνεύμα της Αρμονίας της εκάστοτε φύσης, ενώ η δυάδα (τα ζυγά) (φύση), γεννούν τον αντίθετο λόγο όπου καθετί έχει το αντίθετο του, δράση-αντίδραση, καλό-κακό, μαύρο-άσπρο, κτλ.

Οταν λοιπόν μας οδηγεί η Μονάδα βρισκόμαστε κοντά στο Θεό, (Αρμονία του πνεύματος), ενώ όταν μας οδηγεί η δυάδα βρισκόμαστε έξω από το Θεό. (λάτρης τoυ σώματος-ύλιστής).

«Μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε» όποιος κατάλαβε κατάλαβε, διότι η μοίρα καραδοκεί στους θνητούς που δεν γνωρίζουν την Αλήθεια.
..........

Ο διάβολος είναι εκδικητικός.
Όχι ο Θεός...διότι ο Θεός δεν έχει τέτοιες ανάγκες...
Καθίστε κ αναλογιστείτε ποιοι δρουν εκδικητικά σήμερα...
Αυτοί, λοιπόν, διάολο φέρουν....

Oλοι φέρουμε τον διάβολο μέσα μας, είναι το ίδιο το σώμα μας.

Που μας έχει εγκλωβίσει την ψυχή ο διάβολος;

Στις αισθήσεις του σώματος οι οποίες αδηγούν την όποια σκέψη-πίστη.

Δούλοι και νεκροί ψυχικά είναι όσοι βαπτίζονται δούλοι ενός γήινου θνητού θεού που σκέφτεται όπως αισθάνονται τα ζώα.

Oλοι φέρουμε τον διάβολο μέσα μας, είναι το ίδιο το σώμα μας.
Το σώμα μας είναι ο διάβολος που ενσαρκωθήκαμε, ο ναός του γήινου θεού τρομάρα σας, το ζώο, σε αντίθεση με όσα μας είπε ο Χριστός.

Ερμητικά κείμενα

Πρώτα απ΄όλα όμως πρέπει να σκίσεις το χιτώνα που φοράς, το ύφασμα της άγνοιας, το υποστήριγμα της κακίας, τα δεσμά της φθοράς, τον σκοτεινό περίβολο, τον ζωντανό θάνατο, τον αισθητό νεκρό, τον φορητό τάφο, τον ληστή που κατοικεί μέσα σου, αυτόν που σε μισεί για όσα αγαπά και σε φθονεί για όσα μισεί.

Μην βυθίζεστε στο τρυπάκι του διπολισμού και της αντίθεσης, δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνον στην περισσότερη κακία, αφήστε τον καθένα να πάρει ότι ακριβώς του αξίζει, (μοίρα), απέχοντας όσο μπορείτε από την κακία.

«Μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε» όποιος κατάλαβε κατάλαβε, διότι η μοίρα καραδοκεί στους θνητούς που δεν γνωρίζουν την Αλήθεια.


Πάνο εμβολιάστηκες;

Το τι κάνω είναι επιλογή δική μου, και να απαντήσω στην ερώτηση σου δεν θα με κατανοήσεις

Φυσικά είναι επιλογή σου, δεν περίμενα να θιχτείς επειδή ρώτησα. Προφανώς λοιπόν το έκανες, οκ. Επίσης θα ήθελα να εξηγήσεις ποιόν εννοείς γήινο θεό που όσοι βαπτίζονται είναι δούλοι του και σκέφτονται κι αισθάνονται όπως τα ζώα;

Αυτόν τον θεό που πρεσβεύει ο χριστιανισμός είναι ο γήινος θεός ο διάβολος.

Ο Θεός που πρεσβεύει ο Χριστιανισμός, είναι Ο Κύριος Ιησούς Χριστός, τον οποίον συχνά μνημονεύεις.


Αν νομίζεις ότι η εκκλησία μνημονεύει τον Χριστό, ή ότι οι γραφές μνημονεύουν τον Χριστό κάνεις τρομερό λάθος, αλλά δεν φταις εσύ μα η άγνοια σου για την Αλήθεια. Αυτά που είπε ο Χριστός δεν έχουν καμία σχέση με τον γήινο κόσμο.

Τι είπε ο Χριστός λοιπόν κατ εσέ;

Ότι δεν είναι αυτός ο γήινος κόσμος δικός μου αλλά του άρχοντα αυτού του κόσμου. Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει στον δικό μου κόσμο ..εγώ είμαι η Ζωή και το Φως.. αυτά είπε ο Χριστός, και οι άνθρωποι τον απαρνήθηκαν διότι λάτρεψαν το σώμα τους.

Αυτά είπε ο Χριστός, όπως επίσης και άλλα, αυτά πρεσβεύει ο Χριστιανισμός και οι Γραφές. Ποια είναι η αντιπαράθεσή σου; Ο ο άρχων του κόσμου τούτου είναι ο διάβολος, το έχει πεί ο ίδιος, γι αυτό άλλωστε τον εσταύρωσαν. Ποιό είναι το θέμα; Γιατί λες ότι ο Χριστιανισμός λατρεύει τον σατανά;

Διότι πιστεύεις στην ανάσταση του θνητού σώματος. Δηλαδή να δώσεις την ζωή στον θάνατο, και να γίνει ο ζωντανός θάνατος, δηλαδή το ανθρώπινο γήινο ζώο, διότι αθάνατος δεν μπορεί ποτέ να γίνει ο θάνατος. Σκέψου μόνον από τι τρέφεται το σώμα μας, από τον θάνατο, ότι τρώμε είναι ήδη νεκρό

Αν έχεις αυτήν την θεώρηση δεν μπορείς να επικαλείσαι τον Χριστό, Πάνο. Δεν γίνεται να κόβεις σε κομμάτια την Αγία Γραφή και να κρατάς ότι συμφέρει την προσωπική σου εκτίμηση. Ούτε να κάνεις αυθαίρετη ερμηνεία των λόγων Του. 

Πέρα απ αυτά τώρα θυμήθηκα ότι ήσουν ιδιαίτερα αντίθετος με τα μπόλια και το είχες δηλώσει. Και μαζί είχαμε μιλήσει εδώ επ αυτού.

Εγώ λέω μόνον την Αλήθεια. Αν εσύ πιστεύεις ότι ο θάνατος είναι η ζωή ο ίδιος ο Θεός εγώ δεν θα σου επιβάλλω τίποτα, απλά σε συμβουλεύω. 

Από εκεί και πέρα σίγουρα θα νομίζεις πως ό,τι βιώνεις εσύ το έχεις δημιουργήσει, οπότε ότι και να σου πω για την προδιαγεγραμμένη μοίρα δεν θα με κατανοήσεις.

Και τότε για τα μπόλια, την αλήθεια έλεγες ότι έλεγες ...τελικά υπέκυψες....

Πες μου κάτι, μπορείς να είσαι αθάνατη σ αυτόν τον θνητό κόσμο; Έτσι το να αποδεχτώ την μοίρα μου δεν σημαίνει ότι υπέκυψα σ αυτή, στον θάνατο, αλλά ότι δεν την φοβήθηκα.

Eγώ; Στον εαυτόν σου θα πρέπει να δώσεις απαντήσεις που αυτοαναιρείσαι.

Σου έχω απαντήσει αλλά δεν με κατανοείς. Είναι αναπόφευκτος ο θάνατος; ναι, οπότε δεν μπορείς να πιστεύεις ότι το σώμα σου είναι αθάνατο. Αυτό που είναι αθάνατο είναι η ανθρώπινη ψυχή μας η οποία είναι Ζωή και Φως.

Η ψυχή για να είναι αθάνατη θα πρέπει να είναι ζωντανή κατ αρχήν. Και για να είναι ζωντανή Πάνο , θα πρέπει να έχει τις ανάλογες υποδομές. Αρετή , ανδρεία , πιστότητα , με λίγα λόγια ...κότσια.

Θα στο θέσω αλλιώς ώστε να με κατανοήσεις. Πιστεύεις ότι γεννήθηκες στο μέρος που γεννήθηκες με τους γονείς που σε γέννησαν και την βιωματική σου εμπειρία που βιώνεις μέχρι σήμερα, πως όλα έγιναν από δική σου επιλογή; ότι εσύ τα επέλεξες;

Αυτό δεν το γνωρίζω κι όποιος λέει ότι γνωρίζει είναι τουλάχιστον β λ αξ. Επίσης δεν πιστεύω στην μετενσάρκωση.

Επέτρεψε μου εγώ να γνωρίζω. Γι αυτό σου είπα, πως ότι και να σου πω δεν θα με κατανοήσεις. Γι αυτό τα ανθρώπινα ζώα μόνον εικάζουν την αλήθεια..δεν την γνωρίζουν.

morfeas sky
Αυτή είναι η ζωή των ανθρώπων πάνω στην Γη, σαν τα μυρμήγκια, όλη τους την ζωή τριγυρνούν γύρω από την φωλιά τους. Αυτή ως επόμενο είναι η αντίληψη τους για την ζωή.
Ενώ εσυ την γνωρίζεις την Αλήθεια γι αυτό και αναίρεσες όλα όσα τόσο ζηλωτικά υποστήριζες? Τελικά την αλήθεια που στήριζες την πέταξες για λόγους που μόνο εσύ ξέρεις? Και γιατί τότε σε δημόσιο βήμα έβριζες όλους ανεξαιρέτως και ζώα τους ανέβαζες ζώα τους κατέβαζες? από που αντλούσες αυτό το δικαίωμα όταν δεν μπόρεσες να προασπίσεις τα αυτονόητα? Και στο κάτω κάτω ποιος είσαι εσύ που θα μεταφράζεις κατά το δοκούν και θα ερμηνεύεις τον ΙΗΣΟΥ κατά τα συμφέροντα σου?

Τελικά η ΓΗ είναι στρογυλή ή επίπεδη?

Μα δεν αναίρεσα τίποτα απολύτως. Απεναντίας τα στηρίζω ακόμη περισσότερο μέσω της ψυχικής μου δύναμης, την οποία για να κατανοήσει ένας θνητός θα πρέπει πρώτα να κατανοήσει τον εαυτό του. Θέλεις λοιπόν να πέσω στο δικό σου επίπεδο και να μιλήσω σαν εσένα για να με κατανοήσεις; Όποιος για σένα εμβολιαστεί είναι απέναντι σου; αυτό μου λες; χωρίς πρώτα να κατανοείς τους λόγους που το κάνει; Πως κρίνεις ως θνητή ότι δεν κατανοείς; φέροντας την αντίθεση; αφού αυτή σε οδηγεί; τι είναι καλό και τι είναι κακό; όταν και τα δυο δεν απέχουν από καμιά κακία; Με το να ονομάζω ως ζώα όσους ανόητους εμβολιάζονται από φόβο δεν σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ζώα! διότι η έπαρση τους οδηγεί! όχι η Αρμονία η ψυχή.

morfeas sky

χαχα ωραία ερώτηση

- Τελικά η ΓΗ είναι στρογυλή ή επίπεδη?

Αντέχετε;

H Γη βρίσκεται μέσα στο Νου, όλα είναι Νοητά, τίποτα δεν είναι αληθινό, διότι, όλα τα σχήματα και οι μορφές γεννιούνται από τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ!!

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ...ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ
                                   

Το να πολεμούν τα ανθρώπινα ζώα εμβολιασμένα και μη, το τι είπε το αντίθετο τους είναι ότι χειρότερο διότι τρέφουν την κακία.

Προσέξτε η μοίρα καραδοκεί. Τα ανθρώπινα ζώα έχουν άγνοια για την αλήθεια, γι αυτό πρέπει να προστατευτούν, απέχοντας από κάθε κακία, από φόβο για το άγνωστο.

Το να πολεμήσω μέσα στο γήινο Μάτριξ είναι σαν να το τρέφω. Αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες όμως το γήινο Μάτριξ πεθαίνει.

Δεν υπάρχει ισχυρότερος πόλεμος από την αδιαφορία για τα γήινα, διαγράφει το μέλλον (μοίρα) εξουσιάζοντας τα πάντα, και όλα περνούν στην αφάνεια για πάντα.

Εσύ επιμένεις να τρέφεις το γήινο Μάτριξ αναπαράγοντας συνεχώς αυτό που σου προσφέρει, τροφοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο συνεχώς την αέναη αντίθεση και διαμάχη, το δυνατό και το αδύναμο, την εξουσία και την υποταγή, την τροφή αυτού του κόσμου.

morfeas sky


Το πείραμα των δύο σχισμών

Στην προσπάθειά του παρατηρητή να δει από ποια σχισμή περνά το κάθε σωματίδιο, αλλοιώνεται η συμπεριφορά που αυτά εμφανίζουν σε σχέση με όταν δεν τα παρατηρεί. Η προσπάθεια παρατήρησης τα κάνει να εκδηλώνουν ιδιότητες σωματιδίου ενώ όταν δεν τα παρατηρεί εμφανίζουν κυματικές ιδιότητες

Mε λίγα λόγια το πείραμα απέδειξε ότι είμαστε παρατηρητές δημιουργοί νόες, και σε ότι επικεντρωνόμαστε συναισθηματικά αυτό δημιουργούμε στην ύλη. Γι'αυτό προσέξτε πολύ καλά όλοι εσείς που αφομοιωθήκατε από την Ύλη δηλαδή από το σώμα σας.

Μην γίνεστε ένα με αυτόν τον γήινο κόσμο (Χριστός).

morfeas sky


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;