Το ενεργειακό πλέγμα της ψυχής


Συμφωνείς πως ότι κινείται στο σύμπαν κινείται με Τάξη και Αρμονία; Αν ναι τότε τι τα κινεί; Ένας Νους; ή από τύχη; αλλά η τύχη είναι ομοίωμα της ενέργειας (Αταξία) και γνώμη ψευδής.

Κάθε σύνθετη κατωφερή ύλη, αέρας-γη-νερό, είναι το άψυχο αισθητό υλικό σώμα το οποίο αποκτά σχήμα και μορφή, και είναι αισθητό, διότι η ύλη είναι η αίσθηση που την γεννούν οι ΑΡΙΘΜΟΙ, και ότι γεννιέται περικλείεται από το ενεργειακό πλέγμα του πυρός, το ελαφρύτερο στοιχείο της ύλης το οποίο μπορεί να δεχτεί το Πνεύμα, την Νοητή Ουσία, ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, Ο ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΘΕΟΣ, όπως ο πλανήτης μας περικλείεται από το ενεργειακό πνεύμα του πυρός, ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ η οποία μπορεί να δεχτεί το Πνεύμα του Πυρός, και να γίνει η εικόνα του, το πνεύμα της σελήνης, δηλαδή το Πνεύμα αυτής της σύνθετης γήινης φύσης, μια σύνθεση που αποτελείται από το Νοητό φως του ήλιου, (Αγαθός Νους), από το Πνεύμα της Αρμονίας (Σελήνη - Ειμαρμένη - Μοίρα) , που ενεργεί στα θνητά σώματα, έμψυχα και άψυχα, έτσι και το σώμα μας περικλείεται από την θεική ανθρώπινη ψυχή. 

1. Η Αθάνατη ανθρώπινη ψυχή λοιπόν, είναι πνεύμα του πυρός, Νοητή ουσία, Αγαθός Νους, που κινεί το αμετάβλητο όμοιο αιθερικό ενεργειακό σώμα του πυρός. 

2. Το αστρικό ανθρώπινο σώμα της σελήνης παίρνει την νοερή ζωή από την ανθρώπινη ψυχή, ένα σώμα ενεργειακό από φωτιά και αέρα, και αυτή η σύνθεση γεννά τον αντίθετο λόγο, επειδή όμως η φωτιά και ο αέρας μπορούν να δεχτούν την Νοητή Ουσία, τα οδηγεί το Πνεύμα που γεννιέται με Αρμονία.

3. Αντιθέτως το θνητό σώμα από γη (στυγνόν σκότος) δεν μπορεί να δεχτεί το Πνεύμα, ενώ το νερό αποκτά από το πνεύμα της σελήνης την μνήμη, ώστε να αποθηκεύει όλες τις αισθήσεις του θνητού σώματος.

Και όλα είναι μια σύνθεση, και όλα συνδέονται, οπότε ο σύνδεσμος με το πνεύμα είναι η μνήμη του νερού, η οποία αν εθιστεί προς τον νοηματικό λόγο της ψυχής θα μπορέσει να ελέγχει το άλογο θνητό σώμα, ενώ αντιθέτως αν η μνήμη του νερού εθιστεί προς το θνητό άλογο σώμα από γη (στυγνόν σκότος), τότε θα μας οδηγεί η αταξία αυτών των αισθήσεων, που γεννούν πάντα την κακία, την υποταγή, αλλά και την αλλαζονεία. 

Όπως λοιπόν το σώμα μας δεν μπορεί να συγκροτηθεί να γεννηθεί και να αποκτήσει την δική του ύπαρξη χωρίς την ανθρώπινη ψυχή που είναι η εικόνα της ζωής, έτσι και η ψυχή μας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον Αγαθό Νου - Νοητή Ουσία, 

Γι'αυτό και κάθε έμψυχο ή άψυχο σώμα (ανθρώπινο σώμα στην Γη) δεν μπορεί να υπάρξει έξω από την δική του γήινη φύση.

Επίσης το θνητό μας ανθρώπινο σώμα περικλείεται από το αστρικό ανθρώπινο σώμα, και το οποίο με την σειρά του περικλείεται από το αιθερικό ενεργειακό σφαιρικό πλέγμα-σώμα της θεικής αθάνατης ανθρώπινης ψυχής.

Και το μεν θνητό σώμα μας κινείται από το αστρικό μας σώμα μέσα στο πνεύμα του υγροποιημένου αέρα - ατμόσφαιρα, το δε αστρικό σώμα μας κινείται μέσα στον ελαφρύ καθαρό αέρα της σελήνης, το δε θεικό ανθρώπινο αθάνατο σώμα της φωτιάς το πνεύμα του πυρός, με τον ίδιο τρόπο δίνει την νοερή ζωή στο αστρικό σώμα, και το αστρικό σώμα δίνει την νοερή ζωή στο θνητό σώμα.

Ο πρώτος θάνατος λοιπόν, μας ανεβάζει πρώτα στο αστρικό σώμα, ενώ ο δεύτερος θάνατος μας ανεβάζει στο αθάνατο αιθερικό ενεργειακό σώμα της φωτιάς, η τελείωση της ολοκληρωμένης πλέον θεικής ανθρώπινης μορφής στον αισθητό αμετάβλητο κόσμο της Αιωνιότητας, την εικόνα της Ζωής.

..........

Στο καθαρό της φύσης δημιούργημα λοιπόν, εκεί όπου δεν υπάρχει η σύνθετη Ύλη, (φωτιά, αέρας, γη, νερό) αλλά μόνον τα Νοητά, ο Νους δημιουργεί συγκροτεί και κινεί με την ενέργεια της φωτιάς όλα τα ουράνια σύνθετα σώματα, δηλαδή ένας Νους δημιουργός κινεί το Νοητό και αισθητό υλικό σύμπαν όπως αυτός το θέλει.

Έτσι κι εμείς ως μονάδες του συμπαντικού Νου (Αιθέρας Νους) κινούμε με το δικό μας Νου το δικό μας αισθητό σύνθετο σώμα μέσα στον σύνθετο Νου ουρανό της Γης. Και αν αποκτήσουμε εθισμό προς τον νοηματικό λόγο της ανθρώπινης ψυχής μας θα είμαστε θνητοί θεοί, θνητοί στο σώμα, θεοί στο Νου....όπως πάνω έτσι και εδώ κάτω!..και όπως ο Αγαθός Νους είναι Άναρχος και δεν εξουσιάζεται, έτσι κι εμείς μπορούμε να εξουσιάσουμε την Ειμαρμένη, δηλαδή την Μοίρα, και το δικό μας Πεπρωμένο! όσον αφορά την θέωση μας αλλά και την Ελεύθερη Επιλογή μας, διότι συνώνυμο του Νου είναι η Ελευθερία και όχι οι Ανάγκες.

Αρα όλα τα σύνθετα άψυχα σώματα συγκροτούνται και κινούνται μέσω της καθαρής ενέργειας της ψυχής από έναν Νου, και κάθε σώμα αποκτά την δική του διανοητική κίνηση, όπως ο Νους κινεί την ενέργεια της ψυχής, έτσι και η δική του εικόνα ο εγκέφαλος κινεί το σώμα μας. Και όλα συνδέονται ανάλογα με το Νοητό βάθος που έχει αποκτήσει ο άνθρωπος.

Το πνεύμα της σελήνης (αέρας) και η σύνθετη κατωφερή ενέργεια  των πλανητών, (γη-νερό), λοιπόν, δεν μπορεί να εξέλθει έξω από το δικό της γήινο σώμα-πλανήτη, έξω από το ενεργειακό πλέγμα του πυρός το οποίο περικλείει τον πλανήτη, διότι για να εξέλθει κάτι από τον πλανήτη πρέπει πρώτα να υπάρξει η ΚΑΘΑΡΣΗ δηλαδή μόνον οι όμοιες ενέργειες του πυρός εξέρχονται έξω από την σύνθετη φύση της Γης (πλανήτη) και τίποτα άλλο.

morfeas sky
        

Με ποιον τρόπο δημιουργώ το δικό μου πεπρωμένο;

Με το να μην βλέπω το μέλλον, αλλά το τώρα διότι από το τώρα δημιουργώ το μέλλον.

Δεν με ενδιαφέρουν για παράδειγμα τα σχέδια τους διότι δημιουργώ στο πεδίο τα δικά μου σχέδια Νοητά και σε αυτά πιστεύω ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ. Αν όμως ασχοληθώ με το τι κάνουν αυτοί (οι άλλοι) τότε αυτόματα γίνομαι συνδημιουργός αυτών των σχεδίων που δεν είναι δικά μου σχέδια.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ (ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗ)

Oπως λοιπόν ο Νους Θεός δημιουργεί με το δικό του Νου ότι θέλει στην Ύλη, έτσι και εμείς δημιουργούμε αυτό που πιστεύουμε ως πραγματικό και αληθινό....το Νοητό Βάθος διαφέρει, τα Αμετάβλητα Νοητά, (Νους), όπου ο Αγαθός Νους (Πρόνοια - Προ-Νοεί), με την Αμετάβλητη Θέληση του (ο αδιαίρετος Νοητός Λόγος, με τα όμοια αισθητά της καρδιάς, η εικόνα της ζωής), "και" εξουσιάζει τα πάντα.

Το σύμπαν είναι Νοητικό. Πρώτη Αρχή.

Όταν λοιπόν σας μιλούν για ελεύθερη ενέργεια, δεν είναι αυτό που νομίζετε, αλλά ο δικός σου Νους είναι αυτό που δημιουργεί ότι θες εσύ! Συνειδητά όταν μας οδηγεί ο Νους ή ασυνείδητα όταν μας οδηγούν οι αισθήσεις και τα συναισθήματα του σώματος..

Η αγαθή αμετάβλητη θέληση εξουσιάζει τα πάντα.
Ενώ ότι μεταβάλλεται εξουσιάζεται.

Όποιος και ότι γενικά σας επηρεάζει μεταβάλλεται η σκέψη και τα συναισθήματα σας άρα σας εξουσιάζει.

O Νους όμως κάνει την διαφορά, το Νοητό βάθος.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ