Αν η αγάπη είχε λογική δεν θα υπήρχαν ποιητές..είναι όντως έτσι;

 


Διαβάζω "Αν η αγάπη είχε λογική δεν θα υπήρχαν ποιητές!"

Ποια είναι η δική σας σκέψη πάνω σε αυτό;

Διότι χωρίς έστω μια υποτυπώδη λογική, κανείς δεν μπορεί να αισθανθεί να σκεφτεί να μιλήσει ή να γράψει για τον έρωτα. Άρα και οι ποιητές χωρίς την λογική δεν μπορούν να περιγράψουν τον Έρωτα.

Ποιο πρότυπο πρέπει να έχουμε για τον Έρωτα λοιπόν;

Σου μιλάω για τον Αληθινό Έρωτα που οδηγείται από τα Νοητά. Όχι για τον έρωτα των θνητών χωρίς λογική (sex).

Διότι αυτή η έλξη χωρίζεται σε δύο φύσεις, στα Νοητά, και στα αισθητά του σώματος, και αν μας οδηγούν τα Νοητά ο έρωτας θα είναι θεϊκός, ενώ αν μας οδηγούν τα αισθητά του σώματος ο έρωτας θα είναι θνητός.

Εγώ επειδή γράφω ποιήματα πιστεύω ότι απλά οι ποιητές εκφράζουν τον έρωτα μέσα από τα συναισθήματα χωρίς τη παρουσία λογικής δε σημαίνει ότι αυτοί δε σκέφτονται λογικά.. Δε ξέρω τι άλλο να πω.

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να εκφραστεί δίχως την κίνηση της λογικής, διότι αυτό είναι η Ζωή η κίνηση του Λόγου που οδηγείται από τα Νοητά...αν τώρα μας οδηγούν τα αισθητά του σώματος τότε μας οδηγούν τα άλογα συναισθήματα χωρίς λογική.

Και βλέπω ότι το 95% της ανθρωπότητας οδηγείται από τα ζωώδη ένστικτα επιβίωσης και απόλαυσης, μα όχι από τα Νοητά.

Έχω ίσως την λάθος αντίληψη - ότι η λογική έχει εκλείψει από τα όντα του κόσμου τούτου αλλά το θέμα είναι ποιά λογική, γιατί και σε αυτό το θέμα της λογικής χρησιμοποιείται κατά τα ζωώδη ένστικτα και προφανώς βολέματα - ότι τα πράγματα είναι τραγικά απλά. 

Αυτό πολύ απλά και κυρίως για μένα εύστοχα περιγράφει και αναλύει ο Panagiotis δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να φιλτραριστεί μέσα από την λογική και να μην καταλήξει κάποιος στην ΖΩΗ στην κίνηση του Λόγου και έτσι να φτάσει ο αναζητητής στον Υπέρτατο Νου. 

Είναι ο τρόπο; προσέγγισης που κάνει την διαφορά μέσα από την κίνηση της Λογικής και τελικά δεν χρειάζεται ιδαίτερο τρόπο..

Σύμφωνα με την επιστήμη η ανθρωπότητα σε ποσοστό 95% ενεργεί μηχανικά αναπαράγοντας συνεχώς τα όσα αντιγράφει από το περιβάλλον γύρω της χωρίς να τα επεξεργαστεί καθόλου με ορθή λογική, δηλαδή με το νου και την καρδιά. Αυτό σημαίνει πως ότι μαθαίνει ως πραγματικό και αληθινό ή ως ψέμα είναι οι ακατέργαστες αισθήσεις (συναισθήματα πάθη επιθυμίες ανάγκες κτλ) ως πληροφορίες του σώματος που συλλαμβάνει ο εγκέφαλος και γεμίζει την μνήμη του, αφήνοντας να τον οδηγούν αυτές οι άλογες αισθήσεις , ως ένα ζωντανό αισθητό μηχανικό οργανισμό.

θεωρώ οτι το ποσοστό είναι μεγαλύτερο από 95% γιατί η συστημική επιστήμη που καθοδηγείται ξέρουμε από που και από ποιους δεν θα έδινε ποτέ τα πραγματικά στοιχεία. 

Η μηχανικότητα όπως πολύ σωστά το θέτεις το θέμα είναι στοιχείο του προγραμματισμού μας, για να κατευθύνονται τα πάντα προς το μέρος των επιθυμιών των γνωστών του Μatrix εξυπηρετητών. 

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς για να ξεφύγουμε από αυτές τις εξαρτήσεις ? Η απάντηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ γιατί αυτόματα θα ανοίξει η γη κάτω από τα πόδια μας και θα μας καταπιεί.. Οπότε εκ των αιτιών και τα αποτελέσματα. Μόνον να βελάζει ξέρει η άμορφη καθοδηγούμενη μάζα των προβατοειδών έτσι για να προσπαθει να εκτονώσει τις παράνοιες τις.

Φυσικά μόνον το 1% της ανθρωπότητας ενεργεί με το Νου και την καρδιά, και όλοι οι υπόλοιποι με τις αισθήσεις του σώματος. Γι'αυτό είναι αδύνατον να περάσουν στην θέωση τους, διότι δεν έχουν αποκτήσει το Νου τα Νοητά. Οπότε βιώνουν την νοερή ζωή των θνητών όντων και δεν έχουν καμία σχέση με την Νοητή ζωή των αθάνατων όντων. Γι'αυτό ονομάζω το 99% της ανθρωπότητας ως ανθρωποειδή, διότι δεν έχουν αποκτήσει τον αθάνατο Νου αλλά την εικόνα της εικόνας του.

Σήμερα με την ανάρτηση σου αυτή ειδικά στο σημείο που γράφεις << Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να εκφραστεί δίχως την κίνηση της λογικής, διότι αυτό είναι η Ζωή η κίνηση του Λόγου που οδηγείται από τα Νοητά...>> μου άναψες τον γλόμπο τον εγκεφαλικό βασισμένο στην ρήση ότι ΟΜΟΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΜΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ή ακόμα πιο βαθιά μόνο ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ.... Αυτό που θα γράψω παρακάτω η αιτία Η ΚΑΛΗ είσαι εσύ που μου έδωσε εξηγήσεις που αλλιώς δεν θα συνειδηοποιούσα.....!!!!

Πρώτα καποιες αποσαφηνίσεις για να έχουμε μία γραμμή.. 

Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η ΝΟΗΣΗ μας σαν υλικά όντα των αισθήσεων που μας κυβερνούν δρα στον τρισδιάστατο - τετραδιάστατο συνεχές? 

Η ΛΟΓΙΚΗ ενός ανθρώπου μπορούμε να πούμε ότι φεύγει κατά πολύ ακόμα και από τις λεγόμενες 5D ? 

Ο ΝΟΥΣ σύμφωνα όμως με τα δικά σου αυστηρά κριτήρια μπορούμε να πούμε ότι είναι πάνω από όλα αυτά? 

Δεν θέλω να συμφωνήσεις απλά θέλω την απόλυτα ΛΟΓΙΚΗ προσέγγιση των ανωτέρω..!!

Όλα συνδέονται, έτσι ο Νους είναι η εικόνα του Θεού, ο Αγαθός Νους, που εμπεριέχει μέσα του έναν δεύτερο ανενεργό αισθητό κόσμο στον Όγδοο Ουρανό (ανενεργό δοχείο της ύλης), ενώ ο αδιαίρετος Άγιος Λόγος αντέγραψε και έδωσε κίνηση το αισθητό δοχείο της ύλης μέσα στους επτά ουρανούς (Νους) που περικλείουν τις επτά φύσεις. 

Άρα έχουμε Οκτώ Νους και αδιαίρετους Λόγους, οι οποίοι κινούν ο καθένας την δική του φύση. Εμείς εδώ από τον κατώτερο Νου μπορούμε να συνδεθούμε με τους ανώτερους, και αυτή είναι η Ιερή Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως, και ταυτόχρονα να γίνουμε θνητοί θεοί, αλλά και να αποκτήσουμε την μετάβαση μας στην θέωση μας ξανά διότι από εκεί προ-ερχόμαστε και δεν γεννιόμαστε διότι ότι γεννιέται υπάρχει, ενώ ότι δεν γεννιέται Προ-Υπάρχει..

Λοιπόν πάμε αριθμολογικά την προσέγγιση μας με λέξεις της Νέας Ελληνικής ........ 

1) ΝΟΗΣΗ =50+70+8+200+8=336=12=3 

2) ΛΟΓΙΚΗ = 30+70+3+10+20+8+=141=6 

3) ΝΟΥΣ = 50+70+400+200=720=9 

Επομένως...ΝΟΗΣΗ+ΛΟΓΙΚΗ= 3 + 6 =9 = ΝΟΥΣ 

Αρα και με προσέγγιση αριθμολογική πολύ απλά η κίνηση είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ δηλαδή τι πιο απλό μέσα από την χωμάτινη νόηση μας με όπλο την ΚΙΝΗΣΗ της ΛΟΓΙΚΗΣ χωρίς εξαρτήσεις του σύνθετου αισθητού κόσμου τούτου μπορεί να φτάσει κάποιος στον Αγαθό ΝΟΥ... είναι όμοιο με αυτό που γράφεις? << δίχως την κίνηση της λογικής, διότι αυτό είναι η Ζωή η κίνηση του Λόγου που οδηγείται από τα Νοητά >>!!!!!!!!!!

και είμαι ευγνώμων γιατί σήμερα ήσουν η ΑΙΤΙΑ να παραχθεί αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα σε μένα..

Ναι το ίδιο είναι,. ο Αριθμός Τρία (3) συμβολίζει τον ανώτερο Νου-κόσμο που μπορούμε να αντιληφθούμε, (Νόηση και Λογική 3+6=9 Ο Αγαθός Νους) και όταν ο Αγαθός Νους μέσω του Νοητού Άγιου Λόγου εξουσιάζει και οδηγεί την αντίθεση της σύνθετης αισθητής δυάδας, φέροντας την Αρμονία στους σύνθετους αριθμούς, που γεννά το matrix, την σύνθετη φύση των πλάνη-των, τότε γινόμαστε θνητοί θεοί, και ισάξιοι με τους θεούς στον όμοιο αισθητό κόσμο των Α-πλανών, (Αιωνιότητα) του πυρός, και ανώτεροι μπορώ να πω, διότι είμαστε Φως και Ζωή. 

Ο Όγδοος Αγαθός Νους Ουρανός είναι η μετάβαση μας στον Αληθινό Θεό Φως και Ζωή, όπου ξαναγινόμαστε από Άγιος Λόγος ο Φωτεινός Λόγος, η Αλήθεια της Ζωής, οι Δυνάμεις μέσα στο Πανάγαθο Άναρχο Φως. (η Ένατη και Δέκατη Μονάδα Ζωή και Φως).

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..