O πόλεμος είναι νοητικός (πνευματικός) δεν είναι ανάμεσα στα σώματα


O πόλεμος είναι Νοητικός, δεν είναι ανάμεσα στα σώματα.
Ολα είναι Ενέργεια, Πνεύμα και ύλη, και το πνεύμα οδηγεί την ύλη...η ισχυρότερη Θέληση!.....και όποιος ελέγχει τα συναισθήματα μας, ελέγχει και την θέληση μας, και ως επόμενο ελέγχει την δική μας σκέψη!! και η δική μας σκέψη δημιουργεί πραγματικότητα στο ενεργειακό πεδίο! Αυτό είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ που μας κρύβουν.

Και επειδή όπως πολύ σωστά γράφεις ο πόλεμος είναι Νοητικός επιβάλλεται να πολεμήσουμε και εμείς Νοητικά στην αρχή αμυνόμενοι και στην συνέχεια να περάσουμε στην αντεπίθεση. Πως? Σίγουρα δεν υπάρχει εμπειρία σε συλλογικό επίπεδο σε αντίθεση με την μεριά τους που ότι κανουν τώρα πια είναι σχεδιασμενο και οργανωμενο πολλά χρόνια πίσω. Παρόλα αυτά επειδή κανένα σύστημα δεν είναι απαραβίαστο πόσο μαλλον και το δικό τους υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι - τεχνικές που μπορεί ο καθένας από εμας να αρχίζει να κάνει πράξη σε ατομικό επίπεδο. Και μην ξεχνάμε οτι το σύστημα τους προκειμένου να επιβληθεί χρησιμοποιεί μεγάλα ποσά ενέργειας τα οποία ειναι αναλώσιμα και χρειάζεται καθε τόσο να τα αντροφοδοτούν.. Απομένει σε εμάς να αμυνθούμε πρωτα ατομικά και επειδη ΟΜΟΙΟ ΑΙΤΙΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΜΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ τα υπολοιπα θα έρθουν από μόνα τους....Απλά να γίνει μία αρχή και ενεργοποίηση της ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ στο πρώτο επίπεδο. Πολλές δυνάμεις μικρές μαζί με την ίδια κατεύθυνση φτιάχνουν μία μεγάλη ΔΥΝΑΜΗ που ισούται με το άθροισμα των μικρών δυνάμεων...!!!

Καταρχήν πως και με ποιον τρόπο αποκτούμε την νοητική μας ικανότητα; μέσα από την ορθή λογική, η οποία είναι η εικόνα της Νόησης, η εικόνα του νοηματικού Λόγου της σοφίας της ψυχής, η οποία ορθή λογική θα μας βοηθήσει μέσα από την δική μας έρευνα σε οποιοδήποτε θέμα, να αποκτήσουμε την γνώση επί του θέματος που ερευνούμε, βιώνοντας το σε νοητό βάθος, και όχι επιφανειακά, και με αυτόν τον τρόπο αποκτούμε την συνολική γνώση επί του θέματος που ερευνούμε. (Αιτία). 

Αυτή η γνώση που αποκτούμε έχει ως Αποτέλεσμα (Αιτία και Αποτέλεσμα) να κατανοήσουμε την Αλήθεια, και πλέον πιστεύουμε σ'αυτήν με αμετάβλητη Θέληση, αφού γνωρίσαμε την Αλήθεια με ορθή λογική, με το νου και την καρδιά, και όχι με τυφλή πίστη, διότι με την τυφλή πίστη η θέληση μας μεταβάλλεται συνεχώς, αφού σε κάθε δυσκολία χάνουμε την θέληση μας, χάνουμε την πίστη μας. 

Επειδή λοιπόν, η ανθρωπότητα, δεν έχει αποκτήσει την Ελληνική παιδεία, δηλαδή την ορθή κριτική σκέψη με το νου και την καρδιά, αλλά ασυνείδητα μόνον με την καρδιά, οδηγείται σε λάθος κριτήρια όσον αφορά αυτό που πιστεύει, διότι πιστεύουν τυφλά αυτόν-αυτό που εμπιστεύονται, με τυφλή πίστη, και αυτό τους οδηγεί στην πλάνη, και η πλάνη στο ψέμα, και το ψέμα στην κακία. 

Το Όμοιο Αίτιο και το Όμοιο Αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι η ορθή λογική με οδηγό την καρδιά, διότι αν ένας άνθρωπος δεν έχει καρδιά, φιλότιμο όπως λέμε εμείς οι Έλληνες, τότε όση λογική και να έχει δεν μπορεί να είναι στον δρόμο της Αλήθειας, αλλά θα χρησιμοποιήσει την όποια λογική του, για να εξουσιάσει μέσα από την πονηριά και το ψέμα τους ανύποπτους ανθρώπους που πιστεύουν τυφλά, διότι δεν ανέπτυξαν την ορθή λογική κριτική τους σκέψη, (Νου), μα έχουν μόνον καρδιά. (πρόβατα).. 

Οπότε είτε οι λογικοί που δεν έχουν καρδιά, είτε αυτοί που έχουν καρδιά μα δεν έχουν λογική, ΔΕΝ έμαθαν ποτέ στην ζωή τους να ακούν, αλλά μόνον να επιβάλλουν ότι πιστεύουν τυφλά. 

Ενώ αυτός που γνωρίζει την Αλήθεια ποτέ δεν μεταβάλλει την δική του Αλήθεια. Γι'αυτό όποιος έχει το ψέμα μέσα του, άρα την κακία μέσα του, πάντα μα πάντα είναι ένα θρασύ και δειλό ον, γι'αυτό όταν θα βρει μπροστά του έναν αληθινό άνθρωπο ο τρόμος μέσα του θα τον καταβάλλει την θέληση του. 

Ο Ανθρωπος που έχει αποκτήσει την Γνώση , λοιπόν, ΔΕΝ αμύνεται, αλλά πάντα επιβάλλει την δική του Αλήθεια, ως ανώτερο πνευματικά ον, είναι νόμος της Αλήθειας αυτός, όπου το ανώτερο πνεύμα εξουσιάζει το κατώτερο. 

Εξάλλου όποιος είναι με την αλήθεια ποτέ δεν επιβάλλει τίποτα σε κανέναν, αλλά δίνει τα πάντα απλόχερα χωρίς να ζητάει.

Οπότε επειδή τα Όμοια είναι Ένα, η μονάδα ψυχή, είναι ταυτόχρονα ενωμένη με το Όλον, και δεν χρειάζεται να αμυνθεί, διότι γνωρίζει πλέον τα Όμοια, γνωρίζει τις Δυνάμεις του Σύμπαντος, μέσα και έξω από αυτό. 

Γι'αυτό βλέπουμε όλες τις μονάδες ψυχές, να ενεργούν μόνες τους, αυτόνομα, να αποφεύγουν τις ομάδες ανθρώπων, διότι οι κλειστές ομάδες ανθρώπων, επιβάλλουν την δική τους τυφλή πίστη, και δεν δέχονται να ακούσουν οτιδήποτε διαφορετικό. 

Από την άλλη, όσες περισσότερες ψυχές φτάσουν σε αυτή την γνώση, τόσο περισσότερο επιταχύνεται η ανανέωση αυτού του κόσμου. Φαντάσου, Ελεύθερες αυτόνομες μονάδες ψυχές, ενωμένες με το Όλον, τι μπορούν να κάνουν, να αλλάξουν το συλλογικό συνειδητό της ανθρωπότητας στην Γη.

morfeas sky
   

Έτσι μεγάλωσαν. Έτσι μεγαλώνουμε. Όταν δεν υπάρχει η βάση από τα πρώτα χρόνια είτε απο το σχολείο είτε απο το σπίτι δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό.

Kαι γιατί μας αρέσει να ρίχνουμε το βάρος σε όλους τους άλλους και ποτέ στον εαυτό μας; Τι κάναμε εμείς για να βελτιωθούμε ως άνθρωποι; τίποτα! απλά ακολουθούμε τυφλά όσα μας δίδαξαν οι γονείς μας, όσα μας δίδαξε το σύστημα που μας κυβερνά σώμα και ψυχή. Είναι σαν να μου λες ότι η Μοίρα επιβάλλει στους ανθρώπους την τιμωρία τους ενώ δεν είναι κακοί από άγνοια, αλλά ταυτόχρονα δεν απέχουν ποτέ από καμιά κακία στην ζωή τους.

Γιατί μάθαμε στα εύκολα χωρίς ευθύνες

Aρα μην μου ζητάνε τον παράδεισο μένοντας αδρανείς σε όλα.

Έτσι

Και το πιο βασικό μην απέχοντας ποτέ από καμιά κακία στην ζωή μας, διότι και η αδράνεια μας είναι συνένοχη για την περισσότερη κακία που υπάρχει στον κόσμο μας, αλλά και στην ζωή μας προσωπικά..

Kαι να περάσω ένα αισιόδοξο μήνυμα

Δεν υπάρχει άλλος γραμμικός χρόνος, βρισκόμαστε στο τέλος μιας εποχής, διότι πλέον Φτάσαμε στην περίοδο που αλλάζουν οι εποχές όπως οι εποχές του χρόνου.

Τώρα τελειώνει μια σκοτεινή εποχή αυτή των Ιχθύων, και περνάμε σιγά σιγά σε μια πνευματική εποχή αυτή του Υδροχόου, και βλέπουμε τις σπασμωδικές απέλπιδες προσπάθειες όλων αυτών των σκοτεινών να βιώνουν την αγωνία τους, βλέποντας να χάνεται η εξουσία τους στην ανθρωπότητα λόγω της αναβάθμισης της συλλογικής συνείδησης.

Αυτή την στιγμή βιώνουμε στον βαθμό που αναλογεί στον καθένα, επιφανειακά ή βαθιά ως το μεδούλι, τον πόλεμο που συμβαίνει ανάμεσα στο παλιό και το καινούριο που Έρχεται. Όσοι έμειναν προσκολλημένοι στο παλιό, είναι τα πρόβατα και οι ύαινες που εξουσιάζουν τα πρόβατα.

Να μην ανησυχείς για το γραμμικό μέλλον της Γης, όλα είναι προδιαγεγραμμένα να συμβούν, άλλωστε γι' αυτό ερχόμαστε εδώ στην Γη, για να βιώσουμε την Μεγάλη Αλλαγή στο παγκόσμιο συνειδητό που έρχεται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ