Εσείς επιλέγετε


Να έρθουμε και εδώ στα γήινα στις ψεύτικες φαντασίες που βιώνουμε όλοι μας, τις ηδονές και απολαύσεις της σύνθετης ύλης, αλλά και την κακία σε όλο της το μεγαλείο.

Ναι, όλοι λέμε θα μας σώσει όλους ο Θεός, αλλά κανείς δεν ξέρει τι είναι ο Θεός, και αφού δεν ξέρει πως θα καταλάβει ότι θα τον σώσει ο Θεός; και από τι; από το σώμα; ή δίνοντας την αθανασία στο σώμα;

Ναι, όπως ήρθε θα φύγει και ο κορόιδο ιός διότι σ' αυτόν τον γήινο κόσμο όλα έρχονται και φεύγουν, τίποτα δεν μένει δεδομένο... διότι τα ανόμοια πάντα μεταβάλλονται και ποτέ δεν μένουν αμετάβλητα ως έχει όπως η θεϊκή μας φύση και ουσία.

Και η νοερή ζωή συνεχίζεται πάνω στην Γη, πότε πάνω πότε κάτω, και ξανά από την Αρχή!.. ωραία έτσι;

Απλά σου διαγράφουν την μνήμη του σώματος (Delete) και αφού σου αρέσει τόσο πολύ η εξάρτηση, μιας που είναι το πιο σκληρό ναρκωτικό σου το σώμα σου που ερωτεύτηκες, πάρε να"χεις ότι σου αξίζει, διότι η μοίρα πάντα θα σου δίνει απλόχερα ότι ακριβώς δίνεις κι εσύ.

Όνειρα γλυκά λοιπόν σαν τους Λωτοφάγους να σας ευχηθώ; ή όνειρα αληθινά;

Εσείς επιλέγετε.

morfeas sky

'Οπως λειτουργεί ένας μαγνήτης με τον ίδιο τρόπο λειτουργούμε και εμείς. Σαν συλλογικότητα εμείς είμαστε οι κατασκευαστές όλων αυτών άλλος πολύ ,άλλος πιο πολύ και άλλος λιγότερο. Και όλοι αυτοί που τα φτιάχνουν είναι προβολές των συλλογικών εσώψυχων μας. Στο χέρι μας είναι τουλάχιστον να αποσυντονίζουμε το σύστημα τους δια της αντιστροφής των νοητικών επιβουλών τους. Πρόβατα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν γιατί υπήρχαν και θα υπάρχουν τσοπάνηδες με μαντρόσκυλα. Οι Λύκοι όμως πάντα κάνουν την διαφορά και ο ρόος τους είναι καθοριστικός στην ισορροπία της κάθε φύσης. Οποιος θέλει και όποιος μπορεί ας κοιτάξει ΝΟΗΤΙΚΆ λίγο τα εξω-διαστατικά αστέρια και ας αρχίσει να ΕΥΧΕΤΑΙ..!!!

Ο Νους δεν είναι ζώον ώστε να πάρει την μορφή του λύκου, αλλά γίνεται ο τιμωρός δαίμονας για να επιφέρει την Τάξη στην Αταξία. Θυμήσου το σύμπαν δεν είναι υλικό αλλά Νοητικό, και αυτό που ονομάζουμε ύλη είναι οι άλογες αισθήσεις πάθη επιθυμίες που γεννούν την περισσότερη κακία.

Οπότε ο Νους ως τιμωρός δαίμονας εκεί τους χτυπά, στις αισθήσεις! ώστε η τιμωρία τους να είναι αυτή ακριβώς που τους αξίζει! Κι εμείς από εδώ με οδηγό το Νου μπορούμε να γίνουμε ο τιμωρός δαίμονας τους! διότι ο Νους εξουσιάζει τα πάντα! διότι επιφέρει την Δικαιοσύνη! γι'αυτό ότι κάνει δεν το κάνει με κακία αλλά για να επιφέρει την Τάξη! την λιγότερη κακία.

Οπότε εύχομαι στους κακούς πονηρούς και φθονερούς να πάρουν αυτό ακριβώς που αξίζει στις ψυχές τους, να γυρίσουν πίσω στην αφάνεια, στην ανυπαρξία στην οποία ανήκουν, στους τέσσερις ανέμους ώστε να μάθουν στην πράξη ποιον πρέπει να υπηρετούν, την Αλήθεια! και αν δεν μάθουν θα μείνουν εσαεί αιώνια εκεί..στο σκότος.


ο ρόλος του λύκου και στην υλη ειναι και αυτός διττός .Ας μεινουμε ομως στον ρολο του της επιβιωσης μεσα απο τον τροπο που προσεγγιζει και αυτος την διαρκη του παρουσια σε αυτον τον πλανητη. Τα προβατα παντα προβατα ηταν και θα ειναι. Η μαζικοτητα και η νοοτροπια των προβατων καθοριζει εν μέρει και την πορεια της συλλογικοτητας. Καλα ειναι τα υπερβατικα και ολα τα ανωτερα αλλα δεν πρεπει να τα γειωσουμε κιόλας εδώ κατω μεσα απο την ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για οσους το μπορουν κα το επιθυμουν? Ας μην ξεχναμε ΑΥΤΟΝ που πριν μερικές μέρες ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ εκούσια ΚΑΙ με το ΓΗΙΝΟ του ΣΩΜΑ πριν 2000 έτη και εξακολουθητικά επαναλαμβάνεται θυσιαστικά μπας κα ανεβάσουμε εμείς δονήσεις με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ για απελυθέρωση από τα πάθη μας ΑΛΛΑ ΔΕΝ........... Μας εχει δείξει εναν ΔΡΟΜΟ που δεν εχει να κανει μόνο με τα ατομικά μας παθη και βασανα αλλά και πως σαν συλλογικοτητα συνειδητών ψυχών μπορουμε να αναστηθούμε σε ολα τα επιπεδα αρχής γενομένης απο εδώ κατω. Το υλικό σώμα να αλλάξει ΔΟΝΗΣΕΙΣ και μετά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στα γηινα....... Για άλλες συχνότητες και διαστάσεις.. Ολά ομως θελουν τον χρόνο τους τον γραμμικό μέχρι να μπορεσουμε να απελευθερωθούμε από την φυλακη των ψευδαισθήσεων.. ΟΛΑ ,ΜΑ ΟΛΑ - προσωπική μου αντίληψη - δεν ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΠΟ πολύ, αλλά ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.... Οταν όλοι διαχρονικα έχουν προδώσει και συνεχίζουν να προδίδουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ που θελει να ξαναθυμηθεί την πορεία προς τις ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ μηπως ήρθε ο καιρός των ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΩΝ συλλογικών ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ????? ΟΥΤΟΠΙΑ???????????1.....

Ένας τρόπος υπάρχει να μάθουν όσοι έχουν χάσει την ψυχή τους, διότι αφομοιώθηκε από το σώμα, την κακία, και όχι από τον Αγαθό Νου. Να μάθουν διά της τιμωρίας των αισθήσεων, διότι δεν έχουν Νου για να κατανοήσουν την Αλήθεια. Μιλάω για τους κακούς και φθονερούς, οι οποίοι έχουν απωλέσει την ψυχή τους. Οι υπόλοιποι που ναι μεν δεν είναι τόσο κακοί, αλλά αγάπησαν το σώμα τους, θα πάρουν αυτό ακριβώς που δίνουν, διότι αν είχαν Νου δεν θα αγαπούσαν το σώμα τους, αλλά ούτε την κακία, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ, η οποία γεννάται από το σώμα τους. ΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ! να περιμένεις να κατανοήσει την Αλήθεια αυτός που δεν έχει Νου ούτε ψυχή! αλλά έρωτα για το σώμα του!..το συμφέρον του εις βάρος των άλλων!!

δεν αναφέρομαι με τίποτα σε αυτούς που οπως λες δεν έχουν Νου ουτε και Ψυχή αλλα στην Τράπεζα την Νοητή όλοι είναι καλεσμένοι και ευπρόσδεκτοι και οι πρωτοι που έφθασαν αλλά και οι της τελευταίας στιγμής. Δεν υπάρχουν διακρίσεις και εξαιρέσεις στο ΔΕΙΠΝΟ.. Η ευσπλαχνία είναι ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ του ΑΓΑΘΟΥ... Εξάλλου είναι προφανως επιλογη του καθενος τι βάζει σαν ύψιστο αγαθό του. Από την σπορά και ο θερισμός. Αλλα για το καθε τι και σε ολα τα επιπεδα. Ολα μπορουν να αλλαξουν και ολοι και ανά πάσα στιγμή..Για εμας εδω κατω που εχουμε γραμμικη αντιληψη του χρόνου ολα ειναι διαδοχικα γεγονότα. Υπάρχουν ομως και ελευθερες ψυχές έστω και λιγες που θελουν και να μαθουν, να ξαναθυμηθούν ολα οσα ειναι αποθηκευμενα στα αρχεία τους και το κυριοτερο να δράσουν στο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ μέσα απο μια συλλογικότητα που προφανως δεν εχει σχεση με οτιδηποτε θρησκευτικο....ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ και υπομονή αιωνες τώρα...!! Βεβαια οι του συμφεροντος ενεργειακα και μονο δεν θα μπορουν να μετεχουν , ουτε και πολλοι άλλοι.. ΝΕΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ καινουργιοι για παραγωγη ΝΕΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΑ όλα σε ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.!! Αυτό ειναι που τρέμει ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ και κανουν τα παντα ξερουμε ποιοι να ανακόψουν αυτή την πορεία που όμως είναι ONE WAY.....και μία λέξη τα περικλείει ολαααα...ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!!

Είπαμε ότι ΔΕΝ συμμετέχει ο ΑΓΑΘΟΣ ΝΟΥΣ σ'αυτόν τον κόσμο, διότι αν συμμετέχει γίνεται και αυτός κακός. Oτι έχει ως πρότυπο του το Αγαθό είναι το σωστό, και το Αγαθό ούτε υποτάσσεται ούτε έχει έπαρση. Και σ'αυτόν τον κόσμο επειδή δεν υπάρχει το Αγαθό υπάρχει μόνον η Δικαιοσύνη.

Η ευσπλαχνία είναι αυτό που ονομάζουμε Αγάπη. Πες μου αγαπάς τον θάνατο; αγαπάς την κακία;

Δεν θα καταφέρεις απολύτως τίποτα νομίζοντας ότι έχεις μια αποστολή, διότι αυτός ο κόσμος δεν αλλάζει! Πάντα θα υπάρχει η περισσότερη και η λιγότερη κακία. Δηλαδή αυτό που θεωρείς ως δικαιοσύνη του Θεού είναι η λιγότερη κακία.

Εσύ πιστεύεις ότι ο κακός δεν θα πάρει ότι του αναλογεί; αλλά αντιθέτως θα εισπράξει αγάπη παρότι συνεχίζει να είναι κακός;

Μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στον κόσμο των αντιθέτων, η δράση φέρνει πάντα την αντίδραση, η αέναη διαμάχη των αντιθέτων. Πότε θα κυριαρχεί ο κακός δηλαδή η περισσότερη κακία, και πότε ο καλός η λιγότερη κακία.

να απαντησω σε όλα αυτά περιμενεις τωρααα??? Μόνο δυο πραγματακια. 1) Αυτο που λεμε Αγαθο Νου δεν εχει σχεση με την δυαδικη μας αντιληψη του χωρου και του χρονου αρα και δεν μπορει να προσδιοριστει διαστατικα που μετεχει και που δεν μετεχει και κυριως μεσω ποιων ενεργειων οταν οι συχνοτητες που υπαρχουν πρακτικα ειναι ΑΠΕΙΡΕΣ....Η εννοια του ΑΓΑΘΟΥ περικλειει οτι δεν μπορουμε να κατανοησουμε και απειρα ισως άλλα ενεργειακα μοτιβα..2).Για μενα άλλο Ευσπλαχνια και άλλο Αγαπη .Το ενα περιεχει το αλλο και με καποιο τροπο κανενα απο τα δυο δεν ειναι υποσυνολο ή υπερσυνολο του άλλου...3) Ναι μπορει με καποιο ενεργειακο τροπο εαν ο κακος παρει δονηση υψισυχνη μπορει να λαλαξει δομικα. Οτι θα λαβει την κακια που εδωσε για παιδευτικους λογους και μονο για εμπειρια κατανοησης ουτε λογς αρκει να καταλαβει γιατι του ηρθε να βιωσει αυτην την εμπειρια πραγμα μαλλον δυσκολο πολυ λογω της γραμμικης μας σχεσης με τον χρονο και της ληθης.....Επειδη ομως οι ΝΕΕΣ ενεργειες αλλαζουν και τον συντονισμο αναγκαστικα τον δικο μας ολα ειναι πλεον ειδικα μετα το 2012 σε ΝΕΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ...

Συμφωνώ στο πρώτο η δυαδική αντίληψη δεν έχει καμία σχέση με το αγαθό. Διότι πες μου εσύ τι θεωρείς καλό σ'αυτόν τον κόσμο; μα δεν είναι Αγαθό; διότι η λιγότερη κακία παραμένει κακία!

Εννοείται ότι το Φως (Αγαθό) περικλείει εξωτερικά το υλικό σύμπαν. Και αυτό που θεωρούμε ως φως μέσα στο υλικό σύμπαν είναι το σκοτεινό φως διότι ενώθηκε με το σκότος.

Το είπες μόνος σου, ότι το ένα περιέχει μέσα του το άλλο..αλλά όλα όσα συνδέονται με το Αγαθό είναι υποσύνολα του, απαραίτητα για την κάθε σύνθετη φύση της ύλης.

Ο κακός πάντα δέχεται κατά ριπάς αυτό που θεωρείς εσύ ως μαθήματα. Είδες εσύ να μαθαίνει από τα μαθήματα αυτός που είναι κακός;

Αναλόγως τι θεωρούμε ως νέες ενέργειες...τι θεωρούμε καλό; και τι κακό; εμείς πόσο αγαπάμε; αγαπάμε το ίδιο τον θάνατο; την αρρώστια; την κακία; με την ζωή; Είπαμε ότι μόνον τα υποσύνολα του Αγαθού έχουν άμεση σχέση με το Αγαθό Φως. Το σκότος παραμένει σκότος. Ειδικά η γη και το νερό τα οποία στοιχεία παραμένουν άλογα, διότι είναι τα μόνα στοιχεία της ύλης τα οποία δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα δηλαδή την νοητή ζωή. Είναι ο θάνατος αυτοπροσώπως ζωντανός, το νεκρό φορτίο-σώμα που κουβαλάμε.

προφανώς << διότι η λιγότερη κακία παραμένει κακία!>> όπως το λες αλλά θεωρείς ότι δεν υπάρχουν εκδηλώσεις του Αγαθού σε αυτόν τον κόσμο διαβαθμισμένες? Στην ερωτηση σου τι θεωρω καλο σε αυτον τον κοσμο λεω μόνο αυτό.. Η προσπαθεια , ο αγώνας ο εσωτερικος και ο εξωτερικος καθε γνήσιας Ψυχης να ξαναβρει το Αληθινο της προορισμό και καταγωγη και ο original ΑΝΘΡΩΠΟΣ να ανακαλυψει την ξεχασμενη ΘΕΙΚΟΤΗΤΑ του παιρνοντας ξανά αυτά που του στέρησαν καποιοι.. Περί ΝΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ μόνο οτι οδηγεί στην ανέλιξη προς ΑΓΑΘΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙς.. Oι εκπτωσεις και τα παζαρια απο δημιουργιας του κτιστου συμπαντος με τον imitassion θεό μας τλελειωσαν... Ετσι και αλλιως το συστημα παραπαίει ειναι ολοφάνερο.....

Το είπαμε και πριν, ότι δεν υπάρχει το Αγαθό εκεί όπου υπάρχει η κακία. Αλλά η δικαιοσύνη. Αυτή είναι η εκδήλωση του Αγαθού στον δικό μας κόσμο.

Η προσπάθεια να ξαναβρούμε το Αγαθό ξεκινά από την Αρμονία του πνεύματος. Διότι βρισκόμαστε μέσα στο σκοτάδι, και το σκοτάδι δεν πρόκειται να μας αφήσει ήρεμους ποτέ. Αρα η γαλήνη μέσα μας είναι αυτή που θα μας δώσει την δυνατότητα να αφουγκραστούμε τον ανώτερο Ουρανό, τον θεικό έρωτα της ψυχής για το Αγαθό.

Αυτή την στιγμή ο πλανήτης βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά στο σκότος. Μαζί και οι χαμένες ψυχές.

πολλοι το έχουν καταφέρει ήδη να αφουγκραστουν τον ανωτερο Ουρανό και τον έρωτα της Ψυχής για το Αγαθό... Μα το Αγαθό ενσαρκώθηκε και Θυσιάστηκε με Εκούσιο Τρόπο και Μεθοδολογία. Ο πλανητης οπως λες βυθιζεται ολοενα και πιο βαθια στο σκότος γιατι απλά οι γηινοι όχι όλοι αλλοιμονο βιωνουν εσωτερικα περισσοτερο το σκότος. εμεις ειμαστε οι εκφραστες και του σκοτους. Η ώρα του θερισμού και του διαχωρισμού... ολα ειναι προβολες μας. αλλο η συνισταμενη των δυναμεων ομως και αλλο οι συνιστωσες. Οτι μας τραβουν οι πολλοι ειναι αληθεια αλλα το σκοτος χανει πλεον δυναμεις..

Δεν ενσαρκώθηκε ο Αγαθός Νους, ούτε θυσιάστηκε, αλλά ενσαρκώθηκε το υποσύνολο του, η εικόνα της εικόνας του, ώ εικόνα. Εμείς πρέπει από τον πάτο δηλαδή την Μονάδα του γήινου πνεύματος της Αρμονίας να πιάσουμε γερά την Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως ώστε να ανέλθουμε και να ξαναγίνουμε Φως και Ζωή..και σίγουρα δεν θα γίνουμε στο υλικό σύμπαν.

Το σκότος χάνει δυνάμεις διότι θα παρέμβει ισόποσα δυναμικά η Δικαιοσύνη. Αν περιμέναμε από τους ανθρώπους δεν θα υπήρχε ανάταση ποτέ προς το Φως. Σχεδόν όλοι έχουν αφομοιωθεί από την ύλη.

Ο Υιος ( όχι με την έννοια που μας έχει διδάξει το Ιερατείο) δεν ειναι υποσύνολο ή εικόνα του Αγαθού Νου αυτό το ειχαν πεί και οι Γνωστικοί πολυ πριν ενσαρκωθει γι αυτο και ολα έχουν χαθει ως προς την γνωση. Στις Γραφές υπάρχουν πολλές αναφορες ως προς το οτι δεν ειναι Εικονα αλλά ΕΝΑ με τον ΠΑΤΕΡΑ και ειδικα στα ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ οι αναφορες ειναι κατά κόρον. Το Αγαθο , ο Αγαθός Νούς εκδηλωθηκε μεσω του Εμμανου-ήλ και με γήινο σωμα ενδυόμενος....Η Δικαιοσύνη ήδη παρεμβαίνει δυναμικά αλλά και με τρόπο που δενειναι ορατός επιτηδες στους πολλους γιατι δεν χρειάζεται.. Οι ανθρωποι ειναι οι διαχειριστές και εκφραστές και του Φωτός και του σκότους...Δεν υπάρχει τυχαιότητα..!!!

Η συνισταμένη των δυνάμεων είναι η ιερή δεκάδα, ο Χριστός που ήρθε ως κεντρική ακτίνα. Το Μόνο εύκολο λοιπόν ήταν να καταστρέψει ότι γεννά την κακία, δηλαδή όλους τους ανθρώπους που απόκτησαν εξουσία και διοικούν την ανθρωπότητα. Αν το έκανε όμως αυτό δεν θα άλλαζε τίποτα, διότι κανένας άνθρωπος δεν θα μάθαινε τον αληθινό εαυτό του. Αλλα θα χαιρόταν τις απολαύσεις της ύλης. Όπως σήμερα όσο είχαμε ή όσο έχουμε, απολαμβάνουμε την Ύλη και ποτέ δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε την Αλήθεια, λες και είμαστε αθάνατοι εδώ στην Γη.

Ούτε ο Χριστός ήταν αναμάρτητος αν θέλεις να ξέρεις, διότι είπαμε ότι το Αγαθό από την στιγμή που ενώνεται με το σκοτάδι την Ύλη, παύει να είναι αγαθό.

Κανείς δεν είναι αναμάρτητος πάνω στην Γη, απλά όσοι μπορούν, να επιφέρουν την δικαιοσύνη με την λιγότερη κακία, χωρίς μίσος χωρίς οργή, διότι έτσι επιφερεται η Δικαιοσύνη.
Ο Χριστός λοιπόν δεν ήρθε να επιφέρει την δικαιοσύνη αλλά ήρθε ως Θεός για να μας δείξει ότι υπάρχει άλλος κόσμος ο Αληθινός.

Αλλά οι άνθρωποι τον μίσησαν, διότι αγαπούν το σώμα τους και αυτόν τον κόσμο.

μόνο μία διαφωνία (όχι από αντίδραση , ούτε από κανεναν θρησκευτικο φανατισμό μακρια απο μενα ολα αυτα) γιατί καποτε ειχα και εγω αυτήν την απορία και πηρα απάντηση μεσα στην γραμμικότητα του χρόνου μου. Ο Μόνος Αναμάρτητος πάνω στην Γαία και με Συνείδηση του ρόλου του προ Πάντων των Αιώνων..Ολα τα άλλα ειναι οπως τα λες. Προσπαθησε να μας ξαναθυμησει για τον Αληθινό Κόσμο και ως Δάσκαλος της Αγαπης αφησε παρακαταθηκη ο πλανητης Γαία να γίνει η Νέα Ιερουσαλήμ....Καμμία σχέση με την γνωστή πόλη που έζησε και δίδαξε αλλά τότε που Εζησε και φυσικά υπήρχε λόγος και συγχρονικότητα.. Στα αρχεία κα στους παπυρους που έχουν διασωθεί στο Αγιον Ορος υπάρχει τοσος πλουτος γνωσης και Αληθειας που θα μας ειχαν λυθει τοσες και τετοιες αποριες που τα Ιερατεια μας εχουν αποκρυψει οπως πολυ σωστα γραφεις....<< Αλλά οι άνθρωποι τον μίσησαν, διότι αγαπούν το σώμα τους και αυτόν τον κόσμο.>>!!!!

Περί αμαρτίας. Ο Χριστός για να φέρει την δικαιοσύνη στον οίκο του πατέρα του, εξεδίωξε όλους αυτούς που συμμετείχαν στο πανυγήρι μέσα στον προαύλιο χώρο του ναού. Αυτό είναι η λιγότερη κακία, η Δικαιοσύνη.

αν το λαμβανω σωστα θελω να δω..Οτι επειδη τους τα διελυσε ολα θεωρείται οτι ειναι εκδηλωση αμαρτίας? Γραφεις οτι <<αυτό ειναι η λιγοτερη κακία, η Δικαιοσύνη>> ανελυσε το λιγο γιατι μπερδευτηκα. Η λιγοτερη κακία , η δικαιοσύνη έχουν σχέση μεταξύ τους?

Το Αγαθό δεν έχει καμία σχέση με την δικαιοσύνη.
Η δικαιοσύνη υπάρχει μόνον στον σύνθετο κόσμο των πλανητών. Είναι το πνεύμα της Αρμονίας που διοικεί αυτόν τον κόσμο της Αταξίας. Επαναφέρει την Τάξη. Αυτό έκανε και ο Χριστός, επανέφερε την Τάξη διότι έδειξαν ασέβεια στον Πατέρα του. Την πηγή της Ζωής.

Γι αυτό σου λέω όλοι είμαστε υλιστές, διότι έχουμε σώμα, και το σώμα πάντα γεννά την κακία, οπότε από Ανάγκη και το πνεύμα επιφέρει την Δικαιοσύνη με την βία.

ολα δεν είναι εκπορεύσεις εκ του Αγαθού? Το αδικο και το δίκαιο είναι όμως γνωρισματα του δυικού μας κόσμου. Το σώμα δεν είναι ενα ρουχο της ψυχής όπως το πουκάμισο που φοράμε του σώματος? Οταν παλιωσει το πουκάμισο το πετάμε και παίρνουμε ενα καινουργιο προς αντικατάσταση του παλιου. Το ιδιο κανει και η Ψυχή κατά τα φαινόμενα. Αρα το πουκάμισο έχει την οποια αξία του για το σώμα αφου το προστατεύει και κατ΄αντιστοιχία και το σώμα για την ψυχή γιατι μόνο μεσω του σωματος η Ψυχή θα παρει τις νέες της εμπειρίες.. Είναι στην επιλογη μας να χρησιμοποιησουμε το καινουργιο πουκαμισο σε ωραίες στιγμές μας και για εκδηλώσεις που έχουν αξία και επιλογη μας να το αιματοκυλίσουμε με το που το παρουμε.. Δεν μας φταίει ομως το πουκαμισο (σώμα) σε τιποτα γιατι απλα ειναι ενα μέσον προστασίας σε αυτον τον κοσμο που επιλέξαμε να ενσαρκωθουμε. Επομένως το σωμα από μόνο του σαν ύλη δεν έχει καμμία αξία οπως και το πουκάμισο μεχρι να το αποκτήσουμε πληρώνοντας το αντί-τιμο. Το σωμα αποκτά την Αξία του όταν γίνεται το ένδυμα της Ψυχής ανεξαρτήτως προέλευσης γιατι η ψυχή αυτή ετσι κα αλλιως και θα παρει και θα δωσει εμπειριες μέσω του φορέα της που ειναι το σωμα.. Οσο περι αμαρτιών και ολων των παρομοιων εννοιων όλα ειναι ενα καλοστημενο παιχνιδι ελέγχου που χανεται μεσα στα βαθη περασμενων αιωνων , περασμενων πολιτισμων περασμενων δημιουργιών..Ο Ανθρωπος ειναι δημιουργός και πλεον φτασμαε ξανα στο σημειο να μιλαμε για ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ . Μόνο έτσι αναγκαστικα θα προχωρήσει το συστημα ειτε το θελουν είτε δεν το θελουν καποιοι οπαδοί των ψευδαισθήσεων....

Όχι βέβαια, το σκότος είναι το δοχείο της ύλης, το ότι βρισκόταν μέσα στο Φως αδρανή δεν σημαίνει ότι είναι εκπόρευση του Αγαθού, αλλά το αντίθετο του Αγαθού. Και το Αγαθό επειδή είναι η Ζωή έδωσε την νοερή ζωή στο σκότος αφού πρώτα το περιέκλεισε σε αυτό που ονομάζουμε υλικό σύμπαν. Τα τέσσερα στοιχεία της ύλης είναι οι εκπορεύσεις του σκότους. Αλλά επειδή δέχονται το πνεύμα είναι ήρεμα. Η γη και το νερό Όχι. Διότι δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα. Γι αυτό ο κόσμος των πλανητών ονομάζεται η Άβυσσος του Άδη-Σκότους

Γι'αυτό δεν πρέπει να θεοποιούμε το σώμα ως εκπόρευση του Αγαθού, διότι από αυτό το γήινο σώμα γεννάται η αντίθεση και η αντίθεση γεννά την διαφορετικότητα, και η διαφορετικότητα την κακία. Γιατί πιστεύεις όλες οι μορφές πάνω στην Γη είναι διαφορετικές; παρότι κάθε είδος κατέχει μια ομοιότητα; Η ΕΚΠΌΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ σε αντίθεση με αυτά που συμβαίνουν εδώ στην κατώτερη βαριά σύνθετη ύλη. ΤΙ ΣΧΈΣΗ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΕ ΤΟ ΦΩΣ; ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ Και αφού το Φως είναι Αγαθό από που πιστεύεις γεννιέται η κακία; εγώ γνωρίζω!

πεσ το....!!!

Aπο το σύνθετο γήινο σώμα, και όπου υπάρχει η σύνθεση ανόμοιων στοιχείων γεννιέται η αντίθεση, η κακία.

Δεν σου άρεσε η απάντηση; Πες μου εσύ από που γεννιέται η κακία; από τον διάβολο; τότε πες μου τι είναι ο διάβολος, και από που έχει αυτά τα συναισθήματα που γεννούν την κακία.

Κάτεσ ντε έχουμε και άλλα να κανουμε μην βιαζεσαι!!!!Μια χαρα ηταν η απαντηση σου γιατι το ρωτάς κατ΄αυτόν τον τρόπο.? Γενικά πάντα ειχα μία τάση να μην ασχολουμαι με ότι έχει σχεση περί κακίας γιατί αυτόματα πιστευα και πιστεύω ότι τρέφουμε κατι το οποίο δεν υπάρχει ουσιαστικά. Το καλο και το κακο ειναι σχετικές εννοιες του δυισμού. Το ΑΓΑΘΟ ειναι η μονη εννοια που αποδεχομαι αλλα απο την στιγμη που θπαρχει και το σωμα αναγκαστικα ειμαστε αντικειμενα και της κακίας. Αυτό που είπε ο Δάσκαλος της Αγάπης <<ἀπόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ θεοῦ τῷ θεῷ >>με καλυπτει και πρακτικά από όλες τις μεριές.. Με τα υπολοιπα δεν ασχολουμαι επαναλαμβανω για να μην δινω τροφη ελεγχου....Σχετικές εννοιες σε εναν διπολικο κοσμο μεσα σε εναν γραμμικό ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟ χρονο που ο καθενας προσπαθει να δωσει αξία σε ότι μπορεί...για να εξιψωθεί . Ματαιος κόπος και τρόπος...Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που κατανοεί πού βρίσκεται ο άγγελος – η συνείδηση της χαράς και γιορτής..!!!

Δεν σε επέπληξα, απλά δεν σου άρεσε η απάντηση μου, και ήθελα να σε προκαλέσω ώστε μου δώσεις το έναυσμα να το συνεχίσω στην νεότερη ανάρτηση που έκανα Η αδιαφορία απέναντι στην κακία, την σκοτώνει σωστά! διότι ΔΕΝ την αφήνουμε να μας επηρεάζει. Αυτό όμως ισχύει μόνον όταν απορρίψουμε ολοκληρωτικά το σώμα, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, έως αδύνατο, από την στιγμή που έχουμε ενωθεί μαζί του. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιφέρουμε την ηρεμία, δηλαδή την Τάξη στο συναισθηματικό μας κόσμο, και αυτόματα θα αποκτήσουμε πνευματική ευμάρεια και υλική αφθονία στην βαθμό που επιθυμεί η ψυχή μας, και όχι το σώμα μας. Δεν υπάρχει το Αγαθό δηλαδή το Φως στον υλικό κόσμο, ειδικά στον κατώτερο σύνθετο κόσμο της Γης, αλλά το σκοτεινό φως. Εξού και η Δικαιοσύνη όπου επιβάλλει με την βία την Τάξη στην Αταξία. Εικόνα του Αγαθού είναι ο κόσμος των Απλανών, εκεί όπου όλα είναι όμοια. Αρα αμετάβλητα..ο θείος έρωτας για το Πανάγαθο Φως. Ενώ εδώ στην Γη όταν μας οδηγεί το σώμα το στυγνόν σκοτάδι.,η κακία. Οπότε Γνωθι σ'αυτόν που έλεγαν οι σοφοί πρόγονοι μας! διότι χωρίς την απαραίτητη γνώση δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τον Αγαθό Νου Αιθέρα, τον κυρίαρχο του σύμπαντος.

<< απλά δεν σου άρεσε η απάντηση μου>> κανεις λάθος στο εγγυωμαι. Μαλλον εννοεις σχετικα με το like. πολλες φορες μα πολλες φορες δεν μου επιτρεπει η FB να βαλω αυτο που θελω και ενω παταω το ενα δεν το παιρνει με τιποτα και με φτιαχνει αγρια..

Αν θέλω σε πιστεύω πάντως είδες τι κάνει ένα απλό like; με ανάγκασες να το διευρύνω ακόμη περισσότερο και αναλύσω πιο λεπτομερώς.

ναι βεβαια πιστευεις οτι θες εννοειται αλλα συμπληρωματικα να ξερες τωρα τι περναω προκειμενου να βρω τις απαντησεις σου που μου ερχεται η ενημερωση . Δεν με αφηνει να μπω και πηγαινω Θεσσαλονικη μεσω Λονδινου μεχρι να μπω στο σχολιο σου.. Ναι βλεπω οτι το like που κατ αναγκην εκανα εφερε μεγαλες διευρυνσεις και λεπτομέρειες που μαλλον δεν θα γινονταν απο μερια σου και απ οτι βλεπω και κακιες που βγηκαν απο το πουθενα.


Μην ξεχνάς ότι η αυστηρότητα που βγάζω μερικές φορές δεν έχει κακία μέσα της, αλλά μέσω αυτής της αυστηρότητας δικαιώνουμε τον εαυτό μας όσον αφορά την αναζήτηση της Αλήθειας απέναντι στο ψέμα που άθελα μας επιτίθεται. Και στην επίθεση πάντα ο ανώτερος Λόγος επιφέρει την Τάξη στην Αταξία. Γι'αυτό αν φάνηκε ότι σου επιτέθηκα, τότε πρέπει να κατανοήσεις γιατί σου επιτέθηκα, γιατί ξέρω ότι θα με ακούσεις και θα διαβάσεις αυτά που γράφω ώστε να κατανοήσεις την Αλήθεια; ή γιατί είμαι εγωιστής και θέλω να σου επιβάλω με την βία οτιδήποτε δικό μου; Πάντα δίνω ορθά λογικά επιχειρήματα σε ότι υποστηρίζω άλλωστε. 

Γι'αυτό τα γράφω, διότι ξέρω ότι θα με διαβάσεις και ακούσεις τι σου λέω και γιατί στο λέω. Ενώ τα ανόμοια πάντα θα κοιτάξουν να επιτεθούν σε ότι δεν κατανοούν χωρίς όμως να δώσουν ορθά λογικά επιχειρήματα όπως η άνω αναιδής.

μόνο το όμοιο μπορεί να κατανοήσει το όμοιο. Μόνο τα όμοια έλκονται και μόνο αυτά παράγάγουν όμοια αποτελέσματα. Η επίπληξη είναι έτσι και αλλιως παιδευτικο μέσον και πάντα λειτουργεί και αυτό για το καλό. Οποιος - α δεν αντέχει τον Ορθό Λόγο άντε γεια. Και το ξαναγράφω για όλα υπάρχει καποος λόγος που γίνονται. Και επιπληξη να βγηκε που δεν βγηκε και αυτό είχε και έχει τον ρόλο του....«Ουδέν κακόν αμιγές καλού» που σημαίνει «δεν υπάρχει κακό που να μη γεννάει και κάποιο καλό»

Η διαφορά της επίπληξης είναι η εξής, όταν η φαινομενική επίπληξη απευθύνεται στα όμοια, δεν θα το δουν ως επίθεση, διότι εκεί στα όμοια ο εγωισμός δεν χωρά. Απεναντίας τα ανόμοια επειδή πάντα έλκονται από τα όμοια, και επειδή δικός τους φίλος είναι ο εγωισμός, πάντα επιτίθονται χωρίς να έχουν ορθά λογικά επιχειρήματα ώστε να επιφέρουν την ΔΙΑ-ΜΑΧΗ και να εκπέσει ο ανώτερος πνευματικός λόγος στα ζωώδη ένστικτα για να τραφούν τα ενεργειακά βαμπίρ. Τους δίνω λοιπόν μια πικρόχολη τροφή την Νοητή γνώση της Αλήθειας την οποία δεν αντέχουν διότι σιχαίνονται την Νόηση, και φεύγουν όπως ήρθαν, και πάνε αλλού να βρουν υποψήφια θύματα για να τραφούν.

θα το ξαναγράψω . τόχω γράψει και άλλες φορές και καποιοι - ες << φιλοι >> εδώ μεσα άντε γεια στο καλό ότι αυτό εδω που δεν το πολυαναφέρεις περιέχει αρχέγονες ΑΛΗΘΕΙΕΣ σε εκλαικευμένη γραφή χωρίς να χάνεται καμμιά απολυτως ΟΥΣΙΑ. Γιατί το γράφω? Γιατι πολύ απλά ενώ είχα απο το 2007 τα ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ , τα είχα παρει και τους 2 τόμους που ειχα βρεί ξεκινησα την μελέτη τους από σενα και το blog σου Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ του 2018 δηλαδη μετά απο 11 χρόνια. Τυχαίο? δεν νομίζω καθόλου. Γιατί δεν είναι τυχαίο? Γιατί πολύ απλά δεν θα σε είχα ΞΑΝΑΒΡΕΙ εδώ κάτω.. Γι αυτό όσοι πιστοί ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ.......!!!!!!! https://oneirosky.blogspot.com/

Είναι η γνώση που απέκτησα μέσα από εσάς πρώτα για μένα και μετέπειτα για όσους θέλουν να μοιραστούν μαζί μου αυτή την αστείρευτη γνώση. Δέκα χρόνια ανάλυση των Ερμητικών κειμένων όπου η αποκωδικοποίηση τους ακόμη βγάζει καινούρια νοήματα, και χωρίς τον Δία-Λόγο μαζί με τα όμοια μου, δεν θα είχα φτάσει σε αυτό το επίπεδο κατανόησης της Αλήθειας. Ετσι κατάλαβα εμπράκτως τι σημαίνει ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ των ομοίων! και όχι δουλεία των ανόμοιων όπου η δική τους αλήθεια είναι η αυτοπροβολή και το ψέμα, διότι μισούν τον Διάλογο, και λατρεύουν να επιβάλλουν την δική τους φαντασία γεμάτη από άλογες πεποιθήσεις.


είναι η γνώση που είχες αποκτησει σε προηγούμενη ενσάρκωση,ακόμα μπορεί και μαθητής του Ερμή , ή Ιεροφάντης του και τώρα τα ξαναθυμήθηκες , τα ξαναενεργοποίησες και την προσφέρεις αυτή την γνώση ΑΛΗΘΕΙΑΣ στην είσοδο μας στον Υδροχόο. Και ο ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ και η ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ μεταλλάσονται σε ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ των ομοίων μόνο. Τα ανόμοια όταν έλκονται εξαυλώνονται ..

Η γνώση πάντα αποθηκεύεται στην μνήμη της ψυχής, όπως ακριβώς και τα ζωώδη ένστικτα στο αστρικό σώμα. και αυτό θα μας καθοδηγεί ως έμφυτη μνήμη στην ανέλιξη μας προς το Φως ή το σκοτάδι.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ