ΣΚΥΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

 


Να ακούς την συνείδηση σου. Κανέναν άλλον. Δεν κάνει ποτέ λάθος. Συνείδηση είναι η Δι(α)ίσθηση, όπου ο Δίας Νους Ουρανός (Νους Oρά) οδηγεί την αίσθηση μέσω της ΔιαΝόησης της ψυχής.
(Δια Νόηση που οδηγεί τις άλογες αισθήσεις Δι(α)ίσθηση).

H Aλήθεια είναι απλή. Προ-Υπάρχει το αμετάβλητο Αγαθό, το οποίο ενώθηκε με το σκότος το αδρανή δοχείο της ύλης. Μια σύνθεση ανόμοιων στοιχείων από φωτιά, αέρα, γη, νερό, από αυτά η γη και το νερό δεν μπορούν να δεχτούν το Αγαθό, γι'αυτό γεννούν την κακία. Οπότε όποιος οδηγείται από αυτά τα στοιχεία γίνεται κακός, ενώ όποιος οδηγείται από το Αγαθό έχει πρότυπο του την Αλήθεια της Ζωής η οποία εξουσιάζει τα πάντα. Επίσης το Αγαθό είναι Άναρχο, δεν υποτάσσεται σε τίποτα! Γι'αυτό η υποταγή της ψυχής είναι ο θάνατος της.

ΣΚΥΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Κι όπου υπάρχει το πάθος, πουθενά δεν υπάρχει το απόλυτο Αγαθό, κι όπου υπάρχει το Αγαθό, πουθενά δεν υπάρχει ούτε ένα πάθος, διότι όπου υπάρχει μέρα, δεν υπάρχει νύχτα, κι όπου υπάρχει νύχτα, δεν υπάρχει μέρα.

Επομένως, είναι αδύνατον να υπάρχει το Αγαθό στην περίπτωση της γέννησης, (η γέννηση είναι πάθος),  παρά υπάρχει το Αγαθό μόνον στο αγέννητο.

Όπως δε ακριβώς έχει δοθεί στην Ύλη μερίδιο σε όλα, έτσι της έχει δοθεί μερίδιο και στο Αγαθό. Με τον τρόπο αυτό ο κόσμος είναι αγαθός στο επίπεδο που κι αυτός δημιουργεί τα πάντα, ώστε να είναι Αγαθός στο τμήμα της δημιουργίας. Αλλά σε όλα τα άλλα δεν είναι Αγαθός, διότι και διάκειται από πάθη, και είναι κινητός και δημιουργεί πράγματα, τα οποία διάκεινται από πάθη.

Μέσα δε στον άνθρωπο (της Γης) το αγαθό έχει ταχθεί με τρόπο συγκριτικό ως προς το κακό. Διότι το όχι πολύ κακό, είναι αγαθό για μας, εκείνο δε που είναι αγαθό για μας, είναι το ελάχιστο τμήμα του κακού.

Επομένως, είναι αδύνατον το εδώ αγαθό να είναι απαλλαγμένο από κακία, καθόσον το εδώ αγαθό μετατρέπεται σε κακό, κι αφού μετατρέπεται σε κακό, δεν παραμένει πλέον αγαθό.
Κι αφού δεν παρέμεινε αγαθό, μετατρέπεται σε κακό.


Στο πεπρωμένο, βέβαια, ανήκουν όλες οι πράξεις, παιδί μου, και χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε κανένα απ'τα σωματικά όντα, χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το κακό ούτε το καλό.

(THE MATRIX)

Το Πεπρωμένο Υπονοεί, την Απουσία Επιλογής.
Και η μοίρα ποτέ δεν θα σταματήσει να δημιουργεί γεγονότα υπέρ του πεπρωμένου.

Και κάθε άνθρωπος παθαίνει αυτά που του επιφυλάσσει το πεπρωμένο, οι μεν λογικοί, στους οποίους είπαμε ότι κυριαρχεί ο Νους, δεν παθαίνουν τα ίδια με τους άλλους, αλλά απαλλαγμένοι από την κακία και χωρίς να είναι κακοί, υπόκεινται και αυτοί σε πάθη.

Όπου λοιπόν, υπάρχει ψυχή, εκεί υπάρχει και ο Νους, όπως ακριβώς όπου υπάρχει ζωή, εκεί υπάρχει και ψυχή, στα ζώα, όμως, τα οποία δεν έχουν λογική, η ψυχή είναι ζωή χωρίς Νου. Γιατί ο (Αγαθός) Νους είναι ευεργέτης της ψυχής των ανθρώπων, γιατί την οδηγεί προς το αγαθό.

Πως πάλι το εννοείς αυτό πατέρα;
ο μοιχός δεν είναι κακός;
ο φονιάς δεν είναι κακός;
και όλοι οι υπόλοιποι;

Ο λογικός όμως, παιδί μου, δεν θα υποστεί τα πεπρωμένα επειδή μοίχευσε, αλλά σαν να είχε μοιχεύσει, ούτε επειδή φόνευσε, αλλά σαν να είχε φονεύσει, και δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει κανείς από την "μεταβολή" όπως ακριβώς και από το "γίγνεσθαι". Την κακία, όμως, όσοι έχουν το Νου, είναι δυνατόν να την αποφύγουν.

Η τιμωρία είναι μικρότερη σε μια ανθρώπινη ψυχή όταν πέφτει σε πάθη, όταν υποπέφτει στην κακία (πάθη) για να επιφέρει την δικαιοσύνη.

Μόνον η Μοίρα είναι υπεύθυνη για την Δικαιοσύνη διότι την οδηγεί η Πρόνοια του Αγαθού Θεού.. ο Νους Ουρανός Αιθέρας.

Ο Νους όμως εκτός των ανόητων δεν αντέχει ούτε τη νωθρή ψυχή, (φοβισμένη υποταγμένη ψυχή), αλλ'αυτήν την ψυχή την εγκαταλείπει προσαρτημένη πάνω στο σώμα και τραβηγμένη προς τα κάτω απ'αυτό. Κι αυτού του είδους η ψυχή, δεν διαθέτει Νου, επομένως αυτός δεν πρέπει καν να αποκαλείται άνθρωπος.
                               

THE MATRIX

Το Πεπρωμένο Υπονοεί, την Απουσία Επιλογής.
Και η μοίρα ποτέ δεν θα σταματήσει να δημιουργεί γεγονότα υπέρ του πεπρωμένου.

"το Πεπρωμένο, έχει την έννοια του Αναπόφευκτου."
είναι ο τόπος ο χρόνος η εικονική πραγματικότητα στην οποία κινούμαστε αυτή την στιγμή.

"οι Μοίρες όριζαν τα γεγονότα, στις ζωές των ανθρώπων."
οι Άνθρωποι μπορούν να υπερβούν την Μοίρα, με την Δύναμη της αμετάβλητης Αγαθής Θέλησής τους που γεννά την Ανδρεία της ψυχής.

Γι'αυτό συνέλθετε και πάρτε την μοίρα στα δικά σας χέρια.
Συν Αθηνά και χείρα κινεί. με το Νου και την ψυχή-καρδιά.
Αποκτήστε την Αμετάβλητη Θέληση της ψυχής σας, η οποία θα συνδεθεί με το Ιερόν Πυρ, το Νου Αιθέρα τον κυρίαρχο του σύμπαντος.

morfeas sky
 

Δεν το βλέπεις; οι μισοί "πιστοί" από τον φόβο τους έχουν υποταχθεί. Να μην πω σχεδόν όλοι διότι έχουν γίνει δούλοι του σώματος.

morfeas sky

Νομίζω ένα 10%-30% θα παραμείνει εκτός του συστήματος να παλεύει.

Eχεις δει την ταινία ΤΗΕ ΜΑΤRIX; μετά τον πρώτο θάνατο (του σώματος) θα δεις τον κόσμο όπως ΕΙΝΑΙ και δεν θα χρειάζεται πλέον να σταματάς τις..σφαίρες. (διπολισμός).

morfeas sky

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ
Ισχύει αυτό; Ότι μισείς θα σε καταδιώκει...ή ότι φοβάσαι θα σε καταδιώκει;

Eννοώ ότι αν δεν μισήσουμε την κακία αυτού του κόσμου (διπολισμό) θα αφομοιωθούμε από το σκοτάδι.

Στον πόλεμο σκοτώνεις γιατί μισείς τον εχθρό σου; ή γιατί από ανάγκη πρέπει να επιφέρεις την ισορροπία; Σαν να κάνουμε την πράξη. 

Ο κακός σκοτώνει από κακία γεμάτος ηδονή γι αυτή, ενώ ο λογικός χωρίς να είναι κακός σκοτώνει από ανάγκη για να επιφέρει την δικαιοσύνη.
..........

Για να το κατανοήσετε αυτό πρέπει πρώτα να έχετε ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ!!!!

5. Αυτό το επίπεδο είναι η βάση της δικαιοσύνης, παιδί μου, γιατί, παρατήρησε, πως χωρίς δίκη, έδιωξε την αδικία, γίναμε δίκαιοι, παιδί μου, λόγω της απουσίας της αδικίας. 



Bλέπεις να έχει αλλάξει κάτι στην φύση; Με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται αιωνίως. Μάλλον δεν κατάλαβες σε ποιον κόσμο βρίσκεσαι, σε έναν κόσμο ο οποίος τρέφεται με τον θάνατο.

Παρατήρησε το ζωικό βασίλειο..τρέφεται με τον θάνατο. Αν όχι μάλλον έχεις παραισθήσεις τότε, αφού βιώνεις τον θάνατο κάθε στιγμή και δεν το βλέπεις.

Kάνω λάθος; Βιώνεις τον θάνατο κάθε σου στιγμή; Ναι ή Οχι; 
Kατανόησε σε ποιον κόσμο βρίσκεσαι, διότι αν τον ερωτευτείς θα βιώνεις συνεχώς τον θάνατο.
Θα στο ξαναπώ για τελευταία φορά...Αδιαφορείς για το σκοτάδι πάνω στην Γη; για τον θάνατο που βιώνουν όλα τα θνητά είδη; Αν αδιαφορείς τότε συμφωνώ μαζί σου, αν όμως σε επηρεάζει τότε συμβαίνει γιατί αφομοιώθηκες από τον θάνατο. Και έρχεται το ερώτημα, αφού δεν σε νοιάζει όσοι δολοφονούνται, όσοι πονούν, όσοι αρρωστούν, τότε τι ήρθες να κάνεις σ'αυτόν τον κόσμο; να βιώσεις την ζωή; βιώνοντας τον θάνατο;
Εγωισμός είναι να λες ότι είσαι Αιθήρ χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις. Πρόσεξε τον εγωισμό σου..σε στέλνει στα μαύρα σκοτάδια. 
Ο φοβισμένος μόνον με τον φόβο υπακούει. Διότι δεν έχει λογική. Αν είχε θα γνώριζε μόνος του την αλήθεια, μέσα απο την δική του προσωπική έρευνα, και όχι αντιγράφοντας ως λύση ότι του προτείνουν αυτοί που τον εκμεταλλεύονται, διότι εκτός των άλλων δεν έχει αναπτύξει την σωστή διάκριση - διαίσθηση.
...........

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Όπως ένας άνθρωπος που αγαπάμε μας επηρεάζει, με τον ίδιο τρόπο την κακία δεν μπορούμε να την αγαπήσουμε, ειδάλλως θα μας επηρεάζει, όπως ακριβώς ένας άνθρωπος που αγαπάμε και μας επηρεάζει διότι τον οδηγούν τα θνητά και όχι τα αθάνατα ασώματα και θεικά.


morfeas sky
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΑΠΟΔΟΜΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΡΘΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ


                                     

Ξέρεις πόσες ομάδες ανθρώπων υπάρχουν; άπειρες, όπως άπειρη η βλακεία των ομάδων. Τα ΑΝΟΜΟΙΑ..ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΌΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς τα ανθρώπινα ζώα νομίζουν ότι ζουν, ειδάλλως θα έβλεπαν τον θάνατο που έχει ζώσει τα πάντα στην υποτιθέμενη ζωή τους

Το θέμα δεν είναι τα πρόβατα να μαντρώσουν τους λύκους και τον τσοπάνη, διότι αυτή είναι ανθρωπογεωκεντρική λογική του διπολισμού.

Διότι, όποιος αποκτήσει «Γνώση» και «Μυαλό» δεν θα είναι πρόβατο ούτε λύκος ούτε τσοπάνης..δηλαδή το ανθρώπινο ζώο, αλλά ο Ζωντανός Άνθρωπος..που τον οδηγεί το Γνώθι σ'αυτόν.

Για όσους!

Ενώ τα πρόβατα οι λύκοι και ο βοσκός, θα παραμένουν ανθρώπινα ζώα που θα υπηρετούν την κατώτερη άλογη γήινη φύση του σύμπαντος.
                             

- Λατρεύει η ανθρωπότητα τον θάνατο;

Κι όμως όλοι τον λατρεύουν, και τον φοβούνται, δεν τον μισούν, αφού αυτός τους οδηγεί..ο γήινος κόσμος που αγαπούν.

Όλη η ανθρωπότητα είναι ενεργειακά βαμπίρ, αφομοιώθηκε από το στυγνόν σκότος της Γης, και πλέον λατρεύει το σκοτάδι.

Η ανθρωπότητα λατρεύει τον φόβο, διότι οποιαδήποτε επιλογή και να κάνει έχει ως πρότυπο της τον φόβο, δηλαδή τις ανάγκες δηλαδή μήπως δεν αποκτήσει αυτό που έχει ανάγκη,  - οι άλογες αισθήσεις παραισθήσεις που γεννά το σώμα τους.. Ποτέ όμως δεν τους οδηγεί η Νοητή Ζωή τα ασώματα αόρατα αθάνατα νοητά και θεϊκά. (Δια Νόηση όπου ο Νους Ουρανός - ανθρώπινη ψυχή οδηγεί τις άλογες αισθήσεις του σώματος, η Δι(α)ίσθηση).

Να ακούς την συνείδηση σου, τίποτα άλλο. Δεν κάνει ποτέ λάθος. Συνείδηση είναι η Δι(α)ίσθηση, όπου ο Δίας Νους Ουρανός (Νους Oρά) νοείται τις ιδέες, και οδηγεί την αίσθηση- παραίσθηση του σώματος μέσω της ΔιαΝόησης της ψυχής. (Δια Νόηση που οδηγεί τις άλογες αισθήσεις Δι(α)ίσθηση).

morfeas sky

Σχόλια

  1. O πόλεμος δεν είναι υλικός είναι πνευματικός, να μην σας ενδιαφέρει όσα συμβαίνουν στα θνητά, αλλά να σας ενδιαφέρει μόνον όσα συμβαίνουν στα αθάνατα και θεϊκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει τιποτα αληθινο μεσα στα σωματα.
      Καθε τι αληθινο βρισκεται μεσα στα ασωματα.

      Καθε τι που λυπαται και ευχαριστιεται (και ειναι ον θνητο) ενω καθε τι που ευχαριστιεται δε λυπαται (και ειναι ον αθανατο).

      Διαγραφή
    2. Αν πρώτα δεν κατανοήσεις τι συμβαίνει στα ασώματα αθάνατα και θεϊκά, είναι αδύνατον να κατανοήσεις τα θνητά, και η ανθρωπότητα σήμερα είναι δούλος του θνητού σώματος (υλικά).

      Διαγραφή
  2. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    Στο πεπρωμένο, βέβαια, ανήκουν όλες οι πράξεις, παιδί μου, και χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε κανένα απ'τα σωματικά όντα, χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το κακό ούτε το καλό.

    (THE MATRIX)

    Το Πεπρωμένο Υπονοεί, την Απουσία Επιλογής.
    Και η μοίρα ποτέ δεν θα σταματήσει να δημιουργεί γεγονότα υπέρ του πεπρωμένου.

    Μέσα δε στον άνθρωπο (της Γης) το αγαθό έχει ταχθεί με τρόπο συγκριτικό ως προς το κακό. Διότι το όχι πολύ κακό, είναι αγαθό για μας, εκείνο δε που είναι αγαθό για μας, είναι το ελάχιστο τμήμα του κακού.

    Επομένως, είναι αδύνατον το εδώ αγαθό να είναι απαλλαγμένο από κακία, καθόσον το εδώ αγαθό μετατρέπεται σε κακό, κι αφού μετατρέπεται σε κακό, δεν παραμένει πλέον αγαθό.

    Κι αφού δεν παρέμεινε αγαθό, μετατρέπεται σε κακό. Επομένως, είναι αδύνατον το εδώ αγαθό να είναι απαλλαγμένο από κακία, καθόσον το εδώ αγαθό μετατρέπεται σε κακό, κι αφού μετατρέπεται σε κακό, δεν παραμένει πλέον αγαθό.

    Κι αφού δεν παρέμεινε αγαθό, μετατρέπεται σε κακό.

    Και κάθε άνθρωπος παθαίνει αυτά που του επιφυλάσσει το πεπρωμένο, οι μεν λογικοί, στους οποίους είπαμε ότι κυριαρχεί ο Νους, δεν παθαίνουν τα ίδια με τους άλλους, αλλά απαλλαγμένοι από την κακία και χωρίς να είναι κακοί, υπόκεινται και αυτοί σε πάθη.

    Το Πεπρωμένο Υπονοεί, την Απουσία Επιλογής.
    Και η μοίρα ποτέ δεν θα σταματήσει να δημιουργεί γεγονότα υπέρ του πεπρωμένου. THE MATRIX

    Το Πεπρωμένο Υπονοεί, την Απουσία Επιλογής.
    Και η μοίρα ποτέ δεν θα σταματήσει να δημιουργεί γεγονότα υπέρ του πεπρωμένου.

    "το Πεπρωμένο, έχει την έννοια του Αναπόφευκτου."
    είναι ο τόπος ο χρόνος η εικονική πραγματικότητα στην οποία κινούμαστε αυτή την στιγμή.

    "οι Μοίρες όριζαν τα γεγονότα, στις ζωές των ανθρώπων."
    οι Άνθρωποι μπορούν να υπερβούν την Μοίρα, με την Δύναμη της αμετάβλητης Αγαθής Θέλησής τους που γεννά την Ανδρεία της ψυχής.

    Γι'αυτό συνέλθετε και πάρτε την μοίρα στα δικά σας χέρια.
    Συν Αθηνά και χείρα κινεί. με το Νου και την ψυχή-καρδιά.
    Αποκτήστε την Αμετάβλητη Θέληση της ψυχής σας, η οποία θα συνδεθεί με το Ιερόν Πυρ, το Νου Αιθέρα τον κυρίαρχο του σύμπαντος.

    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση