ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΤΟΥ ΑΔΗ - ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΦΩΣ


ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΤΟΥ ΑΔΗ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ;
ὁ δὲ πάντων πατὴρ ὁ Νοῦς, ὢν ζωὴ καὶ φῶς,
ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον αὐτῷ ἴσον, οὗ ἠράσθη ὡς ἰδίου τόκου·

Ο πατέρας των πάντων Νους, όντας ζωή και φως, εποίησε τον Άνθρωπο ίσο με τον εαυτό του, ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον όμοιο του, μαζί με όλες τις μορφές που μπορεί να πάρει η εικόνα του Θεού, το Αρρενόθηλυς ον ζωή και φως υπάρχων, και τον αγάπησε σαν παιδί του.

"ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν, ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν"


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; Ο ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΔΡΑΝΗ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ (ΣΚΟΤΟΣ)

Τὰ οὖν, ἐγώ φημι, στοιχεῖα τῆς φύσεως πόθεν ὑπέστη;

– πάλιν ἐκεῖνος πρὸς ταῦτα,

᾿Εκ βουλῆς θεοῦ, ἥτις λαβοῦσα τὸν Λόγον καὶ ἰδοῦσα τὸν καλὸν κόσμον ἐμιμήσατο, κοσμοποιηθεῖσα διὰ τῶν ἑαυτῆς στοιχείων καὶ γεννημάτων ψυχῶν.

ὁ δὲ Νοῦς ὁ θεός, ἀρρενόθηλυς ὤν, ζωὴ καὶ φῶς ὑπάρχων, (η εικόνα του Θεού), ἀπεκύησε λόγῳ ἕτερον Νοῦν δημιουργόν, ὃς θεὸς τοῦ πυρὸς καὶ πνεύματος ὤν, ἐδημιούργησε διοικητάς τινας ἑπτά, ἐν κύκλοις περιέχοντας τὸν αἰσθητὸν κόσμον, καὶ ἡ διοίκησις αὐτῶν εἱμαρμένη καλεῖται.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΘΕΟΣ; ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (ΔΙΑΒΟΛΟΣ)
ὁ δὲ δημιουργὸς Νοῦς σὺν τῷ Λόγῳ, ὁ περιίσχων τοὺς κύκλους καὶ δινῶν ῥοίζῳ, 
(των επτά φύσεων όπου συμβαίνει το γίγνεσθαι του δοχείου της ύλης)  έστρεψε τὰ ἑαυτοῦ δημιουργήματα καὶ εἴασε στρέφεσθαι ἀπ' ἀρχῆς ἀορίστου εἰς ἀπέραντον τέλος·
ἄρχεται γάρ, οὗ λήγει·

ἡ δὲ τούτων περιφορά, καθὼς ἠθέλησεν ὁ Νοῦς,
ἐκ τῶν κατωφερῶν στοιχείων ζῷα ἤνεγκεν ἄλογα (οὐ γὰρ ἐπεῖχε τὸν λόγον), ἀὴρ δὲ πετεινὰ ἤνεγκε, καὶ τὸ ὕδωρ νηκτά·

διακεχώρισται δὲ ἀπ' ἀλλήλων ἥ τε γῆ καὶ τὸ ὕδωρ, καθὼς ἠθέλησεν ὁ Νοῦς, καὶ <ἡ γῆ> ἐξήνεγκεν ἀπ' αὐτῆς ἃ εἶχε
ζῷα τετράποδα <καὶ> ἑρπετά, θηρία ἄγρια καὶ ἥμερα.

.........

Και είπα εγώ: «Τα στοιχεία της φύσης, (πλανήτης Γη) λοιπόν, από πού προήλθαν;»


Κι εκείνος απάντησε πάλι σ’ αυτά: «Από τη Βούληση του θεού η οποία αφού έλαβε το Λόγο και είδε τον ωραίο (ουράνιο) κόσμο, (είδε μέσα στο Νου τον Ουράνιο κόσμο χωρίς τα κατωφερή στοιχεία της ύλης, είδε τον ουράνιο κόσμο του πυρός και πνεύματος και αντέγραψε αυτόν τον κόσμο και δημιούργησε την νοερή ζωή στον κατώτερο δικό του κόσμο των πλανητών....του) τον μιμήθηκε και μεταμόρφωσε τον υλικό κόσμο με πρότυπο τον Ουράνιο κόσμο, (Εβδομο Ουρανό), χρησιμοποιώντας τα δικά του υλικά στοιχεία (αέρας, γη, νερό), και τα ένωσε με τις ψυχές.

..........

Και έτσι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως, είναι ο μόνος που κατέχει την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως δηλαδή τις Δυνάμεις, και όχι μόνον την ενέργεια του πυρός και πνεύματος όπως ο δεύτερος Νους δημιουργός, το εκπεσών πλέον φωτισμένο πνεύμα, που μετά τον διαχωρισμό που επέφερε στον Αδάμ, σε Αδάμ κι Εύα, εξέπεσε και ολόκληρο το υλικό σύμπαν, αφού το υλικό σύμπαν είναι ο εαυτός του και το σώμα του, ο Ζωντανός Συμπαντικός Οργανισμός....και έμειναν με αυτόν τον τρόπο εγκλωβισμένες όλες οι ανθρώπινες ψυχές μέσα στην Άγνοια και την Λήθη αυτού του υλικού σύμπαντος, μέσα στην Άγνοια και την Λήθη των διαχωρισμένων αρσενικών και θηλυκών ανθρώπινων σωμάτων των πλανητών.

..............

(ο γαλαξίας είναι κουλουριασμένος σαν φίδι σε σπειροειδή κίνηση - ηλιακό σύστημα - ήλιος - ενώ οι πλανήτες είναι το κατωφερές σκότος με τα πιο βαριά στοιχεία της ύλης μέσα στον γαλαξία, η γη και το νερό τα οποία στοιχεία ΔΕΝ μπορούν να δεχτούν το πνεύμα γι'αυτό ονομάζονται άλογα στοιχεία χωρίς τον Λόγο).

Όλα ενυπήρχαν μέσα στο δημιουργό, πριν ακόμα δημιουργήσει τα πάντα.

Όλα αυτά αποτελούν το σύμπαν, (Αρρενόθηλυς ον) το οποίο περιέχει τα πάντα

ώστε οι ατελείωτες απομονωμένες μορφές των ποιοτήτων αυτών να μπορούν να διαχωρίζονται μεταξύ τους, αλλά και να αποτελούν μια ενότητα (Ένα)

Ο ουρανός, λοιπόν, (ο Νους Αιθέρας ), ο αισθητός θεός, είναι αυτός, που κυβερνάει όλα τα σώματα, των οποίων η αύξηση και η διάλυση έχουν ανατεθεί στον ήλιο και την σελήνη.

Γιατί το Ένα (ο Νους Αιθέρας το καθαρό της φύσης δημιούργημα ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος ο οποίος δεν μεταβάλλεται αλλά μένει πάντα ο ίδιος - η αιωνιότητα των Α-πλανών) και το σύνολο (επτά σύνθετες μεταβαλλόμενες φύσεις της ύλης) συγγενεύουν μεταξύ τους καθώς και η διαπίστωση ότι, τα πάντα ενυπάρχουν στο ένα, (μέσα στο Νου Αιθέρα ο οποίος περικλείει τα πάντα) συγγενεύει με την διαπίστωση ότι, τα πάντα είναι ένα. (Ενωμένα, ο Νους και η Ύλη, ο οποίος γεννά το ανάλογο πνεύμα της Αρμονίας σε κάθε φύση σύμφωνα με την σύνθεση της).

Όλα αποτελούν αντίγραφα των (αθάνατων) γενών τους.

morfeas sky
    

TO ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΦΩΣ

Αυτό να το ακούσουν όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι όπου υπάρχει Φως παύει να υπάρχει το σκοτάδι....πράγμα αδύνατον. Διότι δεν υπάρχει το Αγαθό στον υλικό κόσμο, (πλάνητων) αλλά η λιγότερη και η περισσότερη κακία.

Διότι η άλογη ύλη (στυγνόν σκότος των πλανητών) δεν μπορεί να αντέξει το αγαθό νοητό Φως (Α-πλανών) το πνεύμα του πυρός, διότι διαλύεται αμέσως η σύνθεση του, γι'αυτό ο Λόγος του Θεού στέλνεται σε εμάς ως ακτίνες μέσω του αγαθού νοητού φωτός του ήλιου.

Ερμητικά κείμενα:

Λοιπόν, μόνο τον ήλιο, θα μπορούσε κανείς να πει αληθινό διότι δε μεταβάλλεται και μένει πάντα σταθερός. (Το πνεύμα του πυρός). Γι'αυτό, και τη δημιουργία των πάντων στον κόσμο μόνο αυτός βεβαιώνει και, αυτόν, άρχοντα των πάντων και ποιητή των πάντων σέβομαι και προσκυνώ για την αλήθεια του. Μετά από τον ένα και πρώτο, αυτόν, θεωρώ ως δημιουργό.

Ερμής Τρισμέγιστος

Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

Ερμής Τρισμέγιστος

Εσύ ως παν (Πανάγαθος) που βρίσκεσαι μέσα μας, σώζε μας ως ζωή και φώτιζε μας ως φως, Θεέ. (Πανάγαθος Θεός)

σχόλιο: Ο Κύριος και Πατέρας Όλων Τριαδικός Θεός και Μοναδικός το Παν είναι Φως και Ζωή το κατ'εξοχήν Αγαθό, o Aγαθός Νους, δημιούργησε την εικόνα του τον Ογδοο Ουρανό το Ένα. και το Ένα δημιούργησε τον αισθητό θεό του πυρός και πνεύματος.

morfeas sky
       

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΧΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ

Αν ο ύπνος είναι το όνειρο του θανάτου κι η ζωή ένα μέρος αυτού τότε ο θάνατος τι είναι.. Το τέλος της ύπαρξης η αναγέννηση?!

Ερμητικά κείμενα: Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

-Έτσι έχουν τα πράγματα, παιδί μου, άλλο στοιχείο έχει ανοδική πορεία, όπως η φωτιά, άλλο καθοδική πορεία, όπως η γη, άλλο υγρό, όπως το νερό και άλλο περιβάλλει και ενυπάρχει σ'όλον τον κόσμο, όπως ο αέρας.

Πως θα μπορούσες να κατανοήσεις με τις αισθήσεις αυτό που δεν είναι σκληρό, αυτό που δεν είναι υγρό, αυτό που δεν συμπυκνώνεται, αυτό που δε μπορεί να εισχωρήσει, αυτό που μπορεί να νοηθεί μόνο από τη δύναμη και την ενέργεια του και χρειάζεται αυτόν που μπορεί να κατανοήσει τη γέννηση μέσω του θεού;

-Είμαι αδύνατος, λοιπόν, πατέρα;

-Όχι βέβαια, παιδί μου, συγκεντρώσου στον εαυτό σου και θα έρθει, αν το θελήσεις, θα γίνει, κατάργησε τις αισθήσεις του σώματος και θα έρθει η γέννηση της θεϊκότητας, καθάρισε τον εαυτό σου από τις παράλογες τιμωρίες της ύλης.

morfeas sky
     

- Δηλαδή ο ήλιος ☀ μας δημιούργησε?

MΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. Αλλά ναι, το γήινο σώμα, μας το έδωσε ο ήλιος. (σελήνη). Εσύ συνέχισε να πιστεύεις στους εξωγήινους, τους επιστήμονες που σου λένε ότι πήγαν στην σελήνη και στον άρη και στον ήλιο..όλα ψέματα γιατί κανένα υλικό σώμα δεν βγαίνει από την Γη..όλα ανακυκλώνονται.

Το ξέρω ότι δεν έχουν πάει εκτός της γαιας το θέμα είναι πως μας έφτιαξε ο ήλιος ??? Με τόση λεπτομέρεια???

Αυτή την στιγμή είμαστε είδωλα σε ένα ολόγραμμα - MATRIX είμαστε αριθμοί. Εξού και η εικόνα του θηρίου με το χάραγμα-αριθμός του θηρίου.

Αλλο εστιάζω και άλλο βλέποντας ως παρατηρητής τα φαινόμενα. Διότι σε ότι εστιάζεσαι αυτόματα σε επηρεάζει, ενώ ο παρατηρητής δεν επηρεάζεται.


Να το διατυπώσουμε σωστά; ..δεν έχει σημασία ποιος ή ποια είσαι, τι μορφή (των αριθμών) έχεις, αλλά το "τι Είσαι" διότι η Αλήθεια της Ζωής - οι Δυνάμεις μέσα στο Φως, δεν έχουν φύλο ούτε μορφή (όπως το αρρενόθηλυς ον).. Αυτό που γεννιέται και υπάρχει είναι όλες οι μορφές της Ύλης που μπορούν να γεννήσουν οι Αριθμοί - Matrix

Ποιμάνδρης Λόγος Α

ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν,
ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν,

καὶ ἔμεινεν οὕτω τὰ πάντα τοῦ αἰσθητοῦ κόσμου μέχρι
περιόδου τέλους <καὶ> ἀρχῶν γενῶν.

θνητὸς μὲν διὰ τὸ σῶμα, ἀθάνατος δὲ
διὰ τὸν οὐσιώδη ἄνθρωπον·

ἀθάνατος γὰρ ὢν καὶ πάντων τὴν ἐξουσίαν ἔχων, τὰ θνητὰ πάσχει ὑποκείμενος τῇ εἱμαρμένῃ.

ὑπεράνω οὖν ὢν τῆς ἁρμονίας (των Οκτώ Ουρανών) ἐναρμόνιος γέγονε δοῦλος ἀρρενόθηλυς δὲ ὤν ἐξ ἀρρενοθήλεος ὢν πατρὸς καὶ ἄϋπνος ἀπὸ ἀΰπνου ..... κρατεῖται.

Eρμητικά κείμενα Λόγος Β

Καθένα από τα σύνθετα σώματα διαθέτει αριθμό. Γιατί χωρίς την ύπαρξη του αριθμού η σύσταση, η σύνθεση και η διάλυση καθίσταται αδύνατη, και τα ενιαία σώματα γεννούν και αυξάνουν τον αριθμό, και όταν αυτός διαλύεται, τον δέχονται μέσα τους, η ύλη, όμως, συνεχίζει να είναι μία.

Κι όσα χαλούν σε κάθε δημιουργία έμψυχης σάρκας και σε καρπό σποράς και σε κάθε έργο τέχνης θ'ανανεώνονται από ανάγκη, αλλά κι απ'την ανανέωση των θεών κι απ'την τροχιά του κύκλου της φύσης, που τη ρυθμίζουν οι αριθμοί.

Η Μονάδα, (Ο Αιθέρας Nους το Πέμπτο στοιχείο), επομένως, αφού αποτελεί αρχή, περιέχει μέσα της όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να περιέχεται σε κανέναν αριθμό, και γεννά όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να γεννιέται από κανέναν άλλο αριθμό.

Καθετί, λοιπόν, στον κόσμο κυβερνάται και λαμβάνει ζωή από το πνεύμα, (matrix), το οποίο λειτουργεί ως μηχανή ή όργανο του θεού, καθώς υπακούει στην θέληση του.

morfeas sky
                  

Ολες οι θρησκείες ασχολούνται με την Τριάδα του υλικού κόσμου, με την εικόνα του Θεού, αυτή λατρεύουν, όχι τον Αληθινό Θεό.

Ο Ερμής Τρισμέγιστος το γράφει
Πανάγαθος Νους είναι ο Θεός δηλαδή το Φως η δε ένωση του με τον Φωτεινό Λόγο η Αλήθεια της Ζωής.
Φως Λόγος η Ζωή

Οι θρησκείες ασχολούνται με την εικόνα του Θεού τον Αγιο Λόγο (Άγιο Πνεύμα).

Τα έχω πει τόσες φορές, λίγοι τα κατανοούν.

Τι είναι οι Δυνάμεις μέσα στο Φως για παράδειγμα;
Οτι είναι οι ψυχές μέσα στην ενέργεια

"ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν, ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν"

Πόσες φορές τα εχω πει;

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας