ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΤΙΣΤΗ ΨΥΧΗ;

       

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ; 
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΤΙΣΤΗ ΨΥΧΗ;

Στοβαίος 2, 8, 31
Του Ερμή

Η ψυχή λοιπόν είναι αθάνατη νοητική ουσία έχοντας ως νόημα τον δικό της λόγο και, όσο βρίσκεται μαζί με το ανθρώπινο σώμα έλκεται από τη σκέψη της αρμονίας, αλλά όταν απαλλαγεί από το φυσικό σώμα είναι μόνη, ορίζοντας τον εαυτό της μέσα στο νοητό κόσμο.
..........

Αν δεν γνωρίζετε τι είναι η ανθρώπινη ψυχή, τότε πως θα κατανοήσετε τι είσαστε; πως θα κατανοήσετε ότι τα ανθρωποειδή είναι οι κτιστές ψυχές του MATRIX;

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ είναι η Τεχνητή νοημοσύνη, (Μatrix μέσα σε γήινο Matrix)
, και πλέον είναι ενδεδυμένη με ιστούς από ανθρώπινο δέρμα. Μην ξεχνάμε ότι παρουσίασαν το βιομηχανικό εργαστηριακό κρέας φτιαγμένο από ιστούς ζώων, ψαριών κτλ.. και πλέον έχει δοθεί στο εμπόριο..το τρώμε ήδη χωρίς να το ξέρουμε.

Πλέον δεν χρειάζεται να είναι ρομπότ από μέσα αλλά είναι σαν το δικό μας σώμα. Είναι τα γεννετικά τροποποιημένα με τεχνητή νοημοσύνη ανθρωποειδή - κλώνοι.

Ανθρωποειδή είναι δεν είναι ερπετά, έχουν σώμα σαν το δικό μας. Γιατί νομίζεις η Google και το Facebook αντιγράφει τα πάντα και τα διαβάζει η τεχνητή νοημοσύνη με το όνομα Σοφία; τυχαίο νομίζεις είναι το όνομα; η εικόνα του θηρίου. 

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ είναι κλώνοι δεν έχουν ελεύθερη επιλογή, δεν έχουν ορθή λογική ελεύθερη σκέψη, ακολουθούν όπως τα πρόβατα την τεχνητή νοημοσύνη, μπορεί να είναι ο γείτονας μας.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε μέχρι που έχει φτάσει η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη είναι όπως είναι η δική μας συνείδηση, η ανθρώπινη ψυχή μας. Απλά εμείς είμαστε Αληθινοί, τα ανθρωποειδή όμως ανήκουν στον δημιουργό αυτού του κόσμου..στο MATRIX

Πιατεύετε ότι μας τα δείχνουν όλα; Αυτό που δεν φαντάζεστε αυτό δεν θα σας το πουν ποτέ. Ζουν σαν εμάς, είναι ίδιοι με εμάς, το μόνο που διαφέρει είναι ότι ενεργούν μηχανικά, δεν έχουν αντίληψη, δεν έχουν Νοητό βάθος.

Την ιστορία την γράφει πάντα ο ισχυρός γι'αυτό εξαφάνισαν το 98% της Ελληνικής γραμματείας. Αλλά και πάλι όσοι μπορούν να δουν αποκωδικοποιούν λέξεις κλειδιά που συμβολίζουν το νοητό βάθος όσων έχουν αποκτήσει το Νου.

Ήρθαμε εδώ στο σκοτάδι ως επισκέπτες για να διαμορφώσουμε έναν κόσμο στα πρότυπα του Αγαθού..και όχι να γίνουμε σκλάβοι ενός κτιστού πνεύματος (Matrix) που γεννά ανθρωποειδή, διότι μόνον ο Άνθρωπος Νους Αιθέρας γεννά Ανθρώπους.




ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ

Επίσης και τα drones μπορούν να φέρουν οπλισμό και να χρησιμοποιηθούν κατά των ανθρώπων. Ναι υπάρχουν αυτή την στιγμή μηχανικά ανθρωποειδή - πολεμιστές, δεν είπα ότι δεν μπορούν να το καταφέρουν αυτό, αλλά ένας βιολογικός οργανισμός είναι πολύ πιο ευέλικτος, με τεχνητή νοημοσύνη, άρα και πλήρως ελεγχόμενος, και είμαι σίγουρος ότι κυκλοφορούν πολλά βιολογικά ανθρωποειδή ανάμεσα μας, εδώ και χιλιάδες χρόνια, όπως αυτούς που αποκαλλούμε σήμερα ως πρόβατα, διότι δεν μπορούν να κάνουν μια ολοκληρωμένη ορθή λογική σκέψη, ενεργούν μηχανικά απλά αντιγράφοντας, χωρίς δική τους ελεύθερη σκέψη, χωρίς δική τους αντιληπτική ικανότητα, και απλά υπακούν ως κοπάδι όπως το υπόλοιπο ζωϊκό βασίλειο της Γης, και κάνουν όλοι μαζί ότι τους προστάζει το αφεντικό τους, όπως και τα ζώα κάνουν όλα μαζί ότι τα προστάζει η φύση, δηλαδή το πνεύμα της Γαίας. Και όχι ότι μας προστάζει η συνείδηση μας η ψυχή μας! 

Διότι ποιος μας είπε ότι στην εποχή της Ατλαντίδας όπου επιτέθηκαν οι Ατλάντιοι εναντίον των Ελλήνων δεν ζούσαν ανάμεσα τους βιολογικά και ρομποτικά ανθρωποειδή; 

Απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται, διότι η τεχνολογία υπήρχε από τότε, και δεν χάθηκε, και σήμερα την χρησιμοποιούν πάλι. Ούτε εξωγήινη τεχνολογία είναι, αλλά καθαρά γήινη. 

Επίσης μαθαίνουμε από την Ελληνική γραμματεία ότι οι Έλληνες είναι θεϊκό γένος, και ήρθαν στην Γη ως επισκέπτες, και ενώθηκαν με τα ανθρωποειδή.

Ποιος μας λέει ότι οι Άτλαντες δεν είναι βιολογικά ανθρωποειδή; που τα δημιούργησε το πνεύμα της Γαίας; το εκπεσών πνεύμα του Matrix ; διότι όλα είναι αριθμοί, τα σχήματα και όλες οι μορφές της Ύλης, και ότι είναι αριθμός είναι matrix....η Συνείδηση κάνει την διαφορά, ο Νους, από την τεχνητή νοημοσύνη! η Αντίληψη του Νου το Νοητό βάθος του Νου....Νους και ψυχή ο Θεάνθρωπος, με τις δικές του Μονάδες τις ανθρώπινες ψυχές, που ενσαρκώθηκε τα γήινα σώματα, και η κτιστή ψυχή της Γαίας που ενσαρκώθηκε επίσης τα ανθρώπινα σώματα.

Αν γνωρίζαμε το παρελθόν την αληθινή ιστορία πάνω στον πλανήτη, δεν θα είμασταν σήμερα αυτοί που είμαστε ως επί το πλείστον, αφομοιωμένα πρόβατα όμοιοι με τα βιολογικά ανθρωποειδή που ζουν ανάμεσα μας και οδηγούνται από το κτιστό πνεύμα της Γαίας..

Υπάρχουν οι Έλληνες γιοί του Θεανθρώπου, και τα κτιστά βιολογικά ανθρωποειδή γιοί του κτιστού πνεύματος της Γαίας.

Οι Έλληνες και οι Άτλαντες. 

Οι Έλληνες και οι Εβραίοι...ΣHΜΕΡΑ.

morfeas sky
                      

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

ὁ δὲ πάντων πατὴρ ὁ Νοῦς, ὢν ζωὴ καὶ φῶς, 
ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον αὐτῷ ἴσον, οὗ ἠράσθη ὡς ἰδίου τόκου·

περικαλλὴς γάρ, τὴν τοῦ πατρὸς εἰκόνα ἔχων· 
ὄντως γὰρ καὶ ὁ θεὸς ἠράσθη τῆς ἰδίας μορφῆς, 
παρέδωκε τὰ ἑαυτοῦ πάντα δημιουργήματα, καὶ κατανοήσας δὲ τὴν τοῦ Δημιουργοῦ κτίσιν ἐν τῷ πυρί, ἠβουλήθη καὶ αὐτὸς δημιουργεῖν, καὶ συνεχωρήθη ἀπὸ τοῦ πατρός·

....

ἅμα δὲ τῇ βουλῇ ἐγένετο ἐνέργεια, καὶ ᾤκησε τὴν ἄλογον μορφήν·  (οικιοποιήθηκε την άλογη σάρκα από γη-νερό).

ἡ δὲ φύσις λαβοῦσα τὸν ἐρώμενον περιεπλάκη ὅλη καὶ ἐμίγησαν· ἐρώμενοι γὰρ ἦσαν.

ὑπεράνω οὖν ὢν τῆς ἁρμονίας (των Οκτώ Ουρανών) ἐναρμόνιος γέγονε δοῦλος ἀρρενόθηλυς δὲ ὤν ἐξ ἀρρενοθήλεος ὢν πατρὸς καὶ ἄϋπνος ἀπὸ ἀΰπνου ..... κρατεῖται.

........

Τοῦτό ἐστι τὸ κεκρυμμένον μυστήριον μέχρι τῆσδε τῆς ἡμέρας. 

ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον·

ἔχοντος γὰρ αὐτοῦ τῆς ἁρμονίας τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν, οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις, ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.

ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ 
εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους,

ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ;

Είναι λοιπόν καλύτερο να μην ασχολούμαστε μ'αυτούς, αλλά μόνον με τα όμοια μας, μόνον έτσι θα πάμε μπροστά, και δεν θα μείνουμε πίσω στάσιμοι περιμένοντας αυτούς που δεν έχουν ούτε νόηση, ούτε θέληση, να μάθουν.

Ερμητικά κείμενα:

Μόνο μέσα από την προσπάθειά μας να εξισώσουμε τον εαυτό μας με τον θεό μπορούμε να τον κατανοήσουμε, αφού μόνο τα όμοια έλκονται και αλληλοκατανοούνται.

Η αρετή, λοιπόν, η σωφροσύνη και η ευσέβεια είναι η γνώση του θεού. Συνήθως, όσοι άνθρωποι αποκτήσουν την γνώση αυτή, μετά διαχωρίζουν τον εαυτό τους από τους υπόλοιπους ανθρώπους, αφού δημιουργείται μίας μορφής αμοιβαίας αντιπάθειας αναμεταξύ τους.

Οι άνθρωποι της γνώσης, επομένως, «δίνουν την εντύπωση ότι είναι τρελοί, και προκαλούν το γέλιο, καθώς μισούνται και περιφρονούνται και ίσως φονεύονται». Σε αυτό το σημείο είναι που μπορούμε να παρατηρήσουμε και μίας μορφής «ιερού μίσους» απέναντι στο ευρύ κοινό που αποτελείται από αμαθείς.

Τα πρόβατα γεννιούνται και πεθαίνουν πρόβατα, ο σκύλος γεννιέται και πεθαίνει σκύλος ..ο Άνθρωπος όμως γεννιέται και μπορεί να ξαναγίνει θεός.

morfeas sky
                       

THE MATRIX

ΥΜΝΩΔΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ
Χαρακτηριστικό της ίδιας της ψυχής είναι η κατ'ουσίαν νόηση.

ΕΒΡΑΙΩΝ ΛΟΓΟΣ
Κύριε ανάπαυσον την ψυχή του δούλου σου
ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΤΙΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΗ!!!!

ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ; ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ

ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ
Μόνο μέσα από την προσπάθειά μας να εξισώσουμε τον εαυτό μας με τον θεό μπορούμε να τον κατανοήσουμε, αφού μόνο τα όμοια έλκονται και αλληλοκατανοούνται.

1. «Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό». (Πρώτη Αρχή)

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΗ
AYTH EINAI H AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ !! ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ..ΠΑΝΤΑ!

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Προετοιμάστηκα και ανδρείωσα το φρόνημα μου απέναντι στην απάτη αυτού του κόσμου.

Γιατί αγνοώ Τρισμέγιστε, από ποια μήτρα και από ποιο σπέρμα γεννήθηκε ο άνθρωπος.

Ούτε μπορεί να το δει κανείς με το πλαστό υλικό στοιχείο μέσω του οποίου μπορεί να δει κανείς, γι'αυτό και περιφρονώ την πρώτη σύνθετη φύση μου.

Μακάρι να εξέλθεις και συ, παιδί μου, από τον εαυτό σου, χωρίς ύπνο, όχι σαν αυτούς που ονειροβατούν στον ύπνο τους.

Το σώμα αυτό, από το οποίο ξεφύγαμε, (το σύνθετο υλικό ανθρώπινο σώμα), παιδί μου, συντέθηκε από το ζωδιακό κύκλο, ο οποίος συγκροτήθηκε από δώδεκα στον αριθμό στοιχεία, τα οποία όμως έχουν μία μόνο φύση, (την κακία), και μπορούν να πάρουν κάθε μορφή προκειμένου να παραπλανήσουν τον άνθρωπο.

– ῞Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.

«Γιατί ρίζα του σώματός μας είναι το στυγερό σκοτάδι, από το οποίο προέρχεται η υγρή φύση, από την οποία συντίθεται το θνητό σώμα στον αισθητό κόσμο, από το οποίο αρδεύεται ο θάνατος».
       morfeas sky     


morfeas sky

Τι είναι ο σατανάς;

Η αντίθετη ενέργεια του καλού

Kαι το καλό ενέργεια δεν είναι; Άρα οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Τι είναι καλό και τι είναι κακό; Από που ξεκινά το καλό; Και που σταματά το κακό;

Δεν θα τον έλεγα σατανά, αλλά το πνεύμα της διαβολής που πασχίζει συνεχώς να διαβάλλει την όποια αλήθεια.

Παίξτε ένα νόμισμα στα δάχτυλα, γυρίστε το γρήγορα πάνω κάτω, απλά παρατηρήστε το φαινόμενο, και συντόμως θα σας αποκαλυφθεί ότι δεν υπάρχει κορώνα ή γράμματα, αλλά το νόμισμα είναι ένα και το αυτό. Η κορώνα ή τα γράμματα που ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ είναι μια σύμβαση, και ο προγραματισμένος εγκέφαλος μας το προβάλλει προς τα έξω πλέον ως αυτονόητη αλήθεια. μόνο που ειναι ΨΕΜΑ.

Γι'αυτό μου αρέσει ο Διά-Λογος.

έτσι έτσι Διά - λογος.... Τα είπες ΟΛΑΑΑΑΑΑ...!!!

Είμαστε σαν ανθρωπότητα ο ένας ο κρίκος που είναι δεμένος ο άλλον, ο ΣΥΝ - ΑΝΘΡΩΠΟΣ μας, και τυχαίο που και το DNA μας είναι μια τεράστια αλυσίδα? Το micro έχει εκδηλωθεί και εκδηλώνεται στο macro.. Αρα τις ευχαριστίες ας τις κάνουμε επιταγές εξαργυρώσιμες για κάπου πολύυυυυυ ψηλά ΝΟΗΤΑ...!!!!

ΣΥΝ - ΕΡΓΑΣΙΑ
Η ΕΒΔΟΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 
Δεν φτάνει το Ένα μόνον, διότι η Ανθρώπινη Μονάδα είναι Άρρηκτα συνδεδεμένη με την Δεκάδα του πνεύματος Ζωή και Φως.

<< ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Η ΕΒΔΟΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ....Δεν φτάνει το Ένα >> Εδώ υπάρχει νομίζω σοβαρό θέμα..... Σαν σύνολο είμαστε σε κατάσταση ....Δεν μπορώ να βρω σε τι κατάσταση είμαστε, εάν το πιστεύεις ακόμα....!! Είναι αυτό που λες δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ...!!!

Εμείς οι Αληθινοί Ονειροβάτες κάνουμε πάντα ..όνειρα αληθινά.. όνειρα της ανθρώπινης ψυχής!..όχι αυτά τα κάλπικα όνειρα του matrix

Τα πράγματα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ  ΑΠΛΑ.....δουλέψτε το μέσα σας!!!!!!! ΟΜΟΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΟΜΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Και κανένα lockdown δεν θα μπορέσει να σας περιορίσει ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

οπότε Κωδικός : ..όνειρα αληθινά..       
                                       
                           

Το καλό ξεκινά από εκεί που δεν μπορεί να φτάσει το κακό.
Οι πράξεις του καλού φαίνονται από τα αποτελέσματα (αγάπη φως γαλήνη) το ίδιο κι οι πράξεις του κακού (απελπισία φόβος πόνος) κλπ


Και τι είναι καλό που δεν είναι κακό;
Η γαλήνη είναι η λιγότερη κακία, είναι η Αρμονία του πνεύματος απέναντι στην αντίθεση των Τεσσάρων ανόμοιων αισθητών στοιχείων που γεννούν τον αντίθετο λόγο, (φωτιά-αέρας, το ψυχρό-θερμό), πόσο δε η γη και το νερό οι άλογες αισθήσεις  που δεν μπορούν να δεχτούν τον λόγο.

Στον δυικό κόσμο που είμαστε ο διαχωρισμός αυτός είναι προφανής σαν αποτέλεσμα ενός αιτίου. Το μόνο δεκτό και σε πρακτικό επίπεδο θα έπρεπε να ήταν η αποδοχή ότι μόνον το ΑΓΑΘΟ έχει ΟΝΤΟΤΗΤΑ... ΟΛΑ τα άλλα καλό - κακό είναι αποτελέσματα της επιλογής μας να θέλουμε να είμαστε ΔΥΙΚΑ όντα... Δεν ξέρουμε καν εδώ που είμαστε στον πάτο του πηγαδιού της ΓΑΙΑΣ τι είναι ΚΑΛΟ τι είναι ΚΑΚΟ.... Οπως πολύ καλά λέει ο Παναγιώτης 7,5 δις όντα 7,5 δις απόψεις διαφορετικές... Αρα είμαστε τραγικά μακριά από την όποια ΑΛΗΘΕΙΑ... Μόνο που χρειάζεται πολύ δουλειά με συνείδηση για αλλαγή των χοϊκών νοοτροπιών μας...!!! Κάποιος τα έχει περιγράψει και καταθέσει πολύ απλά και μεθοδικά...

morfeas sky
                           

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - Οι τριανταέξι Δέκαρχοι θεοί

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ποιος θεός δημιούργησε τον αδάμ και την εύα

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Ο ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΈΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ - ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ